• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 01:17:20 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 01:17:20 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 34
Guests: 111
Total: 145
esroussou
orestispail51
cpapadd
leolam
fpapat
Thanoskask
Papadopoulosthanos
acapulco
ant2946
Papalamprous humor
ftheo11
ntina
georsoti
kostas1507
eleftheria
HlektrikhPatata
dkonst
makato
geftihiakos
thegreekbaron
kofius
koskyr
kraxtopoulos
nikos123321
EvP
despoina15
coyg
Captain
void
nick_slendy
swkraths
thunder
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Η γωνιά του παιδιού (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Αστρολογία κ χιούμορ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Αστρολογία κ χιούμορ  (Read 7135 times)
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
Re: Αστρολογία κ χιούμορ
« Reply #15 on: October 16, 2007, 17:10:14 pm »

IΧΘΥΕΣ: Είναι δυσπροσάρμοστοι και ποτέ δεν επιτρέπουν στους άλλους να ξέρουν που
βρίσκονται, δείχνουν ανήξεροι και συγχρόνως ξέρουν τα πάντα, ξεχνούν και χάνουν πράγματα, ξοδεύουν χρήματα απερίσκεπτα, ξοδεύουν τα χρήματα των άλλων, θέλουν οι άλλοι να τρελαίνονται μαζί τους, είναι ασυγκίνητοι παρά το τρυφερό παρουσιαστικό, καταπίνουν χάπια, πίνουν ποτά και αναζητούν κακές συνήθειες γιατί δε τους φτάνουν αυτές που έχουν.

ayta einai...

ixic_

βαθειά...
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #16 on: October 16, 2007, 17:49:05 pm »

Quote from: mendelita on October 16, 2007, 10:22:16 am

ΤΟΞΟΤΕΣ: Δεν θέλουν να έρχονται δεύτεροι, έχουν πειστικότατους τρόπους, χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να ωφεληθούν εδώ γελάμε Grin Grin Grin , είναι ανειλικρινείς, ποτέ δε ξέρουν που να σταματήσουν, οδηγούν σαν τρελοί, διαστρεβλώνουν την αλήθεια για να πετύχουν το στόχο τους  Roll Eyes , παθαίνουν κρίσεις οργής, ενεργούν παιδιάστικα, υποφέρουν απο το σύνδρομο του Πίτερ Παν και βαριούνται πολύ εύκολα.  Cheesy  Tongue

Τοξότης 23/11 - 21/12
Χαζοαισιόδοξοι. Διαφορετικά... καθυστερημένοι, ηλίθιοι. Αν δεν είσαστε μέθυσος είσαστε... αλκοολικός, ποτέ και τα δύο μαζί. Το ταλέντο σας είναι να μην έχετε σε τίποτα ταλέντο... αν είναι δυνατόν. Ο Αίνστάιν... νομίζατε..., δεν ήταν τοξότης, ο Πατακός από την άλλη, ήταν. Μην ανησυχείτε αν στεναχωρηθήκατε που διαβάσατε όλα αυτά για εσάς... σε λίγο δε πρόκειται να θυμάστε τίποτα. Το αλκοόλ θα τα έχει σβήσει από τη μνήμη σας.

Αφού είμαι μεθυσμένο ρεεεεε!!! Χικ...  

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
By the book. Θα αγοράσει μόνο λάμπα με οδηγίες χρήσεως. Αν είναι φθορίου θα ξεφυλλίσει και θα αποστηθίσει το κεφάλαιο της χημείας που ασχολείται με τα ευγενή αέρια. Θα παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel σχετικά με το κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ηλεκτρολόγοι (ηλεκτροπληξία). Ε όχι δα! Γι 'αυτό μπήκα σ 'αυτή τη σχολή, για να μην χρειάζεται να βλέπω discovery channel!!  Grin Grin Τέλος θα αποφασίσει ότι η καλύτερη λύση είναι να επεκτείνει το καλώδιο του διπλανού δωματίου με πολύμπριζο.  cool

Grin Grin Έλα τώρα υπερβολές...  SuperInnocent  Cheesy

Ο τοξότης θα τρελάνει το εμπόδιο με τις φιλοσοφίες του. Το εμπόδιο θα την κάνει κρυφά γιατί δε θα αντέχει. Μουαχαχαχα... Ο τοξότης θα νευριάσει που θα μείνει μόνος του αλλά γρήγορα θα ξεχαστεί φιλοσοφώντας για τα νύχια του που μάκρυναν απότομα το τελευταίο καιρό.

Αυτά είναι! Πόσο εκνευριστική μπορώ να γίνω?  Roll Eyes  8)  Grin

Ο Τοξότης είναι ο πιθανότερος να κερδίσει τον αγώνα.  8) Θα τρέξει τέσσερα εκατοστά λιγότερο, αποκλείεται να τον πετύχουν οι ενδεχόμενοι ελεύθεροι σκοπευτές του Σκορπιού, αλλά έχει και τα πιο
γρήγορα πόδια. Αρκεί να μην αρχίσει να χαζολογάει από δω κι από κει!

Cheesy Cheesy Cheesy

Pitsa να 'σαι καλά!! Πέθανα στο γέλιο!!! Grin Grin Grin

χαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ειδες τι κανουμε εμεις οι τοξοτες μεντελ????

μουχαχαχαχαααααααααα

8α μου ξεκολλήσει το μυαλοοοοο

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
ILIAS
Θαμώνας

View Profile
« Reply #17 on: October 19, 2007, 20:34:23 pm »

Ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα για τους τοξότες. :'( Εμείς είμαστε ελεύθερα πλάσματα, που πετυχαίνουμε τους στόχους μας!!!! Λέμε κατάμουτρα την αλήθεια, γι αυτό βγαίνουμε και κακοί. Λέμε βέβαια και πολλά ψεματάκια Cheesy Cheesy Cheesy. Γενικά είμαστε πολύ καλά παιδιά, όμορφα Grin Grin και.... πολύ ντροπαλά. Δεν μιλάμε πολύ γιατί σκεφτόμαστε τον δικό μας όμορφο και ονειρεμένο κόσμο Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes.(Ας με διορθώσει κάποιο τοξοτάκι).
mendelita
Καταστραμμένος

will you be my guinea pig?

View Profile
« Reply #18 on: October 20, 2007, 15:25:55 pm »

Quote from: ILIAS on October 19, 2007, 20:34:23 pm
Δεν μιλάμε πολύ γιατί σκεφτόμαστε τον δικό μας όμορφο και ονειρεμένο κόσμο Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes.

Σε αυτό δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!! Cheesy

It's impossible to kiss your own elbow.
Christina8
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: October 20, 2007, 19:06:46 pm »

αχχααχαχαχαχαχχαχαχαα

Πιτσα ελιωσααααααααααααααα  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

ΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΘΑΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
« Last Edit: October 20, 2007, 19:09:02 pm by Christina8 » Logged

the devil may care
http://www.youtube.com/watch?v=YvalZdNx11M
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #20 on: October 20, 2007, 19:22:27 pm »

KΡΙΟΙ: Ταραχοποιοί που φτάνουν στα άκρα και κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν την προσοχή των άλλων. Φιλονικούν και κατηγορούν τους άλλους για τα δικά τους προβλήματα. Γίνονται ευερέθιστοι λόγω έλλειψης ύπνου και περιμένουν απο τους άλλους να τους βοηθήσουν πάντα. Δημιουργούν δράματα, επαναλαμβάνουν διαρκώς τα ίδια λάθη και εκνευρίζονται με το παραμικρό.

Κριός 21/3 - 20/4
Ότι και να πει κανείς για εσάς είναι λίγο. Είστε συντηρητικοί. Δεν κάνετε τίποτα το εξωφρενικό για να μην σας παρεξηγήσουν. Είστε κότες. (Put the krios down... σλόουλιιι). Δεν υπάρχει κάτι που να μη σας φοβίζει ή να σας καταπιέζει. Ποτέ δε χρησιμοποιήσατε κάτι άλλο εκτός από τα Windows γιατί... φοβάστε  Grin Grin Grin. Από το να αντιμετωπίσετε το φόβο σας ή τον καταπιεστή σας προτιμάτε ένα όπλο να σας δείχνει... δεν μας χαλάει, αν θέλετε μπορείτε να αυτοκτονήσετε... μας είσαστε παντελώς άχρηστοι� και αντιπαθητικοί.

ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου
Στη προσπάθεια να βγάλει τη καμένη λάμπα, πρώτα παθαίνει ηλεκτροπληξία, ξεχαρβαλώνει το ντουί από τη τρομάρα του και αφού τσαντιστεί τραβάει μία σε όλο το φωτιστικό και...αντε γεια

τα bold ειναι αλήθεια για μένα  Cheesy Grin Grin Grin
« Last Edit: October 20, 2007, 19:26:37 pm by kargas » Logged

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
cat
Guest
« Reply #21 on: October 20, 2007, 19:44:44 pm »

ΖΥΓΟΙ: Είναι αχάριστοι, οι χειρότεροι επιδειξιομανείς, παίζουν τους ρομαντικούς, αδυνατούν να πάρουν αποφάσεις, κάνουν φίλους και συντρόφους να μαρτυρούν, είναι απόλυτα και αμετανόητα εγωιστές, θεατρίνοι και ψεύτες και προσποιούνται ότι είναι σοβαροί. Υποδύονται ρόλους, έχουν κατώτερα κίνητρα, είναι ανίκανοι να εκτιμήσουν ανθρώπους και αξίες γιατί δεν έχουν, δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους, δεν λένε την αλήθεια και αρέσκονται στις κακές συνήθειες πέραν του ορίου.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Σπάταλοι. Κάποιες φορές χαλάτε πολλά λεφτά, κάποιες άλλες... περισσότερα. Η λέξη ''αποταμίευση'' σας είναι παντελώς άγνωστη. Μισείτε τους πλούσιους αν δεν είναι συγγενικά σας πρόσωπα. Αν διαπιστώσετε ότι ο φίλος σας αργεί στα ραντεβού του και ταυτόχρονα είναι ζυγός σημαίνει ότι η διαδρομή στο σπίτι του από το δωμάτιο του μέχρι τη εξώπορτα έχει πάρα πολλούς καθρέφτες...

Τι λάμπα να βάλω; 125W ή 250W, κόκκινο χρώμα ή λευκό, στρογγυλή ή τετράγωνη...Η διαδικασία θα τελειώσει μετά από μία εβδομάδα.

Ο ζυγός αν βρει χρόνο μετά από τα απογευματινά ψώνια θα το ξεπεράσει δημιουργώντας επιπλέον άλλα 15 εμπόδια που θα προγραμματίσει να τα ξεπεράσει την επόμενη μέρα μετά τα πρωινά ψώνια.

Grin Grin  ότι ναναι  Cheesy Cheesy

Ariel
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: October 20, 2007, 19:48:46 pm »

Ρε σεις, έχω κάτι ανάλογο....
Καλή διασκέδαση!! Grin Grin Grin

ΚΡΙΟΣ

Πέσιμο
Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση.
Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του.
Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό.
"Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σε αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος."

Ατάκα χωρισμού
«Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο.
Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά.
Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

ΤΑΥΡΟΣ
Πέσιμο
Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο.
Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει.
Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα.
Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο.
Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.

Ατάκα χωρισμού
«Μήπως να το ξανακοιτούσαμε;
Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πέσιμο
Το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.

Ατάκα χωρισμού
«'Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση.»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέσιμο
Ο Καρκίνος δεν θα έρθει. Τραβάει κόλλημα. Aμα θες πήγαινε εσύ.

Ατάκα χωρισμού
«Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»

ΛΕΩΝ
Πέσιμο
Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται.
Πιθανότατα, σε έχει "πάρει" ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.

Ατάκα χωρισμού

«Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα;
Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πέσιμο
Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει.
Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.

Ατάκα χωρισμού

«Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις.
Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»

ΖΥΓΟΣ

Πέσιμο
Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.

Ατάκα χωρισμού
«Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο.
Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου.»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πέσιμο
Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα "δηλητηριάζει" τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί.
Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.

Ατάκα χωρισμού

«Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ.»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πέσιμο
Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ.
Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει-μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.

Ατάκα χωρισμού
«Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Aστο.
Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πέσιμο
Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως:
«Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.»

Ατάκα χωρισμού
«Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις.
Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέσιμο
Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.

Ατάκα χωρισμού

Μήνυμα στον τηλεφωνητή:
«Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε.»

ΙΧΘΕΙΣ
Πέσιμο
Ένας ιχθύς, δεν θα στην πέσει έτσι απλά.
Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.

Ατάκα χωρισμού
«Αντίο απόλυτη αγάπη.
Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω....
Πάω για κάνα ποτό.»

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
tsokis
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #23 on: October 20, 2007, 20:02:01 pm »

Quote from: athanasia13 on October 20, 2007, 19:48:46 pm
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πέσιμο
Το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.

Ατάκα χωρισμού
«'Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση.»

8) 8) 8) 8)

Grin Grin Grin Grin Grin

κάτι μου θυμίζει.... Roll Eyes Roll Eyes
Βασιλεία
Guest
« Reply #24 on: October 20, 2007, 20:16:22 pm »

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Είσαστε εφευρετικοί. Βρίσκετε συνέχεια τρόπους για να μας σπάτε τα νεύρα. Γουστάρετε να σας δέρνουν, μαζόχες. Σας αρέσει να παίζετε με παζλ. Ο χώρος που συγκεντρώνεστε είναι... το ψυχιατρείο της γειτονιάς ή το πολύ πολύ στα κεντρικά σας, Δαφνί.

Grin Grin Grin Πω πω τελικά είμαστε πολύ παρεξηγημένο ζώδιο!!!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #25 on: October 20, 2007, 20:41:16 pm »

Quote from: Christine on October 16, 2007, 17:49:05 pm
Quote from: mendelita on October 16, 2007, 10:22:16 am

ΤΟΞΟΤΕΣ: Δεν θέλουν να έρχονται δεύτεροι, έχουν πειστικότατους τρόπους, χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να ωφεληθούν εδώ γελάμε Grin Grin Grin , είναι ανειλικρινείς, ποτέ δε ξέρουν που να σταματήσουν, οδηγούν σαν τρελοί, διαστρεβλώνουν την αλήθεια για να πετύχουν το στόχο τους  Roll Eyes , παθαίνουν κρίσεις οργής, ενεργούν παιδιάστικα, υποφέρουν απο το σύνδρομο του Πίτερ Παν και βαριούνται πολύ εύκολα.  Cheesy  Tongue

Τοξότης 23/11 - 21/12
Χαζοαισιόδοξοι. Διαφορετικά... καθυστερημένοι, ηλίθιοι. Αν δεν είσαστε μέθυσος είσαστε... αλκοολικός, ποτέ και τα δύο μαζί. Το ταλέντο σας είναι να μην έχετε σε τίποτα ταλέντο... αν είναι δυνατόν. Ο Αίνστάιν... νομίζατε..., δεν ήταν τοξότης, ο Πατακός από την άλλη, ήταν. Μην ανησυχείτε αν στεναχωρηθήκατε που διαβάσατε όλα αυτά για εσάς... σε λίγο δε πρόκειται να θυμάστε τίποτα. Το αλκοόλ θα τα έχει σβήσει από τη μνήμη σας.

Αφού είμαι μεθυσμένο ρεεεεε!!! Χικ...  

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
By the book. Θα αγοράσει μόνο λάμπα με οδηγίες χρήσεως. Αν είναι φθορίου θα ξεφυλλίσει και θα αποστηθίσει το κεφάλαιο της χημείας που ασχολείται με τα ευγενή αέρια. Θα παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel σχετικά με το κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ηλεκτρολόγοι (ηλεκτροπληξία). Ε όχι δα! Γι 'αυτό μπήκα σ 'αυτή τη σχολή, για να μην χρειάζεται να βλέπω discovery channel!!  Grin Grin Τέλος θα αποφασίσει ότι η καλύτερη λύση είναι να επεκτείνει το καλώδιο του διπλανού δωματίου με πολύμπριζο.  cool

Grin Grin Έλα τώρα υπερβολές...  SuperInnocent  Cheesy

Ο τοξότης θα τρελάνει το εμπόδιο με τις φιλοσοφίες του. Το εμπόδιο θα την κάνει κρυφά γιατί δε θα αντέχει. Μουαχαχαχα... Ο τοξότης θα νευριάσει που θα μείνει μόνος του αλλά γρήγορα θα ξεχαστεί φιλοσοφώντας για τα νύχια του που μάκρυναν απότομα το τελευταίο καιρό.

Αυτά είναι! Πόσο εκνευριστική μπορώ να γίνω?  Roll Eyes  8)  Grin

Ο Τοξότης είναι ο πιθανότερος να κερδίσει τον αγώνα.  8) Θα τρέξει τέσσερα εκατοστά λιγότερο, αποκλείεται να τον πετύχουν οι ενδεχόμενοι ελεύθεροι σκοπευτές του Σκορπιού, αλλά έχει και τα πιο

Cheesy Cheesy Cheesy

Pitsa να 'σαι καλά!! Πέθανα στο γέλιο!!! Grin Grin Grin

χαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ειδες τι κανουμε εμεις οι τοξοτες μεντελ????

μουχαχαχαχαααααααααα

8α μου ξεκολλήσει το μυαλοοοοο

Τεμέτερον κι εσύ στο κλαμπ των τοξοτών;

Κλαίω!!
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #26 on: October 21, 2007, 00:16:34 am »

ΤΑΥΡΟΙ: Όχι όσο καλοί φαίνονται. Τρώνε υπερβολικά και πίνουν επίσης παρά πολύ. Είναι επιρρεπείς στο καθετί, πολύ τεμπέληδες, αγαπούν τα χρήματα περισσότερο απο τους ανθρώπους, κάθονται στη μπανιέρα με τις ώρες, είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους και την καλοπέραση, λένε πράγματα που δεν πιστεύουν, αργούν να κινηθούν και ποτέ δεν επιτρέπουν στους άλλους να ξέρουν τι τους συμβαίνει.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Έχετε μεγάλη υπομονή... μόνο με τον εαυτό σας. Είστε χαζοί και για αυτό πιστεύετε ότι έχετε δίκιο. Σταματήστε επιτέλους να μιλάτε. Είσαστε ο περίγελος των γύρων σας. Αξιολύπητοι γιατί κοροϊδεύετε ακόμα και τον εαυτό σας (σήμερα διατήρησα το πρόγραμμα της δίαιτας... έφαγα μόνο 3 σουβλάκια για απογευματινό και για βραδινό αρκέστηκα στις 2 πίτσες ...οικογενειακές). Πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα...;

για την λάμπα:
ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου - 20 Μαΐου
Πόσα θα μου δώσεις για να την αλλάξω;

Στα εμπόδια:
Ο ταύρος δε θα κάνει τίποτα. Αν δε φύγει το εμπόδιο από μόνο του θα φύγει ο ταύρος.

μετά το σεξ:
      Καλό ήτανε. Να κοιμηθούμε τώρα ή να φάμε;

Όχι άλλοι τοξότες!!! Έλεος!!!

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #27 on: October 21, 2007, 00:17:48 am »

ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ 100 m ?

Ο  Κριός θα ξεσκιστεί, θα βάλει όλη του την ορμή, για να βγει ΠΡΩΤΟΣ!!  "ΑΚΡΗΗΗΗ ,  ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ !!"

Ο  Ταύρος θα τερματίσει. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Απλά δε γνωρίζουμε ακριβώς το πότε!

Ο  Δίδυμος θα τρέξει, θα τρέξει, θα αλλάξει πορεία, θα πηδήξει στο σκάμμα, θα πετάξει όποια σφύρα βρει, όπου βρει, θα κάνει άλμα επί κοντώ, θα   θα. . .   και στο τέλος θα κάτσει στις κερκίδες και θα παρακολουθεί τους άλλους, τρώγοντας ποπ-κορν!

Ο  Καρκίνος θα ακολουθεί προσεκτικά τους άλλους, για να σιγουρευτεί ότι προχωράει καλά και μέσα στα ασφαλή όρια. Συνεπώς, δε θα τερματίσει πρώτος. Ακόμα όμως κι αν η τύχη τον βοηθούσε να τερματίσει πρώτος, πιθανόν να μην άντεχε το τραύμα του να κόψει το κακόμοιρο το νήμα!

Το  Λιοντάρι, καταρχήν, δε θα ξεκινήσει από βατήρα εκκίνησης. Θα έχει θρόνο και θα ξεκινήσει να τρέχει από κει. Θα έχει χρησιμοποιηθεί ολόχρυση κλωστή και θα γυαλίζει κάτω από το φως του Ηλιου η πανοπλία, εχμ. . .  η φανέλα του. Ακόμα κι αν δεν τερματίσει πρώτος, θα έχει καταφέρει να στρέψει αρκετά φλας επάνω του. Σε περίπτωση δε που είναι να τερματίσει πρώτος, αλλά το νήμα δεν
είναι χρυσό, μάλλον δε θα καταδεχτεί να το κόψει!

Η  Παρθένος πριν ξεκινήσουν, θα αρχίσει να μετράει κατά μήκος και τους 12 διαδρόμους, να σιγουρευτεί ότι όντως όλοι θα τρέξουν 100 μ. Τιιιιι;;!!!! Ο Αιγόκερως θα τρέξει πέντε εκατοστά περισσότερο και ο Τοξότης τέσσερα εκατοστά λιγότερο;;  Θα γίνει της τρελής. Θα αρχίσει να φωνάζει, να κρίνει τους αγώνες, τους κριτές!  Ευτυχώς που μετά ακολουθεί ο. . .

Γιατί ο Ζυγός θα καταφέρει όχι μόνο να ηρεμήσει τους κριτές και τους διοργανωτές, αλλά θα ξεκινήσει συνεννοήσεις και με τα άλλα ζώδια για το ποια θέση συμφωνούν τελικά να τερματίσει το καθένα,
ώστε να αποφασίσει κι αυτός για τη δική του σειρά κατάταξης!

Ο Σκορπιός με το "μπαμ" θα σκάψει μια τρύπα και θα αρχίσει να
προχωράει υπόγεια προς το τέρμα.  Είναι  επίσης πιθανόν  να έχει πληρώσει ελεύθερους σκοπευτές, να σκοτώσουν όλους τους συναγωνιστές του!

Ο  Τοξότης είναι ο πιθανότερος να κερδίσει τον αγώνα. Θα τρέξει τέσσερα εκατοστά λιγότερο, αποκλείεται να τον πετύχουν οι ενδεχόμενοι ελεύθεροι σκοπευτές του Σκορπιού, αλλά έχει και τα πιο

Ο  Αιγόκερως μπορεί να χρειαστεί να τρέξει πέντε εκατοστά
περισσότερο, μπορεί "όλως τυχαίως" όλοι οι ελεύθεροι σκοπευτές αυτόν να σημαδέψουν πρώτα, αλλά θα ετοιμαστεί, θα περιμένει, θα ακούσει το "μπαμ" και θα κάνει ό,τι μπορεί. "Οταν τρέχουμε, ΤΡΕΧΟΥΜΕ, δεν παίζουμε"!

Ο  Υδροχόος θα πει "Βρε παιδιά! Γιατί να τρέξουμε έτσι προς το τέρμα και να μην πάμε ανάποδα; Μμμμμ; Όλο το γήπεδο μείον 100μ ; 

. . .ή να τρέξουμε με την όπισθεν;  Εεεεε, παιδιά, πού πάτεεε;

Ιχθύες: "Αμέ, να τρέξουμε! Να τρέξουμε; Εεεε, γιατί να τρέξουμε; Έιιι! Γιατί πάνε έτσι όλοι αυτοί;;;"
 Grin

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #28 on: October 21, 2007, 03:24:36 am »

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πέσιμο
Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ.
Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει-μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.
Grin Grin Grin
πόσο πιο μέσα μπορεί να πέσει. μόνο οτι θα ποστάρει στο φόρουμ πριν πάει για ύπνο δε βρήκε.

Ατάκα χωρισμού
«Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Aστο.
Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»
Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
xmm και δω μέσα έπεσε όσων αφορά στην αναβλητικότητα και το φόβο ανάληψης ευθυνών.
θα αρχίσω να πιστεύω στα ζώδια μου φαίνεται.

α
και ένα wav για τους τοξότες
γιατί πως να το κάνουμε. Είμαστε τα καλύτερα ζώδια.
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #29 on: October 21, 2007, 06:19:11 am »

zugos power
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: