• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:58:58 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:58:58 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 23:46:31]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 103
Total: 147
kpap17
nikd
george14
parvanitid
mprova
ArchieHadCells
mavropan
evax
Yamal
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
LambisTr
abiki
Athinaaz
boulionis
Tsomp
Giorgos2222
alababamas4444
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Mr Watson
maestros
Mr Z
Leftor
Nikos_313
cchristodoulou
AODON
Pcsc
cealexop
ThanosKoutsoump
tasos gourd
iliaskou
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Ιδεολογικές Προσεγγίσεις (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΚΚΕ-Επιστροφή στον Ιωσήφ Στάλιν...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 Go Down Print
Author Topic: ΚΚΕ-Επιστροφή στον Ιωσήφ Στάλιν...  (Read 24397 times)
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
Re: ΚΚΕ-Επιστροφή στον Ιωσήφ Στάλιν...
« Reply #45 on: September 03, 2008, 20:38:36 pm »

Quote from: kapnias on September 03, 2008, 20:16:49 pm
(Πρωφανως δεν αναφερομαι σε ολους που εκφραζουν καποια διαφορετικη αποψη, μας αρεσει η κριτικη κ την δεχομαστε κ την επεξεργαζομαστε αρκει να ειναι καλοπροερετη, καποια μαλακισμενα ομως που στοχο εχουν να συκοφαντουν και να βριζουν το ΚΚΕ καλυτερα να κλειστουν στο καβουκι τους)

Για του λόγου το αληθές:

Quote from: nikolayev on September 02, 2008, 17:04:38 pm
και εσύ τράβα να ανοίξεις κανα βιβλίο να μάθεις και την αντίθετη άποψη εκτός από τις διάφορες καπιταλοκαραμελες που πιπιλίζεις εδω μεσα, μπας και μαθεις τι σημαινει ταξικη πάλη γιατι διαφορετικα οχι εμεις, οχι εσυ αλλα κανενας μας δεν εχει μελλον εκτος απο τους βγενοπουλους, τους γιακουματους και τη καθε φανη παλλη....

Quote from: promitheas on September 02, 2008, 21:03:41 pm
Πλέον χωρίς παιδεία, όπως ακριβώς μας έχτισε η σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία, έρχονται παιδιά, όπως έμαθαν να παπαγαλίζουν την ιστορία στο σχολείο, να παπαγαλίσουν τις θέσεις 10 σκληροπυρηνικών της Κ.Ε..

ναι,ε? μήπως ξέρεις και ποιοι είναι αυτοι  Suspicious ρε τσακάλι?

Είστε θύματα του ίδιου του συστήματος που νομίζετε ότι αντιπαλεύετε..

και το χειρότερο απ' όλα

είναι ότι δε το έχετε καν υποψιαστεί.

να σαι καλα που μας ανοιγεις εσύ τα μάτια!!!  clap

όπου "δεχόμαστε" βάλτε "ειρωνευόμαστε" και όπου "επεξεργαζόμαστε" βάλτε "απαξιώνουμε" και ξαναδιαβάστε...

...και τώρα λογικά θα μας πεις ότι είμαστε κακοπροαίρετα αναλώσιμο τσουτσεκάκια όλοι μας...μμ?

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
kapnias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #46 on: September 03, 2008, 20:49:00 pm »

Βλεπεις τι γινεται εγραψα 5 σειρες για καποιες παπαριες που ηταν στο topic κ απο κατω ανελυσα ενα ολοκληρο σκεπτικο κ εσυ κολισες στις 5 σειρες. Οταν γραφουν ΚΝΙΤΕΣ πολωνεαι η κουβεντα λες κ εχουμε χωραφια να χωρισουμε. Εμενα αυτο σορρυ κιολας αλλα δεν μου φενεται πολυ καλοπροερετο. Ειναι αλλο πραμα να εχεις καπου διαφωνιες μ'αυτο που λεει ο οποιοσδηποτε κ να το συζητας και αλλο να θες να πεις κατι κ να σχολιασεις κατι σον και καλα γιατι το προηγουμενο post το εγραψε ΚΝΙΤΗΣ
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #47 on: September 03, 2008, 20:52:30 pm »

Quote from: kapnias on September 03, 2008, 20:16:49 pm
ΠΡΩΤΟΝ
Για να γινει μια σοβαρη συζητηση κ να βγει κατι καποια μαλακισμενα χτεσινα αναλωσιμα τσουτσεκακια να κοψουν τις μαλακιες του στιλ:

δηλαδή τώρα εσύ κάνεις σοβαρή συζήτηση ε;
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
« Reply #48 on: September 03, 2008, 20:53:03 pm »

Πρωτον ο χιτλερ ητηθηκε απο τα στρατιγικα του λαθη τα οποια ηταν τραγικα δεν αμφισβητω την συνεισφορα της ΕΣΣΔ στην πτωση του η οποια ηταν οντως καταλυτικη αλλα δεν  μπορω να απευθυνω κι εκει ολα τα ελεη του 2 ου παγκοσμιου λεγοντας αυτοι σταματησαν τον χιτλερ ελεος. Και δεν αναφερομαι στα λαθη του Χιτλερ μονο και οι αγγλοι(οποιο υπογειο διπλωματικο παιχνιδι κι αν επαιζαν) με τον τουρινγκ αποκρυπτογραφησαν το αινιγμα και μαζι της ΗΠΑ πηδηξαν τον στολο τους και γιναν πολλα ας μην ειμαστε απολυτοι . . .

Τωρα οσον αφορα αυτα που υποθηκαν πριν ειναι οτι (τουλαχιστον προσωπικα υποστηριξα πως) δεν συμφωνω με οποια προοδο αν αυτη γινεται υπο τη σκια της σφαγης πολλλλων γιατι περι μιας μεγαλης σφαγης προκειται αυτα που εκανε ο μεγαλος σταλιν.

Τωρα εκει που λες για το τι ψηφισε ο ρωσικος λαος στο γκαλοπ για να μην γινω πιο προκλητικος. . . προσπαθω να καταλαβω τι θες να κανεις να πεισεις οτι ο σταλιν δεν σκοτωσε αβερτα? Shocked

που να ηταν δηλαδη ομοασθενος του φιλτατου βενιζελου* και να σκοτωνε οποτε του γκ@υλωνε κανενας δεν θα χε μεινει Grin Grin *υγ ο βενιζελος λεγεται οτι επασχε απο πριαπισμο (δεν ειμαι σιγουρος για ορθογραφια της λεξεως) παντως ειναι ασθενεια που προκαλει μονιμη στυση για οσους δεν ειχαν την τυχη να το ακουσουν

oblivion
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
« Reply #49 on: September 03, 2008, 20:56:47 pm »

Quote from: kapnias on September 03, 2008, 20:49:00 pm
Βλεπεις τι γινεται εγραψα 5 σειρες για καποιες παπαριες που ηταν στο topic κ απο κατω ανελυσα ενα ολοκληρο σκεπτικο κ εσυ κολισες στις 5 σειρες. Οταν γραφουν ΚΝΙΤΕΣ πολωνεαι η κουβεντα λες κ εχουμε χωραφια να χωρισουμε. Εμενα αυτο σορρυ κιολας αλλα δεν μου φενεται πολυ καλοπροερετο. Ειναι αλλο πραμα να εχεις καπου διαφωνιες μ'αυτο που λεει ο οποιοσδηποτε κ να το συζητας και αλλο να θες να πεις κατι κ να σχολιασεις κατι σον και καλα γιατι το προηγουμενο post το εγραψε ΚΝΙΤΗΣ

καλα οχι οτι εχουν και αδικο τα παιδια αφου ο ΚΝΙΤΗΣ οπως λες εσυ απο τι φενεται τουλαχιστον στο παρον τοπικ λεει κατι σοβαρο του κανουν καποιες επισης σοβαρες ερωτησεις και αρχιζει τις ακομη πιο σοβαρες πιπες ε λογικο δεν ειναι αυτοι που τα βλεπουν πολυ καιρο η να ξερναν η να γελαν? κι ολα αυτα μεχρι να ερθει ενα αλλος ΚΝΙΤΗΣ και εννοειτε να αρχισει απο την αρχη ο κυκλος . .. . δεν ειναι γαματο? Grin

oblivion
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #50 on: September 03, 2008, 20:57:45 pm »

Το πρόβλημα είναι ότι ο ένας μιλάει για ανελευθερία, κι ο άλλος μιλάει για μηδενική ανεργία. Όταν απαντάς στα επιχειρήματα των συνομιλητών που δε σε βολεύουν με τη ταμπέλα "καπιταλιστική προπαγάνδα" (χωρίς να απαντάς τελικά).. τί περιμένεις να ακούσεις τελικά?

Τα περισσότερα παιδιά που γράφουν εδώ έχουν κάνει άπειρες ώρες συζήτηση με Κνίτες, λογικούς και μη, κολλημένους και μη, η γενική εντύπωση είναι ότι για να πείσεις ένα Κνίτη για κάτι, πρέπει να μπεις στην Κ.Ε. του Κόμματος (πριν από κείνον). Με λίγα λόγια συμμετέχουν στις κουβέντες όχι για να διαμορφώσουν γνώμη στην τριβή με τους άλλους ανθρώπους, αλλά αποκλειστικά για να μεταφέρουν τη δική τους, η οποία με τη σειρά της είναι η γνώμη της Κ.Ε. του Κόμματος.

Το γιατί απαντάμε βέβαια εν τέλει.. εκεί που εσύ το λες εμπάθεια, εγώ το λέω.. "η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μια μέρα ελπίζω να συνεργαστούμε για κάτι διαφορετικό για τον κόσμο"
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #51 on: September 03, 2008, 20:58:57 pm »

Μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες (είναι μόλις 2-3) και να δεις που αναφέρονται οι συγκεκριμένες απαντήσεις που σου quotαρα. Έγω για καλοπροαίρετη κουβέντα ξεκίνησα πάντως και εξήγησα που διαφωνώ και άκουσα ειρωνίες και απαξιώσεις όπως και ο Furious Angel. Από κει και πέρα προφανώς μου κόπηκε κάθε διάθεση για κουβέντα και γι' αυτό δεν απάντησα στα άλλα που έγραψες. Και αυτό συμβαίνει πάντα όταν αγγίζονται οι περιοχές "τζιζ"...

Εγώ παραδέχομαι ότι ενίοτε παρασύρομαι και το ύφος μου γίνεται επιθετικό αλλά τόνισα αργότερα  ότι όπως λες κι εσύ δεν έχουμε χωράφια να χωρίσουμε. Οι σύντροφοι σου όμως την ειρωνία και το απαξιωτικό το ύφος τα χουν μονίμως στην άκρη της γλώσσας. Δε βαριέσαι....
« Last Edit: September 03, 2008, 21:02:36 pm by Kenny » Logged

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: September 03, 2008, 21:23:04 pm »

Οταν γραφουν ΚΝΙΤΕΣ πολωνεαι η κουβεντα λες κ εχουμε χωραφια να χωρισουμε.

Πάντως έχω(από κληρονομιά του παππού) 2 αγροτεμάχια από μισό με έναν ΚΝΙτη,άρα ναι,έχουμε χωράφια να χωρίσουμε

Προετοιμαστείτε για ΑΙΜΑ

Α,και επίσης:

1)Ο Στάλιν δεν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ χιλιάδες αναρχικους-τροτσκιτσές και λοιπούς αριστεριστές(πρόσεξε,δεν τους έβαλε στο περιθώριο ούτε ήταν μειοψηφία:τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ)??
2)Ο Στάλιν δεν υπέγραψε σύμφωνο μη-επίθεσης με τους ναζί??Για να μην λέμε και ότι μόνος του σαν σουπερμαν νίκησε τον χίτλερ(αλήθεια από που έπαιρνε ΠΟΛΛΑ όπλα στην αρχή ξέρεις?)
3)Ο Στάλιν δεν ήταν αυτος που έχτισε το "σπιτι του λαού" με χρυσά πόμολα και χρυσές χέστρες?

YARRRRRRRRRRRRRR
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!

View Profile
« Reply #53 on: September 03, 2008, 21:30:18 pm »

απο μια πολύ καλή τηλεοπτική σειρά.. (οσο θυμαμαι τους διαλόγους)

" ---...πρέπει να σας πω κατι πολύ σημαντικό για τον γαμπρό που πρόκειται να κάνετε.. (κακόβουλος που θέλει να ακυρώσει τον γάμο)
  --- τι ακριβώς συμβαίνει? ( τρεμάμενη φωνή πεθερου)
  --- ε, να, δεν ειναι και πολύ εργατικός, ειναι τεμπέλης!
  --- δεεεν πειράζει, θα τον βοηθήσουμε εμεις, με μια καλή δουλεία θα το βρει το ενδιαφέρον του...
  ---...ξερετε, λενε οτι είιναι και γυναικάς!!
  --- ενταξει τωρα, παιδι ηταν μεχρι τωρα, στα πλαίσια της οικογένειας θα νοικοκυρευτεί!
  ---...ναι αλλα πρεπει να μάθετε ότι... να... την κουνάει και λίγο την αχλαδία..
  --- ε... ε... καλά τωρα ...στη σημερινή εποχη δεν μπορούμε να ζούμε και με τις παλίες συντηρητικούρες...
  --- ομως, όταν ήταν μικρός, πηγαινε σε αυτες τις πορείες και πετουσε και μολοτωφ!!
  --- τωρα όμως μεγάλωσε! και εγινε ένας σοβαρός και ώριμός νέος!
  --- δεν ξερετε όμως...!!
(διακόπτετε το κακόβουλο προσωπο απο τον μεχρι τώρα νηφάλιο πεθερό, ο οποίος σηκώνεται και με στεντόρεια φωνή απαντάει στην επιμονή του συνομιλητή του λέγοντας:)

--- ολα καλά αλλα στην Κνε να μην ήταν.....!!!!

αφιερωμένο στους αντι - Κνε του φόρουμ.  Wink

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #54 on: September 03, 2008, 21:31:32 pm »

με τη συμπεριφορά σας τους κάνετε αντι-κνε.

ξυπνήστε.
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #55 on: September 03, 2008, 21:37:19 pm »

Quote from: Godhatesusall on September 03, 2008, 21:23:04 pm
Οταν γραφουν ΚΝΙΤΕΣ πολωνεαι η κουβεντα λες κ εχουμε χωραφια να χωρισουμε.

Πάντως έχω(από κληρονομιά του παππού) 2 αγροτεμάχια από μισό με έναν ΚΝΙτη,άρα ναι,έχουμε χωράφια να χωρίσουμε

Προετοιμαστείτε για ΑΙΜΑ

Α,και επίσης:

1)Ο Στάλιν δεν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ χιλιάδες αναρχικους-τροτσκιτσές και λοιπούς αριστεριστές(πρόσεξε,δεν τους έβαλε στο περιθώριο ούτε ήταν μειοψηφία:τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ)??
2)Ο Στάλιν δεν υπέγραψε σύμφωνο μη-επίθεσης με τους ναζί??Για να μην λέμε και ότι μόνος του σαν σουπερμαν νίκησε τον χίτλερ(αλήθεια από που έπαιρνε ΠΟΛΛΑ όπλα στην αρχή ξέρεις?)
3)Ο Στάλιν δεν ήταν αυτος που έχτισε το "σπιτι του λαού" με χρυσά πόμολα και χρυσές χέστρες?

απο που? απο που?  ελατε να μας μαθει ιστορία Godhatesusall.  Ξερει πολλά και τα κρατάει για τον εαυτό του!! Grin Grin Grin

παντως τα αντι Σταλιν επιχειρήματά σου εγραψαν!!!

ΥΣ: ο σταλιν δολοφόνισε δισεκατομύρια αναρχο-τροτσκιστων!!!
      Ξέρω εγώ, να σου πώ? 2.607.796.410 αναρχοτροτσκιστών.  Μόνο εσυ θα ξέρεις ιστορία?

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: September 03, 2008, 21:48:05 pm »

ε ντάξι διέγραψε το χιλιάδες και κάντο εκατοντάδες

Πάντως δεν απαντάς στα "αστεία" επιχειρήματα

edit: Ποια καπιταλιστική χώρα έδινε όπλα στην ΕΣΣΔ για να αποκρούσει τους ΝΑΖΙ

Απαντήστε και κερδίστε μια δωρεάν περιήγηση στην Λευκορωσία ώστε να μιλήσετε με ανθρώπους που έζησαν το καθεστώς

P.S:

Αντίθετα με σένα,εγώ μεγάλωσα μέσα σε μετανάστες από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ.2/3 κολλητούς μου είναι από εκεί,και με τους γονείς τους που έχω μιλήσει έχω ακούσει τα απίθανα.......Με όποιον άλλον έχω μιλήσει μου εξηγεί ότι φύγανε από τις χώρες τους γιατί δεν είχανε καλά-καλά να φάνε....Οπότε μην βιάζεσαι να κρίνεις και να περάσεις την γραμμούλα σου,γίνεσαι γελοίος.

P.S2: Η μάνα του κολλητού μου δούλευε στην διανομή συσσιτίου...περιττό να σου πω ότι άλλο φαγητό έτρωγε ο λαουτζίκος και άλλο τα μέλη του κόμματος
« Last Edit: September 03, 2008, 21:53:35 pm by Godhatesusall » Logged

YARRRRRRRRRRRRRR
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #57 on: September 03, 2008, 22:18:43 pm »

Quote from: Furious Angel on September 02, 2008, 17:35:13 pm
Φοβάμαι τη μέρα που αυτά τα παιδιά θα αναλάβουν τις τύχες αυτού του ιστορικού κόμματος..

.. τουλάχιστον οι παλιοί έχουν ζήσει πολλά, έχουν εμπειρίες και κριτική σκέψη.

+1

Lips Sealed

ΥΣ1 Η δικτατορία του προλεταριάτου φίλη προμηθέα, δεν είναι δημοκρατία.
Βρές στα λεξικά τη διαφορά της λέξης "δημοκρατία" και "δικτατορία". Βέβαια, σε θεωρητικό επίπεδο, η δικτατορία του προλεταριάτου υποτίθεται ότι θα οδηγήσει στην αταξική κοινωνία, δλδ μια αναρχική κατάσταση που είναι δημοκρατία για όλους.

ΥΣ2 Υπογράφω κι εγώ ως "ένα μέλος του συστήματος". Γιατί να το κρύψω άλλωστε  Grin
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: September 03, 2008, 23:49:51 pm »

P.S2: Η μάνα του κολλητού μου δούλευε στην διανομή συσσιτίου...περιττό να σου πω ότι άλλο φαγητό έτρωγε ο λαουτζίκος και άλλο τα μέλη του κόμματος

ρε φιλέ, ποιος σου είπε ότι εγώ θα υπερασπιστώ εκείνα τα μ.....πανα που ήτανε στην ΚΕ του ΚΚΣΕ? Αυτοί φέρανε την περεστρόικα. Αυτοι είναι η σημερινή ολιγαρχία της ρωσίας.
Αυτοι πήραν τα εργοστάσια και τις τεράστιες υποδομές που έφτιαξε ο σοσιαλισμός.
Εγω κοιτάω το κοινωνικο - οικονομικό σύστημα που είχε ώς κέντρο τον άνθρωπο. Αυτό υπερασπίζομαι. Αλλα δεν μπορούμε να καταλάβουμε (ή δεν θέλουμε να καταλαβουμε) ότι ένα τέτοιο σύστημα έιναι πολύ ευθραυστο και ασταθές εξαιτίας του πιο άγριου, παγκοσμίας έκτασης, ιμπεριαλισμού. Θέλει πολλά α@@δια να έχει και ο λαός και το κομμουνιστικό του κόμμα για να σταθεί σε ένα τέτοιο εχθρικό παγκόσμιο περιβάλλον.
Οποιος πραγματικά πιστεύει στον σοσιαλισμό, καλείται νηφάλια και χωρίς ηττοπάθεια να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα - όπλο του για τις νέες νίκες του Σοσιαλισμού.
Όποιος, βλεποντας μόνο το τραγικό αποτέλεσμα της παλινόρθωσης, εξωραϊζει στο σύνολό του τον Σοσιαλισμό, προσφέρει άθελά του πολύτιμες υπηρεσίες στους καπιτάλες.

Οι αιτίες για αυτήν την κατάληξη, την παλινόρθωση του καπιταλισμού (προειδοποιήσεις για παλινόρθωση είχε επισημάνει και ο Λενιν απο το 1922), θα συζητηθούν πλατία, το επόμενο διάστημα απο το ΚΚΕ, με όσα περισσότερα λαϊκά στρώματα είναι εφικτό, με σκοπό κάποια στιγμή να εδραιωθούν ολοκληρωμένες πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις πανω στο ζήτημα αυτό.   

promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: September 03, 2008, 23:52:24 pm »

Quote from: pandora on September 03, 2008, 22:18:43 pm
Quote from: Furious Angel on September 02, 2008, 17:35:13 pm
Φοβάμαι τη μέρα που αυτά τα παιδιά θα αναλάβουν τις τύχες αυτού του ιστορικού κόμματος..

.. τουλάχιστον οι παλιοί έχουν ζήσει πολλά, έχουν εμπειρίες και κριτική σκέψη.

+1

Lips Sealed

ΥΣ1 Η δικτατορία του προλεταριάτου φίλη προμηθέα, δεν είναι δημοκρατία.
Βρές στα λεξικά τη διαφορά της λέξης "δημοκρατία" και "δικτατορία". Βέβαια, σε θεωρητικό επίπεδο, η δικτατορία του προλεταριάτου υποτίθεται ότι θα οδηγήσει στην αταξική κοινωνία, δλδ μια αναρχική κατάσταση που είναι δημοκρατία για όλους.

ΥΣ2 Υπογράφω κι εγώ ως "ένα μέλος του συστήματος". Γιατί να το κρύψω άλλωστε  Grin

αντιφατικές έννοιες. Η αταξική κοινωνία δεν είναι αναρχική κατάσταση

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14 Go Up Print
Jump to: