• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:41:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:41:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426672
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 91
Total: 159
folas
Polychronia K
nmpampal
Farmakis Aggelos
tasos gourd
chriskazakos
gbes
petrchat
theodoridoueu
Fovidis
soti
Evripidis
babis.o.sougias
Aglosdoum
npalami
petikas
dmoral
afroditi
Dimos Bachlas
geo66
Thomas Shelby
tourlaza
Haralampos
Raphael
achilleas17
Nikos.Ts
jimalexoud
Tasaras
teeeoooo
ThanosKoutsoump
Notac
mkakale
georgepana9
mdimitrig
xarisvougiou
papaloui
evangeliaap
ioannisdamantis
teosimeon
xeniam
apob
dseid
cpapast
ArsenD
nikitask
EiriniGeo
ganasto
Bigie_Cheese
chaniotism
stavros0201
Annapar
elias_farhood
evitzv
despoina15
giorgosss03
Nikos_313
mavrhs
christi
odysseaskar
noimaginationforthis
Chrisapostol
Michalis Tsialis
HlektrikhPatata
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Καταλήψεις 2007-2008?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Αν ξαναπιαστεί το θέμα αναθεώρησης μέσα στη χρονιά, ποια η γνώμη σας για την κατάληψη;
Όσο συνεχίζουν αυτοί, τόσο θα παλεύουμε εμείς. Προέχει ο αγώνας. - 29 (15.1%)
Θα στηρίξω τον αγώνα με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Η κατάληψη δεν είναι το κατάλληλο μέσο - 39 (20.3%)
Διαφωνω και με τις καταλήψεις και με τον αγώνα. Εδώ ήρθαμε για να σπουδάσουμε. - 42 (21.9%)
Θα συμφωνήσω μόνο με συμβολικές καταλήψεις μερικών ημερών. - 21 (10.9%)
Δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί από τα γεγονότα - 30 (15.6%)
"Διαφωνώ γιατί πιστεύω ότι οι περσινές καταλήψεις δεν ωφέλησαν, παρά μόνο έβλαψαν" - 31 (16.1%)
Total Voters: 195

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Go Down Print
Author Topic: Καταλήψεις 2007-2008?  (Read 32022 times)
Αθάνατος
Guest
Re: Καταλήψεις 2007-2008?
« Reply #45 on: September 23, 2007, 19:23:00 pm »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on September 23, 2007, 17:25:15 pm
Quote from: Turambar on September 23, 2007, 15:22:37 pm
Έτσι ο καθένας μόνος του, και για τους δικούς του μόνο λόγους...

Έτσι θα πάμε μπροστά Smiley

Όταν μετά λέει κάποιος ότι το σύστημα δεν θέλει να βγάζει επιστήμονες αλλά εργαζόμενους έτοιμος για ταχύα κατανάλωση, τον λένε κομμουνιστή και ρομαντικό

Μα γι' αυτό ζητάω κι από άλλους να μπούν σε αυτό το εγχείρημα...να αρχίσει ο νόμος να συρρικνώνεται κομμάτι κομμάτι...να τον ροκανίσουμε!Εγώ αυτό σκέφτηκα. Σκέψου εσύ κάτι άλλο, να τους αρχίσουμε στις προσφυγές. Και επειδή εδώ είναι Ελλάδα...πάμε και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο άμα λάχει...για μένα, πρώτο βήμα θα είναι ο συνήγορος του πολίτη...

ΑΥτό που λες θα μπορούσε να γίνει πχ και με τον ΑΣΕΠ καθότι πριν από την καθιέρωση του οι εισαγόμενοι στα ΑΕΙ της χώρας γνώριζαν ότι με το πέρας των σπουδών τους θα έμπαιναν στην επετηρίδα και θα περίμεναν το διορισμό τους κάτι το οποίο δεν ισχύει πλέον...

Τέλος άμα δεν υπάρχει κάποια ρητή συμφωνία κατά την εγγραφή σου στο πανεπιστήμιο δε νομίζω ότι έχεις ελπίδες σε οποιαδήποτε διεκδίκηση...
Ο καθένας μπορεί να νομίζει ό,τι θέλει, όπου θέλει, όποτε θέλει...

Με 3 βδομάδες κατάληψη χάνεται το εξάμηνο?
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #46 on: September 24, 2007, 14:04:13 pm »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on September 23, 2007, 17:37:38 pm
Τέσπα...κανένας που να θέλει να μπεί στο παιχνίδι μαζί μου;;

Κοίτα, όλα αυτά που λες είχαν επισημανθεί όταν ξεκίνησαν οι καταλήψεις. Ειδικά στις συζητήσεις για το ανώτατο όριο φοίτησης, αυτός ήταν ο κύριος λόγος που αναρωτιόμασταν "γιατί πρέπει να υπάρχει?" Εφόσον δεν επιβαρύνει μετά τα 7,5 έτη οικονομικά ο φοιτητής, γιατί να μην βγάλει τη σχολή όποτε θέλει, άλλωστε ο εργοδότης μπορεί να δει πόσα χρόνια έμεινε στη σχολή, και αν θεωρήσει ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην επίδοσή του στην εργασία του, να μην τον προσλάβει.

Τεσπα, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις τέτοιου είδους. Και το θέμα κατά τη γνώμη μου ήταν να μπλοκάρουμε το νόμο πριν την ψήφισή του. Διότι τώρα, όπως σωστά είπαν οι προηγούμενοι, είναι ψηφισμένος νόμος που θα αρχίσει να εφαρμόζεται, και νομίζω ότι οι μεταβατικές διατάξεις, νομικά τουλάχιστον, υπερκαλύπτουν το επιχείρημά σου (εγώ βέβαια συμφωνώ μαζί σου και η όποια κινητοποίηση είναι καλή, αλλά δε νομίζω ότι θα βρεις το δίκιο σου)

Για μένα πλέον η μόνη ελπίδα είναι να γίνουν τόσα στραβά στις επόμενες διατάξεις και να υπάρξουν αντιδράσεις από τα μέλη ΔΕΠ και τις διοικήσεις των ΑΕΙ, που να μην μπορεί στην πράξη να εφαρμοστεί ο νόμος, δηλαδή να καταλήξει μη λειτουργικός. Και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν πιο μεγάλη σημασία οι διατάξεις περί οικονομικού προγραμματισμού, κυρώσεων κ.τ.λ.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #47 on: September 24, 2007, 14:15:53 pm »

Quote from: Αθάνατος on September 23, 2007, 19:23:00 pm
Με 3 βδομάδες κατάληψη χάνεται το εξάμηνο?

Από το νόμο:

1. Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, κάθε εξάμηνο διαρκεί τουλάχιστον δεκατρείς (13) πλήρεις εβδομάδες διδασκαλίας που καλύπτουν έναν ελάχιστο αριθμό πιστωτικών μονάδων. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός διδακτικών εβδομάδων και πιστωτικών μονάδων σε κάποιο μάθημα, τότε το μάθημα αυτό θεωρείται ως μη διδαχθέν και δεν επιτρέπεται η εξέταση του. Σε περίπτωση εξέτασης μη διδαχθέντος μαθήματος, κατά την έννοια του προηγούμενου εδαφίου, η εξέταση αυτή είναι άκυρη και ο βαθμός δεν υπολογίζεται για τη λήψη του πτυχίου. Με απόφαση της Συγκλήτου για τα Πανεπιστήμια και της Συνέλευσης για τα Τ.Ε.Ι, μετά από πρόταση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος επιτρέπεται παράταση της διάρκειας του εξαμήνου μέχρι δύο το πολύ εβδομάδες προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός εβδομάδων διδασκαλίας Δεν μπορεί να προβλέπεται στο πρόγραμμα σπουδών μάθημα με λιγότερες των δυο πιστωτικών μονάδων.

Σύμφωνα με το παραπάνω, πρέπει να συμπληρώνονται απαραίτητα 13 βδομάδες. Σύνολο οι βδομάδες του εξαμήνου όμως είναι παραπάνω. Σε περίπτωση που χαθούν κάποιες βδομάδες, επιτρέπεται παράταση του εξαμήνου μόνο για 2 βδομάδες.

Να πω εδώ ότι όριο για τις βδομάδες των εξαμήνων υπήρχε και πριν την ψήφιση του νόμου, απλά νομίζω ήταν 11 ή 12 (δε θυμάμαι ακριβώς και δεν μπορώ να το βρω αυτή τη στιγμή). Ωστόσο αυτό που δεν υπήρχε ήταν ο ορισμός της διαρκειας της παράτασης του εξαμήνου.

Όπως όμως έχει ειπωθεί και σε συγκλήτους που έγιναν τέλη Απριλίου για την παράταση των εξαμήνων, όταν ζητούνταν παράταση σύμφωνα με τον παλιό νόμο, αυτή ζητείται μετά από απόφαση της συγκλήτου του ΑΕΙ και αποστέλλεται στο Υπουργείο Παιδείας. Παρόλο που δεν υπήρχε μέχρι τώρα ρητό όριο της παράτασης, το Υπουργείο Παιδείας είχε το ελεύθερο να δεχθεί ή να μη δεχθεί την παράταση, αν αυτή δεν ήταν σε λογικά όρια.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #48 on: September 26, 2007, 15:33:20 pm »

Όσο για την κατάληψη...

εφόσον έχει παλμό, κόσμο, ρεύμα... και είναι δυναμική, με προοπτική και στόχους, τότε καλώς θα την στηρίξω με κάθε κόστος (που σίγουρα θα είναι μεγάλο εφόσον είμαι πλέον στο τελευταίο έτος..).

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή το... "κατάληψη για την κατάληψη", δε το υποστηρίζω και θα εξαρτηθεί από άλλους παράγοντες αν αυτό πρόκεται να γίνει σιωπηλά ή ουσιαστικά.

Η κατάληψη είναι ένα ακραίο μέσο, πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ και πρέπει να στοχεύει όχι στη νίκη (από μόνη της), αλλά στη συμμετοχή του κόσμου (απαλλαγμένου από άλλα καθήκοντα) η οποία θα φέρει τη νίκη.

Αυτό νομίζω είναι μία ολοκληρωμένη προσέγγιση επί του θέματος, οπότε ψηφίζω "Δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί από τα γεγονότα".
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #49 on: September 26, 2007, 15:41:47 pm »

Για να πιάσουμε και λίγο αναλυτικά το poll... δε νομίζω ότι η αναθεώρηση μπορεί να είναι πλέον αιτία κατάληψης αφού έχει ήδη ναυαγήσει (εκτός κι αν στρίψει το ΠΑΣΟΚ οπότε και το βλέπουμε). Υπάρχουν βέβαια άλλα πράγματα που έρχονται και... θα δείξει με τί δυνάμεις θα τα αντιμετωπίσουμε.

Όσο για τους 27 που ψηφίζουν "εδώ ήρθα μόνο για να σπουδάσω" θα πω κάτι κλασικό..

"Αν όχι τώρα, τότε πότε... και αν όχι εμείς, τότε ποιος?"

Οι αδιάφοροι γονείς? Ο παππούς και η γιαγιά ή ο αγρότης και ο επιχειρηματίας (?!), θα νοιαστούν για κάτι το οποίο μόνο εμείς (ακαδημαϊκή κοινότητα) βλέπουμε πώς είναι από μέσα και μπορούμε να αντιληφθούμε -λογικά καλύτερα- το τί χρειάζεται? Ειδικά ο απλός φοιτητής που δεν έχει συμφέροντα..

Αλλά τί να πεις.. καλό διάβασμα Smiley
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #50 on: September 26, 2007, 15:47:01 pm »

Quote from: Juan on September 26, 2007, 15:33:20 pm
Όσο για την κατάληψη...

εφόσον έχει παλμό, κόσμο, ρεύμα... και είναι δυναμική, με προοπτική και στόχους, τότε καλώς θα την στηρίξω με κάθε κόστος (που σίγουρα θα είναι μεγάλο εφόσον είμαι πλέον στο τελευταίο έτος..).

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή το... "κατάληψη για την κατάληψη", δε το υποστηρίζω και θα εξαρτηθεί από άλλους παράγοντες αν αυτό πρόκεται να γίνει σιωπηλά ή ουσιαστικά.

Η κατάληψη είναι ένα ακραίο μέσο, πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ και πρέπει να στοχεύει όχι στη νίκη (από μόνη της), αλλά στη συμμετοχή του κόσμου (απαλλαγμένου από άλλα καθήκοντα) η οποία θα φέρει τη νίκη.

Αυτό νομίζω είναι μία ολοκληρωμένη προσέγγιση επί του θέματος, οπότε ψηφίζω "Δεν ξέρω, θα εξαρτηθεί από τα γεγονότα".

Κι εγώ ψήφισα το ίδιο για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Με κάλυψες απόλυτα Juan.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #51 on: September 26, 2007, 17:54:04 pm »

Quote from: Juan on September 26, 2007, 15:33:20 pm
Όσο για την κατάληψη...

+1

να προσθέσω 2 παραμέτρους

1)Την κατάληψη θα πρέπει να την αποφασίζει αλλά και να την πραγματώνει (το δεύτερο πιό σημαντικό, γιατί πέρισυ δεν συνέβη) η πλειοψηφία των φοιτητων. Αυτό δηλ. το θέμα την συμμετοχής είναι και η ουσία. Επίσης κάτι που μου έχει αφήσει πικρή γεύση είναι η εκμετάλλευση του θέματος ΚΑΤΑΛΗΨΗ από συγκεκριμένες παρατάξεις, οι οποίες ήδη από πέρισυ έλεγαν "θα γίνουν καταλήψεις και του χρόνου". Η φημολογία, η χειραγώγηση του κόσμου κατα αυτό τον τρόπο, και η οικειοποίηση της "κατάληψης" σαν να ηταν ιδιοκτησια τους από κάποιες παρατάξεις είναι τουλάχιστον αηδιαστική. Δεν φταίνε βέβαια τα παιδιά, βασίζονται στην αδιαφορία του φοιτητόκοσμου, που έχει αποδείξει πολλάκις ότι έχει άποψη μόνο για να κριτικάρει εκ των υστέρων ή ότι δεν τον ενδιαφέρουν, ούτε οι νόμοι που περνιούνται ούτε το μέλλον του - και στη σχολή και εκτός σχολής. Και το λέω δίσημα. Είναι εξίσου κακό να λές "εγώ ήρθα εδώ για να σπουδάσω και δεν με ενδιαφέρει το πόσο καταστρέφει η πολιτεία τον χώρο στον οποίο σπουδάζω, το Πανεπιστήμιο" με το να πηγαίνεις στη ΓΣ να ψηφίσεις κατάληψη όπως πάει ο οπαδός στο γήπεδο να δεί τον ΠΑΟΚ.

2)Τα αποτελέσματα της εξεταστικής αυτής περιοδου που διανύουμε τώρα, πιστεύω ειναι μία παράμετρος την οποία κακώς δεν υπολογίζουμε στο poll αυτό. Αν βγούν τα μαθήματα και μετά, το poll έχω λόγους να πιστευω  ότι θα αλλάξει δραματικά (όσο... δραματικά θα είναι για τους περισσότερους και τα αποτελέσματα). Κακά τα ψέματα, αλλά εκτός από αγωνιστές είμαστε και φοιτητές. Αμα έρθουν και σε κάποιους απο μας τα περίφημα "χαρτάκια" : "θέλετε να συνεχίσετε ή σας διαγράφουμε να γλιτώνουμε από σας επιτέλους" το οποίο θα έχει ένα Α ψυχολογικό αντίκτυπο, το poll θα αλλάξει ακόμα περισσότερο. Άλλοι θα πεισμώσουν και άλλοι θα κωλώσουν και θα πούν τρεχάτε ποδαράκια μου. Και αυτό είναι θέμα ψυχολογικών αντοχών που περιορίστηκαν κάπως πέρισυ (το κάπως είναι ευγενικό).

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: September 26, 2007, 20:10:41 pm »

Δε λείπει η επιλογή " Συμφωνώ με το Νόμο/Αναθεώρηση" ??
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #53 on: September 30, 2007, 21:38:24 pm »

τα περι εφαρμογής του νέου νόμου μεταφέρθηκαν εδώ
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=18395.0

tu/e
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #54 on: October 04, 2007, 22:34:17 pm »

Να ένα κειμενάκι που έπεσε στα χέρια μου

No comments  Undecided :'( Angry

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #55 on: October 04, 2007, 22:36:34 pm »

ρε παιδιά σταματήστε να κλαίγεστε και να οδύρεστε...όταν έρθεί εκείνη η στιγμή της απόφασης...απλα να είστε στη συνέλευση για να ακουστεί η άποψη σας... για να εμφανιστούν όλες οι κρυφές/φανερές πλειοψηφίες/μειοψηφίες..
γιατί η απόφαση μιας συνέλευσης δεν έρχεται από τον ουρανό...

www.twitter.com/apostolos1986
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #56 on: October 04, 2007, 22:41:06 pm »

Quote from: AgentCain on October 04, 2007, 22:34:17 pm
Να ένα κειμενάκι που έπεσε στα χέρια μου

No comments  Undecided :'( Angry

Γιατι τι προβλημα εχεις?

Περα απο αυτα που λεει ο Αποστολος, οτι γενικα οταν ειναι να αποφασισουμε παμε και αποφασιζουμε.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #57 on: October 04, 2007, 22:47:05 pm »

Aurelius ελπίζω να μη μου λες με ειρωνικό τρόπο το "Γιατί τι πρόβλημα έχεις"  NoNo argue
Μου φάνηκε λίγο άμεσο

Απλώς το δημοσίευσα στο φόρουμ, σ'ένα τόπικ που μιλάει για σχετικό θέμα

Απόστολε, συμφωνώ αλλά σκέψου και το θέμα της μειοψηφίας ?! Δεν κατεβήκαμε από τον Άρη ξέρεις, βλέπουμε ότι μερικές φορές πέφτει ξύλο και ότι κανένας δεν κάνει τον τροχονόμο

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #58 on: October 04, 2007, 22:48:27 pm »

Quote from: AgentCain on October 04, 2007, 22:47:05 pm

Απόστολε, συμφωνώ αλλά σκέψου και το θέμα της μειοψηφίας ?! Δεν κατεβήκαμε από τον Άρη ξέρεις, βλέπουμε ότι μερικές φορές πέφτει ξύλο και ότι κανένας δεν κάνει τον τροχονόμο

αυτά είναι απλά δικαιολογίες...τουλάχιστον για το δικό μας σύλλογο...

απλά να ξέρεις ότι η μόνη δύναμη που έχεις είναι η συμμετοχή...

με το να μη συμμετέχεις...και μετά να κάθεσαι να διαμαρτύρεσαι...απλά είσαι άξιος της μοίρας σου...
« Last Edit: October 04, 2007, 22:51:08 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #59 on: October 04, 2007, 22:54:58 pm »

Quote from: AgentCain on October 04, 2007, 22:47:05 pm
^
 Δεν κατεβήκαμε από τον Άρη ξέρεις, βλέπουμε ότι μερικές φορές πέφτει ξύλο και ότι κανένας δεν κάνει τον τροχονόμο

καλά χαλάρωσε...πολλή τηλεόραση βλέπεις....ειδικά στο σύλλογο μας δε γινονται τετοια...
και οπου γινονται δε γινονται αναμεσα σε πολιτισμενους φοιτητες αλλα νάμεσα σε μερικούς παρανοικούς κομματάρχες.

tu/e
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11 Go Up Print
Jump to: