• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:26:27 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 07:26:27 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9958
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 6
Guests: 105
Total: 111
Vgs
sigklitiki
pipitsenko
bsp
Xris
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Αλλαγή Λογότυπου by Margaris
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Αλλαγή Λογότυπου by Margaris  (Read 6483 times)
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
Αλλαγή Λογότυπου by Margaris
« on: June 12, 2005, 15:42:32 pm »

From: Nikos I. Margaris <margaris@eng.auth.gr>
Reply-To: margaris@eng.auth.gr, Electroauth <electroauth@genesis.ee.auth.gr>
To: electroauth@genesis.ee.auth.gr
Date: Jun 12, 2005 1:08 PM
Subject: [Electroauth] ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΗΜΜΥ.gr
--------------------------------

Ο δικτυακός τόπος ΤΗΜΜΥ.gr φέρει το λογότυπο του ΤΗΜΜΥ και δίνει την εντύπωση επίσημου τόπου του ΤΗΜΜΥ, ενώ πρόκειται για πρωτοβουλία κάποιων φοιτητών.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους υπεύθυνους του ΤΗΜΜΥ.gr να αλλάξουν το λογότυπό τους, ώστε να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Κατά τα άλλα θεωρώ το THMMY.gr άψογο και θα ήθελα να συγχαρώ αυτούς που το κατασκεύασαν, αλλά και τα μέλη του.

Φιλάκια στη Michelle. Στον Καλλισθένη θα απαντήσω με ένα σκληρό ανέκδοτο, όταν βρω τον χρόνο.

Στη διάθεσή σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε. 

Νίκος Ι. Μάργαρης

Electroauth mailing list
Electroauth@genesis.ee.auth.gr
http://genesis.ee.auth.gr/mailman/listinfo/electroauth

Λοιπον τι λετε??
Εγω συμφωνω οτι πρεπει να προστεθει ενα "Φοιτητων" στον τιτλο του φορουμ !
αλλα ο τιτλος ΗΜΜΥ να παραμεινει.

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Απ: Αλλαγή Λογότυπου by Margaris
« Reply #1 on: June 12, 2005, 16:36:04 pm »

off-topic: Φιλακια κι απο μένα! Grin Grin

www.e-steki.gr
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Re: Αλλαγή Λογότυπου by Margaris
« Reply #2 on: June 12, 2005, 16:54:52 pm »

Πέρα από την πλάκα, έχω δύο πράγματα να πω:
1ον) Έχει ένα δίκιο, δεν είναι δα και τραγικό να το κάνουμε Φοιτητών ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και δε νομίζω να πειράζει κανέναν.
2ον) Όπως ήταν ήδη γνωστό ο κ. Μάργαρης, ή πλέον ο κύριος πρόεδρος διαβάζει τα μην. του forum μας! Θα ήταν ωραίο και να συμμετέχει είτε άμεσα είτε έμμεσα όπως ήδη άρχισε να γίνεται με τα μηνύματα του στη λίστα. Όλα αυτά είναι θετικά, βλέπω να αρχίζει σιγά σιγά να ανοίγεται δίαυλος επικοινωνίας με καθηγητές για τα προβλήματα της σχολής. Προτείνω με την ευκαιρία και της αλλαγής του Προέδρου κάθε έτος να κάνει μία λίστα θεμάτων προς συζήτηση και αναθεώρηση απόψεων σχετικά με αυτά και να τα συζητήσει με τον κ. Μάργαρη. Έχουμε πολλά να πούμε!!
@Michelle: Λες να σε περάσει τελικά Κυκλώματα Ι  Grin Σε συμπαθεί από ότι φαίνεται... Wink
aliakmwn
Guest
« Reply #3 on: June 12, 2005, 17:28:10 pm »

Η θεση ειναι σαφης και κατ' εμε απολυτα σωστη. Η εντυπωση που δημιουργειται ειναι πως προκειται για ενα επισημο οργανο του τμηματος...

Μια προταση ειναι να μπει στο λογοτυπο η λεξη "ΦΟΙΤΗΤΩΝ του τμηματος" και αμεσως απο κατω ενα μηνυμα που να φερει τη λεξη "ανεπισημος"...

Εγω παντως προτεινα να μεταφερθουμε εκει. Οχι απλη μεταφορα στον server genesis, αλλα εγκαταλειψη του παροντος forum και δουλεια απο ολους μας για την αναπτυξη του επισημου.
Cyberkat
Guest
« Reply #4 on: June 12, 2005, 18:35:44 pm »

Εγω παντως προτεινα να μεταφερθουμε εκει. Οχι απλη μεταφορα στον server genesis, αλλα εγκαταλειψη του παροντος forum και δουλεια απο ολους μας για την αναπτυξη του επισημου
Κατά καιρούς επανέρχεται το θέμα της κατάργησης αυτού του forum προς χάριν του άλλου, της κατάργησης της λίστας για την ανάδειξη του επίσημου forum κλπ. Προσωπικά διαφωνώ καθέτως και με τις δύο. Η φύση των forum και των λιστών είναι τέτοια ώστε επιβιώνουν μόνο αυτά τα οποία προτιμάει ο κόσμος, εν προκειμένω οι φοιτητές του ΤΗΜΜΥ. Τώρα αν για χ,ψ λόγους το επίσημο forum είναι νεκρό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αναστήσουμε δια της βίας. Να προσπαθήσουμε να το αναμορφώσουμε ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη δημοτικότητα ναι, αλλά όχι έτσι. Όσο για το λογότυπο, συμφωνώ με την προσθήκη της λέξης φοιτητών αλλά όχι της λέξης ανεπίσημο. Εξάλλου πρόκειται για το επίσημο forum των φοιτητών του τμήματος, άσχετα αν το τμήμα το θεωρεί ανεπίσημο.
gfloros
Guest
« Reply #5 on: June 12, 2005, 19:49:34 pm »

Το θέμα του forum θα συζητήσει η διαχείρηση με το πρόεδρο (κ. Μάργαρη) στο άμεσο μέλλον. Καλό θα είναι λοιπόν όλα τα μέλη να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με το δικτυακό αυτό τόπο, αλλά και τα οράματά τους για την οποιαδήποτε εξέλιξη του χώρου αυτού σε κάτι άλλο. Προσωπικά νιώθω περήφανος που η εθελοντική προσπάθεια κάποιων φοιτητών εκτιμάται. Ας πάρουμε λοιπόν όλοι θέση. Ας ακουστούν οι απόψεις όλων.
Η εγκατάλειψη aliakmwn είναι εύκολη λέξη να την πει κανείς. Εγώ πάντως θα δυσκολευτώ να την κάνω πράξη. Βλέπεις κοπιάσαμε να το κάνουμε δεν είναι εύκολο να το εγκαταλείψουμε. Όχι πως δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αλλά λέω και εγώ το παραπονό μου. Η συζήτηση είναι ανοικτή. Το forum δεν λειτουργεί χωρίς τα μέλη του. Ζητάμε λοιπόν την άποψη των μελλών για το μέλλον του.
Περιμένω απόψεις και θα εκφράσω και τη δικιά μου συν τω χρόνω...
Φιλικά,
Flo
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #6 on: June 12, 2005, 20:15:48 pm »

@Alexkasgr:
1. Δεν θα ηταν όμως λιγο ασχημο το ΦΗΜΜΥ? Φιμωμα μου θυμίζει! Grin
2. Θα ήταν άδικο να με περναγε κυκλώματα γιατι εγραψα χάλια και μου αξίζει να κοπω.

www.e-steki.gr
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #7 on: June 12, 2005, 20:21:42 pm »

Κατά καιρούς επανέρχεται το θέμα της κατάργησης αυτού του forum προς χάριν του άλλου, της κατάργησης της λίστας για την ανάδειξη του επίσημου forum κλπ. Προσωπικά διαφωνώ καθέτως και με τις δύο. Η φύση των forum και των λιστών είναι τέτοια ώστε επιβιώνουν μόνο αυτά τα οποία προτιμάει ο κόσμος, εν προκειμένω οι φοιτητές του ΤΗΜΜΥ. Τώρα αν για χ,ψ λόγους το επίσημο forum είναι νεκρό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αναστήσουμε δια της βίας. Να προσπαθήσουμε να το αναμορφώσουμε ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη δημοτικότητα ναι, αλλά όχι έτσι. Όσο για το λογότυπο, συμφωνώ με την προσθήκη της λέξης φοιτητών αλλά όχι της λέξης ανεπίσημο. Εξάλλου πρόκειται για το επίσημο forum των φοιτητών του τμήματος, άσχετα αν το τμήμα το θεωρεί ανεπίσημο.
Η παρέμβαση του κ. Μάργαρη γίνεται σε σωστή βάση. Ανεξάρτητα από τον επίσημο ή ανεπίσημο χαρακτήρα του φόρουμ, ο χώρος αυτός έχει για διάφορους λόγους αποκτήσει μία δυναμική την οποία δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Κατερίνα. Το φόρουμ να παραμείνει ως έχει και ένα "φοιτητών" στον τίτλο είναι αρκετό. Άντε και πιθανόν να φύγει και το λογότυπο του Α.Π.Θ. που αχνοφαίνεται στο φόντο (ή κάνω λάθος;).
« Last Edit: June 12, 2005, 20:24:17 pm by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #8 on: June 12, 2005, 20:34:37 pm »

βλέπω να αρχίζει σιγά σιγά να ανοίγεται δίαυλος επικοινωνίας με καθηγητές για τα προβλήματα της σχολή

ανοίχτηκε...κι αυτό είναι πολύ σημαντικό...το θέμα είναι ...θα διατηρηθει?! ή είναι απλά μια σειρά "προγραμματικών δηλώσεων" για να δημιουργηθούν κάποιες καλές εντυπώσεις και πάπαλα...
θα γίνει όντως συζήτηση όπως λέει στο μέλλον ο κ. μάργαρης;!

Εξάλλου πρόκειται για το επίσημο forum των φοιτητών του τμήματος, άσχετα αν το τμήμα το θεωρεί ανεπίσημο.

επίσημο είναι ένα φόρουμ όταν ανήκει σε αυτόν τον οποίο υποτίθεται πως εκπροσωπεί...
άρα επίσημο φόρουμ του τμήματος ΔΕΝ είναι (το "των φοιτητών του" μάλλον το βαλες καταλάθος)....άσχετα αν σε δραστηριότητα αφήνει χιλιόμετρα πίσω το επίσημο...

Εγω παντως προτεινα να μεταφερθουμε εκει. Οχι απλη μεταφορα στον server genesis, αλλα εγκαταλειψη του παροντος forum και δουλεια απο ολους μας για την αναπτυξη του επισημου.

εγώ ο ίδιος πολλές φορές ρώτησα γιατί έχουμε δύο φόρουμ...
αλλά τώρα το θέμα που τίθεται είναι πως θα συνεχίσει η λειτουργεία του παρόντος....κι όχι αν είναι να το καταργήσουμε ή οχι...

μετά από μερικά σχολιάκια...
και δύο προτασούλες...

1)πρώτον ως φοιτητές του τημμυ και κατ επέκταση του αριστοτελείου....έχουμε πιστεύω κάθε δικαίωμα ως αναγνωριστικό μας και διακριτικό μας να χρησιμοποιούμε το λογότυπο του απθ....
πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο οι διοικητικές αρχές και το εκπαιδευτικό προσωπικό....αλλά και (αν όχι πάνω από όλα) οι φοιτητές του...

άρα θεωρώ την πρόταση του κ. μάργαρη άκυρη....

2)δεύτερον επειδή όντως ΔΕΝ είμαστε το επίσημο φόρουμ του τμήματος...
ο τίτλος θα μπορούσε να γίνει....
"Κοινότητα φοιτητών τμήματος......"
σκέτο "φοιτητές τημμυ" ...λίγο κουτσουρεμένο μου ακούγεται Smiley ...αλλά εντάξει αυτό είναι μια υποκειμενική κρίση...

3)διαγράψτε την πρόταση 1...γιατί μόλις διαπίστωσα ότι είπα μαλακία μιας και το θέμα δεν είναι ο μητσάκος αλλά το "τμήμα μπλα μπλα"...
 Roll Eyes Grin Roll Eyes

EDIT:

Άντε και πιθανόν να φύγει και το λογότυπο του Α.Π.Θ. που αχνοφαίνεται στο φόντο (ή κάνω λάθος;).

ωστόσο κρατήστε υπόψιν την πρόταση ένα γιατί απ ό,τι φαίνεται δεν πέρασε μόνο από το δικό μου μυαλό ο άγιος...

χριστοφορος_
« Last Edit: June 12, 2005, 20:41:13 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Re: Αλλαγή Λογότυπου by Margaris
« Reply #9 on: June 12, 2005, 21:02:32 pm »

Quote from: ~Michelle~ on June 12, 2005, 20:15:48 pm
Δεν θα ηταν όμως λιγο ασχημο το ΦΗΜΜΥ? Φιμωμα μου θυμίζει! Grin
Τώπα που το λες και το βλέπω σαν αρτικόλεξο είναι λίγο ελεεινό... Και να σκεφτείς ότι είπα να γίνει Φοιτητών Τμήματος κτλ δηλ. ΦΤΗΜΜΥ!! Ακόμα χειρότερα, θυμίζει φτύσιμο! Πρέπει να βρεθεί κάτι εναλλακτικό!
Δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημά σας με το εν λόγω forum. Εγώ το βρίσκω εξαιρετικώ και τα παιδιά που εθελοντικά βοηθούν είναι αξιέπαινα. Και μόνο για τον κόπο τους αξίζει να υπάρχει (για να μην αναφερθώ στην διάρθρωση του, στην ευρεία θεματολογία του και ένα σωρό άλλα. Πιο εύκολα είναι να αρχίσουν να μιλάνε και άλλοι καθηγητές εδώ! Η επισημότητα καλώς ή κακώς δεν αρέσει...
gpap

View Profile
« Reply #10 on: June 12, 2005, 21:25:33 pm »

Να πω και γω μια γνώμη?

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στην ταμπέλα που βγαίνει στο header σαν Τμήμα Ηλεκτρολόγων...κλπ
Ο όρος ΤΗmmY (με την τσαχπινιά κιόλας του m) ενδεχόμενα και με την επεξήγηση ότι είναι
χώρος έκφρασης των φοιτητών του (θέλετε ανεπίσημος θέλετε επίσημος δικό σας θέμα..πόσο επίσημοι
αισθάνεστε!) νομίζω ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Πολύ σωστά λέχθηκε ότι το forum (αλλά και το κάθε μέσο συλλογικής έκφρασης) το φτιάχνει το μεράκι των δημιουργών και των συμμετεχόντων. Άρα το ...forum είμαστε όλοι εμείς και κανένας δεν έχει δικαίωμα να πει ότι εμείς δεν είμαστε το ...ΤΗΜΜΥ!

Συνεπώς θα πρότεινα, ας κάνουμε το νέο Πρόεδρο ...επίτιμο μέλος (μιάς που ξέρω από πρώτο χέρι ότι ό καημένος θέλει να μπει και να ..κράξει και δεν τον αφήνει η Michelle και ο fugitive) και απο κει και πέρα ...ο Θεός βοηθός!!

Και μιας και έπιασα τα θεία, προσέξτε με τον άγιο γιατί η ..φίλτατη εκκλησία έκανε τόσα χουνέρια στην Πρυτανεία που για μια στιγμή σκέφτηκαν να τον πετάξουν και να βάλουν στη θέση του τον φιλόσοφο το όνομα του οποόιου φέρουμε ως ίδρυμα. Κυκλοφόρησαν μάλιστα και κάποιες σχετικές συνθέσεις σήματος. Αρα ..το νού σας στους ..παπάδες.

Και να κλείσω με την άποψή μου για τη στέγαση το forum. Παλιότερα πρότεινα και επέμεινα για το αντίστοιχο forum των ενεργειακών να στεγαστεί σε server του ΤΗΜΜΥ (όπως και τελικά έγινε). Οι λόγοι είναι 2. Πρώτα πρέπει να μπορεί το ΤΗΜΜΥ( το επίσημο Τμήμα  δηλαδή) να καλύπτει κάθε τέτοια πρωτοβουλία που έχει σαν στόχο την καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη του και β) το υλικό που μαζεύεται στο forum σαν κουβέντα, αρχεία κλπ είναι κομμάτι της ιστορίας του ΤΗΜΜΥ και πρέπει να διασφαλιστεί η διατήρησή του ανεξάρτητα από πρόσωπα που σήμερα είναι και αύριο (πιθανά) δεν θα είναι (κοιτάξτε τώρα μη μου παρερμηνεύετε το ...πιθανά, εννοώ ότι και πτυχίο να πάρουν μπορεί να συνεχίσουν να μας επισκέπτονται). Το είχα προτείνει παλιότερα στο Γιώργο, το ξαναπροτείνω και τώρα. Ο genesis είναι ιδιαίτερα φιλόξενος, αν θέλετε το παίρνετε και το πάτε όπως είναι εκεί. Τα περί λογοκρισίας κρίνω άσκοπο να τα σχολιάσω. Τίποτε δεν λογοκρίνεται και κανένας δεν (αυτο)λογοκρίνεται. Μεγάλοι είμαστε μπορούμε να βρούμε μόνοι μας τα όρια. Και αν πέσει οποιασδήποτε μορφής λογοκρισία να είστε σίγουροι ότι πρώτος εγώ (θα πάρω και το νέο Πρόεδρο μαζί) θα βγω να την καταγγείλω.

Γρηγόρης Παπαγιάννης
Cyberkat
Guest
« Reply #11 on: June 12, 2005, 21:30:44 pm »

επίσημο είναι ένα φόρουμ όταν ανήκει σε αυτόν τον οποίο υποτίθεται πως εκπροσωπεί...
άρα επίσημο φόρουμ του τμήματος ΔΕΝ είναι (το "των φοιτητών του" μάλλον το βαλες καταλάθος)....άσχετα αν σε δραστηριότητα αφήνει χιλιόμετρα πίσω το επίσημο...
Το "των φοιτητών" είναι όλη η ουσία και δεν μπήκε κατά λάθος. Ακόμη και όπως το θέτεις εσύ, το forum αυτό δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα φοιτητών και συντηρείται με την συμβολή όλων, άρα τυπικά και ουσιαστικά ανήκει στους φοιτητές και είναι το επίσημο forum των φοιτητών του ΤΗΜΜΥ.
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #12 on: June 12, 2005, 22:09:23 pm »

όταν λέω ότι το έβαλες καταλάθος...
είναι γιατί άμα είναι έτσι ο τιτλος δλδ με το φοιτητών μέσα...
δεν τίθεται καν θέμα....

" Εξάλλου πρόκειται για το επίσημο forum των φοιτητών του τμήματος, άσχετα αν το τμήμα το θεωρεί ανεπίσημο."

το τμήμα το θεωρεί ανεπίσημο ως "φόρουμ τμήματος"...όχι ως φόρουμ των φοιτητών¨μπλα μπλα...
ως φόρουμ των φοιτητών....πες το όπως και όπως νοιώθεις όπως είπε ο gpap...

Smiley

xristoforos_

βαθειά...
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #13 on: June 12, 2005, 23:49:18 pm »

@gpap: Εγω δεν έχω πρόβλημα να γραφτει εδω ο κ.Μαργαρης!! Απεναντίας!!

www.e-steki.gr
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #14 on: June 13, 2005, 11:06:45 am »

Quote from: ~Michelle~ on June 12, 2005, 23:49:18 pm
@gpap: Εγω δεν έχω πρόβλημα να γραφτει εδω ο κ.Μαργαρης!! Απεναντίας!!

Δλδ ο κλήρος πέφτει σε μένα; !!!

@gpap:Για τη μεταφορα στον genesis υπάρχουν κάποια μικροκολλήματα
που πιστεύω θα ξεπεραστούν εν καιρώ.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: