• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:07:02 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:07:02 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426710
Total Topics: 31711
Online Today: 224
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 54
Guests: 133
Total: 187
bougatsa
Mr Watson
mzacharop
DLHERRO
Orfanidis Stelios
teosimeon
anrkos
tsaliki
Haralampos
Trelix
Rizotto
tasos_ntv
ariadnipm
MASV
fkacori
NickSpan
mimi4426
orestispail51
smantzaa
statiris
marnas
Soterd52
mailon
gsifnio
stmanzaf
stergios03
maik
Antreas17
nikitask
kvas
mpilas_giwrgos
JoHn!
kostas1507
Adreas Seg
DimStyl
akiousia
Tsompanotravolta
Nikos_313
alex_g
georkala
serafeim
Petran25
pavlaras
1234
George15
giorgos_skl
marilita
Vangelan
abiki
mantzjim
vagk
CodeBro
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Στον ύπνο μου, στον ξύπνιο μου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Στον ύπνο μου, στον ξύπνιο μου.  (Read 2284 times)
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Στον ύπνο μου, στον ξύπνιο μου.
« on: August 31, 2007, 14:28:10 pm »

Εφορμώμενος από τον τρόπο που ξύπνησα σήμερα, μου προκλήθηκαν κάποιες σκέψεις για αυτό που κυβερνάει την μισή μας ζωή, τον ύπνο, καθώς και τα στάδια εισόδου και εξόδου από αυτόν. Πως κοιμόμαστε και πως ξυπνάμε δηλαδή. Και που καλύτερο μέρος για να συζητήσεις επί τουτού  Smiley

Προσωπικά, έχω μεγάλα προβλήματα με τον ύπνο. Όσες ώρες και εάν κοιμηθώ, από 4 μέχρι 14, ποτέ δεν κατάφερα να ξυπνήσω και να πω πως τον χόρτασα, πως "αναγεννήθηκα". Και πιστεύω πως σε αυτό φταίνε οι γεωκλιματικές συνθήκες της πόλης μας. Βαρύ κλίμα και υγρασία λόγο εγγύτητας σε θάλλασα, αλλά έχω ακούσει και για άλλους παράγοντες, που έχουν μικρότερη αξία στο σύστημα που η κοινή γνώμη δέχεται ως επιστημονικό. Ενεργειακά πεδία της Γης κτλπ.

Αυτή η διάγνωση θα μπορούσε να γίνει εμφανής μόνο με απευθείας σύγκριση. Και εξηγούμαι. Θυμάμαι τον εαυτό μου, όποτε κατέβαινα στην Αθήνα και έμενα εκεί τη νύχτα, να μου αρκούν 4-5 ώρες για την πλήρη ξεκούραση μου, και να ξυπνάω με μια φοβερή αίσθηση αναζωογόνησης το πρωί. Δεν ξέρω εάν αυτές οι διαφορές εντοπίζονται σε ολόκληρες τις πόλεις, ή σε άλλες περιοχές εμφανίζονται με ακόμα μεγαλύτερο πλάτος, δεν μπορώ να πω ότι το διερεύνησα ιδιαίτερα. Γι' αυτό ζητάω τις δικές σας εμπειρίες.

Για το στάδιο της εισόδου στον ύπνο, μπορώ να πω ότι υπό κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας, και την ανάλογη κούραση, επέρχεται γρήγορα και ασυναίσθητα. Πολύ ενδιαφέρουσα κατ' εμέ είναι η μετάβαση, το πως δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από την διαδικασία, και ξαφνικά βρισκόμαστε αλλού, να ταξιδεύουμε στα όνειρα. Και γι' αυτό έχω ακούσει κάποιες αντισυμβατικές θεωρίες, ότι δηλαδή ένα κομμάτι του εαυτού μας, η μια προβολή του, πραγματικά "ζει" αυτά που εμείς κατανοούμε σαν όνειρα.

Για το στάδιο της εξόδου, αυτό που με ενδιαφέρει, είναι το κατά πόσο ομαλά γίνεται, σε τι βάθος χρόνου, και κυρίως με ποιόν τρόπο. Όλοι πιστεύω θα έχουμε βιαιοπραγίσει στο ρημάδι το ξυπνητήρι. Προσωπικά, εάν αφεθώ ανεπηρέαστος από το περιβάλλον, κατά τις 8-9 το πρωί θα μεταβώ σε ένα πρώιμο στάδιο ξυπνήματος, σχεδόν κατατονικό, όπου δέχομαι ερεθίσματα από το περιβάλλον, αλλά σπάνια αντιδρώ σε αυτά, και αφού ξυπνήσω πλήρως, δύσκολα τα θυμάμαι. Το μόνο που μπορεί να με ταρακουνήσει και να με κάνει να αντιδράσω σε αυτή τη φάση είναι οι απέλπιδες προσπάθειες της μάνας μου να τακτοποιήσει το (ενδηματικό) αχούρι το οποίο έχω αφήσει από το περασμένο βράδυ.

Το παραπάνω μπορεί να κρατήσει για 1-3 ώρες. Αλλά περισσότερο με ενδιαφέρουν τα "highlights" των ερεθισμάτων που προκαλούν το ξεκίνημα του ξυπνήματος σας. Εγώ προσωπικά κρατάω 2 τρόπους. Έναν μουσικό, όπου κάπου από τον περίγυρο, δεν θυμάμαι εάν ήταν o γείτονας, το hi-fi του πατέρα μου ή η τηλεόραση, άρχισε να παίζει το Stand by me του Lennon. Τεντωνόμουν και μαζευόμουν στο κρεβάτι προσπαθώντας να δεχθώ την αγαλίαση που πρόσφεραν οι νότες. Oh darlin daaarlin...

Ο δεύτερος, σήμερα, και ενώ είχα αφήσει το σπίτι διαμπερές για να κάνει ρεύμα το βράδι, η αδερφή μου έβαλε ένα αποσμητικό (Dove πρέπει να ήταν) πριν πάει στο φροντιστήριο, και με το ρεύμα κατέκλησε ολό το σπίτι. Αυτήν την στιγμή θυμάμαι ισχνά τον εαυτό μου να σηκώνεται από το κρεβάτι σαν υπνωτισμένος, και να ρουθουνίζει σε όλο το σπίτι ψάχνωντας την πηγή της μυρωδιάς, και έπειτα απο λίγο, αφού οι έρευνες απέβησαν άκαρπες και διέγνωσε υψηλά επίπεδα κούρασης στον οργανισμό, την ξαναέπεσε.

Ήθελα να τα μοιραστώ αυτά μαζί σας, πριν πάω σε καμιά Wikipedia για να εντοπίσω τις πιο επιστημονικές πτυχές του διαδικασίας που λέγεται ύπνος, share your own!

pay close attention
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Re: Στον ύπνο μου, στον ξύπνιο μου.
« Reply #1 on: August 31, 2007, 14:37:04 pm »

Εγώ και ο ύπνος έχουμε πολύ κακές σχέσεις, γι' αυτό και προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν λιγότερες επαφές μαζί του Tongue

Κατά καιρούς απεχθάνομαι τον ύπνο, και γι' αυτό μου αρέσει (και έχω συνηθίσει) να κοιμάμαι για λίγες ώρες...  Με μέση ώρα αφύπνισης περίπου 7:00 - 7:30 (αλλά σε κάποιες περιόδους ξυπνάω συστηματικά στις 6:00)...

Ως εκ τούτου, το ξύπνημα γίνεται συνήθως ομαλά.  Αρκετές φορές όμως χρειάζομαι κάποια μορφή αφύπνισης.
« Last Edit: August 31, 2007, 14:46:21 pm by Wade » Logged

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #2 on: August 31, 2007, 14:52:23 pm »

Ex_Mechanus, αυτό που λες για το ότι δε κοιμάσαι καλά έχει να κάνει αφενός με το κλίμα και αφετέρου με το μικροκλίμα της περιοχής.

Για τα υπόλοιπα που είπες, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά, αλλά ακόμα κι αν ισχύουν θα επηρεάζουν ελάχιστα.. (τί είναι μερικά kW μπροστά στο GW Wink)

Ειδικά με την Αθήνα... όπως τα λες. Πήγα, κοιμήθηκα 5 ώρες και ξύπνησα άλλος άνθρωπος! (Θεωρείται ότι έχει κλιματολογικές συνθήκες από τις καλύτερες στον κόσμο)

Στη Θεσσαλονίκη, ο ύπνος είναι βαρύς και δε ξεκουράζει. Παρόλα αυτά, παίζει και το μικροκλίμα. Δλδ στη Καλαμαριά ή στο κέντρο, η κατάσταση είναι τραγική... στην Πυλαία που είμαι τώρα, χορταίνω σχετικά πιο εύκολα..

Μετά παίζει και το βιολογικό ρολόι (άσχετο με το κλίμα). Αν με βάλεις να ξυπνήσω στις 6, όσες ώρες κι αν έχω κοιμηθεί θα νυστάζω. Ο οργανισμός μου ξυπνάει μεταξύ 11 και 13 Tongue

Τέλος... ο υπερβολικός ύπνος (και ιδιαίτερα σε συνθήκες θεσσαλονίκης) φέρνει πονοκέφαλο. Οπότε σ'αυτή την πόλη νομίζω πρέπει να κοιμάσαι minimum 7 ώρες και maximum 9..

Καλύτερα ξυπνήματα... κάτι Κυριακές που ακουγόταν υπέροχη μουσική από το σαλόνι... ηρεμία παντού (λόγω αργίας).. και ξεγνοιασιά (λόγω έλλειψης υποχρεώσεων) αλλά και...

"Το ξύπνημα του Καλλισθένη". Άλλο να στο λέω... κι άλλο να το ζεις! Αφού θέλω να τον ηχογραφήσω στο κινητό μου να βαράει έτσι το πρωί!  Tongue
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #3 on: August 31, 2007, 15:05:57 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:58:19 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
~GiA~
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: August 31, 2007, 15:23:30 pm »

Grin Grin Grin

Εγώ εδώ περα έχω βρει τη χαρά μου!!!

Το χωριό μου που είναι στην Ημαθία παλιά ήταν βαλτος και έχει παρα πολύ υγρασια!!!!!!!!!!!!!! Οταν ξυπνάς εκει είσαι πιασμένος παντου και το κεφάλι σου βαρύ και γενικά όλη μερα κοιμάμαι!!! Εδώ στη θεσσαλονικη κάνω πολύ ελαφρους ύπνους!!! Cheesy
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #5 on: August 31, 2007, 15:28:19 pm »

Η υγρασία της Θεσσαλονίκης ευθύνεται για πολλά δεινά! Κακός ύπνος, αίσθημα ζέστης και δυσφορίας. Στην Καρδίτσα από όπου κατάγομαι (ως γνωστόν, η απέραντη ξεραΐλα το καλοκαίρι) ήμουν εντάξει και με 7 ώρες, όταν σκέφτομαι πόσες ώρες θέλω για να χορτάσω εδώ...
Και όχι μόνο, θυμάμαι που τα μεσημέρια στην Καρδίτσα όταν φυσούσε λίβας τον άφηνα γιατί παρότι ζεστός άνεμος δεν ήταν δυσάρεστος. Ή που το μεσημέρι έξω υπό σκιάν είναι υπερφερτά, ακόμη και καύσωνα να έχει αντέχεται. Στο φετινό καύσωνα (τον πρώτο) που έτυχε να τον περάσω στη Θεσσαλονίκη πραγματικά δεν θυμάμαι να ίδρωνα τόσο πολύ ποτέ άλλοτε όταν ήμουν έξω.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #6 on: August 31, 2007, 16:01:56 pm »

ύπνος  love

Σκεφτήκατε μήπως το ότι κοιμάστε καλύτερα στην Αθήνα έχει να κάνει ότι είστε επισκέπτες εκεί; Γενικότερα όταν φεύγουμε από το σπίτι μας για μικρό διάστημα (εκδρομή, διακοπές) μπαίνει ο παράγοντας "έξοδος από ρουτίνα" και ο οργανισμός μας λειτουργεί διαφορετικά. Συνήθως, έχει περισσότερη ζωντάνια και χρειάζεται λιγότερη ξεκούραση. Λέω εγώ τώρα...

Για μένα οι ιδανικές ώρες για ύπνο είναι 5-12 το πρωί. Ενίοτε και 5-2. Έμαθα πολλά πράγματα στο σχολείο τα 15 χρόνια που πήγα, αλλά το πρωινό ξύπνημα δεν κατάφεραν να μου το εμφυσήσουν. Το μισώ, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

Α, και επίσης, στις περιόδους αυξημένων υποχρεώσεων (βλέπε σχολή κάθε πρωί πχ) με βολεύει να τηρώ το σύστημα 3 ώρες ύπνο κάθε μέρα (4μιση-7μιση) και 15 ώρες μια φορά την εβδομάδα. Δεν ακούγεται πρακτικό, όμως για μένα είναι! (το 15ωρο είναι της μορφής 10 το βράδυ με 3 το μεσημέρι)

Όσον αφορά την ποιότητα του ύπνου, δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες πόλεις. Στην εξοχή μπορεί με 5 ώρες να νιώθω σαν πουλάκι αλλά εκεί παίζει ο παράγοντας καθαρός αέρας που απαγορεύει τη σύγκριση. Γενικά, το θεωρώ ψυχολογικό. Αν έχεις λόγο να θες να ξημερώσει η μέρα και να ξυπνήσεις, νιώθεις μια χαρά ξεκούραστος. Αν δεν θες ενδόμυχα να σηκωθείς από το κρεβάτι, ο οργανισμός σου σε τραβάει πίσω σ' αυτό όλη μέρα...

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: August 31, 2007, 16:02:35 pm »

Προφανως το κλιμα επηρεαζει κ τη συμπεριφορα...
εξ ου κ ο θεσσαλονικιωτικος τροπος ζωης...
χαλλλαρα...πολυ χαλαρα, ομως..
με τοσο υπνο που πεφτει γενικα...
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #8 on: August 31, 2007, 16:04:16 pm »

Έντονη σωματική άσκηση κάθε μέρα -διάλεξε εσύ τον τρόπο- και θα κοιμάσαι σαν πουλάκι, στη Σαλόνικα κι οπουδήποτε..:Ρ

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
meltemi

View Profile WWW
« Reply #9 on: August 31, 2007, 17:13:06 pm »

Ex mechanus τρελαίνομαι κι εγώ για την Αθήνα! (κ όχι μόνο στο θέμα του ύπνου..)
Εδώ, ιδίως όταν η υγρασία συνδυάζεται με υπερβολική ζέστη, ασ' τα να πάνε..
Αλλά παλεύεται, τώρα πχ που αρχίζει να πέφτει λίγο η θερμοκρασία το βράδυ δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα..
θυμάμαι να κοιμάμαι σταθερά πολύ καλά σε μέρη μακριά από θάλασσα (πχ Πτολέ - αλλά εκεί δεν αντέχεται ο λιγνίτης  Tongue)
κατά τ' άλλα, μόνο σε μέρη με υγρασία έχω ζήσει άρα..  Undecided
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μπανάκι το βράδυ και το ίδιο το πρωί. Για βράδυ θα σου πρότεινα κανένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο (με κεράκια, μουσικούλα κτλ λολ..) αλλά αυτό μόνο σαν ύστατη λύση κ σπάνια.. καθότι έχουμε κ μια τρομερή λειψυδρία  Sad

το πιο σημαντικό νομίζω, ακόμη κι από το κλίμα, είναι ο τρόπος ζωής που ακολουθείς και οι συνθήκες υπό τις οποίες κοιμάσαι, κοίτα να τα διαμορφώσεις αυτά κατάλληλα για εσένα.. (κι εγώ στο ψάξιμο είμαι..!)
Quote from: vasso on August 31, 2007, 16:01:56 pm
Γενικά, το θεωρώ ψυχολογικό. Αν έχεις λόγο να θες να ξημερώσει η μέρα και να ξυπνήσεις, νιώθεις μια χαρά ξεκούραστος. Αν δεν θες ενδόμυχα να σηκωθείς από το κρεβάτι, ο οργανισμός σου σε τραβάει πίσω σ' αυτό όλη μέρα...

α και να θυμάσαι ότι το κάψιμο υποβιβάζει την ποιότητα ζωής και ύπνου  Lips Sealed

εγώ είμαι πιο ξεκούραστη όταν κοιμάμαι από 11 - 12 το βράδυ έως 6 το πρωί (κ είναι αυτές οι ώρες που προτιμάω να κοιμάμαι, παρότι δεν το κάνω συχνά)
αλλά ο πιο γλυκός ύπνος τελείωνε πάντα με χαλαρό ξύπνημα το πρωί στο σπίτι, κατά τις 11 χωρίς σχολείο και χωρίς στρες, με μια σχετική ησυχία έξω
με ακαθόριστους ήχους πουλιών (από το δάσος απέναντι μας), τηλεόρασης, μουσικής κ με λίγη τύχη κάποια ωραία μυρωδιά (γλυκού, λολ) στην ατμόσφαιρα Slurp

τώρα εδώ που κάθομαι ακριβώς μπροστά στη βεράντα, μου έρχεται ένα αεράκι που μυρίζει ακριβώς όπως όταν είμαστε στη θάλασσα, με ξυπνάει και με χαλαρώνει ταυτόχρονα 

« Last Edit: August 31, 2007, 17:16:22 pm by meltemi » Logged
CyberCaesar

View Profile
« Reply #10 on: August 31, 2007, 17:26:14 pm »

Quote from: meltemi on August 31, 2007, 17:13:06 pm
θυμάμαι να κοιμάμαι σταθερά πολύ καλά σε μέρη μακριά από θάλασσα (πχ Πτολέ - αλλά εκεί δεν αντέχεται ο λιγνίτης  Tongue)

ελα τωρα μια χαρα ανετα κοιμασαι με το λιγνιτη. συνηθεια ειναι ολα. Cheesy

Παντως μια μελετη που χα δει παλιοτερα ελεγε οτι τον καλυτερο κ πιο ξεκουραστο υπνο τον κανεις 00-2 κ 4-6.

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
meltemi

View Profile WWW
« Reply #11 on: August 31, 2007, 17:34:30 pm »

χαχα..

Quote from: CyberCaesar on August 31, 2007, 17:26:14 pm

Παντως μια μελετη που χα δει παλιοτερα ελεγε οτι τον καλυτερο κ πιο ξεκουραστο υπνο τον κανεις 00-2 κ 4-6.

τον καλύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο τον κάνεις με τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου  Tongue τέλος όλα

πρέπει ν' αφήσω το σπίτι τώρα.. γεια
:- *

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: July 07, 2009, 17:30:07 pm »

υπερφτυάρι, I know
αλλά δεν έβρισκα καταλληλότερο

πόσες φορές σας έχει συμβέι, να έχει κολλήσει στα γρανάζια της διαδικασίας της αφύπνισης
χωρίς κάποιο ιδιαίτερο περιβαλλοντικό ερέθισμα (ούτε καν...χτεσινό), ένα επαναλαμβανόμενο tune?
(και μετά δεν το θυμάστε καν, η θυμάστε μόνο το ρυθμό αλλά το τραγούδι μένει απροσδιόριστο)

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=FBUeWcMA5ww" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FBUeWcMA5ww</a>

(this time round, it was easy to define)

pay close attention
Pages: [1] Go Up Print
Jump to: