• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:41:49 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:41:49 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 112
Total: 130
PANKRAV
stavr0s16
parvanitid
Akis Papanikolaou
dorapangeiou
Reidemption
Giorgos2222
pdiamantis
george14
Katarameno
Vgs
tasos potsakis
pliroforikarios
Giorgosklin
kofius
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Άρχισαν τα όργανα (9 Απριλίου οι εκλογές) !
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Άρχισαν τα όργανα (9 Απριλίου οι εκλογές) !  (Read 12561 times)
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
Re: Άρχισαν τα όργανα (9 Απριλίου οι εκλογές) !
« Reply #30 on: March 31, 2008, 02:50:36 am »

Quote from: xristoforos_ on March 31, 2008, 00:50:35 am
@gepeltek

δεν νομίζω ότι ο χουάν όταν μιλούσε για την ανάληψη δράσης, ακόμα και μέσω της δημιουργίας μιας νέας συσπείρωσης, αναφερόταν σε σένα προσωπικά...

αυτό που ρωτούσε...ας με διορθώσει αν τον παρερμηνεύω...είναι γιατί προτείνεις σε κάποιον να απόσχει...από το να συμμετάσχει προσπαθώντας να αλλάξει τα πράγματα....(ακόμα και φτιάχνοντας μια νέα παράταξη)...και έδωσε κάποιες σκέψεις προηγουμένως γιατί θεωρεί ότι πρέπει κάποιος να συμμετάσχει...

Προτεινε κάποιος κάτι τέτοιο και εγώ τον αποθάρρυνα;

Quote from: gepeltek on March 30, 2008, 22:01:18 pm
Στα όσα είπα παραπανω θα ήθελα τέλος να συμπληρώσω πως όποιος εκφράζεται από κάποιον ανεξαρτητο σχηματισμό εννοείται πως θα πρέπει να τον στηρίξει.

To παραπάνω το πρόσεξες;
Αυτά που λες Χριστόφορε είναι αυτονόητα, εγώ αυτό που ήθελα να καταδείξω είναι η σαπίλα του τωρινού μη χέσω φοιτητικού συνδικαλισμού όπως αυτή εκφράζεται από τις τρεις κυριότερες φοιτητικές παρατάξεις δαπ, πασπ και πκσ,,
Συμφωνώ μάλιστα και με αυτό:

Quote from: chili_harry on March 30, 2008, 23:30:03 pm
Οι παρατάξεις κατά την ταπεινή μου άποψη έχουν απωθήσει το μεγαλύτερο μέρος της φοιτητικής κοινότητας από τις εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες (βλ. συνελεύσεις, εκλογές κτλ.). Και για να μην παρεξηγηθώ, όχι οι παρατάξεις σαν concept αλλά σαν τρόπος δράσης μέσα στη σχολή.. Smiley

Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτές οι τρεις παρατάξεις κάνονίζουν το παιχνίδι. Εάν μπορείς εσύ ή ο οποιοσδήποτε (εγώ απλά δήλωσα πως δεν είμαι σε θέση τώρα να το κάνω.. έχασα την ευκαιρία όταν μπορούσα) μεσα από έναν ανεξαρτητο σχηματισμό να καταφέρεις και να παραγκωνίσεις και να απομακρύνεις αυτή τη σαπίλα διαπαντώς απο το χώρο του Πανεπιστημίου και να προασπίσεις τη δημοκρατία φυσικά και πρέπει να το κάνεις.. Το άκυρο για μένα σημαίνει μαύρο προς τις τρεις παραπάνω μεγάλες παρατάξεις, εάν και εφόσον όπως προείπα δεν υπάρχει κάποια ανεξάρτητη παράταξη που να σε εκφράζει ιδεολογικά.. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με μένα και αυτό προσπάθησα να εξηγήσω στον Juan..

Αυτό που πάντως πρέπει να γίνει σαφές  και γι'αυτό άνοιξα το τόπικ λίγες μέρες πριν τις εκλογές είναι ότι στηρίζοντας δαπ, πασπ ή πκσ συμμετέχες στο βρώμικο παιχνίδι τους, ενισχύεις τη θεσμική εξουσία των κομματόσκυλων, τους δίνεις ψήφους πάνω σε  σε ζητήματα διαχείρησης του πανεπιστημίου (εκλογές κοσμητορικές, πρυτάνεων κτλ) και σε καμμια περίπτωση δεν προάγεις τη δημοκρατία..
Αυτό που έχει σημασία για τα κομματόσκυλα είναι τα κορόιδα να τους δώσουν με τις ψήφους τους την δύναμη  να αποκτήσουν αρκετούς ψήφους στα όργανα του πανεπιστημίου και των τμημάτων του, αρκετούς εκλέκτορες στις προεδρικές και πρυτανικές εκλογές, ώστε να μπορέσουν να τα διαπραγματευτούν και να τα εξαργυρώσουν με χρήματα, βαθμούς, πέρασμα μαθημάτων, άκοπα διδακτορικά κτλ., να προωθήσουν τα συμφέροντα του κόμματος τους και αποκτώντας κύρος έτσι ώστε κάποια στιγμή να μπορούν ίσως να γίνουν υποψήφιοι βουλευτες (ποιον μου θυμίζει άραγε αυτο; )

Σε λίγες μέρες θα στηθεί και πάλι το πανηγύρι να πειστούν τα κορόιδα να δώσουν την ψήφο τους στους διεφθαρμένους συμφοιτητές τους κάθε χρώματος.. Εαν υπάρχει καποια ανεξάρτητη κίνηση που σε εκφράζει  τότε στηρίξε αυτήν, εάν όχι και θέλεις να συμμετέχεις στις εκλογές ρίξτο άκυρο, μαυρισε τους, και φυσικά υπάρχει και η επιλογή να απέχεις.. Μην ψηφίζεις όμως κάποιο από τα κομματοσκυλα ότι και αν σου υποσχεθούν, όσο αγωνιστές και αν φαίνονται.. Είναι όλα ψέμματα!

Quote from: aliakmwn on March 31, 2008, 00:56:53 am
Quote from: gepeltek on March 30, 2008, 22:12:42 pm
Tί είδους σκοπιμότητες πιστευεις ότι εξυπηρετώ εγώ ανοίγοντας αυτό το νήμα λίγο πριν τις εκλογές; Τί εχω να κερδίσω;

Πρωτον, το "νημα" το χρησιμοποιεις λαθος, δεν ταιριαζει.

Δευτερον, εισαι συντηρητικος δεξιος και βαθυτατα αντιδημοκρατης, φιλελευθερος μικροαστος που εκατσες (οπως δηλωνεις) 3 χρονια στη γαλαζια παραταξη προσπαθωντας να απονεκρωσεις καί εδω, οπως στην πλειοψηφια των σχολων, τις δημοκρατικες διαδικασιες, αλλα οταν ειδες οτι ματαια προσπαθεις γιατι, για καποιους λογους που δεν ειναι της παρουσης, ο Συλλογος μας και πιο συγκεκριμενα το τμημα μας εχει παντα μια διαθεση αγωνιστικη, που μεταφραζεται οχι μονο σε αγωνιστικες αποφασεις αλλα και σε εντονη δραστηριοποιηση στις όποιες εξελιξεις, εγκατελειψες την προσπαθεια μεσω των οργανων, και τωρα προσπαθεις να κανεις το ιδιο με αλλες μεθοδους, καμουφλαρισμενος πισω απο την χιλιοφορεμενη και χιλιοειπωμενη "αηδια" για τη δηθεν "καταντια" του φοιτητικου κινηματος, ωστε να απαξιωσεις τους δημοκρατικους θεσμους και τα συνδικαλιστικα οργανα, αποκρυπτοντας σκοπιμα το γεγονος οτι ειναι οι δικες σου αποψεις και η δικη σου πρωην παραταξη που φερει το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης για την αποχαυνωση των φοιτητων, καθως ειστε εσεις που προωθειτε το προτυπο του ατομικου δρομου και υπερασπιζεστε τις νεοφιλελευθερες πολιτικες.

Επειδη ομως λιγο πιο πανω δηλωσες οτι
Quote from: gepeltek on March 30, 2008, 21:19:02 pm
επειδή είμαι λίγο ηλίθιος....
και η παραπανω προταση παραειναι μεγαλη για να την καταλαβει καποιος που δηλωνει απο μονος του οτι ειναι ηλιθιος, θα σου το επαναδιατυπωσω με λιγα λογια:

Απλα συνεχιζεις να προωθεις την ιδεολογια που ειχες και οταν ησουν στη ΔΑΠ, μονο που επειδη ειδες οτι στο δικο μας Συλλογο δεν εχει πέραση, τωρα ακολουθεις διαφορετικες μεθοδους, πιο προβοκατορικες. Δεν μπορεσες να διαλυσεις τη δυναμη του Συλλογου απο μεσα, ως μελος της ΔΑΠ, και προσπαθεις να το κανεις απ' εξω ως "αγανακτησμενος φοιτητης", απαξιωνοντας τον.

edit, προς moderators: Η απαντηση αυτη δινεται επι προσωπικου στον gepeltek, γιατι προσωπικη ηταν η ερωτηση του. Ρωτησε "τι πιστευεις πως εξυπηρετω, τι εχω να κερδισω", και του απαντησα τι ακριβως πιστευω πως εξυπηρετει και θελει να κερδισει.
Ως εκ τουτου, ουτε offtopic μπορει να θεωρηθει, ουτε και ως προσωπικη επιθεση μπορει να εκληφθει, οποτε ελπιζω να μην τη δω πεταμενη στον Καδο.........

Εχεις την εντύπωση ότι με ξέρεις αλλά ούτε στο ελάχιστο δεν γνωρίζεις ποιος πραγματικά είμαι και τί πιστευω ή θέλω να πετύχω.. Εφυγα από το σύστημα γιατί η συνειδηση μου δεν μου επιτρέπει να κοροιδευω κάποιον, να προσπαθώ να τον κάνω πρόβατο, έφυγα από το σύστημα γιατι οι αντίπαλοι μου ήταν πιο δυνατοί, αληθινοί λύκοι, δεν κατάφερα να αλλάξω τίποτα..

Αλλά όπως είπε και ο Νότης: "Λύκοι θα υπαρχουν, όσο υπάρχουν πρόβατα" σαν και εσένα..
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #31 on: March 31, 2008, 03:03:35 am »

gepeltek.. μια μικρή παρατηρησούλα.. είσαι λίγο outdated.. ένα από τα (λίγα) καλά πράγματα που έφερε ο νέος νόμος.. είναι η καθολική συμμετοχή των φοιτητών στις πρυτανικές (και κοσμητορικές?) εκλογές..

Και ένα πικρόχολο σχόλιο: Όλη αυτή την οργή που βγάζεις απέναντι στις παρατάξεις (τις 3) φαντάζομαι ότι καταρχήν την έχεις βιώσει σε μία.. διότι είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζεις τόσο καλά το τί συμβαίνει στις υπόλοιπες 2. Νομίζω καταλαβαίνεις ότι αυτό γίνεται αντιληπτό από τους συνομιλητές αλλά και από τον (τακτικό) guest..
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #32 on: March 31, 2008, 03:13:53 am »

Quote from: στις 31-03-08 (Juan) on March 31, 2008, 03:03:35 am
Και ένα πικρόχολο σχόλιο: Όλη αυτή την οργή που βγάζεις απέναντι στις παρατάξεις (τις 3) φαντάζομαι ότι καταρχήν την έχεις βιώσει σε μία.. διότι είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζεις τόσο καλά το τί συμβαίνει στις υπόλοιπες 2. Νομίζω καταλαβαίνεις ότι αυτό γίνεται αντιληπτό από τους συνομιλητές αλλά και από τον (τακτικό) guest..

Αρα διαφωνείς με όσα λέω;

Το ότι κάποτε ήμουν στη ΔΑΠ δεν σημαίνει ότι έχασα την ικανότητα μου να κάνω κριτική και να γνωρίζω το τί συμβαίνει γύρω μου.. Δεν είμαι αποχαυνωμενος, μερικά πράγματα μιλούν από μόνα τους και εγώ μπορώ ακόμα να τα αντιληφθώ..

Anyway επειδή τώρα πέφτω για ύπνο εξηγησε μου κάποια στιγμή σε ποιο πράγμα διαφωνείς και γιατί. Γιατι τώρα μου τα αλλάζεις..

Το θέμα μας δεν είμαι εγώ Juan και αυτο ας γίνει επιτέλους σαφές και στους υπόλοιπους συνομιλητές που διαμορφώνουν την επιχειρηματολογία τους περνώντας από κόσκινο κάθε μου λέξη.. Το θέμα είναι αν έχω δίκιο ή αδικο σε όσα λέω..

Εσύ προσωπικά διαφωνείς όταν μιλάω για σαπίλα που κρύβεται πίσω από τις 3 μεγάλες  φοιτητικές παρατάξεις-αναπόσπαστα τμήματα των κομματικών στρατών που λημμαίνονται των Πανεπιστημίων;

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #33 on: March 31, 2008, 03:54:01 am »

Δε σου άλλαξα και τίποτα.. Εγώ έκανα κριτική στο αποτέλεσμα, και κάποια γενικά φιλολογικά σχόλια για το τί συμπεραίνω από το αποτέλεσμα. Δε μίλησα για σαπίλα, διότι δεν βρέθηκα σε τέτοιες καταστάσεις από μέσα για να γνωρίζω τί παίζει.

Δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά ούτε μπορώ και να συμφωνήσω. Μιλάς για εσωτερική λειτουργία παρατάξεων. Λαμβάνω τις πληροφορίες που μου δίνεις, κατατάσσοντάς τες σε επίπεδα αξιοπιστίας (με βάση το τί ξέρω ότι ξέρεις καλύτερα) και τις κρίνω (με τη δική μου ματιά στα γεγονότα). Γνωρίζεις περισσότερα για την ΔΑΠ και λιγότερα για την ΠΑΣΠ (που μοιάζει γενικά σε αποτέλεσμα).. κι ακόμα λιγότερα για την ΠΚΣ..

Σαπίλα λοιπόν.. θα βρεις παντού, το θέμα είναι το αποτέλεσμα.
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #34 on: April 04, 2008, 22:25:13 pm »

Tί έγινε ρε παιδιά σήμερα στη σχολή;
Παιχτηκε ξύλο έμαθα.. Πολυ ξύλο!

Βρήκανε λέει οι δαπίτες φλασάκι που περιείχε τις καρτέλες των πασπιτών τοπογράφων..  Grin  lol Καλά ρε σε φλασάκι; Ήμαρτον ρε συ, ποσο στόκος μπορεί να είσαι για να "φυλάξεις" τις καρτέλες σου σε φλασάκι και μάλιστα να το χάσεις κιόλας; Τελικά η βλακεία δεν εχει όρια... Σε ντοσιέ ρε φίλε τα κρατάς αυτα.. Σε ντοσιέ που δεν τ'αφήνεις απο τα ματια σου!

Τα βρήκαν λέει οι δαπίτες και έιχαν το ηθικό χρέος να το αποκαλύψουν.. Ετσι βρήκαν και αυτοί την εξιλέωση.. Και η ΔΑΠ εξάλλου δεν έχει κατηγορηθεί λίγες φορές για φακέλωμα..

Τώρα που είπα ΔΑΠ και φακέλωμα τί θυμήθηκα;   Grin Grin

Καλά εντάξει υπάρχουν και πολύ χειρότερα από το σημερινό.. Αυτά τα χειρότερα εγώ δεν τα έζησα αλλά τα ξέρουν οι παλαιότεροι και μας τα λένε και μας.. Τέτοια περιστατικά στιγματίζουν βλέπεις για πάντα το "φοιτητικό συνδικαλισμό"..

Ακου να δεις τί εγινε το Δεκέμβριο του 2002..
Το CD-ROM, που κυκλοφόρησε και διένειμε η Δ.Α.Π Πολιτικών Μηχανικών με διάφορα διαφημιστικά και κάποιες σημειώσεις, θέματα εξετάσεων κτλ. περιείχε σε ελεύθερο συμπιεσμένο φάκελο .zip σκαναρισμένα 154 Φοιτητικά ΠΑΣΟ σε ψηφιακή μορφή. Με ψηφιακή επεξεργασία είχε περαστεί με έντονα γράμματα πάνω από τα ΠΑΣΟ το όνομα του Φοιτητή..  Grin Grin

Καλά αυτά είναι ακόμα χειρότερα.. Η καρτέλα σου να βρεθεί ξαφνικά σε cd με τις σημειώσεις που διανέμεις..   Grin Grin Αχ Θεε μου, θα πεθάνω από τα γέλια σήμερα...

Μα πόσο ηλίθιοι τελικά είναι αυτοί οι τσομπάνηδες των παρατάξεων..;

υγ: Στο σημείο αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω τα παιδιά της ΠΚΣ, την ώρα που γίνονται μαθήματα να χαμηλώνουν όσο γίνεται την ένταση της αγωνιστικής μουσικούλάς
« Last Edit: April 04, 2008, 22:34:01 pm by gepeltek » Logged
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #35 on: April 06, 2008, 16:27:49 pm »

http://macedoniaonline.eu/content/view/609/1/

http://politis-gr.blogspot.com/2008/04/blog-post_05.html

lol   Grin  Τι κάνουν οι άνθρωποι για τη διαφημιση βρε παιδί μου?? 
aliakmwn
Guest
« Reply #36 on: April 06, 2008, 16:38:55 pm »

Εκεινο το γαμημενο το link

Feedback - Ads by Google

δεν το βλεπεις?

What are Ads by Google?

Ads by Google are contextually relevant advertisements that appear beside related content on the page. The web publishers who display Ads by Google are part of the Google AdSense program, and the ads come from Google's base of AdWords advertisers.

« Last Edit: April 06, 2008, 16:42:50 pm by aliakmwn » Logged
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #37 on: April 06, 2008, 16:46:46 pm »

Quote from: aliakmwn on April 06, 2008, 16:38:55 pm
Εισαι βλακας, γκαβος ή προβοκατορας?

Εκεινο το γαμημενο το link

Feedback - Ads by Google

δεν το βλεπεις?

What are Ads by Google?

Ads by Google are contextually relevant advertisements that appear beside related content on the page. The web publishers who display Ads by Google are part of the Google AdSense program, and the ads come from Google's base of AdWords advertisers.

Εγώ δύο site παρέθεσα, εσύ είπες όλα τα υπόλοιπα..

Αλλα όποιος έχει τη μύγα.....

Καλά θα κάνει τότε το κόμμα σου το ΚΚΕ να ενημερωσει τον γκουγκλη οτι δεν γουσταρουν να εμφανιζονται στο συγκεκριμενο σαιτ. Γκεγκε;

Ξαναρωτάω λοιπόν.. Τί κανει ο ανθρωπος για τη διαφημιση??
Επίσης από το ίδιο site δες τις απάντησεις

Αλιάκμωνα δεν διαβάσες καλα τα site που παρέθεσα όπου συζητιέται το θέμα.. Διάβασε τα και μετά ελα να μιλήσουμε.. Στημένες απαντησεις να μου λείπουν
« Last Edit: April 06, 2008, 16:50:34 pm by gepeltek » Logged
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #38 on: April 06, 2008, 16:50:31 pm »

Είναι ίσως από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον Αλιάκμων, αλλά έχει δίκιο στο σημείο αυτό.
Υπάρχει άραγε τρόπος να προσδιορίσεις που ΔΕΝ θέλεις να εμφανίζεται η διαφήμισή σου?

Άλλωστε ποιο το νόημα να έχεις μια ελληνική διαφήμιση (και μάλιστα όταν αφορά στους φοιτητές) σε ένα ξένο σάιτ?

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

aliakmwn
Guest
« Reply #39 on: April 06, 2008, 16:54:27 pm »

Quote from: AgentCain on April 06, 2008, 16:50:31 pm
Είναι ίσως από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον Αλιάκμων, αλλά έχει δίκιο στο σημείο αυτό.
Υπάρχει άραγε τρόπος να προσδιορίσεις που ΔΕΝ θέλεις να εμφανίζεται η διαφήμισή σου?

Άλλωστε ποιο το νόημα να έχεις μια ελληνική διαφήμιση (και μάλιστα όταν αφορά στους φοιτητές) σε ένα ξένο σάιτ?

Τροπος υπαρχει, να το δηλωσεις στο google με λιστα. Το θεμα ειναι, ειναι εφικτο κατι τετοιο?
Μπορεις να ξερεις ποσα εκατομμυρια sites παιρνουν διαφημισεις απ' το google, να τα δεις ενα προς ενα και να αποκλεισεις οσα θελεις?

Απαρχαιωμενες μεθοδοι προβοκατσιας, σε συγχρονα μεσα!
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #40 on: April 06, 2008, 16:56:25 pm »

Μα δεν διαφώνησε κανεις ότι δεν προκειται για feedback ads by google

Προφανώς ισχυει αυτο, όπως προφανως ο αλιάκμων έχει κάποια μύγα που δεν μας λέει και μυγιαστηκε γιατι εγώ δεν μιλησα πουθενα για ελληνικη διαφήμιση..

Quote from: aliakmwn on April 06, 2008, 16:54:27 pm

Τροπος υπαρχει, να το δηλωσεις στο google με λιστα. Το θεμα ειναι, ειναι εφικτο κατι τετοιο?
Μπορεις να ξερεις ποσα εκατομμυρια sites παιρνουν διαφημισεις απ' το google, να τα δεις ενα προς ενα και να αποκλεισεις οσα θελεις?

Μπορείς αλλιώς πρόκειται για μεγάλη ανευθυνότητα σε μια τέτοια κρίσιμη περίοδο..

Τι? Δεν έχετε χρόνο ή δεν έχετε τα μέσα και τους ανθρώπους?
« Last Edit: April 06, 2008, 16:58:42 pm by gepeltek » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #41 on: April 06, 2008, 16:58:44 pm »

Quote from: gepeltek on April 06, 2008, 16:56:25 pm
όπως προφανως ο αλιάκμων έχει κάποια μύγα που δεν μας λέει και μυγιαστηκε γιατι εγώ δεν μιλησα πουθενα για ελληνικη διαφήμιση..

Τώρα μας περνάς για μαλάκες όμως...

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #42 on: April 06, 2008, 17:03:40 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on April 06, 2008, 16:58:44 pm
Quote from: gepeltek on April 06, 2008, 16:56:25 pm
όπως προφανως ο αλιάκμων έχει κάποια μύγα που δεν μας λέει και μυγιαστηκε γιατι εγώ δεν μιλησα πουθενα για ελληνικη διαφήμιση..

Τώρα μας περνάς για μαλάκες όμως...

Οχι πρόκειται καθαρα για ανευθυνότητα της ΠΚΣ
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #43 on: April 06, 2008, 17:05:38 pm »

Προσωπικά αναφέρομαι στο σάιτ που λέει ότι "η ΠΚΣ δημοσιεύει διαφημίσεις σε σάιτ των Σκοπιανών"
Είναι ακραίο να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο. Όπως αυτοί που γράφουν σε εκείνο το σάιτ

Προφανώς ο gepeltec αναφέρθηκε στη διαφήμιση που κάνουν οι Σκοπιανοί μέσω του Bush???
Παρόλ'αυτά απορώ πώς σχετίζονται τα Σκόπια με τις εκλογές. Το βρίσκω λίγο τραβηγμένο
« Last Edit: April 06, 2008, 17:15:11 pm by AgentCain » Logged

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: April 06, 2008, 17:16:02 pm »

Αντί όμως να μαλώνουμε για το "ποιά είναι η υπερδύναμη πίσω απο το ΚΚΕ" ας ασχοληθούμε με το θέμα λίγο πιο επιφανειακά...

Τα Google Adds κοστίζουν $$(και αρκετά μάλιστα...).Αφού κοστίζουν τόσο γιατί η ΠΚΣ,που ενδιαφέρετε τόσο για τους φοιτητές, δεν έκανε μια δωρεά ,πχ στον σύλλογο μας, τον εξοπλισμό που χρειαζόμαστε??(υπολογιστής,printer,μια βιβλιοθήκη κτλ)

Για να μην πω πόσα άλλα πράγματα μπορούσε να κάνει με τα φράγκα της....

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: