• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:10:59 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:10:59 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 83
Guests: 104
Total: 187
mkoutsouk
Spyrtos14
lefterish
DLHERRO
Bill g
diamantis
IBOURAS
Local Rider
chrismzag
Captain
giorgos_skl
giannisdomu
asemas
mimaki
TMNF pro
folas
nikpamp
george polymeros
ඞ
pxanthob
apapagd
abiki
drimagm
oak456
johnmout
angelos
evgeniaz
savvastzan
MikriTulipa
mrotskos
Kv
Apostolos adam
mark
antwnis
pliroforikarios
Notac
Vromofona Kathikia
ioannisfa
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikos.a
harischris
kmargaritis
Billyskotsikas
dem05
DimKaratzas
evtrents
Leftor
okatapo
Zoifouka
dimant
Fotis Roukoutakis
Stathiss
salonikios
Arsen
marilita
Sotirisbikos
stefpapa21
dirac1
chris s
Emilios
fpapat
koulikas
gmout
Fenia04
xanthosp
chatzikys
msandr
theodorevic
Louisa
panapasc05
soph553
vpoug
idchatzi
Nekt
kstavroulis
despoina15
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Κτηριακή υποδομή - Διαδικτυακή οργάνωση (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Το Parking της Πολυτεχνικής Σχολής
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Go Down Print
Author Topic: Το Parking της Πολυτεχνικής Σχολής  (Read 13817 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Το Parking της Πολυτεχνικής Σχολής
« Reply #60 on: January 24, 2008, 23:02:07 pm »

Το παράδειγμα του Χρήστο με το psycho τυπάκι  Cheesy Tongue που περπατάει από την μία άκρη ως την άλλη της Θεσσαλονίκης με τα πόδια είμαι... εγώ !!
 Smiley

Σχεδον τις μισές καθημερινές γυρναω από το πανεπιστήμιο στο σπίτι μου (που είναι Δελφών με Συνδίκα) με τα πόδια. Μου παίρνει κανά μισάωρο με 3/4, αλλά αξίζει τον κόπο για πολλούς λόγους : χαλαρώνεις από το "αιώνιο καθισιό", κινείσαι και γυμνάζεσαι λιγάκι, καθαρίζει το μυαλό σου και το σώμα σου από κάθε είδους "τοξίνες", κανονικές ή διανοητικές, που έχεις μαζέψει όλη μέρα. Η ιδέα να έχεις μαζί σου κινητό ή mp3 player (υπάρχουν και με 25 E) για να μην ακούς και το φριχτό θόρυβο της πόλης (αντιθέτως ακούς τη μουσική που σ'αρεσει - εμένα ειδικά αυτό είναι ένα ζωτικό κομμάτι της μέρας μου όσο το οξυγόνο, δλδ η σχέση μου με τη μουσική) είναι πολύ καλή και δοκιμασμένη.

Βέβαια αυτό δεν θέλουν να το κάνουν όλοι, είτε γιατί έχουν βολευτεί με τους χ,ψ τρόπους και δεν θέλουν να περπατήσουν είτε δεν προλαβαίνουν. Υποψιάζομαι ότι όταν θα εργάζομαι σε καθημερινή βάση 8ώρου, θα είναι πιό δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο να κάνω κάτι τέτοιο με τους ρυθμούς που θα χρειάζονται για να τα προλαβαίνω όλα.

Από κεί και πέρα.... αν ήμουν δήμαρχος.....

1)Θα γκρεμιζα ένα ποσοστό 20% των κτιρίων του κέντρου της πόλης (με ιδιαίτερη προτίμηση αυτά που ανήκουν στην εκκλησία και βγάζει η εκκλησία από αυτά μερικά εκατομμύρια τη μέρα) για να τα κάνω χώρους πρασίνου με υπόγεια πάρκινγκ.
Όσο για τα πολυκαταστήματα που φιλοξενούν αυτά τα κτίρια, με 2-3 ακόμα εμπορικά εκτός πόλης θα βολευόμασταν μια χαρά.

Αν η συνταξιούχα κυρατσα με το burberrys που δεν έχει όλη μέρα τί να κάνει θέλει να πάει πρωί πρωί 9 η ώρα που πάω εγώ στη σχολή ή στη δουλειά μου με το λεωφορείο στο κέντρο, ε να πάει αλλού για ψώνια (όχι κέντρο - βλ εμπορικό εκτός πολης και σε άλλη κατεύθυνση από το κέντρο, μέσω περιφερειακού πχ) και με άλλο λεωφορείο. Μου τρώει και τη θέση που κουβαλάω εργασίες και βιβλία.

Cheesy (σόρυ για το θυμό, αλλά αυτή η κατάσταση με τις γαγιάδες που δεν σκέφτονται τον κόσμο που εργάζεται είναι απαράδεκτη)

2)Θα έβαζα περισσότερα λεωφορεία αντί να ξοδεύω λεφτά σε φιγουρατζήδικες και επιπλέον άχρηστες ηλιθιότητες  όπως αναγγελία στάσεων κτλ, και σίουρα θα θέσπιζα ένα ακόμη μέσο μεταφοράς. Είναι απαράδεκτο ολόκληρη πόλη να μην έχουμε 2ο μέσο. Όσο για τις λεωφορείογραμμές, να υπάρχει πάντα τροχονομος που θα φροντίζει να κινούνται σ'αυτές μόνο λεωφορεία και ποδήλατα.

3) Φυσικά, πάνω σ'αυτό που είπε ο Juan, πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν γραμμές για τα άκρα της πόλης χωρίς να χρειάζεται να αλλάζεις 2 ή 3 λεωφορεία, με αξιόπιστα και σύντομα δρομολόγια, αλλά και συγκοινωνία από βόρεια πρός νότια της πόλης, και όχι μόνο από ανατολικά- δυτικά.

Όσοι θέλουν απλά τη βόλεψή τους και δεν ενδιαφέρονται να βελτιωθεί αυτό το πρόβλημα, θα το βρούν μπροστά τους το ίδιο και χειρότερο.
« Last Edit: January 24, 2008, 23:06:27 pm by pandora » Logged
gtpp
Guest
« Reply #61 on: January 24, 2008, 23:04:11 pm »

Quote from: gtpp on January 24, 2008, 18:56:50 pm
Και γενικα δηλαδη οχι μονο αυτο αλλα εμενα με ρωτησε κανεις αν θελω να περιμενω στο κρυο το γεματο 14αρι;

Ποσο μαλλον να περπατησω...

Κατσε και λιγο παραπανω στο κρυο, δεν κανει κακο, να συνηθιζει και ο οργανισμος σου γιατι πολυ καλομαθημενος βουτηρομπεμπες εχεις γινει Cheesy

Προφανως η παραπανω απαντηση ακολουθει το δικο σου σταρχιδιστικο υφος. Στ' αρχιδια σου? Στ' αρχιδια μου. Να δουμε ποιος εχει και πιο ευρυχωρα!

Cheesy
Tωρα σε αφηνω να μιλας οσο θες και να λες οτι θες.
Οταν αργοτερα θα παρεις αμαξι γιατι θα το εχεις αναγκη και θα ειναι εργαλειο για σενα μπορεις να το παρκαρεις στον πατο σου.

λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #62 on: January 24, 2008, 23:07:07 pm »

Jerry

Jerry

Jerry

Jerry

Jerry

continue..
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #63 on: January 24, 2008, 23:10:33 pm »

την πολιτική για τις μεταφορές στη Θεσσαλονίκη δεν την χαράζει ο δήμος...
ούτε καν συμβουλευτικό όργανο δν είναι ο δήμος νομίζω...

συμβουλευτικό όργανο είναι το ΣΑΣΘ(Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) , στο οποίο συμμετέχει ο δήμαρχος...
κατά τα άλλα την πολιτική για τις συγκοινωνίες τη χαράζει το υπουργείο μεταφορών....

www.twitter.com/apostolos1986
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #64 on: January 24, 2008, 23:12:34 pm »

Quote from: apostolos1986 on January 24, 2008, 23:10:33 pm
την πολιτική για τις μεταφορές στη Θεσσαλονίκη δεν την χαράζει ο δήμος...
ούτε καν συμβουλευτικό όργανο δν είναι ο δήμος νομίζω...

συμβουλευτικό όργανο είναι το ΣΑΣΘ(Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) , στο οποίο συμμετέχει ο δήμαρχος...
κατά τα άλλα την πολιτική για τις συγκοινωνίες τη χαράζει το υπουργείο μεταφορών....

να και κάτι που δεν ήξερα....

ε, εντάξ μωρέ  Cheesy αμα γινόμουνα υπουργός Tongue

ή χαλίφης στη θέση του χαλίφη τελοσπάντων.... Tongue Roll Eyes
Αγόρι
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

βλὰξ ἄνθρωπος ἐπὶ παντὶ λόγῳ ἐπτοῆσθαι φιλεῖ

View Profile
« Reply #65 on: January 24, 2008, 23:13:18 pm »

Σορρυ αν ειμαι λιγο ξεμπαρκος γιατι δεν εχω αυτοκινητο και δεν ξερω τι περνατε εσεις που εχετε.

Αλλα ρε παιδια τι θα γινοταν αν μια μερα με ''φασιστικες'' διαδικασιες εκλειναν την εγνατια και αλλους μεγαλους δρομους
και φτιαχναν μια λοριδα για ποδηλατα;Και καποιος θα μου πει και πως θα γινει αυτο;Θα δυσκολεψει η κυκλοφορια.
Ναι αλλα αν υπηρχε οργανωση και θεληση θα μπορουσε να γινει, η εγνατια 
 ουτως ή αλλος ειναι κλειστη για  τα εργα του μετρο δεν μπορει να γινει παραλληλα και αυτο που λεω;
Αν θα υπαρχουν τετοιες λοριδες δεν θα ψηνοντουσαν πολλοι να τις χρησιμοποιησουν;
Εγω ξερω μερικους που θελαν να μετακινουνται στην πολη με ποδηλατο, αγορασαν ποδηλατο και μετα απο ενα μηνα αγανακτησαν και το παρατησαν.

Και θα μου πει καποιος εγω μενω στην τριανδρια πως θα ανεβαινω τις ανυφορες;Εγω μενω μακρια πιθανως εξω απο τι κυρως πολη.
Εσυ παρε το αυτοκινητο σου.
Αλλα πρεπει καπου να το παρκαρεις.
Ας γκρεμισουν τοτε το 424 και ας χτισουν ενα πολυοροφο παρκινγκ για τους φοιτητες του Μακεδονια και του ΑΠΘ.
Ας φυγει το τριτο σωμα στρατου που  ειναι μονο για μοστρα και ας γινει και αυτο παρκινγκ.

Αυτα μου ηρθαν τωρα στο μυαλο και καποιος πιο εξυπνος μπορει να σκεφτει πιο καλες λυσεις.
Οσο για τα  χρηματα για να κανουν τετοια εργα ας αγορασουν ενα λιγοτερο F16 και τα λεφτα θα φτασουν
 (και θα περισσεψουν και για κανα καινουργιο εργαστηριο Grin)

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #66 on: January 24, 2008, 23:19:47 pm »

giorgos 2 πράγματα:

α) Μακάρι να το κάνουν αυτό, με τις ποδηλατολωρίδες.
Κανένα πρόβλημα να κλείσουν την Εγνατία.
Αλλά μαζί με τις ποδηλατολωρίδες, να φτιάξουν και το οδόστρωμα που είναι σκατά.

Επίσης καταλαβαίνεις ότι στο άμεσο μέλλον αυτό δεν πρόκειται να γίνει λόγω των έργων για το μετρό.

β) Πάρκινκ με χρέωσεις τύπου 4 ευρώ η πρώτη ώρα κτλ, απλά δεν είναι πάρκινγκ. Είναι άλλος ένας τρόπος κλεψίματος. Αν είναι να κάνουν πάρκινγκ στο κέντρο, (ο δήμος, δημοτικό πάρκινγκ) ή να είναι δωρεάν ή να έχει ένα πολύ λογικό κόστος χρήσης.
Και επειδή στην Ελλάδα οι "από πάνω" έχουν μάθει την αρπαχτή, προσωπικά δεν το βλέπω. Άσε που δεν ξέρεις αν υπάρχουν συμφέροντα (λόγω των ιδιωτικών πάρκινκ)

Δεν υπάρχει πολιτική βούληση παιδιά. Από κει και πέρα, ό,τι και να λέμε είναι...
Αγόρι
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

βλὰξ ἄνθρωπος ἐπὶ παντὶ λόγῳ ἐπτοῆσθαι φιλεῖ

View Profile
« Reply #67 on: January 24, 2008, 23:36:33 pm »

δεν λεω παρκινκγ επι πληρωμης αλλα παρκινκ δωρεαν για τους φοιτητες με αυτοκολητο
οπως ισχυει σημερα για τους χωρους μεσα στο πανεπιστιμιο

οσον αφορα την πολιτικη βουληση, ειναι ο λογος που δεν ελπιζω να γινουν αυτα οπως και αλλα πολλα.... Sad

Μονο ο Chuck Noris μπορει να λυσει το προβλημα του παρκινκ στη Θεσσ Grin(να πουμε και καμια βλακεια να περασει η ωρα)

aliakmwn
Guest
« Reply #68 on: January 24, 2008, 23:37:53 pm »

Quote from: Karaμazoβ on January 24, 2008, 22:57:50 pm
Αλιακ, ποσο ασφαλές ειναι;; Undecided

Αυτο εξαρταται κατα 90% απο σενα και 10% απο τη συγκυρια. Νταξει σχηματικα ειναι τα ποσοστα, αλλα θελω να δειξω οτι γενικα η κυρια ευθυνη πεφτει πανω σου.

Οδηγαω μηχανακι περιπου 10 χρονια (5 σε μικρη επαρχιακη πολη, και αλλα 5 εδω) και καταλαβα οτι οι εαν μαθεις να οδηγας καταλληλα, τοτε εκμηδενιζεις τις πιθανοτητες να παθεις ατυχημα.
3 συμβουλες:

1) Οταν οδηγας μηχανακι ΠΟΤΕ δεν εχεις προτεραιοτητα. Ουτε οταν εισαι επι της Εγνατιας και περνας διασταυρωση οπου εχεις πρασινο. Ακομα κι εκει η ακρη του ματιου σου πρεπει να ειναι στην καθετη. Ο,τι κι αν λενε τα σηματα, οι ταμπελες, οι τροχονομοι που ρυθμιζουν, παντα μα παντα συμπεριφερεσαι λες και κανεις κατι παρανομο, δηλαδη εισαι στην τσιτα.
Επισης, αυτοι που αγνοουν τα μηχανακια δεν ειναι τοσο οι οδηγοι των αυτοκινητων, αλλα οι πεζοι!

2) Οταν οδηγας μηχανακι πρεπει να εχεις ΠΑΝΤΑ τα φωτα αναμενα, ακομα και στις 2 το μεσημερι του Ιουλιου. Ειδικα το μεσημερι πρεπει να αναβεις τα μεγαλα φωτα του ταξιδιου. Εννοειται πως παντα αναβεις φλας. Γενικα κανεις τα παντα για να κανεις αισθητη την παρουσια σου, και εκπαιδευεις το δαχτυλο σου να παταει την κορνα τουλαχιστον μια φορα καθε λεπτο.

3) Οδηγας αποφασιστικα. Δηλαδη, αν αποφασισεις να προσπερασεις, σανιδωσε το και τρεχα, εαν αποφασισεις να μεινεις πισω, μεινε στο κεντρο της λωριδας και προσπαθησε να γινεις 3-χρονος "ΖΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΩΡΙΔΑ, ΖΕ ΣΤΗ ΔΙΝΩ ΖΕ ΣΤΗ ΔΙΝΩ!"

Γενικα, πρεπει να σεβεσαι τον ΚΟΚ σε καθε περιορισμο που σου βαζει, αλλα να τον ψιλοαμφισβητεις στην πραξη για καθε ελευθερια που σου παρεχει. Οταν σου λεει σταματα, σταματας παντα. Οταν σου λεει προχωρα, εισαι επιφυλακτικος, και γενικα δε δισταζεις να χαιδεψεις το φρενο ανα πασα στιγμη.

Παντως ο ΚΟΚ δεν ειναι παραλογος. Ειδικα στο θεμα της ταχυτητας, εαν οδηγας ακολουθωντας τα ανωτατα ορια ταχυτητας, ο,τι και να γινει η πιθανοτητα να παθεις ατυχημα ειναι μηδαμινη.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #69 on: January 24, 2008, 23:38:38 pm »

Quote from: giorgos on January 24, 2008, 23:36:33 pm

Μονο ο Chuck Noris μπορει να λυσει το προβλημα του παρκινκ στη Θεσσ Grin(να πουμε και καμια βλακεια να περασει η ωρα)

O chuck norris όταν πάει να παρκάρει φεύγουν από μόνα τους όλα τα άλλα αυτοκίνητα από δίπλα  Cheesy
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #70 on: January 25, 2008, 00:17:40 am »

Κάτι σχετικό με το θέμα  Smiley

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Το Parking της Πολυτεχνικής Σχολής
« Reply #71 on: January 25, 2008, 00:22:08 am »

agent δε ξερω γιατι,ολα τα αποκομματα που δημοσιευεις με τρομαζουν!θες οτι ειναι ασπρομαυρα,θες οτι δεν ειναι πολυ καλη ποιοτητα....

tu/e
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #72 on: January 25, 2008, 00:44:33 am »

τα παίρνω από εφημερίδες, γι'αυτό είναι ασπρόμαυρα
επίσης χαμηλώνω την ποιότητα για να μειώσω το μέγεθος  Tongue

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

thanasis_leo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #73 on: January 25, 2008, 14:24:35 pm »

Τα μακρινα φωτα στα μηχανακια ειναι ο,τι πιο εκνευριστικο στον οδηγο του αυτοκινητου.Ειδικα το βραδυ που καθονται στη μεση της λωριδας και σου πεφτει το φως κατάματα! ετσι μειωνεται η ορατοτητα σου προς τα πισω οποτε ειναι πιο ευκολο να γινει ατυχημα.
gtpp
Guest
« Reply #74 on: January 25, 2008, 14:41:21 pm »

Μην ψαρωνεις ρε.
Απο αλλου ξεκινησες και αλλου σε πηγαινουν.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Go Up Print
Jump to: