• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 04:58:50 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 04:58:50 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 9
Guests: 100
Total: 109
zaroumaria
Kenedy
apapamichail
Yamal
chris_krkls
kpapama
thomdodo
uesli
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) >  Συζήτηση με τον κοσμήτορα. Τρίγωνο Πολυτεχνείου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33 Go Down Print
Author Topic: Συζήτηση με τον κοσμήτορα. Τρίγωνο Πολυτεχνείου  (Read 59236 times)
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Συζήτηση με τον κοσμήτορα. Τρίγωνο Πολυτεχνείου
« Reply #90 on: January 03, 2008, 03:18:00 am »

Quote from: crystal on January 03, 2008, 01:38:17 am
Οσο για το αν θα μπορουμε και τωρα να εκμεταλευτουμε τους χωρους και μετα το κλεισιμο του κυλικειου, ακομα και να συμφωνησει ο νεος διαχειριστης, εχω την εντυπωση πως αυτο θα ειναι προσωρινο. Το σημαντικοτερο ειναι πως ως τωρα δεν χρειαζοταν να ζητησουμε αδεια για να τον χρησιμοποιησουμε.

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι αυτό που λες είναι στείρα αντιδραστική καχυποψία, εντελώς αβάσιμη σύμφωνα με την εως τώρα εμπειρία χρήσης του κυλικείου και σύμφωνα με τα όσα γραπτώς έχει αναφέρει ο καθηγητής.

Γιατί ψάχνετε -και φτιάχνετε μάλιστα- το λάθος και το στραβό? Αν γίνει κάτι στραβά και δε μας αρέσει εδώ θα είμαστε για να πιέσουμε να αλλάξει. Δεν είναι πλαίσια συνέλευσης οι κοσμητειακές αποφάσεις να αλλάζουν κάθε λίγο, λίγη εμπιστοσύνη όχι απλά δε βλάπτει, αλλά δημιουργεί και το υπόβαθρο ώστε αν γίνει κάτι λάθος να υπάρξει εντονότερη αντίδραση.
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #91 on: January 03, 2008, 03:20:03 am »

Aυτη ειναι η αποψη μου. sorry
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #92 on: January 03, 2008, 10:04:19 am »

Quote from: mechanical_wind on January 03, 2008, 03:18:00 am
Quote from: crystal on January 03, 2008, 01:38:17 am
Οσο για το αν θα μπορουμε και τωρα να εκμεταλευτουμε τους χωρους και μετα το κλεισιμο του κυλικειου, ακομα και να συμφωνησει ο νεος διαχειριστης, εχω την εντυπωση πως αυτο θα ειναι προσωρινο. Το σημαντικοτερο ειναι πως ως τωρα δεν χρειαζοταν να ζητησουμε αδεια για να τον χρησιμοποιησουμε.

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι αυτό που λες είναι στείρα αντιδραστική καχυποψία, εντελώς αβάσιμη σύμφωνα με την εως τώρα εμπειρία χρήσης του κυλικείου και σύμφωνα με τα όσα γραπτώς έχει αναφέρει ο καθηγητής.

Αμάν ρε συ, βρήκες το αντιδραστικό το άτομο....
έλεος χαλάρωσε λίγο

να πείς αντιδραστικιά εμένα που όπου μιλάω γίνεται μπάχαλο, να το καταλάβω. Cheesy

Κι εγώ είμαι καχύποπτη, και πιστεύω ότι αποφάσεις σχετικές με το κυλικείο σχετίζονται άμεσα με κάποια γεγονότα ....πρόσφατα.... Ποιός ιδιώτης θέλει παρτάκι στο χώρο του? Θα μου πείς, κλειδώνει το κυλικείο και φεύγει, και ουσιαστικά δεν μπορεί να κάνει και τίποτα.

Παραμένω καχύποπτη. Και στείρα αντιδραστική  Tongue. Το μέλλον θα δείξει.

ps Η σχολή (πολυτεχνική γενικά, και όχι μόνο το ΤΗΜΜΥ) χρειάζεται οργανωμένα καμαράκια συλλόγων, με φωτοτυπικά και εξοπλισμό, χρειάζεται προσωπικό στις νησίδες, χρειάζεται προσωπικό σε βιβλιοθηκες κτλ κτλ κτλ. Χρειαζόμαστε πολλά πράγματα, που προέχουν νομίζω του νέου κυλικείου.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #93 on: January 03, 2008, 11:13:05 am »

Quote from: pandora on January 03, 2008, 10:04:19 am
ps Η σχολή (πολυτεχνική γενικά, και όχι μόνο το ΤΗΜΜΥ) χρειάζεται οργανωμένα καμαράκια συλλόγων, με φωτοτυπικά και εξοπλισμό, χρειάζεται προσωπικό στις νησίδες, χρειάζεται προσωπικό σε βιβλιοθηκες κτλ κτλ κτλ. Χρειαζόμαστε πολλά πράγματα, που προέχουν νομίζω του νέου κυλικείου.

Κάποιες από αυτές της ανάγκες που χρειάζονται προσωπικό, γιατί να μην τις καλύπτουν φοιτητές που θα δουλεύουν για το πανεπιστήμιο?
Έτσι, αν η εταιρία διαχείρησης πόρων του ΑΠΘ μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά να μην περιορίζεται από την έλλειψη προσωπικού.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #94 on: January 03, 2008, 11:31:34 am »

Quote from: AgentCain on January 03, 2008, 11:13:05 am
Κάποιες από αυτές της ανάγκες που χρειάζονται προσωπικό, γιατί να μην τις καλύπτουν φοιτητές που θα δουλεύουν για το πανεπιστήμιο?

NotWorthy Θα ήταν ένας θεσμός απλά τέλειος. Με προτεραιότητα στους οικονομικά ασθενέστερους φυσικά.
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #95 on: January 03, 2008, 11:37:50 am »

Για να τα βάζουμε σε μια σειρά, όπως είπε και η pandora (και κατά κοινή ομολογία νομίζω) οι ανάγκες είναι πολλές. Η αναβάθμιση του κυλικείου και η κατά συνέπεια αύξηση των εσόδων του θα πρέπει να εξυπηρετήσει αυτές τις ανάγκες. Για τη χρήση του χώρου υπάρχει η δήλωση ότι δε θα αποκλειστεί για κανέναν και θα είναι ανεξάρτητη από τη χρήση του κυλικείου. Μπορεί λοιπόν η προσοχή να επικεντρωθεί στην πίεση για πιο "φοιτητική" διάθεση των εσόδων. Για όλα όσα ανέφερε η pandora και για άλλα τόσα σε επίπεδο εγκαταστάσεων (ενεργειακή σπατάλη κυρίως).
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #96 on: January 03, 2008, 12:30:49 pm »

Quote from: AgentCain on January 03, 2008, 11:13:05 am
Quote from: pandora on January 03, 2008, 10:04:19 am

Έτσι, αν η εταιρία διαχείρησης πόρων του ΑΠΘ μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά να μην περιορίζεται από την έλλειψη προσωπικού.

Τα θεματα που θηγει η πανδορα ειναι ακριβως αυτα που εννοουσα και δεν ανεφερα, κυριως αυτα για το προσωπικο στις νησιδες και στην βιβλιοθηκη  Smiley

@Αgent Cain. Οι αναγκες που λες καλυπτονται ηδη κατα ενα ποσοστο απο φοιτητες και στην βιβλιοθηκη και στις νησιδες(για την Βεργινα γνωριζω ατομα που βοηθανε ενω στην βιβλιοθηκη πολλες φορες καθομαι και εγω) και ολα αυτα εθελοντικα  Wink
Αυτα ομως δεν σχετιζονται αμεσα με το τριγωνο οποτε μαλλον ειμαστε σε λαθος τοπικ  Smiley
« Last Edit: January 03, 2008, 17:21:14 pm by crystal » Logged
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Συζήτηση με τον κοσμήτορα. Τρίγωνο Πολυτεχνείο`
« Reply #97 on: January 03, 2008, 12:46:04 pm »

Αν όμως θεωρήσουμε δεδομένη την κατασκευή ενός 2ου κυλικείου (στην περίπτωση που η κοσμητεία δεν αλλάξει γνώμη και ο χώρος δεν διατεθεί για την προέκταση του κάτω κυλικείου) θα ήταν συνετό να διαχειρίζεται το 2ο κυλικείο αποκλιστικά από το ΑΠΘ και να δουλεύουν σε αυτό φοιτητές.
Έτσι και το ΑΠΘ οφελείται και οι φοιτητές του.

Σημ. δεν το θεωρώ εθελοντισμό, από τη στιγμή που θα πληρώνονται ή θα απολαμβάνουν κάποιων προνομίων

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

konstantis
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

free born all our children

View Profile
« Reply #98 on: January 03, 2008, 13:31:05 pm »

Επειδή έτυχε να είμαι αυτός που "ανακάλυψε" τους μηχανικούς πριν 2 μήνες όταν έκαναν τις μετρήσεις και επειδή μίλησα και με αυτούς κατ΄ ιδίαν αλλά και με τον κ.Κοσμήτορα αναγκάζομαι να παρέμβω και να πώ ότι από τη συζήτηση απουσιάζουν μεγάλα κομμάτια αλήθειας.Κάποιοι τα αγνοούν για "λογικούς" λόγους,ελπίζω να τα αναζητήσουν..αλλά υπάρχουν και κάποιοι που τα αποκρύπτουν...
Η ένσταση μου έγκειται επίσης στο γεγονός της έλλειψης συνέπειας στο λόγο ,το οποίο εγώ το εξηγώ ή ως έλλειψη μπέσας ή ως υιοθέτηση του ρόλου της "μαμής" για όσους καταλαβαίνουν...
Μια παραίνεση,οι αερολογίες και τα ευφυολογήματα κάθε τύπου είναι δεκτά σε ένα άλλο,πρωτόλειο, στάδιο της συζήτησης για ένα έργο του υλικού κόσμου...εφόσον όμως "χυθεί το πρώτο τσιμέντο" πρέπει και εμείς να περάσουμε σε άλλο επίπεδο συζήτησης.
Το"πρώτο τσιμέντο χύθηκε" λοιπόν...αναδιατάξτε τη σκέψη σας.

Η συνέχεια στον πραγματικό κόσμο...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #99 on: January 03, 2008, 13:35:34 pm »

φίλε Κωσταντή

επειδή κάποιοι από εμάς είδαμε μόνο εικόνες (απόπου φαίνεται ότι ο χώρος δεν περιορίζεται σημαντικά) εσύ που μίλησες κιόλας με τους εργοδηγούς γιατί δε μας διαφωτίζεις?
Με τις παρατηρήσεις δεν κερδίζουμε τίποτα.

gillan
Guest
« Reply #100 on: January 03, 2008, 17:17:52 pm »

Ενημερωση πρωτα. Το τριγωνο αρχισε να χτιζεται χτες το βραδυ. Οι εργατες δουλευαν τουλαχιστον μεχρι τις 3 τα χαραματα!!!! Πολυ μεγαλη βιασυνη... Προς εκπληξη ολων ομως δεν υπηρχε τοιχος αλλα....ΚΑΓΚΕΛΑ! Ενα τεραστιο καγκελο απο πανω μεχρι κατω σε ολο το μηκος του τριγωνου. Μιλαμε ηταν σαν ενα τεραστιο κλουβι! Φυλακη σκετη! Ουτε καφε δεν θ αμπορουσες να πιεις εκει μεσα οχι εκδηλωσεις.... Ο χωρος θα βιαζονταν, οχι απλα θα περιοριζοταν!! Εντελως κακογουστο!

Σημερα απο οσο εμαθα (χωρις να παω να δω) ειχαν γκρεμιστει ολα! (για να προλαβω υπονοιες/επιθεσεις ειμαι υπερ της μαζικης συλλογικης δρασης και οχι του κανω οτι γουσταρω. Θα μπορουσε να γινει το ιδιο απο καποιο φοιτητικο συλλογο ας πουμε και θα ηταν μια χαρα). Παντως η ευθυνη βαρυνει αποκλειστικα και μονο τους υπευθηνους του εργου (κοσμητεια, πρυανεια και δεν ξερω ποιος αλλος). Αφου ξερεις οτι υπαρχουν τετοιες αντιδρασεις δεν πας να βαλεις ΚΑΓΚΕΛΑ μες στα αγρια χαραματα!

Απο εκει και περα για οτι ειπα πιο πριν δεν λεω οτι ο Μουσιοπουλος φταιει σε ολα! Ουτε οτι υπαρχει συνομωσια. Υπαρχει απλα πολιτικη και αυτη ως γνωστον ειναι πανω απο ατομα. Φορεις μπορει να ειναι κοσμητειες, τμηματα, πρυττανειες και οτιδηποτε αλλο, παντως σιγουρα ειναι η γνωστη και μη αξαιρετεα Εταιρεια Διαχειρησης, γνωστη απο πολλες αποφασεις για τη λογικη της : "Το πανεπιστημια ειναι επιχειρηση και πρεπει να βγαζει κερδη λειτουργοντας με ιδιωτικοοικονομικα κριτιρια!"

Οσον αφορα αυτα που ειπε ο Μουσιοπουλος δεν ξερω αν αδικω καποιον και αν το κανω σορυ. Παντως το αν η κοσμητεια δινει λεφτα για συλλογους δε λεει τιποτα. Οπως ειπα το πανεπιστημια (οφειλει να...) ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ! Οχι φοιτητικο. Αλλα ετσι κι αλλιως δεν μπορει να βασιζομαστε στην καλη προθεση οποιουδηποτε. Δηλαδη αν τωρα ο Μουσιοπουλος οντως πληρωνει τι θα γινει οταν φυγει????? Αν ο επομενος ειναι Κουσκουβελης (του ΠΑΜΑΚ) η Καραμπινης(Ξανθη) πχ τι θα κανουμε? Θα τους παρακαλαμε? Το μετρο πρεπει να παρθει πισω και αμεσα. (η συζητηση ειναι απολυτως σχετικη κατα τη γνωμη μου και εχω εξηγησει γιατι)

Επισης θα ηθελα μια απαντηση και σε οσα αλλα λεω απο τον κοσμητορα, γιατι ειναι σοβαρα. 

Αυτα προς το παρον

« Last Edit: January 03, 2008, 17:48:45 pm by gillan » Logged
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #101 on: January 03, 2008, 17:25:04 pm »

Quote from: gillan on January 03, 2008, 17:17:52 pm
Ενημερωση πρωτα. Το τριγωνο αρχιζε να χτιζεται χτες το βραδυ. Οι εργατες δουλευαν τουλαχιστον μεχρι τις 3 τα χαραματα!!!! Πολυ μεγαλη βιασυνη... Προς εκπληξη ολων ομως δεν υπηρχε τοιχος αλλα....ΚΑΓΚΕΛΑ! Ενα τεραστιο καγκελο απο πανω μεχρι κατω σε ολο το μηκος του τριγωνου. Μιλαμε ηταν σαν ενα τεραστιο κλουβι! Φυλακη σκετη!

Μήπως τα κάγκελα που είδες ήταν το υπόβαθρο για ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ?
Ξέρεις όλοι οι τοίχοι δεν φτιάχνονται με τούβλα  Roll Eyes

gillan
Guest
« Reply #102 on: January 03, 2008, 17:29:56 pm »

Οχι ηταν καγκελα απο πανω μεχρι κατω! Υπομονη θα βγει στο  indymedia!
konstantis
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

free born all our children

View Profile
« Reply #103 on: January 03, 2008, 17:46:46 pm »

Παραινέσεις φίλε μου agent,παραινέσεις και όχι παρατηρήσεις
Oταν με το καλό γυρίσουμε συναντιώμαστε όλοι όσοι ενδιαφέρονται και το συζητάμε face to face.Εγώ θα πρότεινα να συναντηθούμε στο τρίγωνο Tongue ...αλλά..
και μετά το αλλά δεν υπάρχει τίποτα αφού ήταν ο μόνος ελέυθερος χώρος...
Τα λέμε στον πραγματικό κόσμο
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #104 on: January 03, 2008, 17:52:21 pm »

Quote from: gillan on January 03, 2008, 17:17:52 pm
Σημερα απο οσο εμαθα (χωρις να παω να δω) ειχαν γκρεμιστει ολα! (για να προλαβω υπονοιες/επιθεσεις ειμαι υπερ της μαζικης συλλογικης δρασης και οχι του κανω οτι γουσταρω. Θα μπορουσε να γινει το ιδιο απο καποιο φοιτητικο συλλογο ας πουμε και θα ηταν μια χαρα). Παντως η ευθυνη βαρυνει αποκλειστικα και μονο τους υπευθηνους του εργου (κοσμητεια, πρυανεια και δεν ξερω ποιος αλλος). Αφου ξερεις οτι υπαρχουν τετοιες αντιδρασεις δεν πας να βαλεις ΚΑΓΚΕΛΑ μες στα αγρια χαραματα!

Για δες τι λέει ένας από το site

"Μαζευτηκαμε...
από Φοιτητης 2:03μμ, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008
σημερα το πρωι πραγματι.Το εργο ηταν τεραρατουργημα πραγματικα! Παντως πλεον δεν υπαρχει, τα διαλυσαμε ολα. Περισσαοτερα σε λιγο."
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=810690

Είναι δεδομένο πως (αν όχι όλοι) εκεί μέσα μαζεύονται αντιδραστικά άτομα (...εώς και μπάχαλα)

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33 Go Up Print
Jump to: