• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:07:46 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:07:46 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 98
Total: 169
mkoutsouk
johnmout
lefterish
angelos
evgeniaz
oak456
savvastzan
MikriTulipa
mrotskos
Kv
Apostolos adam
mark
antwnis
pliroforikarios
Notac
Vromofona Kathikia
ioannisfa
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikos.a
harischris
kmargaritis
Billyskotsikas
dem05
DimKaratzas
evtrents
Leftor
okatapo
Zoifouka
dimant
DLHERRO
Fotis Roukoutakis
Stathiss
salonikios
Arsen
marilita
Sotirisbikos
stefpapa21
dirac1
chris s
Emilios
fpapat
koulikas
gmout
Fenia04
Spyrtos14
xanthosp
chatzikys
msandr
theodorevic
Louisa
panapasc05
soph553
vpoug
IBOURAS
idchatzi
Nekt
kstavroulis
despoina15
aachmet
pxanthob
vasiliki_m
chris123
Vmous
theofr
Mavromati
thenoface
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΠΚΣ: ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: ΠΚΣ: ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΗΛΩΝΟΥΝ  (Read 11230 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: ΠΚΣ: ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
« Reply #30 on: September 17, 2005, 00:50:08 am »

Δωσε Μπαμπη....
Ασε τους να λενε οτι θελουν.
Ου μπλεξεις και αντε μετα να ξεμπλεξεις...
Κωλοφαρδος ο Αλιακμων που ειναι εναντιον του, εχει απιστευτο χαβαλε....
Γινετε να ειστε και εναντιον εμενα;;; Λιγακι;;;;
(εννοειται οτι αφου ειναι εναντια του φορουμ ειναι εναντια και σε καθενα απο μας, τα προηγουμενα τα ειπα για πλακα)

Ειμαι διαβολακι,
μπορω να ειρωνευτω λιγουλακι....
Χιχιχιχιχιχιχιχι......
« Last Edit: September 17, 2005, 00:51:53 am by Aurelius » Logged

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Απ: ΠΚΣ: ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
« Reply #31 on: September 17, 2005, 02:01:40 am »

Quote from: pmourati on September 17, 2005, 00:06:54 am
ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
 Τι γίνεται ρε παιδιά είναι ΠΚΣ αντίθετη με το φορουμ και δεν το ήξερα;Πραγματικά αν και στην αρχή νευρίασα μετά άρχισα να γελάω με την προσπάθεια όλων να τα "χώσουν" στη ΠΚΣ.Βασικά από μερικούς δν το περίμενα αλλά τέλος πάντων...Φυσικά αυτό που λέει ο Furgitive (σα δημοσιογράφο που έπιασε λαυράκι) δεν αληθευεί.Τώρα για τα φυλλάδια δε κατάλαβα τι έγινε αν θέλετε να τα μοιράζουμε αφήστε τα στο τραπεζάκι.Δε λέω άλλα γιατί αν και είναι μέλη-διαβάζουν 773 κάποιοι άλλοι 10-15 γράφουν πολύ και εγώ δεν ασχολούμαι τόσο.Μπορούμε φυσικά να τα πούμε απο δευτερά στη σχολή γιατι, δεν μ'αρέσουν πολύ τα "αυτός είπε αυτό και εκείνος εκείνο" από το δίκτυο τα λέμε μια χαρά και κανονικά δια λαλιας!...
 Παναγιώτης

Ιδού λοιπόν και ο πολυαναμενομενος αντίλογος...
Ο αντίλογος του ψεκαστε, σκουπίστε , τελειώσαμε.
Αν θέλεις να κάνεις αντίλογο συνάδελφε, να'χεις τα @$% να κάνεις και διάλογο.
Κι άσε τις ατάκες του στυλ "από μερικούς δν το περίμενα αλλά τέλος πάντων" ή τους χαρακτηρισμούς σαν σε τηλεοπτικά παράθυρα.
Από ποιους δεν το περίμενες; Από τον Αλιάκμων, από μένα;

Γιατί μπορώ να κατεβώ και εγώ άνετα σε αυτό το επίπεδο και να χρησιμοποιήσω για σένα τη φράση με το δημοσιογράφο και το λαυράκι, αντικαθιστώντας κατάλληλα τις λέξεις:
δημοσιογράφο->αρπακτικό
λαυράκι->πρωτοετής

Για να μη μιλήσω και για τα υπόλοιπα χαριτωμένα περι εθελοντισμού που άκουσα σήμερα.
ΕΛΕΟΣ!

Μίλα λοιπόν καθαρά και πρώτα ξεκαθάρισε όπως γράφει και ο Αλιάκμων ως τι μιλάς.
Ως ο εαυτός σου ή ως ΠΚΣ;
Και ο συναγωνιστής σου τότε ως τι μιλούσε;
Ένας από τους δύο σας λοιπόν ψεύδεται ή στην καλύτερη περίπτωση είναι πεπλανημένος.
Και φυσικά υπέυθυνη για τα μέλη είναι η ίδια η παράταξη που τα εγγράφει και τα συντηρεί.
Κι όταν λοιπόν ένα από αυτά παίρνει θέση, λέγοντας ότι εκφράζει την παράταξη, εγώ θα πρέπει να τον πιστέψω ή θα πρέπει να περιμένω το επόμενο μέλος που θα μου πει ακριβώς το αντίθετο, λέγοντας ότι εκφράζει την επίσημη θέση;

"Πραγματικά αν και στην αρχή νευρίασα μετά άρχισα να γελάω με την προσπάθεια όλων να τα "χώσουν" στη ΠΚΣ"
Δεν προσπαθούμε να τα χώσουμε. Τα χώνουμε.

"τα λέμε μια χαρά και κανονικά δια λαλιας!."
Πρώτα θα ξεκαθαρίσεις όλα όσα άφησες να αιωρούνται. Μίλα δημόσια τι φοβάσαι;
Μήπως το ότι τα γραπτά μένουν και δεν μπορούν να αναιρεθούν;

Εμβόλιμο: Αν δεν θέλετε παρεξηγήσεις, να είστε πιο προσεκτικοί με τα μέλη που αφήνεται στο "τραπεζάκι" και απορρίπτουν προτάσεις όχι ως άτομα αλλά ως παραταξη.

Και παρεπιπτοντως είμαι fugitive και όχι fuRgitive

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #32 on: September 17, 2005, 02:11:51 am »

ΕΛΕΟΣ τι αλλο θα ακουσουμε απ αυτην την παραταξη ρε παιδακι μου!!
Οκ δεν σου παμε να δεχθεις αβιαστα να μοιραζεις φυλλαδιο (ενημερωτικο παρακαλω) απο αλλη ομαδα αλλα βρες μια σοβαρη δικαιολογια ρε αδερφε...

Ο ξεπεσμος της αριστερας στο προσωπο της ΠΚΣ δεν εχει ορια...
κ δεν ευθυνονται μονο τα φερεφωνα που μεταφερουν τις θεσεις ( τι θεσεις δλδ ας μην γελιομαστε.... ΤΟ ΠΕ Ο Α. . . ΟΣ... ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!! ) της παραταξης αλλα ευθυνονται φυσικα και αυτοι που καθοριζουν τις θεσεις αυτες καθ αυτες!!
 Σε τι τους ενοχλησε δηλαδη το φορουμ??
Μηπως η ελευθερια του λογου, και η ισοτητα των μελων και η δυνατοτητα του Αλιακμων (γιατι στην προκειμενη περιπτωση γιαυτον μιλαμε) να εκφερει τη γνωμη του αβιαστα ειναι αντιθετη με το ΚΚΕ???
Την ιστορικη αριστερα της χωρας???

Η μηπως δεν μπορουν απλα να τον αντιμετωπισουν και γιαυτο δεν αναλωνονται σε μια τετοια διαδικασια και θεωρουν το φορουμ οτι η Λουκα το barcode!!!

Ρε Σταθη σε παρακαλω πολυ μιας κ αναγνωριζω οτι εισαι ενα αρκετα μορφωμενο ατομο κατσε σε παρακαλω εξηγησε μια φορα σ αυτα τα παιδακια 5 πραγματακια....
προτεινε τους και κανα βιβλιο ...
τι να πω απελπιζομαι....

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #33 on: September 17, 2005, 02:15:59 am »

Quote from: JAs0n-X on September 17, 2005, 02:11:51 am

Ρε Σταθη σε παρακαλω πολυ μιας κ αναγνωριζω οτι εισαι ενα αρκετα μορφωμενο ατομο κατσε σε παρακαλω εξηγησε μια φορα σ αυτα τα παιδακια 5 πραγματακια....
προτεινε τους και κανα βιβλιο ...
τι να πω απελπιζομαι....

Εγώ απλά θα προσκαλέσω τον Αλιάκμων να είναι παρών τη Δευτέρα,
για πολλούς λόγους.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
babar
Νεούλης/Νεούλα
*

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #34 on: September 17, 2005, 02:36:34 am »

Χαιρετώ τους ξενύχτιδες. Κατάρχας αυτό που είπε το μέλος της ΠΚΣ (δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τον fugitive) φυσικά και δεν εκφράζει την ΠΚΣ. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να μην εκφράστηκε σωστά όπως είπε και ο Αλιάκμων. Η ΠΚΣ σαν παράταξη και εγώ αν θέλετε προσωπικά δεν είμαστε αντίθετοι στο FORUM και φυσικά τι ίδιο ισχύει και για τα μέλη του (αυτό όπως επισήμανε ο fugitive είναι σίγουρα άτοπο και γελοίο).

Α... Αυτά που γράφτηκαν πέρι καθοδήγησης και γραμμής κόμματος κτλ. έλπίζω πέρα από την πλάκα να καταλαβείνετε ότι είναι αστεία.

ΚΑΙ το μέλος της ΠΚΣ που είπε τα παραπάνω έχει ήδη διαγραφεί μετά απο έκτατη σύγκληση του πολιτικού γραφείου στις ΄01:27 γιατί δεν κατανούσε την γραμμή του κόμματος για το INTERNET και τα διαδικτιακα FORA ; :
LOL-------------------------------------LOL---------------------------------LOL---------------------------LOL-----------------------LOL

Παντως ειλικρινά πρέπει να γίνει μια συζήτηση επί του θέματος... Τα λεμε στη γραμματεία.

Γιάννης μέλος ΠΚΣ

Υ.Γ αυτό δεν είναι επίσημη  <<πολιτική>> διακήρηξη. Απλώς άποψη...Κινδυνεύω με διαγραφή?
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #35 on: September 17, 2005, 02:46:51 am »

Επιτελους ενα ατομο ηρθε να μας εξηγησει 5 πραγματακια και να ξεδιαλυνει τα πραγματα!! τοσες φορες εχουμε πει πραγματα που αφορουν και "δειχνουν" πολιτικες παραταξεις κ περαν του Αλιακμων και του pmourati δεν εχω δει αλλη υπευθυνη δηλωση!

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Re: Απ: ΠΚΣ: ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
« Reply #36 on: September 17, 2005, 10:01:25 am »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 17, 2005, 00:42:50 am
Και τώρα μετά την παράθεση γεγονότων κάνω την κριτική μου. Προσωπικά αισθάνομαι προσβεβλημένος από την στάση αυτή και την εμμέσως υποστήριξη ότι το φόρουμ, οπότε και γω, δεν είναι τίποτα άλλο από γκρίνια που δεν οδηγεί τελικά σε δράση καθώς και την υποστήριξη ότι δεν αποτελεί πολιτική έκφραση.

Το φόρουμ είναι ένα βήμα για να απευθυνθείς σε πολλά άτομα ταυτόχρονα βελτιώνοντας κατά πολύ την επικοινωνία αφού μπορείς :

να εκφέρεις άποψη χωρίς να σε διακόψουν

να κριθείς και να κρίνεις επί τόπου άμεσα (και από την λαϊκή βάση όπως θα έλεγαν κάποιοι)

ότι κάνεις το κάνεις γραπτά και δε μπορείς να αρνηθείς ότι είπες

Σαν ένα τέτοιο βήμα αποτελεί μέσο και δε μπορεί να κατηγορηθεί το ίδιο αλλά μόνο αυτοί που το κατέχουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτοί είναι τα μέλη του, που είναι ισότιμα. Έτσι θεωρώ πως κάθε γενική κρίση προς το φόρουμ είναι και για μένα και σαν τέτοια θα την κρίνω.

Αν κάποιος διαφωνεί με την άποψη οποιουδήποτε μπορεί να επιχειρηματολογήσει εναντίον της και αυτό θα όφειλε να κάνει το συγκεκριμένο άτομο καθώς όπως μας είπε παρακολουθεί το φόρουμ.

Επίσης δε μπορεί να κρίνει κάποιος ελαφρά τη καρδία το φόρουμ όταν δεν ποστάρει και δεν συμμετέχει σε κοινές διαδικασίες. Όταν δεν έχει έρθει ποτέ σε συναντήσεις εθελοντών και δεν έχει αγωνιστεί μαζί μας.

Τέλος να πω ότι συμφωνώ στη αντίθεση του προς την γκρίνια που δε προάγει έργο. Παρόλα αυτά διαφωνώ καθέτως ότι κάτι τέτοιο ισχύει και αυτό γιατί το φόρουμ τελικά δεν είναι τα ποσταρισμένα μηνύματα είμαστε όλοι εμείς και όχι αριθμημένα μηνύματα. Που γνωριζόμαστε προσωπικά μαζί μεταξύ μας και ενεργούμε με βάση την κρίση μας. Ενέργειες τις οποίες δε γνωρίζει και δε μπορεί να τις κρίνει μέσα από μερικά μηνύματα τα οποία διάβασε στο WEB.

Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Bob! Πολύ σωστός!  Wink Wink
Με την άδειά σου, έχω τονίσει 2 σημεία του κειμένου σου παραπάνω:
1) Πόσοι συνάδελφοι εκτός forum έχουν καταλάβει την άνοδο του εθελοντισμού και τις πολλαπλές δράσεις που έχουν ξεκινήσει από εδώ?
Ή μήπως τα θέματα νησίδες, λέσχη, κυλικείο (εντός των ημερών) και άλλα τα έκαναν οι παρατάξεις (όλες) και όχι οι ανένταχτοι φοιτητές κατά βάση μέλη του forum?
2) Ποιος είναι που μονίμως γκρινιάζει σε αυτήν τη χώρα το αφήνω για εσάς να το καταλάβετε.

Quote from: babar on September 17, 2005, 02:36:34 am
ΚΑΙ το μέλος της ΠΚΣ που είχε τα παραπάνω έχει ήδη διαγραφεί μετά απο έκτατη σύγκληση του πολιτικού γραφείου στις ΄01:27 γιατί δεν κατανούσε την γραμμή του κόμματος για το INTERNET και τα διαδικτιακα FORA ;

Θέλετε και μπράβο για τις δημοκρατικές μεθόδους σας? Δεν ήταν πιο απλή μια ώριμη τοποθέτηση σε μορφή (σοβαρού) αντιλόγου εξαρχής?
Αλλά μάλλον η λειτουργία σας πιο πολύ σχέση έχει με τα πολιτικά κόμματα παρά σχετίζεται με τα προβλήματα της σχολής.
Πλήρης απογοήτευση προσωπική από την ΠΚΣ.
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #37 on: September 17, 2005, 12:32:27 pm »

Quote from: fugitive on September 17, 2005, 02:01:40 am
Από ποιους δεν το περίμενες; Από τον Αλιάκμων, από μένα;

Όχι, απο μένα δεν το περίμενε επειδή υπήρξα μέλος της ΠΚΣ για ένα μικρό διάστημα πριν καιρό... (Ακόμα αρνούνται να με διαγράψουν απο την ΚΝΕ παρ'οτι εγω χτυπιέμαι να το κάνουν!!)

Πάντως με τη σειρά μου θα ακολουθήσω το παράδειγμα του Απόστολου και θα ζητήσω συγγνώμη απο το φόρουμ που κατέβασαμε το επίπεδο του thread με τα ξεκατινιάσματα εναντίον της ΠΚΣ αλλά με τέτοια στάση που αναφέρθηκε οτι είχε απέναντι στο φόρουμ είναι και λίγο λογικό να νευριάσουμε.

Γιάννη ο Α...ας είναι που διαγράφηκε?

www.e-steki.gr
babar
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #38 on: September 17, 2005, 13:37:00 pm »

Quote from: babar on September 17, 2005, 02:36:34 am
ΚΑΙ το μέλος της ΠΚΣ που είχε τα παραπάνω έχει ήδη διαγραφεί μετά απο έκτατη σύγκληση του πολιτικού γραφείου στις ΄01:27 γιατί δεν κατανούσε την γραμμή του κόμματος για το INTERNET και τα διαδικτιακα FORA ;

Θέλετε και μπράβο για τις δημοκρατικές μεθόδους σας? Δεν ήταν πιο απλή μια ώριμη τοποθέτηση σε μορφή (σοβαρού) αντιλόγου εξαρχής?
Αλλά μάλλον η λειτουργία σας πιο πολύ σχέση έχει με τα πολιτικά κόμματα παρά σχετίζεται με τα προβλήματα της σχολής.
Πλήρης απογοήτευση προσωπική από την ΠΚΣ.

Καταρχάς Καλημέρα. Λοιπόν η δήλωση διαγραφής που έστειλα χθες δεν είναι ερώτηση. Το ερωτηματικό στο τέλος μου ξέφυγε. Τώρα αν εσύ κατάλαβες ότι θέλουμε συγχαρητήρια για κάτι... ουδεν σχόλιον.

Υ.Γ έχεις ήδη διαγραφεί Michelle
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #39 on: September 17, 2005, 14:26:55 pm »

Πάντως η διαγραφή του συγκεκριμένου μέλους δε με καλύπτει.

Διαγράφηκε γιατί δε κατανοούσε τη θέση του κόμματος (ποιό κόμμα είναι αυτό?) για το νετ / fora. Εγώ αυτό που περιμένω είναι να ακούσω τη επίσημη θέση της ΠΚΣ για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ / ΦΟΡΑ και συγκεκριμένα για το ΤΗΜΜΥ.gr. Αν την έχω αδικήσει στα παραπάνω μηνύματα μου θα ανακαλέσω.

Υ.Γ. Τα παραπάνω μηνύματα δεν αποτελούν "ξεκατίνιασμα" Η ΠΚΣ έχει την πλειοψηφία στο σύλλογο και κάθε τι που εκφράζει υποτίθεται ότι αποτελεί αντιπροσώπευση της πλειοψηφίας των φοιτητών και σαν κάτι τέτοιο κρίνεται. Ο πολιτικός-κομματικός λόγος έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από την απλή δήλωση ενός ατόμου όποτε και θα πρέπει να αιτιολογείται επαρκώς.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
babar
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #40 on: September 17, 2005, 15:20:26 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 17, 2005, 14:26:55 pm
Πάντως η διαγραφή του συγκεκριμένου μέλους δε με καλύπτει.

Ρε παιδιά είπα πριν μια μ@λ@κί@ για δαγραφή και το κάνατε θέμα... Ηρεμήστε λίγο. Για μα ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα Η ΠΚΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟ FORUM  . Και επειδή ζητήθηκε η επίσημη θέση της ΠΚΣ Θα βγει κάποια ανακοίνωση ή κάτι τέτοιο ή απλώς θα το συζητήσουμε από Δεύτερα. Πάντως πιστεύω ότι δεν υπάρχει καποιο πρόβλημα τελικά. Και εγώ διαφωνώ με πράγματα που ακουγονται πολλές φορές. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αντίθετος με το FORUM

ΟΧΙ ΟΧΙ δεν διαγράφτηκε κανένας...                     

Προς το παρόν...
LOL______________________________LOL_____________ _____________________________LOL
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #41 on: September 17, 2005, 15:27:14 pm »

Φίλε Γιάννη με όλον το σεβασμό που (ξέρεις ότι) σου έχω,
αρχικά να ξέρεις ότι εδώ αναλαμβάνεις την ευθύνη των λόγων σου. Εσύ μας είπες ότι διεγράφη το παιδί που έκανε την "γκάφα" (ας μου επιτραπεί). Τώρα μας λες ότι δεν διεγράφη. Αποφάσισε.
Αν δεν διεγράφη, ανακαλώ, ωστόσο το καυστικό μου σχόλιο προκλήθηκε από τοι ότι ανέλαβες υπεύθυνα να πεις τη θέση της παράταξής σου και θεώρησα ότι αυτό έκανες.
Δεν έχουμε καλυφθεί. Θα περιμένουμε εξήγηση. Δεν το περνάμε στο ντούκου όπως προσπάθησες να το κάνεις εσύ τώρα. Είναι σοβαρό το θέμα. Όλα αυτά όμως πρέπει να ταρακουνήσουν κυρίως εσάς, τα μέλη της παράταξής σας, για να γίνεται επιτέλους αυτό που πρέπει, υπεύθυνα άτομα.
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #42 on: September 17, 2005, 15:37:34 pm »

Το "LOL LOL LOL" είναι η στάση της ΠΚΣ απέναντι στο θέμα?? Υποτίθεται οτι περιμένουμε μια υπέθυνη απάντηση απο τα μέλη της για αυτή τη δήλωση-αίσχος που διέρρευσε και ο αντίλογος που παίρνουμε αποτελείται απο αντιφάσεις, χάχανα και ειρωνικά σχόλια.
Μπράβο σας. ^thumbdown^

ΥΓ: Το οτι δεν έχω διαγραφεί μου το είπε το παιδί που απ'οτι κατάλαβα έκανε και τη δήλωση, ο Α***ας. Επιτέλους ας τον ενημερώσει κάποιος για το τι γίνεται με την παράταξη και την κομματική νεολαία στην οποία ανήκει για να μην λεει κοτσάνες.

ΥΓ2: Η διαγραφή μου πότε έγινε? Μήπως όταν έφτασα στο σημείο να απειλήσω το εν λόγω άτομο οτι θα αρχίσω να λεω παντού οτι δεν με διαγράφετε (και άρα δεν τηρείτε το καταστατικό της ΚΝΕ) αν δεν το κάνετε???
« Last Edit: September 17, 2005, 15:40:54 pm by ~Michelle~ » Logged

www.e-steki.gr
babar
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #43 on: September 17, 2005, 15:48:22 pm »

Quote from: Alexkasgr on September 17, 2005, 15:27:14 pm
Φίλε Γιάννη με όλον το σεβασμό που (ξέρεις ότι) σου έχω,
αρχικά να ξέρεις ότι εδώ αναλαμβάνεις την ευθύνη των λόγων σου. Εσύ μας είπες ότι διεγράφη το παιδί που έκανε την "γκάφα" (ας μου επιτραπεί). Τώρα μας λες ότι δεν διεγράφη. Αποφάσισε.
Αν δεν διεγράφη, ανακαλώ, ωστόσο το καυστικό μου σχόλιο προκλήθηκε από τοι ότι ανέλαβες υπεύθυνα να πεις τη θέση της παράταξής σου και θεώρησα ότι αυτό έκανες.
Δεν έχουμε καλυφθεί. Θα περιμένουμε εξήγηση. Δεν το περνάμε στο ντούκου όπως προσπάθησες να το κάνεις εσύ τώρα. Είναι σοβαρό το θέμα. Όλα αυτά όμως πρέπει να ταρακουνήσουν κυρίως εσάς, τα μέλη της παράταξής σας, για να γίνεται επιτέλους αυτό που πρέπει, υπεύθυνα άτομα.

Αλέξανδρε καταρχάς ο σεβασμός είναι αμοιβαιός. Ως προς την διαγραφή φυσικά αστειευόμουν. (νόμιζα ότι ήταν κατανοητό, σύγνώμη πάντως για τυχόν παρεξηγήσεις). Αν πρόσεξες είπα ξεκάθαρα και υπεύθυνα ότι τα όσα έστειλα ήταν καθαρά προσωπική μου άποψη. Δεν ανέλαβα να εκφράσω την παράταξη. Απλώς πιστεύω ότι το θέμα δημιουργήθηκε από παρεξήγηση.

Και το ξαναλέω μπορεί να διαφωνώ και εγώ και άλλοι με κάποια πράγματα που ακούγονται στο FORUM αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αντίθετος σε αυτό.

Πως είναι ο καιρός εκεί πάνω;
Alexkasgr
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #44 on: September 17, 2005, 15:56:13 pm »

Δεκτό. Ίσως παρεξήγησα τα όσα είπες. Πάντως αυτά τα οποία ανέφερα για την ΠΚΣ ισχύουν, ότι δηλαδή όλοι περιμένουμε επίσημη αιτιολόγηση.
Έστω και την Τετάρτη στη γραμματεία. Θα είμαι εκεί να τα πούμε.

Πες μου όμως ειλικρινά, συμφωνείς με το αρχικό της ΠΚΣ ότι "δεν μοιράζουμε το φυλλάδιο γιατί δεν  είναι πολιτικό και δεν καλεί σε αγώνα". Το θεωρείς σοβαρό. Νομίζω ότι ούτε διαβάσατε τι λέει.
Και εθίγην καλώς ή κακώς γιατί το συνέταξα αρχικά εγώ, με την πολύτιμη βοήθεια και του Αλιακμωνα κτλ σε διορθώσεις. Εδώ είναι που κολλάνε τα περί γραμμής, δεν μπορεί νοήμων νέος να έχει λόγω να μη μοιράσει κάτι τόσο απλό, από τη στιγμή που βλέπετε το forum, ξέρετε τις εθελοντικές πρωτοβουλίες (ή μήπως όχι?) και το θεωρώ απίθανο να μην περιμένατε να δείτε το τραπεζάκι μας την Παρασκευή στη γραμματεία και να μην έχετε συζητήσει μεταξύ σας για αυτό.
Ειλικρίνεια θέλουμε, όχι τίποτα κακό.

EDIT: Ο καιρός το πάει για βροχή εδώ...  Smiley
« Last Edit: September 17, 2005, 15:57:54 pm by Alexkasgr » Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: