• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 16:09:32 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 16:09:32 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426711
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 114
Total: 191
Giannis_Kako
thomasdt
Tserk
Nikos_313
Pakapis5
κοτζακ
pavlaras
soti
valentini
Oxi
Polychronia K
tasos_ntv
asimomyti
idchatzi
andripappa
spoun
nikos_matall
kstavroulis
angelos
dimitrisadamou
Mr Watson
noimaginationforthis
mike1996
rspappas
Eleniiii
Thanos_Bog
rafa98p
TheKingInTheNorth
Petross
glavdakis
Agnotobouri
malogeor
mara.mlch
stavrosk
anon
stephaniechatz
Kwst@ss_
jimalexoud
marnas
dimitris585
Tsompanotravolta
statiris
matrozos
ggougous
maria.r
boulionis
dimitris papadopoulos
georgino
nikos123321
alice
kvas
KZerenidis
apos34
mantzjim
Ast
Katsavidi
redwolf
geoarg
Antreas17
mkakale
gkaramp
geoagour
bougatsa
kiriakos234
gk1234
aachmet
NickSpan
stmanzaf
aggnwstos
nikd
Mr Z
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Φεστιβάλ Υπερηφάνειας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας  (Read 12324 times)
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!

View Profile
Re: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας
« Reply #75 on: June 16, 2008, 18:53:50 pm »

Quote from: pandora on June 16, 2008, 18:21:35 pm
Μάλλον τελείως εκτός θέματος, μια που είχα να δώ το τόπικ καιρο και έχετε προχωρήσει τη συζήτηση, αλλά θα ήθελα στο σημείο αυτό να πώ τα εξής :

Quote from: promitheas on June 12, 2008, 17:15:38 pm
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα που καταπιέζονται οι gay. Ποια είναι τα δικαιώματα που στερούνται. Δεν τους παίρνουν στην δουλεία? Δεν μπαίνουν στα πανεπιστήμια?

Αν δεν έχεις καταλάβει που καταπιέζονται οι gay τότε μάλλον δεν είχες φίλους gay ή επαρκή ενημέρωση επί του θέματος. Η κοινωνία στην Ελλάδα είναι τραγικά πίσω στο συγκεκριμένο θέμα. Καταρχήν τους στερείται - 'εστω και έμμεσα μέσω αποδοκιμαστικών βλεμμάτων από τους υπολοίπους- το δικαίωμα να εκφράσουν τον έρωτά τους ελεύθερα. Γιατί δλδ εσύ να μπορείς να φιλήσεις στο δρόμο την κοπέλα σου και ο Τάκης να μην μπορεί να φιλήσει το Μήτσο?
Στην δουλειά τους παίρνουν, αλλά και εκεί πολλές φορές, ειδικά οι transexual, τυγχάνουν υποτιμητικής έως εχθρικής αντιμετώπισης. Άλλωστε ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς δουλεύουν οι εταιρείες με τις δημόσιες σχέσεις τους - ένα τυχαίο παράδειγμα από τον ιδιωτικό τομέα φέρνω - και πόσο υπολογίζουν την "εικόνα" της επιχείρησης και άλλα τέτοια, ή πώς θα γίνει η επιχείρηση μέσω των κατάλληλων δημοσίων σχέσεων 'η συμπεριφοράς των εργαζομένων προσιτή στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Απλά να πώ ότι έχω 3 φίλους gay και 2 φίλες λεσβίες. Η μία από τις 2 δεν το έχει πεί ποτέ στους γονείς της γιατί η οικογένειά της δεν θα το αποδεχθεί με τίποτα. Μάλιστα έχει ακούσει και από φίλους της πολλές φορές υποτιμητικά σχόλια. Εμένα την ιδια έκανε χρόνια να μου το αποκαλύψει, ενώ ήμασταν παιδικές φίλες. Για τέτοια καταπίεση μιλάμε. Οι 2 από τους 3 gay φίλους μου δεν μου το έχουν πεί ακόμα, ή απλώς το αφήνουν να εννοείται. Πχ δε μου χουν πεί "από δω ο φίλος μου ο Σταύρος" ή "το παιδί που έχω σχέση" αλλά πχ "από δω ο Σταύρος". Δεν νιώθουν άνετα ίσως επειδή φοβούνται ότι θα μας παραξενέψει κάτι.

Και κοιτα, αλλο να είσαι gay και να μην δίνεις πουθένα δικαίωματα να σε σχολιάζουν (να είσαι σοβαρός και μετρημένος) και άλλο να είσαι λατέρνα.
Μην μου πει κανείς τώρα ότι καταπιέζομαι επειδη και θέλω να κουνίεμαι  σαν λατέρνα και να μην με κατακρίνουν.

Μία ξανθιά με μίνι και ξώβυζο δεν είναι λατέρνα? Προκαλεί ή όχι? Προσωπικά πιστεύω πώς ναι, αλλά αυτό δε δείχνει να ενοχλεί κανέναν.

Κανένας δεν ενοχλεί κανέναν, αν δεν είναι προκλητικός.

Ορισε μου σε παρακαλώ λίγο τί θεωρείς "προκλητικό" εσύ. Ένας αντρας πχ παντρεμένος με παιδιά που τριγυρνάει έξω με ερωμένη, γιατί δεν θεωρείται προκλητικός? Και θεωρείται προκλητικό ένα gay ζευγάρι?

αλλά είναι μια ψυχοσυναισθηματική διαστρέβλωση που χρίζει αλλης αντιμετώπισης και στήριξης

Νομίζω ότι πολλές φορές η ομοφυλοφιλία είναι κ θέμα γονιδίων. Αυτό το "ψυχοσυναισθηματική" πού το διάβασες? Διαστρεύλωση δεν ξέρω αν είναι - οκ δεν είναι το βιολογικά καθορισμένο πρότυπο της αναπαραγωγής - αλλά σίγουρα δεν είναι ψυχασθένεια. Καταντάει όταν νιώθεις κομπλεξικός ή προβληματικός με τον εαυτό σου, δλδ όταν η κοινωνία σε κάνει να νιώθεις έτσι.

Ξεκολλάτε λίγο. Οι gay, προκλητικοί και μη, υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μήπως θα ταν καλό να βγούμε από τα σπήλαια στο συγκεκριμένο θέμα, και να ανακαλύψουμε τον τροχο? Δλδ να τους αναγνωρίσουμε τα βασικά - έστω και μικροαστικά  Tongue - τους δικαιώματα?

(Christine μωρό μου  ^love^δεν πήγαμε και στο pride - οκ δεν το γυρνάω στην πλακα απλά είπα να βάλω και λίγο humor στο τέλος  Cheesy)

καλά, όταν το παιδί σου (χτυπάω χίλιες φορές ξύλο) βλέποντας τον τακη και τον μητσο να φιλίουνται γίνει και αυτο gay,
ελα να με το χαμόγελο στα χείλη να το ξαναφιλοσοφήσουμε.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #76 on: June 16, 2008, 19:00:07 pm »

Παρακαλώ να μη συνεχιστεί σε αυτό το θέμα η γενική κουβέντα για την ομοφυλοφιλία αν δεν έχει να κάνει με το gay pride parade.

από το συντονισμό
8)

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #77 on: June 16, 2008, 19:12:08 pm »

Απ' ότι βλέπω δυστυχώς, υπάρχει τεράστιος ρατσισμός γύρω από το θέμα. Πίστευα ότι η αριστερά δεν είχε τέτοια προβλήματα.

Και σταματάω εδώ, γιατι το ζήτησε ο κύβος  Smiley
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #78 on: June 16, 2008, 19:14:36 pm »

Quote from: promitheas on June 16, 2008, 18:53:50 pm
Quote from: pandora on June 16, 2008, 18:21:35 pm
Μάλλον τελείως εκτός θέματος, μια που είχα να δώ το τόπικ καιρο και έχετε προχωρήσει τη συζήτηση, αλλά θα ήθελα στο σημείο αυτό να πώ τα εξής :

Quote from: promitheas on June 12, 2008, 17:15:38 pm
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα που καταπιέζονται οι gay. Ποια είναι τα δικαιώματα που στερούνται. Δεν τους παίρνουν στην δουλεία? Δεν μπαίνουν στα πανεπιστήμια?

Αν δεν έχεις καταλάβει που καταπιέζονται οι gay τότε μάλλον δεν είχες φίλους gay ή επαρκή ενημέρωση επί του θέματος. Η κοινωνία στην Ελλάδα είναι τραγικά πίσω στο συγκεκριμένο θέμα. Καταρχήν τους στερείται - 'εστω και έμμεσα μέσω αποδοκιμαστικών βλεμμάτων από τους υπολοίπους- το δικαίωμα να εκφράσουν τον έρωτά τους ελεύθερα. Γιατί δλδ εσύ να μπορείς να φιλήσεις στο δρόμο την κοπέλα σου και ο Τάκης να μην μπορεί να φιλήσει το Μήτσο?
Στην δουλειά τους παίρνουν, αλλά και εκεί πολλές φορές, ειδικά οι transexual, τυγχάνουν υποτιμητικής έως εχθρικής αντιμετώπισης. Άλλωστε ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς δουλεύουν οι εταιρείες με τις δημόσιες σχέσεις τους - ένα τυχαίο παράδειγμα από τον ιδιωτικό τομέα φέρνω - και πόσο υπολογίζουν την "εικόνα" της επιχείρησης και άλλα τέτοια, ή πώς θα γίνει η επιχείρηση μέσω των κατάλληλων δημοσίων σχέσεων 'η συμπεριφοράς των εργαζομένων προσιτή στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Απλά να πώ ότι έχω 3 φίλους gay και 2 φίλες λεσβίες. Η μία από τις 2 δεν το έχει πεί ποτέ στους γονείς της γιατί η οικογένειά της δεν θα το αποδεχθεί με τίποτα. Μάλιστα έχει ακούσει και από φίλους της πολλές φορές υποτιμητικά σχόλια. Εμένα την ιδια έκανε χρόνια να μου το αποκαλύψει, ενώ ήμασταν παιδικές φίλες. Για τέτοια καταπίεση μιλάμε. Οι 2 από τους 3 gay φίλους μου δεν μου το έχουν πεί ακόμα, ή απλώς το αφήνουν να εννοείται. Πχ δε μου χουν πεί "από δω ο φίλος μου ο Σταύρος" ή "το παιδί που έχω σχέση" αλλά πχ "από δω ο Σταύρος". Δεν νιώθουν άνετα ίσως επειδή φοβούνται ότι θα μας παραξενέψει κάτι.

Και κοιτα, αλλο να είσαι gay και να μην δίνεις πουθένα δικαίωματα να σε σχολιάζουν (να είσαι σοβαρός και μετρημένος) και άλλο να είσαι λατέρνα.
Μην μου πει κανείς τώρα ότι καταπιέζομαι επειδη και θέλω να κουνίεμαι  σαν λατέρνα και να μην με κατακρίνουν.

Μία ξανθιά με μίνι και ξώβυζο δεν είναι λατέρνα? Προκαλεί ή όχι? Προσωπικά πιστεύω πώς ναι, αλλά αυτό δε δείχνει να ενοχλεί κανέναν.

Κανένας δεν ενοχλεί κανέναν, αν δεν είναι προκλητικός.

Ορισε μου σε παρακαλώ λίγο τί θεωρείς "προκλητικό" εσύ. Ένας αντρας πχ παντρεμένος με παιδιά που τριγυρνάει έξω με ερωμένη, γιατί δεν θεωρείται προκλητικός? Και θεωρείται προκλητικό ένα gay ζευγάρι?

αλλά είναι μια ψυχοσυναισθηματική διαστρέβλωση που χρίζει αλλης αντιμετώπισης και στήριξης

Νομίζω ότι πολλές φορές η ομοφυλοφιλία είναι κ θέμα γονιδίων. Αυτό το "ψυχοσυναισθηματική" πού το διάβασες? Διαστρεύλωση δεν ξέρω αν είναι - οκ δεν είναι το βιολογικά καθορισμένο πρότυπο της αναπαραγωγής - αλλά σίγουρα δεν είναι ψυχασθένεια. Καταντάει όταν νιώθεις κομπλεξικός ή προβληματικός με τον εαυτό σου, δλδ όταν η κοινωνία σε κάνει να νιώθεις έτσι.

Ξεκολλάτε λίγο. Οι gay, προκλητικοί και μη, υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μήπως θα ταν καλό να βγούμε από τα σπήλαια στο συγκεκριμένο θέμα, και να ανακαλύψουμε τον τροχο? Δλδ να τους αναγνωρίσουμε τα βασικά - έστω και μικροαστικά  Tongue - τους δικαιώματα?

(Christine μωρό μου  ^love^δεν πήγαμε και στο pride - οκ δεν το γυρνάω στην πλακα απλά είπα να βάλω και λίγο humor στο τέλος  Cheesy)

καλά, όταν το παιδί σου (χτυπάω χίλιες φορές ξύλο) βλέποντας τον τακη και τον μητσο να φιλίουνται γίνει και αυτο gay,

Πολλαπλό έλεος...

(*Βαθιά ανάσα*)

Καταρχάς δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις βλέποντας δύο ανθρώπους να φιλιούνται.

Ύστερα, το γεγονός ότι πιστεύεις πως η pandora θα έβλεπε σαν καταστροφή το ενδεχόμενο να γίνει ο γιος της ομοφυλόφιλος μάλλον για σένα λέει κάτι και όχι για την pandora.

Ε ρε μυαλά που κουβαλάτε εκεί στο ΚΚΕ...

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
aliakmwn
Guest
« Reply #79 on: June 16, 2008, 19:32:50 pm »

Quote from: pandora on June 16, 2008, 19:12:08 pm
Απ' ότι βλέπω δυστυχώς, υπάρχει τεράστιος ρατσισμός γύρω από το θέμα. Πίστευα ότι η αριστερά δεν είχε τέτοια προβλήματα.

Και σταματάω εδώ, γιατι το ζήτησε ο κύβος  Smiley

Εγω δεν βλεπω ρατσισμο. Βλεπω εναν ξεκαθαρο διαχωρισμο των προσωπικων προτιμησεων απο τη μια, και των οικονομικων διεκδικησεων απ' την αλλη.
Το πρωτο κομματι ειναι, οπως δηλωνεται, προσωπικο. Οπως μπορει να χαλιεται καποιος απο την ξανθια κοκετα χαζογκομενα με το μινι που ανεφερες στο προηγουμενο παραδειγμα σου και να μην θελει να δει την κορη του να γινει ετσι, μπορει ομοιως να χαλιεται απο εναν gay "κραγμενο" που "κουνιεται σαν λατερνα" (για να χρησιμοποιησω τις ιδιες λεξεις). Ή αντιστοιχα να χαλιεται με τον αντρα το γαμια ξερω 'γω κι ενταξ' που αλλαζει τις γκομενες σαν τα πουκαμισα, και ομοιως να μη θελει να δει το γιο του ετσι (ο γραφων συμφωνει και με τα τρια αυτα παραδειγματα, και δεν θα 'χει κανενα προβλημα αν ο γιος/η κορη του γινει ομοφυλοφιλος/η, αρκει να διατηρει μια αξιοπρεπεια και μια αισθητικη - την ιδια που θα ηθελα να διατηρει εαν γινει ετεροφυλοφιλος/η).

Το δευτερο κομματι εχει να κανει με αιτηματα οικονομικης φυσεως, και νομιζω πως εχει ηδη αναλυθει αρκετα.

Εντελει, εμεις εδω στο ΚΚΕ, θελουμε μια κοινωνια οπου καθε ανθρωπος θα εχει προσβαση στα απαραιτητα (κατοικια, ενδυμασια, τροφη, εργασια, υγεια, παιδεια, πολιτισμο, δημοκρατια...) και οπου δεν θα χρειαζονται δευτερευοντες θεσμοι (π.χ. οικογενεια, εκκλησια) για να τα εξασφαλισουν. Και σε μια τετοια κοινωνια ολα αυτα τα σημερινα οικονομικα αιτηματα των gay ικανοποιουνται αυτοματα, αφου πλεον δεν εξαρτωνται απο κανεναν αστικο θεσμο.

Διοτι σε μια τετοια κοινωνια η αποδοχη ή οχι της οποιας επιλογης του παιδιου απο τους γονεις δεν θα εχει αντικτυπο στην κοινωνικη εξελιξη του παιδιου, ουτε στην επιβιωση ή ευτυχια του, καθως αυτα που χρειαζεται θα τα εχει ουτως ή αλλως απο το κρατος. Το θεμα της αποδοχης απο 'κει και περα ειναι και ατομικο (κανενα κρατος δεν μπορει να παρεμβει αμεσα στη συνειδηση του γονεα και να του πει "πρεπει να αγαπησεις το παιδι σου και να το αποδεχτεις οπως αν ειναι, αλλιως θα σε τιμωρησω", μπορει να το κανει φυσικα οταν τιθεται θεμα κακομεταχειρισης οπου ομως μιλαμε για ποινικη υποθεση) και ειναι και κατι που ρυθμιζεται στην πορεια, οταν πλεον οι αλλαγες στην οικονομικη βαση (κοινοκτημοσυνη μεσων παραγωγης) θα φερουν και τις αλλαγες και στο εποικοδομημα, το οποιο συμπεριλαμβανει και τα ηθη.
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #80 on: June 16, 2008, 19:56:47 pm »

οπορτουνισμός = τυχωδιοκτισμός = όπου φυσάει ο άνεμος = μία το ένα μια το άλλο

Μια ...η φύση του ανθρώπου ειναι τέτοια που... δεν...που....όμως... που άλλοτε που κήθε...

και όταν μιλάμε για ομοφυλοφιλία, εκεί παπαλα η φύση του ανθρώπου...  εκεί ο άντρας να πάει με άντρα και η γυναίκα με γυναίκα....

βρε αντε μην πω τιποτα βαρύ τωρα...

Ειδα πολλους οικοδόμους στη ζωή μου να είναι gay.

οταν τα έχεις όλα λυμμενα, και δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και gay γινεσαι και με ζώα πας και ότι θές..

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: June 16, 2008, 20:10:40 pm »

Eχεις επιχειρήματα..
Ρε μπας και είσαι ο Ολύμπιος
...έχετε καταντήσει συντηρητικότεροι του ΛΑΟΣ.

μη μας απειλείς έτσι.. Grin
« Last Edit: June 17, 2008, 00:36:08 am by Guybrush » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #82 on: June 16, 2008, 20:14:15 pm »

Quote from: promitheas on June 16, 2008, 19:56:47 pm
οπορτουνισμός = τυχωδιοκτισμός = όπου φυσάει ο άνεμος = μία το ένα μια το άλλο

Μια ...η φύση του ανθρώπου ειναι τέτοια που... δεν...που....όμως... που άλλοτε που κήθε...

και όταν μιλάμε για ομοφυλοφιλία, εκεί παπαλα η φύση του ανθρώπου...  εκεί ο άντρας να πάει με άντρα και η γυναίκα με γυναίκα....

Γενικώς αυτά που γράφεις δε βγάζουν κανένα νόημα... ειρμός κανένας.

Ειδα πολλους οικοδόμους στη ζωή μου να είναι gay.

οταν τα έχεις όλα λυμμενα, και δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και gay γινεσαι

Γιατί ειρωνεύεσαι, αποκλείεται ο οικοδόμος να είναι gay; Έχω γνωρίσει ομοφυλόφιλους που δούλευαν σκληρά, που δεν άντεχε η τσέπη τους πολλές πολυτέλειες, που ο ελεύθερος χρόνος τους ήταν τραγικά περιορισμένος.

και με ζώα πας και ότι θές..

Δε νομίζεις ότι είναι προσβλητικό να συγκρίνεις την ομοφυλοφιλία (σεξ ή και σχέση μεταξύ συναινούντων ανθρώπων) με τη ζωοφιλία (σεξ με ένα πλάσμα το οποίο ούτε συναινεί ούτε είναι ισότιμό σου);

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #83 on: June 16, 2008, 20:15:57 pm »

Προσωρινό κλείδωμα του θέματος: Ηρεμήστε λίγο, κρατήστε τα επιχειρήματά σας και γράψτε τα την επόμενη φορά που θα το δείτε ξεκλείδωτο.

από το συντονισμό

8)

emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας
« Reply #84 on: June 16, 2008, 20:46:26 pm »

new cops in action....

tu/e
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #85 on: June 17, 2008, 00:19:13 am »

Quote from: emmanuel on June 16, 2008, 20:46:26 pm
new cops in action....
τι new? ο παλιός μου πίνακας είναι...

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #86 on: June 17, 2008, 00:26:41 am »

Συνεχίστε με περιεκτικές απαντήσεις που να μην ξεφεύγουν από το νόημα του τόπικ αυτού. Αλλιώς, ανοίξτε νέο, παρακαλώ.

από το συντονισμό
8)

ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #87 on: June 17, 2008, 20:23:33 pm »

τέτοια επιχειρήματα ούτε η γιαγιά μου... ούτε η γιαγιά μου.

Διαγράψτε τον γιατί σας ξεφτιλίζει
κρίμα για την ιστορία του ΚΚΕ που κάποτε συσπείρωνε προοδευτικού αγωνιστές

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: June 17, 2008, 21:45:26 pm »

Εγώ δεν πιστεύω πως οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι αποκλειστικά ελεγχόμενες απο γονίδια, και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι ο άνθρωπος εδώ και καιρό έχει σταματήσει να συνουσιάζεται αποκλειστικά για αναπαραγωγή, μπαίνει και ο παράγοντας της κοινωνικής επιβολής.

Bασικά το παραπάνω είναι νοητική αδράνεια, η οποία δεν μπορεί να ξεχωρίσει την επιλογή, από την επιβολή.

Επιλέγεις να είσαι straight. Δεν το κάνεις τυχαία, έχεις λόγους γι' αυτό, και δεν περιορίζονται αποκλειστικά στις ορμές σου.

Κατ' επέκταση, αφού έκανες μια επιλογή, την θεωρείς σωστή, και προσπαθείς να την "περάσεις" και σε άτομα για τα οποία ενδιαφέρεσαι.

Αυτό συνήθως όμως παραβιάζει την ελεύθερη επιλογή, κοινώς είναι επιβολή, οπότε δεν μπορεί να γίνετε παρά σε περιπτώσεις όπου ασκείς έλεγχο πάνω στον άλλον, τα παιδιά σου ας πούμε.

Δηλαδή το παραπάνω κείμενο δεν έχει κάτι μεμπτό όσων αφορά την καταπάτηση των προσωπικών ελευθεριών, αφού όπως το βλέπω εγώ, αυτές είναι περιορισμένες σε ένα ακόμη διαμορφούμενο άτομο (τα όρια ηλικίας είναι προς συζήτηση), και ουσιαστικά αποτελεί προσπάθεια διαπαιδαγώγησης στα πλαίσια των προτύπων για τα οποία έχεις εσύ κατασταλάξει. Βεβαίως, περιπτώσεις όπου η γονιδιακή επιρροή είναι καταλυτική, αλλάζουν τα πράγματα. Αλλά αυτές αφενός είναι μικρό ποσοστό, αφετέρου εμπειρικά έχω την αίσθηση ότι είναι η μειοψηφία.

Το μόνο μεμπτό είναι το πως χτυπάει στο μάτι, είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούν 50ρηδες συντηρητικοί χωρίς καμία επαφή με την κοινωνία, που διαιωνίζει και αναπαράγει κοινωνικά ταμπού και κωλύματα. Γι αυτό βρίστε ελεύθερα.

Για σφάλματα λογικής συνέχειας, παρακαλώ υποδείξτε τα, το κείμενο το έγραψα στο πόδι  Smiley

pay close attention
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #89 on: June 17, 2008, 22:24:46 pm »

Quote from: ASDF_ on June 17, 2008, 20:23:33 pm

τέτοια επιχειρήματα ούτε η γιαγιά μου... ούτε η γιαγιά μου.

Διαγράψτε τον γιατί σας ξεφτιλίζει
κρίμα για την ιστορία του ΚΚΕ που κάποτε συσπείρωνε προοδευτικού αγωνιστές

Το υφός και ο τρόπος που μιλάω είναι δικό μου θέμα και απαραβίαστη "ιδιοκτησία" , Γκε γκε???
Το ΚΚΕ δεν έχει καμία ανάγκη τη δική μου γνώμη και πολύ περισσότερο τις δικές σου  παραινέσεις και τις συμβουλές. Τρέχα να τις κάνεις  στα φεστιβάλ υπερηφάνειας.
Οποιος στηρίζει το ΚΚΕ έχει μια αιώνια ταμπέλα απο τους κουλτουρίαρηδες του κώλου, που την προοδευτικότητα την βλέπουν εκεί που επικρατεί η αναρχία και η ισοπέδωση ηθικής και τάξης.

Προοδευτικό είναι να βγαίνεις και να θυσιάζεσαι για τον εργάτη, Γκε γκε?
Αντε να βουτηχτειτε και άλλο στον βούρκο της αστικής τάξης και βγαίνοντας απο εκέι να λέτε είμαι επαναστάτης και συγκρουσιακός.
Για τα εύκολα και για τις κάμερες είστε πρώτοι.

Εχω αναρτήσει τόσα ποστ, για τις τρέχουσες εξελίξεις, και ακομα ασχολούνται μερικοί με τους... αντε να μην χαρακτηρίσω πάλι...

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: