• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:11:53 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:11:53 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 83
Guests: 107
Total: 190
diamanar
Vmous
filkilkis
lefterish
mkoutsouk
DLHERRO
Arsen
Spyrtos14
Bill g
diamantis
IBOURAS
Local Rider
chrismzag
Captain
giorgos_skl
giannisdomu
asemas
mimaki
TMNF pro
folas
nikpamp
george polymeros
ඞ
pxanthob
apapagd
abiki
drimagm
oak456
johnmout
angelos
evgeniaz
savvastzan
MikriTulipa
mrotskos
Kv
Apostolos adam
mark
antwnis
pliroforikarios
Notac
Vromofona Kathikia
ioannisfa
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikos.a
harischris
kmargaritis
Billyskotsikas
dem05
DimKaratzas
evtrents
Leftor
okatapo
Zoifouka
dimant
Fotis Roukoutakis
Stathiss
salonikios
marilita
Sotirisbikos
stefpapa21
dirac1
chris s
Emilios
fpapat
koulikas
gmout
Fenia04
xanthosp
chatzikys
msandr
theodorevic
Louisa
panapasc05
soph553
vpoug
idchatzi
Nekt
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Παιδεία U18 (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Οι μαθητές θα επιστρέφουν τα βιβλία μετά το τέλος του έτους
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: Οι μαθητές θα επιστρέφουν τα βιβλία μετά το τέλος του έτους  (Read 8385 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: Οι μαθητές θα επιστρέφουν τα βιβλία μετά το τέλος του έτους
« Reply #15 on: May 27, 2008, 14:16:36 pm »

Quote from: xristoforos_ on May 27, 2008, 14:12:22 pm
είναι παράλογο, αντιπαιδαγωγικό κι αντικοινωνικό να σου ζητούν τα βιβλία πίσω....

το μόνο που θα μπορούσα να δεχθώ, είναι αν τα παιδιά θέλουν και για όποια βιβλία θέλουν να μπορούν να τα επιστρέψουν και να υπάρχει υποδομή για να γίνει αυτή η αναδιανομή...

κατά τα άλλα μιλάμε για βασική γνώση, που άνα πάσα στιγμή στη ζωή σου μπορεί (όχι να σου χρειαστεί, το αμφιβάλλω πολύ αυτό) αλλά να σε ερεθίσει! κι αυτά πιστεύω δεν μπορούμε να τα περνάμε στο ντούκου...

θα πει κάποιος "νταξ, άμα θες τόσο πολύ ένα βιβλίο, πας και το αγοράζεις κιόλας"...θεωρώ όμως αυτονόητο ότι αυτή η γνώση πρέπει να σου παρέχεται δωρεάν...όχι γιατί δεν θα μπορείς να τα αγοράσεις (αγόρασα φέτος ένα βιβλίο του λυκείου που κόστιζε 2,5 ευρώ)...αλλά γιατί είναι θέμα κοινωνικής αρχής!

ixic_

Με αυτη τη λογικη συμφωνω περισσοτερο, δηλαδη οποιος θελει να το επιστρεφει.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #16 on: May 27, 2008, 15:09:42 pm »

Οποιος θελει να δωσει τα βιβλία του για ανακύκλωση, να υπάρχει ο μηχανισμός ώστε να γίνεται. Αλλα μη στα ζητάνε και πίσω.
Δεν μπορείς να ξέρεις πως θα χρησιμοποιησει καποιος το σχολικό του βιβλίο, έγραψα και σχετικά παραπάνω. Εγώ μερικά τα διαβάζω ακόμη.

πιστεύω οτι η οικολογία ειναι απλά μια πρόφαση. όπως και σχετικα κοροιδία θεωρώ ολη την οικολογική "μοδα" τελευταία.πίσω κρύβονται μεγαλα συμφέροντα και αναζήτηση νεων αγορών για κέρδος, ολα με ένα ωραιο περιτύλιγμα. αλλα αυτό θα ταν συζήτηση για άλλο τόπικ...

marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #17 on: May 27, 2008, 15:13:03 pm »

Εγώ πάντως έχω ακόμη στο μυαλό μου τα βιβλία με τις σελίδες "εκτός ύλης" σκισμένες ώστε το βιβλίο να μην έχει "περιττά" πράγματα στις πανελλήνιες. Και φυσικά το κάψιμο που ακολουθούσε μετά. Από το να γίνεται αυτός ο βανδαλισμός καλύτερα δεν είναι να επιστρέφονται;

Από την άλλη συμφωνώ και εγώ πως μερικά βιβλία θα ήταν απαραίτητα να τα κρατήσεις. Τα μαθηματικά κατεύθυνσης της Γ' Λυκείου ακόμη τα έχω στο ράφι μου. Μάλλον μια μέση λύση θα ήταν καλύτερη, πχ να μπορείς να διαλέξεις το πολύ μέχρι έναν αριθμό βιβλίων να τα κρατήσεις και να επιστρέψεις τα υπόλοιπα.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Γιώργος
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: May 27, 2008, 15:17:29 pm »

Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου; (Αν και το μέτρο κι εμένα με προβληματίζει)

Δημόσια περιουσία δεν είναι τα βιβλία που μοιράζονται στους μαθητές των δημοσίων; Οι των ιδιωτικών οκ, ας κάνουν ό,τι θέλουν μιας και τα πληρώνουν.
Αλλά ο Ελληνικός Λαός δεν πληρώνει τα βιβλία των δημοσίων σχολείων;

(Ξαναλέω δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω αναγκαστικά το μέτρο, απλά προβληματίζομαι)

class Windows extends Throwable implements Failure
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #19 on: May 27, 2008, 15:21:15 pm »

Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις τα βιβλία που θέλεις να κρατήσεις ή να καταστρέψεις ώστε να μην μπορεί να σου πεί κανένας τίποτα! Δεν είναι ακριβά, κάνουν περίπου 2-3 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
    Είμαι γενικά πολύ κατά του βανδαλισμού που γίνεται. Αλλά και πάλι δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το βιβλίο κάποιου άλλου και επίσης θα ήθελα να έχω σημειώσεις στα βιβλία μου!

Ουδέν Σχόλιον!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #20 on: May 27, 2008, 15:23:25 pm »

εγω προσωπικα δεν εσκιζα τα βιβλια, γιατι δεν άντεχα στην ιδεα Tongue

οσα δε μου άρεσαν τα καταχώνιαζα. Αλλα αργότερα, όταν αρχιζα να ασχολουμαι και με άλλα πράματα, αρχισα να διαβάζω και τους ορισμούς της Οικονομιας την οποια απεχθανόμουν. Ειναι βασικές γνώσεις όπως και να το κανεις.

και τι θα πεί "εκτός ύλης" ? Εχεις διαβάσει τα "εκτος ύλης" στο βιβλίο της ιστορίας Γ Λυκείου? Είναι μια αρκετά καλή προσπάθεια. Μη μιλησω και για τη στερεομετρία...

Με τα δωρεαν βιβλία του σχολείου ουσιαστικά δίδεται σε κάθε σπίτι μια "βιβλιοθήκη βασικών γνώσεων". Τωρα άν κάποιος θα την αξιοποιήσει, ας είναι δικό του θέμα... επρεπε στο σχολείο να ενθαρύνουν τα παιδιά να διαβαζουν τα βιβλία που τους δίνουν και όχι να τα ενθαρρύνουν να τα πάνε για "ανακύκλωση" (τα ενθαρρυνουν να καταστρέφουν τα βιβλια δλδ)  ή για να εξοικονομησει χρήματα ο τρύπιος προυπολογισμός μας...

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #21 on: May 27, 2008, 15:23:44 pm »

Quote from: Karaμazoβ on May 27, 2008, 15:09:42 pm
Οποιος θελει να δωσει τα βιβλία του για ανακύκλωση, να υπάρχει ο μηχανισμός ώστε να γίνεται. Αλλα μη στα ζητάνε και πίσω.
Δεν μπορείς να ξέρεις πως θα χρησιμοποιησει καποιος το σχολικό του βιβλίο, έγραψα και σχετικά παραπάνω. Εγώ μερικά τα διαβάζω ακόμη.

πιστεύω οτι η οικολογία ειναι απλά μια πρόφαση. όπως και σχετικα κοροιδία θεωρώ ολη την οικολογική "μοδα" τελευταία.πίσω κρύβονται μεγαλα συμφέροντα και αναζήτηση νεων αγορών για κέρδος, ολα με ένα ωραιο περιτύλιγμα. αλλα αυτό θα ταν συζήτηση για άλλο τόπικ...

Συμφωνω οτι η οικολογια ειναι μια προφαση, ωστοσο νομιζω θα εχει θετικες επιπτωσεις. Δηλαδη, δεν νομιζω οτι θα σωθει ο κοσμος αν τα παιδακια της Ελλαδας των 10.000.000 ανακυκλωνουν τα βιβλια τους. Αλλα ειναι πιθανο να σχηματισουν οικολογικη συνειδηση. Κατ τα αλλα, συμφωνω να υπηρχε καποιος μηχανισμος, ετσι ωστε οποιος θελει να επιστρεψει το βιβλιο του για ανακυκλωση να μπορει.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #22 on: May 27, 2008, 16:07:58 pm »

Quote from: Γιώργος on May 27, 2008, 15:17:29 pm
Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου; (Αν και το μέτρο κι εμένα με προβληματίζει)

Δημόσια περιουσία δεν είναι τα βιβλία που μοιράζονται στους μαθητές των δημοσίων; Οι των ιδιωτικών οκ, ας κάνουν ό,τι θέλουν μιας και τα πληρώνουν.
Αλλά ο Ελληνικός Λαός δεν πληρώνει τα βιβλία των δημοσίων σχολείων;

(Ξαναλέω δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω αναγκαστικά το μέτρο, απλά προβληματίζομαι)

Τα βιβλία των μαθητών δεν είναι δημόσια περιουσία, είναι περιουσία των μαθητών.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #23 on: May 27, 2008, 16:22:13 pm »

Κι επειδή αναφέρθηκε ως επιχείρημα και ο βανδαλισμοός των βιβλίων... θεωρώ δικαίωμα του καθενός να συμπεριφέρεται στα βιβλία του όπως θέλει. Επειδή το σχολικό βιβλίο δεν είναι κάτι που το επιλέγεις με τη θέλησή σου ως ανάγνωσμα, αλλά κάτι που σου επιβάλλεται, είναι απολύτως θεμιτό να εκφράσεις την απαξίωσή σου προς αυτό σκίζοντάς το. Κάθε βιβλίο ας πάρει αυτό που του αξίζει: αν πρόκειται για κάτι που μπορείς να επιλέξεις, ας μείνει στο ράφι, κι αν σου επιβάλλεται να το διαβάσεις, δείξε όσο σεβασμό σου εμπνέει - ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

Επίσης θεωρώ δικαίωμα των μαθητών να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους καίγοντας τα βιβλία τους. Και πριν βγει κανένας εξυπνάκιας αλά Νίκο Δήμου και μιλήσει για "ναζιστικές πρακτικές", να σας προλάβω τονίζοντας ότι ο συμβολισμός είναι τελείως διαφορετικός. Ο φασίστας που καίει ένα βιβλίο περνάει το μήνυμα "αυτό το βιβλίο δεν θέλω να εκδίδεται" - καταφέρεται δηλαδή ενάντια στην ελευθερία του λόγου. Ο μαθητής που καίει ένα βιβλίο σου λέει "δε θέλω να το διδάσκομαι, δε θέλω να μου το επιβάλλεις" - δεν τον ενοχλεί η ύπαρξη του βιβλίου, αλλά ο καταναγκασμός, η καταπίεση που υφίσταται μέσω αυτού. Το κάψιμο του βιβλίου σ'αυτήν την περίπτωση δεν καταφέρεται εναντίον του ίδιου του βιβλίου, του περιεχομένου του ή του συγγραφέα του, αλλά είναι μια εκδήλωση αντίθεσης στο σύστημα. Και ως τέτοια, την κατανοώ απόλυτα και σέβομαι την επιλογή του μαθητή να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #24 on: May 27, 2008, 16:27:44 pm »

Σπάνια είδα μαθητή να καίει τα βιβλία για να εκφράσει δυσαρέσκεια. απλά μερικοί τα καίγαν για να βγάλουν γούστα που λέμε! να εκτονώσουν την πίεση της σχολικής χρονιάς...Αυτό δεν το θεωρώ συνειδητοποιημένη αντίδραση -έκφραση δυσαρέσκειας...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Juventina
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

I' ll take that kiss now...

View Profile
« Reply #25 on: May 27, 2008, 16:39:33 pm »

Ειμαι εντελώς αντίθετη στην επιστροφή των σχολικών βιβλίων. Το βιβλίο είναι ενα πολύ προσωπικό αντικείμενο, κατ'επέκταση και οι σημειώσεις του κ οι ζωγραφιές του κ τα σκιτσάκια του και οι μουντζούρες του κτλ.

Θα μπορουσαν να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά για την ανακύκλωση και όποιος δεν θέλει να τα κρατήσει να τα δώσει για ανακύκλωση. Αλλά όχι να τα επιστρέψουν υποχρεωτικά και μάλιστα για να ξαναχρησιμοποιηθούν!

Υ.Γ. Αγαπώ τα βιβλία μου κ δεν τα αποχωρίζομαι! Angry
     (teacher's speaking)

Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #26 on: May 27, 2008, 16:43:32 pm »

Δεν είναι ούτε δικαίωμα ούτε επιλογή είναι θέμα παιδείας να μην καίς τα σχολικά σου βιβλία! Σιγά τα αίματα! Μεγάλο το μέγεθος της μαγκιάς. Και σιγά τα ανθρώπινα δικαιώματα που θίγονται! "Ας υπερασπιστούμε όλοι το δικαίωμα των μαθητών να καίνε τα βιβλία τους!". Και στο πανεπιστήμιο πάλι μας επιβάλλουν τα βιβλία αλλά δεν τα καίμε!
      Εγώ πάντως δεν έχω δει κανένα σοβαρό άτομο να καίει τα βιβλία του στο τέλος της χρονιάς για να χαλαρώσει από την πίεση των εξετάσεων!
« Last Edit: May 27, 2008, 16:48:12 pm by #KronokiD# » Logged

Ουδέν Σχόλιον!
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #27 on: May 27, 2008, 16:55:27 pm »

Στο Πανεπιστήμιο δε σου επιβάλλουν τα βιβλία. Εκεί σε αντιμετωπίζουν ως ενήλικα: το διάβασμα θεωρείται προσωπική σου υπόθεση - περνάς το μάθημα όταν έχεις καταλάβει το αντικείμενο, όχι όταν έχεις μαζέψει παρουσίες ή όταν έχεις κάνει ένα σωρό αγγαρείες.

Εμμένω στην άποψή μου ότι είναι δικαίωμα των μαθητών να μεταχειρίζονται τα βιβλία τους όπως αυτοί θεωρούν ότι τους αξίζει. Δεν είναι θέμα "μαγκιάς". Θα ήταν υποκριτικό να θεωρήσεις ότι έχει "παιδεία" κάποιος που δεν κακομεταχειρίζεται το βιβλίο του όχι επειδή έτσι το αισθάνεται, αλλά επειδή του το επιβάλλεις. Αυτό δε λέγεται παιδεία, λέγεται υποταγή. Παιδεία θα ήταν να το κάνεις από μόνος σου, ενώ έχεις την ελευθερία να το καταστρέψεις να επιλέγεις να μην το κάνεις. Και στην τελική κάθε βιβλίο θα παίρνει τη μεταχείριση που του αξίζει.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #28 on: May 27, 2008, 16:57:39 pm »

Quote from: #KronokiD# on May 27, 2008, 16:43:32 pm
      Δεν είναι ούτε δικαίωμα ούτε επιλογή είναι θέμα παιδείας να μην καίς τα σχολικά σου βιβλία! Σιγά τα αίματα! Μεγάλο το μέγεθος της μαγκιάς. Και σιγά τα ανθρώπινα δικαιώματα που θίγονται! "Ας υπερασπιστούμε όλοι το δικαίωμα των μαθητών να καίνε τα βιβλία τους!". Και στο πανεπιστήμιο πάλι μας επιβάλλουν τα βιβλία αλλά δεν τα καίμε!
      Εγώ πάντως δεν έχω δει κανένα σοβαρό άτομο να καίει τα βιβλία του στο τέλος της χρονιάς για να χαλαρώσει από την πίεση των εξετάσεων!

Συμφωνώ, και δεν είναι λογική αυτό...
Παρόλο που έχω δει να το κάνουν. Αυτό που έγραψα παραπάνω είναι η δικαιολογία που δίνουν...Κανείς στο λύκειο δεν το κάνει ως διαμαρτυρία αυτό το πράγμα. το κάνει από βλακεία!

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #29 on: May 27, 2008, 16:59:27 pm »

Από χολή μαζεμένη το κάνει βασικά... και κάτι δείχνει πιστεύω.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: