• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:03:44 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:03:44 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 67
Guests: 127
Total: 194
pkoko
pordozoumis
apapathe
giorgosm05
ecevz
mdimitrig
Giannis Masterio
Fenia04
Lemonia
chrisg
Νικη
Local Rider
iakov
glavdakis
elenak
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Farmengineer
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
andyy
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Vasilikikr
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
Soterd52
theofr
stergiosb
CHRISTOFO CHATZIANTONIOU
CodeBro
andripappa
vajim
0restis
mimaki
PolarBear
thegreekbaron
tzortzis
stefanoskal
rafa98p
Zoe06
George_RT
Saint_GR
ThanosTheTT
cheinopor
Δημητρης Αξιμιωτης
ipapadog
chaniotism
chriskazakos
maik
Lazaros8585
Cloud Strife
kostas.de
zachard
Tolizz
ntinara
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Εκδηλώσεις - Ημερίδες (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ημερίδα Σχεδιαστικών Προγραμμάτων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Ημερίδα Σχεδιαστικών Προγραμμάτων  (Read 14718 times)
aliakmwn
Guest
Re: Ημερίδα Σχεδιαστικών Προγραμμάτων
« Reply #30 on: December 13, 2007, 23:34:39 pm »

Εγω ξαναρωταω: Εμαθε κανενας τιποτα απο αυτο το "σεμιναριο"?
Και πιο θεωρητικα: Ειναι δυνατον να μαθει κατι ουσιαστικο, εκτος απο το να ενημερωθει για το τι προϊοντα εχει μια συγκεκριμενη εταιρια?

Το επομενο βημα ποιο ειναι? Μα φυσικα το να γινουν τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ σεμιναρια, εκει που οντως μαθαινεις, και οπου το πιστοποιητικο παρακολουθησης δεν ειναι ενα κωλοχαρτο αλλα κατι που οντως μετραει.
Ποιο ειναι το προβλημα? Οτι δεν προκειται να ειναι δωρεαν!

Για σκεφτειτε, ειναι δυνατον η cisco να ερθει και να χορηγησει δωρεαν μαθηματα για τα πιστοποιητικα της?

Θα ερθει, θα κανει μια παρουσιαση, γεια σας αυτοι ειμαστε, αυτα τα προιοντα εχουμε, ελατε να σας τα διδαξουμε. Κι οποιος τσιμπησει (κι εχει γκαφρα) θα τρεξει.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #31 on: December 13, 2007, 23:50:23 pm »

Μπορεί να πει κάποιος ποιοι "αποφάσισαν δημοκρατικά να σαμποτάρουν (πωπω γλώσσα, λες και έβλεπαν τίποτα συμμορίτες, τρομοκράτες ή χειρότερα) την εκδήλωση"?

Αμα ρε παιδιά δε σας αρέσει που η ΔΑΠ συλλέγει ψήφους προσυλητιστικά παρέχοντας υλικές και μη ανταμοιβές, τότε να διώχνατε τη ΔΑΠ από εκεί, να "καίγατε" π.χ. τα πιστοποιητικά. Την επόμενη φορά οργανώστε όποια παράταξη θέλετε κάποια ημερίδα (εκπαιδευτικού περιεχομένου, όχι "αφιέρωμα στο Λενιν ή τον Τσε) και σας υποσχόμαστε ότι θα την τιμήσουμε όλοι μας

Εγώ βλέπω κάτι όμως. Μπορεί π.χ. η ΔΑΠ να στρατολογεί οπαδούς με τέτοιους τρόπους αλλά και οι υπόλοιποι βασίζονται στο αντιδραστικό πνεύμα που διακατέχει κάθε φοιτητή. Και μην ξεχνάτε πόσο εύκολα μπορεί να χειραγωγηθεί σε αυτή την ηλικία.
Έρχεται από μια περίοδο 12 χρόνων καταπίεσης και μονόπλευρης εκπαίδευσης να ενταχθεί σε ένα κλίμα (απόλυτης) ελευθερίας κινήσεων.
Μη μου πείτε ότι οι παρατάξεις δεν το εκμεταλλεύονται αυτό

Και αν κάποιοι δεν γουστάρουν διαφημίσεις εδώ μέσα (που το ξαναλέω, μπορείς να διαφημίσεις ένα προϊον που μονοπωλεί?  Huh Τη ΔΕΗ μπορείς να τη διαφημίσεις?) υπάρχουν άλλοι που γουστάρουν. Θέλετε να μετρήσουμε?

Εγώ παιδιά άκουσα ότι όσοι μπούκαραν στο αμφιθέατρο ήταν πολύ λιγότεροι από αυτούς που βρίσκονταν ήδη μέσα
Αυτό το λένε δημοκρατία? Που είναι η θέληση της πλειοψηφίας, έστω και εσφαλμένη?

Πάντως νομίζω ότι η παρακολούθηση του σεμιναρίου αυτού μόνο ευεργετική μπορεί να ήταν, γιατί αν και είμαστε μηχανικοί (τρομάρα μας) πολλοί από μας δε ξέρουμε ηλ/κο σχέδιο και τη χρήση του AutoCAD. Προσωπικά το πιστοποιητικό μου φάνηκε ασήμαντη υπόθεση

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

SarumaN
Guest
« Reply #32 on: December 13, 2007, 23:59:29 pm »

Quote from: aliakmwn on December 13, 2007, 23:34:39 pm
Εγω ξαναρωταω: Εμαθε κανενας τιποτα απο αυτο το "σεμιναριο"?
Και πιο θεωρητικα: Ειναι δυνατον να μαθει κατι ουσιαστικο, εκτος απο το να ενημερωθει για το τι προϊοντα εχει μια συγκεκριμενη εταιρια?

Το επομενο βημα ποιο ειναι? Μα φυσικα το να γινουν τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ σεμιναρια, εκει που οντως μαθαινεις, και οπου το πιστοποιητικο παρακολουθησης δεν ειναι ενα κωλοχαρτο αλλα κατι που οντως μετραει.
Ποιο ειναι το προβλημα? Οτι δεν προκειται να ειναι δωρεαν!

Για σκεφτειτε, ειναι δυνατον η cisco να ερθει και να χορηγησει δωρεαν μαθηματα για τα πιστοποιητικα της?

Θα ερθει, θα κανει μια παρουσιαση, γεια σας αυτοι ειμαστε, αυτα τα προιοντα εχουμε, ελατε να σας τα διδαξουμε. Κι οποιος τσιμπησει (κι εχει γκαφρα) θα τρεξει.
Άμα δε σ'αρέσει αυτή η κατάσταση φτιάξε το δικό σου κόμμα μπες πρώτη δύναμη στη βουλή και πέρασε τους νόμους που σ'αρέσουν.Απ'την στιγμή που η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση θέλει να γίνονται σεμινάρια εσένα δεν σου πέφτει λόγος τι κάνουμε εμείς.Το να διακόπτεις μια νόμιμη συγκέντρωση είναι φασισμός.Αυτοί είναι οι νόμοι αν δεν σ'αρέσουν να πας να ζήσεις σε άλλη χώρα [πχ στην κομμουνιστική Κίνα όπου υπάρχει δημόσια δωρεάν παιδεία(βέβαια υπάρχει το μειονέκτημα ότι ο λαός δουλεύει 7 μέρες την εβδομάδα :p)]

Quiz: Η Παπαρήγα σε πόσα σεμινάρια έχει στείλει τις κόρες τις;
shuffle
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #33 on: December 14, 2007, 00:02:05 am »

Μετα τα σημερινα στην αιθουσα 8 ειλικρινα ντρεπομαι για τους κατασταση στη σχολη μας.Καποιοι διαφωνουν με τις ημεριδες στις οποιες συμμετεχουν εταιριες . Δεκτο.  Ας αγωνιστουν με οποιον τροπο πιστευουν σωστο, αλλα οχι με τραμπουκισμους εις βαρος συναδελφων τους οι οποιοι δε συμμεριζονται την ιδια αποψη και που πηγαν σημερα να παρακολουθησουν την ημεριδα και το μονο που αποκομησαν ειναι μια βαθια πικρα για την κατασταση σημερα στη σχολη. Θα μπορουσαν ολοι αυτοι να συνεννοηθουν με το διδασκοντα μερες πριν, αλλα οχι ηθελαν να ερθουν την ωρα διεκπαιρεωσης.

Δε θα μπω στη διαδιακασια για τον αν πρεπει οι εταιρες να εμφανιζονται στις σχολες (Λουκα μου θυμιζει το σκηνικο) αλλα επισης δεν θα δεχομαι 15 ατομα μιας παραταξης να μου λενε τι θα πιστευω,

ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, και αφου θελετε για τους λογους σας να ειστε μελη ασχοληθητε με πολιτικα και αφηστε αυτους που καμια σχεση να εχουν δε θελουν με κομματικοποιησεις να εκφραζονται.

ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ και οσο να μιλατε το κομμα σας εκφραζετε και οχι τους φοιτητες , νιωστε το.

Χεζε ψηλα κι' αγναντευε...
aliakmwn
Guest
« Reply #34 on: December 14, 2007, 00:06:37 am »

Εγω απαντηση επι της ουσιας δεν πηρα.

Ξανασκεφτειτε το (οσοι μπορειτε) και τα ξαναλεμε.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #35 on: December 14, 2007, 00:09:29 am »

Στάθη.. πάντως.. να ξέρεις.. αν αυτά που γίνανε σήμερα πάρουν διαστάσεις στα ΜΜΕ.. θα βγαίνει πάλι η Παπαρήγα να ζητάει δημόσια συγνώμη για τα θρεφτάρια του Κόμματος...

Η ουσία, είναι πως ό,τι κι αν ήταν αυτό.. εφόσον δεν υπήρχε μάλιστα εμπορική δραστηριότητα/συναλλαγή δε μπορείς να το σπάσεις..

Επίσης ουσιαστικό είναι, ότι δεν έχεις αναφέρει τίποτα για το σπάσιμο του σεμιναρίου στο labview.. και αρκείσαι να θέτεις προβληματικές για το "διαφημιστικό campaign" της ΔΑΠ - AutoCad που παρόλο που ισχύουν.. δε νομιμοποιούν την αντίδραση που υπήρξε.
aliakmwn
Guest
« Reply #36 on: December 14, 2007, 00:14:56 am »

Στο σεμιναριο του Labview ειχα παει κι εγω πριν απο 2 ή 3 χρονια, δεν θυμαμαι ακριβως, και τοτε δεν ειχε γινει τιποτα. Το ειχα παρακολουθησει μεχρι το τελος, και εννοειται πως η αποψη μου ειναι η ιδια ακριβως με το σεμιναριο της ΔΑΠ.
Σ' εκεινο που ειχα παει εγω, η ημεριδα ηταν κομμενη στα δυο. Το πρωτο μισο ειχε πληροφοριες για μια κατασκευαστικη εταιρεια εδω στην Ελλαδα, που οντως ηταν χρησιμες, και το δευτερο για το Labview, το οποιο ηταν αυτο ακριβως που περιγραφω: Αυτο ειναι το προγραμμα, αυτα μπορει να κανει. Κανενας δεν εμαθε τιποτα για το Labview, εκτος απο το οτι υπαρχει.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: December 14, 2007, 00:19:13 am »

Οι φοιτητές που συμμετήχαν στην ημερίδα (προσοχή ακόμα και μη μέλη της ΔΑΠ) αποδοκίμασαν την τακτική της ΠΚΣ
Μπορεί να μην το έδειξαν έμπρακτα αλλά για πολύ συζητιόταν το ζήτημα αυτό.

Είναι να μην ξεχειλίσει το ποτήρι. Αμα ξεχειλίσει, θα τους πάρει όλους παραμάζωμα...

Τώρα το πως πολλά πράγματα που αποδοκιμάζετε εσείς να εφαρμόζονται χρόνια τώρα σε πανεπιστήμια εξωτερικού, είναι απορίας άξιο.
Καλά, είμαστε πια τόσο κουλτουριάρικοι, τόσο πολιτισμένοι, που να θεωρούμε παραπλανητική μια ημερίδα?

Δηλαδή στον υπόλοιπο κόσμο ζώα είναι και έχουν εκτός των μαθημάτων και άλλες πηγές εκπαίδευσης?

Και επειδή ρωτάς Αλιάκμων θα δώσω εγώ απάντηση. Πως είναι δυνατό να μάθει κάποιος σχετικά με το πρόγραμμα όταν η ΠΚΣ φωνάζει μανιωδώς με τηλεβόα έξω από την αίθουσα? Μέχρι την γραμματεία ακουγόντουσαν.

Καλά πιστεύετε ότι το πρόβλημα έγκειται και στο ότι το πρόγραμμα πωλείται?
Καλά κάνει και διαφημίζεται στο χώρο αυτό, αφού εδώ αρμόζει. Μηχανικοί είμαστε, εμείς θα το χρησιμοποιήσουμε.
Αν είναι έτσι να απαγορεύσουμε και τις "διαφημίσεις" των πάρτυ που οργανώνουν οι παρατάξεις. Και μη πείτε ότι δε βγάζουν χρήματα από αυτές 

Μιλάμε για ημερίδα, όχι σεμινάριο! Πράγματι θα μας πουν αυτοί είμαστε θαυμαστά τα έργα μας ελάτε να τα αγοράσετε. Μας δείχνουν τις δυνατότητες του προγράμματος. Για να το μάθεις θέλει πολλές ώρες σεμιναρίων.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Kat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #38 on: December 14, 2007, 00:27:41 am »

Aliakmwn, διαφωνώ. Υπάρχουν ορισμένα θέματα μπερδεμένα:

1. Ο ισχυρισμός ότι ουσιαστικά σεμινάρια επί του θέματος μπορούν να γίνονται μόνο επί πληρωμή, παραλληλίζοντάς το με τη cisco είναι λίγο άκυρος. Η cisco έχει δική της ακαδημία και δικά της πιστοποιητικά, κάτι το οποίο δεν ισχύει από όσο ξέρω για το autocad. Επομένως, δεν είμαι σίγουρη εάν θα υπήρχε νομικό ή άλλο κώλυμα στο να κάνει κανείς σεμινάρια autocad στη σχολή δωρεάν, κατά τον ίδιο τρόπο που μπορούν να γίνονται σεμινάρια Matlab, c++, java ή ό,τι άλλο. Κάνοντας μία υπόθεση εργασίας, εάν η ΔΑΠ διοργάνωνε δωρεάν ουσιαστικά σεμινάρια Autocad, θα σταματούσε πάλι η εκδήλωση ή όχι;

2. Το ότι μία τέτοια εκδήλωση (είτε ενημερωτική είτε ουσιαστικός κύκλος σεμιναρίων) θα έπρεπε να διοργανώνεται από το τμήμα αντί για κάποια οργάνωση είναι σωστό. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα έπρεπε να ζητηθεί από το τμήμα αυτή η δυνατότητα. Οι οργανώσεις βρίσκουν και τα κάνουν- όπως παλιά η ΠΑΣΠ διοργάνωνε την ημερίδα ενημέρωσης για την επιλογή τομέα.

3. Το autocad δεν είναι το μόνο πρόγραμμα που πρακτικά αποτελεί μονοπώλιο για συγκεκριμένες εφαρμογές. Το ίδιο συμβαίνει και με το matlab, αλλά και συγκεκριμένες γλώσσες προγραμματισμού (που προφανώς είναι δωρεάν), οι οποίες για εξειδικευμένες εφαρμογές είναι μονόδρομος. Είναι, φυσικά, επιλογή του καθενός εάν θέλει να μάθει αυτά τα εργαλεία για τη δουλειά του ή όχι, αλλά δεν μπορεί να στερεί το δικαίωμα εκμάθησης από κάποιον άλλο που θέλει να το κάνει, πολύ περισσότερο μάλλον αν του δίνεται η δυνατότητα (έστω επιφανειακά) να το κάνει στη σχολή. Οπότε ξαναγυρνάμε στο (2).

4. Όπως ειπώθηκε, εκ των πραγμάτων το αντικείμενο του ηλεκτρολόγου μηχανικού εξελίσσεται γρήγορα, και κάποιος πρέπει να μαθαίνει νέα πράγματα. Αλλιώς θα έπρεπε να προγραμματίζουμε ακόμη σε pascal. Εάν κάποιος δεν μπορεί να το διαχειριστεί αυτό, είναι σε λάθος σχολή.

5. Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται ώστε να μαζέψει ψηφοφόρους η ΔΑΠ. Ο τρόπος, όμως, για να πάρεις από τη ΔΑΠ και την κάθε ΔΑΠ αυτό το πλεονέκτημα είναι να κάνεις το τμήμα να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις για θέματα που είναι σημαντικά. Αν τα θέματα δεν είναι σημαντικά, τότε η ΔΑΠ θα μαζέψει μερικούς ηλίθιους. Μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να θέλει να είναι ηλίθιος;

6. Εφ'όσον η εκδήλωση δεν είναι παράνομη, και μάλιστα ούτε καν επιθετική/επικίνδυνη μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο, τότε γνώμη μου είναι πως δεν μπορείς να την σταματήσεις. Όπως καταλαβαίνεις, αν αυτή η πρακτική ακολουθείται από όλες τις ομάδες του πανεπιστημίου, δεν θα οδηγήσει πουθενά. Το να απαγορεύεις την πρόσβαση σε κάτι δημόσια διαθέσιμο με βάση δικά σου κριτήρια δεν είναι θεμιτό.
gagas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

λαος παλικαρος λεβεντης!

View Profile
« Reply #39 on: December 14, 2007, 00:31:37 am »

διαγραφειτε απο τις παραταξεις κ ελατε να μιλησουμε..τπτ αλλο.κ εσεις κ οι αλλοι..

μπορουσατε να μιλησετε με τον καθηγητη ολες τις προηγουμενες ημερες ωστε να μην γινει,αλλα εσεις προτιμησατε αλλη σταση!να διακοψετε το σεμιναριο ενω ειχαν μαζευτει συμφοιτητες σας για να το παρακολουθησουν..κ αφου εκπροσωπουσατε το συλλογο γιατι εκει ησασταν μονο ατομα μιας συγκεκριμενης παραταξης..?η απαντηση επι της ουσιας ειναι η εικονα που βγαλαμε προς τα εξω-ο καθηγητης να μαλωνει στο διαδρομο με 10 ατομα. κ αν εσας δεν σας ενδιαφερει αυτο κ απλα σας ενδιαφερει να γινεται το δικο σας,ολοι οσοι ημασταν εκει φυγαμε στεναχωρημενοι κυριως για τον τροπο που επιλεξατε να δρασετε.. εγω προτεινω την επομενη φορα τουλαχιστον να ειστε πιο κοσμιοι,να ακουσετε την γνωμη 'των λιγων΄ οπως λετε που ΄δεν ακολουθουν την αποφαση του συλλογου΄κ να προνοησετε ωστε να μην φτασουμε σε σημειο να δυσφημιζουμε το τμημα,οποιον κ αν εχουμε ΄απεναντι΄..

Π.Α.Ο.Κ. και στον ουρανο να επαιζες, θα πεθαινα για να σε δω!
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: December 14, 2007, 01:00:57 am »

Quote from: gagas on December 14, 2007, 00:31:37 am
να μην φτασουμε σε σημειο να δυσφημιζουμε το τμημα,οποιον κ αν εχουμε ΄απεναντι΄..

+++

Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό. Πολλοί εδώ μέσα (στο πανεπιστήμιο) θα το καταλάβουν αργά.

Παιδάκια (εσείς που παίζετε με τις πολιτικές ιδεολογίες) η λύση είναι μία και ... βραχεία!

Νομίζετε ότι παραβιάζεται κάποιος κανονισμός (γραπτός ή άγραφος)? Τα παράπονα στη πρυτανεία. Τέτοιες μαγκιές αλλού. Η Ελλάδα γέμισε τζάμπα μάγκες.
Αν η πρυτανεία δεν πάρει θέση, παράπονα για την μεροληψία του πρυτανικού συμβουλίου, ή κάθεστε ήσυχα...

emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Ημερίδα Σχεδιαστικών Προγραμμάτων
« Reply #41 on: December 14, 2007, 01:14:55 am »

Quote from: aliakmwn on December 14, 2007, 00:14:56 am
Στο σεμιναριο του Labview ειχα παει κι εγω πριν απο 2 ή 3 χρονια, δεν θυμαμαι ακριβως, και τοτε δεν ειχε γινει τιποτα. Το ειχα παρακολουθησει μεχρι το τελος, και εννοειται πως η αποψη μου ειναι η ιδια ακριβως με το σεμιναριο της ΔΑΠ.
Σ' εκεινο που ειχα παει εγω, η ημεριδα ηταν κομμενη στα δυο. Το πρωτο μισο ειχε πληροφοριες για μια κατασκευαστικη εταιρεια εδω στην Ελλαδα, που οντως ηταν χρησιμες, και το δευτερο για το Labview, το οποιο ηταν αυτο ακριβως που περιγραφω: Αυτο ειναι το προγραμμα, αυτα μπορει να κανει. Κανενας δεν εμαθε τιποτα για το Labview, εκτος απο το οτι υπαρχει.

Αλιακμων δεν ξερω τι αποκομισες σαν 2ο ετης ισως τοτε παρακολουθωντας ενα τετοιο σεμιναριο....Αυτό που ξερω ειναι οτι η συγκεκριμενη ημεριδα γινεται στα πλαισια μαθηματος 9ου εξαμηνου,του καθηγητη,οπου γινεται και εργασια πανω στο συγκεκριμενο προγραμμα....Δεν ξερω αν τελικα δεν μαθαινουν πολλα πραγματα απο αυτη την ημεριδα,το προγραμμα παντως πρεπει να το χρησιμοποιησεις,γιατι το μαθημα λεγεται....Ανάλυση Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων με Η/Υ! Wink...νομιζω προκυπτει ευλογα οτι η παρουσιαση μιας τετοια ημεριδας το τελευταιο πραγμα  ειναι να θελει να διαφημισει το προιον της,αφου ετσι κι αλλιως θα χρησιμοποιηθει για την εργασια!.... 
Απλα,λογικα πραγματα...δε θα μπορουσε να ειναι πιο ξεκαθαρο

tu/e
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #42 on: December 14, 2007, 03:05:43 am »

Γιατί το κόμμα ξέρει τι πρέπει να μάθετε και τι όχι.Τι πρέπει να παρακολουθήσετε και τι όχι.
Γιατί το Κόμμα σε σκέφτεται:Μη χάνεις το χρόνο σου σε παρουσιάσεις της ΔΑΠ για το autocad, δεν σου προσφέρουν τίποτα. Παίξε λίγο ξύλο, τουλάχιστον θα εκτονωθείς.
Προτείνω στις δημοκρατικές δυνάμεις ΝΤΟΥ στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο κάθε τέλος Οκτώβρη. Θέλω να παίζω μπάλα εκείνες τις ημέρες.

Μέσα τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου στις σχολές, έξω οι κόκκινοι/μαύροι όχλοι ηλιθίων.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #43 on: December 14, 2007, 03:27:32 am »

Η θέση της ΠΚΣ (αλιάκμων σπίκιν) είναι ότι το σεμινάριο δεν ήταν ουσιαστικό και δε δίδασκε τίποτε.
Άρα η διαφορά απόψεων είναι ως προς το περιεχόμενο.
Έγινε κάποια προσπάθεια επαφής με τους υπεύθυνους εκ μέρους της πκς με σκοπό συννενόηση - παρουσίαση αντιπροτάσεων;

Η άσκηση βίας (σωματικής ή νοητικής) απροειδοποίητα είναι απαράδεκτη.
Γιατί η βία, στο αποτέλεσμα, δεν μπορεί να νικηθεί παρά μόνο με τη βία. Και κατακρίνουμε τη βία.

Σοβαρευτείτε λίγο γιατί θα σας πιάσουν...

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #44 on: December 14, 2007, 11:39:08 am »

Quote from: Aurelius on December 13, 2007, 18:48:21 pm
Δεν διαφωνω οτι δεν πρεπει αν γινονται τετοια σεμιναρια, ωστοσο απο την στιγμη που ειναι τοσο σημαντικα, θα επρεπε αν διοργανωνονται απο το τμημα. Αν η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ηθελε απλα να βοηθησει τους φοιτητες στο να αποκτησουν μια γνωση παραπανω θα μπορουσε να τα ειχε κανει αυτα υπο την αιγιδα του/των τμηματος/ων.

Δεν επικροτω τιποτα. Θεωρω οτι σωστα ο Mechanical Wind λεει πως εντος του ασυλου μπορει ο καθενας να διατυπωσει την αποψη του, να διοργανωσει το γεγονο ς που θελει κοκ. Απλα προσπαθησω να τονισω το γεγονος οτι και το γεγονος αυτο σαν γεγονος δεν εγινε για να οξυνουν οι φοιτητες τις γνωσεις τους στο σχεδιο με υπολογιστη, αλλα για να μαζεψει ψηφους η ΔΑΠαρα και να κανει προπονηση ο SarumaN. Θεωρω δικαιωμα τους να διοργανωνουν οτι θελουν και δεν θεωρω σωστη την κινηση του καθενος να σπαει μια τετοια εκδηλωση.

Παντως, η αληθεια ειναι οτι με το σεμναριο αυτο, οπως και αυτο που επιδεικνυοταν το LabView δεν μαθαινεις κατι. Πας με την λογικη αν αρπαξω κατι, αν μ αρεσει κατι και σιγουρα οχι με την λογικη οτι πλεον θα μαθεις να χειριζεσαι το εκαστοτε προγραμμα. Ειναι κατι σαν live demo. Γι αυτο και ας ειναι ολοι ειλικρινεις και ας μην λενε οτι καταστραφηκε το μελλον τους επειδη(κακως το ξαναλεω) δεν παρακολουθησαν το σεμιναριο.

Θεωρω συνεπως λαθος τακτικη να εμποδιζεις κατι με βιαια μεσα, οταν μπορεις να το αποτρεψεις με αλλους, πιο εξυπνους και πιο ωφελιμους για σενα τροπους.

Υ.Γ. Mechanical Wind, οταν μιλησα πριν περι ειλικρινειας αναφερομουνα στην λιστα με τα οσα "καλα" εχει κανει η ΔΑΠ και με τα οσα "κακα" εχουν κανει ολοι οι υπολοιποι. Οπως ειπα ας ειμαστε ειλικρινεις. Προφανως αυτο που εγινε δεν ηταν σωστο, αλλα οχι οτι η ΔΑΠ ειναι αγία και επιτρεπει την απροσκοπτη και δημοκρατικη λειτουργια των παντων...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Up Print
Jump to: