• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:31:51 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:31:51 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 93
Total: 156
eplysia
Agnotobouri
kakousios
thomassamaras
george14
Yamal
vas22
chrichan
Filpan10
acolak
kap
programmer2004
ppoug
tzortzis
agapi
TheBadSalesman
Emilios
Vassoula
Solon
mpaltzak
Nikos_313
idchatzi
pliroforikarios
athena_apo
stavros0201
kostas1507
Isidora
witchingHour
hevidis3524
Ioannis Apostolikas
mrotskos
nataliakara
_iliaskaz_
makato
hacky
dimitire
rafail zisiadis
Xris
chrisdardas
jimalexoud
antontsiorvas
tasos gourd
Saint_GR
kvas
Limpolits
ioannisfa
vaggelis.ntokas
athichatz
alexkont
odkoutrolikos
Fenia04
apapathe
Gaspard
gp6
marf10
manolitsis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > H ''Κόκκινη Αρκουδα'' δείχνει τα δόντια της!!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: H ''Κόκκινη Αρκουδα'' δείχνει τα δόντια της!!!!!  (Read 1898 times)
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
H ''Κόκκινη Αρκουδα'' δείχνει τα δόντια της!!!!!
« on: September 12, 2007, 16:50:18 pm »

Μόσχα

Η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες από τη δοκιμή μιας βόμβας κενού η οποία σύμφωνα με το στρατό είναι το ισχυρότερο μη πυρηνικό όπλο του κόσμου, ισχυρότερο και από την «μητέρα όλων των βομβών» που παρουσίασαν οι ΗΠΑ το 2003.

«Τα αποτελέσματα της δοκιμής του αερομεταφερόμενου όπλου έδειξαν ότι η αποτελεσματικότητα και η ισχύς του είναι συγκρίσιμη με πυρηνικό όπλο» δήλωσε στο κρατικό κανάλι ORT First Channel ο Αλεξάντερ Ρούσκιν, δεύτερος τη τάξει στο επιτελείο των ρωσικών δυνάμεων.

Όπως αναμεταδίδει το Reuters, το βίντεο δείχνει ένα στρατηγικό βομβαρδιστικό Tupolev Tu-60 να ρίχνει τη βόμβα πάνω ένα πεδίο βολής, μια τεράστια έκρηξη και ένα τετραώροφο συγκρότημα να διαλύεται σε ερείπια. Η έκρηξη φέρεται να ισοδυναμεί με 44 μετρικούς τόνους τρινιτριλουόλης (TNT).

«Το υπουργείο Αμυνας τονίζει ότι αυτή η στρατιωτική εφεύρεση δεν παραβιάζει ούτε μία διεθνή συνθήκη. Η Ρωσία δεν ξεκινά μια νέα κούρσα εξοπλισμών», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Οι βόμβες κενού, γνωστές με τους τεχνικούς όρους «θερμοβαρικές συσκευές», ή «βόμβες καυσίμου-αέρα», γενικά πυροδούνται σε δύο στάδια. Η πρώτη, μικρή έκρηξη διασπείρει ένα σύννεφο εκρηκτικού υλικού, το οποίο εκρήγνυται στο δεύτερο στάδιο.

Η δεύτερη έκρηξη προκαλεί ένα υπερηχητικό ωστικό κύμα με πολύ μεγαλύτερη ακτίνα από ό,τι στα συμβατικά εκρηκτικά. Επιπλέον, η απότομη διόγκωση των αερίων στο σημείο της έκρηξης δημιουργεί στιγμιαία υποπίεση, με αποτέλεσμα την εισροή αέρα με μεγάλη ταχύτητα, ώστε να αυξηθούν οι ζημιές.

(Στην ένθετη εικόνα, η βόμβα πέφτει με αλεξίπτωτο στο πεδίο δοκιμών).

Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται ρεπορτάζ του ρωσικού Channel One, η νέα ρωσική βόμβα είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρή από την αμερικανική MOAB και η θερμοκρασία στο επίκεντρο της έκρηξης είναι διπλάσια, χάρη σε εκρηκτικά νέας τεχνολογίας.

Η βόμβα MOAB (Massive Ordnance Air Blast ή Mother Of All Bombs) παρουσιάστηκε από τις ΗΠΑ το 2003, λίγο πριν από την εισβολή στο Ιράκ, αλλά τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Παρόμοιες θερμοβαρικές βόμβες χρησιμοποιήθηκαν στο Αφγανιστάν από τις ΗΠΑ, και παλαιότερα και από τη Ρωσία.

Το 1999, η Ρωσία απείλησε να χρησιμοποιήσει βόμβες κενού στην Τσετσενία, και παραμένει άγνωστο μέχρι σήμερα αν πραγματοποίησε την απειλή της.

Το υπερηχητικό βομβαρδιστικό Tu-60 που χρησιμοποιήθηκε στην τελευταία δοκιμή, γνωστό με το παρατσούκλι Blackjack, είναι το βαρύτερο πολεμικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ.

Από : in.gr

Σχόλιο : Ρε παιδιά τα πράματα δεν πάνε καλά ή με φαίνεται???? Γιατί αυτοί για κάποιο λόγο κάνουν επίδειξη δύναμης.

Δε μ'αρέσει καθόλου αυτό. Προβλέπω να μπαίνουμε σε ένα δευτερο ψυχρό πόλεμο και μετά ίσως τα χειρότερα......

Υ.Σ. Karamazof περιμένω σχόλιο σου!!!!!  Smiley Smiley

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
Re: H ''Κόκκινη Αρκουδα'' δείχνει τα δόντια της!!!!!
« Reply #1 on: September 12, 2007, 16:55:28 pm »

Κάναμε μια πανίσχυρη βόμβα που δεν παραβιάζει διεθνή συνθήκη! Δεν ήμαστε γαμάτοι; l0l

Megawatt
Guest
« Reply #2 on: September 12, 2007, 16:57:40 pm »

"O Βλαντιμίρ Πούτιν πίνει χαμογελαστός τον καφέ του!!!" όπως λέει και ο Λιακό! Grin Grin
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #3 on: September 12, 2007, 17:00:45 pm »

Λογικο ειναι η Ρωσια να παρουσιαζει ολοενα και πιο συχνα καινουρια οπλα, ισχυροτερα απο τα "δυτικα". Πριν τη πτωση ειχε επενδυσει κυριως σε ερευνα(αυτο φαινεται αλλωστε και απο το γεγονος οτι οι ΗΠΑ ρουφηξαν τους επιστημονες τους κατευθειαν μετα την πτωση του καθεστωτος) και η ερευνα γινεται δυστυχως τις περισσοτερες φορες για στρατιωτικους σκοπους. Τωρα εισπραττει τα οφελη της τακτικης αυτης.

Παντως γενικα δεν πρεπει να μας προκαλει εκπληξη οτι εμφανιζεται αλλη μια χωρα εκτος των ΗΠΑ που να εχει ισχυρη στρατιωτικη δυναμη. Αν δεν ηταν η Ρωσια, θα ηταν η Κινα ή Ινδια μετα απο λιγα χρονια.

Υ.Γ. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να μιλαμε για "Κοκκινη αρκουδα", απο την στιγμη που στην Ρωσια δεν υπαρχει πλεον κομμουνισμος.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: September 12, 2007, 17:11:49 pm »

Αθάνατε έχει βαλθεί να μας lolάνεις!!!!!!!  Grin Grin

Οχι ρε το κοκκινη αρκούδα ετσι με βγήκε και το έβαλα ξέρω οτι δεν εχουν κομμουνισμό πια!!!!

Και δεν στέκομαι Aurelius στο ότι είναι η Ρωσία αυτή που τα κάνει. Αλλά ότι ΚΑΠΟΙΟΣ τα κάνει με αποτέλεσμα ο Αμερικάνος να ενοχλείται.

Και όταν ενοχλείται ο Αμερικάνος ξέρεις έεεεεε!!!! Κυρηττει τρομοκρατική τη Ρωσία και κανει κανα ντου. Cheesy

Και μετά ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ....... :'(

Δεν πάνε καλά τα πράματαααααααα, λέω να αρχίσω την αποθήκευση τροφίμων σε κανα σεντούκι όπως η γιαγιά μου!!!!!!!  Grin Grin Grin Grin

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #5 on: September 12, 2007, 17:19:06 pm »

Βασικά καλό είναι να υπάρχει και μια άλλη δύναμη (Ρωσία, Κίνα κτλ) ώστε να γίνεται αντιστάθμιση με τους Αμερικάνους.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: September 12, 2007, 17:20:34 pm »

Δεν νομιζω... Εδω δεν εγινε οταν ηταν πολυ χειροτερα τα πραγματα και η Ρωσια ειχε κομμουνισμο. Τωρα θα γινει; Αλλωστε ο Αμερικανος οπως τον λες δεν ειναι τοσο βλακας. Ξερει ποιος ειναι ισχυρος και ποιος οχι για να κανει νταηλικια. Και η Ευρωπη μπορει να μην ειναι αρκετα ισχυρη, τουλαχιστον ακομη, η Ρωσια ομως ειναι απο στρατιωτικης αποψης. Και τον Αμερικανο δεν τον συμφερει να πουλαει τσαμπουκαδες εκει που δεν τον παιρνει. Εδω στο Ιρακ και τα κανανε μανταρα, με τοσους συμμαχους εξωτερικους και εσωτερικους, με μια κατεστραμμενη χωρα. Οπου κυβερνανε τα λεφτα, ουτε φυλλο δεν κουνιεται. Και με την Ρωσια πιο πολυ τους συμφερει να κανουν οικονομικες συμφωνιες παρα στρατιωτικα νταηληκια. Αλλωστε δεν υπαρχει η κοντρα κοινωνικο-πολιτικων συστηματων, η οποια πιστευω ηταν η πρωτογενης αιτια του ψυχρου πολεμου, αφου επρεπε ο ενας απο τους δυο να αποδειξει οτι το μοντελο του ειναι καλυτερο.

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: September 12, 2007, 17:31:17 pm »

Βρε ποιό μοντέλο!!!!!! Ολα ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ γίνονται. ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ που επέρχεται φυσικά από την οικονομική κυριαρχία.

Ο Ρώσος επέστρεψε......ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ και ζητά μεγάλα κομμάτια ΠΙΤΑΣ !!!!!

Δεν ξέρω κατα πόσο θα ανεχτούν οι Αμερικάνοι την όλο και λιγότερη Οικονομική κυριαρχία τους.

Και εκεί εστιάζω το πρόβλημα. Αν δεν βρεθεί λύση δύσκολα τα πράματα.  Sad

Και προσωπικά προτιμώ να έχω ΕΝΑΝ νταβατζή καινα ξέρω ότι τουλάχιστον δεν θα έχω προβλήματα επιβίωσης παρά σε ΔΥΟ και αν αυτοι '' μαλλώσουν'' θα πάρουν μπαλάκι όλη την ανθρωπότητα......

Αθάνατος
Guest
« Reply #8 on: September 12, 2007, 17:34:23 pm »

Quote from: Damien on September 12, 2007, 17:31:17 pm
Και προσωπικά προτιμώ να έχω ΕΝΑΝ νταβατζή καινα ξέρω ότι τουλάχιστον δεν θα έχω προβλήματα επιβίωσης παρά σε ΔΥΟ και αν αυτοι '' μαλλώσουν'' θα πάρουν μπαλάκι όλη την ανθρωπότητα......

Για αυτό και το πιο πιθανό είναι ότι δε θα έρθουν σε σύρραξη οι 2 αυτές χώρες όπως έγινε και παλιότερα...
Εξάλλου γνωρίζουν ότι και νικητής να βγει κάποιος θα παραμονεύει κάποια Κίνα, κάποια ΕΕ...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: September 12, 2007, 17:37:25 pm »

Αυτο σου λεω. Ολα για τα λεφτα γινονται. Αλλα μεσα σε ρεαλιστικα πλαισια. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο βλακες.

Οσο για τον νταβα που λες, φανταζομαι δεν θα συμφωνησουν ουτε οι γειτονες Σερβοι με τις συνεχεις επεμβασεις των Αμερικανων τα τελευταια χρονια, ουτε οι Ιρακινοι, ουτε Αφγανοι κοκ...

Εμεις απλα ειμαστε στο πλευρο τους(κοινως ειναι ο νταβας μας, οπως ειπες). Αν καποια στιγμη δεν μας γουσταρουν πια, θα σου πω.

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: September 12, 2007, 17:38:46 pm »

Quote from: Αθάνατος on September 12, 2007, 17:34:23 pm
Quote from: Damien on September 12, 2007, 17:31:17 pm

Για αυτό και το πιο πιθανό είναι ότι δε θα έρθουν σε σύρραξη οι 2 αυτές χώρες όπως έγινε και παλιότερα...
Εξάλλου γνωρίζουν ότι και νικητής να βγει κάποιος θα παραμονεύει κάποια Κίνα, κάποια ΕΕ...

Ακριβως. Τα λεφτα ειναι πολλα και αυτα γινονται περισσοτερα αν συνεργαζονται.

Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: September 12, 2007, 17:47:28 pm »

Ειλικρινά μακάρι να είναι όπως τα λέτε αλλά επιφυλλάσομαι.

Είδατε πως προκάλεσε ο Ρώσος στο βόρειο πόλο. Με το έτσι θέλω τα πήρε τα πετρέλαια. Πέταξε εκεί 5-6 πυρινά υποβρύχια και πλοία κάρφωσε και μία σημαία στα 4000 μέτρα κα΄τω από το νερό και τους είπε

'' κοπιάστε αν σας βαστάει νταβαρις....''

Μετά οι Αμερικάνοι πήγαν με το έτσι θέλω να βάλουν αντιπυραυλική ζώνη δίπλα στη ρωσία και αμέσως οι Ρώσοι σήκωσαν πύραυλο ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ από τα αμερικανικά ραντάρ.

Αυτά είναι επιίνδυνα παιχνίδια και γι'αυτο δε μ'αρέσουν. Μια χαζομάρα να γίνει κατα λάθος να πεσει κανα κατασκοπευτικο αεροπλάνο ή οτιδήποτε την πατησαμε.....

Δεν ξέρω αν είναι χαζοί ή έξυπνοι αλλά η ιστορία μας έμαθε οτι για τα ΛΕΦΤΑ όλα γίνονται......

Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #12 on: September 12, 2007, 18:14:24 pm »

Ποπο, γαμάτο!

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #13 on: September 12, 2007, 23:41:01 pm »

Oι Αμερικανοί εχουν μεγαλύτερο προυπολογισμό για όπλικά συστήματα απο όλες τις αλλες ανεπτυγμένες χώρες μαζί... Εχουν τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο, τα αεροπλανοφόρα τους είναι περισσότερα  όλων των άλλων χώρων μαζί... ΟΙ Ρωσοι εχουν πυρηνικά για να καταστρέψουν τον κοσμο 2 φορες (τουλαχιστον είχαν επι ΕΣΣΔ) , οι ΗΠΑ 7...

Η Ρωσία, παρότι είναι αυτάρκης σε πρώτες ύλες, δεν έχει την οικονομία και την παραγωγή για να αντιπαρατεθεί τις ΗΠΑ... Εχει χοντρό πρόβλημα υπογεννητικότητας που θα της δημιουργήσει πρόβλημα στο μελλον, αν δεν γίνει κατι.

Αμα σκεφτούμε οτι η Ρωσία είναι περικυκλωμένη απο αμερικανικές βάσεις και οτι κράτη που ηταν παλιά στην σφαίρα επιρροής της ειναι πλεόν στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ, είναι λογικό να σκεφτούμε οτι κάποτε θα αντιδρούσε ωστε να εξισορροπήσει τις καταστάσεις...

Ο ανταγωνισμός των κρατών σημερα θυμιζει τα 50 χρονια πριν τον Α παγκόσμιο , οπου δεν υπηρχε ανταγωνισμός συστηματων, όπως στον ΒΠΠ και στον Ψυχρο Πολεμο, αλλα ανταγωνισμός κρατών που ασπάζονται την ελεύθερη αγορα για τον παγκόσμιο πλούτο. Εντουτοις αυτά υπα΄ρχουν και σημαντικες διαφορες (που βαριεμαι να αναλύω Tongue)

Παρόλα αυτά η Ρωσία δεν είναι ικανή να τα βάλει με τον Δυτικό Κοσμο...

Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: September 13, 2007, 00:36:13 am »

Εμπιστευομαι την κρίση του Karamazoβ. Μαλλον προς τα εκεί τεινουν ετσι οπως τα ανελυσες.

Οπότε πάω να βγάλω τα μακαρόνια και τις 2 κονσερβες που εβαλα στο πατάρι.  Grin Grin Grin Grin Grin

Pages: [1] Go Up Print
Jump to: