• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:06:25 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:06:25 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 146
Total: 227
evax
Psychoktonos_
vajim
aachmet
tasos potsakis
nikol michalou
xristodoulou
EvP
faidonchatz
kostas1507
Petran25
jimalexoud
xarisagraf
agapi
Fotis Roukoutakis
tzortzis
Γιώργος Τσανακτσιίης
dimitire
Nekt
statiris
VengeX
eli_k
LambisTr
ggalamat
arafail
TheKingInTheNorth
thomaitheodosiadou
stolieras
ThanosKoutsoump
gourgaris
alexiosmara
κοτζακ
Cersei Tsoulannister
nikolihss
chris_p30
gianniss
redwolf
PanosPapaspirou
NickSpan
HlektrikhPatata
Guts
Joaakim
Thanos_gr
gkarapip
BB
ELEF
Saint_GR
Papalamprous humor
christina02
rigas_s
Paschalina.S
abiki
glavdakis
DimiTout
vevi
Ioannakoliou
sosak
George15
rafa98p
akpapako
pantoc
nikoskaza
Zoe06
koskyr
MASV
Eleniiii
Bill g
antontsiorvas
ellimoschou
gksp
elias_farhood
pave
bougatsa
hevidis3524
trelogauros7
gpapmtb
chrysa.tsilika
kpapama
kstavroulis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας  (Read 39759 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας
« Reply #165 on: September 14, 2007, 12:11:14 pm »

vasso μου γι'αυτούς ακριβώς τους λογους συζητάμε αυτό τον καιρό για τη φύλαξη (όχι αστυνόμευση) του Πανεπιστημίου.

Αν υπήρχαν φύλακες θα έβλεπαν ίσως την κλεψιά. Ούτε εμάς τους θιασώτες του ασύλου μας αρέσει να κλέβονται πράγματα από το πανεπιστήμιο.

Αλλά, πήγαινε σε μία πορεία και θα καταλάβεις γιατί ο μπάτσος χρησιμοποιείται για πολιτικούς σκοπούς μέσα στο πανεπιστήμιο. Όταν δεν θα αφήνουν οι κλούβες την πορεία να τερματίσει στο Πανεπιστήμιο, δηλ. τους φοιτητές να γυρίσουν στο φυσικό τους χώρο, και όταν θα σε καλέσουν στη γωνία για μια φιλική κουβεντουλα και για να ζητήσουν την ταυτότητά σου, αυτό θα σε κάνει να μας νιώσεις λίγο πιστεύω.

Χαρακτηριστικά να σου πώ ότι κάποιοι φίλοι μου εκείνο το βράδυ (πορεία ΔΕΘ) ήταν στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Η αλήθεια είναι πώς όταν άκουσα ότι μπήκανε τα ΜΑΤ στο Πανεπιστήμιο φοβήθηκα γι'αυτούς γιατί θα μπορούσαν να είχαν συλληφθεί χωρίς λόγο, όπως ο Παναγιωτάκης. Απλά επειδή είναι φοιτητές.

Αθάνατος
Guest
« Reply #166 on: September 14, 2007, 12:16:38 pm »

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=17109.msg334881#msg334881

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=17109.msg334906#msg334906

Quote from: Αθάνατος on September 14, 2007, 12:00:14 pm
Quote from: Αθάνατος on September 14, 2007, 11:44:54 am
Quote from: Αθάνατος on September 14, 2007, 11:41:42 am
http://to-adifago-kitos.com/

http://www.donotfeedtheenergybeast.com/
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #167 on: September 14, 2007, 13:39:50 pm »

Quote from: pandora on September 14, 2007, 12:11:14 pm
vasso μου γι'αυτούς ακριβώς τους λογους συζητάμε αυτό τον καιρό για τη φύλαξη (όχι αστυνόμευση) του Πανεπιστημίου.

Αν υπήρχαν φύλακες θα έβλεπαν ίσως την κλεψιά. Ούτε εμάς τους θιασώτες του ασύλου μας αρέσει να κλέβονται πράγματα από το πανεπιστήμιο.

Ξέχασα να προσθέσω κάτι. Σε μία από τις τελευταίες συνελεύσεις τμήματος δημιουργήθηκε μια επιτροπή η οποία θα αναλάβει να σχηματίσει προτάσεις για τη φύλαξη των χώρων του Πανεπιστημίου. (βλέπε νησίδα Βεργίνα και πρόσφατες κλοπές) Σε αυτήν την επιτροπή συμμετέχουν και καθηγητές και φοιτητές. Οι φοιτητές είχαν κάνει κάποιες προτάσεις, και περιμένουν τώρα την ανταπόκριση των καθηγητών για να ξεκινήσουν οι διεργασίες της επιτροπής, η οποία θα λειτουργούσε με συναντήσεις ώστε να συζητηθούν οι διάφορες προτεινόμενες λύσεις.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει αυτή η επιτροπή. Πάντως από την πλευρά των φοιτητών σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον.

Πιστεύω ότι θα ήταν καλό αυτή η επιτροπή να υπάρχει μόνιμα, και τα μέλη της φυσικά να ανανεώνονται. Έτσι θα μπορούσαν να συζητώνται άμεσα τα διάφορα προβήματα που προκύπτουν, στο πλαίσιο πάντα του αυτοδιοίκητου του Πανεπιστημίου.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #168 on: September 14, 2007, 13:44:47 pm »

Αν φοβάστε το άσυλο για τα πράγματά σας... η λύση είναι απλή:

Αφήστε laptop κτλ στο αμάξι αλλά παρκάρετε στην Αγ. Δημητρίου ή Γ' Σεπτεμβρίου. Εκεί δεν έχει άσυλο.

Θα σας ληστέψουν τουλάχιστον με 2x μεγαλύτερη βεβαιότητα απ' ότι μέσα στο πανεπιστήμιο, αλλά μετά θα μπορείτε να πάτε στην αστυνομία για να σας πει ότι δεν είστε ο μόνος και δε μπορεί να κάνει τίποτα. Πάντως θα είστε ασφαλής.

---
pmousoul
Guest
« Reply #169 on: September 14, 2007, 15:00:44 pm »

Καλό θα ήταν να αναφερθούν τα εξής γεγονότα :

1. Υπάρχουν τυπικά φύλακες, αλλά δεν βρίσκονται συνήθως στις θέσεις τους γιατί τα όργανα του Α.Π.Θ. και οι έχοντες την εξουσία αντί να ασκούν εξουσία και έλεγχο κάνουν προτάσεις για πανεπιστημιακή αστυνομία!

2. Πρόσφατα ο πρύτανης ζήτησε από το ΥΠΕΠΘ ενίσχυση του θεσμού των φυλάκων
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=17109.msg335629#msg335629
 αλλά πήρε τα...  Lips Sealed

3. Τέλος, έχει τύχει να είμαι στην κεντρική και να μπαίνουν μέσα στην βιβλιοθήκη δύο περίεργοι τύποι με σκοπό να κλέψουν. Εκείνη την στιγμή μπουκάρουν και δυο φύλακες οι οποίοι φαίνεται ότι τους γύρευαν... Λοιπόν οι φύλακες τους συνόδεψαν μέχρι να βγουν έξω από τον πανεπιστημιακό χώρο κάνοντάς τους τις "απαραίτητες συστάσεις" (λίγη αγριάδα δεν βλάπτει... Wink)!
pmousoul
Guest
« Reply #170 on: September 14, 2007, 15:18:00 pm »

Επίσης ξέχασα να παραθέσω το πιο σημαντικό γεγονός!

Κάθε χρόνο που γίνεται η ΔΕΘ τα αυτοκίνητα παρκάρουν στο πεζοδρόμιο κατά μήκος της Εγνατίας και μας κάνουν την ζωή δύσκολη. Να επισημάνω ότι αυτός ο χώρος είναι εκτός του ασύλου. Κάθε μέρα που περνάω περπατητός για να πάω κέντρο βλέπω και 2-3 αυτοκίνητα να έχουν σπασμένα τζάμια (κλοπές). Άρα την περίοδο που έχει ΔΕΘ είναι βέβαιο γεγονός ότι θα γίνουν κλοπές γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί!

Βέβαια εάν αναλογιστούμε ότι την ημέρα που ήρθε ο πρωθυπουργός είχε περίπου 2000 αστυνομικούς και τις επόμενες τίποτα - εξού και οι εκτός του ασύλου κλοπές - θα καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται...

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα...
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #171 on: September 14, 2007, 15:23:25 pm »

Δευτέρα βράδυ, κατά τις 11.30 μαθαίνω ότι βγήκαν τα αποτελέσματα του Λογισμού και πάω μαζί με άλλους 2 στο Πολυτεχνείο (από τη βιβλιοθήκη) για να τα δούμε. Στην κεντρική είσοδο μπροστά, απ' έξω, καθόταν ένας φύλακας. Πριν μπούμε μας λέει: τι έγινε παιδιά που πάτε; του εξηγούμε. "καλά από όλο το εργάσιμο ωράριο τώρα βρήκατε να έρθετε, μέσα στη νύχτα;" του λέμε ότι μέχρι τώρα διαβάζαμε και μας λέει εντάξει, πηγαίνετε, αφού διαβάζατε μέχρι τώρα καλό είναι.

Μέσα, τα πάντα φωτισμένα, οι εξώπορτες κλειδωμένες, δεν υπήρχε ψυχή, ούτε φοιτητής (λογικό βραδιάτικα) ούτε έξωπανεπιστημιακός (πρώτη φορά το είδα έτσι), και τα πάντα τόσο καθαρά που το πάτωμα γυάλιζε, στους τοίχους δεν υπήρχαν αφίσες, παρά μόνο στις εσοχές και εκεί άντε 1-2.
Δεν ξέρω, μου φάνηκε σαν να μπήκα σε αλλουνού Πανεπιστήμιο κ όχι στο δικό μου. Και μ' άρεσε πραγματικά η εικόνα. Έτσι θα ήθελα να είναι το Πανεπιστήμιο το βράδυ.

Το γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω σε ποιο άλλο τόπικ κολλάει και γιατί η ύπαρξη του φύλακα και το ενδιαφέρον του για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει βραδιάτικα πιστεύω έχουν σχέση.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #172 on: September 14, 2007, 15:39:20 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:57:27 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #173 on: September 14, 2007, 16:20:06 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:57:25 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #174 on: September 14, 2007, 16:26:05 pm »

Και να πούμε και το (κλασσικό πλέον) επιχείρημα ότι τα ποσοστά εγκληματικότητας "εξω" είναι ίδια με αυτά "μέσα". Άρα το άσυλο δεν λειτουργεί σαν εφαλτήριο για εγκληματικές συμπεριφορές.. Μια χαρά κλέβουν παντού.

Αθάνατε: Το quote μιας ιστοσελίδας δεν είναι επιχείρημα.
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #175 on: September 14, 2007, 17:20:10 pm »

Quote from: Juan on September 14, 2007, 13:44:47 pm
Αν φοβάστε το άσυλο για τα πράγματά σας... η λύση είναι απλή:

Αφήστε laptop κτλ στο αμάξι αλλά παρκάρετε στην Αγ. Δημητρίου ή Γ' Σεπτεμβρίου. Εκεί δεν έχει άσυλο.

Θα σας ληστέψουν τουλάχιστον με 2x μεγαλύτερη βεβαιότητα απ' ότι μέσα στο πανεπιστήμιο, αλλά μετά θα μπορείτε να πάτε στην αστυνομία για να σας πει ότι δεν είστε ο μόνος και δε μπορεί να κάνει τίποτα. Πάντως θα είστε ασφαλής.

---

Έλεος πια με την κινδυνολογία (wishful thinking βασικά) των αντιπάλων του ασύλου. ΕΞΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Όσο και αν τους πονάει αυτή η διαπίστωση

Κλέψανε λάπτοπ στα πανεπιστήμια και φταίει... το άσυλο. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε πούστη

Neuken in de keuken
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #176 on: September 14, 2007, 18:35:57 pm »

Quote from: vasso on September 14, 2007, 15:23:25 pm
Μέσα, τα πάντα φωτισμένα, οι εξώπορτες κλειδωμένες, δεν υπήρχε ψυχή, ούτε φοιτητής (λογικό βραδιάτικα) ούτε έξωπανεπιστημιακός (πρώτη φορά το είδα έτσι), και τα πάντα τόσο καθαρά που το πάτωμα γυάλιζε, στους τοίχους δεν υπήρχαν αφίσες, παρά μόνο στις εσοχές και εκεί άντε 1-2.
Δεν ξέρω, μου φάνηκε σαν να μπήκα σε αλλουνού Πανεπιστήμιο κ όχι στο δικό μου. Και μ' άρεσε πραγματικά η εικόνα. Έτσι θα ήθελα να είναι το Πανεπιστήμιο το βράδυ.

Που είναι το ωραίο σε αυτό ρε Βάσω..; Ένα αποστειρωμένο, άδειο από φοιτητές σε ώρες που δεν έχει μαθήματα πανεπιστήμιο..; Το πανεπιστήμιο που ονειρεύεσαι δλδ είναι ένα πανεπιστήμιο μόνο για μαθήματα και άντε καμιά βόλτα μετά το διάβασμα για να δούμε αν βγήκε κανας βαθμός..; Δε ξέρω σε σύγκριση με ποια εικόνα του Πολυτεχνείου τα είπες αυτά αλλά μάλλον γενικά θες να ζεις σε ένα κόσμο ρουτίνας, αποστειρωμένο στον οποίο ο καθένας έχει την "ησυχία" του και την "ασφάλεια" του..
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #177 on: September 14, 2007, 19:06:03 pm »

Αθανατε!!!

Quote from: Αθάνατος on September 14, 2007, 12:00:14 pm
Quote from: Αθάνατος on September 14, 2007, 11:44:54 am
Quote from: Αθάνατος on September 14, 2007, 11:41:42 am
http://to-adifago-kitos.com/

http://www.donotfeedtheenergybeast.com/

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #178 on: September 14, 2007, 20:30:07 pm »

Quote from: Greg.. on September 14, 2007, 18:35:57 pm
Quote from: vasso on September 14, 2007, 15:23:25 pm

Που είναι το ωραίο σε αυτό ρε Βάσω..; Ένα αποστειρωμένο, άδειο από φοιτητές σε ώρες που δεν έχει μαθήματα πανεπιστήμιο..; Το πανεπιστήμιο που ονειρεύεσαι δλδ είναι ένα πανεπιστήμιο μόνο για μαθήματα και άντε καμιά βόλτα μετά το διάβασμα για να δούμε αν βγήκε κανας βαθμός..; Δε ξέρω σε σύγκριση με ποια εικόνα του Πολυτεχνείου τα είπες αυτά αλλά μάλλον γενικά θες να ζεις σε ένα κόσμο ρουτίνας, αποστειρωμένο στον οποίο ο καθένας έχει την "ησυχία" του και την "ασφάλεια" του..

Φαντάζομαι ότι η Βάσω μιλούσε κυρίως για το γεγονός ότι α) δε φοβόταν να είναι εκεί βράδυ, β) το Πανεπιστήμιο ήταν καθαρό.

Πάντως κι εγώ θα συμφωνήσω ότι η πιο ωραία εικόνο για μένα θα ήταν το Πανεπιστήμιο να έχει ζωή ακόμη και το βράδυ, και να νιώθουν οι φοιτητές σαν στο σπίτι τους, ακόμη και τις βραδινές ή τις "μικρές" ώρες...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
aggalitsas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #179 on: September 14, 2007, 21:15:45 pm »

Quote from: corina on September 14, 2007, 20:30:07 pm

Πάντως κι εγώ θα συμφωνήσω ότι η πιο ωραία εικόνο για μένα θα ήταν το Πανεπιστήμιο να έχει ζωή ακόμη και το βράδυ, και να νιώθουν οι φοιτητές σαν στο σπίτι τους, ακόμη και τις βραδινές ή τις "μικρές" ώρες...
ναι πράγματι...
ειναι φορες που ειχαμε με τα παιδια εκπομπη στο σταθμο 1-3 και πηγαινα νωριτερα για να ανοιξω.Εκεινες τις στιγμες δεν ενιωθα κ ο πιο ασφαλης ανθρωπος... ανεβαινες τα σκαλια με κρυα καρδια. Η εικονα που περιεγραψε η vasso με τρομάζει... . οι βραδιές που  ειναι "νεκρο" το πανεπηστιμιο ειναι πολυ χαλια, δεν υπαρχει κανεις,  μονο αυτος ο φυλακας  που παριστανει τον κλειδοκρατωρα και μας μεταφερει τα παραπωνα του πρυτανη για το σταθμο και λέγοντας και ξαναλέγοντας  να προσέχουμε πανω και τονίζοντας οτι αυτος δεν ειναι ο superman.
Αυτο που λέει η corina ειναι λιγο δυσκολο... τι να κανεις στο πανεπστημιο το βραδυ? αντε πες οτι κανεις κατι μεχρι τι ωρα θα κατσεις? 1? 2? αντε 3 μετα? συμφωνω πάντως πως το πανεπηστιμιο δεν θελει φυλακες-αστυνομια  αλλα εμας.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 20 Go Up Print
Jump to: