• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:31:58 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:31:58 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 116
Total: 163
sigklitiki
miltan8
arisap
babis.o.sougias
aalmpanb
Deviate
Spyridon01101
mpizos
antontsiorvas
Ulmo
tasos gourd
Βασιλης
Yamal
Christina_R
Zaxarenia
maria.r
apol
Maximos7
anon
acolak
akoil
satsok
VaiosG
vastridam
leolam
Carot1456
soph553
kouf
Born_Confused
ELEF
sassi
gkyrodi
jimalexoud
HlektrikhPatata
iliaskou
noys
vpoug
Δημητρης Αξιμιωτης
chaniotism
andripappa
fpapat
thaliatsk
georgepana9
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας  (Read 39551 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας
« Reply #15 on: August 03, 2007, 17:46:33 pm »

Quote from: bot on August 03, 2007, 16:38:04 pm
Quote from: miss_elec on August 03, 2007, 16:24:55 pm
Δε με βρίσκει καθόλου αντίθετη η πρόταση για φύλαξη του πανεπιστημίου από άτομα που έχει μισθώσει το ίδιο για αυτό το σκοπό

υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις συμφωναω κι εγω

Δεν είμαι καθόλου σίγουρη για τις προθέσεις όσων κάνουν αυτή την κίνηση. Μόνο αγνές δεν είναι - αν συμπεριλάβουμε και την.."σύμπτωση" με το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Όσο για την..."αλητεία" των Πανεπιστημίων, αν σ'αυτήν συγκαταλέγονται άτομα όπως ο 19χρονος Παναγιωτάκης - γιατι σύμφωνα με την κρίση ιδιωτικών ή δημόσιων μπάτσων παιδάκια 19 χρονών με γυαλάκια είναι οι αλήτες - τότε, ναι, κι εγώ συγκαταλέγομαι στην αλητεία - και οι φίλοι μου, και πολλοί γνωστοί μου. Και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι γι'αυτό.

Το άσυλο είναι η διακίνηση ιδεών, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, χωρίς χαφιέδες πάνω από το κεφάλι σου, χωρίς περιφρούρηση. Αυτο το καταχράζονται διάφοροι. Οι κυβερνήσεις για τα πολιτικά τους ωφέλη, διάφορες ομάδες νεαρών περιθωριοποιημένων από την κοινωνία που βρίσκουν ως τρόπο αντίδρασης τη μολότωφ και τα σπασίματα, διάφορες ασθενείς ομάδες της κοινωνίας - τοξικομανείς κτλ. Αυτούς η ίδια η ακαδημαϊκή κοινότητα μόνο μπορεί να τους απομονώσει. Επιτυχημένες προσπάθειες έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας. Είπα μία περίπτωση παραπάνω.

Οι φύλακες που ήδη υπάρχουν δεν μας κάνουν? Δεν μπορούμε να ενισχύσουμε το ρόλο τους? Πρέπει να ονομάσουμε κάτι "αστυνομία" για να γίνει δουλειά ώστε να απομακρυνθούν κάποιοι άνθρωποι από το χώρο του Πανεπιστημίου, που συνήθως είναι εξωπανεπιστημιακά στοιχεία, όπως πχ ναρκομανείς?

Ποιά είναι η αλητεία του Πανεπιστημίου? οεο? Είναι αυτοί που περιέγραψα παραπάνω? Είναι οι καταληψίες? Ποιοί είναι? Εγώ όσους "καταληψίες" ξέρω, δεν έχουν κάνει τίποτα κακό, ίσα ίσα που με κινδυνο δικό τους; περιφρουρούσαν πορείες.

Ποιούς θα δέρνει η καινούρια αυτή αστυνομία? Όχι τίποτε άλλο, να ξέρουμε από τώρα.

Κάτω τα χέρια από το άσυλο ρε.

« Last Edit: August 03, 2007, 19:44:45 pm by pandora » Logged
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #16 on: August 03, 2007, 18:32:42 pm »

Quote from: pandora on August 03, 2007, 17:46:33 pm

εξωπανεπιστημιακά στοιχεία, όπως πχ ναρκομανείς?

γι αυτό θεωρώ τις απόψεις που κυκλοφορούν περί ασύλου θολές και επικίνδυνες.

Άμα δεν σας αρέσουν οι ναρκωμανείς δεσποινίς να αλλάξετε πλανήτη γιατί υπάρχουν παντού.

Αν δεν γουστάρετε μπάτσους πάνω απ το κεφάλι σας αλλά θέλετε κάποιον να σας προστατεύει απ τους πάσης φύσεως "ναρκωμανείς" και "εξωπανεπιστημιακά στοιχεία" μάλλον κάτι έχετε καταλάβει λάθος για την έννοια του ασύλου.

Άσυλο θα έπρεπε να σημαίνει παντελής έλλειψη κάθε καταστολής στο χώρο των πανεπιστημίων. Όπως βλέπετε αυτή λειτουργεί μια χαρά παρά τα κινδυνολογικά παραληρήματα που ακούμε κατά καιρούς για "τέλεση κακουργημάτων" και "εμπορεία ναρκωτικών" (σε βαθμό που μοιάζει πια σαν να προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους επίδοξους εγκληματίες να τα διαπράξουν, για να δικαιωθεί η επιχειρηματολογία τους).

'Οποιος γουστάρει ασφάλεια να γίνει ασφαλίτης. Τέλος

Neuken in de keuken
gtpp
Guest
« Reply #17 on: August 03, 2007, 18:39:48 pm »

Quote from: alexzlat on August 03, 2007, 18:32:42 pm

Molis ginw EYPas tha sou deixw egw... Grin
Καμένος

View Profile
« Reply #18 on: August 03, 2007, 18:52:13 pm »

Άμα δεν σας αρέσουν οι ναρκωμανείς δεσποινίς να αλλάξετε πλανήτη γιατί υπάρχουν παντού.

Δηλαδή εσένα σου αρέσουν? Σου αρέσουν και οι ληστές? Και οι διαρρήκτες? Και οι αλκοολικοί? Και οι δολοφόνοι?

Αν δε σου αρέσουν αλλαξε πλανήτη...

Αν δεν γουστάρετε μπάτσους πάνω απ το κεφάλι σας αλλά θέλετε κάποιον να σας προστατεύει απ τους πάσης φύσεως "ναρκωμανείς" και "εξωπανεπιστημιακά στοιχεία" μάλλον κάτι έχετε καταλάβει λάθος για την έννοια του ασύλου.

Άσυλο θα έπρεπε να σημαίνει παντελής έλλειψη κάθε καταστολής στο χώρο των πανεπιστημίων. Όπως βλέπετε αυτή λειτουργεί μια χαρά παρά τα κινδυνολογικά παραληρήματα που ακούμε κατά καιρούς για "τέλεση κακουργημάτων" και "εμπορεία ναρκωτικών" (σε βαθμό που μοιάζει πια σαν να προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους επίδοξους εγκληματίες να τα διαπράξουν, για να δικαιωθεί η επιχειρηματολογία τους).

Το ότι η μη καταστολή λειτουργεί μια χαρά δε σημαίνει ότι αν υπήρχε εκεί που έπρεπε δεν θα ήμασταν καλύτερα. Πχ στις καινούριες νησίδες που έκλεψαν 3-4 φορές στη σειρά χωρίς να ληφθεί κανένα μέτρο..

Εσύ δε γουστάρεις δηλαδή?? Είσαι ριψοκίνδυνος τύπος? Α ρε Μαγκαίβερ...
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #19 on: August 03, 2007, 19:05:17 pm »

Quote from: Καμένος on August 03, 2007, 18:52:13 pm

Δηλαδή εσένα σου αρέσουν? Σου αρέσουν και οι ληστές? Και οι διαρρήκτες? Και οι αλκοολικοί? Και οι δολοφόνοι?

Αν δε σου αρέσουν αλλαξε πλανήτη...

Το ότι η μη καταστολή λειτουργεί μια χαρά δε σημαίνει ότι αν υπήρχε εκεί που έπρεπε δεν θα ήμασταν καλύτερα. Πχ στις καινούριες νησίδες που έκλεψαν 3-4 φορές στη σειρά χωρίς να ληφθεί κανένα μέτρο..

Εσύ δε γουστάρεις δηλαδή?? Είσαι ριψοκίνδυνος τύπος? Α ρε Μαγκαίβερ...

Αμα νιώθεις ανασφαλής αγόρι μου και γουστάρεις καταστολή για να περνάς ανέμελα απ τα σκοτεινά σοκάκια το βράδυ, μην διαμαρτυρηθείς την επόμενη φορά που οι μπάτσοι θα ανοίξουν κεφάλια συναδέλφων (ή το δικό σου) γιατί αυτές είναι οι δυνάμεις καταστολής, καλύτερες δεν γίνονται.

Οι ειρωνείες σου είναι της πλάκας. Εγώ τουλάχιστον δεν περιδιαβαίνω τους δρόμους του πανεπιστημίου μουρμουρίζοντας "τσ, τσ, τσ, τι κατάσταση είναι αυτή, παντού ναρκωμανείς, πότε θα τους μαζέψει το κράτος να μην φοβόμαστε να γυρίσουμε στα σπίτια μας."

Καλά το λεγε το αφισάκι:

Ρουφιάνα κοινωνία, που όλο αναφωνείς: "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;"

Διάλεξε τι κοινωνία, και τι πανεπιστήμιο θέλεις. Ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν

Neuken in de keuken
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #20 on: August 03, 2007, 19:40:12 pm »

Δεν διαφωνώ κάπου, απόδειξη ότι δεν κατάλαβες ούτε λέξη από όσα έγραψα και έγραψες κάτι απλώς για να το γράψεις. Δεν με προστατεύει κανείς από τίποτα. Εγώ προστατεύω τον εαυτό μου από ότι θέλω εγώ,και δεν νομίζω να συμφώνησα κάπου για μπάτσους ή οποιαδήποτε μορφή μπατσοκρατίας στα πανεπιστήμια - αν δεν διάβασες καλά τα παραπάνω που έγραψα πάρε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά και ξαναδιάβαστα - και από κεί και πέρα δεν είπε κανείς ότι ο ναρκομανής είναι κακοποιός. Ο ναρκομανής πρέπει να απομακρυνθεί από τα παγκάκια του Πανεπιστημίου όπου κοιμάται γιατί δεν έχει σπίτι πιθανότατα και να μπεί σε κάποιο ίδρυμα απεξάρτησης (κρατική μέριμνα you know). Το ότι οι περισσότεροι πρεζάκηδες είναι άτομα που δεν είχαν κάν την ευκαιρία να σπουδάσουν γιατί είναι περιθωριακοί, και άρα είναι εξωπανεπιστημιακά στοιχεία αναγκαστικά, άμα θές αποδέξου το άμα θές μην το αποδέχεσαι. Είναι θέμα στατιστικής.
Αυτό για τα εξωπανεπιστημιακά στοιχεία ήταν προς απάντηση όσων μίλησαν για "αλητεία των Πανεπιστημίων". Ο νοών νοείτω και ο άνους ας...βαρέσει μύγες αν δεν καταλαβαίνει.

Τις απόψεις μου για τους ναρκομανείς τις έχω εκφράσει σε άλλο τόπικ :

Quote from: pandora on July 10, 2007, 20:15:58 pm
Quote from: Nessa NetMonster on July 10, 2007, 19:53:07 pm
Ούτε εξουσία έχουν ούτε είναι δικοί μου εχθροί. Δεν είναι πρόβλημά μου, όπως δεν είναι πρόβλημά μου το τζάνκι που σε κάποια γωνιά της πόλης έδειρε κάποιο μικρό για να του πάρει το κινητό.

Shocked

δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και το τζάνκι είναι πρόβλημά σου, γιατί εμείς όλοι συμβάλλουμε στο χάλι μιας κοινωνίας που οδηγεί κάποιους ανθρώπους εκεί. Και καλύτερα θα ταν σ'ένα κέντρο απεξάρτησης παρά κάπου που θα κλέβουν και θα μαχαιρώνουν κόσμο για να πάρουν τη δόση τους.

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=16468.msg323042#msg323042

ps ναι, εγώ φοβάμαι να με πλησιάσει κάποιος μέσα στο Πανεπιστήμιο στις 9 το βράδυ με μαχαίρι για να μου ζητήσει λεφτά για τη δόση του. Άλλος φοβάται να βρίσει τον κόσμο κατάμουτρα και προτιμά να το κάνει μέσω φόρουμ. Ο καθένας με τους φόβους του.
« Last Edit: August 03, 2007, 19:43:11 pm by pandora » Logged
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #21 on: August 03, 2007, 19:51:12 pm »

σας προσεγγίσανε πολλές φορές με αιχμηρό αντικείμενο για να σας ζητήσουν χρήματα στο πανεπιστήμιο δεσποινίς;

Προτιμάτε περιπολίες και πολιτοφυλακές για να νιώθετε ασφαλής ε; Σας καταλαβαίνω.

Τα ταξικά αντανακλαστικά του κάθε ανθρώπου αποκαλύπτονται κάποια στιγμή όσο και αν θέλει να τα κρύψει πίσω από πολιτικές θεωρητικολογίες και φλυαρίες.

Μην ανησυχείτε το κράτος σύντομα θα σας παρέχει όλα τα εχέγγυα που ζητάτε για να νιώθετε ασφαλής στον χώρο όπου σπουδάζετε και να ασχοληθείτε απρόσκοπτα με τον πολιτικό ακτιβισμό σας σε ανώδυνα θέματα όπως η οικολογία, τα συντονιστικά των καταλήψεων και όποια άλλη μαλακία τράβηξε κατά καιρούς το ενδιαφέρον σας.

Neuken in de keuken
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #22 on: August 03, 2007, 19:51:22 pm »

Quote from: alexzlat on August 03, 2007, 19:05:17 pm

Αμα νιώθεις ανασφαλής αγόρι μου και γουστάρεις καταστολή για να περνάς ανέμελα απ τα σκοτεινά σοκάκια το βράδυ, μην διαμαρτυρηθείς την επόμενη φορά που οι μπάτσοι θα ανοίξουν κεφάλια συναδέλφων (ή το δικό σου) γιατί αυτές είναι οι δυνάμεις καταστολής, καλύτερες δεν γίνονται.

Τρικυμία εν κρανίω (κενώ κρανίω μάλλον)

Δυνάμεις καταστολής = δυνάμεις αστυνομικές που χρησιμοποιεί η εκάστοτε κυβέρνηση για πολιτικούς σκοπούς - όπως πχ το σπάσιμο διαδηλώσεων, προβοκάτσιες κτλ κτλ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ε Τ Ι Κ Ο ΑΠΟ :
Φύλακας του Πολυτεχνείου (τον έχω γνωρίσει και από κοντά, μια χαρά κυριούλης είναι, μας αφήνει να κάνουμε και κανα παρτάκι στο αίθριο άμα λάχει Wink)

όσο για το ότι δεν μπορούν να γίνουν καλύτεροι οι μπάτσοι, ΖΗΤΩ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ. ΟΛΕ.
Σκατά όλοι, έτσι?? Cheesy

Άσχετο : ΜΟΥΣΙΟΠΟΥΛΕ ΘΕΕ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ NotWorthy NotWorthy
 wav wav
Κρίμα που δεν έχω το ηχητικό ντοκουμέντο από την εκλογή προέδρου - πρόσφατα - όπου αναρωτιόταν "πώς βλακωδώς βρε παιδί μου βγήκε αυτή η παραίτηση Μάργαρη στη δημοσιότητα".... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin - μας δουλεύει ο άνθρωπος συστηματικά.

Όχι άλλο κάρβουνο. Μολότωφ στα σωστά γραφεία  Cheesy Grin (οκ κακόγουστο αστείο).
« Last Edit: August 03, 2007, 19:58:53 pm by pandora » Logged
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #23 on: August 03, 2007, 19:57:01 pm »

Quote from: alexzlat on August 03, 2007, 19:51:12 pm
σας προσεγγίσανε πολλές φορές με αιχμηρό αντικείμενο για να σας ζητήσουν χρήματα στο πανεπιστήμιο δεσποινίς;

ναι. 1 φορά στο 4ο έτος
μήπως θέλεις και βίντεο?

Προτιμάτε περιπολίες και πολιτοφυλακές για να νιώθετε ασφαλής ε; Σας καταλαβαίνω.

όχι, τη βρίσκω κι έτσι. Για τους άλλους ενδιαφέρομαι πιό πολύ. Εγώ καραγουστάρω να δέρνομαι όλη μέρα με ναρκομανεις και πρεζάκηδες, από το να πάρω τηλ ας πούμε ένα φύλακα ή το 166

Τα ταξικά αντανακλαστικά του κάθε ανθρώπου αποκαλύπτονται κάποια στιγμή όσο και αν θέλει να τα κρύψει πίσω από πολιτικές θεωρητικολογίες και φλυαρίες.

Ναι. Είμαι καπιταλιστικό γουρούνι. Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα?

Μην ανησυχείτε το κράτος σύντομα θα σας παρέχει όλα τα εχέγγυα που ζητάτε για να νιώθετε ασφαλής στον χώρο όπου σπουδάζετε και να ασχοληθείτε απρόσκοπτα με τον πολιτικό ακτιβισμό σας σε ανώδυνα θέματα όπως η οικολογία, τα συντονιστικά των καταλήψεων και όποια άλλη μαλακία τράβηξε κατά καιρούς το ενδιαφέρον σας.

Τραβάς κανα ζόρι με το τί τραβάει εμένα το ενδιαφέρον μου? Άντε και ...δροσίσου ρε αγόρι μου. Οι παραλίες δυό βήματα είναι

Στις πορείες που δεν είχαμε κανένα προστάτη και καμιά πολιτοφυλακή δεν σε είδαμε μεγάλε προασπιστή του ασύλου, γιατί "διάβαζες" (αλά Χριστόδουλο)  και ασχολιόσουν με το ποιό.... ειναι μακρύτερο.

Σου έχω ξαναπέι κομμένα τα δεσποινίς.Να μου μιλάς όπως μιλάς στον Κάδο. Αυτό ξέρεις να κάνεις καλύτερα. Το βρισίδι.

zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #24 on: August 03, 2007, 20:00:04 pm »

Quote from: pandora on August 03, 2007, 19:51:22 pm

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ε Τ Ι Κ Ο ΑΠΟ :
Φύλακας του Πολυτεχνείου (τον έχω γνωρίσει και από κοντά, μια χαρά κυριούλης είναι, μας αφήνει να κάνουμε και κανα παρτάκι στο αίθριο άμα λάχει Wink)

όσο για το ότι δεν μπορούν να γίνουν καλύτεροι οι μπάτσοι, ΖΗΤΩ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ. ΟΛΕ.
Σκατά όλοι, έτσι?? Cheesy

Έχετε απόλυτο δίκιο. Τι μηδενιστικές αντιλήψεις είναι αυτές. Και η Ευρωπαϊκή ένωση μπορεί να αλλάξει και να προαγάγει την ένωση των λαών και των πολιτισμών, και ο καπιταλισμός μπορεί να δείξει ένα ανθρώπινο πρόσωπο και να λειτουργήσει υπέρ της ευημερίας των μαζών, με λίγη καλή θέληση και ο μπάτσος της γειτονιάς μπορεί να γίνει φίλος σου (αρκεί να είσαι λίγο ρουφιανάκος).

Τι με νοιάζει εμένα για τον φύλακα του Πολυτεχνείου και το πόσο καλός είναι. Εδώ μιλάμε για θεσμούς και μηχανισμούς κρατικής βίας. Μόνο το ότι φοβάστε τον ναρκομανή περισσότερο απ τον μπάτσο είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας σας. Απ τον μπάτσο, τον οποίο τόσο υστερικά απαιτείτε για την ασφάλειά σας, ποιός θα σας προστατεύσει;;

Neuken in de keuken
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #25 on: August 03, 2007, 20:02:13 pm »

Quote from: pandora on August 03, 2007, 19:57:01 pm

όχι, τη βρίσκω κι έτσι. Για τους άλλους ενδιαφέρομαι πιό πολύ. Εγώ καραγουστάρω να δέρνομαι όλη μέρα με ναρκομανεις και πρεζάκηδες, από το να πάρω τηλ ας πούμε ένα φύλακα ή το 166

τα λεγόμενά σας μιλάνε εύγλωττα για τις αντιλήψεις σας. Δεν χρειάζετε να τα σχολιάσω

Πάω μια βόλτα (θα πάρω όμως μαζί μου και τα αστεράκια μου, κυκλοφορούν πρεζάκια στο δρόμο)

Neuken in de keuken
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #26 on: August 03, 2007, 20:02:54 pm »

πλακα μας κανεις ρε αλεξ? γίνανε τα τζανκια και καλα παιδιά? αντε εμας τους άνδρες κλαιν αλλα τα κοριτσάκια ποιος τα προστατεύει?

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #27 on: August 03, 2007, 20:03:15 pm »

Quote from: alexzlat on August 03, 2007, 20:00:04 pm
Μόνο το ότι φοβάστε τον ναρκομανή περισσότερο απ τον μπάτσο είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας σας.

Αυτό σου είπα? Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot

Quote from: alexzlat on August 03, 2007, 20:00:04 pm
Απ τον μπάτσο, τον οποίο τόσο υστερικά απαιτείτε για την ασφάλειά σας, ποιός θα σας προστατεύσει;;

Ποιόν μπάτσο απαίτησα υστερικά και πού ? Διαβάζεις ή όχι αυτά που γράφονται? ή τζάμπα spam με βλακείες?
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #28 on: August 03, 2007, 20:09:00 pm »

Quote from: pandora on August 03, 2007, 19:51:22 pm

Τρικυμία εν κρανίω (κενώ κρανίω μάλλον)

Δυνάμεις καταστολής = δυνάμεις αστυνομικές που χρησιμοποιεί η εκάστοτε κυβέρνηση για πολιτικούς σκοπούς - όπως πχ το σπάσιμο διαδηλώσεων, προβοκάτσιες κτλ κτλ

Για να μην σχολιάσω πως αγνοείτε και τον ορισμό των δυνάμεων καταστολής. Δυνάμεις καταστολής είναι όλες οι δυνάμεις επιφορτισμένες με το να ασκούν την κρατική βία προς διατήρηση του κοινωνικού καθεστώτος. Άρα και η αστυνομία εξ ορισμού, ανεξαρτήτως του πόσο "ανθρώπινη" ή "εκσυγχρονισμένη" είναι.

Τα πολλά σμάηλη δεν προσφέρουν τίποτα σε εκφραστικότητα και πειστικότητα δεσποινίς. Φανερώνουν μάλλον το νηπιακό επίπεδο του συνομιλητή

Εσείς να φανταστώ θα θέλατε στα πανεπιστήμια λιγότερους ναρκομανείς και περισσότερους βιαστές ε; Grin

Neuken in de keuken
Καμένος

View Profile
« Reply #29 on: August 03, 2007, 22:30:28 pm »

Πραγματικα δεν αντιλαμβάνομαι.. Πώς η αστυνομία έγινε ΜΑΤ, οι βιαστές και οι εγκληματίες εξισώθηκαν με συναδέλφους μου που θα τους σπάσουν το κεφάλι...

Λές ότι οι δυνάμεις καταστολής είναι η αστυνομία που θα συλλάβει αυτόν που έβγαλε μαχαίρι.. Δυνάμεις καταστολής είναι και η δασοφυλακή που θα ασκήσει βία σε αυτόν που έβαλε γκαζάκια..??

Αγόρι μου αλεξ, έχει μπλέξει τα μπούτια σου.. και άσε τους ψευτοαναρχισμούς και τη ρουφιάνα κοινωνία στην άκρη. Μή μπερδεύεις τη καταστολή με την αστυνομευση.. Η αστυνόμευση θα πάψει να υπάρχει όταν όλοι σεβόμαστε τη ζωή του άλλου..

ΥΓ. Προφανώς και δεν λέω να υπάρχει αστυνομία μέσα στο πανεπιστήμιο. Αλλά πρέπει να υπάρξει κάτι.. Περισσότεροι φύλακες μήπως? Το πανεπιστήμιο είναι το σπίτι μας.. Εσένα αν σου έκλεβαν το σπίτι υποθέτω ότι θα υιοθετούσες την αναφώνηση της ρουφιάνας κοινωνίας ε??

« Last Edit: August 03, 2007, 22:34:09 pm by Καμένος » Logged
Pages: 1 [2] 3 4 ... 20 Go Up Print
Jump to: