• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:53:41 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:53:41 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 14
Guests: 86
Total: 100
Geoth
anon
dimitrisblioumis
Aris★
gpap
antreassv
pipitsenko
Georgia Arv
Thanasiscon1
Efrem
Yamal
Giorgos2222
filon05
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Πολίτης και Πολιτική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH  (Read 7398 times)
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος
********
Posts: 7044


Ιούνιος 1999 - 19/7/2009


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #15 on: December 05, 2008, 01:17:02 am »

Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι "ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ" δεν υπάρχει;

Όταν λες ότι κάτι το κάνει ο "ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ" χωρίς να διευκρινίζεις αν το κάνει ο ΣΥΝ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, παραπληροφορείς.
Logged

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 935


Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #16 on: December 09, 2008, 22:52:06 pm »


Παρτε, παρακάτω, την ανακοίνωση που έβγαλε ο Συριζα, ως "απάντηση" σε αυτά που είπε η Αλ.Παπαρήγα μετα την έξοδο απο το Προεδρικό Μέγαρο.
Ενα 5χρονο να βάλεις να ακούσει την δήλωση της Αλέκας, θα καταλάβει οτι αυτά που λέει και υποστηριζει η ανακοινωση του Συριζα, είναι οχι απλα εκτος πραγματικότητας αλλα και συνειδητή διαστρεβλωση, συνειδητή ΛΑΣΠΗ!!!
Ειναι σίγουρο ότι θα σας θυμίσει κάτι "επαναστάτες", κατί μπομπολάρους στα αμφιθέατρα που ωρύονται ότι η ΠΚΣ συνεργάζεται με την ΔΑΠ.
Φοβερό ε???
Ολοι μια οικογένεια είμαστε τελικά!!

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Με οδυνηρή έκπληξη ακούσαμε τις θλιβερές σημερινές δηλώσεις της γ.γ. του ΚΚΕ κ. Αλέκας Παπαρήγα κατά την έξοδό της από το Μέγαρο Μαξίμου. Η κ. Παπαρήγα και το επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του ΚΚΕ, ο Ριζοσπάστης, επαναλαμβάνουν όσα ακούγονται, τις τελευταίες μέρες από τις πλέον ακραίες φωνές του κυβερνητικού στρατοπέδου, της ακροδεξιάς και καθεστωτικών κύκλων. Αντί να στρέφουν τα πυρά της κριτικής τους στην κυβέρνηση, συμπαρατάσσονται μαζί της στη στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεργούν έτσι στην προβοκάτσια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν πολύτιμο άλλοθι στην κυβέρνηση και την πολιτική της, ενώ ξέρουν πολύ καλά ότι ποτέ δεν υιοθετήσαμε τέτοιες πρακτικές και ότι όλες τις δυνάμεις μας τις εξαντλούμε για την ενίσχυση ενός μαζικού και ενωτικού κινήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με το ΚΚΕ, πιστεύει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια έκρηξη της νεολαίας, η οποία έχει βαθιές κοινωνικές αιτίες. Τις αιτίες αυτές, δηλαδή, της νεοφιλελεύθερης πολιτικής των κυβερνήσεων που οδηγεί στην περιθωριοποίηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Είναι λογικό η κυβέρνηση της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να προσπαθούν να κρύψουν τις αιτίες και τις ευθύνες τους πίσω από τις σπασμένες βιτρίνες και τις φωτιές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμένει στην ανάδειξη της πολιτικής ευθύνης της κυβέρνησης της ΝΔ και του δικομματισμού. Το ΚΚΕ επέλεξε, όχι μόνο να συγκαλύψει αυτές τις ευθύνες, αλλά να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική του αυτή στάση αγγίζει πλέον τα όρια της προβοκάτσιας.

 

            9/12/2008                                                                  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Logged

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος
********
Posts: 7044


Ιούνιος 1999 - 19/7/2009


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #17 on: December 09, 2008, 23:09:58 pm »

Ευχαριστώ που την ανέβασες πρώτος. Με απάλλαξες από τον κόπο.
Logged

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος
********
Posts: 7044


Ιούνιος 1999 - 19/7/2009


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #18 on: December 11, 2008, 14:22:14 pm »

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΝΝΑ ΦΙΛΙΝΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μιλώντας στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής το πρωί της Τετάρτης, 10/12, η Άννα Φιλίνη ανέφερε τα εξής:

Θα ήθελα να δηλώσω κι εγώ από αυτό το βήμα τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η δολοφονία του έφερε ένα μεγάλο κίνημα αγανάκτησης κατά της στυγνής δολοφονίας από όργανο της τάξης που απέδειξε ότι φέρθηκε ως όργανο εκτροπής. Ένα μεγάλο κίνημα με απαίτηση για παραδειγματική τιμωρία, αλλά και αλλαγή πορείας στον τόπο, απλώθηκε σε όλη τη χώρα. Μέσα σε αυτό, δυστυχώς, βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν και άλλα στοιχεία και να υπάρξουν εκφράσεις ωμής βίας, τις οποίες καταδικάζουμε. Θεωρούμε, όμως, ότι μέσα σε αυτήν την κατάσταση η Κυβέρνηση δείχνει μια μεγάλη ανικανότητα. Ιδιαίτερα θεωρούμε απαράδεκτη την προσπάθειά της να χρησιμοποιήσει αυτά τα γεγονότα προκειμένου να αποτρέψει τη μεγάλη απεργία της ΓΣΕΕ κατά της οικονομικής κρίσης και κατά της αστυνομικής βίας. Ταυτόχρονα, θεωρώ απαράδεκτο ότι, μαζί με ορισμένα στελέχη της Κυβέρνησης, πολιτικές δυνάμεις (ΚΚΕ και ΛΑΟΣ) ταυτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τους κουκουλοφόρους και προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες για την κατάσταση στον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Δηλώσεις του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνου μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό

9/12/2008

Θέλω να πω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια κοινωνική εξέγερση της νεολαίας. Αν η κυβέρνηση και άλλες πολιτικές δυνάμεις και τα ΜΜΕ είχαν δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια, πρώτα η νεολαία, πρώτα η νεολαία, πρώτα η νεολαία, ενδεχομένως να μην είχαμε φτάσει σ΄αυτό το σημείο.

Η νέα γενιά ζει ανάμεσα στους τοίχους της ανασφάλειας, της απόρριψης και του αποκλεισμού.

Εμείς χαιρετίζουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες, όλους τους νέους και τις νέες που δεν κρύβουν το πρόσωπό τους. Είμαστε μαζί τους. Δεν θα γίνουμε εισαγγελείς. Δεν θα τους αφήσουμε μόνους.

 

Το δεύτερο. Ο χαμός της ζωής του 16χρονου Αλέξανδρου είχε αφετηρία την κατάσταση αυταρχισμού που επικρατεί στις δυνάμεις καταστολής. Η λύση στο πρόβλημα δεν μπορεί να γίνει με περισσότερο αυταρχισμό και με περισσότερη αστυνομία.

Εμείς θεωρούμε ότι η πολιτική της φωτιάς είναι μια πολιτική της Ν.Δ. Πέρυσι καίγονταν τα δάση και η κυβέρνηση δεν μπορούσε να τα αντιμετωπίσει. Σήμερα καίγονται οι πόλεις και η κυβέρνηση πάλι δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει.

Ο στόχος ο δικός μας είναι το σύστημα και η αδικία του απέναντι στη νεολαία. Δεν είναι στόχος μας  οι βιτρίνες, τα αυτοκίνητα, τα σπίτια των πολιτών, τα κτίρια που είναι συλλογική δημόσια περιουσία.

Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην τυφλή βία.

Όμως, από την άλλη μεριά, πρέπει να το καταλάβομε ότι πρόκειται για ένα κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο παίρνει έκταση. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι και ποιες πολιτικές οδηγούν σ΄ αυτά τα συναισθήματα οργής ή ακόμη και εκδίκησης απέναντι στη νεολαία και να τα άρουμε αυτά.

 

Τρίτον. Είμαστε μπροστά σ΄ ένα πολιτικό πρόβλημα το οποίο θέλει πολιτική λύση. Η διέξοδος για μας είναι να υπάρξει από την πολιτεία έμπρακτη συγνώμη. Κι αυτό σημαίνει τώρα αμέσως μια σειρά μέτρα που πρέπει να προωθηθούν από την κυβέρνηση. Σημαίνει θέσεις εργασίας για τους νέους κι όχι με το σταγονόμετρο του ΑΣΕΠ. Σημαίνει καλή παιδεία, με αρκετά κονδύλια και ελεύθερη πρόσβαση στα πανεπιστήμια. Σημαίνει δημόσιοι χώροι, όπου οι νέοι θα μπορούν να βρίσκονται, να διασκεδάζουν, να ερωτεύονται. Σημαίνει δημοκρατική τομή στην αστυνομία. Δεν χρειαζόμαστε ένοπλους στις γειτονιές οι οποίοι θα μπορούν να σηκώνουν το όπλο και να αφαιρούν τη ζωή των νέων παιδιών.

Και, τέλος, η εξέγερση αυτή της νεολαίας δείχνει ότι ο τόπος δεν μπορεί να μείνει εκεί που βρίσκεται, με τη σημερινή κυβέρνηση και με το σημερινό σύστημα. Χρειάζεται μία συντεταγμένη, ριζοσπαστική διέξοδος για τη χώρα.

Καλούμε τη νέα γενιά και το λαό να δώσουν μαζικά, αγωνιστικά, ειρηνικά τον αγώνα να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να πάμε σε μια μεγάλη αλλαγή που θα μπορέσει να δώσει αξίες, εργασία, καλή παιδεία στη νέα γενιά.

 

-       Τι απαντάτε στην κα Παπαρήγα;…

Αισθάνομαι την ευθύνη της σημερινής παρουσίας μου εδώ. Το αντικείμενό της και ο στόχος μας ήταν οι πολιτικές της Ν.Δ. Αυτά που ακούστηκαν  δυστυχώς είναι απόψεις που ακούγονται από τα στελέχη της Ν.Δ. στην επίθεσή τους ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

-       Αυτά που λέει η κα Παπαρήγα δηλ. ταυτίζονται μ΄ αυτά που λένε από τη Ν.Δ. Αυτό εννοείτε; …

Σας απάντησα.

 

-       Τι απαντάτε σ΄ αυτούς που βλέπουν τις περιουσίες τους να καίγονται σήμερα…

Τους απαντάμε ότι εμείς πιστεύουμε στην ειρηνική παρουσία και αγωνιστική δράση της νέας γενιάς και τους ζητάμε να σκεφτούν πάρα πολύ ποιες πολιτικές δυνάμεις ωφελούνται και ποιες προσπάθησαν να αξιοποιήσουν αυτά τα γεγονότα ενάντια σε ποιους…..

 

-       ... Για εκλογές μιλήσατε

Πιστεύουμε ότι η χώρα μας δεν μπορεί να μείνει με τη σημερινή κυβέρνηση και χρειάζεται μια συντεταγμένη  πορεία προς μια μεγάλη αλλαγή…

 

-       Με κίνδυνο παραγραφής ….αδικημάτων

Μίλησα για συντεταγμένη πορεία

 

-       Καταδικάζετε τις καταστροφές;…

Λέτε να χαιρετίζουμε τις καταστροφές; Θα μπορούσε να ήταν αυτό; Θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δίνει μια πολιτική διέξοδο, είναι ένας χώρος συνάντησης και νέων παιδιών, φοιτητών, μαθητών, μαθητριών οι οποίοι, μ΄ αυτόν τον τρόπο, μετατρέπουν τον θυμό τους σε πολιτική διεκδικητική δράση.

 

-       … Και ποιοι επωφελούνται απ΄ αυτό το πράγμα….

Ξέρετε ποιος.. Ανοίξτε την τηλεόρασή σας και θα το δείτε…

 

-       Πώς πιστεύετε ότι θα εκτονωθεί όλη αυτή η κατάσταση;…

Νομίζω ότι, αν προσέξατε και τις δηλώσεις μας, ότι πρέπει να δείξει η πολιτεία ότι ακούει, ότι έχει τα αυτιά της ανοιχτά στη νεολαία. Και αναφέραμε μια σειρά μέτρα τα οποία θα μπορούσαν να ανακοινωθούν, ξεκινώντας από την δημοκρατική αναδιοργάνωση της αστυνομίας αλλά και μέτρα που αφορούν στην παιδεία, στους δημόσιους χώρους, στις θέσεις εργασίας, και που θα μπορούσε η νεολαία να καταλάβει ότι αγωνίστηκε γι αυτά.

 

-       Αυτά είναι μέτρα που θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες. Σήμερα όπως ακούτε περνάνε τα ελικόπτερα από πάνω μας, πέφτουν κροτίδες….. Πώς μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα τώρα;…

Όσο το δυνατόν γρηγορότερα η κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις ανταποκριθούν στα αιτήματα και στην αγωνία της νεολαίας, τόσο το καλύτερο.

Θα σας έλεγα ότι αν, εδώ και τρία χρόνια, κι εσείς οι ίδιοι προσέχατε την προτεραιότητα την οποία δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της νέας γενιάς, θα ήμασταν καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ.»

 
9/12/2008                                                                        ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ






Ελπίζω η Παπαρήγα να μείνει ικανοποιημένη... Roll Eyes
Logged

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 935


Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #19 on: December 12, 2008, 14:01:04 pm »

Σε δύσκολη θέση η «Αυγή»

Η χτεσινή «Αυγή», με τον τίτλο που βάζει στο «ζωνάρι» της πρώτης σελίδας και το αντίστοιχο θέμα που πραγματεύεται στη σελίδα 4, δείχνει ότι η δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει αυτή και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, βαφτίζοντας κίνημα οργής τα τυφλά χτυπήματα που οργανώνονται από ομάδες κουκουλοφόρων, την οδηγεί σε χοντρή αντιΚΚΕ προβοκάτσια. Βάζει έτσι για τίτλο στην πρώτη σελίδα «Η Αλέκα Παπαρήγα έκλεισε συμφωνία με τον Καραμανλή και έστειλε το ΠΑΜΕ στην ...Κουμουνδούρου!» και «στολίζει» ανάλογα και το θέμα της στη σελίδα 4. Δύσκολη, λοιπόν, η θέση της. Δεν είναι και εύκολο πράγμα να κάνεις το μαύρο άσπρο. Δεν είναι εύκολο να είσαι αναγκασμένη να υπερασπίσεις μια πραγματικότητα εχθρική για το λαϊκό κίνημα, όπως αυτή ξεδιπλώνεται τις τελευταίες μέρες, και από την άλλη να χτυπάς το μαζικό μαχητικό οργανωμένο ταξικό εργατικό κίνημα που, διαδηλώνοντας στους δρόμους της Αθήνας και όλης της Ελλάδας, βάζει τη σφραγίδα του κόντρα στη γενική πολιτική γραμμή της πλουτοκρατίας και των κομμάτων της, είναι περιφρουρημένο και φράζει το δρόμο σε ενέργειες σαν αυτές των τυφλών χτυπημάτων. Ζήτημα που συνειδητοποιείται από πλατιές λαϊκές και νεολαιίστικες δυνάμεις.

Ας πούμε, λοιπόν, δύο πράγματα με το όνομά τους:

1). Το οργανωμένο ταξικό εργατικό κίνημα που δρα συντονισμένα με το κίνημα των φτωχών αγροτών και των αυτοαπασχολούμενων, που συσπειρώνει το ριζοσπαστικό κίνημα των φοιτητών, των μαθητών, σε γραμμή ρήξης και ανυπακοής απέναντι στα μονοπώλια, αποφασίζει το ίδιο τη μορφή αγώνα, το πού και πώς θα διαδηλώσει έχοντας συνείδηση πως η ταχτική του πρέπει να συμβάλλει στη συνεχή οργάνωσή του, μαζικοποίησή του, μαχητικοποίησή του, στο πλάτεμά του με συσπείρωση ολοένα και ευρύτερων δυνάμεων, κόντρα στην αστική τάξη και τον οπορτουνισμό. Δε δίνει λογαριασμό ούτε πρόκειται να δώσει σε κυβερνήσεις, κόμματα της πλουτοκρατίας, εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, πού και πότε θα κάνει τις κινητοποιήσεις του, ποιο θα είναι το περιεχόμενό τους, ποια μορφή πάλης θα χρησιμοποιήσει, πού θα διαδηλώσει. Ολα αυτά τα αποφασίζει στις δικές του μαζικές δημοκρατικές διαδικασίες και για όλα αυτά δίνει λόγο στην εργατική τάξη και στα άλλα λαϊκά στρώματα. Πουθενά αλλού. Αυτό το ξέρουν οι οπορτουνιστές, αλλά προβοκάρουν.

2). Οποια πολιτική δύναμη αναγορεύει σε κίνημα, ιδιότυπο ή όπως αλλιώς το λέει, το ξέσπασμα μιας μερίδας νέων που οι ίδιοι οι νέοι το μεταφράζουν σε σπάσιμο βιτρινών, κάψιμο μαγαζιών, γενικά σε βανδαλισμούς, που ωθούνται μάλιστα από τους κουκουλοφόρους σε τέτοιες τυχοδιωκτικές δράσεις, αυτή η πολιτική δύναμη βάζει μπουρλότο σε όλες τις αξίες και τα ιδανικά της ταξικής πάλης, για τα οποία έχουν χυθεί ποτάμια εργατικού και νεανικού αίματος σ' όλη τη Γη. Γνωρίζοντας, μάλιστα, αυτή η πολιτική δύναμη πως τέτοιες μορφές πάλης όχι μόνο δε λύνουν τα προβλήματα του πενιχρού λαϊκού εισοδήματος, της ασφάλισης, της Παιδείας, της Υγείας κλπ., από τα οποία ταλανίζονται οι εργαζόμενοι, οι νέοι, αλλά τους απομακρύνουν και από την έννοια της οργανωμένης, επίμονης πάλης στην κατεύθυνση της ρήξης με όλες τις πολιτικές που παράγει το σύστημα, της μόνης πάλης, δηλαδή, που μπορεί να είναι αποτελεσματική, μας δίνει κάθε δικαίωμα να ασκούμε κριτική - και μάλιστα αυστηρότατη, διότι πρόκειται για νέα παιδιά - σ' αυτήν για πολιτικό καιροσκοπισμό. Αλλά και για συνειδητή προσπάθεια αυτό το ξέσπασμα οργής να οδηγηθεί σε ανώδυνους για το σύστημα δρόμους και αυτοί οι νέοι, με το ξεπέρασμα της οργής τους, να επιστρέψουν στις αγκάλες του συστήματος. Τέτοια ακριβώς πολιτική δύναμη είναι - και με την αντιμετώπιση από μέρους του των συγκεκριμένων γεγονότων αποκαλύφθηκε πλατιά στους εργαζόμενους και στη νεολαία - ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, ας μας επιτρέψει η «Αυγή» την παρακάτω άποψη: Η προσφυγή στην προβοκάτσια σαν διέξοδος για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρέθηκε μάλλον δεν ήταν ευτυχής έμπνευση. Κάποιες φορές συνεχίζει να είναι περισσότερο αποτελεσματική η εφαρμογή της ρήσης: Κρείττον το σιγάν.


                                                                                                                                                                                                                (Ριζοσπάστης 12/12/08)


ΠΑΜΕ
Οι οπορτουνιστές βράζουν στο ζουμί τους

Σχολιάζοντας τα χτεσινά δημοσιεύματα της «Αυγής» που αναπαράγει την άθλια και προβοκατόρικη προπαγάνδα σχετικά με την απεργιακή συγκέντρωση και πορεία της Τετάρτης, το ΠΑΜΕ σημειώνει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

«Η εμπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΝ και της εφημερίδας "Αυγής" τους οδηγεί σε προβοκάτσιες, σε βιασμό της αλήθειας, δίνοντας άθλια ερμηνεία στην επιλογή του ΠΑΜΕ να πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την ημέρα της 24ωρης απεργίας. Το ΠΑΜΕ είναι ένα ισχυρό ταξικό κίνημα στο οποίο συμμετέχουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία, που χρησιμοποιεί όλες τις μορφές πάλης, αρνούμενο να εμπλακεί στα παιχνίδια που παίζουν οι δυνάμεις της καταστολής, οι οπορτουνιστές και ο πυρήνας των κουκουλοφόρων που λειτουργεί διαλυτικά κατά του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

Το ΠΑΜΕ έχει μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της 24ωρης απεργίας και πραγματοποίησε πολύ μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε 66 πόλεις, σε σύγκρουση με την πολιτική της κρατικής καταστολής, της εργοδοτικής τρομοκρατίας, της εξουσίας των μονοπωλίων, με στόχους πάλης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργατικών - λαϊκών οικογενειών. Σ' αυτή την κατεύθυνση συνεχίζει ακόμα πιο αποφασιστικά, δίνοντας απάντηση και στους οπορτουνιστές που "βράζουν στο ζουμί τους". Γι' αυτούς ισχύει "όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια"».


                                                                                                                                                                                                                     (Ριζοσπάστης 12/12/08)
Logged

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος
********
Posts: 7044


Ιούνιος 1999 - 19/7/2009


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #20 on: December 12, 2008, 14:12:21 pm »

Quote from: promitheas on December 12, 2008, 14:01:04 pm
Η χτεσινή «Αυγή», με τον τίτλο που βάζει στο «ζωνάρι» της πρώτης σελίδας και το αντίστοιχο θέμα που πραγματεύεται στη σελίδα 4, δείχνει ότι η δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει αυτή και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ πού μπλέκεται;

Αυτό το "ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ" ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι σας εκθέτει; Υποτιμάτε την ευφυΐα του κόσμου.
Logged

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 935


Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #21 on: December 12, 2008, 17:56:35 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on December 12, 2008, 14:12:21 pm
Quote from: promitheas on December 12, 2008, 14:01:04 pm
Η χτεσινή «Αυγή», με τον τίτλο που βάζει στο «ζωνάρι» της πρώτης σελίδας και το αντίστοιχο θέμα που πραγματεύεται στη σελίδα 4, δείχνει ότι η δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει αυτή και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ πού μπλέκεται;

Αυτό το "ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ" ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι σας εκθέτει; Υποτιμάτε την ευφυΐα του κόσμου.

αμάν πια!!! με έφαγες με αυτό το τροπάριο!!!  μην βγουμε και πούμε κάτι για τον Σύριζά σου αμέσως να βγείς και να αντιπαρατεθείς!!

εδω δεν βγαίνουν παιδία του που είναι γραμμένα στο κόμμα αύτο και τρελαινεσαι εσύ που με το ΣΣΠ σου ή το "φοιτητές ενάντια στο σύστημα"  είστε όυτε το 1% αυτού του  πράγματος που λέγετε Σύριζα!!!

..λές και ο λόγος σας μετράει εκεί πέρα!!!!

..γραμμένους σας έχουν η πλειοψηφία του Συν!!!!


θα έρθουν μια μέρα και θα σου πούν τώρα είμαστε με το ΠΑΣΟΚ και θα λές τι έγινε τώρα?????
Logged

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος
********
Posts: 7044


Ιούνιος 1999 - 19/7/2009


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #22 on: December 12, 2008, 20:09:06 pm »

Quote from: promitheas on December 12, 2008, 17:56:35 pm
εσύ που με το ΣΣΠ σου
bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head

Ρε μαλάκα είναι δυνατόν;;;;; Είσαι στόκος;;;;


Πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι στη ΣΣΠ;

Η ΣΣΠ δεν έχει καν σχέση με το ΣυΡιζΑ! Σήμερα μάλιστα η ομιλήτριά τους τα έχωνε στο ΣυΡιζΑ!

Όσο για τα υπόλοιπα που λες... απλά δε μπορείς να καταλάβεις ότι η πορεία της συμμαχίας δεν καθορίζεται πλειοψηφικά. Στο ΣυΡιζΑ έχουμε ισονομία. Αν ο ΣΥΝ πει ότι θέλει να συνεργαστούμε με ΠΑΣΟΚ και πούνε όχι οι υπόλοιποι, η συνεργασία δε θα γίνει.
Logged

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 935


Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #23 on: December 12, 2008, 20:28:46 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on December 12, 2008, 20:09:06 pm
Quote from: promitheas on December 12, 2008, 17:56:35 pm
εσύ που με το ΣΣΠ σου
bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head

Ρε μαλάκα είναι δυνατόν;;;;; Είσαι στόκος;;;;


Πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι στη ΣΣΠ;

Η ΣΣΠ δεν έχει καν σχέση με το ΣυΡιζΑ! Σήμερα μάλιστα η ομιλήτριά τους τα έχωνε στο ΣυΡιζΑ!

Όσο για τα υπόλοιπα που λες... απλά δε μπορείς να καταλάβεις ότι η πορεία της συμμαχίας δεν καθορίζεται πλειοψηφικά. Στο ΣυΡιζΑ έχουμε ισονομία. Αν ο ΣΥΝ πει ότι θέλει να συνεργαστούμε με ΠΑΣΟΚ και πούνε όχι οι υπόλοιποι, η συνεργασία δε θα γίνει.

μην βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο!!!  κρίμα τον τοίχο Grin Grin

ε. ωραία... είστε οι "φοιτητές ενάντια στον βασιλιά ε... ενάντια στο σύστημα" σορρυ Roll Eyes

το είπα πιο πρίν.
Logged

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 935


Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #24 on: December 12, 2008, 20:30:56 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on December 12, 2008, 20:09:06 pm
Quote from: promitheas on December 12, 2008, 17:56:35 pm
εσύ που με το ΣΣΠ σου
bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head bang_head

Ρε μαλάκα είναι δυνατόν;;;;; Είσαι στόκος;;;;


Πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι στη ΣΣΠ;

Η ΣΣΠ δεν έχει καν σχέση με το ΣυΡιζΑ! Σήμερα μάλιστα η ομιλήτριά τους τα έχωνε στο ΣυΡιζΑ!

Όσο για τα υπόλοιπα που λες... απλά δε μπορείς να καταλάβεις ότι η πορεία της συμμαχίας δεν καθορίζεται πλειοψηφικά. Στο ΣυΡιζΑ έχουμε ισονομία. Αν ο ΣΥΝ πει ότι θέλει να συνεργαστούμε με ΠΑΣΟΚ και πούνε όχι οι υπόλοιποι, η συνεργασία δε θα γίνει.

τι έχετε?? ισονομία??  όχι ισοπολιτεία!!!

ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!
Logged

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
Bgenopoulos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 969


needed


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #25 on: December 12, 2008, 21:40:50 pm »

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΑΣΠ ΚΑΙ Ο "ΚΑΝΕΝΑΣ"!!!!!!!!!!!!

ει ψιτ,σας φτυνουν δεν βρεχει
Logged

Μπατσοι-Ταξιτζιδες-Γιατροι.

Ολα τα αρχιδια δουλευουνε μαζι.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος
********
Posts: 7044


Ιούνιος 1999 - 19/7/2009


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #26 on: December 21, 2008, 15:17:21 pm »

Ας βοηθήσω λίγο τον promitheas στο έργο του Tongue

Παρατηρήστε ότι εγώ ποστάρω κριτική και όχι λίβελο Wink

ΣΥΡΙΖΑ: Να εμπεδωθεί η αριστερή πολιτική     

Η ηγεσία του ΣΥΝ άντεξε στην πίεση από τα δεξιά, απέφυγε να καταγγείλει τις κινητοποιήσεις γενικά, με το πρόσχημα της καταγγελίας των «κουκουλοφόρων».

Ο  Αλ.Αλαβάνος, βγαίνοντας από τη συνάντηση με τον Καραμανλή στο Μαξίμου, στάθηκε στον αντίποδα της άτακτης υποχώρησης της Αλέκας Παπαρήγα. Κάλεσε (χρησιμοποιώντας, όπως δικαιούται, τις δικές του εκφράσεις και χρωματισμούς) σε ενίσχυση των κινητοποιήσεων, επιμένοντας στο στόχο να φύγει η κυβέρνηση Καραμανλή και να διατυπωθεί μια «έμπρακτη συγνώμη» του κράτους απέναντι στη νεολαία. Η θέση αυτή έσπαγε το κλίμα γενικής συναίνεσης που επιδίωκε ο Καραμανλής, για να αντιμετωπίσει με ακόμα πιο σκληρή καταστολή το κύμα των διαδηλώσεων της νεολαίας. Όχι τυχαία, ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο στόχαστρο όλων των καθεστωτικών δυνάμεων, που κραύγαζαν «Τάξη και ασφάλεια» και ενισχύονταν από την τοποθέτηση του ΚΚΕ περί «χαϊδέματος της τυφλής βίας».


Πολύ περισσότερο, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε σταθερά στο πλευρό των διαδηλώσεων και ειδικότερα στην περιφέρεια αναδείχθηκε σαν ένα πολύτιμο δίκτυο στήριξης του αγώνα.


Όμως, αυτά δεν έγιναν χωρίς παλινωδίες. Για άλλη μια φορά, η «ανανεωτική πτέρυγα» του ΣΥΝ (αυτή τη φορά με μπροστάρη το Ν. Κωσταντόπουλο) προκάλεσε την πλειοψηφία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε ώρα κρίσιμης αντιπαράθεσης. Είναι ένα ζήτημα που -ακόμα- περιμένει τη λύση του. Το ζήτημα γίνεται οξύ, όταν στα ΜΜΕ παρουσιάζονται κατ’ επανάληψη στελέχη που -ως εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ- υποστηρίζουν γραμμές αντίθετες με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ.


Η ηγεσία του ΣΥΝ πρόβαλε, ως μέσο της πάλης ενάντια στον Καραμανλή, το αίτημα για εκλογές. Ήταν μια απόκλιση προς την «κοινοβουλευτοκεντρική» αντίληψη που, ευτυχώς, υποβαθμίστηκε μέσα στην ένταση των ημερών. Οι εκλογές θα είναι -πιθανότατα- τμήμα της απάντησης των «από πάνω» στην πολιτική κρίση και θα γίνουν με διαδικασίες αναζήτησης μιας νέας «σταθερότητας», που ως προϋπόθεση έχει τον περιορισμό της κινηματικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ όφειλε να προτείνει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα το αίτημα της ανατροπής της κυβέρνησης Καραμανλή από τα κάτω και από αριστερά, ακριβώς για να ανοίξει το δρόμο για κατακτήσεις και νίκες του κόσμου μέσα στην πολιτική κρίση που διαμορφώνεται.


Πολλοί σύντροφοι διατυπώνουν τους φόβους ότι μια τέτοια γραμμή ανοίγει το δρόμο στο ΠΑΣΟΚ. Είναι φόβοι αδικαιολόγητοι. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα πέσει αναμφισβήτητα. Το ερώτημα πλέον είναι το πώς και πότε θα πέσει. Σ’ αυτό το ερώτημα δεν κρίνεται μόνο ο πολιτικός χρόνος που απομένει στον Καραμανλή. Κρίνονται επίσης και τα περιθώρια που θα έχει η επόμενη κυβέρνηση για να συνεχίσει τη σημερινή αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική. Γι’ αυτό η Αριστερά έχει κάθε λόγο να συγκεντρωθεί στην προσπάθεια για την ανατροπή της κυβέρνησης κάτω από τα χτυπήματα των εργατών και της νεολαίας. Σ’ αυτή την προσπάθεια διαμορφώνεται σήμερα και ο συσχετισμός δυνάμεων για την επόμενη περίοδο.


Σ’ αυτό το πλαίσιο ήταν λάθος οι υποχωρήσεις που έγιναν στην οργάνωση του συλλαλητηρίου της απεργίας στις 10 Δεκέμβρη. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει τελικά να αποφασίσει ότι δεν έχει λόγους να υποχωρεί παράλληλα με την ΠΑΣΚΕ, ότι η ρήξη με τη συμβιβαστική και ηττοπαθή πολιτική πρέπει να φτάσει και στη στάση μέσα στα όργανα της ΓΣΕΕ. Η οργάνωση των αγώνων είναι πλέον ένα ζήτημα όπου οφείλουμε όλο και περισσότερο να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και στον ίδιο τον κόσμο. Το λάθος της 10/12 επαναλήφθηκε με την υποχώρηση από την οργάνωση συλλαλητηρίου στη Βουλή, τη μέρα που θα ψηφίζεται ο προϋπολογισμός.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει ενισχυμένος από το ξέσπασμα που ακολούθησε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αυτό, όπως και στο άρθρο 16, έγινε κατορθωτό μέσα από την αριστερή, ριζοσπαστική πολιτική. Η οποία πρέπει πλέον να εμπεδωθεί ως αδιαπραγμάτευτη.

Από την Εργατική Αριστερά
Logged

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 3560


Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #27 on: December 21, 2008, 15:41:53 pm »

Βρείτε καμιά κλειδαρότρυπα ή μια οποιαδήποτε τρύπα και παρακαλέστε τον Άγιο Βασίλη να της δώσει το απαραίτητο μέγεθος ώστε να χωράει ό,τι χρειάζεται...

Δεν πάμε καλά...Ντροπή.  Puke
Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος
********
Posts: 7044


Ιούνιος 1999 - 19/7/2009


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #28 on: December 21, 2008, 15:51:07 pm »

Ε; Huh
Logged

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 3560


Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;


View Profile
Re: ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ WATCH
« Reply #29 on: December 21, 2008, 16:27:05 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on December 21, 2008, 15:51:07 pm
Ε; Huh

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?
Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...