• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:00:39 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:00:39 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 17, 2025, 19:46:54 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 147
Total: 202
odkoutrolikos
elischat
giannisdomu
acolak
Karkarias
Elenit
Nikikouss
lasef
kpapama
st3.kt
fafafa
Petros Ts
chaniotism
soktas
stephystam
katranic
mmamougiorgi
acapulco
Gray139
Saint_GR
chriskazakos
Polychronia K
ZontanosThrylos
dimopoul
gcheristanidhs
fopapadopoulos
Mr Watson
Born_Confused
mavropan
alexandros_and
sotos_sta
kostas1507
jimalexoud
Psychoktonos_
mayia psarikoglou
thathas12
fatseas
Cersei Tsoulannister
KZerenidis
Nikos_313
athena_apo
Zaxarenia
ppss
thomasdt
χασλμαλικι
christina02
etsilika
natavhoo
varvoutis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Όχι κ άλλη κατάληψη! Συνέλευση αύριο 20/5 στη μια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Όχι κ άλλη κατάληψη! Συνέλευση αύριο 20/5 στη μια  (Read 27108 times)
igoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Συνέλευση
« Reply #105 on: May 20, 2008, 17:12:11 pm »

αν υπαρχει καποιος ο οποιος παρακολουθησε ας μας μεταφερει το κλιμα παρακαλω πολυ!
OtiNaNAi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν είμαι ο ηλεκτρολόγος που έχεις συνηθίσει...

View Profile
Re: Όχι κ άλλη κατάληψη! Συνέλευση αύριο 20/5 στη μια
« Reply #106 on: May 20, 2008, 17:17:54 pm »

Quote from: portinos on May 20, 2008, 17:09:38 pm
Δεύτερον: δε λέω να μη γίνονται ερωτήσεις, αλλά να μη γίνεται αυτό το πράγμα.
Μιλάει ένας της ΠΚΣ και στο τέλος του την πέφτουν τα ΕΑΑΚ και κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις που έκαναν και στον προηγούμενο της ΠΚΣ. Μιλάει έναε ΔΑΠίτης και επίσης του την πέφτουν οι υπόλοιποι και ρωτάνε τα ίδια που ρώτησαν και στον προηγούμενο ΔΑΠίτη και αυτό πάει λέγοντας για όλους τους εκπροσώπους και για όλες τις παρατάξεις.

Για αυτο ακριβως το λογο κρατανε οι συνελευσεις ΤΟΣΕΣ ωρες με αποτελεσμα να ΜΗΝ υπαρχει μεγαλη προσελευση,

Δν ειναι δυνατον να ακουμε τα ιδια και τα ιδια επι 3-4 ωρες

Peace    Peace
jiraiya
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Helpful, loyal, perverted....

View Profile
« Reply #107 on: May 20, 2008, 17:28:03 pm »

Quote from: aliakmwn on May 20, 2008, 13:52:05 pm
Το τι ειδους επαγγελματιας Ηλεκτρολογος Μηχανικος θα γινεις δεν το αποφασιζεις εσυ, ουτε το πτυχιο σου, αλλα αυτοι που καθοριζουν τι αξια θα εχει το πτυχιο σου. Τι δικαιωματα θα σου δινει αυτο το πτυχιο, ποσο θα “αξιζει” στην αγορα εργασιας, τι θεση θα εχει σε σχεση με αλλου ειδους “πτυχια” (απο ΤΕΙ, ΙΕΚ, ΚΕΣ κλπ) δεν το καθοριζεις εσυ, αλλα ο νομος.

Από τη μία έχεις δίκιο. Αλλά aliakmwn όλοι πια ξέρουμε ότι έξω δε μετράνε ούτε πτυχία ούτε διπλώματα. Μετράς εσύ σαν άνθρωπος και γνώση. Το αν έχεις στρωθεί να διαβάσεις και να μάθεις πράγματα εκτός σχολής δεν εξαρτόνται από το πτυχίο. Εσύ αν είχες μαγαζί, το πτυχίο θα σε έννοιαζε ή οι γνώσεις? Τώρα αντι να διαβάζουμε για την εξεταστική, καθόμαστε και μιλάμε για τετελεσμένα γεγονότα. Εγώ θέλω στον πόλεμο που έρχεται να είμαι οπλισμένος κι όχι να έχω σταυρώσει τα χέρια και να λέω δε γουστάρω να βγω έξω γιατί οι άλλοι δεν παίζουν δίκαια.
Κότσια και δουλειά θέλει. Αλλιώς ας πηγαίναμε παιδαγωγικό.

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #108 on: May 20, 2008, 17:43:53 pm »

Quote from: OtiNaNAi on May 20, 2008, 17:17:54 pm
Μιλάει ένας της ΠΚΣ και στο τέλος του την πέφτουν τα ΕΑΑΚ και κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις που έκαναν και στον προηγούμενο της ΠΚΣ. Μιλάει έναε ΔΑΠίτης και επίσης του την πέφτουν οι υπόλοιποι και ρωτάνε τα ίδια που ρώτησαν και στον προηγούμενο ΔΑΠίτη και αυτό πάει λέγοντας για όλους τους εκπροσώπους και για όλες τις παρατάξεις.

Για αυτο ακριβως το λογο κρατανε οι συνελευσεις ΤΟΣΕΣ ωρες με αποτελεσμα να ΜΗΝ υπαρχει μεγαλη προσελευση,

Κάπως έτσι έγιναν και σήμερα τα πράγματα.Συγκεκριμένα,οι της Π.Κ.Σ. ρώτησαν 15 φορές τους συναδέλφους τους των Ε.Α.Α.Κ. γιατί έβαλαν την πορεία τους Τετάρτη ενώ οι ίδιοι είχαν προαναγγείλει πορεία την Παρασκευή με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα συνεχές μπάχαλο και μια επαναλαμβανόμενη συζήτηση άνευ ουσίας...Τα ίδια και τα ίδια για 2 ώρες.Και όταν προσπάθησαν να μιλήσουν οι Πασπίτες και οι Δαπίτες μετά από λίγο  δεν είχαν τί να πουν και πήγαν κανα-δυο φορές να πλακωθούν.

Δεν ξέρω,εμένα πάντως(ως πρωτοετή),μου φάνηκε πολύ χαμηλό το επίπεδο!

Υ.Γ.Κάτι άλλο ιδιάιτερα ενοχλητικό ήταν το ότι δεν τηρούνταν κάποια βασικοί κανόνες,δηλαδή να μιλήσει κάποιος μετά η ερώτηση και μετα η απάντηση.Αντίθετα,όταν κάποιος μιλούσε και έλεγε κάτι που δεν άρεσε στα μέλη κάποιας άλλης παράταξης τον διέκοπταν συνέχεια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει υγιής αντιπαράθεση ιδεών(Αν αυτός ήταν ο σκοπός).

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: May 20, 2008, 17:47:56 pm »

Μιλάει ένας ΔΑΠίτης και επίσης του την πέφτουν οι υπόλοιποι και ρωτάνε τα ίδια που ρώτησαν και στον προηγούμενο ΔΑΠίτη

Γιατί είναι περισσότεροι από ένας οι Δαπίτες που μιλάνε στις συνέλευσεις? :???:Γιατί εγώ μόνο έναν έχω δει(ίσως πάλι να φταίει πως δεν έχω πάει σε πολλές)
tsak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #110 on: May 20, 2008, 17:50:26 pm »

Tha gono ligo rixos..arxise i psifoforia???
christie
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Problem solved.........

View Profile
« Reply #111 on: May 20, 2008, 17:53:22 pm »

Τελικά που καταλήξαμε?
Αποφασίστηκε τίποτα?

Μάλλον στραβός είναι ο γιαλός.....
γιατί εγώ αποκλείεται να αρμενίζω στραβά!!!!
OtiNaNAi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν είμαι ο ηλεκτρολόγος που έχεις συνηθίσει...

View Profile
« Reply #112 on: May 20, 2008, 18:10:08 pm »

Quote from: panos13 on May 20, 2008, 17:43:53 pm
Quote from: OtiNaNAi on May 20, 2008, 17:17:54 pm

Κάπως έτσι έγιναν και σήμερα τα πράγματα.Συγκεκριμένα,οι της Π.Κ.Σ. ρώτησαν 15 φορές τους συναδέλφους τους των Ε.Α.Α.Κ. γιατί έβαλαν την πορεία τους Τετάρτη ενώ οι ίδιοι είχαν προαναγγείλει πορεία την Παρασκευή με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα συνεχές μπάχαλο και μια επαναλαμβανόμενη συζήτηση άνευ ουσίας...Τα ίδια και τα ίδια για 2 ώρες.Και όταν προσπάθησαν να μιλήσουν οι Πασπίτες και οι Δαπίτες μετά από λίγο  δεν είχαν τί να πουν και πήγαν κανα-δυο φορές να πλακωθούν.

Δεν ξέρω,εμένα πάντως(ως πρωτοετή),μου φάνηκε πολύ χαμηλό το επίπεδο!

Υ.Γ.Κάτι άλλο ιδιάιτερα ενοχλητικό ήταν το ότι δεν τηρούνταν κάποια βασικοί κανόνες,δηλαδή να μιλήσει κάποιος μετά η ερώτηση και μετα η απάντηση.Αντίθετα,όταν κάποιος μιλούσε και έλεγε κάτι που δεν άρεσε στα μέλη κάποιας άλλης παράταξης τον διέκοπταν συνέχεια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει υγιής αντιπαράθεση ιδεών(Αν αυτός ήταν ο σκοπός).

Εδω και τεσσερα χρονια που ειμαι στη σχολη τα ιδια χαλια

Δν γινεται να μιλανε 1-2 ατομα απο καθε παραταξη ρε γμτ?? Δλδ αν δεν ακουσουμε 10 φορες το ιδιο πραγμα δν προκειται να το καταλαβουμε?
« Last Edit: May 20, 2008, 18:12:42 pm by OtiNaNAi » Logged

Peace    Peace
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #113 on: May 20, 2008, 18:45:09 pm »

Juan καταρχην χαιρομαι που μου απαντησες και που μου απαντησες με επιχειρηματα.
Οταν μιλουσα για 60% των ενεργων φοιτητων δεν εννουσα φοιτητες που ειναι ενεργοι πολιτικα αλλα φοιτητες που ειναι ενεργοι σαν φοιτητες. Με λιγα λογια αυτοι που εχουν δηλωσει μαθηματα για την σχολη και οχι απλα αυτοι που ειναι γραμμενοι στα μητρωα. Με λιγα λογια αφορα οσους εχουν σκοπο να παρακολουθησουν μαθηματα και να δωσουν εξετασεις ωστε να παρουν γνωσεις και πτυχιο απο την σχολη. Και αυτο το λεω γιατι υπαρχουν πολλοι γραμμενοι φοιτητες οι οποιοι ειναι απλα γραμμενοι και δεν ασχολουνται με την σχολη. Δεν πρεπει να τιμωρειται ο φοιτητης που δεν θελει να ασχοληθει με τα πολιτικα, αποφασιζοντας αλλοι για αυτον.
Παμε τωρα στο μεγαλο θεμα των δημοψηφισματων. Εγω ειμαι υπερ της δημοκρατιας με αντιπροσωπευση. Τα περισσοτερα θεματα ειναι ιδιαιτερα περιπλοκα και εχουν και τεχνικα και οικονομικα ζητηματα. Χρειαζεται να τα χειριζονται ανθρωποι εξειδικευμενοι. Δεν μπορει ο μεσος πολιτης να ειναι τοσο ενημερος ωστε να μπορει να αποφασισει για θεματα οπως το ασφαλιστικο και την παιδεια της χωρας. Υπαρχουν πολλοι παραμετροι που επηρεαζουν αυτα τα θεματα και ο πολιτης δεν ειναι σε θεση να τα γνωριζει και δεν ειναι και δουλεια του να τα γνωριζει. Και πιστευω σε αποφασεις με μακροπροθεσμο κερδος που ειναι πολυ δυσκολο να παρθουν απο με δημοψηφισματα γιατι ο κοσμος κοιταει να μην ζημειωθει βραχυπροθεσμα.Πρεπει να ειναι ομως υπευθυνος απεναντι στον εαυτο του και να προσπαθει να παρει την καλυτερη αποφαση στο θεμα ποιος θα τον εκπροσωπησει. Και να εχει την υπευθυνοτητα να τιμωρει αυτον που απετυχε να τον εκπροσωπησει. Εγω θα θεωρουσα το καλυτερο σημαντικα ζητηματα για τον τοπο να αποφασιζονται απο ευρθτερες πλειοψηφιες στο κοινοβουλιο. Απο 200 βουλευτες ας πουμε. Να υπαρχει συναινεση μεταξυ των κοματων και οχι δημοψηφισματα.
Στις απεργιες αποφασιζουν οι διοικησεις των σωματειων. Αποφασιζουν ανθρωποι που εχουν επιλεξει να ασχολουνται με τα κοινα και να κρινονται για αυτο. Και κρινονται απο τα αποτελεσματα των αποφασεων που επελεξαν. Αυτο για μενα θα ηταν καλυτερο απο το να ψηφιζε καθε εργαζομενος με βαση τα προσωπικα του κριτηρια. Θα προτιμουσα να αποφασιζουν οι παραταξεις στις σχολες για σημαντικα θεματα και να κρινονται μετα απο τους φοιτητες στις εκλογες. Οχι να αποφασιζει ο καθενας που βαριεται να διαβασει ή θελει να κανει διακοπες ή αν τον ρωτησεις γιατι ψηφισε καταληψη δεν ξερει να απαντησει. Και αν ο φοιτητης δεν ειναι ωριμος και υπευθυνος για να αποφασισει ποιοι πρεπει να τον εκπροσωπουν, δεν ειναι και ωριμος για να αποφασισει για το καλο της παιδειας και για το αν η καταληψη ειναι λυση ή οχι. Ετσι οταν γινεται η στραβη στο τελος δεν θα καθονται καποιοι να τα βαζουν με τους φοιτητες που ψηφισαν καταληψη και να μην αποδεχονται τις δικες τους ευθυνες οταν παρασερνουν τον κοσμο να κλεισει την σχολη με τα επιχειρηματα τους. Και κατι ακομη. Οι απεργιες οταν βλαπτουν το κοινωνικο συνολο μπορουν να βγουν και καταχρηστικες απο τα δικαστηρια. Οι καταληψεις ποτε.
Δεν μου απαντησες για το αν η Γ.Σ μπορει να αποφασιζει για τα παντα. Μπορει να μην αποφασισε για το αν θα κλεισει η βιβλιοθηκη ή θα καει ενα αυτοκινητο αλλα αποφασισε για την αλλαγη χρησης ενος χωρου του πανεπιστημιου χωρις να ρωτησει κανεναν. Μιλαω φυσικα για την αιθουσα που ειναι τωρα η εδρα του συλλογου μας.

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
Lagos
Αρχάριος/Αρχάρια

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #114 on: May 20, 2008, 19:09:25 pm »

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ???
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Όχι κ άλλη κατάληψη! Συνέλευση αύριο 20/5 στη μια
« Reply #115 on: May 20, 2008, 19:10:51 pm »

ναι ρε παιδια χαλαρώστε ...

διορθωμένα

δαπ 39
πασπ 22
αραγε εαακ 86
πκσ 96
« Last Edit: May 20, 2008, 20:31:36 pm by emmanuel » Logged

tu/e
trelos
Θαμώνας

View Profile
« Reply #116 on: May 20, 2008, 19:11:24 pm »

απ'οτι ακουσα στο φωναχτηρι καταληψη ΜΟΝΟ την παρασκευη!
Lagos
Αρχάριος/Αρχάρια

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #117 on: May 20, 2008, 19:16:01 pm »

Thank you, emmanuel

Και ποιος κατέβαζε την πρόταση για κατάληψη την Τετάρτη? Τα ΕΑΑΚ ?
SarumaN
Guest
« Reply #118 on: May 20, 2008, 19:19:25 pm »

Επειδή μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις:

vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #119 on: May 20, 2008, 19:19:53 pm »

νομίζω ότι βρήκα κάποιον που με επιχειρήματα εκφράζει απόλυτα αυτά που νιώθω. Θάνο έχεις ένα σύμμαχο Smiley
το μόνο σημείο που δε με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη είναι κάτι που απλά δεν διευκρινίστηκε. Όσον αφορά τις παρατάξεις, ναι, να είναι οι εκπρόσωποι που θα έχουν δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις (συλλογικά) αλλά θα πρέπει να είναι απεξαρτημένες από τα κόμματα. Γιατί έτσι μπαίνουν άλλα συμφέροντα μέσα και άνωθεν "εσωκομματικοί λόγοι και αιτίες" για να υποστηρίξουν κάποια δράση η οποία τελικά δεν είναι προς το συμφέρον της σχολής και των φοιτητών αλλά προς το συμφέρον της κατεύθυνσης (αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω κλπ)

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Go Up Print
Jump to: