• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:09:10 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:09:10 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 123
Total: 183
sofaki
manos_diakakis
malogeor
Panagismark
Chrisvb17
Chaidec
nmpampal
daphnenik
Haralampos
Petross
JoHn!
maestros
aalmpanb
Dimosthenis
Sotirisbikos
petikas
npalami
tank
witchingHour
kstavroulis
noimaginationforthis
Belafonte
freskoulhs
DJ Stefzia
jimalexoud
DespoinaKarategou
meni
Giopan
John120196
Farmakis Aggelos
alice
papajohnn06
tasakis
xdallas
Nikos_313
George_RT
marf10
teeeoooo
mdimitrig
bit11
ArsenD
Ast
Apostolos adam
aurora
bilbo
valentini
elias_farhood
chriskazakos
mavrhs
athichatz
lelenia
dimitrisblioumis
Kv
tasos gourd
evitzv
Ioannakoliou
aachmet
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Μέσος Χρόνος αποφοίτησης και Καταλήψεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Μέσος Χρόνος αποφοίτησης και Καταλήψεις  (Read 7780 times)
Stu@rt
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

genius vs stupidity

View Profile
Re: Μέσος Χρόνος αποφοίτησης
« Reply #15 on: September 08, 2008, 12:30:16 pm »

Σε πολλες ΓΣ επικρατει η ψηφος του ισχυροτερου(οποιος εχει κουραγιο δλδ) που καθεται και περιμενει να ακουσει καμια 20αρια εισγητητες οι οποιοι ανηκουν στην ιδια παραταξη και να σου λενε να κανεις καταληψη..επι 4-5ωρες .. αυτη ειναι η αιτια που επικρατει η καταληψη και αν οχι , τα πλασια ΣΙΓΟΥΡΑ που κατεβαινουν καθε φορα.. Οσο για την μια φορα που εγινε καταληψη με 700 και βαλε υπερ ημουν και γω και εκανα υπομονη μια φορα για χαρη του καλου της σχολης και τωρα τρεχω και δεν φτανω...δεν ειναι ειδος κινητοποιησης σε καμια περιπτωση αλλα βλεπεις πολυτεχνειο ειμαστε ...

ΥΣ1:Εχω την εντυπωση οτι ειμασταν απο τα ελαχιστα τμηματα που εχασαν δυο εξεταστικες
ΥΣ2:Και αλλα πολυτεχνεια εκαναν καταληψη αλλα καθε δευτερα αναπληρωναν μαθηματα και δεν χαθηκε ωρα...
ΥΣ3: καθενας εχει δικαιωμα να κανει πλακα και να αστειευεται με τετοιου ειδους πραγματα , στην ΕΛΛΑΔΑ ζουμε την χωρα του ανεκδοτου

Τα μαγιω γινονται brazilian οι κωλο παραμενουν ποντιακοι....
Matzika
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

my immortality

View Profile
Re: Μέσος Χρόνος αποφοίτησης
« Reply #16 on: September 08, 2008, 12:51:50 pm »

Quote from: Stu@rt on September 08, 2008, 12:30:16 pm
Σε πολλες ΓΣ επικρατει η ψηφος του ισχυροτερου(οποιος εχει κουραγιο δλδ) που καθεται και περιμενει να ακουσει καμια 20αρια εισγητητες οι οποιοι ανηκουν στην ιδια παραταξη και να σου λενε να κανεις καταληψη..επι 4-5ωρες .. αυτη ειναι η αιτια που επικρατει η καταληψη και αν οχι , τα πλασια ΣΙΓΟΥΡΑ που κατεβαινουν καθε φορα.. Οσο για την μια φορα που εγινε καταληψη με 700 και βαλε υπερ ημουν και γω και εκανα υπομονη μια φορα για χαρη του καλου της σχολης και τωρα τρεχω και δεν φτανω...δεν ειναι ειδος κινητοποιησης σε καμια περιπτωση αλλα βλεπεις πολυτεχνειο ειμαστε ...

ΥΣ1:Εχω την εντυπωση οτι ειμασταν απο τα ελαχιστα τμηματα που εχασαν δυο εξεταστικες
ΥΣ2:Και αλλα πολυτεχνεια εκαναν καταληψη αλλα καθε δευτερα αναπληρωναν μαθηματα και δεν χαθηκε ωρα...
ΥΣ3: καθενας εχει δικαιωμα να κανει πλακα και να αστειευεται με τετοιου ειδους πραγματα , στην ΕΛΛΑΔΑ ζουμε την χωρα του ανεκδοτου

σωστος...
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on August 17, 2008, 13:29:54 pm
Quote from: Matzika on August 17, 2008, 11:27:54 am
μελισσοκόμε πραγματικά χαλάρωσε λίγο...δεν είχα σκοπο να ανοίξω κουβέντα για καταληψη...τρόπος του λέγειν είναι το τυχαίνει...μπορούμε να κάνουμε και λίγη πλάκα σαυτό το φορουμ... και αν θες τη γνώμη μου εμένα πέρσι μου έτυχε η κατάληψη γιατί προσωπικά δεν ήθελα να γίνει...ασχετα αν υπερίσχυσε η ψηφος των περισσοτέρων όπως λές....

Είμαι τελείως χαλαρός. Δεν είχες σκοπό να ανοίξεις κουβέντα, αλλά τη νύξη για την κατάληψη την έκανες. Το τυχαίνει δεν είναι καθόλου "τρόπος του λέγειν" (διαφωνώ με τον Furious Angel, αν και ξέρω ότι είχε στο μυαλό του να ηρεμήσει τα πράγματα) και ειδικά για μια έκφραση του φοιτητικού κινήματος. Αλίμονο αν "τύχαιναν" οι εξάρσεις του ΦΚ... Προφανώς είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης πολλών (και ετερόκλητων) φωνών, οι οποίες βρίσκουν ανταπόκριση από δεκάδες άλλες φωνές.Διαφορετικά δεν θα γινόταν ποτέ.
   Τέλος, όχι, δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με αυτά τα θέματα. Εγώ τουλάχιστον δεν τη δέχομαι. Γιατί κάποιοι επιλέγοντας την κατάληψη και, εν συνεχεία, τη σύγκρουση με το κράτος στο δρόμο έχουν χάσει πολλά περισσότερα από μερικά ηλίθια μαθήματα. Αν είχες συντρόφους (ή φίλους, αν σε χαλάει η λέξη) συλληφθέντες ή/και προφυλακισμένους ίσως καταλάβαινες αυτά που σου λέω. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε εδώ μέσα.
αν και το είχα ψιλοξεχασει το θέμα θελω να σ απαντησω...
η κολλητη μου εχει ειχε φιλακιστει πέρσι (ήταν ένα απο τα 51 ατομα που πιασανε στην πορεία της αθήνας)Αυτο για να μη νομίζεις οτι ειμαι αναισθητη επι του θέματος..απλα δεν πορώνομαι με το ολο θέμα όπως εσυ και έτσι μπορώ να κάνω πλάκα...ούτε νύξη για κατάληψη έκανα...το τελευταίο που σκεφτόμουν στο ποστ μ ήταν αυτο..επίσης δεν έχεις το δικαίωμα να λογοκρίνεις τις αποψεις μ με αυτό τον τρόπο,ακόμα και αν δεν συμφωνούν με τις δικιές σου..
δεν εχω προθεση να δημιουργήσουμε κόντρα μεταξύ μας οπότε ας το λύξουμε το θέμα εδω...
« Last Edit: September 08, 2008, 17:37:13 pm by Matzika » Logged
Angie_Ann
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Μέσος Χρόνος αποφοίτησης-off
« Reply #17 on: September 21, 2008, 10:01:53 am »

Εγώ να μείνω στο πρώτο ποστ του θέματος. Δεν κατάλαβα γιατί πυροδότησε τέτοιες αντιδράσεις. Στο κάτω κάτω της γραφής δικαίωμα μας δεν είναι να θεωρούμε ότι μας έτυχε η κατάληψη και ότι έβλαψε και τις σπουδές μας? Ναι και εγώ θεωρώ ότι μου 'έτυχε' ; Που το κακό; Δεν έχω το δικαίωμα της άποψης μου;

Όσο για τα 700 άτομα, αυτό δεν συνέβαινε συνέχεια, προς το τέλος το πράγμα είχε παρατραβήξει και μάλιστα οι καταλήψεις έβγαιναν με λίγες σχετικά ψήφους διαφορά.

Το λυπηρό όμως δεν είναι τόσο οι κατάληψη, γιατί στο κάτω κάτω είχε και ένα σκοπό, το λυπηρό είναι που αυτοί που τόσο πολύ αγωνίστηκαν για το δικαίωμα μας στην δημόσια και δωρεάν παιδεία μετά καθόλου δεν αγωνίστηκαν για το δικαίωμα μας να μην χάσουμε 2 εξεταστικές...  Undecided
pmousoul
Guest
« Reply #18 on: September 21, 2008, 10:45:17 am »

Δεν είναι άσπρο-μαύρο.. οι περισσότεροι που πραγματικά στήριζαν αυτό που γινότανε δεν ήταν περισσότεροι από 50.. και στις ΓΣ τμήματος δεν υπήρχε και πολύ περισσότερος φοιτητόκοσμος για να στηρίξει την πρόταση να μην χαθεί τίποτα..

Οι εκπρόσωποι φοιτητών αυτό στήριξαν - να μην χαθεί τίποτα. Από κει και πέρα.. τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία.
onar
Θαμώνας

View Profile
« Reply #19 on: September 21, 2008, 10:52:56 am »

Ενας χρονος καταληψεων απεδειξε ότι ηταν μια αποτυχια μιας και δεν ιδρυωσε το αυτακι τους. Εμεις μπορει να το πιστευαμε στην αρχη αλλα δεν καταφεραμε τιποτα. Συνεπως χασαμε 2 εξεταστικες και τα μαθηματα δεν γιναν ολοκληρωμενα και τωρα τρεχουμε και δε φτανουμε. Συνελευσεις δε ξερουμε να οργανωνουμε. Εστω και μια φορα να εχει παει καποιος θα το διαπιστωσει. Το τοπικ ξεκινησε με ωραιο τιτλο και θεμα για μερικους που ενδιαφερονται να μαθουνε το μεσο ορο αποφοιτησης από αυτή τη σχολη, αλλα ως γνωστον παλι θα αρχισετε να μιλατε για αριστεροδεξιουςφασιστοαναρχικους. Καλη συνεχεια Wink
pmousoul
Guest
« Reply #20 on: September 21, 2008, 10:58:02 am »

Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ακραίοι.. σε μία κατάσταση που μας αφορά όλους, όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης.

Αν ψάξει ο καθένας να βρει το δίκιο του ας το κάνει εκ των προτέρων που θα έχει νόημα, γιατί εκ των υστέρων δεν έχει.
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #21 on: September 21, 2008, 11:03:05 am »

Quote from: ngine13 on September 21, 2008, 10:45:17 am

Δεν είναι άσπρο-μαύρο.. οι περισσότεροι που πραγματικά στήριζαν αυτό που γινότανε δεν ήταν περισσότεροι από 50.. και στις ΓΣ τμήματος δεν υπήρχε και πολύ περισσότερος φοιτητόκοσμος για να στηρίξει την πρόταση να μην χαθεί τίποτα..

Οι εκπρόσωποι φοιτητών αυτό στήριξαν - να μην χαθεί τίποτα. Από κει και πέρα.. τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία.

Δεν τα ξέρεις καλά, οι εκπρόσωποι των φοιτητών στήριξαν την πρόταση να χαθεί η μινι εξεταστική που προγραμματιζόταν μετά το Πάσχα με το πρόσχημα της ποιοτικής εκπαιδευτικής διαδικασία και πραγματικό σκοπό να μην πέσουν οι εκλογές μέσα στην εξεταστική. Και τελικά αυτό που έγινε ήταν μια διπλή εξεταστική για όλο το έτος για 14 νέα μαθήματα. Και έτσι χάσαμε ένα εξάμηνο από τις σπουδές μας...
       Περιττό να πώ ότι είμασταν η μόνη σχολή που το έπαθε αυτό!
       Η κατάληψη ήταν το χειρότερο πράγμα που συνέβη σε αυτό πανεπιστήμιο! Σχεδόν το κατέστρεψε ολοκληρωτικά γιατί συνεχίστηκε πολύ πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε.
       Καταστράφηκαν οι σπουδές μας και παρόλα αυτά καποιοι συνεχίζουν να το αρνούνται πεισματικά αυτό! Να πώ ότι με ξαφνιάζει; Καθόλου δε με ξαφνιάζει!

Ουδέν Σχόλιον!
pmousoul
Guest
« Reply #22 on: September 21, 2008, 11:07:36 am »

Quote from: #KronokiD# on September 21, 2008, 11:03:05 am

Quote from: ngine13 on September 21, 2008, 10:45:17 am

Δεν τα ξέρεις καλά, οι εκπρόσωποι των φοιτητών στήριξαν την πρόταση να χαθεί η μινι εξεταστική που προγραμματιζόταν μετά το Πάσχα με το πρόσχημα της ποιοτικής εκπαιδευτικής διαδικασία και πραγματικό σκοπό να μην πέσουν οι εκλογές μέσα στην εξεταστική. Και τελικά αυτό που έγινε ήταν μια διπλή εξεταστική για όλο το έτος για 14 νέα μαθήματα. Και έτσι χάσαμε ένα εξάμηνο από τις σπουδές μας...
       Περιττό να πώ ότι είμασταν η μόνη σχολή που το έπαθε αυτό!
       Η κατάληψη ήταν το χειρότερο πράγμα που συνέβη σε αυτό πανεπιστήμιο! Σχεδόν το κατέστρεψε ολοκληρωτικά γιατί συνεχίστηκε πολύ πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε.
       Καταστράφηκαν οι σπουδές μας και παρόλα αυτά καποιοι συνεχίζουν να το αρνούνται πεισματικά αυτό! Να πώ ότι με ξαφνιάζει; Καθόλου δε με ξαφνιάζει!

Είναι που τα ξέρω.. γι' αυτό σου λέω.. φώναξες τότε να βρεις το δίκιο σου σε καμία συνέλευση ή δεν σε αφορούσε τότε?

Άσκησες εκ των προτέρων κριτική ή μόνο εκ των υστέρων?
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #23 on: September 21, 2008, 11:20:07 am »

Ρε παιδιά!!! Πάλι τα ίδια επιχειρήματα;;;
   Εννοείται ότι αυτά που λέω τώρα τα έλεγα και επί κατάληψης! Μια χαρά συμμετείχα. Και ήμουν εκεί στο ανεξάρτητο πλαίσιο Κουφογιάννη και το ψήφησα στις 11 η ώρα το βράδυ και είδα και πώς συκοφάντησαν τα παιδιά ότι ήταν τάχα κρυφο-ΔΑΠ και άλλες μαλακίες! Τότε ήταν που τα σιχάθηκα όλα!
    Αν σταματούσε τότε η κατάληψη δεν θα είχε τίποτα χαθεί, αλλά μπορεί η λογική να τα βγάλει πέρα με το σύστημα;

Ουδέν Σχόλιον!
pmousoul
Guest
« Reply #24 on: September 21, 2008, 11:24:07 am »

Quote from: #KronokiD# on September 21, 2008, 11:20:07 am
   Εννοείται ότι αυτά που λέω τώρα τα έλεγα και επί κατάληψης! Μια χαρά συμμετείχα. Και ήμουν εκεί στο ανεξάρτητο πλαίσιο Κουφογιάννη και το ψήφησα στις 11 η ώρα το βράδυ και είδα και πώς συκοφάντησαν τα παιδιά ότι ήταν τάχα κρυφο-ΔΑΠ και άλλες μαλακίες! Τότε ήταν που τα σιχάθηκα όλα!
    Αν σταματούσε τότε η κατάληψη δεν θα είχε τίποτα χαθεί, αλλά μπορεί η λογική να τα βγάλει πέρα με το σύστημα;

Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα η λογική.. αν την στηρίξουμε όπως πρέπει.

Δεν υπάρχει θέμα συστήματος... αλλά συμμετοχής.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #25 on: September 21, 2008, 11:27:13 am »

Ειναι αλήθεια οτι οι φοιτητές ακολουθησαμε λάθος τακτική και μάλιστα δυο φορες. Εκ των υστέρων, διαπίστωσα οτι η πρόταση Τσιμπουκη (εξεταστικές στο Σεπτέμβρη) , σε αντιθεση με την προταση του Μαργαρη (εμβολιμες εξεταστικες) , τελικά μας εβλαψε. Δεν καταφέραμε να δούμε μακροπρόθεσμα.

Δεύτερο λάθος ήταν όταν δεν ήμασταν αρκετα ευέλικτοι ωστε να κερδίσουμε έστω +1 εξεταστική όπως ειχε προτείνει στη ΓΣ ο Χατζηαθανασίου. Μείναμε ακαμπτοι, και δυστυχώς χασαμε πάλι.

Παρόλα αυτά τα λάθη που έγιναν απο μερους μας, προσωπικά μου έμεινε μια πικρία για τους περισσότερους απο τους καθηγητές μας. Ενώ στο ΕΜΠ δεν έχασαν τπτ, και έκαναν μια μεγάλη εξεταστική και τωρα συνεχίζουν κανονικά, εμεις χάσαμε 2 εξεταστικές: δλδ ενα μέγιστο αριθμο των 20 μαθηματων, ενα φυσιολογικό αριθμο 10 μαθηματων περασμένων. Θα μου πείτε "μερικοι ομως, διαβασαν και τωρα τελειωνουν νταν στα 5 ετη". Ξερετε όμως οτι δεν παει ετσι για όλους (δεν θελουν ολοι να δινουν 20 μαθηματα το Σεπτεμβρη) και οι περισσοτεροι απο μας χρωσταγανε και πριν ενα μονοψηφιο νουμερο.

Αυτό οχι μονο πηγε τις σπουδές μας πίσω (γιατι αμα δεν έχεις χωρο στη δήλωση πως να προχωρήσεις), αλλα μας τσάκισε ψυχολογικά. Πολυ λιγότεροι πήραν τομέα φέτος απο πέρυσι. Και το κυριότερο: κανείς δε σκέφτεται τους αγώνες πια...αναγκαστικά όλοι θέλουν να τελειωσουν καποτε.

Βλέποντας τις αλλες σχολες και πως διαχειρίστηκαν το θεμα, αναρωτιέμαι γιατι οι καθηγητες μας εδρασαν ετσι...Δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία αυτών που ψηφισαν "την πρόταση Γ" , δεν κατάφερα να καταλάβω επαρκώς τη σκέψη τους. Αλλοι μπορεί και απλά να ενιωθαν κουραση να κάνουν μια 4πλή εξεταστικη. Αυτό που έμεινε ολικά ηταν μια αίσθηση οτι "μας εκδικούνται" και αυτο ηταν η αφορμή για να δημιουργηθεί ένα χασμα μεταξυ μερίδας φοιτητων και καθηγητών.

pmousoul
Guest
Re: Μέσος Χρόνος αποφοίτησης και Καταλήψεις
« Reply #26 on: September 21, 2008, 11:32:36 am »

Ναι βρε παιδιά.. αλλά έχουμε ή δεν έχουμε όλοι μας (οι φοιτητές) ευθύνη για το ότι έγινε?

Γιατί εγώ δεν είδα κόσμο στις ΓΣ τμήματος.. που σημαίνει ότι η πλειοψηφία δεν ενδιαφέρθηκε, διαφορετικά θα ήταν εκεί.
« Last Edit: September 21, 2008, 11:40:37 am by Karaμazoβ » Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #27 on: September 21, 2008, 11:36:22 am »

Quote from: ngine13 on September 21, 2008, 11:32:36 am
Ναι βρε παιδιά.. αλλά έχουμε ή δεν έχουμε όλοι μας (οι φοιτητές) ευθύνη για το ότι έγινε?

αν διαβασες καλά, θα είδες οτι επισημαίνω οτι εχουμε και μεις ευθύνη: τη λάθος τα τακτική μας. Η ακαμψία μας βγήκε σε κακο...

εν τουτοις, γαμώτο δεν μπορω να χωνέψω αυτό που έγινε. Ειμαστε η μοναδική σχολή που έχασε εξεταστικες και δε νομίζω οτι ημασταν πιο πολυ κλειστη απ ολες.

Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #28 on: September 21, 2008, 11:38:28 am »

Quote from: ngine13 on September 21, 2008, 11:32:36 am

Την πληρώσαμε και την πληρώνουμε πολύ ακριβά τη μικρή ευθύνη που μας αναλογούσε! Εγώ δε νομίζω πως η κατάληξη αυτή μπορούσε να αλλάξει από έναν κοινό φοιτητή. Οι εξελίξεις διαμορφώθηκαν από τη γραμμή των παρατάξεω και από τη στάση τω εκπροσώπων των φοιτητών. Άλλωστε αυτό φάνηκε από το ανεξάρτητο πλαίσιο Κουφογιάννη που ήταν μια φωνή λογικής μέσα στον παραλογισμό!
    Με μια εννοια εμείς τους ψηφήσαμε και άρα εμείς φταίμε για τις πράξεις τους αλλά ασφαλώς δεν είναι έτσι τα πράγματα! Οι υπεύθυνοι δεν πρέπει να κρύβονται πίσω από τη συλλογική ευθύνη!

Ουδέν Σχόλιον!
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: September 21, 2008, 11:42:17 am »

Quote from: ngine13 on September 21, 2008, 11:24:07 am
Quote from: #KronokiD# on September 21, 2008, 11:20:07 am

Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα η λογική.. αν την στηρίξουμε όπως πρέπει.

Δεν υπάρχει θέμα συστήματος... αλλά συμμετοχής.
τσούκου, το σύστημα όπως είναι διαμορφωμένο, ευνουχίζει τη συμμετοχή.
Και αυτό το βίωσαν και όσοι ήταν υπέρ της κατάληψης και τη στήριζαν ενεργά στη δεύτερη περίοδό της και όσοι ήταν(ήμαστε) κατά. Για να υπάρξει συμμετοχή σε ο,τιδήποτε πρέπει να υπάρχει η πεποίθηση του εφικτού του στόχου. Δεν αρκεί μόνο η διάθεση.

Και διαφωνώ με τον Καραμαζόβ, στο ότι "μας εκδικήθηκαν" οι καθηγητές.
Είχαν το περιθώριο ναι, αλλά μπροστά σε μία κατάσταση μη συνεννόησης, έκαναν αυτό που τους υποχρέωνε ο νόμος και παπαλα. Για εμένα ήταν μάλλον η καλύτερη (πιο έντιμη, ίσως) στιγμή τους σε όλο αυτό που έγινε.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: