• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:15:34 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:15:34 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 112
Total: 181
nikitask
sterlouk
Nicotre
lina_zs
Nikos.Ts
VengeX
mrodi
hacky
Panagismark
sofaki
ArsenD
mmikelo
Angelos Asim
tasos_ntv
DJ Stefzia
Mr Z
gp6
chriskazakos
petikas
stloukas
npalami
Evripidis
Ponan
Petross
moutdimi
dimitrisblioumis
jimalexoud
Chrisvb17
gcheristanidhs
Ast
Belafonte
Chaidec
manos_diakakis
daphnenik
malogeor
nmpampal
Haralampos
JoHn!
maestros
aalmpanb
Dimosthenis
Sotirisbikos
tank
witchingHour
kstavroulis
noimaginationforthis
freskoulhs
DespoinaKarategou
meni
Giopan
John120196
Farmakis Aggelos
alice
papajohnn06
tasakis
xdallas
Nikos_313
George_RT
marf10
teeeoooo
mdimitrig
bit11
Apostolos adam
aurora
bilbo
valentini
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 5ο Εξάμηνο > 5ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Ηλεκτρικές Μετρήσεις Ι (Moderators: Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > [Ηλ.Μετρήσεις Ι] Παράπονο
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: [Ηλ.Μετρήσεις Ι] Παράπονο  (Read 5572 times)
Tsihiro
Θαμώνας

View Profile
[Ηλ.Μετρήσεις Ι] Παράπονο
« on: March 04, 2008, 16:05:19 pm »

Αν και συνέβη σήμερα το περιστατικό που θα σας διηγηθώ και μου χάλασε πραγματικά τη διάθεση,θα προσπαθήσω να το μεταφέρω αυτούσιο και αποφορτισμένο.
Μόλις βγήκαν οι βαθμοί είδα ότι είχα περάσει το μάθημα αλλά περίμενα καλύτερο βαθμό και σκέφτηκα να πάω να το δω.Δεν ήταν γραμμένο κάπου πότε δεχόταν ο Πετρίδης, οπότε σήμερα κατά τις 2 παρά με βόλευε και χτύπησα την πόρτα του γραφείου του.
Ρώτησα από την πόρτα -δε μου είπε να περάσω μέσα- αν μπορώ να δω το γραπτό μου, μου είπε "όχι,βγήκε ανακοίνωση για την άλλη πέμπτη".Λέω "θα λείπω,μπορώ να ερθω αύριο?" "όχι" μου λέει και κάνω μια τελευταία προσπάθεια "θα είμαι στη Φινλανδία ομως..ίσως αργότερα?"  "Στείλε άλλον" και σηκώνει τους ώμους σε στυλ τι με νοιάζει εμένα..

Δεν ήταν τόσο η στιχομυθία που με πείραξε, ούτε ο βαθμός,αν κ κατά τη γνώμη μου ήταν μάλλον αδικαιολόγητος,αλλά τώρα δε θα μπορέσω να το διαπιστώσω γιατί δε θα το δω ποτέ..Ήταν το ύφος που υπενθύμιζε ποιος εδώ πέρα ορίζει τι γίνεται και ποιος υπακούει.Όταν έκλεισα την πόρτα ένιωσα μειωμένη,ότι δε μου δόθηκε η απαραίτητη προσοχή..

Undecided

« Last Edit: March 04, 2008, 16:17:47 pm by Tsihiro » Logged
Tsihiro
Θαμώνας

View Profile
Re: [Ηλ.Μετρήσεις Ι] Παράπονο
« Reply #1 on: March 04, 2008, 16:30:15 pm »

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι να στείλω άλλον για το μάθημα τι νόημα έχει?΄Πως θα μπορούσε να με αντικαταστήσει?Πως θα ήξερε αν έχω γράψει καλά ή όχι?
Νομίζω ότι απλώς βρήκε μια δικαιολογία για να με ξεπετάξει.

Αν κάτι θαυμάζω στους πολύ μορφωμένους ανθρώπους, όπως οι καθηγητές μας για παράδειγμα, αυτό είναι η απλότητα τους και ότι δεν φέρονται σαν σπουδαίοι,άλλα σαν ίσοι με τους αλλους.Την αλαζονεία που  δίνει η Θέση,την έχω παρατηρήσει και σε μερικούς άλλους καθηγητές και ανθρώπους, δηλαδή να χτυπάς την πόρτα για να ρωτήσεις κάτι, και να έχεις το συναισθημα ότι ο άλλος σε βλέπει σαν μύγα στο πιάτο του.
« Last Edit: March 04, 2008, 16:32:40 pm by Tsihiro » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #2 on: March 04, 2008, 16:51:47 pm »

Δεν είναι θέμα ισότητας, είναι θέμα στοιχειώδους σεβασμού... ακόμα και να μην ήταν διατεθειμένος να δεχτεί φοιτητές άλλη μέρα, όφειλε να σου το πει ευγενικά, όχι σαν να του είχες κάνει κάτι Sad

Πάντως σε άλλες σχολές ακούω ότι είναι χειρότερα... στην Οδοντιατρική υπάρχουν φαινόμενα να μην αφήνουν και γενικά τους φοιτητές να δουν τα γραπτά τους σε κάποια μαθήματα! Πλήρης αυθαιρεσία Shocked

Τι να πεις Undecided

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #3 on: March 04, 2008, 16:53:02 pm »

Εντάξει, μην το παίρνεις προσωπικά. Αν μειωνόμασταν κάθε φορά που προσπαθούσαν να μας μειώσουν θα είχαμε εξαφανιστεί μέχρι τώρα! lol
Αφού δεν είναι η ουσία του πράγματος που σε πειράζει (δηλαδή ο βαθμός και η στιχομυθία), μην δίνεις σημασία!

Ουδέν Σχόλιον!
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: March 04, 2008, 17:06:12 pm »

Εντάξει παιδιά έχουμε συνηθίσει να μας φέρονται αδιάφορα έως άσχημα οι καθηγητές μας και το έχουμε αποδεχτεί σαν αυτονόητο. Ξέρετε, δεν είναι! Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι εδώ για να μας βοηθάνε!
Τώρα για το πώς θ' αλλάξει...ας κοιτάξουμε με τη δική μας συμπεριφορά να είμαστε καλά κι εμείς και οι γύρω μας και ας περάσουμε φίλτρα για τα υπόλοιπα.

It's alright
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #5 on: March 04, 2008, 17:47:50 pm »

Πάντως από όσα άκουσα, και άλλα παιδιά παραπονέθηκαν για χαμηλούς βαθμούς φέτος στις μετρήσεις... Undecided

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #6 on: March 04, 2008, 17:52:41 pm »

Quote from: bjork on March 04, 2008, 17:06:12 pm
Εντάξει παιδιά έχουμε συνηθίσει να μας φέρονται αδιάφορα έως άσχημα οι καθηγητές μας και το έχουμε αποδεχτεί σαν αυτονόητο. Ξέρετε, δεν είναι! Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι εδώ για να μας βοηθάνε!
Τώρα για το πώς θ' αλλάξει...ας κοιτάξουμε με τη δική μας συμπεριφορά να είμαστε καλά κι εμείς και οι γύρω μας και ας περάσουμε φίλτρα για τα υπόλοιπα.

Μα οι περισσότεροι καθηγητές δεν είναι έτσι. Ορισμένοι μάλιστα είναι εξαιρετικά φιλότιμοι και δείχνουν μεγάλη διάθεση να σε διδάξουν και να σε διευκολύνουν όσο μπορούν (Μητράκος και Κεχαγιάς τα πιο τρανταχτά παραδείγματα). Ο Πετρίδης αντίθετα έχει κάνει όλο τον κόσμο να τον αντιπαθεί Roll Eyes

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #7 on: March 04, 2008, 18:27:07 pm »

Δυστυχώς έτσι αντιδράνε μερικοί... μην το παίρνεις προσωπικά.... Wink

και δεν είναι όλοι έτσι.... Wink
valerios
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Rock n' Ball...

View Profile
« Reply #8 on: March 04, 2008, 18:44:50 pm »

Σίγουρα, η συμπεριφορά του κ.Πετρίδη είναι λανθασμένη και ..αντιεπαγγελματική σε κάποιο βαθμό, όντας καθηγητής τομέα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μην δίνεις σημασία και να ξεχάσεις το συμβάν όσο το δυνατόν περισσότερο. **

Τώρα, σχετικά με τις μετρήσεις και τις βαθμολογίες, μπορώ να πω ότι ..''τσεκούρωσαν''..δεν είχα κάνει μόνο το πρώτο θέμα (το πρόβλημα με το σφάλμα..), και από το max που ήταν 8,3, πήρα 6.. Shocked Περίμενα 7 με κάπως αυστηρή βαθμολογία, μιας και είχα ξεχάσει να κάνω το διανυσματικό διάγραμμα στο θέμα με τη συνδεσμολογία Aaron, αλλά όχι και -2 μονάδες..

Αλλά από την άλλη ίσως δικαιολογείται η αυστηρή βαθμολογία ελέω ευκολίας του μαθήματος.. Undecided

** Ελα αύριο 11-1 στο μάθημα των ΣΗΕ Ι με τον κ.Παπαγιάννη να ..''στανιάρεις''.. Grin Grin
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #9 on: March 04, 2008, 18:56:28 pm »

Εγώ υπήρξα μάρτυρας αντίστοιχης συμπεριφοράς στις εξετάσεις του εργαστηρίου..

Όσο για τη βαθμολογία, όπως μου εξήγησε καθηγητής, αυτό που κάνει ο Πετρίδης είναι να βγάζει μια πρόχειρη βαθμολογια και να ορίζει ημερομηνία για άτομα που θέλουν να δουν το γραπτό τους.. Σε ερώτηση για το τι θα πει πρόχειρη δεν πήρα απάντηση.. Ότι να ναι..

Πάντως ο σεβασμός δεν είναι δεδομένος αλλά κερδίζεται κάθε μέρα..
Tsihiro
Θαμώνας

View Profile
« Reply #10 on: March 04, 2008, 19:09:57 pm »

Σίγουρα όλοι οι καθηγητές δεν είναι έτσι.Άλλο ένα τρανταχτο παράδειγμα φιλικού και ευγενικού καθηγητή ο Ντελόπουλος.
Δεν είμαι δυσαρεστημένη γενικά από το τμήμα,ούτε έχω πρόβλημα με τον συγκεκριμένο καθηγητή.Αυτός είναι ο τρόπος όμως με τον οποίο μπορώ να διαμαρτυρηθώ.Και νομίζω ότι αξίζει να διαμαρτυρεται κανείς,γιατι είναι πράγματα που μπορούν να διορθωθούν εύκολα και γιατί πρέπει να υπενθυμίζεται στους καθηγητές,ότι ο ρόλος τους είναι να μας βοηθάνε και να είναι προσγειωμένοι και να δείχνουν σεβασμό.Δεν είναι σχέση  κατώτερου - ανώτερου η σχέση φοιτητή - καθηγητή. Άλλωστε βρίσκονται στο πανεπιστήμιο προς εξυπηρέτηση μας.
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #11 on: March 04, 2008, 19:30:32 pm »

Οπα κατσε ενα λεπτο!
Ο ντελοπουλος σου ζηταει να λυσεις θεματα που δεν εχει λυσει στον πινακα! (δες γραφικη) Τι να την κανω εγω την ευγενεια του αμα χανω ενα ολοκληρο μαθημα ετσι?
Ο πετριδης, υπο αυτην την εννοια, ειναι πιο σωστος σαν καθηγητης. Να εξηγουμαστε Smiley

Quote from: Tsihiro on March 04, 2008, 16:05:19 pm
Ρώτησα από την πόρτα -δε μου είπε να περάσω μέσα- αν μπορώ να δω το γραπτό μου, μου είπε "όχι,βγήκε ανακοίνωση για την άλλη πέμπτη".Λέω "θα λείπω,μπορώ να ερθω αύριο?" "όχι" μου λέει και κάνω μια τελευταία προσπάθεια "θα είμαι στη Φινλανδία ομως..ίσως αργότερα?"  "Στείλε άλλον" και σηκώνει τους ώμους σε στυλ τι με νοιάζει εμένα..
Ε σε ειδε ψαρωμενη και σε πειραζε.
Μια μερα πριν να φυγεις στο εξωτερικο, πανε στο γραφειο του και ρωτα τον παλι και πες του οτι αυριο φευγεις εξωτερικο και δεν μπορεις να πας την πεμπτη. Μπες με πηγμη και οχι πολλες ευγενειες Tongue "Δασκαλε αυτο και αυτο..."

...........
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #12 on: March 04, 2008, 19:35:38 pm »

Quote from: Hauptkraft on March 04, 2008, 19:30:32 pm
Οπα κατσε ενα λεπτο!
Ο ντελοπουλος σου ζηταει να λυσεις θεματα που δεν εχει λυσει στον πινακα! (δες γραφικη) Τι να την κανω εγω την ευγενεια του αμα χανω ενα ολοκληρο μαθημα ετσι?
Ο πετριδης, υπο αυτην την εννοια, ειναι πιο σωστος σαν καθηγητης. Να εξηγουμαστε Smiley

Καλά ρε, εδώ αναγκαστήκαμε να του κάνουμε ολόκληρη ιστορία επειδή δεν ερχόταν να κάνει μάθημα (για Μετρήσεις 1 λέω)! Lips Sealed

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
gtpp
Guest
« Reply #13 on: March 04, 2008, 19:37:36 pm »

Οπα κατσε ενα λεπτο!

Off-topic

Quote from: Tsihiro on March 04, 2008, 16:05:19 pm

Ε σε ειδε ψαρωμενη και σε πειραζε.
Μια μερα πριν να φυγεις στο εξωτερικο, πανε στο γραφειο του και ρωτα τον παλι και πες του οτι αυριο φευγεις εξωτερικο και δεν μπορεις να πας την πεμπτη. Μπες με πηγμη και οχι πολλες ευγενειες Tongue "Δασκαλε αυτο και αυτο..."

Τι καρναβαλος που εισαι.
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #14 on: March 04, 2008, 19:41:15 pm »

και αρρωστος κιολας gtpppppppppp Cheesy

...........
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: