• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:33:23 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:33:23 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 154
Total: 172
marwt
aplos paratiritis
kutsukellis
Nikos Spiliás
kchristoua
simos
mavropan
Yamal
abunchofcells
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
andreassifo
tank
Akis Papanikolaou
Theosarm
CasualUndergrad
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γενικη Συνέλευση Τμήματος 5-6-2008 και διαχωρισμός συλλόγου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Go Down Print
Author Topic: Γενικη Συνέλευση Τμήματος 5-6-2008 και διαχωρισμός συλλόγου  (Read 19385 times)
aliakmwn
Guest
Re: Αυριανη Γενικη Συνέλευση Τμήματος 5-6-2008
« Reply #45 on: June 06, 2008, 00:39:46 am »

Quote from: lynx on June 06, 2008, 00:39:02 am
ποιο πράγμα δηλαδή? είναι μέλη ή δεν είναι?

Σου απαντησα ηδη, σκεψου το λιγο Wink
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #46 on: June 06, 2008, 00:40:02 am »

Quote from: lynx on June 06, 2008, 00:39:02 am
ποιο πράγμα δηλαδή? είναι μέλη ή δεν είναι?

εχουν μια τελευταια τυπικη δικαιολογια: τον κοινο συλλογο
lynx
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Freedom is the right of all sentient beings

View Profile
« Reply #47 on: June 06, 2008, 00:44:48 am »

η τυπική αυτή δικαιολογία τους, το ότι έχουμε κοινό σύλλογο, τους κάνει μέλη της Γ.Σ.?
αν ναι τότε γιατί διεκόπη η συνέλευση επειδή δεν αποχωρούσαν, αφού τυπικά ήταν μέλη του?
είναι τυπικά μέλη του ή "συναισθηματικά"?
απλά προσπαθώ να καταλάβω...

if there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years

70/70
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #48 on: June 06, 2008, 00:45:10 am »

Quote from: aliakmwn on June 06, 2008, 00:26:19 am
Quote from: Nessa NetMonster on June 05, 2008, 23:53:44 pm
Juan και aliakmwn: ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν υπάρχει ιδεολογική διαφορά μεταξύ ηλεκτρολόγων και μηχανολόγων!

Απο ταξικης σκοπιας, συμφωνω, καμια διαφορα. Μηχανικοι και οι μεν και οι δε, φοιτητες οι μεν φοιτητες και οι δε.

bang_head

Για την ιδεολογία λέω, όχι για την ταξική θέση. You know, αυτό που ξεχωρίζει εμένα από το ΔΑΠίτη ηλεκτρολόγο φερ'ειπείν.

Το προβλημα ειναι οι διασπατικες λογικες που ξεκινανε απο συγκεκριμενη πολιτικη δυναμη, και συγκεκριμενα τα ΕΑΑΚ Μηχανολογων, οι οποιοι εκμεταλλευονται το σχετικα θετικο κλιμα που υπαρχει στο δικο μας τμημα και βγαζουν τα ποθημενα τους, επειδη στο δικο τους οι καθηγηταραδες κανουν ο,τι γουσταρουν. ΔΕΝ ειμαστε εμεις αυτοι που εχουμε τασεις διασπαστικες, αλλα εκεινοι.

Σημερα αποδειχθηκε το εξης κορυφαιο: Το τμημα Μηχανολογων εστειλε κανονικοτατα τετραετη προγραμματισμο, κατω απο τη μυτη τους, χωρις να παρουν μυρωδια. Ωστοσο, παρενεβησαν στη δικια μας συνελευση με τον πολυ γνωστο τροπο τους, και μαλιστα τη στιγμη που μετα απο το χειρισμο των εκπροσωπων της ΠΚΣ ειχαμε φτασει αρκετα κοντα στο να μην παρει αποφαση το τμημα, ή να βγαλει καποιας μορφης καταδικαστικη αποφαση (φυσικα, αρκετα light σε σχεση με τη θεση των φοιτητων) με αποτελεσμα η συνελευση να διακοπει. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που δημιουργειται αυτη η κατασταση.

Γενικοτερα, καθε φορα που παει μεσα στα Πανεπιστημια να προχωρησει ενα κλικ πιο περα η αντιδραστικη μεταρυθμιση, το τμημα Μηχανολογων εμφανιζεται "πρωτοπορο", "βασιλικοτεροι του βασιλεως", και αμεσως μετα οι μηχανολογοι ΕΑΑΚιτες ερχονται στις δικες μας ΓΣ να το παιξουν επανασταταραδες, επειδη στις δικες τους τους εχουν γραμμενους.

Δεν θεωρω οτι ο μηχανολογος ειναι "αντιπαλος" μου εν γενει. Μαλιστα, και στο καθαρα πολιτικο κομματι, δεν θεωρω οτι ο ΕΑΑΚιτης μηχανολογος ειναι "χειροτερος" απο τον ΕΑΑΚιτη ηλεκτρολογο - κατα τη γνωμη μου στο κανουν τα ιδια λαθη, αποπροσανατολιζουν με τον ιδιο τροπο τους φοιτητες. Αλλα σε μια πολυ συγκεκριμενη, και ευαισθητη πτυχη της συνδικαλιστικης πραγματικοτητας, οπως ειναι η συνδιοικηση και το σχετικα καλο κλιμα συνεννοησης με τα δικα μας ΔΕΠ, οι μηχανολογοι ΕΑΑΚιτες δυναμιτιζουν το κλιμα και το ωθουν στα ακρα. Γι' αυτο και θεωρω οτι ΑΥΤΟΙ ειναι που καλλιεργουν τις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ διασπαστικες τασεις.

Μα είναι προφανές το λάθος στη συλλογιστική: Ο ΕΑΑΚίτης μηχανολόγος δε δρα έτσι επειδή είναι μηχανολόγος, αλλά επειδή είναι ΕΑΑΚίτης. Αν μεθαύριο τα ΕΑΑΚ στρατολογήσουν περισσότους φοιτητές ηλεκτρολόγους (δεν είναι απίθανο αυτό το σενάριο, είμαστε αριστερή σχολή εν γένει και πολλοί από αυτούς που ψάχνονται μπορεί να καταλήξουν στα ΕΑΑΚ), η κατάσταση θα είναι πανομοιότυπη με τη σημερινή ακόμα και με διασπασμένο σύλλογο. Μόνο που τα πράγματα θα είναι χειρότερα από διάφορες άλλες, πιο ουσιαστικές απόψεις.

BTW απωθημένα το λέμε στο χωριό μου.

Διαχωρισμος του συλλογου δεν σημαινει "απο δυο χωρια". Και παλι κοινος θα ειναι ο αγωνας, κοινες οι διεκδικησεις, οπως και με ολους τους αλλους συλλογους, αλλα θα σταματησουν οι παρεμβασεις που δυσκολευουν και καταστρεφουν και τις δικες μας προσπαθειες. Συμφωνω οτι τα συμφεροντα και οι διεκδικησεις μας ειναι κοινες. Ομως υπαρχει μια διαφοροποιηση, καθως σε ορισμενα *κομματια* της δρασης απευθυνομαστε σε διαφορετικο κοινο, και εχουμε διαφορετικο κλιμα.
Συμφωνω επισης με το δικαιωμα τους να εχουν αλλη αποψη απο μενα οσον αφορα στη συνδιοικηση, καθως και με το δικαιωμα τους να την εκφραζουν και να την προωθουν. Ομως εχω την απαιτηση να ειναι συνεπεις πρωτα στο δικο τους υπο-χωρο, και μετα στον δικο μας.

Hello? Δεν είναι θέμα σχολής! Είναι θέμα πολιτικών δυνάμεων. Άμα είναι έτσι να μετρήσουμε και ποιος τομέας στους ηλεκτρολόγους έχει τους περισσότερους ΔΑΠίτες-ΠΑΣΠίτες-κλπ και να κάνουμε χωριστό σύλλογο για κάθε τομέα... "ο καθένας στον τομέα του, δεν έχει δουλειά ο κνίτης ηλεκτρονικάριος με τα προβλήματα των τηλεπικοινωνιακών".

Τελος θα κλεισω με μια ερωτηση: Προβληματιστηκε ποτε κανενας γιατι η κυρια δυναμη των ΕΑΑΚ ειναι μηχανολογοι και οχι ηλεκτρολογοι? Υπαρχουν και ηλεκτρολογοι ΕΑΑΚιτες, αλλα γιατι σπανιοτατα (εως και ποτέ, τωρα τελευταια) δεν εμφανιζονται?

Το ότι η ιδεολογία των ΕΑΑΚ ταιριάζει περισσότερο στο τμήμα των μηχανολόγων το δέχομαι.

Σειρά μου τώρα! Ερωτησούλα: Αν χωριστεί ο σύλλογος και πάρει τους μηχανολόγους η ΔΑΠ, θα γίνονται ποτέ συνελεύσεις;

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #49 on: June 06, 2008, 00:47:47 am »

Ερωτησουλα κι εγω : ο ΕΑΑΚιτης ηλεκτρολογος δεν θα ξερει καλυτερα τα προβληματα του τμηματος μου από το μηχανολογο? Επισης δεν θα τον αφορουν πιο αμεσα? Τα βιβλια μου? Το προγραμμα σπουδων μου?

γιατι φοβαστε το χωριστο συλλογο νεσσα? δεν εχω καταλαβει....
αμα μπορειτε να πεισετε θα πεισετε και εκει

εδιτ // για τα προβληματα του καθε τομεα υπαρχουν και συνελευσεις τομεων, στους οποιους μαλιστα θα επρεπε να θεσπιζονται εκπροσωποι σχετικοι με τον καθε τομεα απο καθε παραταξη.

Και ναι, θελω τα προβληματα μου να τα λυνω εγω και οχι ο μηχανολογος. Και να συμμαχω μαζι του οταν υπαρχει λογος μονο. Οχι να κανει νταηλικια και κουμαντο στο τμημα μου

« Last Edit: June 06, 2008, 00:51:00 am by pandora » Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #50 on: June 06, 2008, 00:48:41 am »

Quote from: Nessa NetMonster on June 06, 2008, 00:45:10 am
Σειρά μου τώρα! Ερωτησούλα: Αν χωριστεί ο σύλλογος και πάρει τους μηχανολόγους η ΔΑΠ, θα γίνονται ποτέ συνελεύσεις;

Νατος και ο λογος της μη διασπασης του συλλογου! Lips Sealed

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #51 on: June 06, 2008, 00:51:10 am »

@Kαραμαζόβ: Το επιχείρημα της ΠΚΣ για τη διάσπαση του συλλόγου είναι ότι οι μηχανολόγοι δεν έρχονται στις συνελεύσεις. Γι'αυτό τον ρωτάω.

Quote from: pandora on June 06, 2008, 00:47:47 am
Ερωτησουλα κι εγω : ο ΕΑΑΚιτης ηλεκτρολογος δεν θα ξερει καλυτερα τα προβληματα του τμηματος μου από το μηχανολογο? Επισης δεν θα τον αφορουν πιο αμεσα? Τα βιβλια μου? Το προγραμμα σπουδων μου?

Αυτά τα θέματα δεν είναι αυτά στα οποία θέλουν να επέμβουν οι ΕΑΑΚίτες μηχανολόγοι.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: June 06, 2008, 00:51:32 am »

Εχθρός είναι η διασπαστική ενέργεια.

If something is not broken, don't fix it.

pay close attention
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #53 on: June 06, 2008, 00:53:45 am »

Quote from: Nessa NetMonster on June 06, 2008, 00:51:10 am

Quote from: pandora on June 06, 2008, 00:47:47 am

Αυτά τα θέματα δεν είναι αυτά στα οποία θέλουν να επέμβουν οι ΕΑΑΚίτες μηχανολόγοι.

Χωρις αποφαση ΓΣ φοιτητων, αγγιζει τα ορια της ανηθικότητας το να επεμβαίνουν και να τη "σπανε" όπως είπε πρόσφατα και ενας... σοφός προβοκάτορας, του οποιου τη δηλωση προσυπογραφω - και μεταφερω εδω, γιατι δεν μπορεσα στη ΓΣ
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #54 on: June 06, 2008, 00:58:00 am »

Εάν θεωρείς ότι τα ΕΑΑΚ δρουν αυθαίρετα και ανήθικα, μπορείς να τα εγκαλέσεις ως παράταξη. Το γεγονός ότι αυτή η παράταξη έχει πιο πολλά μέλη στους μηχανολόγους δεν έχει σχέση. Δεν είναι θέμα σχολής, είναι θέμα παράταξης.

Πάλεψε για να αλλάξεις τους συσχετισμούς μέσα στο σύλλογο. Όχι "πονάει χέρι - κόψει χέρι".

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #55 on: June 06, 2008, 01:01:04 am »

Αυτός που κάνει τα "νταηλίκια" δεν είναι ο μηχανολόγος. Είναι ο ΕΑΑΚίτης. Αν ήταν ηλεκτρολόγοι, θα το δεχόσουν;

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
aliakmwn
Guest
« Reply #56 on: June 06, 2008, 01:02:15 am »

Περι συνελευσης στον (ξεχωριστο) συλλογο μηχανολογων: Ενδεχομενως να υπαρχουν δυσκολιες, αλλα ειναι στο χερι των φοιτητων να τις ξεπερασουν. Αλλωστε τα καταφερνουν και στους ΠολΜηχ με τη σχεδον αυτοδυναμη ΔΑΠ, και στους Τοπογραφους.. Στο ΠαΜακ ειναι λιγο σκουρα τα πραγματα, αλλα εκει ειναι εντελως διαφορετικη η κατασταση.

Αν παντως οι μηχανολογοι δεν ενδιαφερονται για τα κοινα, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αποφασιζουν οι ηλεκτρολογοι στο ονομα τους. Ειναι ευθυνη των δυναμεων που δραστηριοποιουνται εκει, καθως και των ιδιων των φοιτητων.

Το παραδειγμα με τους τομεις ειναι ατυχες. Ειμαστε ενα τμημα. Αν το τμημα μας σπασει στα 3, ομοιως θα θεωρω και για τους τοτε συλλογους.
Ο ΕΑΑΚιτης μηχανολογος δρα ετσι επειδη ειναι ΕΑΑΚιτης μηχανολογος. Πρωτον, δεν κανει τα ιδια στο τμημα του, και δευτερον οι ΕΑΑΚιτες ηλεκτρολογοι ΔΕΝ εχουν αντιστοιχη συμπεριφορα, ουτε στο τμημα των ηλεκτρολογων ουτε στο τμημα των μηχανολογων. Απλα κανουν το μαγκα εκει που νομιζουν οτι τους παιρνει. Εαν οι δικοι μας καθηγητες αγανακτησουν απο τις καταστασεις αυτες και μας κλεισουν κι εμας την πορτα, αυτο θα ειναι κερδος ή υποχωρηση?

Και το γλωσσολογικο σχολιο:
Στο δικο μου χωριο ειναι "αυτα που εχεις ποθησει" και οχι "αυτα που εχεις απωθησει". Συζητηση με 3-4 φιλολογους κατεληξε στο συμπερασμα οτι η προελευση ειναι αγνωστη, οποτε αφηνεται στο χρηστη.
lynx
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Freedom is the right of all sentient beings

View Profile
« Reply #57 on: June 06, 2008, 01:02:46 am »

Quote from: Nessa NetMonster on June 06, 2008, 00:58:00 am
Εάν θεωρείς ότι τα ΕΑΑΚ δρουν αυθαίρετα και ανήθικα, μπορείς να τα εγκαλέσεις ως παράταξη. Το γεγονός ότι αυτή η παράταξη έχει πιο πολλά μέλη στους μηχανολόγους δεν έχει σχέση. Δεν είναι θέμα σχολής, είναι θέμα παράταξης.

Πάλεψε για να αλλάξεις τους συσχετισμούς μέσα στο σύλλογο. Όχι "πονάει χέρι - κόψει χέρι".

μα δεν κόβει χέρι, απλά απομακρύνει από την "κρίσιμη" περιοχή του το χέρι του δπλανού 
πλακίτσα (με μικρή δόση αλήθειας)Tongue

γενικά τα νταηλίκια δεν οδηγούν πουθενά...

if there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years

70/70
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #58 on: June 06, 2008, 01:18:19 am »

Σχετικά με την επικοινωνία με τους καθηγητές, εγώ πρότεινα λύση. Πιο δύσκολη ίσως, αλλά και πιο ουσιαστική και τελικά αποτελεσματική. Αν είχαμε χτίσει ουσιαστικές γέφυρες επικοινωνίας με τους καθηγητές, ούτε οι "κακοί μηχανολόγοι" ούτε κανένας άλλος δε θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα εμπιστοσύνης.

Περί συνέλευσης, οι ηλεκτρολόγοι ΔΕΝ αποφασίζουν στο όνομα των μηχανολόγων. Αποφασίζουμε όλοι στο όνομα όλων. Αυτή τη στιγμή οι μηχανολόγοι που θέλουν να συνδικαλιστούν έχουν την ευκαιρία να το κάνουν, ενώ εάν γίνει ξεχωριστός σύλλογος και τον πάρει η ΔΑΠ θα τους είναι πολύ πιο δύσκολο. Θα γίνουν τα πράγματα στη σχολή τους ακόμα πιο τραγικά από ό,τι είναι, οι αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις θα περνάνε στο ντούκου, ενώ δε θα μπορεί να ψηφιστεί ούτε ένα ψήφισμα για όσα τους αφορούν. Ο κοινός σύλλογος λειτουργεί βοηθητικά για τους μηχανολόγους αυτή τη στιγμή.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pmousoul
Guest
« Reply #59 on: June 06, 2008, 01:22:48 am »

Και είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω στους πίνακες που δεν αναφέρονται στα μαθήματα... τουλάχιστον για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα... αλλά...

Η διαδικασία μέχρι το τέλος σχεδόν κυλούσε ομαλά... Στο τέλος ήρθαν τα παλικάρια οι μηχανολόγοι για να σπάσουν την διαδικασία με το εξής σκεπτικό :

Θεωρούν ότι εφόσον ο σύλλογός μας έχει πάρει αποφάσεις στο παρελθόν που λένε : ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ότι δεν πρέπει να συζητηθεί σε καμία γενική συνέλευση όπου συμμετέχει ο σύλλογος οτιδήποτε αφορά τον νόμο πλαίσιο. Γι' αυτό και το παιδί παρόλο που ήταν μηχανολόγος ήρθε να στηρίξει τις αποφάσεις του συλλόγου του με την αιτιολογία ότι οι παρόντες αντιπρόσωποι των φοιτητών - ηλεκτρολόγοι δεν θα το κάνουν.

Θεώρησε με λίγα λόγια ότι το ότι είναι μέλος του συλλόγου σε συνδυασμό με παλαιότερες αποφάσεις του συλλόγου (ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ) του δίνουν κάθε δικαίωμα να παρέμβει.

Αυτή είναι η άλλη πλευρά... και την κατανόησα πλήρως μετά από μία έντονη κουβέντα που κάναμε απέναντι από την γραμματεία μας.

Προσωπικά δεν μου άρεσε ο τρόπος του. Τώρα εάν συμφωνώ ή όχι με το σκεπτικό του... δεν θα το αναλύσω γιατί πιστέυω πως αυτά πρέπει να τα κουβεντίαζουμε από κοντά στην σχολή μας.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Go Up Print
Jump to: