• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:37:11 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:37:11 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 151
Total: 211
chaniotism
dorapangeiou
soule
Grigorisioan05
dimopoul
tasos potsakis
Cersei Tsoulannister
soph553
Fovidis
DarkMagiK06
odkoutrolikos
Dimos Bachlas
stelinas
MrGreekArrow
andyy
ppoug
sigklitiki
Aris★
kpapama
gpr000
spoun
dimitrisblioumis
dimchin
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
smanio
amprozos
soktas
valentini
nchatzo
tzesi
tzortzis
cheinopor
fkaravi
ThanosV
Kyritsisss
tasos_ntv
palladas
theofr
andrpats
victoria
miltan8
jimalexoud
Born_Confused
Juror8
dr.giorgos
thaliatsk
marwt
stefpapa21
pavlaras
ExecuteExe
elizabeth
eirinikompselidou
Ariadni
elias_farhood
stavr0s16
natavhoo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Ενημέρωση σχετικά με τo μέλος Nessa NetMonster
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 10 Go Down Print
Author Topic: Ενημέρωση σχετικά με τo μέλος Nessa NetMonster  (Read 20063 times)
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Ενημέρωση σχετικά με τo μέλος Nessa NetMonster
« on: August 06, 2008, 11:08:03 am »

Το μέλος Nessa NetMonster ανήκει στο membergroup "Ανιάτων" εδώ και μια εβδομάδα. Αυτό το membergroup έχει γραπτή πρόσβαση μόνο σε πίνακες μαθημάτων από όλο το forum. Θα ξαναδοθούν τα πλήρη δικαιώματα ενός κανονικού μέλους μετά το τέλος της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου, εκτός νέων εξελίξεων επιβαρυντικών της κατάστασης. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επιλέχθηκε καθώς πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για τους φοιτητές και έχει πράγματι διαπιστωθεί πολλές φορές σε αυτό το (φοιτητικό) forum.

Τα μέλη της ΟΔ-ΟΣ αποφασίσαμε να πάρουμε το παραπάνω μέτρο λόγω της δυσλειτουργικής συμπεριφοράς που επέδειξε η Νέσσα μέσα στην κοινότητα για πολλοστή φορά, μην κατορθώνοντας να κερδίσει ξανά την ανοχή του συντονισμού. Πρόκειται για απειλές εκτοξευμένες προς άλλα μέλη (διαχειριστές και συντονιστές) τόσο σε προσωπικά μηνύματα όσο και σε δημόσια μηνύματα, και για δημόσια δήλωση μελλοντικού spamming ενός μηνύματός της, μέσω του ίδιου ή άλλων λογαριασμών της, πράγματα που παραβιάζουν άμεσα τους όρους συμμετοχής στο forum.

Το μήνυμα το οποίο αναφέρθηκε προηγουμένως ήταν απάντηση της Νέσσας προς ένα άλλο μέλος με το οποίο είναι γνωστό πως υπάρχει αντιδικία. Περιείχε καταρχήν ύβρεις και αφορισμούς επί προσωπικού διανθισμένους με προσωπικά καταθεμένα στοιχεία της ζωής της από την ίδια. Κατ'άρθρο, θα ήταν όντως δυνατό να εντοπίσει κανείς πληροφορίες σχετικές με το τρέχον topic (μέσα στο οποίο έγινε η αντιδικία) και σε αυτή τη δυνατότητα βασιζόταν η αρχική αντίρρηση της Νέσσας - συγγραφέα του μηνύματος - σχετικά με την απομάκρυνσή του. Το περιεχόμενο του μηνύματος και η προοπτική που εμφάνιζε δε συμβάδιζε ούτε με τον χαρακτήρα του Κάδου Ανακύκλωσης για να υπάρχει και να συνεχίζει το θέμα εκεί.
Υπήρξαν προτάσεις, ωστόσο η Νέσσα διάλεξε να μην κάνει άλλη ενέργεια που να προσφέρει κάτι και να ενδιαφέρει τους υπόλοιπους στην κοινότητα αλλά να ανακοινώσει κατά λέξη "πόλεμο" με όλη την ομάδα διαχείρισης - συντονισμού του forum.

Ως Ομάδα Διαχείρισης - Συντονισμού του thmmy.gr, διαβεβαιώνουμε ότι κανείς μας δεν έχει προσωπική διαφορά με το μέλος Nessa NetMonster ούτε κάναμε από πρόθεση μεροληπτικές ενέργειες. Είναι εξάλλου θλιβερό για μας να αναγκαζόμαστε να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις που θα ήταν αχρείαστες απέναντι σε ώριμους ανθρώπους. Υπάρχουν κάποιοι όροι συμμετοχής στο forum και προσπαθούμε να τους τηρούμε, προσφέροντας από το πόστο των διαχειριστών - συντονιστών με αυτόν τον τρόπο στην κοινότητα.

εκ της ΟΔ/ΟΣ
« Last Edit: October 26, 2015, 15:37:56 pm by Firkraag » Logged
(Stalin)^2
Guest
Re: Ενημέρωση σχετικά με τo μέλος Nessa NetMonster
« Reply #1 on: August 06, 2008, 12:07:01 pm »

«ασθενή έχουμε εις τον γύψο τον βάλαμε, τον δοκιμάζουμε αν μπορεί να περπατάει με το γύψο. Σπάζουμε τον αρχικό γύψο και περιορίζουμε τον καινούργιο εκεί που χρειάζεται»
petrelaiakias
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #2 on: August 07, 2008, 22:00:31 pm »

Πολύ εύκολο είναι να κάνεις περσόνες 8)

Πριν παραθέσω το ποστ που κόπηκε για ακόμα μία φορά (δεν ξέρω αν θα προλάβω πριν το delete του λογαριασμού), κάνω αυτό το ποστ το οποίο δεν πιστεύω να σβηστεί, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

1. Ο αποκλεισμός μου από τα μισά τόπικ του φόρουμ δεν εξυπηρετεί σε απολύτως τίποτα από της σκοπιά της ομαλής λειτουργίας του, εφόσον στους περισσότερους πίνακες δεν είχα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Με ποιο σκεπτικό μού απαγορεύτηκε να γράφω πχ στα πολιτικά ενώ μου επιτρέπεται να γράφω πχ στην Τεχνική Μηχανική; Η πράξη της ΟΔ δεν έχει καμία απολύτως λογική πέραν της εκδίκησης.
2. Ποτέ δε δήλωσα ότι θα έκανα spamming. Ο ισχυρισμός αυτός της ΟΔ είναι ψευδής και στοχεύει στη δημιουργία εντυπώσεων. Δε θα κάνω κάτι που θα βλάψει το φόρουμ. Το μόνο πράγμα που προτίθεμαι να κάνω είναι να ποστάρω το ποστ μου που σβήστηκε. Μόνο στην περίπτωση που ξανασβηστεί θα το ξαναποστάρω. Αυτό δε λέγεται spamming.
3. Η όποια αντιδικία έχω με το συγκεκριμένο μέλος δεν σας αφορά. Αν το μέλος αυτό δε θέλει να του επιτίθεμαι με προσβολές, ας μη γράφει εξοργιστικούς λίβελους για την προσωπικότητά μου. Όσο αυτός δε μου επιτίθεται προσωπικά, ούτε κι εγώ κάνω το ίδιο.
4. “Περιείχε καταρχήν ύβρεις και αφορισμούς επί προσωπικού διανθισμένους με προσωπικά καταθεμένα στοιχεία της ζωής της” μη χέσω. Το ακριβώς αντίστροφο είναι, όπως ελπίζω να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι όσοι προλάβουν να το δουν. Το ποστ μου έβαζε στη θέση του το “συγκεκριμένο μέλος” (που όλοι πλέον ξέρετε ποιος είναι αλλά τελοσπάντων) καταρχάς με επιχειρήματα που καταρρίπτουν τους αηδιαστικούς του αφορισμούς. Τα επιχειρήματα έχουν βάση στην προσωπική μου ζωή ως αντιπαράδειγμα και καταλάμβαναν κάπου 5 σελίδες κειμένου. Ενδιάμεσα σε αυτά υπήρχαν και ορισμένες ύβρεις και προσωπικοί χαρακτηρισμοί, που συνολικά καταλάμβαναν μόνο λίγες γραμμές.
5. Ποιος είναι ο “χαρακτήρας του Κάδου Ανακύκλωσης”, δουλευόμαστε; Όλες οι βρισιές και οι τσακωμοί εκεί καταλήγουν. Ο κάδος περιέχει πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που έγραφα εγώ. Εξάλλου και στην ίδια την περιγραφή του γράφει ότι το περιεχόμενό του ενδέχεται να είναι υβριστικό και απρεπές.
6. “Προτάσεις” ΔΕΝ έγιναν από την ΟΔ. Αντίθετα, φέρθηκε με εντελώς υπεροπτικό τρόπο, σβήνοντας κατευθείαν το ποστ μου αντί πχ να μου ζητήσουν να βγάλω τις βρισιές, και χωρίς να δείξουν στη συνέχεια καμιά διάθεση να αποκαταστήσουν την πληροφορία που κατέσχεσαν.
7. Τα περί πολέμου δεν τα παίρνω πίσω. Στο παρελθόν υπήρξαν περιπτώσεις που είχα άδικο και τότε ζήτησα συγγνώμη. Υπήρξαν ακόμα περιπτώσεις όπου είχα δίκιο αλλά υποχώρησα. Τώρα όμως παρατράβηξε. Το πιο απαράδεκτο ήταν η εξωφρενικά άνιση μεταχείριση που υπέστην σε σχέση με το “συγκεκριμένο μέλος”, του οποίου το ποστ ήταν πολύ χειρότερο από το δικό μου αλλά παρέμεινε στη “γωνιά του παιδιού” επί δυο-τρεις μέρες, και στη συνέχεια το δεύτερο ποστ του – εξίσου άθλιο – ακόμα παραμένει ενώ η απάντηση λογοκρίνεται.
8. Το “συγκεκριμένο μέλος” διαμαρτύρεται για τη λογοκρισία του πρώτου ποστ του, η οποία όμως θα αναιρεθεί εάν αποκατασταθεί το δικό μου ποστ, αφού εμπεριέχει το δικό του. Επίσης, το “συγκεκριμένο μέλος” δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να σβηστεί το ποστ μου. Ποιον λοιπόν εξυπηρετούσε το σβήσιμο του ποστ μου, εφόσον δυσαρέστησε και τις δύο πλευρές; Οι ΟΔ/ΟΣ υποτίθεται ότι εφαρμόζουν τη βούληση της κοινότητας (εκεί κολλάνε και οι κανόνες) και πρέπει να βρίσκονται στη μέση, όχι να παίρνουν θέση. Όταν τσακώνονται δύο άτομα σε ένα τόπικ και αυτό ενοχλεί τους υπόλοιπους που συζητάνε, ο τσακωμός μεταφέρεται στον κάδο προς όφελος της πλειοψηφίας, όχι επειδή έτσι γούσταραν οι ΟΔ/ΟΣ. Όταν ένα μέλος παρενοχλείται από ένα άλλο, οι ΟΔ/ΟΣ επεμβαίνουν για να εξομαλύνουν τα πράγματα, όχι για να παίξουν τον κριτή. Γενικά οι ΟΔ/ΟΣ πρέπει να επεμβαίνουν όταν υπάρχει πρόβλημα και μόνον τότε, και να προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα. Αλλά έτσι είναι, όταν έχεις εξουσία, καταλήγεις να θεωρείς το φόρουμ τσιφλίκι σου.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #3 on: August 08, 2008, 00:51:22 am »

Quote from: petrelaiakias on August 07, 2008, 22:00:31 pm

3. Η όποια αντιδικία έχω με το συγκεκριμένο μέλος δεν σας αφορά.

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ???

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #4 on: August 08, 2008, 01:12:35 am »

Quote from: pandora on August 08, 2008, 00:51:22 am
Quote from: petrelaiakias on August 07, 2008, 22:00:31 pm

3. Η όποια αντιδικία έχω με το συγκεκριμένο μέλος δεν σας αφορά.

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ???

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ
γιατί αν δεν είχε κοπεί το ποστ θα ήσουν υποχρεωμένη?  Huh

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #5 on: August 08, 2008, 01:15:08 am »

Quote from: SolidSNK on August 08, 2008, 01:12:35 am

το χω δεί - το συγκεκριμένο πόστ -  σε τουλάχιστον 4 τόπικ
την συγκεκριμένη αντιδικία των συγκεκριμένων δυο μελών σε - ούτε εγώ θυμάμαι - πόσα τόπικ
Δεν σου φαίνεται ότι είμαι υποχρεωμένη να το διαβάσω τελικά?
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #6 on: August 08, 2008, 01:19:13 am »

Quote from: pandora on August 08, 2008, 01:15:08 am
Quote from: SolidSNK on August 08, 2008, 01:12:35 am

το χω δεί - το συγκεκριμένο πόστ -  σε τουλάχιστον 4 τόπικ
την συγκεκριμένη αντιδικία των συγκεκριμένων δυο μελών σε - ούτε εγώ θυμάμαι - πόσα τόπικ
Δεν σου φαίνεται ότι είμαι υποχρεωμένη να το διαβάσω τελικά?
Φυσικά και όχι. Τους γράφεις και τελειώνεις. Δεν είναι σε καμία περίπτωση επιχείρημα αυτό.

νομίζω χρειάζεται και ένα squelch mod κ ησυχάζεις

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #7 on: August 08, 2008, 01:21:39 am »

Quote from: SolidSNK on August 08, 2008, 01:19:13 am

Φυσικά και όχι. Τους γράφεις και τελειώνεις. Δεν είναι σε καμία περίπτωση επιχείρημα αυτό.

Αποψη σου.
Κατα τη γνωμη μου, το μίσος και οι φυσικές ή ψυχολογικές απειλές χαλάνε το κλίμα εδώ μέσα.

Θέλω να διαβάσω ένα τόπικ που με ενδιαφέρει η θεματολογία του και ξαφνικά αρχίζω να διαβάζω απειλές και κουραφέξαλα. Είναι κουραστικό.
Και να έχετε υπόψιν σας ότι έχει απωθησει ήδη πολλούς από το να γράφουν. Ακόμη και από το να κάνουν log-in.
(Stalin)^2
Guest
« Reply #8 on: August 08, 2008, 01:24:13 am »

Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό... Καμιά φορά το log-out βοηθάει... (ξέρεις...)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #9 on: August 08, 2008, 01:26:50 am »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on August 08, 2008, 01:24:13 am
Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό... Καμιά φορά το log-out βοηθάει... (ξέρεις...)

ναι δεν ειπε κανείς το αντίθετο
απλα΄το σχολιάζω σαν γεγονός και μόνο
τώρα το τί είναι κακό/ καλό για τον καθένα είναι δικό του θέμα.....
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #10 on: August 08, 2008, 01:28:19 am »

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή - προσωπική άποψη - δεν είναι ένα ποστ. Είναι μία γενικότερη διαδικτυακή συμπεριφορά. Και για μένα το κυριότερο είναι οι απειλές επί προσωπικού. Ένα ποστ δε φέρνει το μπαν, για να το πω λαϊκιστί.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #11 on: August 08, 2008, 01:31:45 am »

Quote from: pandora on August 08, 2008, 01:21:39 am
Quote from: SolidSNK on August 08, 2008, 01:19:13 am

Αποψη σου.
Κατα τη γνωμη μου, το μίσος και οι φυσικές ή ψυχολογικές απειλές χαλάνε το κλίμα εδώ μέσα.

Θέλω να διαβάσω ένα τόπικ που με ενδιαφέρει η θεματολογία του και ξαφνικά αρχίζω να διαβάζω απειλές και κουραφέξαλα. Είναι κουραστικό.
Και να έχετε υπόψιν σας ότι έχει απωθησει ήδη πολλούς από το να γράφουν. Ακόμη και από το να κάνουν log-in.
Τώρα καλύτερα Smiley

Και συμφωνώ, είναι κουραστικό. Αλλά αυτά που λες δεν έχουν να κάνουν με το 'νομικό' (καταλαβαίνεις πως το εννοώ) κομμάτι της κατάστασης. Θέλω να πω, η νεσσα τώρα έγραψε καθαρά για να αντικρούσει τα επιχειρήματα της ΟΔ/ΟΣ για την πράξη του μπαν. Ως user δεν μπορείς να της λες να μη γράφει επειδή σε κουράζει στο τάδε τόπικ. Οι mod θα καθαρρίσουν το τόπικ, και αν ανοίξει καινούριο για διαμαρτυρία , αυτό το τόπικ δε θα σε αφορά πλέον. Εδώ δλδ, δε κολλάει αυτό που λες. Ως user κ μέλος της community , κάποιον που σε εκνευρίζει μπορείς να τον εξοστρακίσεις.

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #12 on: August 08, 2008, 01:38:12 am »

Quote from: SolidSNK on August 08, 2008, 01:31:45 am
Θέλω να πω, η νεσσα τώρα έγραψε καθαρά για να αντικρούσει τα επιχειρήματα της ΟΔ/ΟΣ για την πράξη του μπαν.

Και καλά έκανε, δε μιλάω γι'αυτό το πόστ.

Ως user δεν μπορείς να της λες να μη γράφει επειδή σε κουράζει στο τάδε τόπικ.

Δεν είπα αυτο που λές πουθενά. Ξαναδιάβασε ακριβώς τί έγραψα.
Είπα ότι πόστ που είναι οφφ-τόπικ κόβονται καθημερινά από διάφορες συζητήσεις. Πόσο μάλλον ένα πόστ που περιέχει βρισιές, δεδομένα προσωπικά, αντιδικία και απειλές. Δικά μου πόστ με ειρωνικό ύφος απλά - και μόνο - έχουν κοπεί πανπολλα. Έπρεπε να ανοίξω 100 τόπικ και να τα ξανακουοτάρω και να τα ξανανεβάσω?

Τέλος,δεν είναι η θέση μου να κάνω τον ψυχαναλυτή.

Ως user κ μέλος της community , κάποιον που σε εκνευρίζει μπορείς να τον εξοστρακίσεις.

Προσωπικά, δεν θέλω να εξοστρακίσω κανέναν. Θέλω να μπορώ να συζητάω.
Και κάποιες φορές φαντάζει αδύνατο.....
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #13 on: August 08, 2008, 01:42:42 am »

Και τέλος, προσωπική μου άποψη (για να μην παίζουμε και το κρυφτούλι)

Προσωπικά πιστεύω - πράγμα που είπα από την πρώτη στιγμή - ότι τόσο το πόστ του Αλιάκμονα όσο και της Νέσσας θα πρεπε να ναι στον Κάδο.

Αυτά .... και καλήνύχτα σας.

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #14 on: August 08, 2008, 06:07:19 am »

Σύντομη απάντηση στην περσόνα petrelaiakias (a.k.a. Nessa)

off-the-record, αφού μόνο αρμόδιος δεν είμαι

Περσόνα είναι εύκολο να κάνεις εσύ διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δε χρειάζεται να σε ελέγξουν.. αρκεί το πρώτο-δεύτερο ποστ που θα κάνεις για να λάβει τέλος η εικονική ζωή της.

Το νέο σου ποστ δεν είναι αποκατάσταση της αλήθειας, είναι αναμάσημα μη-κατανοηθέντων πραγμάτων από την πλευρά σου. Στα λέμε, μας γράφεις στα... του σκύλου σου και συνεχίζεις σαν να μη μιλήσαμε. Δε πειράζει, πάμε πάλι:

1. Ο αποκλεισμός σου δεν έχει τόσο πρακτική χροιά, όσο νοηματική.

Quote from: Nessa NetMonster on July 25, 2008, 00:55:51 am
Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να γίνει αυτό που θέλω, και δε θα διστάσω να ενεργήσω ανήθικα, απάνθρωπα ή παράνομα.

Το παραπάνω για μένα θα αρκούσε για να φύγεις για πάντα από δω (αν ήταν στο χέρι μου). Αν δεν ήσουν συμφοιτήτρια, συνάδελφος και μέλος με προσφορά σε αυτό το φόρουμ πιθανότατα θα είχε ήδη συμβεί το παραπάνω.  (Μη ξεχνάς και τις αρκετές συστάσεις που είχες δεχτεί στο παρελθόν για το ζήτημα των προσωπικών επιθέσεων). Παρόλα αυτά, οι παραπάνω παράγοντες συνυπολογίστηκαν από την Ο.Δ. ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απρόσκοπτα στις σπουδές σου. Και παρόλα αυτά, χλευάζεις από πάνω την Ο.Δ. κοροϊδεύοντας αυτή τους την επιλογή (ή μάλλον ευαισθησία). Προφανώς... η αποπομπή σου έχει να κάνει με τις προσωπικές διαμάχες, και πίνακες όπως τα πολιτικά προσφέρονται γι' αυτές. Ok so far?

2. Σε είχα για πιο έξυπνη από το να κολλάς σε μια λέξη. Λες και στη λέξη αυτή είναι η παραβίαση των κανονισμών.

3. Η αντιδικία σου μας αφορά από τη στιγμή που τη δημοσιεύεις. Αν την κρατούσες για τον εαυτό σου, κι εμείς δε θα ασχολούμασταν μαζί σου. Το συγκεκριμένο μέλος δε σου επιτέθηκε προσωπικά. Μίλησε - απαξιωτικά ομολογουμένως - για μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων στην οποία εσύ κατατάσσεις τον εαυτό σου και ενδεχομένως είσαι από τους λίγους εκπροσώπους της εδώ μέσα. Αυτό δε σημαίνει ότι τα έγραψε για να προσβάλλει εσένα. Μπορείς από κει και πέρα, είτε να γράψεις ένα post που να αντικρούει τα παραπάνω γενικά, χωρίς να δώσεις διαστάσεις βεντέτας με το άτομο, είτε (αν θες να λειτουργήσεις εκδικητικά που σ' αρέσει) να γράψεις ένα προσβλητικό ποστ για ένα υπερσύνολο ανθρώπων που περιλαμβάνει μέσα τον στόχο σου ώστε να τον αγγίξει (μόνο που αυτό δεν είναι απάντηση πρακτικά και θα πάει να συναντήσει το άλλο στον κάδο).

4. Δε με ενδιαφέρουν τα ποσοστά ύβρεων που περιήχαν τα ποστ σου. Θα μπορούσες να γράψεις κάτι χωρίς να περιέχει τέτοιες εκφράσεις. Η δε προσωπική σου ζωή, δικαίωμά σου να την ποστάρεις, όμως μη νομίζεις ότι είναι και επιχείρημα. Απλώς εξαιρεί εσένα, δεν αντικρούει την επί γενικού τοποθέτηση. Βέβαια εσύ επιμένεις ότι δεν ήταν γενική τοποθέτηση.. Εδώ βέβαια δίνεται γενικώς η εντύπωση ότι έχεις ανάγκη να γράψεις για την προσωπική σου ζωή και ψάχνεις μια αφορμή. Θα σου έκανε πολύ μεγαλύτερο καλό, αντί να αναζητείς τους καμένους ψυχολόγους του φόρουμ, να αφιερώσεις τον χρόνο που κάνεις να τα γράψεις για να τα πεις σε κάποιον άνθρωπο με πτυχίο που ίσως σε βοηθήσει περισσότερο.

5. Ο κάδος περιέχει πράγματα που γράφτηκαν αρχικά με σκοπό να είναι στο προσκήνιο του φόρουμ αλλά κρίθηκαν ακατάλληλα. Το να γράφεις εξαρχής ακατάλληλο περιεχόμενο στον κάδο συνιστά κατάχρηση του δικαίωματός σου να ανοίγεις εκεί thread, το οποίο υφίσταται μόνο επειδή ο δικός μας κάδος έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα από προσωπικά threads. Από κει και πέρα, εάν επρόκειτο για κάποιο κλασικό ξεκατίνιασμα, ο κάδος θα ήταν μια χαρά θέση. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ιστορία, διάρκεια και βάθος. Δεν είναι παροδικό ξέχεσμα αλλά πρόκειται για επανειλλημένη διαμάχη. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που η Ο.Δ. αποφάσισε η διαμάχη αυτή να πάψει να εκφράζεται δημόσια, είτε στο προσκήνιο, είτε στο παρασκήνιο του φόρουμ.

6. Τί περιθώρια άφησες? Πόση διαλλακτικότητα έδειξες? Πόσες προειδοποιήσεις πρέπει να δεχτείς μέχρι να καταλάβεις ότι δεν είναι διακοσμητικές?

7 και 8.:
Δεν είναι υποχρεωμένη η Ο.Δ. να τηρεί ίσες αποστάσεις από τα μέλη. Ούτε οφείλει να κάνει αυτό που της ζητάνε τα μέλη. Διότι υπάρχουν κάποιοι κανόνες που είναι πάνω από τα μέλη και η θέση της Ο.Δ. είναι ανάμεσα σε αυτούς και τα μέλη, όχι ανάμεσα στα ίδια τα μέλη.

Η συζήτηση δε μεταφέρεται μόνο για λειτουργικούς λόγους, ούτε επειδή δε θέλουν να την βλέπουν οι υπόλοιποι. Άλλωστε υπάρχει πάντα ο παράγοντας "κουτσομπολιό". Αν έχουμε γίνει live show με Δρούζα και Μακρή, πείτε μου να πατήσω το delete account τώρα. Τον Ασκητή τον έχουμε πάντως..

Τέλος, ως προς τη στάση της Ο.Δ. απέναντι στο ποστ του "άλλου" μέλους, θεωρώ ότι δεν έπρεπε να απομακρυνθεί από δημόσια θέα, αλλά να βρεθεί κάδο ως προσβλητικό.
Το δε δικό σου αν δεν ήταν επί προσωπικού (απλώς είχε μπινελίκια) ή ακόμα κι αν ήταν αλλά αφορούσε άλλο μέλος και δεν είχες τέτοιο ιστορικό θα μπορούσε επίσης να κοσμεί τον κάδο μας. Ακόμα και τώρα θα δεχόμουν να είναι κάδο, όμως δεδομένων των συνθηκών μπορώ να κατανοήσω γιατί βρέθηκε εκτός δημόσιας θέας.

Αυτά από μένα, unofficially, προσθέτοντας λίγο από την εμπειρία που έχω από την παρουσία μου στην Ο.Δ. στο παρελθόν.

ps: Και pls.. δε χρειάζεται να μου απαντήσεις σε κάτι από αυτά. Αν θες, απάντησε γενικά, όχι σε μένα προσωπικά. Ούτε μπορώ να κάνω τίποτα, ούτε χρειάζομαι να μου εξηγήσεις τίποτα. Ερμηνεύω απλώς μια κατάσταση..
« Last Edit: August 08, 2008, 06:21:27 am by Furious Angel » Logged
Pages: [1] 2 3 ... 10 Go Up Print
Jump to: