• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:43:49 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:43:49 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by georkala
[Today at 19:26:44]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426675
Total Topics: 31711
Online Today: 221
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 75
Guests: 126
Total: 201
nikitask
immo
kvas
folas
unreasonable
Chrisapostol
koystravasvasilis
ThanosKoutsoump
giorgosss03
geoarg
George_RT
dimitrisblioumis
Saint_GR
vevi
tecnoteki
akontel
krith
Baggelis
georgy
Nicotre
JoHn!
Petros Ts
GrillOG
christina02
gcheristanidhs
kosovi
athena_apo
georgepana9
IBOURAS
themis01
tzortzis
mmikelo
tinidou
illupo_kd
Balourdos
teosimeon
gmpatsol
Mr Watson
cealexop
Chrisvb17
serafeim
kakousios
kstavroulis
papaane
chryssana
akiousia
papajohnn06
pave
natavhoo
moutdimi
karadimitras
msandr
AlexKyr
fivosfivos1
papatmaria
lelenia
georkala
Papadopoulosthanos
maranageo
Χρήστος Κίτσος
PurpleWitch
kostas.de
nikos123321
tasos_ntv
chrisdardas
PolarBear
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > ?Να γίνει δημοψήφισμα για τη φύλαξη του πανεπιστημιακού χώρου και το άσυλο?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να γίνει δημοψήφισμα για τη φύλαξη του πανεπιστημιακού χώρου και το άσυλο?
Ναι - 37 (48.7%)
Όχι - 39 (51.3%)
Total Voters: 55

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: ?Να γίνει δημοψήφισμα για τη φύλαξη του πανεπιστημιακού χώρου και το άσυλο?  (Read 16367 times)
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
Re: ?Να γίνει δημοψήφισμα για τη φύλαξη του πανεπιστημιακού χώρου και το άσυλο?
« Reply #75 on: October 17, 2007, 22:00:18 pm »

Quote from: Fenix on October 17, 2007, 00:28:48 am
  Μου φάνηκε εξαιρετικά περίεργο που κάποιος δεν βγήκε να κράξει την Γ.Σ, αλήθεια το λέω, έμπαινα και ξαναέμπαινα στο τόπικ και δεν έβρισκα τα γνωστά ποστάκια που κατηγορούν τις διαδικασίες αλλά και αυτούς που συμμετέχουν, τελικά η γνωστή κλαψούρα έγινε εδώ. Και κάτι πρακτικό τώρα, όταν ο Αντρέας έθεσε το θέμα του ασύλου που ήταν αυτά τα 31 άτομα να μιλήσουν για το δημοψήφισμα; Ο σύλλογος πήρε απόφαση να πιέσουμε για να μην προχωρήσει το θέμα της κατάργησής του με διάφορες εκδηλώσεις που θα αποφασιστούν, που ήσουν ειτζεντ κέιν να μας δείξεις τα κότσια σου; Είχες εργαστήριο μάλλον.

Αν διάβαζες και κανένα ποστ μου λίγο πιο πάνω θα έβλεπες ότι είπα "Η ΓΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ", άσε που με αναγκάζεις να βγω οφ τοπικ.
Δε μίλησα διότι ήθελα να ακούσω. Άλλωστε τη δικαιολογία στο στόμα την έχετε "είσαι πρωτοετής, δεν ξέρεις", αυτό θα άκουγα από τον αντιπρόσωπο της ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, ΠΚΣ ΑΡΑΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Οπότε έκατσα και άκουσα τι λέτε εσείς οι "παλιοί" και να γνωρίσω τους ενδεχομένως μελλοντικούς συνομιλητές μου.
Όσο για το που ήμουνα ναι είχα εργαστήριο. Κανείς δεν ενημέρωσε τον καθηγητή να μη γίνει. Εγώ νόμιζα ότι η διαδικασία είναι πρώτα αποφασίζεις τη μέρα, μετά ενημερώνεις το καθηγητή και τέλος κάνεις τη συνέλευση, αλλά όλα ήταν άρπα κόλλα. Ε συγνώμη δεν δύναμαι να κοπώ στο μάθημα για μία συνέλευση...
Αλλά μην ανησυχείς, βρε σε μία συνέλευση θα είναι, σε δύο, κάποτε θα μιλήσω και τότε θα καταλάβετε ποιός είναι ο έιτζεντ κέιν.

Πάντως μαρέσει που μετρήσατε και την αποχή από την ψηφοφορία. Μάλλον θα χάσατε το μέτρημα...
Αλλά την ξέρω την τακτική τους. Η συνέλευση αργεί να τελειώσει ώστε να βαρεθούν οι περισσότεροι και να φύγουν πριν τη ψηφοφορία. Έτσι μένουν μόνο οι δικοί τους.

Και μη μιλάς για κότσια, διότι αφού κάνατε κατάληψη και χάσατε εξεταστική, έπρεπε να είσαστε αρκετά άντρες ώστε να υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας, δηλαδή την απώλεια εξαμήνων. Αλλά τώρα πάτε κλαίγοντας να το σουλουπώσετε.
Λυπάμαι αυτούς που έχασαν εξάμηνο και πτυχίο εξαιτίας τους...

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #76 on: October 17, 2007, 22:31:40 pm »

Quote from: AgentCain on October 17, 2007, 22:00:18 pm

Και μη μιλάς για κότσια, διότι αφού κάνατε κατάληψη και χάσατε εξεταστική, έπρεπε να είσαστε αρκετά άντρες ώστε να υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας, δηλαδή την απώλεια εξαμήνων.

agree

ps αυτοί που ήταν υπέρ και μέσα στις καταλήψεις δεν κλαίγονται νομίζω - αλλά δεν είναι και βλάκες, αν μπορούν να παλαίψουν να πάρουν ας πούμε μια διπλή εξεταστική, θα το κάνουν. Δεν είναι μαζοχιστές δλδ.

ps2 ειδικά τα άτομα με τα οποία συνδιαλέγεσαι ήταν οι περισσότεροι τελειόφοιτοι, θα έπαιρναν πτυχίο δλδ και παρόλα αυτά θα θυσίαζαν το εξάμηνό τους, και το είχαν πεί πολλάκις

« Last Edit: October 17, 2007, 22:34:42 pm by pandora » Logged
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #77 on: October 17, 2007, 22:48:58 pm »

Αλλά την ξέρω την τακτική τους. Η συνέλευση αργεί να τελειώσει ώστε να βαρεθούν οι περισσότεροι και να φύγουν πριν τη ψηφοφορία. Έτσι μένουν μόνο οι δικοί τους.

Πολύ ενημερωμένο σε βλέπω σε αυτό Suspicious
Αλήθεια μόνος σου το σκέφτηκες ή το κατάλαβες; (σοβαρά μιλάω, εγώ την αντίστοιχη χρονική περίοδο με σένα δεν ήξερα που πάνε τα 4...)

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #78 on: October 17, 2007, 22:51:52 pm »

Θέλω να κάνω τρελά μπάχαλα, αλλά θα κρατηθώ (για ακόμα μια φορά) Cheesy
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #79 on: October 18, 2007, 04:47:55 am »

Αν διάβαζες και κανένα ποστ μου λίγο πιο πάνω θα έβλεπες ότι είπα "Η ΓΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ", άσε που με αναγκάζεις να βγω οφ τοπικ.
Δε μίλησα διότι ήθελα να ακούσω. Άλλωστε τη δικαιολογία στο στόμα την έχετε "είσαι πρωτοετής, δεν ξέρεις", αυτό θα άκουγα από τον αντιπρόσωπο της ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, ΠΚΣ ΑΡΑΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Οπότε έκατσα και άκουσα τι λέτε εσείς οι "παλιοί" και να γνωρίσω τους ενδεχομένως μελλοντικούς συνομιλητές μου.
Έχει ενδιαφέρον να σου μιλάει κάποιος καθώς αντιπροσωπεύεις με τον καλύτερο τρόπο την κοινή γνώμη. Είσαι το καλύτερο παράδειγμα του μέσου πολίτη που παρακολούθησε τα πάντα μέσω τηλεοράσεων και πιστέυει ότι τα ξέρει όλα. Πάμε λοιπόν, σε ενημερώνω ότι ο σύλλογός μας είναι ο πιο δημοκρατικός και ο πιο τυπικός στις διαδικασίες όσο αφορά τις συνελεύσεις. Ξέρω ότι η εικόνα που αντίκρισες δεν μοιάζει σε τίποτα με τα debate που κάνατε στο σχολείο ή με τα αντίστοιχα που γίνονται στο Harvard αλλά όταν άνθρωποι ζωντανοί με απόψεις και ιδέες συνδιαλέγονται οι εντάσεις και το ¨μπάχαλο¨ είναι απόλυτα φυσιολογικά. Αν μιλούσες θα έβλεπες ότι κανένας δεν θα σε αντιμετώπιζε όπως λες, γιατί απλά κανείς δεν ξέρει τί ρόλο βαράς οπότε μην το παίζεις σοφός παρατηρήτης δεν σου πάει ο ρόλος.

Όσο για το που ήμουνα ναι είχα εργαστήριο. Κανείς δεν ενημέρωσε τον καθηγητή να μη γίνει. Εγώ νόμιζα ότι η διαδικασία είναι πρώτα αποφασίζεις τη μέρα, μετά ενημερώνεις το καθηγητή και τέλος κάνεις τη συνέλευση, αλλά όλα ήταν άρπα κόλλα. Ε συγνώμη δεν δύναμαι να κοπώ στο μάθημα για μία συνέλευση...
Αλλά μην ανησυχείς, βρε σε μία συνέλευση θα είναι, σε δύο, κάποτε θα μιλήσω και τότε θα καταλάβετε ποιός είναι ο έιτζεντ κέιν.
Ήμουν σίγουρος ότι θα είχες εργαστήριο αλλά προς το παρόν ας δεχτούμε ότι πραγματικά έτσι είναι, σε πληροφορώ ότι καμία όρεξη δεν έχουμε να δούμε τα μούτρα σου, σκασίλα μας ποιος είναι ο κέιν απλά θα είχε ενδιαφέρον να ακουστεί και μία φορά στην συνέλευση κάποια από τις ¨αιρετικές¨ σκέψεις που εμφανίζονται στο φόρουμ πίσω από την κάλυψη της περσόνας. Ελπίζω στην επόμενη συνέλευση να μην έχεις εργαστήριο έτσι ώστε να σε ακούσουμε και ζωντανά.

Πάντως μαρέσει που μετρήσατε και την αποχή από την ψηφοφορία. Μάλλον θα χάσατε το μέτρημα...
Αν οι αντοχές των ΔΑΠιτών είναι μειωμένες δεν φταίμε εμείς, αν κάποιοι βαριούνται και πάνε σπιτάκι τους και πάλι δεν φταίμε εμείς. Στο πόλ που ξεκίνησε ο Αθάνατος ψήφισαν 30+ άτομα αν καθόσασταν μέχρι το τέλος, μαζί με την ΔΑΠ, θα παίρνατε την συνέλευση αλλά ώς εκεί φτάνει το κουράγιο σας, μια ψήφος από την άνεση του σπιτιού μου και μετά δεν μπορώ να κάτσω στην συνέλευση γιατί κλάνουν οι διπλανοί μου.

Και μη μιλάς για κότσια, διότι αφού κάνατε κατάληψη και χάσατε εξεταστική, έπρεπε να είσαστε αρκετά άντρες ώστε να υποστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας, δηλαδή την απώλεια εξαμήνων. Αλλά τώρα πάτε κλαίγοντας να το σουλουπώσετε.
Λυπάμαι αυτούς που έχασαν εξάμηνο και πτυχίο εξαιτίας τους...
Και πάλι μιλάς χωρίς να γνωρίζεις κέιν. Αν θές να ξέρεις, αυτοί που ψήφιζαν κατάληψη μέχρι το τέλος ήταν έτοιμοι να θυσιάσουν το έξαμηνό τους χαλαρά. Κανείς δεν πήγε κλαίγοντας να σουλουπώσει τίποτα ανενημέρωτε, αν θες να μάθεις από κοντά τί έγινε με εξεταστικές και επί πτυχίω στείλε πμ να συναντηθούμε να στα πω face to face γιατί πραγματικά δεν έχεις ιδέα.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #80 on: October 18, 2007, 14:39:20 pm »

Μα γιατι το λες αυτο?

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #81 on: October 18, 2007, 14:47:57 pm »

Παιδιά... μην τσιτώνετε έτσι εύκολα. Κάνει κακό στα νεύρα.

Είστε ιδιαιτέρως εριστικοί και επιθετικοί, τακτική που δεν οδηγεί πουθενά, εκτός από το να κλείσεις τον άλλο περισσότερο στις "άμυνες" του.

Επιπρόσθετα, τον όρο φασίστας πρέπει να τον χρησιμοποιούμε με φειδώ και όταν πραγματικά ισχύει, όχι κάθε 3 και λίγο. Πολύ εύκολα χαρακτηρίζεται ο κόσμος εδώ, γεγονός που το θεωρώ άσχημο γενικότερα και ειδικότερα όταν αυτό γίνεται προς έναν νέο συνάδελφο.

Είναι θεμιτό, ο καθένας να εκφράζει τις απόψεις του εδώ, όπως κι αν έχουν διαμορφωθεί. Πέσατε να φάτε ένα παιδί που μίλησε για κάτι, που ίσως να μη γνωρίζει τόσο καλά όσο εσείς, με τέτοιον τρόπο όμως που τον εξωθείτε στην πραγματικότητα να μη ξαναγράψει εδώ, παρά να σκεφτεί τί του λέτε.

Αυτά τα λίγα (μάλλον off-topic) θέλω να πω και να εκφράσω την αντίθεσή μου στον τρόπο που μιλάνε οι περισσότεροι στον AgentCain και να τον ενθαρρύνω να αντέξει, να συνεχίσει να διαβάζει το υλικό που θα βρει εδώ (υπάρχουν πολλές πολλές πληροφορίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις - και από παλιά) και να γράφει τις απόψεις του.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #82 on: October 18, 2007, 16:32:03 pm »

Αν και δεν τον χωνεύω, συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο Juan παραπάνω.

byeeee
Αθάνατος
Guest
« Reply #83 on: October 18, 2007, 18:01:10 pm »

-------------------------------------------
οφ τόπικ
ΑgentCain
Για τους μπάχαλους που εμφανίζονταν και εμφανίζονται στις πορείες είναι εύκολο να καταλάβεις ποιοι είναι... μόνο να αναλογιστείς ότι είναι 20 άτομα  οι μπάχαλοι σε πορείες των 1000++ μπορείς να καταλάβεις ότι ή αυτοί που κάνουν τις πορείες είναι και πολύ φλώροι και δεν μπορούν να κρατήσουν τη περιφρούρηση ώστε να μην ανακατευτούν (οι μπάχαλοι) με τον κόσμο που είναι στη πορεία ή είναι οι ίδιοι οι μπάχαλοι
Και είναι φοβερό ανέκδοτο ότι κάποιοι από αυτούς έρχονται και μιλάνε για διαφύλαξη του ασύλου από τους ίδιους τη στιγμή που οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι 20 άτομα τους γαμάνε τις πορείες των 2000-3000 ατόμων Grin

Agent Cain
Για τις αντιδράσεις των φοιτητών στις αποφάσεις των καθηγητών για τις χαμένες εξεταστικές και μαθήματα να ξες ότι είχαν κλειδώσει τους καθηγητές στην αίθουσα των γενικών συνελεύσεων για να δεχτούν τα αιτήματα των φοιτητών που ήταν να μη χαθεί καμία εξεταστική...άσε που έβριζαν και τους καθηγητές από πάνω επειδή δε δέχτηκαν  το αίτημα τους ... οπότε καταλαβαίνεις για τι κλαψιάρηδες μιλάμε Grin
_________________________________________________ ________

Quote from: Fenix on October 18, 2007, 04:47:55 am
Αν οι αντοχές των ΔΑΠιτών είναι μειωμένες δεν φταίμε εμείς, αν κάποιοι βαριούνται και πάνε σπιτάκι τους και πάλι δεν φταίμε εμείς. Στο πόλ που ξεκίνησε ο Αθάνατος ψήφισαν 30+ άτομα αν καθόσασταν μέχρι το τέλος, μαζί με την ΔΑΠ, θα παίρνατε την συνέλευση αλλά ώς εκεί φτάνει το κουράγιο σας, μια ψήφος από την άνεση του σπιτιού μου και μετά δεν μπορώ να κάτσω στην συνέλευση γιατί κλάνουν οι διπλανοί μου.

Πέρα από τη βρώμα και τη μποχα και τις μαλακίες που λέγονται στις συνελεύσεις πρόσθεσε ότι δεν είναι όλοι αργόσχολοι για να ξοδέψουν τόσες ώρες της ημέρας σε συνελεύσεις-καραγκιοζέ που στο παρελθόν διεκδικούσαν την αλλαγή βαθμολογίας σε μάθημα για να περάσουν πιο πολλοί αν και δεν το άξιζαν...

Για το θέμα του δημοψηφίσματος δεν τίθεται θέμα...όποιος είναι κατά του δημοψηφίσματος σε θέμα που αφορά την περιουσία των πολιτών του κράτους είναι φασίστας-τέλος
« Last Edit: October 18, 2007, 20:27:14 pm by Αθάνατος » Logged
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #84 on: October 18, 2007, 18:23:37 pm »

Quote from: Turambar on October 18, 2007, 16:32:03 pm

Huh :'(
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #85 on: October 18, 2007, 19:14:16 pm »

Quote from: Αθάνατος on October 18, 2007, 18:01:10 pm
-------------------------------------------
οφ τόπικ
ΑgentCain
Για τους μπάχαλους που εμφανίζονταν και εμφανίζονται στις πορείες είναι εύκολο να καταλάβεις ποιοι είναι... μόνο να αναλογιστείς ότι είναι 20 άτομα  οι μπάχαλοι σε πορείες των 1000++ μπορείς να καταλάβεις ότι ή αυτοί που κάνουν τις πορείες είναι και πολύ φλώροι και δεν μπορούν να κρατήσουν τη περιφρούρηση ώστε να μην ανακατευτούν (οι μπάχαλοι) με τον κόσμο που είναι στη πορεία ή είναι οι ίδιοι οι μπάχαλοι
Και είναι φοβερό ανέκδοτο ότι κάποιοι από αυτούς έρχονται και μιλάνε για διαφύλαξη του ασύλου από τους ίδιους τη στιγμή που οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι 20 άτομα τους γαμάνε τις πορείες των 2000-3000 ατόμων Grin
Όπα ρε μάγκα που είμαστε φλώροι επειδή δεν πάμε κόντρα στον μπάχαλο με την μολώτοφ και το καδρόνι, χαλάρωσε λίγο βλαχομπάτμαν και δες τα πράγματα πιο ήρεμα μπας και καταλάβεις ότι η σύγκρουση ενός άοπλου φοιτητή με κάποιον που έχει έρθει προετοιμασμένος για ζημιά μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα γι'αυτόν που έχει το κεφαλάκι του ακάλυπτο και δεν φοράει κράνος. Εδώ εσύ φωνάζεις τα ΜΑΤ να σε γλυτώσουν από τα ΕΑΑΚ γιατί κλάνεις μέντες και λες να σκοτώθουμε εμείς για να σε πείσουμε ότι είμαστε καλά παιδιά, ρε δεν κλαδεύεις καμιά ροδακινιά λέω γω;

Agent Cain
Για τις αντιδράσεις των φοιτητών στις αποφάσεις των καθηγητών για τις χαμένες εξεταστικές και μαθήματα να ξες ότι είχαν κλειδώσει τους καθηγητές στην αίθουσα των γενικών συνελεύσεων για να δεχτούν τα αιτήματα των φοιτητών που ήταν να μη χαθεί καμία εξεταστική...άσε που έβριζαν και τους καθηγητές από πάνω...
Εσύ έχεις βρίσει ποτέ με χυδαίο τρόπο καθηγητή σε δημόσιο μέσο;

Πέρα από τη βρώμα και τη μποχα και τις μαλακίες που λέγονται στις συνελεύσεις πρόσθεσε ότι δεν είναι όλοι αργόσχολοι για να ξοδέψουν τόσες ώρες της ημέρας σε συνελεύσεις-καραγκιοζέ που στο παρελθόν διεκδικούσαν την αλλαγή βαθμολογίας σε μάθημα για να περάσουν πιο πολλοί αν και δεν το άξιζαν...

Για το θέμα του δημοψηφίσματος δεν τίθεται θέμα...όποιος είναι κατά του δημοψηφίσματος σε θέμα που αφορά την περιουσία των πολιτών του κράτους είναι φασίστας-τέλος
Οι συνελέυσεις γίνονται για τους φοιτητές και είναι μία από τις υποχρεώσεις τους, εσύ μάλλον φοιτητής δεν υπήρξες ποτέ, γεννήθηκες βιομήχανος και βιομήχανος θα πεθάνεις. Για το δημοψήφισμα και το άσυλο τα είπαμε άμα το θέλουν και είναι μάγκες ας έρθουν να το πάρουν.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #86 on: October 18, 2007, 20:21:42 pm »

Quote from: Juan on October 18, 2007, 18:23:37 pm
Quote from: Turambar on October 18, 2007, 16:32:03 pm

Huh :'(

Huh Cheesy
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #87 on: October 18, 2007, 22:46:05 pm »

Quote from: Fenix on October 18, 2007, 19:14:16 pm
Όπα ρε μάγκα που είμαστε φλώροι επειδή δεν πάμε κόντρα στον μπάχαλο με την μολώτοφ και το καδρόνι, χαλάρωσε λίγο βλαχομπάτμαν και δες τα πράγματα πιο ήρεμα μπας και καταλάβεις ότι η σύγκρουση ενός άοπλου φοιτητή με κάποιον που έχει έρθει προετοιμασμένος για ζημιά μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα γι'αυτόν που έχει το κεφαλάκι του ακάλυπτο και δεν φοράει κράνος. Εδώ εσύ φωνάζεις τα ΜΑΤ να σε γλυτώσουν από τα ΕΑΑΚ γιατί κλάνεις μέντες και λες να σκοτώθουμε εμείς για να σε πείσουμε ότι είμαστε καλά παιδιά, ρε δεν κλαδεύεις καμιά ροδακινιά λέω γω;
Ε νομίζω ότι 100 άτομα μπορούν να να τα βάλουν με 10 αν είναι αποφασισμένοι γι αυτό. Άσε που οι πορείες φοιτητών θα έκαναν καλύτερη εντύπωση στον έξω κόσμο με αυτή την ενέργεια.

Quote from: Fenix on October 18, 2007, 19:14:16 pm
Οι συνελέυσεις γίνονται για τους φοιτητές και είναι μία από τις υποχρεώσεις τους, εσύ μάλλον φοιτητής δεν υπήρξες ποτέ, γεννήθηκες βιομήχανος και βιομήχανος θα πεθάνεις. Για το δημοψήφισμα και το άσυλο τα είπαμε άμα το θέλουν και είναι μάγκες ας έρθουν να το πάρουν.
Δεν είναι "υποχρέωση". Ξεκόλλα από τη λέξη. Είναι δικαίωμα, όχι υποχρέωση. Έχω δικαίωμα να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές αλλά όχι και υποχρέωση.
Αντίθετα η Γ.Σ. έχει την υποχρέωση να μετρήσει και την αποχή από τη συνέλευση, αλλά μάλλον δεν συμφέρει. Και μη μου πεις πάλι τις αηδίες περί "αφού δεν ήρθαν στη συνέλευση τότε αποφασίζουμε εμείς γι αυτούς". Και η αποχή από τη συνέλευση σημαίνει ότι το όργανο αυτό δεν σε εκφράζει, είναι μια μορφή διαμαρτυρίας...

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #88 on: October 19, 2007, 01:57:46 am »

Quote from: AgentCain on October 18, 2007, 22:46:05 pm
Δεν είναι "υποχρέωση". Ξεκόλλα από τη λέξη. Είναι δικαίωμα, όχι υποχρέωση. Έχω δικαίωμα να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές αλλά όχι και υποχρέωση.
αν θεωρείς εαυτόν δημοκρατικό πολίτη έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ψηφίσεις.
αν όχι, πες το μας να ξέρουμε με ποιον συνομιλούμε. (αν και λίγο πολύ ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #89 on: October 19, 2007, 02:03:48 am »

Πιστευω αν βλεπανε στην τηλεοραση να παιζουν ξυλο στις πορειες μεταξυ τους θα εκαναν πολυ καλη εντυπωση

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: