• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:14:11 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:14:11 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 77
Total: 142
chaniotism
Zoifouka
Giannis_Kako
gkg
stelinas
dinoschalv
ඞ
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
papaloui
tzortzis
mmikelo
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
kpa
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
alexfot
xristostsi03
Maximos7
3rdDegreeBurn
panos21sk
κοτζακ
George15
alexandra_
Konstantina Karamani
Nekt
valco08
apol
charalampos
mkakale
nikos.a
pliroforikarios
prigians
Nikos_313
themis01
dorapangeiou
1234
kouf
glavdakis
sofipout
le papillon
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 3ο Εξάμηνο > 3ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ (ΠΠΣ) (Moderators: chatzikys, Tasos Bot, tzortzis) > [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Down Print
Author Topic: [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις  (Read 19466 times)
Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
Re: [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις
« Reply #105 on: February 09, 2008, 05:20:27 am »

Προσωπικη μου αποψη παπαγαλια στα κυκλωματα δεν υπαρχει.Και αδιαβαστη που πηγα οσες φορες προσπαθησα να παπαγαλησω μια ασκηση,οσες φορες και να την ειδα στο τελος δεν την ελυσα γιατι πολυ απλα δεν ειχα διαβασει τα βασικα.Ειναι το μονο που διαφωνω με τον Κ.Μαργαρη.Απο κει και περα η αντιγραφη ειναι αλλο θεμα...Και οπως ειπε ο Juan: Ελπίζω να συνοδευτεί και με αντίστοιχη αλλαγή στη νοοτροπία της διδασκαλίας... η οποία να προσανατολιστεί στην κατανόηση..

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #106 on: February 09, 2008, 05:35:09 am »

Quote from: Juan on February 09, 2008, 05:04:44 am
Αγαπητοί συμφοιτητές.. τα θέματα φαίνονται μια χαρά.

Ξέρατε μάλιστα εκ των προτέρων, ότι δε πρέπει να παπαγαλίσετε πλέον ασκήσεις.. αλλά να καταλάβετε τη θεωρία. Να κατανοήσετε. Το μάθημα είναι βασικό για να ονομάζεται κάποιος ηλεκτρολόγος. Ακόμα κι αν σας δυσκόλεψε τώρα, αργότερα θα είναι καλύτερα να το περάσετε πραγματικά, παρά να το περάσετε στη ζούλα.

Αγαπητοί καθηγητές.. συγχαρητήρια για την αλλαγή στη νοοτροπία της εξέτασης.

Ελπίζω να συνοδευτεί και με αντίστοιχη αλλαγή στη νοοτροπία της διδασκαλίας... η οποία να προσανατολιστεί στην κατανόηση.. Κι αν αυτό έγινε με τα κυκλώματα (για τα οποία δε γνωρίζω τίποτα φέτος), μακάρι να γίνει και σε άλλα μαθήματα.

Juan, εκ του ασφαλούς.

+οο

Παίδες, αντί να καταριέστε τον Junior και τον κάθε Junior που έκανε αυτό που έπρεπε, πιάστε ένα καθέφτη (χωρίς διάθεση ειρωνείας, συγχωρήστε μου το δασκαλίστικο ύφος), κοιταχτείτε καλά και ρωτήστε τον εαυτό σας: Έκανα ότι μπορούσα για να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις του μαθήματος; Ή προσπάθησα να κρύψω τις αδυναμίες μου κάτω από μια κακώς παγιωμένη κατάσταση εξέτασης που ξαφνικά άλλαξε;
Και αν κάνατε ότι μπορούσατε και δεν τα καταφέρατε με αυτά τα θέματα, δεν πειράζει, ατυχίες συμβαίνουν, έχετε μια 2η ευκαιρία το Σεπτέμβρη. Μην προσπαθείτε όμως να βρείτε αποδιοπομπαίους τράγους.

Είμαι ένα βήμα πριν το πτυχίο και μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα πως τα Κυκλώματα ΙΙ είναι βασικότατο μάθημα για τη μετέπειτα πορεία σας στη σχολή. Καλό είναι να ζοριστείτε τώρα σε ένα μάθημα για να διευκολυνθείτε μετά σε περισσότερα. Ακόμη και αν κοπήκατε τώρα και δεν το καταλαβαίνετε, η αλλαγή που έγινε είναι και προς το δικό σας καλό. Ακούστε και τους πιο παλιούς, από την ίδια φάση με σας πέρασαν, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

marauber, επίσης εκ του ασφαλούς...

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
tsap
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

3= ({[(43046721^0,5)^0,5]^0,5}^0,5)]})

View Profile
« Reply #107 on: February 09, 2008, 10:36:43 am »

Μια χαρά έκανε ο Μάργαρης. Όλοι αυτοί που "βρίζουν" τον Junior ας καθήσουν κάποια στιγμή να διαβάσουν το μάθημα ένα εξάμηνο. Κατευθείαν γκρίνια....

Ενα τραγουδι θα σας πω,σαν το νερο
για οσους πολεμησαν και πολεμουν ακομη.
Ισως θα επρεπε να το 'χα γραψει απο καιρο,
γι'αυτο ταπεινα ζητω συγνωμη.
Θυμαμαι ειχα παει στο γιατρο
να βγαλω κατι ακτινογραφιες.
Ειχε ησυχια λες και μπηκα σε ιερο
κι ολοι ειχαν του πατερα μου τα χρονια.
Ο ενας ειχε το ενα ποδι του λειψο
και ενας αλλος την κυρα του κουβαλουσε.
Κι ητανε μες τα γηρατεια τους τοσο απλοι...
ουτε μιλουσαν...ουτε γελουσαν.
Ξαφνου ενιωσα μια τεραστια ντροπη.
Ενα δακρυ κυλησε απο τα ματια...
Ε υ τ υ χ ω ς  ειχα μαζι μου.....
...ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #108 on: February 09, 2008, 11:03:47 am »

Τα θέματα όντως μου φάνηκαν πολύ ωραία.  Έξυπνα θέματα που φαίνονταν περίεργα αρχικά, αλλά κάποιος που έχει διαβάσει και έχει κατανοήσει τη θεωρία των Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων δε θα είχε κανένα πρόβλημα στο να τα λύσει.  Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τόσες αντιδράσεις για τα χθεσινά θέματα, αφού η μόνη διαφορά τους με τα παλιά είναι ότι δεν υπάρχουν λυμένα στο βιβλίο.

Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα φιλοσοφία εξέτασης, επειδή πέτυχε το σκοπό της αλλαγής: Πράγματι, πλέον προωθείται η κατανόηση του μαθήματος (το οποίο είναι βασικότατο όσον αφορά το αντικείμενο της σχολής), ενώ δεν υπάρχει το ενδεχόμενο αντιγραφής ολόκληρων ασκήσεων που υπάρχουν ήδη λυμένες.

Πρέπει πλέον να προβληματισθούμε και να αποφασίσουμε τι θέλουμε να είμαστε βγαίνοντας από αυτή τη σχολή, απλά πτυχιούχοι ή επιστήμονες;

auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #109 on: February 09, 2008, 12:33:57 pm »

Το ερώτημα που θετεις είναι σημαντικο
αλλα πρέπει να καταλαβεις οτι οι περισσοτεροι απο εδω στη δουλεια τους το πιθανοτερο είναι να μη τα ξαναδουν αυτα....
Δε λεω να μη τα μαθεις αλλα έως ένα βαθμο...
Προσωπικά μπηκα στη σχολη για να βγω μηχανικος τηλεποικινωνιων....
Και να σου πω την αληθεια λίγα μαθηματα ακομη και στον τομέα θα σε βοηθησουν στη δουλειά σου
Αν θες να γινεις επιστημονας μπορεις να πας για διδακτορικο-μεταπτυχιακο...
Πόσοι όμως θα πάνε και πόσοι θα ασχολουνται με έρευνα....ειδικα εδω  στην Ελλάδα(που γίνεται κυρίως μόνο στα πλαίσια του Πανεπιστημίου)
geo_iv
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #110 on: February 09, 2008, 12:49:35 pm »

Quote from: aliakmwn on February 08, 2008, 23:25:57 pm
Quote from: qwerty on February 08, 2008, 23:07:16 pm
πρόσεχε πως αναφέρεσαι στους συμφοιτητές σου. μπορεί να μην συμμετέχω στο forum αλλα δεν σημαίνει ότι είμαι χτεσινός όπως και πολλοί εδώ και ότι έχεις το δικαίωμα να μας αποκαλείς όπως γουστάρεις.όπως είναι δικαίωμα του να να έκφρασει την γνώμη του έτσι είναι και δικό μας να τον κρίνουμε αυτόν και τις απόψεις του.δεν μπορείς ΕΣΎ να βάλεις όριο στην άποψη μας και να μας αποκαλείς κλειδαμπαρωμένους....γιατί και εγώ μπορώ να σας πω κάλλιστα κολλημένους με τους βαθμούς

Οταν δεν αναγνωριζεις σε καποιον το δικαιωμα να λεει τη γνωμη του και να ασκει την κριτικη του, μεχρι και φασιστα μπορω να σε αποκαλεσω.

Επισης, αν διαβαζες λιγο προσεχτικοτερα αυτα που γραφω, και οχι αυτα που θελεις να νομιζεις πως γραφω, θα εβλεπες οτι διπλα στο "να λεει τη γνωμη του" βαζω παντα και "να κανει κριτικη". Προφανως, το ιδιο δικαιωμα εχουν ολοι.
Σας αποκαλω οπως παρουσιαζεστε.

Και ξαναλεω πως κατα τη γνωμη μου η εωλη κριτικη σας ειναι που τον δικαιωνει περα για περα, και εαν ειχατε εστω και ενα μικρο πατημα για να στηριξετε τη διαμαρτυρια σας, το χανετε απο μονοι σας με αυτα που γραφετε.

Α, και κατι αλλο: Δεν ξερω τι εννοεις λεγοντας "χτεσινος", αλλα ειμαι αισιως 5ο ετος Wink

Quote from: geo_iv on February 08, 2008, 23:06:40 pm
Διαφωνω,δε πας να λες οτι θες.
οταν μιλαει καποιος εκ του ασφαλους τοτε αυτος ειναι ανανδρος.

Διαφωνα οσο θελεις.
Και εγω πιστευω οτι το να προσπαθεις να φορτωσεις σε αλλον την αποτυχια σου, απο το να σταθεις αντρικια μπροστα στον καθρεφτη και να πεις "δε διαβασα, δε μου κατσαν τα θεματα, και γι' αυτο δεν εγραψα" ειναι πολυ πιο ανανδρο, αναξιοπρεπες και καταπτυστο.

edit: Sorry αλλα εσυ ξεκινησες τις προσβολες!

ΦΙΛΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ....ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ.....ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ Smiley
aliakmwn
Guest
« Reply #111 on: February 09, 2008, 12:54:20 pm »

Κουραστηκα παρα πολυ φιλε μου, αλλα εν μερει εχω καταφερει να χρεωνω σε μενα τις αποτυχιες μου και οχι σε αλλους Smiley Φυσικα εχω πολυ δρομο ακομα μπροστα μου!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #112 on: February 09, 2008, 12:56:08 pm »

Βασικά geo_iv ήταν κάπως... μικρό θα έλεγα αυτό που είπες.....
geo_iv
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #113 on: February 09, 2008, 12:59:05 pm »

Quote from: pandora on February 09, 2008, 12:56:08 pm
Βασικά geo_iv ήταν κάπως... μικρό θα έλεγα αυτό που είπες.....

Καθολου μικρο.
Μου ειπε κατι...του απαντησα...απλα. Smiley  8)
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #114 on: February 09, 2008, 13:36:34 pm »

Quote from: auroraTM on February 09, 2008, 12:33:57 pm
Το ερώτημα που θετεις είναι σημαντικο
αλλα πρέπει να καταλαβεις οτι οι περισσοτεροι απο εδω στη δουλεια τους το πιθανοτερο είναι να μη τα ξαναδουν αυτα....
Δε λεω να μη τα μαθεις αλλα έως ένα βαθμο...
Προσωπικά μπηκα στη σχολη για να βγω μηχανικος τηλεποικινωνιων....
Και να σου πω την αληθεια λίγα μαθηματα ακομη και στον τομέα θα σε βοηθησουν στη δουλειά σου
Αν θες να γινεις επιστημονας μπορεις να πας για διδακτορικο-μεταπτυχιακο...
Πόσοι όμως θα πάνε και πόσοι θα ασχολουνται με έρευνα....ειδικα εδω  στην Ελλάδα(που γίνεται κυρίως μόνο στα πλαίσια του Πανεπιστημίου)

Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα λέμε...  Το "επιστήμονας" το λέω με την ευρύτερη έννοια, δηλαδή ως αντιδιαστολή με αυτόν που θέλει να πάρει πτυχίο χωρίς να έχει κατανοήσει τη θεωρία.  Επιστήμονα θεωρώ και αυτόν που θέλει να ασχοληθεί με έρευνα, και αυτόν που θέλει να ασχοληθεί με πρακτικά ζητήματα Smiley

aliakmwn
Guest
« Reply #115 on: February 09, 2008, 13:55:01 pm »

Εγω παλι θεωρω πως η ολη κουβεντα δεν εγινε γι αυτο. Το τι θα γινει ο καθενας, και πώς θα το πετυχει, ειναι ολοκληρωτικα δικια του υποθεση, και κανενας δεν θα παιξει το ρολο του νταβατζη του. Και ουτε θεωρω οτι αν μαθεις Κυκλωματα ΙΙ συγκεκριμενα, θα γινεις καλυτερος μηχανικος.

Πισω απο ολες τις παπαρολογιες, η αληθεια κρυβεται φοβισμενη γιατι δεν αντεχει αλλο λιθοβολισμο. Το πραγμα ειναι απλο: Χεστηκες για το τι κανουν οι αλλοι, και κοιταζεις αποκλειστικα τον εαυτο σου. Και θελεις οταν εξεταζεσαι σ' ενα μαθημα να μπορεις να δειξεις τι εχεις καταλαβει πανω στο αντικειμενο, και οχι εαν εχεις απομνημονευσει σωστα ενα τρικ ή μια παραξενια μιας συγκεκριμενης ασκησης. Οταν αυτο δεν συμβαινει, εξεγειρεσαι. Οταν μαλιστα βλεπεις οτι με το καθεστως που επικρατουσε τα τελευταια χρονια, οχι μονο δεν συνεβαινε κατι τετοιο, αλλα καταντουσες και ο μεγαλος μαλακας της υποθεσης, που προσπαθουσε να λυσει το θεμα μονος του αντι να κοιταξει την μασημενη λυση, τοτε ειναι που σου τη βαραει ακομα περισσοτερο.

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.

Ουτε πατερναλισμος (νταβατζιλικι) υπαρχει στην ιστορια ουτε τιποτα τετοιο. Και κακως παρασυρεται ο Junior και απολογειται.

Τρεμε κοσμε, οι "αγανακτισμενοι" αντεπιτιθενται!
Matzika
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

my immortality

View Profile
« Reply #116 on: February 09, 2008, 22:01:43 pm »

Quote from: Wade on February 09, 2008, 11:03:47 am

Πρέπει πλέον να προβληματισθούμε και να αποφασίσουμε τι θέλουμε να είμαστε βγαίνοντας από αυτή τη σχολή, απλά πτυχιούχοι ή επιστήμονες;

Έχοντας διαβάσει σχεδόν όλα τα ποστ που δημοσιεύτηκαν σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα θα ήθελα να συγχαρώ τον Αλέξανδρο που τόλμησε να κάνει αυτό το βήμα ώστε να βελτιωθεί η όλη κατάσταση της αντιγραφής και του μηχανικού διαβάσματος στα Κυκλώματα...

Επίσης να προσθέσω ότι λυπάμαι για όλους αυτούς που φορτώνουν την αποτυχία τους ή το κακό διαβασμά τους στο περίφημο mail και προφασίζονται δικαιολογίες όπως π.χ ότι δεν είναι ανάγκη να μάθουμε ένα μάθημα τέλεια για να γίνουμε επιστήμονες...Πίστευα και θέλω να πιστεύω πως η στείρα τεχνική της αποστήθισης του λυκείου-γυμνασίου δεν διαιωνίζεται στο Πανεπιστήμιο...όλοι όσοι επιλέξατε να γίνεται ηλεκτρολόγοι μηχανικοι ξέρετε πολύ καλά ότι επιλέξατε μια δύσκολη σχολή και ακριβώς επειδή είναι δύσκολη έχει και την αντίστοιχη επαγγελματική εξασφάλιση(τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.. Roll Eyes)Αν θέλετε πτυχία χωρίς γνώση (την οποία κατα την αποψη σας την αποκτάται όταν χρειάζεται στο χώρο εργασίας )ας πάτε να αγοράσετε (μην εκπλήσσεστε-αλήθεια πουλάνε!!!) :DΓλυτώνετε και τον κόπο...

Τέλος ,όλοι σχεδον έχουμε αντιληφθεί ότι η ελληνική κοινωνία προωθεί σε πολλούς τομείς την μασημένη τροφή και τον ''εύκολο'' δρόμο...Είμαστε σε θέση  ως φοιτητές να μην δεχθούμε κάτι τετοιο αναβαθμίζοντας έτσι και το επίπεδο του ελληνικού πανεπιστημίου το οποίο τοσο συχνά κατηγορούμε όλοι μας...Κατα τη γνώμη μ η κίνηση αυτή συμβάλει για κάτι τέτοιο και μακάρι να μπορούσαμε όλοι μας να ακολουθήσουμε παρόμοια νοοτροπία και όχι απλά να ''βολευόμαστε''... 8)
kyriakosv
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

AEK 1924

View Profile
« Reply #117 on: February 10, 2008, 01:03:27 am »

Quote from: Darkangel on February 09, 2008, 22:01:43 pm
Αν θέλετε πτυχία χωρίς γνώση (την οποία κατα την αποψη σας την αποκτάται όταν χρειάζεται στο χώρο εργασίας )ας πάτε να αγοράσετε (μην εκπλήσσεστε-αλήθεια πουλάνε!!!) :DΓλυτώνετε και τον κόπο...

Πόσα και πού;;;

demie
Αρχάριος/Αρχάρια

ohhhh...I shouldn't have eaten that mouse

View Profile
« Reply #118 on: September 14, 2008, 01:05:26 am »

παιδιά μήπως ξέρει κανείς την τετάρτη πως είναι τα τμήματα?πάλι το πρώτο μέχρι το Μ?
tioakeim
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #119 on: September 14, 2008, 14:33:11 pm »

Όσον  αφορά το θέμα 3,
Καταρχήν η αντίσταση thevenin είναι η εξετερική αντίσταση του κυκλώματος όταν η πηγή είναι μηδενική. Άρα παίρνω τους τύπους 10,11,12,13 της σελίδας 337 για να βρώ την Zout=Zth
Ψάχνω το ρεύμα Norton τώρα. Το φορτίο βραχυκυκλώνεται άρα V2=0  και απ' τον τύπο (1) σελίδα 336 V1=-BI2 => Vs-ZsI1=-BI2
To I1 είναι απ' τον τύπο (2) ίσο με -DI2 άρα με αντικατάσταση πάνω Ι2=Isc=-Vs/(B+DZs)
Τέλος Voc=Zth*Isc= -Vs/(A+ZsC)
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Up Print
Jump to: