• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:45:46 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:45:46 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 8
Guests: 107
Total: 115
gogolhs
sapounas
akoil
mixkats
Nikos.kouts
pipitsenko
Yamal
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επιλογή τομέα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Θεωρειτε το ηθελημενο χασιμο τομεα καλο η κακο?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Θεωρειτε το ηθελημενο χασιμο τομεα καλο η κακο?
Καλο - 25 (37.3%)
Κακο - 42 (62.7%)
Total Voters: 83

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Down Print
Author Topic: Θεωρειτε το ηθελημενο χασιμο τομεα καλο η κακο?  (Read 13291 times)
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
Re: Θεωρειτε το ηθελημενο χασιμο τομεα καλο η κακο?
« Reply #60 on: June 16, 2008, 22:03:24 pm »

Εγώ πάλι δε θα έλεγα ότι κέρδισα κάτι με τις καταλήψεις, μάλλον έχασα τα πάντα. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα!
    Η σχολή είναι 5ετής και φαντάζομαι ότι θα συμφωνείτε όλοι ότι είναι αδύνατον ακόμα και για έναν φοιτητή υψηλού επιπέδου (όχι υπερ-υψηλού) να την τελειώσει όπως πρέπει στον προβλεπόμενο χρόνο! Αυτό από μόνο του σημαίνει πως κάτι πάει στραβά εδώ! Δηλαδή στο MIT πώς προλαβαίνουν να την ψάξουν τη σχολή τους σε 4 χρόνια;
    Κάτι πολύ στραβό συμβαίνει στο Ελληνικό πανεπιστήμιο, για αυτό όσο πιο γρήγορα εγκαταλέιψουμε το πλοίο που βουλιάζει τόσο καλύτερα...

Ουδέν Σχόλιον!
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #61 on: June 16, 2008, 22:10:19 pm »

χωρις να τα θεωρω ξεχωριστά θέματα,αλλά ίσως και αλληλένδετα,υπάρχουν προτάσεις και εδώ
οποτε καλο ειναι να μη ξεφεύγετε στο παρον...

tu/e
papajim
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #62 on: June 16, 2008, 22:44:26 pm »

Λοιπόν όποιος είναι στο δίλημμα ας δώσει βάση στο τί πρέπει να κάνει για να το ξεκαθαρίσει:
α) Αν είσαι αγοράκι:
Τσεκάρεις τί λένε τα 2 από κάτω σου έτη σε γκομενες. Προφανώς για να το τσεκάρεις πας σε μαθήματα φωτιά. Μαθήματα φωτιά είναι αυτά που διεξάγονται απογευματινές προς βραδινές ώρες, τότε δηλαδή που πολλές είναι ντυμένες για να βγούνε απ' ευθειάς. Κάποια ενδεικτικά μαθήματα: άλγεβρα(κεχαγιάς), σχέδιο, ενεργειακή 1(ασκήσεις) κτλ
Παίρνουμε σαν δεδομένο ότι έχεις τσεκάρει τί παίζει στο έτος σου, οπότε η επιλογή να πάρεις τομέα ή όχι είναι σχετικά εύκολη. Εδώ βέβαια προκύπτει ένα πρόσθετο ζήτημα, το αν τα γκομενάκια του έτους σου, διαλέγουν τομέα ίδιο με εσένα(το αν παίρνουν τομέα ή όχι  μην το ψάχνεις, την έχω κάνει εγώ την έρευνα για σένα και οι περισσότερες δεν μένουν πίσω, το "γιατί" θα αναλυθεί σύντομα στο β σκέλος). Η απάντηση στο προκύπτον ζήτημα δίνεται εύκολα: παίρνεις τον ίδιο τομέα με τις περισσότερες, ή μ αυτές που σ αρέσουν περισσότερο, ανάλογα δηλαδή αν είσαι της ποσότητας ή της ποιότητας.
β) Αν είσαι κοριτσάκι:
Δεν σ αρέσουν οι μικρότεροι οπότε δεν υπάρχει λόγος να "χάσεις τομέα". Αν μπορούσες θα έπαιρνες και τομέα, ένα ή δύο χρόνια πιο νωρίς για να είσαι με μεγαλύτερους που σου γυάλισαν.

Συγκρίνοντας τους γρήγορους γύρους των Prost, Piquet κλπ με αυτόν του Senna ήταν σαν να βλέπεις φωτογραφίες και μετά έναν πίνακα του Michelangelo
ikoufis
Veteran

View Profile WWW
« Reply #63 on: June 16, 2008, 22:48:38 pm »

Με καθαρά επιστημονικά κριτήρια ο papajim Tongue Tongue
Bgenopoulos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

needed

View Profile
« Reply #64 on: June 16, 2008, 22:53:42 pm »

Θεωρειτε το ηθελημενο χασιμο τομεα καλο η κακο?

KAKO!!!!!!

Μπατσοι-Ταξιτζιδες-Γιατροι.

Ολα τα αρχιδια δουλευουνε μαζι.
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: June 17, 2008, 00:50:18 am »

Τι βλακείες ρε papajim. Στο 18-24 τα διάβασες?

It's alright
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #66 on: June 17, 2008, 01:02:09 am »

Papajim είσαι πολύ πίσω, εγώ άλλαξα σχολή για ανάλογα διλήμματα  Grin

(καλά μη βαράτε, μαλακία έκανα το ξέρω)

pay close attention
Kaizer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #67 on: June 17, 2008, 01:17:17 am »

Το να χασεις επιτηδες τομεα ειναι οτι χειροτερο κατεμε...
Πιστευω οχι μονο πρεπει να παρεις τομεα,αλλα πρεπει να δινεις ΟΛΑ τα μαθηματα του τομεα,και μερικα παλια.
Αμα μιλας για τωρα,εχεις 2 εξεταστικες μπροστα σου. Διαβασε μερικα ευκολα ,για να παρεις σιγουρα τομεα,και μερικα βασικα που ομως εχουνε σχεση με τον τομεα σου(Λογισμο 2,Κυκλωματα,etc etc.)

Ασε που πιστευω οτι αμα πεις απτο καλοκαιρι,ας χασω τομεα δεν πειραζει για να περασω παλια,θα χαλαρωσεις και θα σου βγει σε πολυ κακο...

Και σορρυ,αλλα να χασεις τομεα για να καθησεις να περασεις Φυσικες,Σχεδιο ,C, και ξερω εγω τι,φυσικα και δεν αξιζει.
papajim
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: June 17, 2008, 13:49:21 pm »

Quote from: bjork on June 17, 2008, 00:50:18 am
Τι βλακείες ρε papajim. Στο 18-24 τα διάβασες?
try cosmopolitan

Συγκρίνοντας τους γρήγορους γύρους των Prost, Piquet κλπ με αυτόν του Senna ήταν σαν να βλέπεις φωτογραφίες και μετά έναν πίνακα του Michelangelo
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #69 on: June 17, 2008, 14:23:50 pm »

Quote from: #KronokiD# on June 16, 2008, 22:03:24 pm
    Εγώ πάλι δε θα έλεγα ότι κέρδισα κάτι με τις καταλήψεις, μάλλον έχασα τα πάντα. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα!
    Η σχολή είναι 5ετής και φαντάζομαι ότι θα συμφωνείτε όλοι ότι είναι αδύνατον ακόμα και για έναν φοιτητή υψηλού επιπέδου (όχι υπερ-υψηλού) να την τελειώσει όπως πρέπει στον προβλεπόμενο χρόνο! Αυτό από μόνο του σημαίνει πως κάτι πάει στραβά εδώ! Δηλαδή στο MIT πώς προλαβαίνουν να την ψάξουν τη σχολή τους σε 4 χρόνια;
    Κάτι πολύ στραβό συμβαίνει στο Ελληνικό πανεπιστήμιο, για αυτό όσο πιο γρήγορα εγκαταλέιψουμε το πλοίο που βουλιάζει τόσο καλύτερα...

μεγάλη κουβέντα όντως, αλλά κ εγώ στα ίδια συμπεράσματα κατέληξα.Επίσης κατέληξα ότι τελικά δεν μου α΄ρεσει το ελληνικό πανεπιστήμιο, γιατί όλα γι αυτό αποτελούν μεγάλες κουβέντες.Τίποτα να μη γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά:μεγάλες κουβέντες = αργοπορημένες λύσεις ή καθόλου λύσεις, ή τροφοδοσία άλλων μεγάλων κουβέντων ( με το ίδιο περιεχόμενο!).Αλλά ας μην πιάσω καλύτερα την κουβέντα μηπως μεγαλώσει κ άλλο και χασω το στόχο (εξεταστική)   Cheesy Cheesy   Tongue

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #70 on: June 17, 2008, 14:34:30 pm »

Εγω εχω να πω το εξης. Ευκολο ειναι να λεμε οτι φταιει παντα καποιος αλλος. Αλλα το θεμα ειναι, οτι ο αλλος πολυ δυσκολα θα αλλαξει, ειτε ειναι πανεπιστημιο, ειτε κρατος ή κοινωνια. Προσπαθουμε να αλλαξει, αλλα αυτο δεν γινεται εν μια νυκτι. Εως τοτε και δεδομενης της καταστασης, αυτο που πρεπει να κανει ο καθενας ειναι να προσπαθει οσο μπορει να ανταπροκριθει καλυτερα. Δεν ξερω για ΜΙΤ, αλλα ειμαι πεπεισμενος πλεον, μετα απο πολυ ψαξιμο στο εξωτερικο, οτι το διπλωμα μας εξω μετραει πολυ, για αυτο μην το σνομπαρετε. Προσπαθηστε να παρετε οσες περισσοτερες γνωσεις μπορειτε, που στην τελικη, κανεις καθηγητης δεν προκειται να σας τις φυτεψει στο κεφαλι.

Οσον αφορα το χασιμο τομεα ή οχι, θεωρω οτι ειναι θεμα του καθενος. Ακομη κι αν το βγαζει τον τομεα αλλα με πολλα χρωστουμενα, ειτε κατσει 1 χρονο λογο ηθελημενης απωλειας τομεα ή μπει κανονικα στον τομεα, τον ιδιο χρονο θα κανει. Η μονη διαφορα ειναι οτι αν χασει τομεα, θα εχει εναν μπαμπουλα που θα τον αναγκαζει να διαβαζει, αλλα σε αυτη την περιπτωση ειναι απλα θεμα χαρακτηρα, αν καποιος γουσταρει τους μπαμπουλες ή οχι. Αντιθετα αν παρει τομεα, εχει ισως την δυνατοτητα να τελειωσει και 1 εξαμηνο νωριτερα.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #71 on: June 17, 2008, 17:36:19 pm »

βαριέμαι, και συγγνώμη γι αυτό, να διαβάσω αυτή τη στιγμή πέντε σελίδες, αλλά επειδή βλέπω πως το θέμα είναι παλιό θέλω να προλάβω να πω τη γνώμη μου Tongue (γιατί όλοι έχουμε από μια ΝΑ με το συμπάθειο)...

αν ειπώθηκε ήδη, θεωρείστε την απάντησή μου ως ένα +1...

η προσωπική μου γνώμη είναι να πιεστείς να πάρεις οπωδήποτε τομέα με οποιοδήποτε κόστος...

ΑΛΛΑ!!!

αφού τον καβατζώσεις και πλέον νοιώσεις ήσυχος, βέβαιος και κατοχυρωμένος, αν δεν νοιώθεις έτοιμος να συνεχίσεις, μην τον παρακολουθείς καθόλου, διάβασε παλιότερα μαθήματα, αναπλήρωσε τα κενά σου, εντρύφησε στα ενδιαφέροντα σου, βάθυνε τη κατανόηση σου στα πεδία που σε ενδιαφέρουν, σου είναι χρήσιμα και θα σου εξασφαλίσουν μια ομαλή και αποδοτική συνέχεια μετέπειτα στον τομέα....κι άσε τον τομέα για του χρόνου...

αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο αυτό της ψυχικής ηρεμίας και ελευθερίας επιλογών...διότι αν κάποια στιγμή νοιώσεις έτοιμος κι αποφασίσεις να speedareis, μπορείς να "τρέξεις" (όχι εις βάρος της γνώσης βέβαια) στο τομέα, αλλά δεν μπορείς να τρέξεις όταν βρίσκεσαι στον περίφημο "κενό" τομέα, σε αυτή τη περίπτωση δέχεσαι νομοτελειακά έναν επιπλέον χρόνο σπουδών,,,τον οποίο μπορεί να κάνεις ούτως ή άλλως, αλλά να το κάνεις από επιλογή δική σου! μια επιλογή που θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάξεις, κι όχι μια επιλογή που θα κάνεις εφάπαξ τον φεβρουάριο και τον ιούνιο μπορεί να έχεις μετανοιώσει...

από την άλλη, εάν πάρεις τομέα, αλλά πας με τη λογική ότι του χρόνου ασχολούμαι κανονικά με τον τομέα μου, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο ψυχολογικά αν το θελήσεις να αλλάξεις τομέα...θα έχεις λάβει μια έστω επιφανειακή γνώση του τομέα σου και θα μπορείς με περισσότερη ασφάλεια να επιλέξεις, αλλά δεν θα έχεις χάσει κι ένα χρόνο ήδη,,, φαντάσου όμως ξέρω γω...να τον αφήσεις για του χρόνου, του χρόνου να πάρεις με το καλό τομέα, και μετά να διαπιστώσεις ότι αυτός ο τομέας δεν σε ικανοποιεί!
αυτό είναι κάπως ιξτριμ, αλλά μην το βλέπεις ως μια απίθανη περίπτωση...

τέλος σκέψου τη περίπτωση που γίνεται μια στραβή, ένα παραπάτημα, και για ένα μάθημα, χάσεις και πάλι τομέα...μαλακία δεν θα ναι; και είναι πολύ συχνό φαινόμενο όσοι αφήνουν εσκεμμένα τομέα, για να καλύψουν κενά, μετά να νοιώθουν ότι έχουν μεγάλο περιθώριο χρόνου,,,και να χαλαρώνουν ελεεινά, και ο χρόνος να περνά, και μετά να τρέχουν και να μην φθάνουν...

γενικά έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι που αφήνουν εσκεμμένα τομέα, δεν κάνουν όσα έλεγαν ότι θα κάνουν αφήνοντας τον τομέα, παρά χρησιμοποιούσαν διάφορα επιχειρήματα ως πρόσχημα για να αφήσουν τον τομέα και να μην αγχωθούν να τον περάσουν όταν ήταν η ώρα, ή να μην χρεωθούν μια ψυχολογική αποτυχία που θα τους βάρυνε μετά...έτσι έλεγαν ότι το κάνουν για να διαβάσουν να καλύψουν κενά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά τελικά, ελάχιστα έκαναν, και του χρόνου έμπαιναν στο τομέα (αν έμπαιναν) με ελάχιστα περισσότερες αξιώσεις συγκριτικά με τη θυσία που έκαναν...(και είναι θυσία, ακόμα κι αν κάθεσαι - ή μάλλον πολύ περισσότερο αν κάθεσαι! - για ένα χρόνο...κι όποιος έχει χάσει τομέα, το ξέρει πολύ καλά)

αντίθετα, τα περισσότερα παιδιά που έπαιρναν τομέα κανονικά, έστω με 10 μαθήματα (για τη δικιά μου τη φουρνιά)...και μετά μέσα στο τομέα, κάλυπταν τα κενά τους, ασχολούμενοι λίγο ή και καθόλου με τον τομέα τον πρώτο χρόνο, τα πήγαν πολύ καλύτερα συνολικά στις σπουδές τους!

τέλος, αν θελήσεις να συμμετάσχεις σε κάποιο πρόγραμμα erasmus, στον έναν χρόνο, θα πρέπει να προσθέσεις κι άλλο ένα εξάμηνο, το οποίο στην περίπτωση που έχεις τομέα, θα είναι πιο μικρή απώλεια, από την περίπτωση που έχεις αφήσει πίσω ένα χρόνο και τον τομέα...φυσικά κι εδώ τίθεται πάλι το θέμα των επιλογών όπως το σχολίασα πιο πάνω...

όλα αυτά βέβαια, τα λέω σε τελείως θεωρητικό επίπεδο, μιας και ποτέ δεν πήρα κι ούτε πρόκειται να πάρω τομέα! αλλά έχοντας υπάρξει 4 χρόνια μέσα στο τμήμα, τώρα καλή ώρα θα έκλεινα το 5ο μου, έχουν δει πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου, όπως και των περισσότερων μας άλλωστε, οπότε πιστεύω πως οι κρίσεις μου είναι σχετικά ασφαλείς...

και βλέπεις πολύ συχνά αναφέρω στο μνμ μου το θέμα της ψυχολογίας... το χάσιμο τομέα, είτε εσκεμμένο είτε όχι, κάποια στιγμή νομοτελειακά θα σου ρίξει τη ψυχολογία...ενίοτε άσχημα...αυτή η στασιμότητα "σκοτώνει"...ανάλογα με το ποιος είσαι,,,μπορεί να το αντιμετωπίσεις καλά...μπορεί και όχι (εκεί να δεις πάρτυ...)...σε κάθε περίπτωση όμως, δεν πιστεύω πως χρειάζεται να βάζουμε τον ευατό μας σε άσκοπες δοκιμασίες...

αυτά από εμένα! Smiley

ixic_
« Last Edit: June 17, 2008, 17:53:45 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
pitsa

who cares....

View Profile
« Reply #72 on: June 24, 2008, 21:19:07 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on June 17, 2008, 01:02:09 am
Papajim είσαι πολύ πίσω, εγώ άλλαξα σχολή για ανάλογα διλήμματα  Grin

(καλά μη βαράτε, μαλακία έκανα το ξέρω)

εγώ δε βαράω........σε καταλαβαίνω... Embarrassed Embarrassed Embarrassed

μαλακία λέμεεεεεεεεεε!!!

everything will be ok in the end. if it's not ok,it's not the end..
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #73 on: June 24, 2008, 22:00:15 pm »

γιατί μαλακία?

It's alright
pitsa

who cares....

View Profile
« Reply #74 on: June 25, 2008, 12:58:49 pm »

θα σου δώσω μόνο ένα νούμερο........  6.......

everything will be ok in the end. if it's not ok,it's not the end..
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 Go Up Print
Jump to: