• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 16:18:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 16:18:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426711
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 107
Total: 177
jimalexoud
d0xa
matrozos
Agnotobouri
JustPK
alexiosmara
mike1996
marilita
mariajuana
Potest
ariadnipm
Tserk
rafa98p
evax
evangeliaap
angelos
marnas
boulionis
Mr Watson
Tsomp
ArchieHadCells
gkaramp
summersunshine
stavrosk
varvoutis
aafroditi
nikos_matall
stergiosb
Giannis_Kako
kostas.13v
Domnious
Haralampos
Pakapis5
stavros0201
pavlaras
Nikos_313
nikd
rspappas
dimitris papadopoulos
thomasdt
κοτζακ
soti
valentini
Oxi
Polychronia K
tasos_ntv
asimomyti
idchatzi
andripappa
spoun
kstavroulis
dimitrisadamou
noimaginationforthis
Eleniiii
Thanos_Bog
TheKingInTheNorth
Petross
glavdakis
malogeor
mara.mlch
anon
stephaniechatz
Kwst@ss_
dimitris585
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Διοργανώσεις (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Μουντιάλ 2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ποιος θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2006;;
Αγγλία - 13 (10.8%)
Αργεντινή - 39 (32.5%)
Βραζιλία - 20 (16.7%)
Γαλλία - 6 (5%)
Γερμανία - 9 (7.5%)
Ισπανία - 2 (1.7%)
Τσεχία - 3 (2.5%)
Ιταλία - 16 (13.3%)
Άλλη χώρα - 12 (10%)
Total Voters: 80

Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 48 Go Down Print
Author Topic: Μουντιάλ 2006  (Read 50928 times)
TT_PTOLEMAIDA
Guest
Re: Μουντιάλ 2006
« Reply #435 on: June 29, 2006, 03:14:24 am »

Quote from: Rosso on June 29, 2006, 03:10:02 am
Βραζιλία: Απογοήτευση γιατί πάντα περιμένουμε κάτι παραπάνω. Έχω και τον πατέρα μου να λέει "Ροναλντίνιο φάε κανένα γαριδάκι.
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Πάντως μας βούλωσε το στόμα όταν βγήκε πρώτος σκόρερ όλων των Μουντιάλ, ανεξάρτητα αν βρίσκεται σε κάποια καμπή(?) της καριέρας του...  Roll Eyes
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Απ: Μουντιάλ 2006
« Reply #436 on: June 29, 2006, 03:33:47 am »

Όχι Ρονάλντο, Ροναλντίνιο. Επειδή έκανε τη διαφήμιση.

Αφήστε τον χοντρό ήσυχο τον έπαιξα πρώτο σκόρερ!

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
TT_PTOLEMAIDA
Guest
« Reply #437 on: June 29, 2006, 03:40:11 am »

Ωχ! Έχεις δίκιο! Δεν το πρόσεξα ότι έγραφες Ροναλντίνιο...Νόμιζα έγραφες Ρονάλντο..Φταίει και η νύστα βλέπεις. Τεσπα..   Cheesy
MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #438 on: June 29, 2006, 12:06:10 pm »

Quote from: Megawatt on June 29, 2006, 00:42:10 am

Ανακοινώθηκαν από την FIFA οι διαιτητές των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στους αγώνες της Παρασκευής (30/6), ο σλοβάκος Λούμπος Μίχελ θα διευθύνει την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Αργεντινή και ο βέλγος Φρανκ ντε Μπλέκερε το ματς Ιταλία-Ουκρανία.

Επιτέλους ένας διαιτητής από βορειοκεντρική χωρά, ποιος ξέρει μπορεί να ξέρει τι θα πει τάκλιν και μη βγάζει κόκκινες για κάθε σοβαρή αμυντική απόπειρα. Βέβαια αν τελειώσει η Ιταλία με 10 το μάτς θα έχει ευνοηθεί κάπου αλλού, ενώ αν το τελειώσει η Ουκρανία με 10  θα την έχεουν σφάξει οι μαφιόζοι της FIFA.

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #439 on: June 29, 2006, 17:17:28 pm »

Quote from: Ποσείrambar on June 28, 2006, 17:49:17 pm
Μα δεν υποστηρίζω την Ιταλία. Το γεγονός ότι θεωρώ ότι αδικήθηκε στο τελευταίο ματς (ναι ρε παιδιά ήταν πέναλντι σοβαρευτείτε τώρα με την εμπάθεια) όπως και η Γκάνα επίσης.

Το να λες ότι στον αγώνα Βραζιλία - Γκανα η Βραζιλία έκανε ότι ήθελε σημαίνει ότι είτε είσαι τυφλός, είτε είδες μόνο το σκορ. Με ένα πέτσινο γκολ πήρε την διαφορά, και με μία πέτσινη κάρτα έμεινα με 10 παίχτες η Γκάνα. Μέχρι να μείνουν με 10 παίχτες, στο β ημίχρονο, η καλύτερη φάση της βραζιλίας ήταν μια επιστροφή ενός αμυντικού της Γκάνας στον τερματοφύλακα που παραλίγο να μπει γκολ.

Αν σε ενθουσιάζει το φλύαρο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας... τι να πω.

Πόσες φορές είδες σε replay τη φάση του πέναλτι της Ιταλίας; Εγώ την είδα πολλές και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπήρξε παράβαση. Βλέπεις ότι ο αμυντικός πέφτει δεν βρίσκει ούτε πόδια ούτε μπάλα, προσπαθεί να αποφύγει τον επιθετικό ενώ είναι στο έδαφος αλλά ο Ιταλός δεν αφήνει την ευκαιρία χαμένη να κάνει μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση και πέφτει στο έδαφος αφού πρώτα ακούμπησε λίγο τον αμυντικό. Δηλαδή ενώ προχωράει βρίσκει το σώμα του αμυντικού βολικά τοποθετημένο στο έδαφος και πέφτει λες και κάποιος τον κλάδεψε ενώ στην πραγματικότητα αυτός ήταν που έπεσε μόνος του.

Όσον αφορά τον αγώνα Βραζιλία-Γκάνα (που εννοείται πως τον είδα), να ξαναπώ για πολλοστή φορά ότι το δεύτερο γκολ ήταν (ελάχιστα) offside. Η δεύτερη κίτρινη όμως γιατί δεν ήταν; Στο προηγούμενο μήνυμα μου περιέγραψα τις οδηγίες της FIFA. Πες μου λοιπόν που διαφωνείς με την εφαρμογή τους. Γιατί άλλο η αίσθηση που έχουμε εμείς σαν φίλαθλοι για το τι είναι κίτρι&#
957;η και τι όχι και άλλο οι κανονισμοί της ομοσπονδίας.

Επίσης δεν είπα ότι η Βραζιλία έκανε ότι ήθελε τη Γκάνα, αλλά είναι γεγονός ότι έπαιρνε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με τις μηχανές στο ρελαντί. Γιατί η εξέλιξη του αγώνα δεν τους ανάγκασε να παίξουν σε φουλ ρυθμό. Παρόλα αυτά τις θεαματικές φάσεις τις έκανε και γενικά μου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Το παραδέχομαι, μέχρι τώρα δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα, ήταν όμως πάντα αποτελεσματική και πάντα σου έδινε τη σιγουριά ότι το παιχνίδι θα το πάρει ότι και να γίνει. Και να είστε σίγουροι ότι όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν (δεν ξέρω αν θα είναι με τη Γαλλία γιατί τη θεωρώ αδύναμη σαν ομάδα) θα δούμε τη Βραζιλία που ξέρουμε. Εξάλλου είδαμε και την Ισπανία: 4 γκολ με την Ουκρανία, φώναζαν όλοι ότι φέτος είναι η χρονιά τους και πάνε τελικό και τελικά...πήγαν σπίτια τους.

Υ.Γ. Shout Παρέιρα βάλε το Ζουνίνιο βασικό!!!

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #440 on: June 29, 2006, 17:29:43 pm »

Quote from: marauber on June 29, 2006, 17:17:28 pm

Πόσες φορές είδες σε replay τη φάση του πέναλτι της Ιταλίας; Εγώ την είδα πολλές και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπήρξε παράβαση. Βλέπεις ότι ο αμυντικός πέφτει δεν βρίσκει ούτε πόδια ούτε μπάλα, προσπαθεί να αποφύγει τον επιθετικό ενώ είναι στο έδαφος αλλά ο Ιταλός δεν αφήνει την ευκαιρία χαμένη να κάνει μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση και πέφτει στο έδαφος αφού πρώτα ακούμπησε λίγο τον αμυντικό. Δηλαδή ενώ προχωράει βρίσκει το σώμα του αμυντικού βολικά τοποθετημένο στο έδαφος και πέφτει λες και κάποιος τον κλάδεψε ενώ στην πραγματικότητα αυτός ήταν που έπεσε μόνος του.

Θες να μπεις ότι αν σκοντάψει ένας παίχτης στο σώμα σου και δεν τον χτυπήσεις, δεν είναι φάουλ? τα σκαμνάκια επιτρέπονται Cheesy

o παίχτης κερδίζει το πέναλντι, δεν του γίνεται, αλλά αυτό δεν είναι επιλήψιμο. Ο άλλος πήγε σαν ντουγάνι να κάνει ένα τάκλιν στο πουθενά και στήνετε φαρδύς πλατύς μπροστά στον ιταλό. Ο ιταλός θα μπορούσε να πηδήξει να τον αποφύγει αλλά θα έχανε χρόνο από μια αντικανονική ενέργεια του αντιπάλου του. Καλά έκανε και σκόνταψε πάνω του.

Όσον αφορά τον αγώνα Βραζιλία-Γκάνα (που εννοείται πως τον είδα), να ξαναπώ για πολλοστή φορά ότι το δεύτερο γκολ ήταν (ελάχιστα) offside.

α ωραία, αφού ήταν ελάχιστα offside τότε ήταν μισό offside... Grin
τι μας λες ρε.

Και εγώ θα σου πω ότι ο διαιτητής έδειξε ότι απαγορεύεται να σκοντάψεις μόνος σου στην μικρή περιοχή.... Ο παίχτης δεν διαμαρτυρήθηκε όπως κάνουν άλλοι και άλλοι. Άλλα όταν έχεις απέναντι σου μια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ που ζορίζεται πρέπει να προσέχεις. Δεκτό.

Επίσης δεν είπα ότι η Βραζιλία έκανε ότι ήθελε τη Γκάνα, αλλά είναι γεγονός ότι έπαιρνε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με τις μηχανές στο ρελαντί.

Όταν το κάνει η Βραζιλία είναι λογικό. Όταν το κάνουν οι άλλοι είναι βαρετοί.
Και μέχρι την κόκκινη, αρχίδια θέαμα είχε η Βραζιλία. Και μετά εκμεταλέυτηκε την ανάγκη των Γκανέζων να βάλουν γκολ (που όσο ήταν 11, δεν αρκούσε για την βραζιλία να κάνει κάτι επιθετικά).

Η αλήθεια λογικά είναι κάπου στη μέση. Εγώ έτσι το βλέπω πάντως.

byeeee
marauber

View Profile
« Reply #441 on: June 29, 2006, 18:05:06 pm »

Quote from: Ποσείrambar on June 29, 2006, 17:29:43 pm
Θες να μπεις ότι αν σκοντάψει ένας παίχτης στο σώμα σου και δεν τον χτυπήσεις, δεν είναι φάουλ? τα σκαμνάκια επιτρέπονται Cheesy

o παίχτης κερδίζει το πέναλντι, δεν του γίνεται, αλλά αυτό δεν είναι επιλήψιμο. Ο άλλος πήγε σαν ντουγάνι να κάνει ένα τάκλιν στο πουθενά και στήνετε φαρδύς πλατύς μπροστά στον ιταλό. Ο ιταλός θα μπορούσε να πηδήξει να τον αποφύγει αλλά θα έχανε χρόνο από μια αντικανονική ενέργεια του αντιπάλου του. Καλά έκανε και σκόνταψε πάνω του.

Δηλαδή τι μου λες; Ότι αν εσύ ξαπλώσεις στο χορτάρι και εγώ πάω πάνω σου και πέσω θα
πρέπει να πάρω πέναλτι; Αυτά είναι αστεία πράγματα. Άλλωσε το είπες και μόνος σου. Θα μπορούσε να πηδήξει να τον αποφύγει και αυτό θα έκανε ένας σωστός επιθετικός. Καλά έκανε και σκόνταψε πάνω του (αφού τελικά η ομάδα του κέρδισε), ο διαιτητής όμως δε θα έπρεπε να σφυρίξει! Απλά πράγματα.

α ωραία, αφού ήταν ελάχιστα offside τότε ήταν μισό offside... Grin
τι μας λες ρε.

Ο μόνος λόγος που αναφέρθηκα στο ελάχιστα αφορούσε στη δυσκολία του να το δει ο επόπτης. Ήταν παράβαση, όμως εμείς το είδαμε στο replay. Άλλο να μην δεις offside όταν ο παίχτης είναι ένα χιλιόμετρο μπροστά και άλλο όταν είναι μερικά εκατοστά.

Και εγώ θα σου πω ότι ο διαιτητής έδειξε ότι απαγορεύεται να σκοντάψεις μόνος σου στην μικρή περιοχή.... Ο παίχτης δεν διαμαρτυρήθηκε όπως κάνουν άλλοι και άλλοι. Άλλα όταν έχεις απέναντι σου μια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ που ζορίζεται πρέπει να προσέχεις. Δεκτό.
Δεν πολυκαταλαβαίνω τι λες εδώ. Το ότι ο παίκτης δεν διαμαρτυρήθηκε εμένα δε μου λέει τίποτα, δε σημαίνει πως συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

Επίσης δεν είπα ότι η Βραζιλία έκανε ότι ήθελε τη Γκάνα, αλλά είναι γεγονός ότι έπαιρνε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με τις μηχανές στο ρελαντί.

Όταν το κάνει η Βραζιλία είναι λογικό. Όταν το κάνουν οι άλλοι είναι βαρετοί.
Και μέχρι την κόκκινη, αρχίδια θέαμα είχε η Βραζιλία. Και μετά εκμεταλέυτηκε την ανάγκη των Γκανέζων να βάλουν γκολ (που όσο ήταν 11, δεν αρκούσε για την βραζιλία να κάνει κάτι επιθετικά).

Ποιοι άλλοι; Εννοείς την Ιταλία; Μα η Ιταλία πότε προηγήθηκε; Στο 93'.Ας νικούσε και αυτή 2-0 στα παιχνίδια της και μετά ας χαλάρωνε, αυτό δεν είναι κατακριτέο. Κατακριτέο είναι να είναι το ματς στο 0-0 και να προσπαθείς να βάλεις γκολ με ανορθόδοξο τρόπο. Αυτό είναι το βαρετό παιχνίδι.

Ναι, το θέμα είναι σε ποια μέση! Αν λες ότι είναι ανάμεσα στα δικά μου και στα δικά σου λεγόμενα, τότε όπως καταλαβαίνεις είναι σαν να λες ότι τα δικά σου είναι άκυρα.

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #442 on: June 29, 2006, 18:11:35 pm »

Quote from: marauber on June 29, 2006, 18:05:06 pm

Ναι, το θέμα είναι σε ποια μέση! Αν λες ότι είναι ανάμεσα στα δικά μου και στα δικά σου λεγόμενα, τότε όπως καταλαβαίνεις είναι σαν να λες ότι τα δικά σου είναι άκυρα.

Δεν είμαι τυφλός. Ξέρω ότι αντιπαθώ την Βραζιλία. Οπότε φαντάζομαι ότι δραματικοποιώ τις αισθήσεις.

Εσύ μπορείς να νιώθεις ο πιο ακέραιος δικαστής του συμπαντος. Δικαίωμα σου.

και ναι, αν κάνω προβολή και δεν πιάσω μπάλα, φυσικά και αν πέσεις πάνω μου θα είναι πέναλντι. Τι λέμε τώρα? όποιον πάρει ο χάρος, και αυτός ας πηδούσε?
« Last Edit: June 29, 2006, 18:17:40 pm by Ποσείrambar » Logged

byeeee
marauber

View Profile
« Reply #443 on: June 29, 2006, 20:11:33 pm »

Quote from: Ποσείrambar on June 29, 2006, 18:11:35 pm
Δεν είμαι τυφλός. Ξέρω ότι αντιπαθώ την Βραζιλία. Οπότε φαντάζομαι ότι δραματικοποιώ τις αισθήσεις.

Ε πέστο ντε! Αφού εσύ αντιπαθείς τη Βραζιλία και εγώ την υποστηρίζω, δεν υπάρχει ελπίδα ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε κάτι κοινώς αποδεκτό. Είμαι πάντως αισιόδοξος πως η Βραζιλία θα σου απαντήσει στο γήπεδο.

Εσύ μπορείς να νιώθεις ο πιο ακέραιος δικαστής του συμπαντος. Δικαίωμα σου.
Κάθε άλλο! Αν προσέξεις και παλαιότερα μηνύματα μου, έχω δηλώσει πολλές φορές αυτοσαρκαστικά ότι όσον αφορά την ομάδα που υποστηρίζω δεν είμαι αντικειμενικός! Όσον αφορά την Ιταλία όμως, δεν έχω τίποτα μαζί της, προσπαθώ να την κρίνω σαν απλός φίλαθλος.

και ναι, αν κάνω προβολή και δεν πιάσω μπάλα, φυσικά και αν πέσεις πάνω μου θα είναι πέναλντι. Τι λέμε τώρα? όποιον πάρει ο χάρος, και αυτός ας πηδούσε?

Μου φαίνεται ότι παίζουμε με τις λέξεις. Στην επίμαχη φάση είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιταλός θέλει να πέσει και χρησιμοποιεί ως κάλυψη το σώμα του αμυντικού που βολικά έτυχε να βρίσκεται εκεί. Εξάλλου νομίζω ότι είναι γενικώς παραδεκτό πως δεν ήταν πέναλτι (είσαι να κάνουμε ένα poll για αυτό Cheesy; ). Μου κάνει εντύπωση πως εσύ υποστηρίζεις το αντίθετο με τόσο σθένος.

TT_PTOLEMAIDA
Guest
« Reply #444 on: June 29, 2006, 20:57:44 pm »

Quote from: marauber on June 29, 2006, 20:11:33 pm

Μου φαίνεται ότι παίζουμε με τις λέξεις. Στην επίμαχη φάση είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιταλός θέλει να πέσει και χρησιμοποιεί ως κάλυψη το σώμα του αμυντικού που βολικά έτυχε να βρίσκεται εκεί. Εξάλλου νομίζω ότι είναι γενικώς παραδεκτό πως δεν ήταν πέναλτι (είσαι να κάνουμε ένα poll για αυτό Cheesy; ). Μου κάνει εντύπωση πως εσύ υποστηρίζεις το αντίθετο με τόσο σθένος.
Εδώ όλοι λένε ότι δεν ήταν πέναλντι, ο Τουράμπαρ επιμένει... Όππως φαίνεται και σην φωτογραφία:
o Grosso πέφτει έξυπνα στον ηδη ξαπλωμένο Neil και μπερδεύει τον ίδιο διαιτητή που θα "σφηρίξει" τον αγώνα Βραζιλία-Γαλλία--τον ισπανό Λουίς Μεδίνα Κανταλέχο. Όσοι είδαμε τον αγώνα και το reply της επίμαχης φάσης, νομίζω ότι έχουμε πειστεί.  Roll Eyes
_________________________________________________ ____
Περί Γαλλίας...

Ο πολιτισμός των «πιθήκων»...

Δυστυχώς, στον χώρο του ποδοσφαίρου, μερικοί ηλίθιοι, βρίσκουν τρόπο να ξεσπάνε τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, την... παντόφλα που πέφτει σπίτι από την γυναίκα τους... να βγάζουν το πόσο αγροίκοι είναι στην πραγματικότητα.

Το φαινόμενο του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο δεν είναι καινούριο και στα σίγουρα, για χάρη του... θεάματος, δεν έχουν παρθεί οι δραστικότερες των αποφάσεων για να εκλείψει...

Η αποστολή της εθνικής Γαλλίας, σύμφωνα με τα λεγόμενα των μελών της, την περασμένη Τρίτη, πριν την έναρξη του ματς με την Ισπανία, δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από Ισπανούς «φιλάθλους». Το αποτέλεσμα του αγώνα,
 πως το είδαν, αλήθεια...;

«Φτάνοντας με το πούλμαν στο γήπεδο, μας περίμεναν φίλαθλοι που κορόιδευαν κάποιους παίκτες, παριστάνοντας... τους πίθηκους», είπε σχετικά ο Ραϊμόν Ντομενέκ, εκλέκτορας της εθνικής Γαλλίας.

Επειδή, βέβαια, οι πιτσιρικάδες παίρνουν... παράδειγμα από τους μεγάλους, στη γαλλική αποστολή γίνεται αναφορά και για τον Ισπανό ομοσπονδιακό τεχνικό, Λουίς Αραγονιές, ο οποίος, στο παρελθόν, έχει βάλει στο «στόχαστρό» του τον Τιερί Ανρί, με υποτιμητικές δηλώσεις για το χρώμα του δέρματός του.

Ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός, επισήμανε σχετικά: «Πολλοί άνθρωποι λένε φήμες για τον Αραγονιές... Δεν θέλω να σχολιάσω, δεν έχει αξία... Η καλύτερη απάντηση είναι η νίκη μας».

H ιστορία του Φρανκ Ριμπερί: Τα δυο πρόσωπα της μοίρας

Αν και μόλις 23 χρόνων -γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 1983- έχει ζήσει τόσα πολλά. Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, όταν το 1985, σε ηλικία μόλις 2 ετών, είχε σοβαρό ατύχημα. το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του συγκρούστηκε και αυτός εκτοξεύτηκε από το πίσω κάθισμα, έσπασε το παρμπρίζ και σύρθηκε στην άσφαλτο με το πρόσωπό του. Η ζωή του σημαδεύτηκε από αυτό το ατύχημα όπως και η δεξιά πλευρά του προσώπου του...

Tα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα. Στο σχολείο τον κορόιδευαν. δεν μπορούσε να το αντέξει και πήγαινε σε μια γωνία κλαίγοντας. Του άρεσε το ποδόσφαιρο, όμως στα ματς της γειτονιάς δεν τον έπαιζαν. Ζούσε τις χειρότερες μέρες της ζωής του. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη, αλλά το πείσμα του ακόμα πιο μεγάλο. "Αυτή η συμπεριφορά με βοήθησε στη ζωή μου. Με έκανε πιο σκληρό. Ποτέ δεν θα κάνω πλαστική στο πρόσωπό μου. Γιατί αν κάνω θα πάψω να είμαι
49;γώ", λέει χαρακτηριστικά.

Κάκιστος μαθητής, είχε το μυαλό του μόνο στη στρογγυλή θεά. Προσπάθησε να μάθει τα μυστικά της στις ακαδημίες της Λιλ, όμως μετά από 3 χρόνια τον έδιωξαν λόγω κακών επιδόσεων στα μαθήματα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του Boulogne-sur-Mer. Στα ερασιτεχνικά του γαλλικού πρωταθλήματος έμεινε για 3 χρόνια αγωνιζόμενος επίσης στην Αλέ και την Μπρεστ. Ξαφνικά η μοίρα αποφάσισε να αλλάξει στάση απέναντί του.

Το 2004 η Μετζ του ανοίγει την πόρτα του Le Championnat. Μετά από μόλις 4 εμφανίσεις κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελπίδων της χώρας. Σε 20 αναμετρήσεις με την Μετζ πετυχαίνει 2 γκολ και αμέσως γίνεται ο αγαπημένος της εξέδρας. Πριν από ένα ματς με αντίπαλο τη Νις, ο Τύπος της πόλης έκανε το λάθος να τον αποκαλέσει "Κουασιμόδο". Στον αγώνα, ήταν ο κορυφαίος και με δικό του γκολ νίκησε η Μετζ...

Τον Ιανουάριο του 2005 η Γαλατάσαραϊ προχωράει στην απόκτησή του. Παίζει σε 14 αγώνες και κατακτά το Κύπελλο Τουρκίας. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τον αναγκάζουν να φύγει.

Η αποχώρησή του ήταν επεισοδιακή με ανθρώπους της Γαλατά και μάνατζερ να ταξιδεύουν στη Γαλλία και να τον επισκέπτονται στο σπίτι του απειλώντας τον ότι αν δεν επιστρέψει, θα του σπάσουν το αυτοκίνητο!

Το σίριαλ έληξε με την Μαρσέιγ να τον εντάσσει στο δυναμικό της. Στην πρώτη του σεζόν με τους μαρσεγιέζους βγάζει μάτια και γίνεται ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας. Το νέο ίνδαλμα, αυτός που κάνει το κοινό να παραληρεί. Σύντομα του βρίσκουν και παρατσούκλια. Τον φωνάζουν Scarface (Σημαδεμένος) και FerraRibery (για την ταχύτητά του). Σε 35 αγώνες πετυχαίνει 6 γκολ και οδηγεί την ομάδα στον τελ&#
953;κό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Οι εμφανίσεις του αναγκάζουν τον Ραιμόντ Νομενέκ να τον καλέσει στην Εθνική. Το ντεμπούτο του γίνεται στις 27 Μαϊου του 2006, στο Σταντ ντε Φρανς κόντρα στο Μεξικό. Ηταν το τελευταίο παιχνίδι του Ζιντάν επί γαλλικού εδάφους. Οι τρικολόρ νικούν 1-0, ο Ζιντάν αποθεώνεται, όπως και ο Ριμπερί που χρησιμοποιείται ως αλλαγή. Εκτοτε μετράει 7 συμμετοχές και 1 γκολ, αυτό της ισοφάρισης που πέτυχε στο ματς με την Ισπανία, όπου οι τρικολόρ νίκησαν 3-1 και πέρασαν στα προημιτελικά...

"Είναι ο καλύτερος γάλλος παίκτης και ο μόνος που παίζει με καρδιά και πάθος. Δυστυχώς δεν είναι βασικός. Ομως, κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο, ο κόσμος τρελαίνεται", λένε οι φίλοι των πετεινών σε διάφορα forums...

Η κλήση του στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ, προκαλεί έκπληξη, αφού εκτός διοργάνωσης μένουν παίκτες όπως ο Λουντοβίκ Ζιουλί και ο Νικολά Ανελκά. Δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του. Γυρίζει σπίτι και το διασκεδάζει με την σύζυγό του Γουαχίμπα -αλγερινής καταγωγής, την γνωρίζει από 15 χρόνων- και την μόλις 10 μηνών κορούλα του Χιζίγια.

Σαν καλός Μουσουλμάνος, δεν πίνει αλκοόλ, αλλά του αρέσει πολύ το παραδοσιακό κους-κους. "Δεν έχω βαφτιστεί. Εχω επιλέξει για θρησκεία μου το Ισλάμ το οποίο μου δίνει δύναμη εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων", λέει. Μπορεί να έχει σκληραγωγηθεί από τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του, όμως έχει και ευαίσθητη πλευρά. Οποτε η κορούλα του ξεστομίζει την λέξη "μπαμπά" κλαίει. Ακόμα και όταν την ακούει από το τηλέφωνο.

Αυτή είναι η ιστορία του νέου μεγάλου αστεριού του γαλλικού ποδοσφαίρου. Του Φρανκ Ριμπερί...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Για τον αγώνα Γερμανί
;α-Αργεντινή (30/6 18:00)...

Σαβιόλα: "Μπορούμε να περάσουμε τη Γερμανία"

Αισιόδοξος για την πρόκριση της Εθνικής Αργεντινής στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε βάρος της Γερμανίας (30/6, 18:00GR), εμφανίζεται ο Χαβιέ Σαβιόλα. Ο μεσοεπιθετικός της Σεβίλης αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα με τα `Πάντσερ`, ωστόσο πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της `Μπιανκοσελέστε`.

"Υπολογίζω ότι οι πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε τη Γερμανία είναι 60%, αλλά είναι απαραίτητο να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Για να προκριθούμε, θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλο το παιχνίδι και να κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη", δήλωσε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: "Η Γερμανία είναι καλή ομάδα και έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, αλλά η συνεχής επίθεση θα είναι το μεγάλο μας όπλο. Η Αργεντινή είναι φτιαγμένη για να επιτίθεται, αλλά παράλληλα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να παίξουμε με την μπάλα κάτω".

Μέσι: «Η μπάλα... στο γρασίδι και όχι ψηλά»

Είναι αλήθεια ότι οι παίκτες της Αργεντινής είναι... πιο μαζεμένοι στις δηλώσεις τους σε σχέση με τους Γερμανούς, εν όψει της μεταξύ τους «μονομαχίας» για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απέναντι στην «οικοδέσποινα», ο Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν έχει δώσει σαφέστατες εντολές στους παίκτες τους ώστε να ελέγξουν τον ρυθμό, να μην σηκώνουν ψηλά την μπάλα και να προσπαθήσουν να... κοιμίσουν τους αντιπάλους τους.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι (σ.σ. πιθανότατα, θα ξεκινήσει βασικός): «Οι Γερμανοί είναι δύσκολη ομάδα για να τους νικήσεις. Διαθέτουν ισορροπία και καλή λειτουργία, τόσο στον ε
;πιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα. Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε, κατά την άποψή μου. Να κρατήσουμε, δηλαδή, όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα την μπάλα στο γρασίδι. Είναι ψηλοί και δεν πρέπει να τους... προκαλέσουμε στον αέρα».

Καν: «Αμήχανη η σχέση μου με τον Λέμαν...»

Μπορεί η Γερμανία να πηγαίνει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Όλιβερ Καν, όμως, δεν είναι και ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου...

«Θηρίο» στον πάγκο ο Γερμανός γκολκίπερ, βλέπει τον Γενς Λέμαν να μην είναι σταθερός και σκέφτεται ότι κάλλιστα θα μπορούσε αυτός να είναι κάτω από την εστία των «πάντσερ», όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια... Τόσο καιρό, κρατούσε το στόμα του κλειστό.

Παραμονές του αγώνα με την Αργεντινή (μην... παραμυθιάζεστε ότι το τάιμινγκ των δηλώσεων του Καν είναι τυχαίο), ο «Όλι» παραδέχτηκε τα εξής: «Δεν μπορώ να αρνηθώ πως δεν μου αρέσει να κάθομαι στον πάγκο. Είμαι πράγματι απογοητευμένος που είναι έτσι τα πράγματα, αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω. Όσον αφορά την σχέση μου με το Λέμαν, είναι αμήχανη και η όλη κατάσταση δε σε κάνει να πίνεις μπύρες με τους συμπαίκτες σου».

Μέρκελ: «Πιστεύουμε στην κατάκτηση του τροπαίου...»

Την πεποίθησή της ότι η εθνική ομάδα της Γερμανίας θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, εξέφρασε με δηλώσεις της, η καγκελάριος της Γερμανίας, Ανγκέλα Μέρκελ.

«Η εθνική ομάδα μας έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ μέχρι τώρα με τις εμφανίσεις της και μας έχει κάνει να ελπίζουμε ότι θα πάρουμε το παγκόσμιο κύπελλο. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Κλίνσμαν, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά», ήταν μερικές από τις δηλώσεις της ισχυρής κυρίας της Γε`
1;μανίας που βλέπει ότι τα «πάντσερ» με προπονητή τον Κλίνσμαν, θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, επικρατώντας της Αργεντινής στα προημιτελικά της διοργάνωσης
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Για τον αγώνα Αγγλίας-Πορτογαλίας (1/7 18:00)...

ΠΑουλέτα: "Ο Ρόμπινσον, ο αδύναμος κρίκος της Αγγλίας"

Ο Πολ Ρόμπινσον είναι σύμφωνα με τον Πέδρο Παουλέτα ο αδύναμος κρίκος της Αγγλίας για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία.

«Έχω δει τον Ρόμπινσον να κάνει πολλά λάθη, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε το Σάββατο στο Γκελσενκίρχερ. Ο πορτιέρο της Τότεναμ δεν είναι από τους καλύτερους παίκτες των Άγγλων», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό που πολλοί από τους συμπαίκτες μου στην Εθνική αγωνίζονται στην Πρέμιερσιπ, γιατί μπορούν να μας δώσουν σημαντικές πληροφορίες. Αλλά ήδη γνωρίζω τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία της αγγλικής άμυνας. Δεν βλέπω να είμαστε κατώτεροι των αντιπάλων μας».

«Ψεύτικη» συνέντευξη καταγγέλλουν οι Πορτογάλοι

Οργισμένοι δηλώνουν οι παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας, όσον αφορά μία συνέντευξη του Πέδρο Παουλέτα στην αγγλική εφημερίδα «Sun», την οποία χαρακτηρίζουν... ψεύτικη.

Στη συνέντευξη αυτή, φέρεται ο Παουλέτα να έχει πει πως ο βασικός γκολκίπερ των Άγγλων, Πολ Ρόμπινσον, είναι ο... αδύναμος κρίκος των «λιονταριών».

«Η εφημερίδα αυτή δημοσίευσε μία ψεύτικη συνέντευξη με τον Παουλέτα. Ξεκαθαρίζουμε σε όλους ότι οι παίκτες της εθνικής Πορτογαλίας δεν μιλάνε στους δημοσιογράφους, εκτός από την μικτή ζώνη και τις προκαθορισμένες συνεντεύξεις Τύπου», επισήμανε ο εκπρόσωπος των Πορτογάλων, Αλφόνσο Ντε Μέλο, τονίζοντ&#
945;ς παράλληλα ότι το συμβάν, έχει κάνει τους παίκτες του Σκολάρι να οργιστούν.

Μουρίνιο:«Δεν πρέπει να παίξει ο Κράουτς»

Τις συστάσεις του για την επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας και Πορτογαλίας, έκανε ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, που υποστήριξε ότι δεν πρέπει να αγωνιστεί ο υψηλόσωμος επιθετικός, Πίτερ Κράουτς.

Ο 43χρονος Πορτογάλος προπονητής, θεωρεί πως ο στράικερ της Λίβερπουλ δε θα βοηθήσει τα «λιοντάρια», καθώς ο συμπατριώτης του αμυντικός, Ρικάρντο Καρβάλιο, που τον έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία στις αναμετρήσεις της Τσέλσι με την Λίβερπουλ, θα τον εξουδετερώσει: «Στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ρικάρντο είχε καταπληκτική απόδοση. Στο πρώτο παιχνίδι, επειδή δεν αφήσαμε χώρο στη Λίβερπουλ αναγκάστηκαν να ψάχνουν τον Κράουτς. Όμως ο Καρβάλιο ήταν άψογος απέναντι σε ένα γίγαντα. Στο δεύτερο ματς, έκανε καταπληκτική παρουσία. Έκλεισε πολύ καλά τον Κράουτς, έπαιρνε σωστή απόσταση ώστε να τον αντιμετωπίσει στον αέρα και δεν έχασε καμία «αερομαχία». Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και βοήθησε και στην ανάπτυξη της ομάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας.
« Last Edit: June 29, 2006, 21:02:58 pm by Megawatt » Logged
Juventina
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I' ll take that kiss now...

View Profile
« Reply #445 on: June 29, 2006, 21:09:58 pm »

και ο αυστραλος αν ηταν στην θεση του Grosso το ιδιο θα εκανε! όλα ειναι θεμα τακτικης!! τι να λεμε τωρα!!!

οσο για το γκολ-οφσαιντ της βραζιλιας..... στα περισσοτερα παιχνιδια ειδα τους διαιτητες να σφυριζουν οφσαιντ ακομη και σε περιπτωσεις που δεν ηταν, πολυ πιο οριακες δηλαδη. καλυτερα να σφυριξει ο διαιτητης ακομη κι αν δεν ειναι, παρα να αφησει να μπει ενα αμφισβητουμενο γκολ που θα επηρεασει πολυ περισσοτερο την εξελιξη του ματς...

και για να μην ξεχνιομαστε γιατι εχει αγωνα αυριο:

FORZA RAGAZZI!!!

TT_PTOLEMAIDA
Guest
« Reply #446 on: June 29, 2006, 21:24:32 pm »

Quote from: Juventina on June 29, 2006, 21:09:58 pm
και ο αυστραλος αν ηταν στην θεση του Grosso το ιδιο θα εκανε! όλα ειναι θεμα τακτικης!! τι να λεμε τωρα!!!
Εγώ δεν διαφωνώ πάντως σαυτό που λες. Μάλιστα επικροτώ αυτό που έκανε ο Grosso, γιατί κέρδισε πολύ έξυπνα το πέναλντι.
Υ.Γ. Shout Παρέιρα βάλε το Ζουνίνιο βασικό!!!
Θα σακούσει?  Cheesy          :
_________________________________________________ _____

Για τον αγώνα Βραζιλία-Γαλλία (1/7 22:00)...

Zουνίνιο:"Δύσκολη η Γαλλία"

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα η Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο χαρακτηρίζει αυτό με τη Γαλλία ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο. Η ομάδα που θα βγει νικήτρια στο γήπεδο της Φρανκφούρτης (1/7, 22:00GR) θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

"Θα είναι ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι που θα δώσουμε μέχρι τώρα στο Μουντιάλ. Οι γάλλοι έχουν καταπληκτική ομάδα και εξαιρετικές μονάδες, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως αποδείχτηκε και στο ματς με τους ισπανούς. Πρέπει να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης", δήλωσε ο μεσοεπιθετικός της Λιόν.

Ο Ζουνίνιο δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα και λέει γι` αυτό: "Είμαι έτοιμος να παίξω, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και θα σεβαστώ την όποια απόφασή του".

Εγκώμια Τοστάο για την Βραζιλιάνικη άμυνα

Μέλι στάζει για την αμυντική γραμμή της «σελεσάο» ο παλαίμαχος επιθετικός της Εθνικής Βραζιλίας, Τοσταο.

«Ο Ντίντα ήταν ο καλύτερος παίκτης της Βραζιλίας. Οι συμπρωταγωνιστές Λούσιο και Ζουάν ήταν γι’ άλλη μια φορά καλύτεροι από τ&
#959;υς "αστέρες" Ροναλντίνιο, Κακά και Ρονάλντο», έγραψε σε καθημερινή εφημερίδα για την απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με την Γκάνα.

Χωρίς «Ζιζού» η προπόνηση

Απών ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης για την εθνική Γαλλίας, που πραγματοποιήθηκε στο Άερζεν της Γερμανίας.

Ο ηγέτης των «τρικόλορ» δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και δέχτηκε την φροντίδα του ιατρικού τιμ, με σκοπό την γρήγορη αποθεραπεία του, χωρίς όμως να εκφράζονται φόβοι, μη συμμετοχής στο κρίσιμο ματς με την Βραζιλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ρομπίνιο: "Θα τον βγάλουμε στην σύνταξη"

Ο βραζιλιάνος στράικερ Ρομπίνιο, ελπίζει πως η ομάδα του θα βάλει πρόωρα τέλος στην καριέρα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο τελευταίος, σε δηλώσεις του πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε αναφέρει πως αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ στο οποίο πρόκειται να λάβει μέρος.

Ο συμπαίκτης του γάλλου άσου, στην Ρεάλ Μαδρίτης αναγνωρίζει την κλάση της Εθνικής Γαλλίας, πιστεύει ότι είναι πολύ ενωμένη ομάδα και παλεύει μέχρι τελικής πτώσεως για το αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά, δεν παρέλειψε να δηλώσει..."Ελπιζω να αναγκάσουμε τον Ζιντάν να αποσυρθεί πριν την ώρα του".

Σύμφωνα με τον Ρομπίνιο: "...Το παιχνίδι με την Γαλλία αναμένεται να είναι το δυσκολότερο ματς για εμάς στο Μουντιάλ" επεσημαίνοντας παράλληλα, πως θα προσπαθήσουν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, άσχετα αν οι γάλλοι χρησιμοποιήσουν "τα καλά χαρτιά τους". Δεν θεωρούν την νίκη δεδομένη, θα αντιμετωπίσουν τους τρικολόρ με κάθε σοβαρότητα και αυτό δεν έχ
;ει να κάνει με την επιθυμία των βραζιλιάνων για εκδίκηση...Ας μη ξεχνάμε ότι το 1998 οι γάλλοι είχαν νικήσει την Εθνική Βραζιλίας με 3-0 στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.    

Μόνο νίκη!

Ο γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρεϊμόν Ντομενέκ, επιμένει ότι τίποτα άλλο εκτός από την νίκη δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για την ομάδα του σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μου κάνει εντύπωση όταν ακούω από τον κόσμο πως αν χάσουμε από την Βραζιλία στο επόμενο παιχνίδι, θα έχουμε κάνει πετυχημένη εμφάνιση σε αυτό το Μουντιάλ. Είμαι απολύτως αντίθετος με αυτή την άποψη" επεσήμανε ο γάλλος προπονητής, αφού για εκείνον, μοναδικός στόχος των τρικολόρε είναι ο τελικός του Μουντιάλ.

"Δεν είμαστε ούτε φαβορί ούτε αουτσάιτερ, απλά έχουμε έναν αγώνα με τη Βραζιλία το Σάββατο το βράδυ", κατέληξε ο Ντομενέκ. Πάντως, παίκτες και προπονητής δηλώνουν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τη σελεσάο και θα το αποδείξουν στο γήπεδο.
« Last Edit: June 29, 2006, 21:30:29 pm by Megawatt » Logged
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #447 on: June 30, 2006, 00:17:30 am »

Quote from: Megawatt on June 29, 2006, 21:24:32 pm

Εγώ δεν διαφωνώ πάντως σαυτό που λες. Μάλιστα επικροτώ αυτό που έκανε ο Grosso, γιατί κέρδισε πολύ έξυπνα το πέναλντι.

Δε μπερδεύει τον διαιτητή.. τον αναγκάζει, γιατί αν δεν τον σφήριζε, θα έκανε σαφέστατα λάθος

@marauber: Wink

byeeee
MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #448 on: June 30, 2006, 10:25:37 am »

Μα ρε παιδιά ακριβώς όσοι "είδατε" το replay πιστεύατε ότι δεν ήταν πέναλτι.

Με την πρώτη ματιά έχουμε έναν παίκτη που περνάει δύο αμυντικούς, του γίνεται επικίνδυνο τάκλιν ένα μέτρο έξω από τη μικρή περιοχή που δεν το βρίσκει ούτε την μπάλα όμως και ενώ ο αμυντικός είναι ανάμεσα στα πόδια του, ανατρέπεται.

Με την πρώτη δική σας ματιά έχουμε έναν Ιταλό που ψάχνει κάποιον για να βουτήξει θεατρικά, βέβαια το ερώτημα είναι γιατί δεν πέφτει με το πρώτο μαρκάρισμα, του αμυντικού που των τραβάει κιόλλας??Γιατί αυτό θα ήταν και δε θα το συζητούσαμε?Ήθελε τα 15 του λεπτά ο Grosso? Ή το είχε παίξει πέναλτι χωρίς κάρτα και δεν ήθελε, γιατί αν βουτήξη στο πρώτο μαρκάρισμα με τράβηγμα φανέλας είναι κόκκινη (αν και πάλι μπορεί να μην την έδινε γιατι ο αμυντικός φορούσε μπλε φανέλα)? Τέλος μπορεί όλο το σύστημα να ήθελε ο Grosso να πάρει το πέναλτι για να γράφουν τώρα Colpo Grosso κλπ.

Ναι από τη συγκεκριμένη γωνία φαίνεται ότι δεν είναι πέναλτι, τι αποδεικνύει αυτό, ότι αν ο διαιτητής ήταν ο συγκεκριμένος κάμεραμαν και το σφύριζε τότε θα είχε κάνει λάθος.
Κάντε poll, όταν μετά από τόσα   quasi-πέναλτι που έχουν δωθεί (Ισπανία*2,Σουηδία,Γκάνα κλπ.) ακόμα συζητάμε για την Ιταλία που στο κάτω-κάτω είχε ήδη αδικηθεί μια φορά στο μάτσ, είναι εμφανής η εμπάθεια.

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #449 on: June 30, 2006, 10:51:32 am »

Τι replay και miss sixty ρε παιδιά το πράγμα είναι πεντακάθαρο, ο αμυντικός πεφτει 5 λεπτα πριν, καταλαβαίνει την μαλακία του και προσπαθεί να τραβηχτεί, ο άλλος πάει και πέφτει πάνω του ενώ ο άλλος είναι κάτω... δηλ τι να κάνει ο αμυντικός??? να εξαφανιστεί????
Δεν είναι θέμα εμπάθειας αλλά σχολιάζουμε την συγκεκριμένη φάση

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 48 Go Up Print
Jump to: