• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:50:23 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:50:23 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 129
Total: 194
cremidhs
sigklitiki
vag3
TheKingInTheNorth
Jordann
Chr1sgr
Kpavlaras
kpapama
telhs
idchatzi
Gray139
kchatziae
vasilis saitis
stefpapa21
kkon
Haralampos
gdimove
stavros0201
DimKaratzas
elias_farhood
Aria10
tzortzis
Konstantina Karamani
MarakiT
lsim
thomasdt
pkoko
Elliot Alderson
pavlaras
pliroforikarios
anna.f
glavdakis
christina02
trelogauros7
vmanousi
mrotskos
nikitask
kiriakos234
Pakapis5
apob
dedhe
okatapo
Born_Confused
gmpatsol
dtkyriak
teteros
Billyskotsikas
Fotis Roukoutakis
Giorgosklin
diamantis
kesha
thomassamaras
DKarakatsanis
Katarameno
φιλοσοφος
dsaragiotis
agis3
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αυλαία....στην πιο δραματική εξεταστική που έγινε ποτέ...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Αυλαία....στην πιο δραματική εξεταστική που έγινε ποτέ...  (Read 11152 times)
Andrikos
Guest
Re: Αυλαία....στην πιο δραματική εξεταστική που έγινε ποτέ...
« Reply #15 on: October 06, 2007, 00:44:31 am »

Λεω να μιλησω και γω αν και δεν το συνηθιζω σε τετοιες συζητησεις διοτι συνηθως ολοι με σκεφτονται σαν "ο ακυρος τυπος".

Ειχα 7+7. Τον ιουλη εδωσα 2 θερινα. Τα υπολοιπα 12 το σεπτεμβρη. Καλοκαιρι δεν εκανα και δεν κατεβηκα καν στην Καρπαθο. Εκατσα και διαβασα τα 12. Συγκεκριμενα προλαβα τα 9. Τα αλλα 3 ηταν τα πρωτα που δινα οποτε εγιναν καθως τα δινα.
Απολογισμος, μεχρι τωρα τα περασα ολα, και μαλλον θα τα περασω ολα. Και θα ελεγα ανελπιστα καλα. Οκ εδω μπορει καποιοι να πουν "Καλα ο μαλακας το φυτο γιατι μιλα, για να το παιξει ο μαγκας της παρεας?"
Βασικα δε με πολυνοιαζει αν θα το πουν, αλλα και γω κουραστηκα. Τα 2 τελευταια μαθηματα ηταν οι μετρησεις ΙΙ και oi υψηλες Ι.
Στις μετρησεις ειχα +3 απο την κατασκευαστικη και ελεγα στον εαυτο μου "ολα οκ και κατι να παει στραβα καλυπτεται..." τελικα μαλλον δεν χρειαστηκε...
Στις υψηλες ειπα οτι παω ετσι. Αν βαλει αυτα που ξερω καλα, εγραψα. Ειχα 10 στα προφορικα. Τελικα ετυχε να βαλει ευκολα σχετικα.

Εν γενει θελω να πω, πως και γω γκολφαρα και μαλιστα ασχημα ασχετως αποτελεσματος. Δε θελω να το ξαναπερασω, δε με νοιαζει τι φερνει το μελλον, δε με νοιαζει τι εγινε στο παρελθον. Επισης δε με νοιαζει ποιος εφτιαξε. Το μυαλο μου εχει κολλησει στο γεγονος οτι "απλα δε μπορω να το ξαναπερασω".

(PS: τελικα επρεπε να παω Καρπαθο Tongue)
« Last Edit: October 06, 2007, 00:48:59 am by RuLeZ » Logged
aliakmwn
Guest
« Reply #16 on: October 06, 2007, 00:49:06 am »

Quote from: cecs on October 06, 2007, 00:41:42 am
Όσο για το μπουρδέλο που λες,τι να σου πω.
Επίσης παίζει του χρόνου να μην κάνουμε καμία εξεταστική,καθόλου,τίποτα,να δούμε πώς θα πάμε.Αφού πειραματιζόμαστε έτσι κι αλλιώς.Να κρατήσουμε και...στατιστικές!

Ελα τωρα Στελιτσα, ασε τις κακιες για μας τα τηλεπικοινωνιακα παιδια Cheesy Μη μου το γυρνας σε ενδοενεργειακο εμφυλιο!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #17 on: October 06, 2007, 00:52:25 am »

Quote from: aliakmwn on October 06, 2007, 00:49:06 am
Quote from: cecs on October 06, 2007, 00:41:42 am
Όσο για το μπουρδέλο που λες,τι να σου πω.
Επίσης παίζει του χρόνου να μην κάνουμε καμία εξεταστική,καθόλου,τίποτα,να δούμε πώς θα πάμε.Αφού πειραματιζόμαστε έτσι κι αλλιώς.Να κρατήσουμε και...στατιστικές!

Ελα τωρα Στελιτσα, ασε τις κακιες για μας τα τηλεπικοινωνιακα παιδια Cheesy Μη μου το γυρνας σε ενδοενεργειακο εμφυλιο!

??????????????????

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #18 on: October 06, 2007, 01:00:57 am »

Ρε emmanuel, για πολλοστή φορά δραματοποιείς καταστάσεις σε φοβερό βαθμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις. Ρε συ, μήπως τελικά να στείλεις κανένα βιογραφικό στον Φόσκολο να πας να γίνεις σεναριογράφος σε δραματικές ταινίες? ;-) (με χιούμορ το λέω, όχι με κακία, μην παρεξηγηθώ κιόλας)

Παιδιά στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο άσχημες και πραγματικά σοβαρές καταστάσεις. Σκεφτείτε όσους πριν ένα μήνα χάσανε τα σπίτια τους και τους συγγενείς τους στις φωτιές της Πελοποννήσου, σκεφτείτε όλους όσους έχουν προβλήματα υγείας, σκεφτείτε τους συνομηλίκους μας από άκρη σ'ακρη στον πλανήτη που δεν έχουνε να φάνε... και μετά αναφωνείστε για την τραγική μας θέση σ'αυτήν την εξεταστική.

Η μάστιγα της εποχής μας είναι ότι με την πληθώρα των δραστηριοτήτων και των γεγονότων δεν μπορούμε να βάλουμε μια σωστή ιεράρχηση στα πράγματα. Πλαστοί και ανόητοι φόβοι και άγχη κυριαρχούν τη ζωή μας, δημιουργώντας ανασφαλείς και φοβισμένους ανθρώπους ή στέλνοντας (στην χειρότερη περίπτωση) πολλούς στα ψυχιατρεία. Ευτυχισμένος είναι αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει μια ζωή ανθρώπινη και ήρεμη μακριά από όλους αυτούς τους φόβους (σ'ευχαριστώ Δάσκαλε Δημάκη, γιατί αυτήν τη ρήση εσύ μου την είπες πρώτος).

Τέλος, ευχαριστώ και την Κατάληψη γιατί μου δωσε την ευκαιρία εκείνη την αποφράδα μέρα της 8ης Μαρτίου 2007 να καταλάβω καλύτερα ποιά πράγματα έχουν αληθινή αξία στη ζωή μας και ποιά όχι. Και λυπάμαι που εκείνες τις ιερές μέρες που όσοι ήμασταν μέσα στην κατάληψη κερδίζαμε αυτήν την εσωτερική αλλαγή μέσα μας και ρουφούσαμε αυτήν τη σοφία, κάποιοι άλλοι ασχολούνταν μόνο με το πώς θα σπάσουν την κατάληψη. Λυπάμαι κυρίως για εκείνους, όχι από κακία, αλλά από καλοσύνη, γιατί χάσανε την ευκαιρία να γνωρίσουν κάτι σημαντικό για τη φιλοσοφία και τη στάση της ζωής τους. Και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τους εύχομαι αυτήν τη σημαντική σοφία να μπορέσουν να την γνωρίσουν σε κάποια άλλη εμπειρία που θα τους τύχει μελλοντικά στη ζωή τους. Αρκεί αυτή τη φορά να έχουν ανοικτά τα μάτια για να μην χάσουν και αυτήν την ευκαιρία.

Εξομολογητικά,
Τάσος
« Last Edit: October 06, 2007, 01:30:50 am by electroSOK » Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
leon-SPT
Θαμώνας

View Profile
« Reply #19 on: October 06, 2007, 01:42:40 am »

Να θυμίσω ότι και άλλοι ξεκολώθηκαν και πήραν τον ΠΟΥΛΟ στην εξεταστική..
Αν ήταν να περάσω 8 μαθήματα ας κουραζόμουν παραπάνω...
Και όχι να μας δημιουργηθούν και ψυχολογικά για μια εξεταστική που δεν πήγε καλά.. Και απο ότι βλέπω όλοι κουραστήκαμε και τα περάσαμε..
Ε πως αλλιώς

ΝΕ ΡΕ ... ΠΑΟΚ
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #20 on: October 06, 2007, 01:43:44 am »

Έχει δίκιο ο Elektrosok... εδώ άλλοι πήγαν για να βρούνε μια καλύτερη ζωή, και ο Τιτανικός τελικά βυθίστηκε... Cheesy
(χιούμορ πάντα)

Έχοντας δώσει σε ελάχιστες εξεταστικές λιγότερα μαθήματα από 9 (συμπέρασμα για το ποσοστά επιτυχίας βγάλτε τα μόνοι σας) μπορώ να πω ότι σας νιώθω. Αλλά στην τελική, όπως είπε στον εαυτό της και η γριά γεροντοκόρη που προσπάθησε να αυτοϊκανοιποιηθεί με μια υπερώριμη μπανάνα: ΧΑΛΑΡΩΣΕ! Ακόμα και τον σκόπελο του ν+3 μπορείτε να ξεπεράσετε, αν εκμεταλλευτείτε το +3 αυτό, σε κάθε εξάμηνο που έρχεται.

και στην τελική, προσπαθήστε να δείτε τι ήταν αυτό που κερδίσατε την χρονιά που πέρασε, είτε αγωνιζόσασταν στις καταλήψεις, είτε παίζατε τάβλι στις καφετέριες. Λίγοι άνθρωποι έχουν στην ζωή τους, τόσο παρατεταμένο χρόνο ελεύθερο, για αγώνες καταλήψεων ή τάβλι. Σε προσωπικό επίπεδο στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

Οι καθηγητές που θεωρείτε ότι σας φέρθηκαν άδικα, απαιτούν να τους κράξετε... Δεν έχει νόημα να μεμψιμοιρούμε πάνω στο θέμα, ούτε να κρυβόμαστε πίσω από το κοτσάνι μας.

Τέλος, έδωσα χθες το ένα και μοναδικό μάθημα στην εξεταστική μου, πιστεύω ότι το πέρασα, και είμαι πολύ μα πολύ κουρασμένος...

Καληνύχτα σας!

byeeee
molkin
Νεούλης/Νεούλα
*

WELCOME TO THMMY!!!!

View Profile
« Reply #21 on: October 06, 2007, 01:44:18 am »

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι περιμέναμε όλοι περισσότερα για αυτό το έτος....αλλά έτσι όπως τα καταφέραμε δεν είχαμε καλύτερη λύση κατα την άποψή μου από το να δώσουμε όλα τα μαθήματα και ότι γίνει.Φυσικά όσοι αναζητούσαν την βελτίωση του μέσου όρου τους έπρεπε ή να ξεσκιστούν στο διάβασμα ή να δεχτούν κάποιους χαμηλούς βαθμούς... Embarrassed

molkin
molkin
Νεούλης/Νεούλα
*

WELCOME TO THMMY!!!!

View Profile
« Reply #22 on: October 06, 2007, 01:50:10 am »

Δεν νομίζω ότι είναι απλά μια εξεταστική που δεν πήγε καλά..έχω τελειώσει το έκτο εξάμηνο και μόνο τα τρία πρώτα εξάμηνα κατάφερα να δώσω μια προκομμένη εξεταστική...από εκεί και πέρα απλά προσπαθώ να κρατήσω την επαφή με την σχολή και να μην με πάρουν σβάρνα τα χρεωστούμενα...

molkin
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #23 on: October 06, 2007, 01:53:16 am »

Το τόπικ της παρηγοριάς...
Ελα μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα, το παν είναι να προμηθευτεις από την αρχή όλα όσα σου χρειάζονται σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο (χυμούς, και εν γένει πολλά υγρά, τίποτα ταινίες για να χαλαρώνεις το βράδυ, γλυκά και σοκολάτες, ένα καλό λιπαντικό, καλή μουσική να σε χαλαρώνει στα διαλείμματα, και κυρίως βαριά υπνωτικά σε περίπτωση που δεν σε πιάνει ύπνος κτλ) ενώ απαραίτητος είναι και ένας σωστός προγραμματισμός και χειροπιαστοί στόχοι... Όχι ουτοπίες και μεγάλα ρίσκο σε τέτοιες εξεταστικές γιατί μετά κινδυνεύεις να σε πάρει η μπάλα και να μείνεις με το κινητό στο χέρι. Από την αρχή πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και υποψιασμένος για αυτό που θα τραβήξεις.. Ντάξει εμένα προσωπικά ενώ στην αρχή με πόνεσε τώρα το συνήθισα, και τελικά πέρασα αυτά τα μαθήματα που στόχευσα να περάσω..

Εγώ ήμουν της τακτικής λίγα και καλά....

Εννοέιται πως αν ξαναέρθουν έτσι τα πράγματα πιθανότατα θα καταλήξω σε κλινική αποτοξίνωσης..
meltemi

View Profile WWW
Re: Αυλαία....στην πιο δραματική εξεταστική που έγινε &
« Reply #24 on: October 06, 2007, 02:12:30 am »

Quote from: electroSOK on October 06, 2007, 01:00:57 am
Παιδιά στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο άσχημες και πραγματικά σοβαρές καταστάσεις. Σκεφτείτε όσους πριν ένα μήνα χάσανε τα σπίτια τους και τους συγγενείς τους στις φωτιές της Πελοποννήσου, σκεφτείτε όλους όσους έχουν προβλήματα υγείας, σκεφτείτε τους συνομηλίκους μας από άκρη σ'ακρη στον πλανήτη που δεν έχουνε να φάνε... και μετά αναφωνείστε για την τραγική μας θέση σ'αυτήν την εξεταστική.

Η μάστιγα της εποχής μας είναι ότι με την πληθώρα των δραστηριοτήτων και των γεγονότων δεν μπορούμε να βάλουμε μια σωστή ιεράρχηση στα πράγματα. Πλαστοί και ανόητοι φόβοι και άγχη κυριαρχούν τη ζωή μας, δημιουργώντας ανασφαλείς και φοβισμένους ανθρώπους ή στέλνοντας (στην χειρότερη περίπτωση) πολλούς στα ψυχιατρεία. Ευτυχισμένος είναι αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει μια ζωή ανθρώπινη και ήρεμη μακριά από όλους αυτούς τους φόβους (σ'ευχαριστώ Δάσκαλε Δημάκη, γιατί αυτήν τη ρήση εσύ μου την είπες πρώτος).

Με εκφράζει απόλυτα αυτό που λες εδώ, απόλυτα.. και αντικατοπτρίζει και πολλές από τις σκέψεις μου αυτόν τον καιρό. Συμβαίνουν πράγματα (κ τώρα κ πάντα) που θα 'πρεπε να μας κάνουν πλέον να βλέπουμε κάποια άλλα ως αστεία, ή τουλάχιστον να μη δίνουμε την ίδια σημασία. Νιώθω πολύ μικρή και ασήμαντη για να μιλάω τώρα από 'δω για αυτά. Είναι άλλο πολύ μεγάλο θέμα.
Φέρουμε όλοι ευθύνες για όσα κάναμε (και δεν κάναμε) και τώρα δε μένει παρά να τις αναλάβουμε. Και απ' όσα έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια θεωρώ κι εγώ ότι κάποιοι κέρδισαν αρκετά (ως σύνολο δε, όλοι μας, επίσης πολλά και ίσως αυτό το συνειδητοποιήσουμε καλύτερα αργότερα)

Ωστόσο είναι ένα όμορφο τόπικ για να εκτονωθεί κάπως αυτή η ένταση όσων κουράστηκαν πολύ..
Και Μανόλη, θέλω να σου εκφράσω τη συμπαράστασή μου μόνο, με την πεποίθηση και ευχή παράλληλα ότι θα τα καταφέρεις να τα περάσεις και τα υπόλοιπα εύκολα και χωρίς να βαρύνουν ιδιαίτερα τα εξάμηνα.
Για μένα θα είναι αρκετά δύσκολα και προτιμώ να μην αναλύσω τη δική μου κατάσταση.
Χαίρομαι που τα επισημαίνεις όλα αυτά, με έμφαση σε αυτό εδώ

Quote from: emmanuel on October 05, 2007, 23:55:43 pm
Μόνο μια φράση δεν έχει σβήσει για πολύ καιρό.Μια φράση που γράφτηκε εκεί,πριν απο σχεδόν 6 μήνες."συζήτηση με καθηγητές".Είναι η υλοποίηση της πρότασης του εναλλακτικού πλαισίου,που έδωσε το στήγμα της λήξης των φετινών κινητοποιήσεων.Μια συζήτηση με σκοπό να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτά που φέρνει ο καινούριος νόμος.Μια συζήτηση που δεχόταν συνεχείς αναβολές,λόγω της κρίσης και της εντασης που υπήρχε.Και δε ξέρω αν πραγματικα αυτή η ένταση αποφορτίστηκε,ή μεγάλωσε.

Πάνω απ' όλα η ψυχική ηρεμία (μας) όμως.... οι πανελλαδικές ήταν πανελλάδικές.. από εκεί και πέρα μάλλον κανείς δεν πρέπει να υποβάλει τον εαυτό του σε κάτι παρόμοιο αν νομίζει πως δεν το αντέχει. Δηλαδή πιο χαλαρα. Θέμα προγραμματισμού και επιλογών. Μην πέσετε να με φάτε.. ξέρω πώς είναι να διαβάζεις, να έχεις σχεδιάσει τί θα δώσεις και για τον έναν ή τον άλλο λόγο να μην το κάνεις ενώ σιγά σιγά σαφώς οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Ίσως να είμαστε λιγότερο αυστηροί με τον εαυτό μας τις στιγμές που δεν πάει άλλο.. και αντίθετα όταν έχουμε το χρόνο να τον αξιοποιούμε καλύτερα. (τί λέω κι εγώ τώρα.. αλλά αν το θελήσουμε..). Μπορούμε όλα να τα διορθώσουμε γι' αυτό καλή ξεκούραση να έχετε τις ημέρες που ακολουθούν και ας ελπίσουμε να κυλήσουν όλα πιο ομαλά στην πορεία.  Wink
Κατά τ' άλλα, αυλαία και πάμε.. (και ξεκινάμε.... σύντομα)

turam kissy
άντε με το καλό..
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #25 on: October 06, 2007, 02:22:58 am »

Quote from: meltemi on October 06, 2007, 02:12:30 am
Και Μανόλη, θέλω να σου εκφράσω τη συμπαράστασή μου μόνο, με την πεποίθηση και ευχή παράλληλα ότι θα τα καταφέρεις να τα περάσεις και τα υπόλοιπα εύκολα και χωρίς να βαρύνουν ιδιαίτερα τα εξάμηνα.
Για μένα θα είναι αρκετά δύσκολα και προτιμώ να μην αναλύσω τη δική μου κατάσταση.
Χαίρομαι που τα επισημαίνεις όλα αυτά, με έμφαση σε αυτό εδώ

Quote from: emmanuel on October 05, 2007, 23:55:43 pm
Μόνο μια φράση δεν έχει σβήσει για πολύ καιρό.Μια φράση που γράφτηκε εκεί,πριν απο σχεδόν 6 μήνες."συζήτηση με καθηγητές".Είναι η υλοποίηση της πρότασης του εναλλακτικού πλαισίου,που έδωσε το στήγμα της λήξης των φετινών κινητοποιήσεων.Μια συζήτηση με σκοπό να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτά που φέρνει ο καινούριος νόμος.Μια συζήτηση που δεχόταν συνεχείς αναβολές,λόγω της κρίσης και της εντασης που υπήρχε.Και δε ξέρω αν πραγματικα αυτή η ένταση αποφορτίστηκε,ή μεγάλωσε.

@meltemi και σε ολους τους αλλους:αφηνω τη συζητηση να εξελιχτει,κι ας μην ηταν οπως ακριβως το περιμενα.
αυτο που δεν καταλαβατε μερικοι ειναι οτι δεν εχω τοσο προβλημα με τον εαυτο μου ούτε "κλαιγομαι" ούτε εχω ενα βαρος στην καρδια και σας το λεω να με συμπονεσετε.αυτα που ειπα αντιπροσωπευουν πιστευω πολλους,εκφραζουν αυτα που ειδα σε αλλους γυρω μου,και θελω ολοι να γραψουν τι ενιωσαν.

tu/e
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #26 on: October 06, 2007, 02:27:31 am »

Θα πώ και γώ τι ένιωσα.

Επειδή χρωστώ ένα κάρο και μπαίνω στο 5ο, είπα να μαζέψω μερικά μαθήματα σε ΑΥΤΗ την εξεταστική.

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin Grin Grin Grin  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Ελπίζω αφού έχασα στη επιλογή μου  αυτή να κερδίσω στην αγάπη (ή στο στοίχημα)

Επίσης διαπίστωσα πως σε όποιο μάθημα κατέβηκα κατέστρεψα και τους συναδέλφους μου γιατί μερικοί καθηγητές ασέλγησαν.

Ευτυχώς που δεν κατέβηκα για Μίκρο Ι και ΙΙ.

Τώρα από θέμα ψυχολογίας. Δεν άλλαξε κάτι μέσα μου

Cheesy Cheesy

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #27 on: October 06, 2007, 02:32:15 am »

Συμφωνώντας( Shocked Cheesy) με gepeltek στην τακτική διαβάσματος, και κατανοώντας όλους, μα όλους όσους έγραψαν σε αυτό το τόπικ, θα σχολιάσω μόνο το κείμενο του Τάσου

Quote from: electroSOK on October 06, 2007, 01:00:57 am
Ρε emmanuel, για πολλοστή φορά δραματοποιείς καταστάσεις σε φοβερό βαθμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις. Ρε συ, μήπως τελικά να στείλεις κανένα βιογραφικό στον Φόσκολο να πας να γίνεις σεναριογράφος σε δραματικές ταινίες? ;-) (με χιούμορ το λέω, όχι με κακία, μην παρεξηγηθώ κιόλας)

Τέλος, ευχαριστώ και την Κατάληψη γιατί μου δωσε την ευκαιρία εκείνη την αποφράδα μέρα της 8ης Μαρτίου 2007 να καταλάβω καλύτερα ποιά πράγματα έχουν αληθινή αξία στη ζωή μας και ποιά όχι. Και λυπάμαι που εκείνες τις ιερές μέρες που όσοι ήμασταν μέσα στην κατάληψη κερδίζαμε αυτήν την εσωτερική αλλαγή μέσα μας και ρουφούσαμε αυτήν τη σοφία, κάποιοι άλλοι ασχολούνταν μόνο με το πώς θα σπάσουν την κατάληψη. Λυπάμαι κυρίως για εκείνους, όχι από κακία, αλλά από καλοσύνη, γιατί χάσανε την ευκαιρία να γνωρίσουν κάτι σημαντικό για τη φιλοσοφία και τη στάση της ζωής τους. Και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τους εύχομαι αυτήν τη σημαντική σοφία να μπορέσουν να την γνωρίσουν σε κάποια άλλη εμπειρία που θα τους τύχει μελλοντικά στη ζωή τους. Αρκεί αυτή τη φορά να έχουν ανοικτά τα μάτια για να μην χάσουν και αυτήν την ευκαιρία.

Εξομολογητικά,
Τάσος

Αγαπητέ Τάσο (γκούχ , γκούχ πήρα το σοβαρό μου υφος τώρα)

Καταρχήν στην πρώτη σου παράγραφο σχολίασες τον τόνο του εμμάνουελ. Ίσως θα έπρεπε να εξετάσεις ότι ο τόνος αυτός γραφης του έχει κάποιο στόχο, αυτόν να προβληματίσει για τη γενικότερη κατάσταση του τμήματος και όχι να κλαφτεί για τον εαυτό του (προσωπικά εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι). Είναι άλλωστε από τα ελάχιστα άτομα που έχουν κάνει τελευταία κάποια κριτική σε πράγματα - και πρόσωπα -  για τα οποία ένα 99% τοις εκατό των συμφοιτητών μας (σ'αυτό το ποσοστό ανήκω κι εγώ), δεν μπορούν να κανουν, είτε από σεβασμό/ντροπή/φόβο είτε από αδιαφορία.

Για το ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερες καταστάσεις κανείς δεν αμφιβάλλει  Wink
Ο καθένας όμως ανησυχεί συνήθως περισσότερο για τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Λίγοι είμαστε πολύ παραπάνω αλτρουιστές από αυτό όταν καίγεται ο πισινός μας όπως έγινε σε αυτή την εξεταστική.

Όσο για τους φόβους και τις ρήσεις... δεν ξέρω, εγώ πέρισυ δοκιμάστηκα πολύ με τους φόβους μου για αυτή σχολή... (είσαι από τα άτομα που το ξέρεις αυτό από πρώτο χέρι γιατί το είχαμε συζητήσει...)... και ακόμα προσπαθώ να τους ξεπεράσω... κυρίως οι φόβοι και το άγχος με τραβάνε πίσω... κι όταν αποτυγχάνεις ρε Τάσο τότε είναι που πέφτει η ψυχολογία σου.... οπότε καταλαβαίνω απόλυτα την ψυχολογία όλως όσων μιλησαν πρίν σε αυτό το τόπικ. Ο δάσκαλος έχει πεί μεγάλες αλήθειες πράγματι  Wink (εμένα αυτό που μου έμεινε πιό πολύ σε μια εποχή άγχους και φοβίας ήταν τα όσα μου είχε πεί περι στόχων και αποφάσεων - τώρα διαπιστώνω ότι έτσι είναι )αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσω στο... Θιβέτ!!  Smiley Μέχρι τότε θα είμαι μια κοινή μαθήτρια μάλλον (και με το φοιτήτρια ακόμα την παλεύω Tongue) που θα θαυμάζω τους ανθρώπους που αρθρώνουν τέτοιο λόγο (όπως εσύ και ο δάσκαλος... Wink)

Η πικρή γεύση που μου έμεινε από την εξεταστική βασικά είναι το άγχος πιο πολύ παρά το πρόγραμμα... δεν έδωσα μαθήματα τομέα (gpap σας χρωστάω αν μη τι άλλο μια ΕΕΤ1! Smiley) γιατι δεν είχα αποτελέσματα από προαπαιτούμενα και ήμουν στο μεταίχμιο...

Αυτά τα ολίγα...

Καλό βράδυ

και don't worry be happy! (υπάρχουν και χειρότερα... Cheesy)

« Last Edit: October 06, 2007, 17:43:48 pm by pandora » Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #28 on: October 06, 2007, 02:43:32 am »

Aυτή η εξεταστική είναι η χειρότερη που έχω κάνει...Πέρασα μονο 1 μάθημα! Δεδομένου οτι χάσαμε 2 εξεταστικές το αποτέλεσμα έιναι οτι έχασα έτος (και έιχα παρει και τομέα κανονικα). Ειχα περασμένα 20 στην αρχή του 3ου έτους και πλέον με το n+3, 2 πράγματα είναι σίγουρα: οτι θα αναγκαστώ να μη δηλωνω καινουρια μαθηματα-που για πρωτη φορα μου συμβαινει-λόγω παλιών και οτι θα κάνω άλλω ένα ετος... Undecided

Αντε να εξηγήσεις τώρα στους γονείς που δεν μπορούν να κατανοήσουν τι έιναι το πανεπιστήμιο, οτι έχασες 2 εξεταστικες και γιατί η κορη/ ο γιος του γειτονα δεν έχασε τπτ στο πανεπιστήμιό του...

meltemi

View Profile WWW
Re: Αυλαία....στην πιο δραματική εξεταστική που έγινε &
« Reply #29 on: October 06, 2007, 02:44:39 am »

Quote from: emmanuel on October 06, 2007, 02:22:58 am
αυτο που δεν καταλαβατε μερικοι ειναι οτι δεν εχω τοσο προβλημα με τον εαυτο μου ούτε "κλαιγομαι" ούτε εχω ενα βαρος στην καρδια και σας το λεω να με συμπονεσετε.αυτα που ειπα αντιπροσωπευουν πιστευω πολλους,εκφραζουν αυτα που ειδα σε αλλους γυρω μου,και θελω ολοι να γραψουν τι ενιωσαν.

Wink Α, ωραία, εμένα δε με ενοχλεί καθόλου η ''δραματοποίησή'' σου (αντιθέτως μπορώ να πω μ' άρεσε πολύ το ύφος του topic), το είπα αυτό ως αντίδραση προς κάποιον που όντως τα είδε τα πράγματα κάπως έτσι. Very glad to hear that it does not apply to you. Kαι το ότι δε γράφω κι εγώ συγκεκριμένα για τα χάλια μου δε σημαίνει πως δε με απασχολούν ή απαξιώ κτλ, απλώς δε νιώθω την ανάγκη τώρα (διότι δεν είμαι κι απ' τους πιο κουρασμένους). Άσε που δεν τελειώσαμε ακόμα....
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: