• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:41:12 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:41:12 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 100
Guests: 113
Total: 213
chrismzag
Agnotobouri
ඞ
gntitsios
chaniotism
mamalakis
Karn i5
Saint_GR
chrisg
cealexop
Cersei Tsoulannister
statiris
akiousia
lefterish
arxigos18
Nikos.Ts
kesha
mkoutsouk
Yamal
DimKaratzas
vaggelis.ntokas
artemissamaras_
μιλτοςμ
faidonchatz
Γιώργος Μπιλμπίλης
gp6
dkoukn
tzortzis
maik
prizas
noimaginationforthis
mprova
PeriklisL
xeniam
dimitrisblioumis
Haralampos
Guts
aggp
stloukas
Raphael
asemas
eplysia
koskyr
antwnis
nikitask
anastas1a
dimitris585
dorapangeiou
vagelismo
Fenia04
george14
eirinistyl
Captain
mavrhs
Pcsc
lasef
mdimitrig
chris123
Billyskotsikas
gramniko
andrpats
chris_krkls
idchatzi
Mardouk75
mor
Anastasiam
gpapadimi
jimalexoud
alice
Giorgossou
tasos_ntv
tsaliki
athenamits
PolarBear
mixkats
kokkinosgior
marilita
Theislander
cpapadd
HlektrikhPatata
vlasiosv
thomaitheodosiadou
Kyriacos
mrodi
drimagm
marysmr
mimaki
Vromofona Kathikia
kkalamar
ariadnipm
mmikelo
andripappa
athizoi
victoria
Kaniki
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 3ο Εξάμηνο > 3ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ (ΠΠΣ) (Moderators: chatzikys, Tasos Bot, tzortzis) > [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Down Print
Author Topic: [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις  (Read 19484 times)
geo_iv
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις
« Reply #60 on: February 08, 2008, 23:09:39 pm »

Quote from: qwerty on February 08, 2008, 23:07:16 pm
Quote from: aliakmwn on February 08, 2008, 22:58:31 pm
Quote from: geo_iv on February 08, 2008, 22:52:39 pm
Quote from: aliakmwn on February 08, 2008, 22:43:50 pm
Α κ επισης δεν βλεπω τιποτα κακο στο να μιλαει καποιος εκ του ασφαλους Grin
Οχι φιλε μου κάνεις μεγάλο λάθος.....οταν δέν έχουμε τίποτα να χάσουμε γινόμαστε όλοι μάγκες και ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που θέλουμε το καλό της σχολής....έχοντας εμείς ηδη βολευτει....
Οχι
το να μιλαει καποιος εκ του ασφαλους και να κάνει τον μάγκα είναι άναδρο και δεν είναι σωστο(την στιγμή που οι πράξεις του μπορει να επηρρεασουν το συνολο και οχι πλεον τον ιδιο)

Ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει αποψη και να την εκφραζει οπου και οπως θελει. Και αυτο δεν ειναι διαπραγματευσιμο. Εαν ενας και μονο ανθρωπος ειναι ικανος με ενα μηνυμα να προκαλεσει τοσο μεγαλες και τρανες αλλαγες (πού σκατα τις ειδατε?) αυτο οφειλεται αποκλειστικα και μονο στην αδιαφορια των υπολοιπων. Αν ενδιαφερονταν οι φοιτητες λιγο για τις σπουδες τους δεν θα χρειαζοταν τετοιες παρεμβασεις, ή και να υπηρχαν δεν θα εκαναν τοσο κροτο, καθως δεν θα αποτελουσαν κατι το ιδιαιτερο.

Μαγκια του που το εστειλε, και μαγκια του που το εστειλε αφου περασε. Μολις περασεις κι εσυ τα 3 Κυκλωματα στειλε ενα mail να πεις την αποψη σου, όποια και να 'ναι αυτη.

Και ξανα μπας και χωρεσει στο κλειδαμπαρωμενο κεφαλι σας: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟ. Ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Αν δε γουσταρετε, κλειστε του το στομα.

πρόσεχε πως αναφέρεσαι στους συμφοιτητές σου. μπορεί να μην συμμετέχω στο forum αλλα δεν σημαίνει ότι είμαι χτεσινός όπως και πολλοί εδώ και ότι έχεις το δικαίωμα να μας αποκαλείς όπως γουστάρεις.όπως είναι δικαίωμα του να να έκφρασει την γνώμη του έτσι είναι και δικό μας να τον κρίνουμε αυτόν και τις απόψεις του.δεν μπορείς ΕΣΎ να βάλεις όριο στην άποψη μας και να μας αποκαλείς κλειδαμπαρωμένους....γιατί και εγώ μπορώ να σας πω κάλλιστα κολλημένους με τους βαθμούς
+1
aliakmwn
Guest
« Reply #61 on: February 08, 2008, 23:25:57 pm »

Quote from: qwerty on February 08, 2008, 23:07:16 pm
πρόσεχε πως αναφέρεσαι στους συμφοιτητές σου. μπορεί να μην συμμετέχω στο forum αλλα δεν σημαίνει ότι είμαι χτεσινός όπως και πολλοί εδώ και ότι έχεις το δικαίωμα να μας αποκαλείς όπως γουστάρεις.όπως είναι δικαίωμα του να να έκφρασει την γνώμη του έτσι είναι και δικό μας να τον κρίνουμε αυτόν και τις απόψεις του.δεν μπορείς ΕΣΎ να βάλεις όριο στην άποψη μας και να μας αποκαλείς κλειδαμπαρωμένους....γιατί και εγώ μπορώ να σας πω κάλλιστα κολλημένους με τους βαθμούς

Οταν δεν αναγνωριζεις σε καποιον το δικαιωμα να λεει τη γνωμη του και να ασκει την κριτικη του, μεχρι και φασιστα μπορω να σε αποκαλεσω.

Επισης, αν διαβαζες λιγο προσεχτικοτερα αυτα που γραφω, και οχι αυτα που θελεις να νομιζεις πως γραφω, θα εβλεπες οτι διπλα στο "να λεει τη γνωμη του" βαζω παντα και "να κανει κριτικη". Προφανως, το ιδιο δικαιωμα εχουν ολοι.
Σας αποκαλω οπως παρουσιαζεστε.

Και ξαναλεω πως κατα τη γνωμη μου η εωλη κριτικη σας ειναι που τον δικαιωνει περα για περα, και εαν ειχατε εστω και ενα μικρο πατημα για να στηριξετε τη διαμαρτυρια σας, το χανετε απο μονοι σας με αυτα που γραφετε.

Α, και κατι αλλο: Δεν ξερω τι εννοεις λεγοντας "χτεσινος", αλλα ειμαι αισιως 5ο ετος Wink

Quote from: geo_iv on February 08, 2008, 23:06:40 pm
Διαφωνω,δε πας να λες οτι θες.
οταν μιλαει καποιος εκ του ασφαλους τοτε αυτος ειναι ανανδρος.

Διαφωνα οσο θελεις.
Και εγω πιστευω οτι το να προσπαθεις να φορτωσεις σε αλλον την αποτυχια σου, απο το να σταθεις αντρικια μπροστα στον καθρεφτη και να πεις "δε διαβασα, δε μου κατσαν τα θεματα, και γι' αυτο δεν εγραψα" ειναι πολυ πιο ανανδρο, αναξιοπρεπες και καταπτυστο.

edit: Sorry αλλα εσυ ξεκινησες τις προσβολες!
qwerty
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #62 on: February 08, 2008, 23:42:33 pm »

Και κάποιοι να κάτσουν μπροστά σε αυτόν τον περιβόητο  καθρέφτη και να πούνε, "είμαι μικρόψυχος και βαθμοθήρας, και επειδή δεν έγραψα εγώ καλά, ενώ οι άλλοι με πέρασαν γιατί κατά την γνώμη μου αποστήθισαν πρέπει τώρα να καταστρέψω όλους όσους δεν είχα την τύχη να το περάσουν με την πρώτη, η το δίνουν πρώτη φορά"

όσο για τον ποιον δικαιώνει η κριτικη ας αποφασίσουν οι συνάδελφοι και φυσικά όχι μονο όσοι συχνάζουν εδώ

ευχαριστώ
aliakmwn
Guest
« Reply #63 on: February 08, 2008, 23:48:43 pm »

Quote from: qwerty on February 08, 2008, 23:42:33 pm
Και κάποιοι να κάτσουν μπροστά σε αυτόν τον περιβόητο  καθρέφτη και να πούνε, "είμαι μικρόψυχος και βαθμοθήρας, και επειδή δεν έγραψα εγώ καλά, ενώ οι άλλοι με πέρασαν γιατί κατά την γνώμη μου αποστήθισαν πρέπει τώρα να καταστρέψω όλους όσους δεν είχα την τύχη να το περάσουν με την πρώτη, η το δίνουν πρώτη φορά"

Κι υστερα μου λες γιατι αποκαλεσα το κεφαλι σου κλειδαμπαρωμενο.

Αυτο το διαβασες?

Quote from: Γελαστοπουλος on January 27, 2008, 13:05:29 pm
Μετά από λίγη ώρα (και όσο εγώ κοιτούσα τα λάθη μου), πάνω σε μια συζήτηση επανέφερε το θέμα και γέλασε με το γεγονός ότι πολλοί φοιτητές είχαν το ίδιο αστείο λάθος, ένας λάθος τυπογραφικό!! Ήξερε ότι οφειλόταν στο ότι αυτό το τυπογραφικό λάθος είχαν και οι λύσεις που υπήρχαν στο thmmy.gr. Το λάθος αυτό είναι στον τύπο (12) στις λύσεις του thmmy.gr όπου ο εκθέτης του s είναι 3, ενώ το σωστό είναι 2. Η επίλυση συνεχίζεται σαν να μην έγινε το λάθος, δηλαδή σαν να είναι 2. Γι' αυτό το λάθος είναι απλά τυπογραφικό και όχι αριθμητικό.

Και ενώ περίμενα να ακούσω ότι στους συγκεκριμένους φοιτητές έκοβε όλο το θέμα, προς έκπληξή μου είπε ότι το βαθμολογούσε με 2,7 μονάδες!! (στην πραγματικότητα είπε 2,7 στα 3,33, αλλά το θέμα έπιανε 3 μονάδες). Αν αυτό δεν είναι πριμοδότηση στην τυφλή αποστήθιση, τότε τι είναι; Φαίνεται έχει γίνει αυτοσκοπός το να μπορούν οι φοιτητές να λύσουν 5 ασκήσεις, με οποιονδήποτε τρόπο, έστω και με τυφλή αποστήθιση. Κάποιος που γνωρίζει καλά, αλλά όχι τόσο ώστε να λύσει το θέμα δεν παίρνει σχεδόν τίποτα και κάποιος που κατά τεκμήριο δεν ξέρει τίποτα παίρνει 2,7 μονάδες.

Το να εκφρασεις την αηδια σου για το παραπανω δηλαδη ειναι "μικροψυχια και βαθμοθηρια"...

Quote from: qwerty on February 08, 2008, 23:42:33 pm
όσο για τον ποιον δικαιώνει η κριτικη ας αποφασίσουν οι συνάδελφοι και φυσικά όχι μονο όσοι συχνάζουν εδώ

Προφανως!
qwerty
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #64 on: February 08, 2008, 23:55:30 pm »

Quote from: aliakmwn on February 08, 2008, 23:48:43 pm

Quote from: Γελαστοπουλος on January 27, 2008, 13:05:29 pm
Μετά από λίγη ώρα (και όσο εγώ κοιτούσα τα λάθη μου), πάνω σε μια συζήτηση επανέφερε το θέμα και γέλασε με το γεγονός ότι πολλοί φοιτητές είχαν το ίδιο αστείο λάθος, ένας λάθος τυπογραφικό!! Ήξερε ότι οφειλόταν στο ότι αυτό το τυπογραφικό λάθος είχαν και οι λύσεις που υπήρχαν στο thmmy.gr. Το λάθος αυτό είναι στον τύπο (12) στις λύσεις του thmmy.gr όπου ο εκθέτης του s είναι 3, ενώ το σωστό είναι 2. Η επίλυση συνεχίζεται σαν να μην έγινε το λάθος, δηλαδή σαν να είναι 2. Γι' αυτό το λάθος είναι απλά τυπογραφικό και όχι αριθμητικό.

Και ενώ περίμενα να ακούσω ότι στους συγκεκριμένους φοιτητές έκοβε όλο το θέμα, προς έκπληξή μου είπε ότι το βαθμολογούσε με 2,7 μονάδες!! (στην πραγματικότητα είπε 2,7 στα 3,33, αλλά το θέμα έπιανε 3 μονάδες). Αν αυτό δεν είναι πριμοδότηση στην τυφλή αποστήθιση, τότε τι είναι; Φαίνεται έχει γίνει αυτοσκοπός το να μπορούν οι φοιτητές να λύσουν 5 ασκήσεις, με οποιονδήποτε τρόπο, έστω και με τυφλή αποστήθιση. Κάποιος που γνωρίζει καλά, αλλά όχι τόσο ώστε να λύσει το θέμα δεν παίρνει σχεδόν τίποτα και κάποιος που κατά τεκμήριο δεν ξέρει τίποτα παίρνει 2,7 μονάδες.

Το να εκφρασεις την αηδια σου για το παραπανω δηλαδη ειναι "μικροψυχια και βαθμοθηρια"...

οταν εχεις περασει τα κυκλωματα και μιλας εκ του ασφαλους...ξαναλεω ,θελω βελτιωση της σχολης αλλα οχι με τροπο που περνει στον λαιμο του τους συμφοιτητες του και που καθηστα αδυνατο στους καθηγητες των ασκησεων να προσαρμοσουν το μαθημ τους
aliakmwn
Guest
« Reply #65 on: February 08, 2008, 23:59:39 pm »

Quote from: qwerty on February 08, 2008, 23:55:30 pm
οταν εχεις περασει τα κυκλωματα και μιλας εκ του ασφαλους...ξαναλεω ,θελω βελτιωση της σχολης αλλα οχι με τροπο που περνει στον λαιμο του τους συμφοιτητες του και που καθηστα αδυνατο στους καθηγητες των ασκησεων να προσαρμοσουν το μαθημ τους

Εξακολουθεις να πετας ατακες πυροτεχνηματα χωρις κανενα νοημα και ουσια.

Τι θα πει "πηρε στο λαιμο του" ποιον και με ποιον τροπο?

Τι διαφορα ειχαν τα σημερινα θεματα απο τα παλιοτερα?

(Παρεμπιπτοντως, προσεξες οτι τοσο ο Αλεξης, οσο και ο Μαργαρης, αναφερονταν στα Κυκλωματα ΙΙΙ? Αλλα τι λεω τωρα, ψιλα γραμματα ε?)

Και αντε να το δεχτω οτι δεν το εκανε με το σωστο τροπο οπως λες. Ποιος ειναι ο σωστος τροπος? Εσυ τι εκανες ποτε για το μαθημα αυτο, για οποιοδηποτε αλλο μαθημα, για να βοηθησεις στη βελτιωση της διδασκαλιας και της εξετασης? Εχεις να υποδειξεις κατι διαφορετικο, να προτεινεις κατι?

Και ξαναλεω, δε βρισκω τιποτε το μεμπτο στο να μιλαει εκ του ασφαλους. Επειδη γνωριζω τον Αλεξη, τα ιδια ακριβως θα εγραφε και αν ειχε κοπει στο μαθημα.
mxkrtg13
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #66 on: February 09, 2008, 00:02:23 am »

Οχι γαμάτη λογικη.
-Πηγα με τον γείτονα να αγοράσουμε κατσίκες.Του κατσε του τυπά μια ευκαιρία γαμάτη.Η ακόμα καλύτερα όχι ευκαιρία.Να το πω κλεψιά?Το λέω λοιπον.Κλεψιά.Εκλεψε ο γείτονας την κατσίκα.μπλα μπλα μπλα
-Κ εσύ γιατί φωνάζεις?δική σου ήταν?Τι θες τώρα,θες κ εσύ τζάμπα κατσίκα?

-Οχι .θελω να. να. να. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ρε!!!

Ευχαριστώ πολύ,αλλά ξεχνάς μερικά.Το φαί μου το χαρτί μου την TV μου το ψυγείο μου την καφετιέρα μου το PC μου το κρεβάτι μου την ντουλάπα μου την παρέα μου την γυναίκα μου τη δουλειά μου την οικογένεια μου το χόμπυ μου κ αντε γαμήσου εσύ κ το σπρέυ σου.
_alex_
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

THMMY, γιατί μου αρέσει να παιδεύομαι...

View Profile
« Reply #67 on: February 09, 2008, 00:05:08 am »

Quote from: mxkrtg13 on February 09, 2008, 00:02:23 am
Οχι γαμάτη λογικη.
-Πηγα με τον γείτονα να αγοράσουμε κατσίκες.Του κατσε του τυπά μια ευκαιρία γαμάτη.Η ακόμα καλύτερα όχι ευκαιρία.Να το πω κλεψιά?Το λέω λοιπον.Κλεψιά.Εκλεψε ο γείτονας την κατσίκα.μπλα μπλα μπλα
-Κ εσύ γιατί φωνάζεις?δική σου ήταν?Τι θες τώρα,θες κ εσύ τζάμπα κατσίκα?

-Οχι .θελω να. να. να. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ρε!!!

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #68 on: February 09, 2008, 00:24:00 am »

Έχω παρακολουθήσει το τόπικ από την αρχή και μπορώ να σταθώ μόνο στα εξής σημεια.

1)Βασικά είναι αρκετά μωρουδίστικη η λογική ότι μηχανικός δεν θα γίνω πχ στο ένα μάθημα ή στα δύο που θα περάσω με εύκολα θέματα, ή και τί έγινε αν δεν ζοριστώ και τόσο, ή ότι δεν θα γίνω μέσα στο Πανεπιστήμιο, αλλά θα γίνω 'εξω από αυτό, όταν επιλέξω να γίνω κ.ο.κ. Μηχανικοί θα γίνουμε εδώ μέσα, και από ΟΛΑ τα μαθήματα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Και κάποιοι - όπως πχ ο Μάργαρης ως καθηγητής μας - ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς πώς γίνεται κανείς μηχανικός. Οπότε νομίζω ότι η επιλογή των θεμάτων από τον καθηγητή έγινε με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία του. Δεν θεωρώ ότι είναι κανένα παιδάκι που τον σέρνει από τη μύτη ο φοιτητής Γελαστόπουλος ή ο οποιοσδήποτε.

2)Θεωρώ ότι ο καθηγητής πρέπει να αφουγκράζεται το ακροατήριό του. Είτε αυτούς που διαμαρτύρονται γιατί δυσκολεύονται, όπως όσοι γράψατε παραπάνω, είτε αυτούς που επισημαίνουν φαινόμενα εκτεταμένων αντιγραφών, και γενικά οποιονδήποτε φοιτητή θέλει να πεί κάτι. Το ταλέντο του καλού δασκάλου είναι να καταλαβαίνει τα παιδιά. ίσως πρίν και πάνω από όλα. Αν δεν καταλάβει τις ψυχές και το μυαλό τους, δεν μπορεί να τους μεταδώσει αυτό που λέμε "παιδεία".

3)Τα κυκλώματα ΙΙ με δυσκόλεψαν και εμένα αρκετά. Αλλά διαπίστωσα, τον περασμένο Σεπτέμβριο που τα πέρασα, ότι ήταν θέμα καλύτερου διαβάσματος και καλύτερης κατανόησης του αντικειμένου ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Όσοι κοπείτε θα το καταλάβετε αυτό την επόμενη φορά. Και θα καταλάβετε ότι δεν σας φταίει κανένας Μάργαρης και κανένας Γελαστόπουλος.

4) Από και και περα το "ο διπλανός μου πήρε μεγαλύτερο βαθμό από εμένα, γιατί αντέγραψε κι αυτό είναι άδικο", το να διαμαρτυρηθώ για κάτι δλδ με βάση αυτό, είναι κάτι που δεν συμμερίζομαι καθόλου, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε αυτή τη λογική. Αυτός που παίρνει βαθμούς αντογράφοντας δεν θα γίνει ποτέ επιστήμονας. Και αυτό είναι de facto. Για να γίνεις κάτι θέλει διάβασμα. Και ό,τι κενό αφήνεις το βρίσκεις μπροστά σου.

5)Σκέφτηκε κανείς ότι ίσως δεν μπορούσε να διαμαρτυρηεθεί νωρίτερα γιατί δεν είχε μιλήσει με καθηγητή ή βοηθό για να δει τη λογική της βαθμολόγησης?Άλλωστε ξεκαθάρισε ότι αυτό που του την έδωσε περισσότερο ήταν η λογική των διδασκόντων σε θέματα επιβράβευσης της αντιγραφής.

Αυτά από μια φοιτήτρια που έχει θεωρήσει - κακώς - στο παρελθόν πολλές φορές ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον εαυτό της.
Anastacia
Θαμώνας

λευτεριά στους Μουργόλυκους

View Profile
« Reply #69 on: February 09, 2008, 00:27:19 am »

off topic:[Μας ζάλισες με το οτι ότι είναι καθένος δικαίωμα να λέει την άποψη του κ να ασκεί κριτική. Νομίζω ότι όλοι το κατάλαβαν από την πρώτη φορά κ το εφαρμόζουν στην εντέλεια!]

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
_alex_
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

THMMY, γιατί μου αρέσει να παιδεύομαι...

View Profile
« Reply #70 on: February 09, 2008, 00:28:08 am »

Quote from: pandora on February 09, 2008, 00:24:00 am
4) Από και και περα το "ο διπλανός μου πήρε μεγαλύτερο βαθμό από εμένα, γιατί αντέγραψε κι αυτό είναι άδικο", το να διαμαρτυρηθώ για κάτι δλδ με βάση αυτό, είναι κάτι που δεν συμμερίζομαι καθόλου, αν και δεν είμαι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε αυτή τη λογική. Αυτός που παίρνει βαθμούς αντογράφοντας δεν θα γίνει ποτέ επιστήμονας. Και αυτό είναι de facto. Για να γίνεις κάτι θέλει διάβασμα. Και ό,τι κενό αφήνεις το βρίσκεις μπροστά σου.

5)Σκέφτηκε κανείς ότι ίσως δεν μπορούσε να διαμαρτυρηεθεί νωρίτερα γιατί δεν είχε μιλήσει με καθηγητή ή βοηθό για να δει τη λογική της βαθμολόγησης?Άλλωστε ξεκαθάρισε ότι αυτό που του την έδωσε περισσότερο ήταν η λογική των διδασκόντων σε θέματα επιβράβευσης της αντιγραφής.

+1!!!

Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #71 on: February 09, 2008, 00:30:38 am »

Και ξανα μπας και χωρεσει στο κλειδαμπαρωμενο κεφαλι σας: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟ. Ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Αν δε γουσταρετε, κλειστε του το στομα.

Κλειδαμπαρωμενο κεφαλι...Θυμαμαι ενα ανεκδοτο που ειχα ποσταρει πριν καιρο.Μοναχα που δε μας εφαγες."ΟΟΟΟΟΟ Υπαρχουν και καθηγητες εδω που βλεπουν τα φορουμ...Μα τι επιπεδο ειναι αυτο....! κτλ κτλ" Μιλας εσυ για κριτικη...Τεσπα.Ολη η συζητηση δε γινεται μοναχα για τα θεματα που πεσαν σημερα.Το παμε,οσοι διαβασαν και γραψανε μπραβο τους,οσοι παλι δεν τα καταφεραν την επομενη φορα.Το εκνευριστικο στην υποθεση αυτη ειναι το ποσο πολυ προσπαθειτε καποιοι να το παιξετε εξυπνοι....Αν δε γουσταρεις κλεισε μου το στομα....

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
qwerty
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #72 on: February 09, 2008, 00:36:01 am »

Quote from: Am@NiTa on February 09, 2008, 00:30:38 am

Κλειδαμπαρωμενο κεφαλι...Θυμαμαι ενα ανεκδοτο που ειχα ποσταρει πριν καιρο.Μοναχα που δε μας εφαγες."ΟΟΟΟΟΟ Υπαρχουν και καθηγητες εδω που βλεπουν τα φορουμ...Μα τι επιπεδο ειναι αυτο....! κτλ κτλ" Μιλας εσυ για κριτικη...Τεσπα.Ολη η συζητηση δε γινεται μοναχα για τα θεματα που πεσαν σημερα.Το παμε,οσοι διαβασαν και γραψανε μπραβο τους,οσοι παλι δεν τα καταφεραν την επομενη φορα.Το εκνευριστικο στην υποθεση αυτη ειναι το ποσο πολυ προσπαθειτε καποιοι να το παιξετε εξυπνοι....Αν δε γουσταρεις κλεισε μου το στομα....

+1!
Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #73 on: February 09, 2008, 00:51:06 am »

Quote from: 4Dcube on February 08, 2008, 20:57:22 pm
Quote from: Am@NiTa on February 08, 2008, 19:51:11 pm
Το τι μηχανικος θα γίνω στο μελλον και ποια θα είναι η πορεία μου δεν εξαρταται μονο απο το ποσο ψαγμενα θεματα ελυσα στα 20 μου στο πανεπιστημιο.Οι πουριτανισμοι του στυλ βαλτε πιο δυσκολα η πιο ψαγμενα δεν περνανε.Παρακολουθησα τα τοπικ πανω στο θεμα αυτο και πραγματικα μου προκαλεσαν μοναχα γελιο.Αμα θελω πραγματικα να μαθω,αμα θελω να διευρυνω τους οριζοντες μου δεν το διαλαλω ουτε στους συμφοιτητες μου ουτε στους καθηγητες μου.Το παλευω μονος μου/μονη μου γιατι το κανω για τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.Αυτη τη στιγμη δεν κρινω ουτε τα θεματα ουτε τους καθηγητες.Οποιοι διαβασαν και γραψανε μπραβο τους,οσοι παλι δεν τα καταφεραν δεν πειραζει την επομενη φορα.Και στην τελικη ρε παιδια υπαρχουν πολλοι τροποι για να κερδισετε την ευνοια του καθηγητη σας.Σκεφτειτε πιο εξυπνα....
Περιέγραψες με θρησκευτικό όρο το νέο "στυλ".
Στην περίπτωσή σου ταιριάζει ο λουθηρανισμός.

4DCube "σφαιροποιησε" εσυ το κυβο σου και τα λεμε....

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
aliakmwn
Guest
« Reply #74 on: February 09, 2008, 00:54:12 am »

Quote from: Anastacia on February 09, 2008, 00:27:19 am
off topic:[Μας ζάλισες με το οτι ότι είναι καθένος δικαίωμα να λέει την άποψη του κ να ασκεί κριτική. Νομίζω ότι όλοι το κατάλαβαν από την πρώτη φορά κ το εφαρμόζουν στην εντέλεια!]

Φυσικα, το εφαρμοζουν για τον εαυτο τους, αλλα και για να κατηγορησουν καποιον αλλο που εκανε ακριβως το ιδιο. Εισαι σε θεση να το καταλαβεις?

Κλειδαμπαρωμενο κεφαλι...Θυμαμαι ενα ανεκδοτο που ειχα ποσταρει πριν καιρο.Μοναχα που δε μας εφαγες."ΟΟΟΟΟΟ Υπαρχουν και καθηγητες εδω που βλεπουν τα φορουμ...Μα τι επιπεδο ειναι αυτο....! κτλ κτλ"

Τοσο μυαλο ειχα, τετοιες μαλακιες ελεγα Grin τι θες να πεις με αυτο?
Ζητω ταπεινα συγγνωμη που αλλαξα σταση χωρις να σε ενημερωσω πρωτα, δεν θα επαναληφθει. Στο εξης θα απαγορευονται τετοια φαινομενα.

Μιλας εσυ για κριτικη...Τεσπα.Ολη η συζητηση δε γινεται μοναχα για τα θεματα που πεσαν σημερα.Το παμε,οσοι διαβασαν και γραψανε μπραβο τους,οσοι παλι δεν τα καταφεραν την επομενη φορα.Το εκνευριστικο στην υποθεση αυτη ειναι το ποσο πολυ προσπαθειτε καποιοι να το παιξετε εξυπνοι....Αν δε γουσταρεις κλεισε μου το στομα....

Η συζητηση γινεται για εναν και μοναδικο λογο, που δεν χρειαζεται να εισαι εξυπνη για να τον καταλαβεις: Διοτι εδω και χρονια υπηρχε μια κατασταση που βολευε τους περισσοτερους (για να μην πω ολους) και τωρα που κουνηθηκε ενα φυλλο και κατι παει ν' αλλαξει βγηκαν τα μαχαιρια, κυριως μεταφορικα αλλα και εν μερει κυριολεκτικα.

Ειναι αυτη ακριβως η δικη σου αντιληψη, που μετεφερες και παραπανω οταν μου θυμισες το αστειακι σου για τις πιπες, που υπερασπιζεται τη στασιμοτητα και δεν δικαιολογει αλλαγες. Edit: Χεστηκα για την αποψη που εχεις για μενα Smiley

Εγω δεν κλεινω στοματα. Καποιοι αλλοι εδω μεσα υποστηριζουν το κλεισιμο ενος στοματος, και σ' αυτους αντιπαρατιθεμαι.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Up Print
Jump to: