• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:02:12 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:02:12 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 26
Guests: 144
Total: 170
Anton Pozov
teosimeon
Kazi
thomasdt
elias_farhood
Theislander
mimaki
Bit4Thought
melisste22
tasos gourd
PolarBear
mitsos753905
Sanaia
Yamal
despinat
tinidou
Lykaonia
el1
pdiamantis
m.renia
Mr Watson
ligditsa
Cersei Tsoulannister
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 3ο Εξάμηνο > 3ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ (ΠΠΣ) (Moderators: chatzikys, Tasos Bot, tzortzis) > [Κυκλώματα ΙΙ] Νέα φιλοσοφία εξέτασης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Go Down Print
Author Topic: [Κυκλώματα ΙΙ] Νέα φιλοσοφία εξέτασης  (Read 32194 times)
ILIAS
Θαμώνας

View Profile
Re: Νέα φιλοσοφία εξέτασης - Κυκλώματα ΙΙ
« Reply #60 on: January 28, 2008, 16:53:25 pm »

Επειδή γνωρίζω προσωπικά τον Αλέξη και είναί ένα άξιο παιδί, θα συμφωνήσω σε αυτά που λέει. Βασικά έχουμε περίπου την ίδια φιλοσοφία για το πανεπιστήμιο αλλά Αλέξη μου γεννάται ένα ερώτημα. Λέγοντας αυτά στον κύριο Μάργαρη, είσαι σίγουρος ότι αυτό που θα κάνει σε αυτήν την εξεταστική θα είναι λόγω της συμβουλής που έδωσες ή λόγω εκδίκησης που αντέδρασες; Γιατί όταν μας το είπε ο κύριος Μάργαρης για εσένα μου έδωσε την εντύπωση ότι θίχτηκε λιγάκι και ας είναι με το μέρος μας. Γιατί κακά τα ψέματα αμφισβήτησες ορθά κάτι που έπρεπε να γίνει από όλους, αλλά έμμεσα αμφισβητείς το έργο του καθηγητή, που και σε αυτό συμφωνώ. Απλώς εμένα κανείς δεν μου εγγυάται ότι ο χψ Μάργαρης και Δάιος δεν θα βρουν άλλον τρόπο για να βοηθούν συγκεκριμένες ομάδες ατόμων, οι οποίοι θα αποτελούν και το μονοψήφιο ποσοστό επιτυχίας. Νομίζω πως και μετά από αυτό οι αδικίες θα συνεχίζονται στο μάθημα, και πάντα προς τα παιδιά που προσπαθούν μόνα τους και δεν κυνηγούν σος και ασκήσεις μες στην τάξη. Γιατί όλο και κανα πρόσημο θα έκανεσ λάθος, δεν μπορεί. Πάρε τα @@@@ και σκάσε.Ο σωστός μηχανικός πρέπει να κοιτάει τα πρόσημα και όχο τη λογική, έτσι δεν γίνεται Αλέξη;
aliakmwn
Guest
« Reply #61 on: January 28, 2008, 17:07:24 pm »

Εγω απο την πλευρα μου εχω εμπιστοσυνη στην κριση του Μαργαρη. Θεωρω οτι ποτε ο Μαργαρης δεν εδειξε προς τους φοιτητες διαθεση εκδικησης. Επισης δεν εχει δειξει ποτε οτι δεν επιδεχεται κριτικη, οσο σκληρη κι αν ειναι. Στη θεση του θα προσβαλομουν πολυ περισσοτερο εαν διαβαζα απο καποιους οτι με φοβουνται πως θα "εκδικηθω" (ποιον και γιατι?) απ' οτι αν διαβαζα ενα κειμενο που μου λεει δεν κανεις σωστα τη δουλεια σου.

Η φραση του Μαργαρη "θα περασει μονοψηφιος αριθμος ατομων" ηταν απλη συλλογιστικη: Περνουσε πολυς κοσμος επειδη εβαζα τα ιδια θεματα και αντεγραφε => τωρα που δεν θα βαλω τα ιδια δεν θα μπορεσει κανενας να αντιγραψει => θα περασουν πολυ λιγοτεροι.
Τα περι μονοψηφιου αριθμου εκλαβετε τα ως.. μαργαρικη διαλεκτο.
(Εγω περιμενα στην απαντηση κατι πολυ πιο καραϊσκακικο, σαν αυτα που μας εχει συνηθισει, αλλα το γεγονος και μονο οτι απαντησε ετσι δειχνει πως οντως προβληματιστηκε και μαλιστα πολυ, και δεν θελησε να παιξει με τον πονο μας)

Στην τελικη, για να ξερουμε και τι λεμε, εαν οντως ο Μαργαρης αποφασισει να εκδικηθει βαζοντας πολυ δυσκολα θεματα, στο χερι μας ειναι να κανουμε ο,τι ακριβως εκανε ο Αλεξης, απο την αντιθετη ομως πλεον σκοπια! Να διαμαρτυρηθουμε!

Η νοοτροπια του να φορτωνουμε σε καποιον το βαρος της συλλογικης και συνολικης μας αποτυχιας ειναι που μας οδηγησε στην ιδια την αποτυχια.
ILIAS
Θαμώνας

View Profile
« Reply #62 on: January 28, 2008, 17:15:20 pm »

Aliakmwn  δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου απλώς εκφράζω κάποιες αμφιβολίες. Είμαι 1000% με τον Αλέξη, αλλά άφησέ με να έχω κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το πως ερμηνεύεται το μονοψήφιος αριθμός. Ίσως και να είμαι τελείως λάθος. Wink Wink Wink
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #63 on: January 28, 2008, 17:24:31 pm »

Ακριβώς έτσι (όπως λέει ο αλιάκμων). Η απάντηση του Μάργαρη έδειξε ότι δέχτηκε την κριτική. Αντίθετα, ο Δάιος δεν τη δέχτηκε και μάλλον θίχτηκε. Αλλά το αν έχουν οι καθηγητές τη δύναμη να νευριάζουν και να κάνουν αυτό που γουστάρουν, δεν οφείλεται σε αυτούς που τους προκαλούν, αλλά σε αυτούς που δεν τους προκαλούν και κάθονται σαν καλοί μαθητές και τους γλείφουν.

Εμείς σαν φοιτητές έχουμε μεγαλύτερη δύναμη από φοιτητές σε άλλα τμήματα, γιατί έχουμε τη λίστα και το φόρουμ, όπου όλα μαθαίνονται. Αν εμείς δεν κράζουμε τους καθηγητές μας, ποιος θα το κάνει; Και ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτά που δε μας αρέσουν είναι να μιλάμε για αυτά και να στηρίζουμε αυτούς που μιλάνε. Δυστυχώς, όμως, τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των περισσότερων περιορίζονται στο στυλ "έλυσα ένα τρίτο της άσκησης και μου έδωσε το ένα τέταρτο μόνο" ή "το θέμα ήταν εκτός ύλης!!!" και έτσι δε μας παίρνει κανείς στα σοβαρά.
ILIAS
Θαμώνας

View Profile
« Reply #64 on: January 28, 2008, 17:37:57 pm »

Junior, σε στηρίζουμε εσένα και όλα τα παιδιά που μιλούν Wink Wink Wink. Απλώς πάντα θέλω να κοιτάω και την άλλη πλευρά, Έχω τους λόγους μου. Και η peiratina διαβάζει αλλά για κάποιο λόγο έβγαλε αυτή την αγανάκτηση. Και αυτό οφείλεται και στην εικόνα που έχουν δημιουργήσει καθηγητές και φοιτητές για το μάθημα.
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
Re: [Κυκλώματα ΙΙ] Νέα φιλοσοφία εξέτασης
« Reply #65 on: January 28, 2008, 21:33:09 pm »

Λοιπόν, είμαι ενήμερος για το συγκεκριμένο θέμα και απ' ότι διάβασα με κάποια λεγόμενα συμφωνώ αλλά κάποια άλλα θεωρώ ότι είναι κομματάκι άκυρα.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
1) Η αντιγραφή δεν είναι ευθήνη του καθηγητή που εξετάζει αλλα πιο πολύ αυτού που επιτηρεί. Όταν ο επιτηρητής βαριέται τη ζωή του και αντί να επιτηρεί κάθεται και πίνει καφέ, ε τότε ρε σεις φταίει ο φοιτητής που θα αντιγράψει? Ε δλδ έλεος!!
   Με το να μπουν θέματα εκτός βιβλίου δεν λύνεται το πρόβλημα!!!!!!!!
Ωραία δεν θα αντιγράψει ο άλλος από το σκονάκι, θα αντιγράψει απο τον διπλανό,
τον μπροστινό κτλ κτλ.  Υπάρχουν άτομα που συστηματικά λειτουργούν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Κάθε φορά που πάω να δώσω βλέπω τις μέσα θέσεις του αμφιθεάτρου καπαρωμένες από άτομα που έχουν πάει εκεί 2 ώρες πιο νωρίς.
Μάλιστα μια φορά ήταν και ένας τύπος που έκανε ολόκληρη οργάνωση... είχε μαζέψει γύρω του 6 άτομα. (παρέα) και είχε αρχίσει <<εσύ θα λες σ αυτόν, μετά εσύ στον άλλον, εσύ πίσω και μετά εσύ σε μένα.>>Να τρελαίνεσαι.
Μόνη λύση? Αυστηρή επιτήρηση και τον έπιασες τον άλλον με σκονάκι?
Του χρόνου, ούτε Σεπτέμβρης ούτε τίποτα...Άμα το ξανακάνει να με χέσεις!!
Δε μπορεί ο ένας να ξεσκίζεται στο διάβασμα και ο άλλος ο <<μάγκας>>
να πάει αδιάβαστος και να παίρνει μεγαλύτερο βαθμό.

2)Όσο αφορά τώρα τα θέματα.Ένα έχω να πώ. Κακό δεν είναι να βάλει εκτός βιβλίου.
Κακό είναι να βάλει τίποτα παλούκια έξω από τα πλαίσια του βιβλίου.
Κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη τα θέματα σε όλα τα μαθήματα θα πρέπει να είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί στο μάθημα, ασκήσεις όχι ολόιδιες αλλά παρεμφερείς με αυτές του βιβλίου. Να γράφει ο διαβασμένος.... Αυτά από μένα.

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #66 on: January 28, 2008, 21:49:46 pm »

Ρε Αλέξη.... SuperConfused SuperConfused πω πω... τι μηνύματα είναι αυτά που στέλνεις (τεράστια σε μέγεθος  Cheesy Cheesy)

Λοιπόν αν και τον έκρινα λίγο αυστηρά τον Αλέξη στην αρχή λέγοντας πως το είπε με την σιγουριά του ότι το έχει περάσει το μάθημα και λοιπά και λοιπά,τα παίρνω όλα πίσω!!!Αυτά τα είπα εν βρασμό ψυχής και μετά από ήρεμη σκέψη νομίζω πως ο Αλέξης είχε τα αρχίδια (σόρρυ κιόλας) να διαμαρτυρηθεί.Ενώ όλοι μας λέμε αμάν αυτός ο #### ή ο #### ή τι κάλα ο ##### έβαλε εύκολα θέματα και λοιπά, αυτός είχε τα balls αν το πει στον Μάργαρη και στους συναδέλφους τους!!!!

Τώρα περί του θέματος:
1ον. Πρέπει να περάσει το 10% των εξεταζομένων ώστε να είναι έγκυρη η εξέταση οπότε είναι λίγο άκυρο να λέμε περί μονοψήφιου αριθμού επιτυχόντων.

2ον.Εν μέρη και εγώ δεν συμφωνώ με τα παλιά θέματα, όχι από την άποψη που το εξέφρασε ο Αλέξης όμως.Όπως και να το κάνουμε τα παλιά θέματα τα βλέπουμε σχεδόν όλοι.Οπότε...Εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να μπαίνουν θέματα ώστε να είναι καταρχήν βατά για έναν μέσο φοιτητή, αλλά να μην είναι ίδιας φιλοσοφίας με τα θέματα των ασκήσεων.Πχ η άσκηση που έβαλε ο Μάργαρης στις εξετάσεις Κυκλώματα 1 πέρσυ τον Νοέμβρη με τα πηνία και λοιπά εμένα αν και δεν την είχα λύσει τότε μου άρεσε γιατί ήταν κάτι διαφορετικό και ήθελε λίγο παραπάνω σκέψη.

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: January 28, 2008, 23:05:05 pm »

Κάτι τέτοιο είδα να συμβαίνει στα κυκλώματα 3 και με το mail αυτό ακριβώς υποστήριξα. Ήμουν από αυτούς που πήγαν να γράψουν με την αξία τους. Μπορώ και το κάνω ακόμα γιατί τα πάω καλά στη σχολή. Αν δεν τα κατάφερνα ίσως κι εγώ να κατέφευγα σε άλλους τρόπους. Αλλά αυτό που συνάντησα ήταν θέματα που μπήκαν για να τα λύσουν οι υπόλοιποι και όχι εγώ. Νευρίασα εκείνη την ώρα, κυρίως με τους καθηγητές που βάζουν τέτοια θέματα. Να έχεις διαβάσει καλά και να μην μπορείς να γράψεις. Να ξεσκίζεσαι για να μάθεις ένα μάθημα και να σου λεν "που πας, άλλο ταλέντο θέλει εδώ!"

Aυτο που δεν καταλαβαινω.. Αν το χεις καταλαβει το μαθημα τοσο καλα τοτε δεν μπορεις να γραψεις σε οτι θεμα και αν πεσει??Ακομα και αν δεν θυμασαι αν την ειδες μεσα στο βιβλιο ή στο μαθημα??
ROSTY
Θαμώνας

μου παει πολυ!!

View Profile
« Reply #68 on: January 28, 2008, 23:37:42 pm »

Quote from: minister on January 27, 2008, 03:19:38 am
Για την αλλαγή καθεστώτος όσον αφορά την εξέταση των κυκλωμάτων, υπαίτιος είναι κάποιος φοιτητής, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, ο οποίος είχε διαμαρτηρηθεί στη λίστα για το γεγον'ος ότι τα θέματα είναι ακριβώςίδια με τις ασκήσεις του βιβλίου,,,,

Ναι, συμβαίνουν και αυτά...

έλεος ρε άνθρωπε....

odeuontas pros ton psixiatro...////**
aliakmwn
Guest
« Reply #69 on: January 28, 2008, 23:40:20 pm »

Quote from: crystal on January 28, 2008, 23:05:05 pm
Aυτο που δεν καταλαβαινω.. Αν το χεις καταλαβει το μαθημα τοσο καλα τοτε δεν μπορεις να γραψεις σε οτι θεμα και αν πεσει??

Δεν ειναι τοσο απλο. Δοκιμασε το και θα καταλαβεις Smiley
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #70 on: January 28, 2008, 23:42:51 pm »

+1

Ελευθερία είναι
nfelekid
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

ΘΕΛΩ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΜΜΥ!!!!!!!!

View Profile WWW
« Reply #71 on: January 28, 2008, 23:45:33 pm »

Διαβασα απο την αρχη την ιστορια,συμφωνω με την κινηση του συμφοιτητη,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα την εβλεπα θετικα
εχοντας στην πλατη μου το συγκεκριμενο μαθημα...Γιατι πιστεύω οτι ολοι γνωριζουμε πως αν χρειαστει να γινουμε καλοι σε
κατι που θα ειναι η επαγγελματικη μας ενασχόληση,τοτε θα γινουμε..για την ωρα πολυ βασικό (δυστυχώς) είναι το θέμα των μαθημάτων και του πτυχίου..γι'αυτο και ειναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις πολλών παιδιών για το θέμα που προέκυψε..
θελω να πω κατι για τα κυκλωματα 2 και 3..σχεδόν ολοι εδω μέσα μιλούν για να τα περάσουν απλά έχοντας ασχοληθεί
μέσα στη χρονιά λίγο η πολύ.Εγω άλλα θυμαμαι και διορθώστε με αν κανω λάθος..
και στα 2 μαθήματα ο κ.Μάργαρης δινει εργασίες που θεωρούνται σχετικά απλές (τουλ αυτές που έκανα εγω) και δίνουν επιπλέον μονάδες 4 ή 3 που στελνουν το βαθμο στο 8,9,10 ανετα..και οχι απαραίτητα αν πέρασες το μάθημα,ενω σε άλλα μαθηματα η εργασία παιρνει χρονο και ειναι απλα μερος του βαθμού με 0,2.Αυτό είναι μια κίνηση βοηθείας απο τον διδασκοντα που κατα τη γνωμη μου βγαζει το μαθημα απο το σακο με τα πεδια...Κανεις δεν το ανεφερε και το θεώρησα τουλ απαραίτητο να ακουστει (για τα κυκλ 2 αργα) για όσους έχουν πρόβλημα και λενε αστο για πτυχιο και τετοια..
το ποστ ειναι μονο για βοήθεια στο ολο θέμα

+++ Αυτο αν εγινε εδω πρεπει να γινει σε πολλα πολλα αλλα μαθηματα....

Κορνίζες - Πίνακες Ζωγραφικής

www.gallerykfelekidis.com
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #72 on: January 28, 2008, 23:49:56 pm »

Quote from: aliakmwn on January 28, 2008, 23:40:20 pm
Quote from: crystal on January 28, 2008, 23:05:05 pm
Aυτο που δεν καταλαβαινω.. Αν το χεις καταλαβει το μαθημα τοσο καλα τοτε δεν μπορεις να γραψεις σε οτι θεμα και αν πεσει??

Δεν ειναι τοσο απλο. Δοκιμασε το και θα καταλαβεις Smiley
Quote from: MARIOS on January 28, 2008, 23:42:51 pm
+1

Αν και δεν με βοηθανε ιδιαιτερα οι απαντησεις σας , θα το δοκιμασω Cheesy Eτσι και αλλιως αυτο ειναι το θεμα στην ολη ιστορια..
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #73 on: January 28, 2008, 23:52:05 pm »

Smiley

Maria ta kiklomata genika den einai diskolo mathima.Aplos thelei na to pareis zesta.Apo ekei kai pera gia ola ean den to dokimaseis oti kai na sou poume tha einai ligo peritto

Ελευθερία είναι
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #74 on: January 29, 2008, 00:06:45 am »

Δηλαδή ο φόβος του "μονοψήφιου αριθμού επιτυχόντων" (sic) (από μέρους των φοιτητών) λόγω των μη ίδιων/παλιών/βατών κτλ θεμάτων (νέος τρόπος εξέτασης) υπάρχει μόνο στα Κυκλώματα ΙΙ;

Σε άλλα μαθήματα που μπαίνουν κάθε φορά διαφορετικά θέματα και τα ποσοστά επιτυχίας είναι χαμηλά δεν ενοχλεί; Μήπως να ζητήσουμε και εκεί να βάζουν ίδια θέματα κάθε φορά;

Αν ο κ. Μάργαρης ξυπνούσε μια μέρα και έβαζε μη παλιά/βατά θέματα και σας έπιανε όλους στον ύπνο τι θα λέγατε;
Νομίζω ότι απλά βρήκαμε τον αποδιοπομπαίο τράγο ( == Αλέξανδρος Γελαστόπουλος) που επισήμανε το πρόβλημα.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15 Go Up Print
Jump to: