• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:25:41 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:25:41 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 35
Guests: 135
Total: 170
thpanousis
Tsn
ismini.h
Elenit
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
tinidou
Theislander
thomasdt
stelinas
Stelios V.
tasos gourd
Captain
rafail zisiadis
kakousios
aplos paratiritis
GeorgeGk
asimomyti
Mr Watson
maestros
babistso
Aria10
Kelly Tsimpouri
stavr0s16
nikpapoutsi
ThanosV
chriskazakos
kouf
AA RE LEWN
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 3ο Εξάμηνο > 3ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ (ΠΠΣ) (Moderators: chatzikys, Tasos Bot, tzortzis) > [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Down Print
Author Topic: [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις  (Read 19497 times)
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις
« Reply #75 on: February 09, 2008, 01:01:34 am »

Λοιπόν για να ΣΚΑΣΟΥΝ μερικοί, μάλλον θα πρέπει να τους πω το εξής:

Όταν πήγα να διαμαρτυρηθώ στο Δάιο, εγώ ήξερα ότι είχα κοπεί. Για λόγο άσχετο από το όλο θέμα (λάθη στη βαθμολόγηση δύο άλλων θεμάτων) ο βαθμός που είδα στην κατάσταση ήταν 2. Μέχρι τότε ήξερα ότι θα το ξαναδώσω. Γι' αυτό κόψτε τις μπαρούφες για "εκ του ασφαλούς". Αντίθετα, εγώ θα σας κατηγορήσω ότι κλαίγεστε επειδή δεν τα έχετε περάσει.

Δε με νοιάζει ούτε τι βαθμό παίρνει ο γείτονας, ούτε το πως τον παίρνει. Συμφωνώ ότι ο καθένας θα κρίνει τον εαυτό του. Αλλά σε αυτό το θέμα θιγόμουν εγώ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;

Κάποιος είπε ότι έπρεπε να τα κόψω και να τα ξαναδώσω ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Εντάξει λοιπόν κι εγώ ζητώ από εσάς να μην πάτε να δώσετε για 3 εξεταστικές κανένα από τα κυκλώματα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αλλαγή φιλοσοφίας. Είμαστε σοβαροί;

Κάποιος εξυπνάκιας το βρήκε... ήθελα την εύνοια των καθηγητών μου. Ναι! Έστειλα ένα mail που κατηγορούσα δημόσια δύο καθηγητές επειδή ήθελα να κερδίσω την εύνοιά τους. Έλεος!! Τι άλλο θα ακούσω!!!

Και κάποιος άλλος είπε ότι δεν μπορείς να διεκδικείς κάτι που στερεί την ελευθερία του άλλου. Ελευθερία για τι; Για να κλέψει; Ζητάτε να σας αφήνουν να κάνετε πράγματα που κανονικά ΔΕΝ επιτρέπονται. Γι' αυτό δεν αναγνωρίζω καμιά ελευθερία.
Θίγεται η δικιά μου, δεν επηρεάζω καμιά ελευθερία άλλων, άρα δρω.

Και κάτι τελευταίο...
Είστε σοβαροί ρε παιδιά; Σας έβαλαν θέματα μετρίου επιπέδου, στα Κυκλώματα 2, και κάνετε παράπονα;; Πάρ' τε το χαμπάρι, τα θέματα δεν έγιναν δυσκολότερα, η φιλοσοφία τους άλλαξε. Απλά εσείς θέλετε να φορτώσετε κάπου την αποτυχία. Αυτό κι αν είναι ανανδρία!
qwerty
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #76 on: February 09, 2008, 01:13:51 am »

Quote from: Junior on February 09, 2008, 01:01:34 am
Και κάποιος άλλος είπε ότι δεν μπορείς να διεκδικείς κάτι που στερεί την ελευθερία του άλλου. Ελευθερία για τι; Για να κλέψει; Ζητάτε να σας αφήνουν να κάνετε πράγματα που κανονικά ΔΕΝ επιτρέπονται. Γι' αυτό δεν αναγνωρίζω καμιά ελευθερία.

αν διαβάσεις καλύτερα,αλλα εσύ μάλλον μονο κυκλώματα διαβάζεις, θα δεις ότι αυτό το πράμα αναφέρεται στον αλιάκμων όσο αφορά εμάς και την ελευθερια τις γνώμης μας να σε κρίνουμε εσένα και τις πράξεις σου όπως κάνει αυτός με μας και τις ιδέες μας.
προφανώς σε βόλεψε να το μεταφέρεις έτσι... γιατί αν διάβασες και ποιο κάτω γράφω ότι δεν είμαι υπέρ τις αντιγραφής!

αλλα τι να περιμένει κανεις.....

Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #77 on: February 09, 2008, 01:14:06 am »

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #78 on: February 09, 2008, 01:19:53 am »

Ενα θα πω προς ολους τους συμφοιτητες μου: LOSERS!:p
Καλη συνεχεια

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
Αγόρι
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

βλὰξ ἄνθρωπος ἐπὶ παντὶ λόγῳ ἐπτοῆσθαι φιλεῖ

View Profile
« Reply #79 on: February 09, 2008, 01:20:52 am »

Αντε ρε παιδια καθηστε να ανοιξετε κανα βιβλιο και μην αναλωνεται τον χρονο ψαχνοντας αποδιοπομπαιους τραγους για την πιθανη αποτυχια σας.
Αντι να κραζετε τον καθε συμφοιτητη σας με τοση ευκολια που ειχε το θαρρος να πει την αποψη του,
καθιστε να κανετε λιγο αυτοκριτικη.

ελεος ρε παιδια

υ.γ. τα θεματα ηταν βατα, ας τα ανεβασει καποιος για να σχολιαστουν

Junior

View Profile
« Reply #80 on: February 09, 2008, 01:21:42 am »

Quote from: qwerty on February 09, 2008, 01:13:51 am
Quote from: Junior on February 09, 2008, 01:01:34 am

αν διαβάσεις καλύτερα,αλλα εσύ μάλλον μονο κυκλώματα διαβάζεις, θα δεις ότι αυτό το πράμα αναφέρεται στον αλιάκμων όσο αφορά εμάς και την ελευθερια τις γνώμης μας να σε κρίνουμε εσένα και τις πράξεις σου όπως κάνει αυτός με μας και τις ιδέες μας.
προφανώς σε βόλεψε να το μεταφέρεις έτσι... γιατί αν διάβασες και ποιο κάτω γράφω ότι δεν είμαι υπέρ τις αντιγραφής!

αλλα τι να περιμένει κανεις.....

Αναφερόμουν σε αυτό:

Quote from: qwerty on February 08, 2008, 21:22:02 pm
Quote from: aliakmwn on February 08, 2008, 21:18:23 pm
Quote from: qwerty on February 08, 2008, 21:08:55 pm
δεν προωθώ την αντιγραφή με κανέναν τρόπο αλλα τω να προκαλείς τους καθηγητές ,και ιδιαιτερα όταν έχεις εξασφαλισμένο τον εαυτό σου, αδιαφορώντας πως θα \αντιδράσουν στους upoolipous μου φαίνεται αν μη τι άλλο "εγοιιστικοτατο"
.
πρέπει κάποιοι εδώ μέσα να καταλάβουν ότι η ζωή μας δεν είναι μονο η σχολη και ότι δεν ήρθε η ώρα από τώρα να να ειδικευόμαστε σε βαθμό παράνοιας σε ένα μάθημα. οποιος θέλει βοαθμό ας διαβάσει καλά και ας πάρει χωρίς να τον νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι όπως πολύ καλά κάνουν οι καλοί μαθητές του έτους μου και τους επιβραβεύω γιαυτο! αν κάποιος αξίζει,αξίζει πραγματικά και φαίνεται αυτό. δεν θα τον κάνουν κάποια θέματα να μπερδευτεί με μας τον απλό  Roll Eyes "όχλο" που κοίτα να περάσει με μέτριο διαβασμα....

"Ειδικευση σε βαθμο παρανοιας" το να μαθεις μεθοδο βροχων και φαινομενικο βραχυκυκλωμα?

Και ξανα: Ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει την αποψη του στα δημοσια μεσα επικοινωνιας, και να υφισταται κριτικη γι' αυτο. Απο την ποιοτητα της κριτικης συνηθως φαινεται το επιπεδο της αρχικης αποψης, και με ολα αυτα που διαβαζω ο Αλεξης δικαιωνεται ολο και περισσοτερο.

όχι όμως όταν αυτό γίνεται σε βάρος των άλλων.
η ελευθερια του σταματα στα δικαιώματα των άλλων...τουλάχιστον θα μπορούσε να το συζήτηση λίγο και εδώ...
για όλες τις άλλες μαλακίες το thmmy είναι καλά και για ένα τέτοιο θέμα δεν έγινε λόγος?

Τώρα που το ξαναδιαβάζω, έχεις δίκιο, δεν υπερασπίζεσαι την αντιγραφή. Αλλά δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο ότι μιλάς για τον αλιάκμωνα. Όπως και να έχει το παίρνω πίσω.

Αλλά δεν κάνεις καθόλου καλά να αρχίσεις προσωπικές επιθέσεις. Το αν διαβάζω μόνο κυκλώματα άσε να είναι πρόβλημά μου. Έχεις να πεις κάτι για το θέμα;
mentas
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #81 on: February 09, 2008, 01:21:59 am »

Quote from: Am@NiTa on February 08, 2008, 19:51:11 pm
Το τι μηχανικος θα γίνω στο μελλον και ποια θα είναι η πορεία μου δεν εξαρταται μονο απο το ποσο ψαγμενα θεματα ελυσα στα 20 μου στο πανεπιστημιο.Οι πουριτανισμοι του στυλ βαλτε πιο δυσκολα η πιο ψαγμενα δεν περνανε.Παρακολουθησα τα τοπικ πανω στο θεμα αυτο και πραγματικα μου προκαλεσαν μοναχα γελιο.Αμα θελω πραγματικα να μαθω,αμα θελω να διευρυνω τους οριζοντες μου δεν το διαλαλω ουτε στους συμφοιτητες μου ουτε στους καθηγητες μου.Το παλευω μονος μου/μονη μου γιατι το κανω για τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.Αυτη τη στιγμη δεν κρινω ουτε τα θεματα ουτε τους καθηγητες.Οποιοι διαβασαν και γραψανε μπραβο τους,οσοι παλι δεν τα καταφεραν δεν πειραζει την επομενη φορα.Και στην τελικη ρε παιδια υπαρχουν πολλοι τροποι για να κερδισετε την ευνοια του καθηγητη σας.Σκεφτειτε πιο εξυπνα....

Αρχηγός....!!!!!!!!!
cyb3rb0ss
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

0 ΜΗΔΕΝ ZERO NULL CERO

View Profile
« Reply #82 on: February 09, 2008, 01:23:57 am »

Μετα από όλα οσα διαβασα θα ελεγα ότι,πρωτον,εκ του ασφαλους λογια και πραξεις είναι σαφως καταδικαστεα και δευτερον όχι ,ο Μαργαρης δεν είναι δυνατον να στερειται ακεραιοτητας ώστε να επηρεαστει τοσο πια απ’τα  post καποιων φοιτητων αλλα ναι ,παιδια,ανθρωπος είναι,θιχτηκε η εξεταστικη του δεινοτητα!!! 
Το ότι μπηκε στον κοπο να απαντησει με υφος εντονα ενοχλημενο δεν σας λεει κατι?οτι μπορουσε να απαντήσει και αλλιώς αν ηθελε..οπως π.χ…ευχαριστω για τις παρατηρησεις θα τα λάβω όλα αυτά υποψιν μου κτλ.? Και τελικά οι διαθέσεις του επιβεβαιώθηκαν σήμερα!!!

Και τέλος πάντων  δεν καταλαβαίνω  γιατί χτυπιέσαι βρε αλιακμων για την κριτική και τα δικαιώματα  του φίλου σου του αλεξη?θα την υποστεί την κριτική και θα είναι και σκληρή και δικαιολογημένη γιατί η στάση του ήταν εμπρηστική είτε πιστεύεις ότι έχει δίκιο είτε αδικο.και για κάποιους  τα θέματα ήταν απροσδόκητα και φυσικά θα διαμαρτύρονται! Και στην τελική να σου πω κάτι? Δε νομίζω ότι άλλαξε κάποιο κακώς κείμενο της σχολής μας με το σημερινό. Α! Και για τους διαβασμένους υπάρχουν και οι βαθμοί 6,7,8,9 και 10!
Δεν χρειάζεται να κοπούν όλοι οι άλλοι για να επιβεβαιωθεί το διάβασμα τους!!!

Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. ~Albert Einstein

Never argue with stupid people,
the will drag you down to their level
and then beat you with experience.
~Mark Twain

Απλά 0! Fuck Yeah!

LinkedIn
mentas
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #83 on: February 09, 2008, 01:26:36 am »

Quote from: Godhatesusall on February 08, 2008, 21:00:59 pm
Τα σημερινά θέματα στα κυκλώματα ΙΙ ήταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Δεν ήταν απο το βιβλίο,άρα όποιος δεν ήξερε τι παίζει ήταν καταδικασμένος....

Ας συζητήσουμε θέμα-θέμα όμως...

ΘΕΜΑ 1ο:Στην α' ομάδα δεν χρειάζονταν και πολύ διάβασμα...τα πηνεία ήταν σε σειρά....Στην β' ομάδα(με τα παράλληλα πηνεία) τα πράγματα ήταν σαφώς δυσκολότερα.......Το 1ο ήταν ίσως και το δυσκολότερο θέμα,με την έννοια ότι αν δεν είχες διαβάσει είτε την απόδειξη στο βιβλίο είτε τις πρώτες(2 ή 3) ασκήσεις του κεφαλαίου 10 δεν το έγραφες....

ΘΕΜΑ 2ο:Ελεος....τελεστικός ενισχυτής με απάντηση 3ων σειρών......έβγαινε είτε με μέθοδο κόμβων είτε με τύπους για την ενίσχυση [τάσης(μια στην αναστρέφουσα για τον 1ο τελεστικό και μια διαφορική συνδεσμολογία στον 2ο)

ΘΕΜΑ 3ο:ΧΩΡΙΣ να έχω διαβάσει τετράπολα για τις εξετάσεις,μόνο με ότι θυμόμουν από την παράδοση, το έλυσα το θέμα.....ήταν σχετικά απλό,αλλά ήθελε συνθετική σκέψη και καλή γνώση θ Thevenin και Norton.

ΘΕΜΑ 4ο:Ενας fourier,κακοδιατυπωμένος......αλλά(τουλάχιστον στην 2η φουρνιά) μπήκε ο αρζουμανίδης και έκανε κατατοπιστικότατη διευκρίνηση...

Τα θέματα ,εκ πρώτης όψεως,ήταν τρομακτικά,αλλά ήταν άκακα σαν γατάκια....(πάντως ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά του ιούλη).Άποψή μου είναι ότι ο διαβασμένος έγραφε τουλάχιστον ένα 6...

P.S:Έχω τα θέματα της 1ης φουρνίας,εκτός από το 3ο,όταν βρω  scanner θα τα κάνω upload....

Ετσι περνάς το μαθημα, 1 θεμα παρακολουθηση ,και ενα θεμα με διευκρινηση...???????

Οποτε μην διαβαζεις παρακολουθα απλως και περιμενε την διευκρινηση.......
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #84 on: February 09, 2008, 01:36:59 am »

Το μόνο που θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετίζεται με το παρακάτω :

Quote from: Junior on January 28, 2008, 15:31:38 pm
Αλλά αυτό που συνάντησα ήταν θέματα που μπήκαν για να τα λύσουν οι υπόλοιποι και όχι εγώ. Νευρίασα εκείνη την ώρα, κυρίως με τους καθηγητές που βάζουν τέτοια θέματα. Να έχεις διαβάσει καλά και να μην μπορείς να γράψεις. Να ξεσκίζεσαι για να μάθεις ένα μάθημα και να σου λεν "που πας, άλλο ταλέντο θέλει εδώ!"

Δεν κατάλαβα επακριβώς τί ήθελες να πείς εδω. Είχες διαβάσει και είχες κατανοήσει το μάθημα. Σωστά; Τί θα πεί θέματα που δεν ήταν για κάποιον που διαβάζει; Εφόσον έχεις διαβάσει και έχεις καταλάβει, δεν σημαίνει ότι τα θέματα θα έπρεπε να σου φανούν βατά,ή τελοσπάντων στα μέτρα του λογικού; Εκτός κι αν δεν εννοείς αυτό και έχω καταλάβει λάθος....

Από κει και πέρα, επειδή είπες ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι άλλοι, πώς αυτό θεωρείς ότι αδικεί προσωπικά εσένα και δεν έχει σχέση ή σύγκριση  με κανέναν άλλο; ΄

Οι ερωτήσεις μου είναι διευκρινιστικής φύσεως. Μετά από τόσο χωσίδι από άλλους θεωρώ ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι εγώ τουλάχιστον δεν ρωτάω για την πώ.
zos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #85 on: February 09, 2008, 01:39:39 am »

Κοιτα δεν με νοιαζει πραγματικα αν φταιει ο γελαστοπουλος η ο ταδε συμφοιτητης μου εγω αυτο που ξερω ειναι πως εμαθα σχεδον οτι μπορουσα πανω στο μαθημα και αν παρω κανα 3 θα ειναι θαυμα... Πολλοι λενε πως ο καινουριος τροπος ειναι καλυτερος... Λοιπον εγω λεω ξυπνατε και αφηστε αυτες τις καινοτομιες... Παλια εγραφες γνωστα και σε κοβανε για πλακα τωρα δλδ να μην ελπιζουμε σε τιποτα... Αντε γιατι για την καθε γκαγκουροασκηση που σκεφτεται ο καθηγητης την πληρωνουν φοιτητες... Αφου δεν φιλοτιμουνται να διαβαθμισουν τα θεματα ή να βαθμολογουν ορθοτερα τοτε την κατσαμε ασχημα... Και να ρωτησω και κατι πως θα μπορεσεις ενας φοιτητης να λυσει πραγματα που δεν πλησιαζουν σχεδον καθολου το οτι εχει δει στην ταξη??... Αντε γιατι τα χρονια περνανε και τα μαθηματα μαζευονται... Πρεπει να τελειωνουμε με αυτους τους μακακες που μπλεξαμε.... Οποτε την επομενη φορα που θα θελησει καποιος να διαμαρτυρηθει για τα θεματα ας το κανει στην οικογενεια του ή στους φιλους του....  Εχει και η μαλακια τα ορια της....

Ban Kai, Senbonzakura Kageyoshi
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #86 on: February 09, 2008, 01:42:44 am »

Άσχετο - σχετικό:

Τις περισσότερες φορές που θέματα εξετάσεων φαίνονται (οπτικά κυρίως) πολύ δύσκολα, λύνονται με πολύ απλό τρόπο.

Προσωπική γνώμη: Κι εγώ με αυτά που διάβασα - χωρίς να έχω δει τα θέματα - νομίζω ότι πρόκειται απλά για αλλαγή φιλοσοφίας. Όχι για μεγαλύτερη δυσκολία θεμάτων.

Όσο για το ότι μπήκαν κάποιοι στο φόρουμ μόνο και μόνο για να πουν ότι έφταιγε ο Junior...ε, ασχολίαστο..

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
qwerty
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #87 on: February 09, 2008, 01:49:03 am »

Τώρα που το ξαναδιαβάζω, έχεις δίκιο, δεν υπερασπίζεσαι την αντιγραφή. Αλλά δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο ότι μιλάς για τον αλιάκμωνα. Όπως και να έχει το παίρνω πίσω.

Αλλά δεν κάνεις καθόλου καλά να αρχίσεις προσωπικές επιθέσεις. Το αν διαβάζω μόνο κυκλώματα άσε να είναι πρόβλημά μου. Έχεις να πεις κάτι για το θέμα;

η προσωπικη επιθεση,οπως λες, εγινε γιατι ειδα απο την μερια σου οτι πας να διαστρεβλώσεις αυτο που είπα και απαντησα αποτομα. εφοσον αναθεωρεις τοτε no worries οσο αφορα αυτο το θεμα τις απευθειας αντιπαραθεσης.
qwerty
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #88 on: February 09, 2008, 01:50:44 am »

Quote from: corina on February 09, 2008, 01:42:44 am
Όσο για το ότι μπήκαν κάποιοι στο φόρουμ μόνο και μόνο για να πουν ότι έφταιγε ο Junior...ε, ασχολίαστο..

θέλεις να πεις οτι μονο οσοι εχουν πολλα ποστ εχουν δικαιωματα?
τι φασιστικες αποψεις....
συγνωμη που δεν ειμαστε τοσο καμμενοι τι να κανουμε....
« Last Edit: February 09, 2008, 01:54:56 am by qwerty » Logged
Junior

View Profile
« Reply #89 on: February 09, 2008, 01:52:15 am »

Quote from: pandora on February 09, 2008, 01:36:59 am
Το μόνο που θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετίζεται με το παρακάτω :

Quote from: Junior on January 28, 2008, 15:31:38 pm
Αλλά αυτό που συνάντησα ήταν θέματα που μπήκαν για να τα λύσουν οι υπόλοιποι και όχι εγώ. Νευρίασα εκείνη την ώρα, κυρίως με τους καθηγητές που βάζουν τέτοια θέματα. Να έχεις διαβάσει καλά και να μην μπορείς να γράψεις. Να ξεσκίζεσαι για να μάθεις ένα μάθημα και να σου λεν "που πας, άλλο ταλέντο θέλει εδώ!"

Δεν κατάλαβα επακριβώς τί ήθελες να πείς εδω. Είχες διαβάσει και είχες κατανοήσει το μάθημα. Σωστά; Τί θα πεί θέματα που δεν ήταν για κάποιον που διαβάζει; Εφόσον έχεις διαβάσει και έχεις καταλάβει, δεν σημαίνει ότι τα θέματα θα έπρεπε να σου φανούν βατά,ή τελοσπάντων στα μέτρα του λογικού; Εκτός κι αν δεν εννοείς αυτό και έχω καταλάβει λάθος....

Από κει και πέρα, επειδή είπες ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι άλλοι, πώς αυτό θεωρείς ότι αδικεί προσωπικά εσένα και δεν έχει σχέση ή σύγκριση  με κανέναν άλλο; ΄

Οι ερωτήσεις μου είναι διευκρινιστικής φύσεως. Μετά από τόσο χωσίδι από άλλους θεωρώ ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι εγώ τουλάχιστον δεν ρωτάω για την πώ.

pandora, προσπάθησα αρκετές φορές να το τονίσω. Φαίνεται και στο mail. Η διαμαρτυρία ήταν για το ότι μπαίνουν πολύ δύσκολα θέματα, που δε λύνονται ακόμα και αν είσαι καλά διαβασμένος. Αλλά ο λόγος που μπαίνουν τόσο δύσκολα θέματα είναι ότι μπορούμε και τα γράφουμε. Πώς; Μάντεψε...

Αν ένα τόσο δύσκολο θέμα ξεχώριζε το 8 από το 10 θα έλεγα οκ, δεν είμαι τόσο καλός, πήρα 8. Αν το θέμα αυτό ήταν οι 5 μονάδες θα έλεγα ότι βάζει παράλογα δύσκολα θέματα ο καθηγητής. Όταν όμως, το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με το επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων, αλλά με το τι ζητάμε να κάνουν οι φοιτητές για να γράψουν καλά, δεν το δέχομαι.
Και διαμαρτύρομαι για μένα, επειδή αυτή η κατάσταση θίγει εμένα. Μα ο λόγος που θίγομαι είναι ότι πρέπει να βολεύονται οι άλλοι. Άρα, δε με νοιάζει αν οι άλλοι βολεύονται χωρίς να το αξίζουν, όσο όμως δε δημιουργούν πρόβλημα σε μένα που θέλω να είμαι εντάξει.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Up Print
Jump to: