• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:34:46 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:34:46 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 188
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 51
Guests: 130
Total: 181
thomassamaras
dtkyriak
kesha
kchatziae
DKarakatsanis
vag3
Billyskotsikas
Katarameno
φιλοσοφος
glavdakis
dsaragiotis
agis3
anna.f
Giorgosklin
Sofiana
kimxnas
dmoral
lsim
NET2GRID
Captain
jimalexoud
ValKar
kostas1507
whatdoesthefoxsay
domb765
chaniotism
chatzikys
kouf
apob
Pakapis5
dseid
Pcsc
illupo_kd
vaggelisx
Giorgosap
tzortzis
gp6
Haralampos
okatapo
antontsiorvas
aachmet
apapamichail
fatseas
evgeniaz
kappakhpos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Συγκλονιστικο βιντεακι περι ελευθεριας λογου στην Δημοκρατια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Συγκλονιστικο βιντεακι περι ελευθεριας λογου στην Δημοκρατια  (Read 13345 times)
pm1
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Re: Συγκλονιστικο βιντεακι περι ελευθεριας λογου στην Δημοκρατια
« Reply #30 on: October 09, 2007, 14:30:18 pm »

Αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό γίνεται και στο:

http://sandbox.cs.uchicago.edu/blog_el/?p=372

Δυστύχως δεν μπόρεσα να ελέγξω κατά πόσο ισχύουν αυτά που λέει (άμεση αντίδραση των πανεπιστημίων, απόδοση των ευθυνών κτλ) αλλά το θεωρώ ενδιαφέρον. Με αφορμή το πανεπιστημιακό άσυλο γίνεται συζήτηση για το περιεχόμενο του (αν είναι απλά το να μην μπαινει η αστυνομία μέσα) αλλά και την κατάχρηση εξουσίας απο την πλευρά της αστυνομίας

(κάτι βρήκα τελικά)
http://www.ufalumni.ufl.edu/emails/viewer.aspx?file=president/incident_20070918.htm&bhcp=1
http://www.ucla.edu/bulletin/powell-incident.html
http://www.dailybruin.ucla.edu/archives/id/41695/
« Last Edit: October 09, 2007, 14:41:36 pm by pm1 » Logged
Αθάνατος
Guest
« Reply #31 on: October 12, 2007, 14:35:44 pm »

Quote from: Kenny on October 09, 2007, 14:08:39 pm
Quote from: Αθάνατος on October 09, 2007, 13:23:32 pm
ΑΛλά ...μήπως απλώς δεν τα θέλεις τα δημοψηφίσματα? Huh

Σταμάτα να βγάζεις υποθετικά συμπεράσματα και να μου βάζεις λόγια.

Quote from: Kenny on October 09, 2007, 13:05:52 pm
Καλό και εύκολο να λες να κάνουμε δημοψήφισμα αλλά τίθονται πολλά ερωτήματα και ένα μεγάλο πρόβλημα: Αβάσταχτο κόστος!

Δε θα τα κάνουμε χώρια , αλλά ταυτόχρονα πολλά μαζί.
Σαν τις εκλογές θα είναι ένα πράγμα με τη διαφορά μία φορά το χρόνο

Ωραία και καλό ακούγεται σαν ιδέα το δημοψήφισμα και βασισμένο στις αρχές της δημοκρατίας αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι είναι αδύνατο στην πράξη.
Πρώτον, ο ετήσιος προϋπολογισμός μιας χώρας είναι αδύνατο να βαστάξει το κόστος ενός δημοψηφίσματος ανά έτος.
Δεύτερον, ποια θέματα της δημόσιας ζωής χρίζουν δημοψηφίσματος? Ποιος θα το κρίνει αυτό? Πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι η κρίση του?
Τρίτον, με το δικό σου σκεπτικό θα πρέπει να γίνεται ένα δημοψήφισμα τον χρόνο με 502 διαφορετικά θέματα "Ναι/Όχι". Ναι σε μια δημοκρατία ο καθένας έχει την υποχρέωση να ασχολείται με τα κοινά και να ενημερώνεται αλλά μπορεί κάθε πολίτης να αποφασίζει για θέματα τα οποία είναι τελείως άσχετα με αυτόν και δεν τα γνωρίζει καλά?

Οι αμεσοδημοκρατικές σου βλέψεις είναι πολύ όμορφες αλλά υπερβολικά θεωρητικές. Μακάρι να ήταν όλοι τόσο συνειδητοποιημένοι και ενεργοί πολιτικά, θα είχαμε πολύ λιγότερα προβλήματα.

Μου αρέσει που συνέταξες και προϋπολογισμό...
Τα δημοψηφίσματα έτσι όπως θα το ήθελα θα είχαν διάρκεια κανά μήνα και η ψηφοφορία δε θα ήταν μυστική και μάλιστα θα υπήρχε και βάση δεδομένων online για να δεις τις ψήφους σου.
Η ψηφοφορία θα γινόταν τις καθημερινές στις τοπικές κοινότητες-δήμους , ΚΕΠ κλπ με αλφαβητική σειρά η οποία θα καθοριζόταν ανάλογα με την τόπική κοινωνία πχ τη 1η μέρα οι Α... ως Δεληγιάννης Χρήστος του Παναγιώτη.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να οργανωθεί κάτι τέτοιο και μάλιστα πρέπει να ξεκινήσει κάποτε, γιατί  εγώ δε θέλω την αντιπροσωπευτική δημοκρατία... δε ξέρω για εσένα ...

Αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις για τους πολίτες που δεν έχουν γνώση ενός θέματος και θα συμμετέχουν στις αποφάσεις ξεπέρασε το, γιατί είναι χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας.
Με απλά λόγια ο γιδοβοσκός πάνω στα κατσάβραχα πληρώνει για το πανεπιστήμιο μέσω των φόρων και για αυτό θα συμμετέχει στις αποφάσεις όπως και οι γιαγιάδες και οι παππούδες που μερικοί θέλουν να τους αφήσουν στην απέξω όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων με τη δικαιολογία ότι δεν τους αφορά το πανεπιστήμιο, κάτι που είναι πέρα για πέρα φασιστικό...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #32 on: October 12, 2007, 15:14:48 pm »

Δεν απαντάω στην κάθε μαλακία που διαβάζω αλλά σε αυτές που θα επιλέξω.
Σε αντίθεση με κάτι αργόσχολους αναρχοαξύριστούς εγώ δεν έχω την πολυτέλεια να περνάω τις μέρες μου στο πανεπιστήμιο ώστε να υπαρασπιστώ πχ το δικαίωμα του Στεφάν Κουρτουά στο επόμενο αναπάντεχο χτύπημα κάποιων φασιστών. Δεν έχω την πολυτέλεια γιατί έχω και δουλειές να κάνω και μία προσωπική ζωή, πράγματα ίσως άγνωστα για τους αργόσχολους αναρχοαξύριστους.

Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ εμότικον αλλά εδώ με τρώει το χέρι μου να βάλω 200 φάτσες που ξεκαρδίζονται, να’σαι καλά με έκανες και γέλασα καθώς συνήθως με αυτά που γράφεις αηδιάζω. Όπα ρε μπόν βιβέρ που δεν προλαβαίνεις επειδή έχεις δουλειές και προσωπική ζωή, σε φαντάζομαι με λαμέ κουστούμι να χορεύεις κάτω από καμιά ξεχασμένη ντισκομπάλα μετά από μια κουραστική μέρα στα χωράφια με τα ροδάκινα. Λυπήσου μας ρε γαμώτο δεν αντέχουμε άλλο.

Αυτό το πρόβλημα υπήρχε από τις πρώτες κοινωνίες που δημιούργησε ο άνθρωπος και έτσι προέκυψε ο καταμερισμός εργασίας έννοια παρεπιπτόντως άγνωστη σε όλους τους θεωρητικούς υπερασπιστές του σοσιαλισμού. Έτσι η δουλειά της αστυνομίας είναι να υπερασπιστεί πχ το δικαίωμα του Στεφάν Κουρτουά να παρουσιάσει το βιβλίο του όπως και έγινε σε ξενοδοχείο εκτός του πανεπιστημιακού ασύλου...
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ ανόητε, μέσα στα καθήκοντα που έχεις σαν φοιτητής είναι και η φύλαξη του ασύλου. Όπως συνέχεια λέμε το πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο διάβασμα και εξετάσεις. Θα το ήξερες αυτό αν αφιέρωνες λίγο χρόνο από τις γκόμενες και τις δουλειές στην σχολή και τους συμφοιτητές σου. Δεν είναι δουλειά της αστυνομίας να υπερασπιστεί το άσυλο, είναι δουλειά δική σου. Αν μας την πέσουν στρατιωτικά και γίνει επιστράτευση θα επικαλεστείς τον καταμερισμό πάλι και θα σε ψάχνουμε σε κανά εξωτερικό;

Το ερώτημα που τίθεται είναι το πού ήσουν εσύ, υπερασπιστή του πανεπιστημιακού ασύλου, να υπερασπιστείς το δικαίωμα του Στεφάν Κουρτουά να παρουσιάσει το βιβλίο του?Μήπως καλά του έκαναν? Στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ κανά 40 Κνίτες μου φάνηκε ότι ήταν, όταν είχα δει την είδηση στην τηλεόραση.
Το συγκεκριμένο δεν το ήξερα αλλά εγώ ήμουν με μερικά άλλα ατομάκια για να μην  κλέισουν οι πόρτες στις συνελεύσεις των καθηγητών, εσύ που ήσουν; Στην συνέλευση που ήρθε ο ΔΑΠίτης ο φίλος του electrosok όταν φωνάζαμε από τα μπροστινά έδρανα να τον αφήσουν να πει ότι θέλει που βρισκόσουν crazy boy;  Άσε μην μου πεις ξέρω (δούλευες ή γαμούσες).

Εγώ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προσπαθήσω να αντικαταστήσω την αστυνομία και θα εμμένω στη θέση  μου περί κατάργησης του ασύλου και σε αντίθεση με εσένα υποψήφιε τρομοκράτη θέλω τον Έλληνα να αποφασίσει για αυτό το θέμα μέσω δημοψηφίσματος. Εσύ αντίθετα θες προβατάκι τον Έλληνα και για αυτό δε θες το δημοψήφισμα...
  Κατ’αρχήν τα θέματα που σε ενοχλούν λύνονται με απλούς τρόπους που σου υπέδειξα στο τόπικ του πανεπιστημιακού ασύλου. Εκεί δεν τα σχολίασες γιατί όπως μας λες είναι μαλακίες. Εδώ επαναφέρεις το θέμα ελπίζοντας ότι θα τα πας καλύτερα. Για άλλη μια φορά λοιπόν θα εξετάσουμε την λογική σου : Τι είναι δημοκρατία για σένα; Δημοκρατία είναι να εμπιστεύομαι την διαχείριση των δικαιωμάτων μου σε άλλους. Για να μιλήσει ο ΔΑΠίτης στην συνέλευση, επειδή εγώ θα απουσιάζω, θα τον συνοδεύουν τα ΜΑΤ. Για να μείνουν οι πόρτες ανοιχτές, επειδή εγώ πάλι θα απουσιάζω, θα έχω ένοπλους άντρες της αντιτρομοκρατικής. Για να μην σπάνε τα γραφεία θα υπάρχουν περιπολίες αστυνομικών αλλά και ασφαλιτών (για λόγους πρόληψης) στους χώρους του πανεπιστημίου. Θέλεις την απόλυτη ελευθερία ή τον περιορισμό Αθάνατε; Θέλεις απόλυτη ελευθερία στην αγορά αλλά περιορισμό και καταστολή όσο αφορά τα θέματα που αφορούν τις ιδέες και την έκφραση. Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό αφού θα γίνεις αυτό που λέμε ¨καλός νοικοκύρης¨. Σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι, καναπές και αποχαύνωση αλλά και άποψη για όλα φυσικά. Είστε υπέρ ή κατά των μεταρρυθμίσεων θα σε ρωτάνε οι γκαλοπατζήδες; Υπέρ θα απαντάς εσύ άσχετα αν δεν θα έχεις διαβάσει ούτε γραμμή από το νομοσχέδιο. Να καταργηθεί ή όχι το άσυλο; Να καταργηθεί θα λες με ευκολία αφού το μόνο που θα βλέπεις θα είναι οι εικόνες από κουκουλοφόρους να τα σπάνε. Φοβερή δημοκρατία έτσι; Τρομερή η ιδέα σου να τα λύνουμε όλα με δημοψηφίσματα.

Κατά την άποψή μου λοιπόν εχθρός της δημοκρατίας και της ελευθερίας είναι η αδιαφορία και ο σταρχιδισμός. Εχθροί της δημοκρατίας είναι όσοι σκέφτονται σαν εσένα, όσοι με ευκολία παραχωρούν δικαιώματά τους για να μπορέσουν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και στην πολυθρόνα τους. Καλά κάνεις και επιμένεις ότι το άσυλο πρέπει να καταργηθεί γιατί έτσι μας δίνεις την δυνατότητα να δείξουμε πως είναι ο κόσμος που ονειρεύεσαι εσύ ο καθαρός και πως ο κόσμος που ονειρευόμαστε εμείς οι αξύριστοι. Και επειδή μας λες ότι θέλουμε τους πολίτες πρόβατα, ποιο πανεπιστήμιο παράγει ελεύθερα σκεπτόμενους και αγωνιζόμενους ανθρώπους; Αυτό με έναν μπάτσο σε κάθε γωνιά ή αυτό που τον ρόλο του μπάτσου θα τον παίζει η συνείδησή μας;

Φίλε Ολύμπιε στο ξαναλέω είσαι το καλύτερο πρόβατο απ’όλα, είσαι το όνειρο κάθε κυβέρνησης και κάθε εργοδότη. Νωθρός (σε οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το κέρδος και τα φράγκα) και φοβητσιάρης είσαι βούτυρο στο ψωμί του κάθε μαλάκα που θα σου κάτσει στο κεφάλι.   

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Αθάνατος
Guest
« Reply #33 on: October 12, 2007, 15:17:39 pm »

http://to-adifago-kitos.com/

http://www.donotfeedtheenergybeast.com/
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #34 on: October 12, 2007, 15:20:26 pm »

χαχα γαμάτο! Κάθε φορά που σου απαντάει κάποιος θα βάζεις αυτή τη μαλακία?
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #35 on: October 12, 2007, 15:23:22 pm »

Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 14:35:44 pm
Αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις για τους πολίτες που δεν έχουν γνώση ενός θέματος και θα συμμετέχουν στις αποφάσεις ξεπέρασε το, γιατί είναι χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας.
Με απλά λόγια ο γιδοβοσκός πάνω στα κατσάβραχα πληρώνει για το πανεπιστήμιο μέσω των φόρων και για αυτό θα συμμετέχει στις αποφάσεις όπως και οι γιαγιάδες και οι παππούδες που μερικοί θέλουν να τους αφήσουν στην απέξω όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων με τη δικαιολογία ότι δεν τους αφορά το πανεπιστήμιο, κάτι που είναι πέρα για πέρα φασιστικό...

Τέλεια, ευτυχώς που συνεχίζεις να ποστάρεις και μας δίνεις την ευκαιρία να δείξουμε πως είναι η κοινωνία των ονείρων σου. Αφού πληρώνει λες φόρους ο γιδοβοσκός να τον ρωτήσουμε για το άσυλο. Πληρώνει επίσης φόρους για την έρευνα, να τον ρωτήσουμε για την κβαντική φυσική; Να βάλουμε και γιδοβοσκούς στις συνελεύσεις του τμήματος για τις κρίσεις των καθηγητών; Αλλά πάμε και σε κάτι καλύτερο, αφού ρωτάμε για το άσυλο γιατί να μην εφαρμόσουμε το μέτρο και για την οικονομική πολιτική της χώρας; Τί θα έλεγες δηλαδή να ρωτούσαμε για φόρους, απελευθερώσεις τιμών και άλλα τέτοια; Συμφωνείς ναι ή όχι;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Καμένος

View Profile
« Reply #36 on: October 12, 2007, 15:24:41 pm »

Τι λές ρε άθλιε Fenix?? Αυτό που λές δεν είναι συμμετοχή. Η ψήφος είναι Η συμμετοχή.
Αθάνατος
Guest
« Reply #37 on: October 12, 2007, 15:26:21 pm »

Quote from: Fenix on October 12, 2007, 15:23:22 pm
Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 14:35:44 pm

Τέλεια, ευτυχώς που συνεχίζεις να ποστάρεις και μας δίνεις την ευκαιρία να δείξουμε πως είναι η κοινωνία των ονείρων σου. Αφού πληρώνει λες φόρους ο γιδοβοσκός να τον ρωτήσουμε για το άσυλο. Πληρώνει επίσης φόρους για την έρευνα, να τον ρωτήσουμε για την κβαντική φυσική; Να βάλουμε και γιδοβοσκούς στις συνελεύσεις του τμήματος για τις κρίσεις των καθηγητών; Αλλά πάμε και σε κάτι καλύτερο, αφού ρωτάμε για το άσυλο γιατί να μην εφαρμόσουμε το μέτρο και για την οικονομική πολιτική της χώρας; Τί θα έλεγες δηλαδή να ρωτούσαμε για φόρους, απελευθερώσεις τιμών και άλλα τέτοια; Συμφωνείς ναι ή όχι;

Ευχαριστώ που συνεχίζεις να ποστάρεις και να μας δείχνεις το πόσο φασίστας είσαι...
Φυσικά και πρέπει να συμμετέχει...αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #38 on: October 12, 2007, 15:42:44 pm »

Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 15:26:21 pm
Ευχαριστώ που συνεχίζεις να ποστάρεις και να μας δείχνεις το πόσο φασίστας είσαι...
Στα συμβούλια των μεγάλων εταιριών όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις έχουν και άσχετους με τα θέματα; Αυτό που προτείνεις δεν είναι δημοκρατία είναι σκοταδισμός. Για τις αποφάσεις του οικονομικού επιτελείου δεν μου απάντησες να μας ρωτάνε; Στην επιχείρησή σου που αν πέσει έξω κάποιοι θα χάσουν την δουλειά τους θα ρωτάς τους εργάτες σου για τις αποφάσεις σου; Αν οι μέτοχοί σου είναι γιδοβοσκοί θα τους ρωτάς για τις κινήσεις που θα κάνεις; Και μην μου πεις ναι γιατί εδώ θεωρείς ηλίθιους ανθρώπους που πέρασαν σε μια από τις καλύτερες σχολές στην Ελλάδα φαντάσου να έχεις να αντιμετωπίσεις αγράμματους ανθρώπους. Πραγματικά ρε συνάδελφε, μας δουλεύεις;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Αθάνατος
Guest
« Reply #39 on: October 12, 2007, 15:48:33 pm »

Quote from: Fenix on October 12, 2007, 15:42:44 pm
Στα συμβούλια των μεγάλων εταιριών όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις έχουν και άσχετους με τα θέματα; Αυτό που προτείνεις δεν είναι δημοκρατία είναι σκοταδισμός. Για τις αποφάσεις του οικονομικού επιτελείου δεν μου απάντησες να μας ρωτάνε; Στην επιχείρησή σου που αν πέσει έξω κάποιοι θα χάσουν την δουλειά τους θα ρωτάς τους εργάτες σου για τις αποφάσεις σου; Αν οι μέτοχοί σου είναι γιδοβοσκοί θα τους ρωτάς για τις κινήσεις που θα κάνεις; Και μην μου πεις ναι γιατί εδώ θεωρείς ηλίθιους ανθρώπους που πέρασαν σε μια από τις καλύτερες σχολές στην Ελλάδα φαντάσου να έχεις να αντιμετωπίσεις αγράμματους ανθρώπους. Πραγματικά ρε συνάδελφε, μας δουλεύεις;

Όχι δε σε δουλεύω συνάδελφε...απλά είμαι φιλελεύθερος...
Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αναλογεί με τις αποφάσεις που θα πάρει.
Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει...πως να στο πω...

ΑΝ κάποιος πχ γιδοβοσκός δεν ξέρει τι είναι καλό, μπορεί κάλλιστα να ψηφίσει λευκό-δεν ξέρω-δεν απαντώ

Η μη συμμετοχή του απλού πολίτη στην όποια απόφαση, που τον αφορά είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο αποτελεί έλλειψη δημοκρατίας...
Καμένος

View Profile
« Reply #40 on: October 12, 2007, 15:54:47 pm »

Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 15:48:33 pm
Quote from: Fenix on October 12, 2007, 15:42:44 pm

ΑΝ κάποιος πχ γιδοβοσκός δεν ξέρει τι είναι καλό, μπορεί κάλλιστα να ψηφίσει λευκό-δεν ξέρω-δεν απαντώ

Η μη συμμετοχή του απλού πολίτη στην όποια απόφαση, που τον αφορά είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο αποτελεί έλλειψη δημοκρατίας...

Να ψηφίσει...

Να τη χαίρεσαι τη Δημοκρατία σου.
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #41 on: October 12, 2007, 16:02:40 pm »

Χα!Χα! τέλειο αυτό.

ΑΝ όμως ψηφίσει κάτι διαφορετικό; Καλά μιλάμε γράφεις με τις θεωρίες σου.

Άρα συμφωνείς να λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις με δημοψηφίσματα. Εντάξει τότε, όταν γίνει αυτό με χαρά να στηρίξω το αίτημα σου για το άσυλο. Μέχρι τότε όμως κοντά τα κουλά σας δημοκράτες του γλυκού νερού.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Αθάνατος
Guest
« Reply #42 on: October 12, 2007, 16:08:04 pm »

Quote from: Fenix on October 12, 2007, 16:02:40 pm

Ελεύθερος είναι να αποφασίσει ό,τι θέλει...
Πόσο φασίστας μπορεί να είσαι τελικά?

Άρα συμφωνείς να λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις με δημοψηφίσματα. Εντάξει τότε, όταν γίνει αυτό με χαρά να στηρίξω το αίτημα σου για το άσυλο. Μέχρι τότε όμως κοντά τα κουλά σας δημοκράτες του γλυκού νερού.

Αυτός είναι ο στόχος της δημοκρατίας. Τώρα το ό,τι εσύ έχεις πρόβλημα με το δημοψήφισμα για τη λήψη αποφάσεων είναι κάτι που νομίζω οδηγεί τον αναγνώστη σε κάποια συγκεκριμένα συμπεράσματα...
Καμένος

View Profile
« Reply #43 on: October 12, 2007, 16:10:05 pm »

Από πότε το να ψηφίζεις έχει ταυτιστεί με τα δημοκρατικά δικαιώματα?

Αν ψηφίσουμε το σωστό δηλαδή θα λυθούν όλα?
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #44 on: October 12, 2007, 16:17:09 pm »

Quote from: Αθάνατος on October 12, 2007, 16:08:04 pm

Ελεύθερος είναι να αποφασίσει ό,τι θέλει...
Πόσο φασίστας μπορεί να είσαι τελικά?

καθρεφτάκι (κοίτα λίγο αυτά που γράφεις)
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Up Print
Jump to: