• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:26:42 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:26:42 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 7
Guests: 111
Total: 118
afroditi
nasos
kathrin_p
cmpillis
thanosn
mpampis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > απθ,εμπ,προγραμματισμος,εκθεση κτλ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: απθ,εμπ,προγραμματισμος,εκθεση κτλ  (Read 2811 times)
Azdul
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

it's a long long night

View Profile
απθ,εμπ,προγραμματισμος,εκθεση κτλ
« on: September 01, 2008, 11:07:34 am »

το τοπικ προήλθε από εδώ

Quote from: AgentCain on September 01, 2008, 10:28:42 am
Είναι σχολή για τολμηρούς.
Σιγά μην είναι και σχολή για νίντζα Tongue
« Last Edit: September 01, 2008, 21:31:17 pm by emmanuel » Logged

My one regret in life is that I am not someone else.
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
Re: Απορία πρωτοετούς...
« Reply #1 on: September 01, 2008, 11:30:29 am »

Σε τέτοιες σχολές βλέπεις άτομα που πέρασαν πρώτα, έβγαλαν τους καλύτερους βαθμούς, ήταν τα πιο έξυπνα άτομα στο τάδε μάθημα να πατώνουν ενώ άτομα που βρίσκονταν στο περιθώριο να διαπρέπουν σιγά σιγά και να αναγνωρίζονται από τους άλλους ως ικανότερα σε κάποιον τομέα.
Καλά, με τέτοια βάση στις πανελλήνιες δε νομίζω κανείς ΗΜΜΥς να ήταν ποτέ στο περιθώριο από αυτή την άποψη...

Salvation
Guest
« Reply #2 on: September 01, 2008, 13:21:11 pm »

Η έλλειψη γνώσεων στο προγραμματισμό που και καλά απέκτησε η τεχνολογική σε ωθεί ιδιαίτερα στη δημιουργία των πρώτων σου φιλιών στο πανεπιστήμιο.
Σημασία δεν έχει ποιος προήλθε και από που, αλλά ποιος το έχει μέσα του!

Σε τέτοιες σχολές βλέπεις άτομα που πέρασαν πρώτα, έβγαλαν τους καλύτερους βαθμούς, ήταν τα πιο έξυπνα άτομα στο τάδε μάθημα να πατώνουν ενώ άτομα που βρίσκονταν στο περιθώριο να διαπρέπουν σιγά σιγά και να αναγνωρίζονται από τους άλλους ως ικανότερα σε κάποιον τομέα.

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό Agent. Στο δικό μου έτος όλοι που περάσαν έβγαλαν πάνω από 18500 μόρια και πάνω κάτω έτσι είναι κάθε χρονιά. Δηλαδή αυτός που έβγαλε 19000 μόρια είναι πιο έξυπνος απ'αυτόν με 18700; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ενδιαφέροντος και προτεραιοτήτων. Έχω τη γνώμη ότι αν όλοι στρωθούν και διαβάσουν να είσαι σίγουρος ότι θα δεις πολλά 10 στη σχολή. Άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχουν και τρομερές διάνοιες  Wink
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #3 on: September 01, 2008, 13:25:37 pm »

Quote from: Salvation on September 01, 2008, 13:21:11 pm
Η έλλειψη γνώσεων στο προγραμματισμό που και καλά απέκτησε η τεχνολογική σε ωθεί ιδιαίτερα στη δημιουργία των πρώτων σου φιλιών στο πανεπιστήμιο.
Σημασία δεν έχει ποιος προήλθε και από που, αλλά ποιος το έχει μέσα του!

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό Agent. Στο δικό μου έτος όλοι που περάσαν έβγαλαν πάνω από 18500 μόρια και πάνω κάτω έτσι είναι κάθε χρονιά. Δηλαδή αυτός που έβγαλε 19000 μόρια είναι πιο έξυπνος απ'αυτόν με 18700; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα ενδιαφέροντος και προτεραιοτήτων. Έχω τη γνώμη ότι αν όλοι στρωθούν και διαβάσουν να είσαι σίγουρος ότι θα δεις πολλά 10 στη σχολή. Άλλωστε δεν νομίζω να υπάρχουν και τρομερές διάνοιες  Wink

δηλαδή για σένα το πρόβλημα είναι ότι οι φοιτητές δεν στρώνονται να διαβάσουν; Grin

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Salvation
Guest
« Reply #4 on: September 01, 2008, 13:28:53 pm »

Προφανώς. Όταν λέω διάβασμα, δεν εννοώ 1 μήνα πριν την εξεταστική... Σαφώς και υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, αλλά δε νομίζω οτί αυτός που έχει διαβάσει δε θα ανταμειφθεί...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #5 on: September 01, 2008, 14:24:46 pm »

Το ίδιο πράγμα δε λέμε?
Υπάρχουν άτομα που βγάλαν 19000 μόρια και τους φάνηκαν μπαστούνια διότι δεν τους ταιριάζει το αντικείμενο ενώ άλλα που έβγαλαν 18700 και φεύγοντας από το σχολείο απελευθερώθηκε όλη τους η δημιουργικότητα προς τον τομέα που διάλεξαν.
Γεγονός είναι όμως ότι πριν μπεις στο πανεπιστήμιο, θεωρείσαι (κυρίως από τον εαυτό σου) υποδεέστερος από τους πρώτους της σχολής, ενώ μπορείς να γίνεις πολύ καλύτερος.

Στο θέμα του προγραμματισμού και των υπολογιστών ίσως κάποιος προερχόμενος από την Θετική να απογοητευτεί όταν ακούσει ότι ο άλλος της Τεχνολογικής γνωρίζει τι σημαίνει το κάθε ακρωνύμιο γύρω από τα pc. Στην πραγματικότητα ο 1ος πιθανώς να μπορεί να σκαρώσει έναν καλύτερο αλγόριθμο από τον 2ο.

ΥΓ θα δούμε πολλά 10 στη σχολή όταν οι φοιτητές μάθουν πότε πρέπει να διαβάζουν και πότε πρέπει να αποστηθίζουν. Κακά τα ψέματα υπάρχουν πολλοί καθηγητές που δεν μας ωθούν στην out of the box σκέψη και θέλουν απλά να παρουσιάσεις ότι σου διδάσκουν.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #6 on: September 01, 2008, 16:19:46 pm »

Quote from: AgentCain on September 01, 2008, 14:24:46 pm

Το ίδιο πράγμα δε λέμε?
Υπάρχουν άτομα που βγάλαν 19000 μόρια και τους φάνηκαν μπαστούνια διότι δεν τους ταιριάζει το αντικείμενο ενώ άλλα που έβγαλαν 18700 και φεύγοντας από το σχολείο απελευθερώθηκε όλη τους η δημιουργικότητα προς τον τομέα που διάλεξαν.
Γεγονός είναι όμως ότι πριν μπεις στο πανεπιστήμιο, θεωρείσαι (κυρίως από τον εαυτό σου) υποδεέστερος από τους πρώτους της σχολής, ενώ μπορείς να γίνεις πολύ καλύτερος.

Στο θέμα του προγραμματισμού και των υπολογιστών ίσως κάποιος προερχόμενος από την Θετική να απογοητευτεί όταν ακούσει ότι ο άλλος της Τεχνολογικής γνωρίζει τι σημαίνει το κάθε ακρωνύμιο γύρω από τα pc. Στην πραγματικότητα ο 1ος πιθανώς να μπορεί να σκαρώσει έναν καλύτερο αλγόριθμο από τον 2ο.

ΥΓ θα δούμε πολλά 10 στη σχολή όταν οι φοιτητές μάθουν πότε πρέπει να διαβάζουν και πότε πρέπει να αποστηθίζουν. Κακά τα ψέματα υπάρχουν πολλοί καθηγητές που δεν μας ωθούν στην out of the box σκέψη και θέλουν απλά να παρουσιάσεις ότι σου διδάσκουν.

δεν καταλαβαίνω γιατί διαχωρίζεις τους πρώτους και τους τελευταίους της σχολής.. Πλην 1-2 εξαιρέσεων ανά έτος ο βαθμός εισαγωγής δεν καθορίζει το iq των φοιτητών, μόνο κόμπλεξ είναι αυτό. και 19500 μόρια να είχες και 18600, μπορεί να σου αρέσει, μπορεί και όχι. Μπορεί να είχες κλίση, μπορεί να την απέκτησες, μπορεί να θέλεις να φύγεις ήδη... Ξέρω παιδιά που μπήκαν πρώτοι και τους άρεσε και το αντίθετο.. τι σόι κουβέντα είναι αυτή;

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
billakos
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: September 01, 2008, 16:59:35 pm »

Πράγματι έτσι είναι...Δεν μπορείς να κατηγοριοποιήσεις την απόδοση του κάθε ατόμου με μοναδικό κριτήριο τα μόρια...Άπλα ίσως αυτοί που είχαν βγάλει κάποια μόρια παραπάνω ίσως να είναι πιο σχολαστικοί αλλά δεν είναι απόλυτο ....Επίσης εφόσον υπάρχει και η έκθεση στις πανελλαδικές κάποιος μπορεί να είναι καλύτερος στον προγραμματισμό αλλά λόγω της έκθεσης να έβγαλε λιγότερα μόρια....Άρα τα μόρια δεν είναι ένα αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης.... Κυρίως μετράει ο χρόνος που θα αφιερώσεις κατά την άποψη μου....

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #8 on: September 01, 2008, 17:39:21 pm »

Δε νομίζω ότι στέκει το ότι αυτοί που βγάλαν 400-500 μόρια παραπάνω ήταν πιο.. διαβαστεροί γενικά... Μιλάμε για πολύ μικρή διαφορά... Αν ήταν η βάση 15000 και είχαμε άτομα του 15 και άτομα του 17 τότε ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει μια διαφορά... (μιλώντας πάντα για διάβασμα και όχι για iq φυσικά!)

jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: September 01, 2008, 17:47:28 pm »

Συμφωνώ. 400-500 μόρια είναι πολύ λίγα για να βγουν συμπεράσματα για το ποιος ήταν πιο διαβαστερός ή πιο έξυπνος. Μπορεί σε έναν διαβαστερό και έξυπνο μαθητή να του έτυχε κάτι στις εξετάσεις και να έχασε αυτά τα 400 μόρια. Συμβαίνουν αυτά. Υπάρχει, βέβαια, και ο αστάθμιτος παράγοντας της έκθεσης. Υπάρχει περίπτωση μαθητή που έγραφε πολύ καλή έκθεση και πήγαινε για το 17 τουλάχιστον και του έβαλαν 13,8.

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
billakos
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: September 01, 2008, 18:28:11 pm »

Εμένα μου βάλανε 10,8.....!!!!!!!!!Ή μάλλον έγραψα 10,8!!!Δεν περίμενα τόσο άλλα....Μόνο η έκθεση μου στοίχησε πάνω από 800 μόρια σίγουρα.....Πάλι κάλα που δεν επιρέασε κατά πολύ τα πράγματα....    Tongue

για σημειώσεις μαθημάτων      http://users.auth.gr/valexiad      http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=34410.0 

νυστααα λεμε...
jason_
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: September 01, 2008, 18:54:18 pm »

Quote from: billakos on September 01, 2008, 18:28:11 pm
Εμένα μου βάλανε 10,8.....!!!!!!!!!Ή μάλλον έγραψα 10,8!!!Δεν περίμενα τόσο άλλα....Μόνο η έκθεση μου στοίχησε πάνω από 800 μόρια σίγουρα.....Πάλι κάλα που δεν επιρέασε κατά πολύ τα πράγματα....    Tongue

Και 'γω, από μλκιούλες έχασα το ΕΜΠ!!

"He who must expend his life to prolong life cannot enjoy it, and he who is still seeking for his life does not have it and can as little enjoy it."
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #12 on: September 01, 2008, 19:07:51 pm »

Quote from: JAsoNz on September 01, 2008, 18:54:18 pm

Και 'γω, από μλκιούλες έχασα το ΕΜΠ!!

Εντάξει , μια χαρά είσαι εδώ. Υπάρχουν πολλοί που περνούσαν ΕΜΠ αλλά διάλεξαν ΑΠΘ.
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #13 on: September 01, 2008, 19:13:52 pm »

Ειδικά αυτοί που είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη Cheesy

~GiA~
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: September 01, 2008, 19:16:59 pm »

τι μου θυμησατε!

και εγω 13,8... εκθεση!!Τι στο διαολο ολοι! Grin ασε ασε με 6 μαθηματα σε ριχνει το βρωμιαρικο οσο να πεις!!!

Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: