• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 01:10:26 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 01:10:26 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 32
Guests: 107
Total: 139
HlektrikhPatata
makato
georsoti
ntina
geftihiakos
eleftheria
thegreekbaron
kofius
koskyr
kraxtopoulos
nikos123321
EvP
despoina15
coyg
Captain
void
nick_slendy
swkraths
Papalamprous humor
thunder
apal
vasilis saitis
abunchofcells
Billyskotsikas
evax
mitsos753905
apapagd
AODON
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών > Ομάδες Εργασίας Συλλόγου (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ημερίδα του τμήματος για τα εργαστήρια, Πέμπτη 10/1/2008, 11π.μ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10 Go Down Print
Author Topic: Ημερίδα του τμήματος για τα εργαστήρια, Πέμπτη 10/1/2008, 11π.μ.  (Read 23978 times)
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
Re: Ημερίδα του τμήματος για τα εργαστήρια, Πέμπτη 10/1/2008, 11π.μ.
« Reply #15 on: December 21, 2007, 19:54:16 pm »

Quote from: corina on December 17, 2007, 20:29:03 pm
Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμμετέχετε ενεργά με τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας για το πώς θα θέλατε να είναι τα εργαστήρια στη σχολή μας. :-)

1) Δημοσιοποίηση της διαχείρισης των οικονομικών του τμήματος, ώστε να υπάρχει δυνατότητα ελέγχου τους από το Σύλλογο Φοιτητών.
2) Καταγραφή των μελών ΕΤΕΠ και των δραστηριοτήτων τους από τους διευθυντές τομέων και δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων.
...

Από το 1ο ποστ κατάλαβα ότι, εκτός από τις προτάσεις του φοιτητικού συλλόγου, υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν κάποιες πρόσθετες ιδέες για τα εργαστήρια, και ίσως περισσότερο επικεντρωμένες.
Υπάρχουν τέτοιες?

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #16 on: December 21, 2007, 20:27:04 pm »

Τι ερωτήσεις είναι αυτές... αν υπάρχει κάποια ιδέα που δεν έχει ειπωθεί ακόμα στις ομάδες εργασίας τότε προφανώς θα ειπωθεί στην ημερίδα, αλλιώς μάλλον δε θα ακουστεί ποτέ...

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #17 on: December 21, 2007, 20:29:11 pm »

ε καλά ρε παιδιά ηρεμήστε...αυτό που λέει ο agent είναι...αν υπάρχουν κάποιες απόψεις που δεν είναι κατεγραμμένες στις προτάσεις των ομάδων εργασίας...να αναφερθούν....

χωρίς λόγο δε χρειάζεται να ανεβαίνουν οι τόνοι...

www.twitter.com/apostolos1986
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: December 21, 2007, 20:30:13 pm »

Quote from: AgentCain on December 21, 2007, 19:54:16 pm
Quote from: corina on December 17, 2007, 20:29:03 pm
Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμμετέχετε ενεργά με τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας για το πώς θα θέλατε να είναι τα εργαστήρια στη σχολή μας. :-)

1) Δημοσιοποίηση της διαχείρισης των οικονομικών του τμήματος, ώστε να υπάρχει δυνατότητα ελέγχου τους από το Σύλλογο Φοιτητών.
2) Καταγραφή των μελών ΕΤΕΠ και των δραστηριοτήτων τους από τους διευθυντές τομέων και δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων.
...

Από το 1ο ποστ κατάλαβα ότι, εκτός από τις προτάσεις του φοιτητικού συλλόγου, υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν κάποιες πρόσθετες ιδέες για τα εργαστήρια, και ίσως περισσότερο επικεντρωμένες.
Υπάρχουν τέτοιες?

Mπορεις να ερθεις κι εσυ στην Ημεριδα και να το διαπιστωσεις δια ζωσης. Smiley
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ημερίδα του τμήματος για τα εργαστήρια, Πέμπτη 10/1/2008
« Reply #19 on: December 21, 2007, 21:03:13 pm »

Quote from: apostolos1986 on December 21, 2007, 20:29:11 pm
ε καλά ρε παιδιά ηρεμήστε...αυτό που λέει ο agent είναι...αν υπάρχουν κάποιες απόψεις που δεν είναι κατεγραμμένες στις προτάσεις των ομάδων εργασίας...να αναφερθούν....

Αυτό λέω.
π.χ. ο chggr005 είπε "Δεν την χάνω με τίποτα! Θα είμαι σίγουρα εκεί για να καταθέσω και τις δικές μου απόψεις...". Μπορεί να μας πει ενδεικτικά κάποιες? Εννοείται διαφορετικές από αυτές του Συλλόγου Φοιτητών

Mπορεις να ερθεις κι εσυ στην Ημεριδα και να το διαπιστωσεις δια ζωσης.
Εγώ να έρθω, αλλά δεν μου απαντήσατε.
1)Η παύση μαθημάτων θα ξεκινήσει από το πρωί (9:00) ή από τις 11:00?
2)Ξέρουμε πότε περίπου θα τελειώσει?
3)Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μετα το τέλος της ημερίδας, δεν θα γίνουν καθόλου ή ενδέχεται να ξεκινήσουν και να μην έχει τελειώσει η ημερίδα?

4) πιστοποιητικά παρακολούθησης θα μοιράσετε??? Grin Grin Grin Cheesy
« Last Edit: December 22, 2007, 12:10:21 pm by AgentCain » Logged

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #20 on: December 21, 2007, 21:42:03 pm »

Το Φοί.Συ. πως κατάφερες να το κολλήσεις με την ημερίδα;

Χάνεις κάπου τη μπάλα ή μου φαίνεται;  Huh
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
Re: Ημερίδα του τμήματος για τα εργαστήρια, Πέμπτη 10/1/2008
« Reply #21 on: December 21, 2007, 21:57:59 pm »

Quote from: AgentCain on December 21, 2007, 21:03:13 pm
Quote from: apostolos1986 on December 21, 2007, 20:29:11 pm

Αυτό λέω.
π.χ. ο chggr005 είπε "Δεν την χάνω με τίποτα! Θα είμαι σίγουρα εκεί για να καταθέσω και τις δικές μου απόψεις...". Μπορεί να μας πει ενδεικτικά κάποιες? Εννοείται διαφορετικές από αυτές του Φοι.Συ.

Mπορεις να ερθεις κι εσυ στην Ημεριδα και να το διαπιστωσεις δια ζωσης.
3)Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μετα το τέλος της ημερίδας, δεν θα γίνουν καθόλου ή ενδέχεται να ξεκινήσουν και να μην έχει τελειώσει η ημερίδα?

Έχουν γίνει πολλές συναντήσεις των ομάδων εργασίας,και φέτος,και είναι κρίμα αν έχεις κάποιες ιδέες και δεν ήρθες να τις εκφράσεις.Παρόλα αυτά,αν εξακολουθείς να έχεις ιδέες και θέλεις να εκφέρεις μια σχετική γνώμη,έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις με κάποια εισήγησή σου στη διάρκεια της ημερίδας.Θα σταλεί προσεχώς και σχετικό mail σε όλους.

Όσον αφορά τα μαθήματα,είναι ξεκάθαρο από την αρχή.Διακοπή στις 11 και με απόφαση του τμήματος,καθώς οι περισσότεροι καθηγητές μετά και από προσωπική κουβέντα που κάναμε μαζί τους θα είναι εκεί,και λήξη όταν...λήξει!Μέχρι τότε όχι μαθήματα,αν αυτό ρωτάς.  Wink Αν και γνώμη μου είναι ότι αυτό αξίζει πολύ περισσότερο από μαθήματα.

Τέλος,δεν καταλαβαίνω πού κολλάει η ΦοιΣυ.
1ον η πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια (δεν υπήρχε τότε το σχήμα Wink) και 2ον και σημαντικό οι προτάσεις αυτές των ομάδων εργασίας αποτελούν απόφαση Συλλόγου Φοιτητών->καθολική αποδοχή από όλους->->προφανώς και ο Σύλλογος δεν μοιράζει/χορηγεί πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #22 on: December 22, 2007, 11:53:22 am »

Αυτό λέω.
π.χ. ο chggr005 είπε "Δεν την χάνω με τίποτα! Θα είμαι σίγουρα εκεί για να καταθέσω και τις δικές μου απόψεις...". Μπορεί να μας πει ενδεικτικά κάποιες? Εννοείται διαφορετικές από αυτές του Φοι.Συ.
Είπα ότι θα καταθέσω τις δικές μου ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις, άρα αυτό που λες σχετικά με την Φοι.Συ. δεν κολλάει. Εκτός αυτού τις απόψεις μου τις έχω επίσης καταθέσει στις πάμπολλες συναντήσεις και ημερίδες που διοργάνωσαν οι ομάδες εργασίας. Άρα το θέμα δεν είναι να ακουστεί μονάχα η δικιά μου χιλιοειπωμένη άποψη, αλλά κυρίως η δικιά σου που δεν έχει ακουστεί ποτέ.

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις μας κάνουν να ξεφεύγουμε από την ουσία. Η ουσία είναι η ημερίδα αυτή καθ' αυτή. Ας πας και μια φορά μισή ώρα καθυστερημένος στο μάθημα, δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Όσο για το άλλο σχετικά με τα πιστοποιητικά παρακολούθησης, καλύτερα να μην το σχολιάσω...
« Last Edit: December 22, 2007, 11:56:16 am by chggr005 » Logged

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: December 22, 2007, 12:08:43 pm »

Quote from: anonymous-root on December 21, 2007, 21:42:03 pm
Το Φοί.Συ. πως κατάφερες να το κολλήσεις με την ημερίδα;

Χάνεις κάπου τη μπάλα ή μου φαίνεται;  Huh

Σόρρυ λάθος, νόμιζα Φοι.Συ. σημαίνει Φοιτητικός Σύλλογος. Embarrassed
Συ.Φοι. τότε  Wink

Βρε chggr005, και γω αυτό κατάλαβα. Απλώς σας παρακινώ να πειτε τις προσωπικές σας απόψεις δημόσια.
Κουβεντούλα κάνουμε. Αν δε θέλετε να τις πείτε, καλώς.
Απλώς το διευκρίνισα, για να μη μου πεις καμία πρόταση του συλλόγου. Να μου πεις κάτι διαφορετικό. Κάτι ανεπίσημο

Μας καλείτε (εμάς τους 1οετείς) να προτείνουμε λύσεις για μείζοντα προβλήματα των εργαστηρίων, αλλά ξεχνάτε ότι είμαστε μόνο 3 μήνες εδώ μέσα. Δεν έχουμε ζήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τα εργαστήρια γίνονται στην ώρα τους, υπάρχουν θέσεις για όλους. Κάποια παιδιά πάνε άλλες μέρες. Ο εξοπλισμός είναι υπεραρκετός για τα δικά μας μαθήματα. Όλα μου φαίνονται ρόδινα μέχρι στιγμής.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενημερωθούμε για τα προβλήματα που ενδεχομένως να συναντήσουμε στο μέλλον.

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #24 on: December 22, 2007, 14:50:45 pm »

Λίγη υπομονή παιδιά...Σύντομα, λόγω της αδυναμίας να συνατνηθούμε από κόντά μέσα στις γιορτές, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κουβέντα και στα ηλεκτρονικά μέσα...

Επειδή η εκδήλωση είναι εκδήλωση του τμήματος σε συνεργασία με το σύλλογο φοιτητών, τα πράγματα είναι λίγο πιο...επίσημα, ας πούμε, από άλλες φορές, και υπάρχουν και κάποια τελευταία διαδικαστικά τα οποία λύνονται τώρα.

Σύντομα θα αναρτηθεί στα ηλεκτρονικά μέσα το πρόγραμμα της ημερίδας αναλυτικά και θα σταλεί μαιλ, σε πρώτη φάση στις λίστες electroauth και electroannounce, και στη συνέχεια (αυτό είναι λίγο χρονοβόρο) στο προσωπικό mail ολων των φοιτητών, μέσω του NOC.

Τότε μπορούμε να αρχίσουμε μία ωραία συζήτηση και εδώ, αλλά κυρίως ζωντανά, μέσα στην ημερίδα. Να τονίσω εδώ ότι θα υπάρχει από τις προηγούμενες μέρες ανοιχτός κατάλογος ομιλητών όπου θα μπορεί να δηλωθεί ο οποιοσδήποτε, αν θέλει να κάνει εισήγηση, αλλά και εκείνη τη μέρα, θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης όπου ο καθένας θα μπορεί να τοποθετείται πάνω σε αυτά που άκουσε στην ημερίδα ή να προτείνει άλλες ιδέες οι οποίες δε θα έχουν ακουστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Προσωπικά βλέπω την ημερίδα σα μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να βγουν προς τα έξω ιδέες νέες, από νέους αλλά και παλιότερους φοιτητές του τμήματος από όλα τα έτη! Να πούμε τι μας προβληματίζει, τι προτείνουμε, πώς θα θέλαμε να είναι τα εργαστήριά μας!!

Είναι μία από τις λίγες ευκαιρίες που θα έχουμε να προτείνουμε, και όχι απλά να αποδεχόμαστε τα προβλήματα που υπάρχουν, ή να περιμένουμε από κάποιον άλλον να προτείνει - κάποτε - αυτό που εμείς σκεφτόμαστε και θέλουμε

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #25 on: December 23, 2007, 18:01:09 pm »

Παρακάτω παρουσιάζεται το πρόγραμμα της ημερίδας έτσι όπως αποφασίσαμε στην προπαρασκευαστική συνάντηση της ομάδας εργασίας που κάναμε την Τετάρτη απόγευμα πριν τις γιορτές (είχε βγει σχετική ανακοίνωση που καλούσε τον κόσμο σε κείνη τη συνάντηση). Όσοι έχουν ψάξει το θέμα με τα εργαστήρια στο τμήμα μας και θα ενδιαφέρονταν να κάνουν κάποια εισήγηση να δώσουν ιδιαίτερα βάση στο τέλος τέλος του παρακάτω κειμένου με τα bold γράμματα:

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και ο Σύλλογος Φοιτητών Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών σας καλούν να συμμετάσχετε στην ημερίδα που διοργανώνουν από κοινού με θέμα: "Εργαστήρια: Συζήτηση επί των προτάσεων των ομάδων εργασίας του συλλόγου φοιτητών", την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008 στις 11 πμ στο αμφιθέατρο Π. Παναγιωτόπουλος

Η διάρθρωση της ημερίδας είναι η ακόλουθη:

Α) Χαιρετισμός του Προέδρου του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ
            - Ν. Μάργαρης

Β) Παρουσίαση των ομάδων εργασίας
            - Τάσος Παναγιωτόπουλος

Παρουσίαση της ιστορίας των ομάδων εργασίας του Συλλόγου Φοιτητών και των στόχων τους.

Γ) Παρουσίαση των  εργαστηρίων από τους διευθυντές τομέων

-Α. Χατζόπουλος
            -Γ. Λιτσαρδάκης
            -Χ. Αντωνόπουλος

Σύντομη παρουσίαση των εργαστηρίων του τμήματος από τους διευθυντές των τομέων. Ειδική μνεία στον αριθμό των εργαστηρίων  κάθε τομέα, στο αντικείμενο που διαπραγματεύονται και στις θέσεις εργασίας που διαθέτουν.

Δ) Κύριο μέρος ημερίδας - Θεματικές Ενότητες

1)Εξοπλισμός και λειτουργία εργαστηρίων

Συζήτηση για το τρόπο καταγραφής του υπάρχοντος εξοπλισμού και των προβλημάτων στη λειτουργία των οργάνων. Κωλύματα επιδιόρθωσής τους ή ακόμα και αντικατάστασής τους. Δημοσιοποίηση κανoνισμού λειτουργίας κάθε εργαστηρίου όπως και κανόνων ασφαλείας. Μοίρασμα των κανόνων ασφαλείας στους φοιτητές στην αρχή κάθε εργαστηρίου.

2)Οικονομικοί πόροι και διαχείρισή τους

Δημοσιοποίηση οικονομικού απολογισμού σε ετήσια βάση. Σχολιασμός γενικότερα της χρηματοδότησης των εργαστηρίων και συγκεκριμένα του αλγορίθμου για την κατανομή των πόρων του ΤΣΜΕΔΕ στους τομείς και στα εργαστήρια, προσβλέποντας σε μακροχρόνιο σχεδιασμό.

3)Προσωπικό και χώροι

Σχολιασμός των μεγαλύτερων προβλημάτων των εργαστηρίων - έλλειψη προσωπικού και χώρων.
           Καταγραφή αναγκών κάθε εργαστηρίου σε προσωπικό και θέσεις εργασίας. Παράθεση απόψεων - ιδεών -
           προτάσεων για επίλυση των προβλημάτων.

4)Εισαγωγή προπαρασκευαστικού εργαστηρίου στο βασικό κύκλο σπουδών

Εξοικείωση πρωτοετών φοιτητών με τα βασικά όργανα του ηλεκτρολόγου (ενδεικτικά παλμογράφος-πολύμετρο-κολλητήρι). Εργαστηριακή επίδειξη των τριών τομέων με ενδεικτικά πειράματα από κάθε εργαστήριο. Απόκτηση βασικών γνώσεων ηλεκτρολόγου ( ενδεικτικά ηλεκτρολογικός πίνακας).

5)Από την θεωρία στην πράξη: εξοικείωση και εφαρμογή

Δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης φοιτητών σε ανοιχτά εργαστήρια. Πρόταση εισγωγής κατασκευαστικών εργασιών σε κάποια μαθήματα, ή εργασιών που περιλαμβάνουν τη μέτρηση ηλεκτρικών και πεδιακών μεγεθών και απαιτούν χρήση μετρητικών οργανών.

Ε) Τα εργαστήρια σε άλλες σχολές ΗΜΜΥ στην Ελλάδα & το εξωτερικό

Παράθεση κατάστασης εργαστηρίων σε άλλες σχολές ΗΜΜΥ  της Ελλάδας και σε παρεμφερείς σχολές εξωτερικού από φοιτητές, οι οποίοι  είτε σπουδάζουν εκεί είτε πήγαν εκεί με το πρόγραμμα Erasmus , ή καθηγητές με  εμπειρία από άλλα πανεπιστήμια.

ΣΤ) Ελεύθερη συζήτηση

Ελεύθερη συζήτηση επί του συνόλου των προτάσεων και των θεματικών ενοτήτων και παράθεση νέων προτάσεων & θεμάτων και σχολιασμός τους.

Όποιος θα ήθελε να κάνει κάποια εισήγηση σε κάποια ή κάποιες από τις επιμέρους θεματικές ενότητες που περιγράφονται παραπάνω στο μέρος Δ' της ημερίδας ("Κύριο μέρος της ημερίδας - θεματικές ενότητες") ή στο  μέρος Ε' ("Τα εργαστήρια σε άλλες σχολές ΗΜΜΥ στην Ελλάδα & το εξωτερικό"), μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στέλνοντας ένα email στην ηλεκτρονική θυρίδα του Συλλόγου Φοιτητών:

students@ee.auth.gr

γνωστοποιώντας την ενότητα στην οποία θα αναφέρεται η εισήγηση. Οι τοποθετήσεις - εισηγήσεις θα διαρκούν 5-7 λεπτά και θα ακολουθούν ερωτήσεις από το ακροατήριο.

Όσοι ενδιαφέρονται για συνολικές τοποθετήσεις και γενικό σχολιασμό θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με την τοποθέτησή τους στην ελεύθερη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
electroSOK

View Profile
« Reply #26 on: January 08, 2008, 22:58:59 pm »

Η ημερίδα θα είναι σούπερ! Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία! Ελάτε όλοι! ΠΕΜΠΤΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ 11π.μ. κεντρικό αμφιθέατρο Παναγιωτόπουλος!

Εκείνες τις ώρες δεν θα γίνουν μαθήματα ώστε ο κόσμος να ρθει στην ημερίδα!

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.

electroSOK

View Profile
« Reply #27 on: January 08, 2008, 22:59:40 pm »

Ρε Χρήστο είσαι και πολύ απαράδεκτος τελικά..

Ernesto Che Guevara

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #28 on: January 08, 2008, 23:17:06 pm »

Quote from: electroSOK on January 08, 2008, 22:59:40 pm
Ρε Χρήστο είσαι και πολύ απαράδεκτος τελικά..

Huh

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #29 on: January 08, 2008, 23:19:48 pm »

Στην ημερίδα θα έχουμε επιπλέον την ευκαιρία να ακούσουμε πώς είναι τα εργαστήρια σε άλλες χώρες, στις ομοειδείς σχολές της χώρας μας ή σε άλλες πολυτεχνικές σχολές της χώρας. Θα συμμετέχουν παιδιά που έχουν πάει erasmus και θα μας πουν την εμπειρία τους, φοιτητές από Αθήνα αλλά και πιθανότατα καθηγητές πολυτεχνικών τμημάτων.
Επίσης θα υπάρξει παρουσίαση των υπαρχόντων εργαστηρίων του τμήματος από τους καθηγητές.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10 Go Up Print
Jump to: