• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:23:25 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:23:25 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426687
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 84
Total: 142
thanoswyd
dimitavram
vdelimpalta
ThanosKoutsoump
shamaelas
tzortzis
Arakapas
chrisg
mmikelo
sassi
dimitris kiziridis
Leftor
dnikoa
gsifnio
Xontroulis
ZontanosThrylos
thomasdt
ellimoschou
kvas
athena_apo
aggelina
Giannis_Kako
giannisd
papaloui
MrGreekArrow
Mavromati
alexkont
mike1996
dimopoul
paristetos
George_RT
gpap
Geoth
panagiot
airam
Maximos7
programmer2004
DimKaratzas
superkolios
acolak
noimaginationforthis
Gray139
ggalamat
Roidos
Mr Watson
pelopidt
kzmekos
ppoug
Vasilikikr
kmargaritis
Nikos_313
gmpatsol
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > [split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: [split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!  (Read 6938 times)
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!
« Reply #30 on: August 26, 2005, 15:59:06 pm »

Υπάρχει κανείς που μπήκε σε αυτή τη σχολή και είπε "Ωραία, έκανα καλή επιλογή!";
Μα τι είναι αυτό που δε σας άρεσε;
Είναι η δυσκολία; Είναι οι καθηγητές; Είναι η έλλειψη χώρων; Είναι οι συμφοιτητές (ε Michelle;;; ); Είναι όλα μαζί;
Πείτε μου γιατί θα σκάσω... Να σταματήσω κι εγώ να είμαι ενθουσιασμένος που θα φοιτήσω εκεί!
~Michelle~

View Profile WWW
Απ: [split] Πρωτοετείς 2005! Νεα φουρνιά εισαγόμενη!
« Reply #31 on: August 26, 2005, 16:39:45 pm »

Όχι να είσαι ενθουσιασμένος, είναι η μόνη περίοδο που θα είσαι τόσο ενθουσιασμένος με τη σχολή και είναι κρίμα να το στερηθείς όσο κι αν εμείς προσπαθούμε να σε προσγειώσουμε. Εκει που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι κατα πάσα πιθανότητα θα έρθεις...

Εμένα αυτό που κυριώς με απογοήτευσε είναι κατα πρώτον οι συμφοιτητες (ναι κι όμως). Σπάνια θα βρεις νορμάλ άτομο εκει μέσα. Εγώ το πιο νορμάλ άτομο και με τις πιο σωστές απόψεις που έχω δει στη σχολή και πραγματικά πάω είναι...η Νέσσα που κυρίως την ξέρω διαδικτυακά αλλά έχει τις πιο νορμάλ απόψεις που έχω δει ποτέ σε ηλεκτρολόγο. Μετά ξεχωρίζουν ελάχιστοι και όλοι οι υπόλοιποι είναι...άστα να πάνε...
Η δυσκολία είναι ένας παράγοντας καθώς για παράδειγμα εμείς Λογισμό ΙΙ κάνουμε την ύλη που στο ίδιο το Μαθηματικό κάνουν σε 2 μαθήματα! Αλλά δεν το θεωρώ καθοριστικό παράγοντα.
Οι καθηγήτες...χμμμμ...μέχρι στιγμής δεν με έχει κόψει κανείς άδικα με μια πιθανή εξάιρεση στη γραμμική άλγεβρα που πάλι δεν είμαι σίγουρη γιατι δεν πρόλαβα να πάω να κοιτάξω γραπτό.
Είναι μωρε και πολλά μικρά που θα τα ανακαλύψεις στην πορεία και αν τα γράψω εδώ το ποστ μου θα γίνει αλιακμωνειο σε μέγεθος!

www.e-steki.gr
KitKat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #32 on: August 26, 2005, 16:49:25 pm »

Quote from: ~Michelle~ on August 26, 2005, 16:39:45 pm
Σπάνια θα βρεις νορμάλ άτομο εκει μέσα. Εγώ το πιο νορμάλ άτομο και με τις πιο σωστές απόψεις που έχω δει στη σχολή και πραγματικά πάω είναι...η Νέσσα που κυρίως την ξέρω διαδικτυακά αλλά έχει τις πιο νορμάλ απόψεις που έχω δει ποτέ σε ηλεκτρολόγο.

Κάτσε βρε Michelle, τι του λες του παιδιού. Όταν λες "σωστές απόψεις" να υποθέσω πως εννοείς τις δικές σου... το νορμάλ πάλι πώς το ορίζεις; Τσκ...
« Last Edit: August 26, 2005, 17:07:47 pm by kparask » Logged

Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.
Όταν τ' ανοίγω βλέπω μπρος μου ό,τι κι αν τύχει
Όταν τα κλείνω βλέπω μπρος μου ό,τι ποθώ
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #33 on: August 26, 2005, 16:58:58 pm »

Μην τους ακούς ρε Junior! Όταν είσαι μέσα και έρχεται η στιγμή να κάνεις κριτική, θυμάσαι περισσότερο τα στραβά από τα καλά. Τα καλά τα εκτιμάς μετά. Πλησιάζει και η εξεταστική και ειναι σε γκρίνια mode Cheesy Εγώ θα σου πω ότι άμα έχεις όρεξη και καλή διάθεση και πολλά πράγματα θα μάθεις και καλά θα περάσεις! Εντάξει τα στραβά πάντα θα υπάρχουν, αλλά το ΤΗΜΜΥ είναι ΤΗΜΜΥ!  Wink

Τα νορμάλ και τις...σωστές απόψεις της Michelle τις σχολιάσαμε εκτενώς πέρυσι...
« Last Edit: August 26, 2005, 17:41:13 pm by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #34 on: August 26, 2005, 17:15:00 pm »

Quote from: kparask on August 26, 2005, 16:49:25 pm
Κάτσε βρε Michelle, τι του λες του παιδιού. Όταν λες "σωστές απόψεις" να υποθέσω πως εννοείς τις δικές σου... το νορμάλ πάλι πώς το ορίζεις; Angry

Νορμαλ απόψεις εννοώ ανοιχτόμυαλες οπερ μεθερμηνευόμενον εστί όχι ρατσιστικες, πουριτανικές, σεξιστικές, κινούμενες απο θρησκέια και όχι απο λογική κλπ κλπ κλπ.

Το νορμαλ το ορίζω ως το αντίθετο του:
-παιδιού που μπήκε επειδη είχε πολλά μόρια χωρίς να τον ενφιαφέρει η σχολή
-παιδιού που έχει κατάλοιπα του λυκείου και νομίζει οτι αν χάσει μάθημα ακόμα και κάποιο που δεν τον ενδιαφέρει θα πάρει απουσία
-παιδιού που έχει κλειστόμυαλες απόψεις
-παιδιού που αρχίζει να ανακαλύπτει οτι οι άνθρωποι έχουν φύλο (φύλο <> γεννητικού οργάνου εν προκειμένω αλλα μια σε μια πιο τολμηρή προσέγγιση θα κόλλαγε και αυτό, εννοώ αντρας/γυνάικα) αφότου περάσει στη σχολή και ίσως ούτε τότε.
-παιδιού που τα κατάλοιπα του λυκείου του έχουν αφήσει έναν τρομερό ανταγωνισμό με τους συμφοιτητές αντι της θεμιτής ευγενούς άμιλλας.
-παιδιού που αήκει στην γνωστή σε όλους κατηγορία "γλύφτες"
-του σπαζοκλαμπάνια που κάθε τόσο κάνει στκοερωτήσεις μόνο και μόνο για να δίξει οτι προσέχει το μάθημα
-του "έξυπνου" που βρίσκεται συνέχεια σε ετοιμότητα να διορθώσει τον καθηγητή μόνο και μόνο για να φανεί οτι καντανοεί το μάθημα. Εχω δει και περίπτωση εμφανούς πανηγυρισμού σε αυτή την περίπτωση! Έχει χαθεί κάθε ίχνος διακριτκότητας που οφείλει να υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις...
...και διάφορα άλλα παρόμοια "ωραία" που βαρέμαι να γράψω τώρα...

Φυσικά και όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική θέση. Απο ποιά οπτική γωνία ήθελες να τα λέω? Του γείτονα ή του Ξένου (που είναι και επίκαιρος)?

www.e-steki.gr
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #35 on: August 26, 2005, 17:49:34 pm »

Το 90% των όσων ανέφερες παραπάνω αφενός μεν είναι έντονο κυρίως στο 1ο έτος λόγω έλλειψης προσαρμογής όπως σωστά επισημαίνεις, αφετέρου αναφέρεται σε 2-3 άτομα σε κάθε έτος. Μη γενικεύεις έτσι εύκολα. Άλλωστε έχεις πάει να παρακολουθήσεις σε άλλη σχολή να δεις τι γίνεται? Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο τραγικά τα πράγματα (άλλο να το παίζεις έξυπνος, συμφωνώ ότι δεν είναι διακριτικό κτλ και άλλο να είσαι ντιπ στόκος να μην καταλαβαίνεις ότι το 0.29 είναι το ίδιο με το 29% που έχω δει με τα μάτια μου σε Πολυτεχνική παρακαλώ σχολή και πάλι να νομίζεις ότι είσαι έξυπνος! Φαντάσου πόσο χειρότερο είναι το 2ο!!).
Γενικά υπάρχουν πολλά που μας "σπάνε" στη σχολή και λίγα που μας "φτιάχνουν". Θα τα διαπιστώσεις από κοντά και μόνος σου γιατί συνήθως διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Δηλαδή κάποιος που δεν πατάει στις παρακολουθήσεις δεν νοείται να έχει παράπονο από τις αίθουσες(!) κα.
Στο χέρι μας είναι όμως να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας στη σχολή με δικές μας πρωτοβουλίες, τις οποίες καταστήσαμε της... μόδας τον τελευταίο καιρό (επιτροπές έτους, νησίδες κτλ).
Τώρα με τους καθηγητές, υπάρχουν κάποια προβλήματα, μερικά δε είναι σαφώς σοβαρότερα από το ότι πχ κόβει πολύ κα. που ακούγονται συνεχώς αλλά δεν είναι η ουσία του προβλήματος πιστεύω.
Κάνε υπομονή 40 μέρες (ούτε νηστεία δηλαδή να ήτανε!) και βγάζεις τα συμπεράσματά σου.
Σε κάθε περίπτωση όμως προσωπικά πιστεύω ότι αν έχεις επιλέξει συνειδητά τη σχολή δε θα απόγοητευτείς συνολικά, εκτός κι αν έχεις κατά νου κάτι ... υπερβολικά αισιόδοξο που περιμένεις!

EDIT: 8 άτομα πρόθυμα για τραπεζάκι μέχρι στιγμής! Λογικά αν οι εγγραφές αρχίζουν από 5/9 (Δευτέρα) έχουμε κάποιο χρόνο να οργανωθούμε, αλλά άσχετα με αυτό προτείνω να βρεθούμε όσοι δηλώνουμε πρόθυμοι στις 31/8 να το συζητήσουμε.
« Last Edit: August 26, 2005, 17:53:28 pm by Alexkasgr » Logged
giostau
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

I'm a llama!

View Profile
« Reply #36 on: August 26, 2005, 18:18:13 pm »

Προσωπικά πιστεύω ότι 9 στους 10 πρωτοετείς ψιλοαπογηοτεύονται στην αρχή.
Μετά τα πράγματα στρώνουν.
Και εγώ στην αρχή είχα απογοητευτεί, και πολύ μάλιστα από τη σχολή, αλλά μετά από λίγο καιρό άλλξα γνώμη. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσαρμοστείς και να καταλάβεις που βρίσκεσαι και τι ακριβώς κάνεις εδω...

Junior ακόμα και αν νιώσεις απογοητευμένος στην αρχή μη μασήσεις! Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αργότερα!!!
(σου μιλάει κάποιος που είναι πολλάααα χρόνια στη σχολή, ναι είμαι ψώνιο Grin )

Όσο για αυτά που λέει η Michelle, σε πάρα πολλά έχει δίκιο. Αυτοί που εμπίπτουν σε αυτές τις κατηγορίες είναι παρα πολλοί, και δυστυχώς χρόνο με το χρόνο αυξάνονται!
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #37 on: August 26, 2005, 19:10:08 pm »

Ωχ αν οι εγγραφές αρχίσουν 5 και οχι 1 δεν θα μπορέσω μάλλον να βοηθήσω εκτος αν συνεχιστούν μέχρι τις 27 τουλάχιστον! 5-20 θα είμαι εκτος Θεσσαλονίκης!

www.e-steki.gr
Junior

View Profile
« Reply #38 on: August 27, 2005, 01:03:18 am »

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείτε...
Όμως, αν και ξέρω ότι θα δω πράγματα που δε θα μου αρέσουν, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να στεναχωρηθώ ούτε λιγάκι, λόγω του ενθουσιασμού μου. Και αυτό είναι σίγουρα καλό όπως είπε και η Michelle.

Εξάλλου αν θέλεις πάντοτε βρίσκεις τρόπους να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις...
cheimon.axd
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #39 on: August 27, 2005, 01:16:42 am »

ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ. ΤΙ ΣΕ 5 ΤΙ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ.ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΜΕΝΟ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΗΜΜΥ.
KitKat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #40 on: August 27, 2005, 14:25:44 pm »

Quote from: ~Michelle~ on August 26, 2005, 17:15:00 pm
Quote from: kparask on August 26, 2005, 16:49:25 pm
Κάτσε βρε Michelle, τι του λες του παιδιού. Όταν λες "σωστές απόψεις" να υποθέσω πως εννοείς τις δικές σου... το νορμάλ πάλι πώς το ορίζεις; Angry

Νορμαλ απόψεις εννοώ ανοιχτόμυαλες οπερ μεθερμηνευόμενον εστί όχι ρατσιστικες, πουριτανικές, σεξιστικές, κινούμενες απο θρησκέια και όχι απο λογική κλπ κλπ κλπ.

Το νορμαλ το ορίζω ως το αντίθετο του:
-παιδιού που μπήκε επειδη είχε πολλά μόρια χωρίς να τον ενφιαφέρει η σχολή
-παιδιού που έχει κατάλοιπα του λυκείου και νομίζει οτι αν χάσει μάθημα ακόμα και κάποιο που δεν τον ενδιαφέρει θα πάρει απουσία
-παιδιού που έχει κλειστόμυαλες απόψεις
-παιδιού που αρχίζει να ανακαλύπτει οτι οι άνθρωποι έχουν φύλο (φύλο <> γεννητικού οργάνου εν προκειμένω αλλα μια σε μια πιο τολμηρή προσέγγιση θα κόλλαγε και αυτό, εννοώ αντρας/γυνάικα) αφότου περάσει στη σχολή και ίσως ούτε τότε.
-παιδιού που τα κατάλοιπα του λυκείου του έχουν αφήσει έναν τρομερό ανταγωνισμό με τους συμφοιτητές αντι της θεμιτής ευγενούς άμιλλας.
-παιδιού που αήκει στην γνωστή σε όλους κατηγορία "γλύφτες"
-του σπαζοκλαμπάνια που κάθε τόσο κάνει στκοερωτήσεις μόνο και μόνο για να δίξει οτι προσέχει το μάθημα
-του "έξυπνου" που βρίσκεται συνέχεια σε ετοιμότητα να διορθώσει τον καθηγητή μόνο και μόνο για να φανεί οτι καντανοεί το μάθημα. Εχω δει και περίπτωση εμφανούς πανηγυρισμού σε αυτή την περίπτωση! Έχει χαθεί κάθε ίχνος διακριτκότητας που οφείλει να υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις...
...και διάφορα άλλα παρόμοια "ωραία" που βαρέμαι να γράψω τώρα...

Φυσικά και όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική θέση. Απο ποιά οπτική γωνία ήθελες να τα λέω? Του γείτονα ή του Ξένου (που είναι και επίκαιρος)?

Ήταν ρητορική η ερώτηση αφού όπως είπε και ο netgull τα συζητήσαμε και πέρσι. Απλά έχει και το ενδιαφέρον, και την πλάκα του στο κάτω κάτω να συναναστρέφεσαι με άτομα διαφορετικά από σένα. Δεν είναι τόσο κακό, έτσι... "σμιλεύεσαι" κι εσύ
ΥΓ: Πάντως έχει και τα καλά της η μέθοδός σου... Ο junior θα περιμένει να δει τέτοιο χάλι που θα του φανούν όλοι... τρομερά παιδιά  Tongue
Αντε καλή αρχή...

Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.
Όταν τ' ανοίγω βλέπω μπρος μου ό,τι κι αν τύχει
Όταν τα κλείνω βλέπω μπρος μου ό,τι ποθώ
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #41 on: August 27, 2005, 22:09:05 pm »

Μα φυσικά και θα του φανούν τρομερά παιδια! Αφού τα παραπάνω ελαττώματα οι περισσότεροι τα κρύβουν και αποκαλύπτονται στην πορεία. Στην αρχή όλα σου φαίνονται μια χαρά. Μετά είναι που ο παράδεισος μεταμορφώνεται σε κόλαση όταν καταλάβεις με τι άτομα έχεις να κάνεις Tongue
Εγώ πλέον θα κάνω μια αναδιάρθρωση στις παρέες μου εκεί μέσα, και όσοι είναι αυτού του στυλ θα πάνε στον "κάδο ανακύκλωσης" μου. Καλύτερα λίγοι παρά τέτοιοι. Angry

www.e-steki.gr
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #42 on: August 27, 2005, 22:11:10 pm »

cheimon.axd παρακαλείσαι να μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί στη γλώσσα του ιντερνετ σημαίνει οτι φωνάζεις και ειναι ώρα κοινής ησυχίας τώρα Tongue

www.e-steki.gr
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #43 on: August 27, 2005, 22:14:04 pm »

Quote from: ~Michelle~ on August 27, 2005, 22:09:05 pm
Εγώ πλέον θα κάνω μια αναδιάρθρωση στις παρέες μου εκεί μέσα, και όσοι είναι αυτού του στυλ θα πάνε στον "κάδο ανακύκλωσης" μου. Καλύτερα λίγοι παρά τέτοιοι. Angry
Πίστεψέ με αυτό συμβαίνει στο 90% των περιπτώσεων που γνωρίζω από πρωτοετείς που σπουδάζουν σε άλλη πόλη από αυτή που μεγάλωσαν, εμού συμπεριλαμβανομένου. Και δεν είναι και μικρό το δείγμα που έχω... Smiley
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #44 on: September 20, 2005, 00:01:29 am »

Ποιο??? Huh

www.e-steki.gr
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: