• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:25:36 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:25:36 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 23
Guests: 114
Total: 137
Giorgos2222
PANKRAV
Katarameno
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Theosarm
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
tinidou
mavropan
Anastasiam
george14
ismini.h
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Συγκλονιστικο βιντεακι περι ελευθεριας λογου στην Δημοκρατια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Down Print
Author Topic: Συγκλονιστικο βιντεακι περι ελευθεριας λογου στην Δημοκρατια  (Read 13275 times)
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: Συγκλονιστικο βιντεακι περι ελευθεριας λογου στην Δημοκρατια
« Reply #45 on: October 12, 2007, 16:17:58 pm »

Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 16:08:04 pm
Ελεύθερος είναι να αποφασίσει ό,τι θέλει...
Πόσο φασίστας μπορεί να είσαι τελικά?
Πολύ, πάρα πολύ φίλε Ολύμπιε.

Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 16:08:04 pm
Αυτός είναι ο στόχος της δημοκρατίας. Τώρα το ό,τι εσύ έχεις πρόβλημα με το δημοψήφισμα για τη λήψη αποφάσεων είναι κάτι που νομίζω οδηγεί τον αναγνώστη σε κάποια συγκεκριμένα συμπεράσματα...
Κρατάω αυτή την δήλωσή σου, ότι δηλαδή στα κέντρα αποφάσεων των μεγάλων εταιριών συμφωνείς να έχουν και δικαίωμα ψήφου παντελώς άσχετοι με τα εταιρικά δρώμενα άνθρωποι, ότι δεν έχεις πρόβλημα στις κρίσεις πανεπιστημιακών δασκάλων να συμμετέχουν και γιδοβοσκοί και τέλος ότι συμφωνείς όλες οι αποφάσεις μια κυβέρνησης να λαμβάνονται με δημοψήφισμα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ιδιαίτερα αυτό το τελευταίο που λες τί σημαίνει. Χαίρομαι που έγραψες αυτά τα πράγματα εδώ περά καθώς ακυρώνεις με μοναδικό τρόπο όλες τις μαλακίες περί ικανών και έξυπνων που θέλεις να οδηγούν τον κόσμο ενώ οι υπόλοιποι θα σκύβουν το κεφάλι σαν σκλάβοι. Χαίρομαι που επιτέλους είδες το φως, καλώς όρισες σύντροφε.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #46 on: October 12, 2007, 16:24:37 pm »

Η δημοκρατία των συχνών δημοψηφισμάτων, ή η δημοκρατία του μπάζερ, είναι ασφαλώς πολύ πιο δημοκρατική από την δημοκρατία των αντιπροσώπων του 1ου κόμματος που ζούμε σήμερα.

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα με τον Αθάνατο, άσχετα κατά πόσο συνάδει με την υπόλοιπη λογική του εδώ πέρα.

Ο καθένας πρέπει να αρχίσει από κάπου.

Όμως η δημοκρατία του μπάζερ, πάσχει και αυτή, όσο υπάρχουν μεγάλοι πολιτειακοί οργανισμοί, γνωστοί και ως κράτη.

Οι αποφάσεις γενικότερα, δε μπορούν να λαμβάνονται στην ψύχρα, παρά μόνο από συζήτηση, και δεν έχει νόημα να εκφέρεις άποψη για ένα θέμα που δεν σε αγγίζει ή σε αφορά. Οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από τους ίδιους και για τους ίδιους.

byeeee
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #47 on: October 12, 2007, 16:31:13 pm »

Προφανώς και πιστεύω ότι το θέμα της οργάνωσης της κοινωνίας είναι πολύ σοβαρό για να αντιμετωπίζεται έτσι. Αν συνέχισα στο μοτίβο αυτό (του  δημοψηφίσματος) είναι για να δείξω την σταθερότητα στις απόψεις του συγκεκριμένου ανθρώπου που ξεκάθαρα δείχνει πόσο πρέπει να δίνουμε βάρος σε αυτά που λέει αλλά και πόσο χρήσιμη είναι η ύπαρξή του σε αυτό το φόρουμ.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Αθάνατος
Guest
« Reply #48 on: October 12, 2007, 16:36:20 pm »

Η επιτυχία του φιλελευθερισμού είναι πιο εγγυημένη σε ένα αμεσοδημοκρατικό πολίτευμα
Τώρα το ότι μερικοί τα βρήκαν σκούρα και φάνηκαν οι φασιστικές τους αντιλήψεις, είναι κάτι το οποίο τους οδήγησε στο να κατηγορούν τους συνομιλητές τους για ασυνέπεια.

Και προκαλώ τον οποιονδήποτε να βρει έστω ένα ποστ μου που να φαίνεται ότι είμαι κατά της δημοκρατίας
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #49 on: October 12, 2007, 16:46:47 pm »

Άστα Ολυμπιούλη τα έκανες σαλάτα και δεν μαζεύονται τώρα τα λόγια σου με τίποτα. Κανείς δεν είπε ότι έχεις μιλήσει κατά της δημοκρατίας, αυτό που είπαμε είναι ότι μας τα έχεις πρήξει για τους ικανούς και πως πρέπει μόνο αυτούς να ακούμε και να προσκυνάμε και τώρα μας λες ότι ακόμα και για την έρευνα στην κβαντομηχανική πρέπει να πέρνουμε και την άποψη του βοσκού. Μας τα ζάλισες για την ελεύθερη αγορά και τώρα μας λες για όλες τις εφαρμοζόμενες οικονομικές πολιτικές να ρωτάμε τους πολίτες έναν έναν ξεχωριστά. Τα ευέλικτα σχήματα σου αρέσουν με προταιρεότητα στο τσακάλι επιχειρηματία και τώρα μας λες να βάζουμε άσχετους στα συμβούλια και να ρωτάμε όλους τους μετόχους. Σε αυτή την βάση λοιπόν έχεις ακυρώσει όλα τα μέχρι τώρα πόστ σου, το κατάλαβες ή να στο πώ άλλη μια φορά ρε φωστήρα;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Αθάνατος
Guest
« Reply #50 on: October 12, 2007, 16:49:53 pm »

Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 16:36:20 pm
Και προκαλώ τον οποιονδήποτε να βρει έστω ένα ποστ μου που να φαίνεται ότι είμαι κατά της δημοκρατίας
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #51 on: October 12, 2007, 16:50:40 pm »

Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 16:49:53 pm

Quote from: Αθάνατος on August 17, 2007, 23:02:14 pm

2ον Τι εννοείς έρευνα επιστήμων Πανδώρα? Ο απλός εργαζόμενος Έλληνας φορολογούμενος δεν είναι μαλάκας να πληρώνει για έρυενες που είναι του κώλου. Και μιας και δεν κατάλαβες αυτό που γράφω για τα σκουλήκια να σου εξηγήσω. Έρευνα σχετικά με τα σκουλήκια είναι το να πάρεις χώμα και να β'άλεις κάποια σκουλήκια και να τα παρατηρήσεις. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι κάτι το απλό αν και έχει κάποιες απαιτήσεις ως προς την παρατηρητική ικανότητα του ερευνητή. Τέτοιο επάγγελμα είναι και αυτό της Γλωσσολογίας. Από την άλλη έχουμε την έρευνα στα μαθηματικά που δεν είναι παρατήρηση σκέτη.
Προέκταση των μαθηματικών είναι και η φυσική και η τεχνολογία όπου χωρίς σκέψη και με απλή παρατήρηση δεν υπάρχει έρευνα, αλλά κάτι σαν την έρευνα σκουληκιών.

Έρευνα πρέπει να κάνουν οι ικανοί. Κριτήριο δεν υπάρχει γενικό και συμπεράσματα μπορούν να βγουν μόνο από τα αποτελέσματα της έρευνας. Κρίνοντας εγώ τη σχολή μας θεωρώ ότι άτομο που κυνηγούσε βαθμό και δεν έπιασε το 8.5 δεν είναι σε θέση να κάνει έρευνα. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ...πως το λένε τέλος πάντων...αλλά και ο Νας ήταν προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ επειδή αποζητούσε την αναγνώριση και ξημερωβραδιαζόταν στις σημειώσεις του.
Εγώ θέλω άτομα σαν τον Μπιλ Γκέιτς και το Νας να έχουν όλα τα κίνητρα αναλογικά με τις ικανότητες τους ώστε να "δημιουργήσουν" ότι καλύτερο μπορούνε, γιατί έτσι έρχεται η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Εσύ μπορεί να τους εξισώνεις με τις νοσοκόμες αλλά εγώ όπως και η ελεύθερη οικονομία τους θεωρώ πολύ σημαντικότερους.

και ρατσιστικό και αντιδημοκρατικό

2 σε 1 χρωμοσαμπουάν
Αθάνατος
Guest
« Reply #52 on: October 12, 2007, 16:55:40 pm »

Quote from: pandora on October 12, 2007, 16:50:40 pm

Quote from: Αθάνατος on August 17, 2007, 23:02:14 pm

2ον Τι εννοείς έρευνα επιστήμων Πανδώρα? Ο απλός εργαζόμενος Έλληνας φορολογούμενος δεν είναι μαλάκας να πληρώνει για έρυενες που είναι του κώλου. Και μιας και δεν κατάλαβες αυτό που γράφω για τα σκουλήκια να σου εξηγήσω. Έρευνα σχετικά με τα σκουλήκια είναι το να πάρεις χώμα και να β'άλεις κάποια σκουλήκια και να τα παρατηρήσεις. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι κάτι το απλό αν και έχει κάποιες απαιτήσεις ως προς την παρατηρητική ικανότητα του ερευνητή. Τέτοιο επάγγελμα είναι και αυτό της Γλωσσολογίας. Από την άλλη έχουμε την έρευνα στα μαθηματικά που δεν είναι παρατήρηση σκέτη.
Προέκταση των μαθηματικών είναι και η φυσική και η τεχνολογία όπου χωρίς σκέψη και με απλή παρατήρηση δεν υπάρχει έρευνα, αλλά κάτι σαν την έρευνα σκουληκιών.

Έρευνα πρέπει να κάνουν οι ικανοί. Κριτήριο δεν υπάρχει γενικό και συμπεράσματα μπορούν να βγουν μόνο από τα αποτελέσματα της έρευνας. Κρίνοντας εγώ τη σχολή μας θεωρώ ότι άτομο που κυνηγούσε βαθμό και δεν έπιασε το 8.5 δεν είναι σε θέση να κάνει έρευνα. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ...πως το λένε τέλος πάντων...αλλά και ο Νας ήταν προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ επειδή αποζητούσε την αναγνώριση και ξημερωβραδιαζόταν στις σημειώσεις του.
Εγώ θέλω άτομα σαν τον Μπιλ Γκέιτς και το Νας να έχουν όλα τα κίνητρα αναλογικά με τις ικανότητες τους ώστε να "δημιουργήσουν" ότι καλύτερο μπορούνε, γιατί έτσι έρχεται η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Εσύ μπορεί να τους εξισώνεις με τις νοσοκόμες αλλά εγώ όπως και η ελεύθερη οικονομία τους θεωρώ πολύ σημαντικότερους.

και ρατσιστικό και αντιδημοκρατικό

2 σε 1 χρωμοσαμπουάν

Ο απλός Έλληνας φορολογούμενος πρέπει να είναι ελέυθερος να αποφασίσει σε ποιο πανεπιστήμιο θα πληρώσει ή να είναι μέτοχος και όχι σε  αυτό που του φέρνουν φέσι άλλοι κάτι το οποίο είναι αντιδημοκρατικό

Επιπλέον ο μέσος ερευνητής θα πρέπει να χρτηματοδοτείται με κάποιες διαδικασίες
Δε ξέρω εγώ να συμμετείχα  σε κάποια απόφαση για τα κονδύλια που πάνε στην έρευνα αν και συμμετέχω στη χρηματοδότηση κάτι το οποίο είναι αντιδημοκρατικό.
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #53 on: October 12, 2007, 16:56:33 pm »

Αγαπητή πανδόρα. Ο ολύμπιος έχει λήξει πλέον, η περσόνα του θα μέινει αλλά κάθε φορά που θα λέει κάποια νεοφιλελεύθερη μαλάκια θα του ποστάρουμε αυτό τα περί βοσκών στις κρίσεις καθηγητών και θα γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια. Άστον να χτυπιέται λοιπόν και θα πέσει πολύ γέλιο.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Αθάνατος
Guest
« Reply #54 on: October 12, 2007, 17:01:49 pm »

Quote from: Fenix on October 12, 2007, 16:56:33 pm
Αγαπητή πανδόρα. Ο ολύμπιος έχει λήξει πλέον, η περσόνα του θα μέινει αλλά κάθε φορά που θα λέει κάποια νεοφιλελεύθερη μαλάκια θα του ποστάρουμε αυτό τα περί βοσκών στις κρίσεις καθηγητών και θα γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια. Άστον να χτυπιέται λοιπόν και θα πέσει πολύ γέλιο.

Ναι αλλά εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς στην παιδεία κάτι το οποίο οδηγεί σε καλύτερες αποφάσεις.
Με την ύπαρξη ιδιωτικών πανεπιστημίων στις αποφάσεις που αφορούν το πανεπιστήμιο θα συμμετέχουν μόνο οι μέτοχοι.
ΑΠό τη στιγμή που κάποιος πληρώνει φόρους σε αυτή τη χώρα ανεξάρτητα του τι δουλειά κάνει, έχει άποψη που μετράει8 στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος
ΟΙ φασίστες είναι δύσκολο να το χωνέψουν το τελευταίο

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #55 on: October 12, 2007, 17:15:26 pm »

Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 17:01:49 pm

Tsimpa ligo :
Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 15:17:39 pm
http://to-adifago-kitos.com/

@Fenix θα παρω κι εγω γκλίτσα  Grin
για να μπορώ να συμμετέχω και σε κρίσεις καθηγητών
« Last Edit: October 12, 2007, 17:17:39 pm by pandora » Logged
Αθάνατος
Guest
« Reply #56 on: October 12, 2007, 17:35:47 pm »

Quote from: pandora on October 12, 2007, 17:15:26 pm

@Fenix θα παρω κι εγω γκλίτσα  Grin
για να μπορώ να συμμετέχω και σε κρίσεις καθηγητών

Χαίρομαι που εδώ δείχνεις ξεκάθαρα ότι ταυτίζεσαι με το Φοίνικα στο ότι και εσύ ψάχνεις μαλάκες να πληρώνουν πχ τα πανεπιστήμια και μετά να μη συμμετέχουν στις αποφάσεις διότι τους θεωρείς ακατάλληλους, κάτι το οποίο είναι πέρα για πέρα φασιστικό

Αντίθετα ένας φιλελεύθερος γνωρίζει ότι η διαχείριση χρημάτων γίνεται καλύτερα από τους ιδιοκτήτες τους καθώς το αντίθετο θα οδηγούσε σε κακοδιαχείριση και σπατάλη. Για αυτό και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έχουν καλύτερες προοπτικές από τα δημόσια αφού θα αποφασίζουν οι ιδιοκτήτες και όχι το κάθε ρουσφέτι και δε ξέρω εγώ τι άλλο

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #57 on: October 12, 2007, 17:36:35 pm »

Είστε off-topic παλικάρια!!....

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #58 on: October 12, 2007, 17:50:32 pm »

Ναι αλλά εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς στην παιδεία κάτι το οποίο οδηγεί σε καλύτερες αποφάσεις.
Με την ύπαρξη ιδιωτικών πανεπιστημίων στις αποφάσεις που αφορούν το πανεπιστήμιο θα συμμετέχουν μόνο οι μέτοχοι.
Χα!Χα!Χα! Φαντάζομαι ένα Ιδιωτικό στο οποίο οι μέτοχοι είναι τυρέμποροι και λαδέμποροι ή ένα όπου οι μέτοχοι θα έχουν ζα και θα απαιτούν να λαμβάνουν και αυτά μέρος στην εκπαιδευτική διαδικασία, μιλάμε για τρομερό επίπεδο αποφάσεων. Μπράβο ρε ολύμπιε σήμερα δίνεις ρέστα.

ΑΠό τη στιγμή που κάποιος πληρώνει φόρους σε αυτή τη χώρα ανεξάρτητα του τι δουλειά κάνει, έχει άποψη που μετράει8 στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος
ΟΙ φασίστες είναι δύσκολο να το χωνέψουν το τελευταίο
Είσαι πολύ ανόητος. Εδώ εσείς οι φιλελεύθεροι θέλετε να ξεφορτωθείτε από τις πλάτες σας το κράτος (για τους άλλους βέβαια έχετε άλλα σχέδια) όπου διαπραγματεύεστε με 300, άντε το πολύ 400 άτομα και μου λες ότι θα βάλετε αφέντες στο κεφάλι σας το σύνολο του Ελληνικού λαού; Πού'σαι μην τυχόν και τα πεις παραέξω αυτά γιατί έχει να πέσει νεοφιλελεύθερο φάσκελο από τα συντρόφια που θα πάει σύννεφο.Την έκαψες ρε την περσόνα κάνε άλλη και ξαναπροσπάθησε.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #59 on: October 12, 2007, 20:20:36 pm »

Ολύμπιε ένα έχω καταλάβει... κάθε φορά θα πείς ό,τι ασχετο σου κατέβει απλά για να υποστηρίξεις το αντίθετο από αυτό που λέμε εμεις...
ακόμη κι αν αυτό αντιβαίνει στις δικές σου απόψεις περί "καλύτερων", "άριστων", "πιό έξυπνων" κτλ κτλ
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Up Print
Jump to: