• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:52:25 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:52:25 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 30
Guests: 149
Total: 179
Bit4Thought
Yamal
melisste22
despinat
tinidou
Lykaonia
PolarBear
el1
pdiamantis
m.renia
Mr Watson
ligditsa
Cersei Tsoulannister
rafail zisiadis
thomasdt
alex_samaras_
Spyridon01101
Theislander
BlackBeard
spoun
kostas.de
evitzv
elischat
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
d0xa
evax
Stelios V.
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Touch up στο look?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Touch up στο look?  (Read 6483 times)
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Touch up στο look?
« on: August 22, 2005, 16:53:15 pm »

βρε παιδιά τι θα λέγατε να κάνουμε μερικές αλλαγές στο "λουκ" του φόρουμ? Είναι ολα στο προεπιλεγμένο του SMF! Ειδικά τα εικονίδια των μηνυμάτων με δυσκολία καταλαβαίνεις τι είναι και τα εικονίδια των φόρουμ αποτελούνται απο...το logo των Simple Machines!!! Γενικά τα περισσότερα εικονίδια είναι λίγο "τυπικά" (sic) και τα χρώματα αρκετά μουντα... Πολυ γκρι βρε παιδί μου!
Εσεις τι λέτε? Εγώ πάντως με τα εικονίδια προτίθεμαι να βοηθήσω, έχω 30.000 εικονίδια (όχι απαραίτητα σχετικά με φόρα αλλά μεσα στα τόσα κάτι σχετικό θα βρεθει).

www.e-steki.gr
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Απ: Touch up στο look?
« Reply #1 on: August 23, 2005, 02:06:27 am »

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
έχεις δίκιο ότι πρέπει να γίνει κάποια αλλαγή.
ήδη γίνεται μαι συλλογή εικονιδίων,themes,smilies κτλ.
Θα μπουν όλα την κατάλληλη στιγμή,μετά την αναβάθμιση

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Χείρων
Guest
« Reply #2 on: August 23, 2005, 02:21:42 am »

Η εικόνα του forum είναι άψογη.
Μην ξεχνάτε ότι το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού.
Έχουμε περισσότερο σοβαρά πράγματα, για να ασχοληθούμε!
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #3 on: August 23, 2005, 05:16:20 am »

Χείρωνα προσωπικά είμαι κατά του default σε ένα φόρουμ. Δεν είναι ωραίο τα μισά φόρα με SMF να έχουν το ίδιο λουκ και να μπερδέυεσαι. Και οχι δεν είναι trivial θέμα η εμφάνιση του φόρουμ. Είναι πολύ σημαντικό για μια σελίδα να είναι ξεκούραστη. Έχω βαρεθεί αυτή την δήθεν υπεράνω καραμέλα ότι "ααα για μας δεν έχουν σημασία τα "μπιχλιμπίδια" γιατι έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε". Να υποθέσω δηλαδή οτι και το σπίτι σου θα το αφήσεις άβαφτο και με έπιπλα απο τάβλες γιατι δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω? Γιατι τότε να το κάνεις αυτό με το e-σπιτι σου? Για τους περισσότερους ηλεκτρολόγους που μπαίνουν στο ιντερνετ αυτή η σελίδα είναι κάτι που βλέπουμε συχνά. Γιατί λοιπόν είσαι τόσο αντίθετος με το να γίνει όμορφο? Ακόμα κι αν δεν γίνουν μεγάλες αλλαγές ένα theme θα το ομορφύνει πολύ, και είναι υπόθεση 5 λεπτών να μπει!!
Fugi αν δεν έχεις πρόβλημα με το πολύ γαλάζιο δες το YaBBse theme. Είναι αυτό που είχαμε εμείς όταν ήμασταν σε SMF. Γενικά υπάρχουν πολλά όμορφα themes out there αν και δεν ξέρω κατα πόσον θα ταιριάζουν χρωματικά και σε στυλ με τα buttons για τα οποία απ'οσο ξέρω δεν υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε ελληνικα... Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πες μου. Ειδικά για SMF που έχει μόνο 2 μπορώ να βρω μια μεγάλη ποικιλία με εικονίδια για τα φόρουμ (ξερεις αυτα που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε κατηγορία) και γενικά ο,τι θέλετε απο εικονίδια πείτε μου κι εμένα να ψάξω και ίσως κάτι βρω Wink

www.e-steki.gr
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
Re: Απ: Touch up στο look?
« Reply #4 on: August 23, 2005, 07:58:20 am »

Quote from: ~Michelle~ on August 23, 2005, 05:16:20 am
Και οχι δεν είναι trivial θέμα η εμφάνιση του φόρουμ. Είναι πολύ σημαντικό για μια σελίδα να είναι ξεκούραστη. Έχω βαρεθεί αυτή την δήθεν υπεράνω καραμέλα ότι "ααα για μας δεν έχουν σημασία τα "μπιχλιμπίδια" γιατι έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε".
Εδώ θα συμφωνίσω με την Michelle. Το φόρουμ αυτό το επισκέπτονται εκατοντάδες άτομα εντός και εκτώς του ΤΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης, οπότε νομίζω πως η ανανέωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιβάλλεται.

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #5 on: August 23, 2005, 11:01:16 am »

Quote from: ~Michelle~ on August 23, 2005, 05:16:20 am
Fugi αν δεν έχεις πρόβλημα με το πολύ γαλάζιο δες το YaBBse theme. Είναι αυτό που είχαμε εμείς όταν ήμασταν σε SMF. Γενικά υπάρχουν πολλά όμορφα themes out there αν και δεν ξέρω κατα πόσον θα ταιριάζουν χρωματικά και σε στυλ με τα buttons για τα οποία απ'οσο ξέρω δεν υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε ελληνικα... Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πες μου. Ειδικά για SMF που έχει μόνο 2 μπορώ να βρω μια μεγάλη ποικιλία με εικονίδια για τα φόρουμ (ξερεις αυτα που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε κατηγορία) και γενικά ο,τι θέλετε απο εικονίδια πείτε μου κι εμένα να ψάξω και ίσως κάτι βρω Wink
Για τα buttons μην ανησυχείς, παρότι δεν διατίθενται στο ελληνικό τους, οι σχεδιαστές (ευτυχώς) διαθέτουν τα PSD's για μετάφραση σε όποιον επιθυμεί

bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #6 on: August 23, 2005, 13:02:47 pm »

Εγώ λέω να διαλέξουμε κάτι σκουρόχρωμο και όχι τίποτα έντονα χρώματα για να μην πονάνε τα ματάκια μας..!

~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #7 on: August 23, 2005, 15:37:07 pm »

Rattlehead με το πολύ σκουρόχρωμο είναι που θα πονάνε τα ματάκια σου! Εγώ προτείνω κάτι σε απαλές αποχρώσεις και όχι άλλο γκρι!!!!!!!!
Fugi μακάρι να ήταν για όλα έτσι, εγώ για αυτά που έχω ακόμα και τώρα (απο SMF είναι και έχω φτιάξει και μερικά μόνη μου με μπολικο cut+paste Tongue) ο σχεδιαστής έλεγε οτι έχει χάσει τα psd... Ααααχ και τι δεν θα δινα να τα είχα τα psd... :'(

www.e-steki.gr
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #8 on: August 23, 2005, 16:01:05 pm »

Fugi σε πρώτη φάση μπορώ να ψάξω για εικονίδια για τους υποπίνακες. Πες μου σε τι διαστάσεις τα προτιμάς (έχω απο 16*16 μέχρι 128*128) και σε τι στυλ (πχ. σαν σελίδα, σαν φάκελος κλπ)

www.e-steki.gr
aliakmwn
Guest
« Reply #9 on: August 23, 2005, 16:37:35 pm »

Καλοπροαιρετη ερωτηση, που σιγουρα θα παρεξηγηθει, αλλα αδιαφορω:

Ρε Michelle, γιατι καθε φορα που τρως καποιο κολλημα πρεπει να το επιβαλεις με τετοιο παθος?

Εφαγες κολλημα με το vbulletin, 3 σελιδες topic κι εδω...
Με το web design (ξερεις ε, οταν ελυσα την πρωτη μου δευτεροβαθμια εξισωση στην Α' Γυμνασιου, ενιωσα σαν να αποδεικνυα το τελευταιο του Fermat - βεβαια τοτε δεν τον ηξερα τον κυριο αλλα τεσπα...) τα ιδια, αλλες τοσες σελιδες...
Τωρα με τα icons, παλι τα ιδια...

Αν θελεις να κανεις κατι, καν'το. Κανε ενα σχεδιο, ανεβασε το και αν οι admins και τα αλλα μελη συμφωνησουν, περναει. Αλλα το να καθομαστε και να συζηταμε με τις ωρες και να γεμιζουμε σελιδες επι σελιδων, δεν οφελει σε κατι...
Ασε που χτυπαει και καπως θεατρινιστικο...

Οπως σου ειπα και στο topic για το διαβασμα:
"-Μπαμπα, ειναι μακρια η Αμερικη?
-Σκασε και κολυμπα!"

Αν ημουν κακοπροαιρετος, θα ελεγα πως προσπαθεις να κανεις επιδειξη... Αλλα, οπως σου ειπα και πριν απο λιγα λεπτα στον MSN, πιστευω πως εχεις μια απιστευτα αθωα και ειλικρινη αφελεια (οχι σαν μερικους/ες εδω μεσα...) την οποία ομως πρεπει, για δικο σου καλο, να κοντρολαρεις!
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #10 on: August 23, 2005, 16:49:43 pm »

Sorry aliakmwn αλλά αν εσύ έχεις το συνήθειο να κάθεσαι όλη μέρα δεν σημαίνει οτι πρέπει να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να κάθομαι να φτιάχνω κάτι με τις ώρες το οπόιο πιθανόν να μην το θέλουν καν τα παιδιά που έχουν το φόρουμ. Άλλωστε εγώ απλά λέω τη γνώμη μου και όποιος προτιμά να διαβάσει κάτι άλλο, πιο "σοβαρό" που λέει και ο Χείρωνας ας μην μπει στο τόπικ. Με το να πετάς φράσεις εντυπωσιασμού κάθε τόσο δεν πετυχαίνεις κάτι εκτος του να αποδεικνύεις περίτρανα την ελλειψη επιχειρημάτων σου.
Επίσης, ναι όταν πιστευω οτι σε κάτι έχω δίκιο θα προσπαθήσω να το υποστηρίξω με πάθος όπως λές. Αν έχει κάποιος τα επιχειρήματα ας αποδείξει οτι είμαι λάθος. Το ίδιο νομίζω οτι κάνεις κι εσύ στις απόψεις σου...
Όσο για το θέμα για το web design δεν ξέρω αν το κατάλαβε το μυαλουδάκι σου αλλά ζητούσα πληροφορίες εκεί και δεν προσπαθούσα να υποστηρίξω πόσο μάλλον να επιβάλλω καμία άποψη.
Επίσης αυτό το "αν ήμουν κακοπροαίρετος θα..." μου θυμίζει κακοστημένη προσπάθεια να πεις αυτό που πιστευεις χωρίς να φανείς "κακός". Αν πιστευεις οτι προσπαθώ να κάνω επιδειξη (αλήθεια επίδειξη για ποιό πράγμα? Για τα πολλά εικονίδια? Grin ) πες το ελέυθερα.Λέγοντας το έτσι το μόνο που πετυχαίνεις είναι να υποτιμάς την νοημοσύνη των γύρω σου.

Τέλος, μια φιλική συμβουλη: Ξέρεις, δεν είναι αναγκη να πετάγεσαι σαν την τσ***ου σε κάθε θέμα και να λες την -άσχετη και άχρηστη εν προκειμένω- γνώμη σου. Απαντά μόνο στα θέματα που έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό σε σχέση με τον τίτλο τους. Στη προκειμένη περίπτωση δεν χρειαζόταν όλο αυτό κειμενάκι. Ένα "όχι δεν θέλω" αρκούσε...

www.e-steki.gr
aliakmwn
Guest
« Reply #11 on: August 23, 2005, 16:56:47 pm »

Quote from: ~Michelle~ on August 23, 2005, 16:49:43 pm
Με το να πετάς φράσεις εντυπωσιασμού κάθε τόσο δεν πετυχαίνεις κάτι εκτος του να αποδεικνύεις περίτρανα την ελλειψη επιχειρημάτων σου.

Ευτυχως δηλαδη που καταλαβες τι ηθελα να σου πω...
ΟΚ, μεινε στα επιχειρηματα σου εσυ, κι εγω θα μεινω στις φρασεις εντυπωσιασμου μου...

Αληθεια, τα "επιχειρηματα" ειναι σαν εκεινα που μου 'λεγες χθες το βραδυ, που επι μιαμιση ωρα δεν μπορουσες να καταλαβεις τι ακριβως ειναι το Opensource και ποια ειναι η φιλοσοφια στην οποία αναπτυσσεται?
Μην απαντησεις. Για σενα δηλαδη, γιατι αν τα πεις δημοσια, σου το ξαναπα, θα σε παρουν με τις πετρες  ^withstupid^

ΥΓ: Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, και για την "αχρηστια" που βλεπεις στη γνωμη μου... Αλλωστε για σενα χρησιμα ειναι οσα σου προσφερουν... αναγνωριση  ^superlol^

Περιττο να σου πω πως εγκαταλειπω καθε προσπαθεια να συνεννοηθω μαζι σου... Οταν ωριμασεις λιγο, τα ξαναλεμε.
« Last Edit: August 23, 2005, 17:01:30 pm by aliakmwn » Logged
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #12 on: August 23, 2005, 17:11:13 pm »

Τι σχέση έχει το Opensource με την συζήτηση εδώ? Κοίτα, αν δεν μπορείς να πεις κάτι εντός θέματος άνοιξε ένα καινούριο θέμα και μίλα όσο θες εκεί για το Opensource και ο,τι άλλο θέλεις. Όσον αφορα τη γνώμη μου ευχαρίστως να την πω αν μου ζητηθεί και/ή αν είναι σχετικό το θέμα.

Η γνώμη σου σε αυτό το θέμα μπορείς να μου πεις σε τι ακριβώς βοηθάει εκτος απο το να ικανοποιήσεις την εγωιστική σου ανάγκη να μου "την πεις"? Εγώ τουλάχιστον προσέφερα βοήθεια, εσύ τι ακριβώς προσφέρεις εδώ?

Όσον αφορά το τελευταίο κι εσύ όταν αρχίσεις να βλέπεις λιγότερο καχύποπτα τους ανθρώπους και αρχίσεις να αντλείς χαρά απο κάτι άλλο στη ζωή σου εκτός απο το να νομίζεις οτι "την λες" στους άλλους, τα ξαναλέμε. Goodbye...

www.e-steki.gr
Χείρων
Guest
« Reply #13 on: August 23, 2005, 20:15:36 pm »

Καχυποψία. Κατι μου θυμίζει η λέξη. Και τα εισαγωγικά προς τι?

Είμαι στη σπηλιά μου στο Πήλιο. Σε μια φοβερή ακτή στο Αιγαίο. Όμως, τα κύματα είναι τεράστια και δεν τολμώ να βουτήξω. Μια φορά που το επιχείρησα, με πέταξαν έξω χωρίς μαγιό!

Στη σπηλιά μου βρήκα ένα γράμμα από τον συνάδελφό μου τον Πυθαγόρα. Καταπληκτικό κείμενο. Παίρνω λοιπόν τον φορητό μου στα γόνατα και κάνω να το περάσω στο forum. Όμως, μόλις μπήκα έπεσα πάνω στο σπουδαίο topic "σεβασμό... " και στην καινούργια ζάλη της καχύποπτης.

Όμως, εγώ θα το περάσω το κείμενο του Πυθαγόρα. Και μη μου πείτε ότι είμαι εκτός θέματος, επειδή δεν ξεκατινιάζομαι.

Αγαπητέ Χείρων,

Κρίσκομαι στον Κρότωνα με τη Θεανώ και τα περνάω θαυμάσια. Πριν από δεκαπέντε μέρες μίλησα στους νέους του Κρότωνα.  Πιστεύω ότι θα σε ενδιέφεραι η ομιλία μου. Άκου, λοιπόν.

Καλά μου παιδιά

Τι είναι αυτό που χάνεται μαζί με την παιδική ηλικία; Θα σας πω: Είναι, δίχως άλλο, η ικανότητα να συνδέεται κάποιος με την αλήθεια.

Όσο μεγαλώνετε, θα μαθαίνεται από τους μεγαλύτερούς σας, ώσπου μια μέρα, χωρίς να το συνειδητοποιήσετε, θα βρεθείτε εμπλεγμένοι σε έναν απατηλό τρόπο ζωής. Θα έχετε χάσει τη φυσικότητα  με την οποία εκφράζετε τα συναισθήματά και τις απόψεις σας, ακόμα κι εκείνα που μπορούν να βλάψουν, καθώς είναι γνωστό ότι η ειλικρίνεια των παιδιών είναι συχνά σαρωτική.

Γιατί εσείς τα παιδιά και οι νέοι αγαπάτε την αλήθεια περισσότερο απ’ ό,τι οι μεγαλύτεροί σας; Διότι βλέπετε τον κόσμο με ευθύτητα, χωρίς προκαταλήψεις που συγκαλύπτουν την πραγματικότητα, χωρίς μεροληψία που διαστρέφει την ορθή αντίληψη. Προσπαθήστε λοιπόν να μεγαλώσετε, χωρίς να απαρνηθείτε αυτό το ευθύ βλέμμα προς πρόσωπα και πράγματα.

Ο ενήλικος λίγες φορές συγκεντρώνει όλη την προσοχή του σε αυτό που κάνει. Δεν μπορεί να απολαύσει το παρόν, επειδή τον βαραίνει το παρελθόν του και επειδή το μέλλον τον πιέζει γεμίζοντάς τον επιθυμίες και ανησυχίες. Γι’ αυτό σας συμβουλεύω να μην πάψετε ποτέ να ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται νέα και ωραία πράγματα, ώστε το πνεύμα σας να εξυψώνεται διαρκώς. Έτσι, ακόμα και μεγαλύτεροι, θα διατηρήσετε τη δροσιά σας . Αν το ενδιαφέρον σας παραμένει επικεντρωμένο στην επιθυμία για γνώση και τελειότητα, θα εξακολουθήσετε να είστε ειλικρινείς, όπως είστε τώρα εκ φύσεως.

Αγαπητά μου παιδιά, μη ικανοποιηθείτε αφού μάθετε ένα επάγγελμα. Να εξακολουθήσετε να μαθαίνεται πάντα, να ακούτε εκείνους που γνωρίζουν, να έχετε ως παράδειγμα εκείνους που είναι άξιοι θαυμασμού, επειδή πετυχαίνουν αυτό που φαντάζει αδύνατο στα μάτια εκείνων που κουράζονται από τη νεαρή τους ηλικία και που πάντα σκέφτονται και πράττουν ανόρεχτα..

Ξέρω ότι δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τα λόγια μου, εν μέρει επειδή αγνοείτε ακόμα τα στενά όρια στα οποία ζουν οι περισσότεροι μεγαλύτεροί σας. Εσείς απολαμβάνετε πάντα το παρόν. Όμως, εγώ ξέρω ότι, έστω κι αν τα λόγια μου δεν ακούγονται καθόλου ξεκάθαρα στ’ αυτιά σας, κάτι θα μείνει στη μνήμη σας. Μια ανάμνηση αιθέρια, ωστόσο ικανή να φανεί χρήσιμη την κατάλληλη στιγμή

Αγαπητέ Χείρων, την επόμενη εβδομάδα με κάλεσαν να μιλήσω στις γυναίκες του Κρότωνα. Ετοίμασα μια ομιλία θαύμα. Θα σου την στείλω το ταχύτερο δυνατό.

Φιλικά

Πυθαγόρας

Μόλις λάβω την νέα επιστολή του Πυθαγόρα και δοθεί η ευκαιρία (που σίγουρα θα δοθεί) θα την κρεμάσω στο forum. Όπως καταλάβατε αναφέρεται στις γυναίκες τις καχύποτες και τις ευμετάβλητες (mobile).

Με φιλικά αισθήματα

Χείρων
« Last Edit: August 23, 2005, 20:25:34 pm by Χείρων » Logged
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #14 on: August 23, 2005, 22:48:09 pm »

Quote from: ~Michelle~ on August 23, 2005, 15:37:07 pm

Fugi μακάρι να ήταν για όλα έτσι, εγώ για αυτά που έχω ακόμα και τώρα (απο SMF είναι και έχω φτιάξει και μερικά μόνη μου με μπολικο cut+paste Tongue) ο σχεδιαστής έλεγε οτι έχει χάσει τα psd... Ααααχ και τι δεν θα δινα να τα είχα τα psd... :'(

Νομίζω ξέρω ποια κουμπιά εννοείς.
Το ότι δεν υπάρχουν τα PSD's δεν σημαίνει ανυπαρξία λύσεως, απλά έτσι δυσκολέουν τα πράγματα.
Εάν έχεις έστω και ελάχιστες γνώσεις PS τότε μπορείς (αφιερώνοντας λίγο παραπάνω χρόνο) να τα "μεταφράσεις"

Για theme σκεφτόμαστε αυτό:
http://www.alnabri.net/smf-stuff/SMFone_sky.gif

Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: