• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:53:24 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:53:24 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 52
Guests: 148
Total: 200
Born_Confused
fopapadopoulos
mmamougiorgi
gcheristanidhs
dimopoul
mavropan
soktas
alexandros_and
sotos_sta
kostas1507
jimalexoud
Psychoktonos_
mayia psarikoglou
thathas12
odkoutrolikos
fatseas
Cersei Tsoulannister
KZerenidis
Nikos_313
Gray139
athena_apo
Zaxarenia
ppss
thomasdt
χασλμαλικι
christina02
etsilika
natavhoo
varvoutis
Annapar
Grigorisioan05
vaggelisx
PrincessConsuela
chaniotism
Stelios V.
ThanosV
sassi
Aglosdoum
stavr0s16
chrysa.tsilika
gprok
dorapangeiou
soule
tasos potsakis
soph553
Fovidis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 2ο Εξάμηνο > Λογισμός ΙΙ (Moderators: chatzikys, tzortzis) > Συζήτηση για το Λογισμό ΙΙ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 25 Go Down Print
Author Topic: Συζήτηση για το Λογισμό ΙΙ  (Read 54426 times)
tolis_1
Θαμώνας

View Profile
Re: Συζήτηση για το Λογισμό ΙΙ
« Reply #285 on: July 05, 2009, 01:02:40 am »

ειχα ακουσει (χωρις να ειμαι κ σιγουρος αν ισχυει) οτι την τεχνικη μηχανικη την βαλαν γιατι οι ενεργειακοι δν ηξεραν να στηριζουν μηχανες...
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #286 on: July 05, 2009, 01:03:45 am »

Υπενθυμίζω ότι έχει κανονιστεί συνάντηση αύριο στις 5 έξω απ το κυλικείο της βιβλιοθήκης, για παράσταση διαμαρτυρίας για το Λογισμό ΙΙ και τα αποτελέσματά του.
Quote from: tolis_1 on July 05, 2009, 01:02:40 am
ειχα ακουσει (χωρις να ειμαι κ σιγουρος αν ισχυει) οτι την τεχνικη μηχανικη την βαλαν γιατι οι ενεργειακοι δν ηξεραν να στηριζουν μηχανες...
Grin Grin Grin Grin Grin Grin
ant
Guest
« Reply #287 on: July 05, 2009, 01:31:36 am »

Quote from: Social_waste on July 05, 2009, 00:26:26 am
ας το παρουμε αναποδα.
πρεπει να διδασκομαστε μαγειρικη?
οδηγηση?
φιλοσοφια?
πώς να ριχνουμε γκομενες?
μπορει η σχολη σε ενα λογικο διαστημα να μας
μεταδοσει το συνολο της υπαρκτης επιστημονικης γνωσης?

πως χαρασονται τα ορια?

Η φιλοσοφια θα μπορουσε να ειναι μαθημα επιλογης ( στο εμπ και στην ξανθη ειναι, στην ξανθη παρομοιο μαθημα οχι ακριβως φιλοσοφια )
Πολυ ενδιαφερον πεδιο η φιλοσοφια...

Τωρα για το πώς να ριχνουμε γκομενες αυτο πρεπει να μπει και μαλιστα με μεγαλο συντελεστη βαρυτητας!!!

οφφ τοπικ εντελως αλλα ειπα τη γνωμη μου  Tongue
Niels

View Profile
« Reply #288 on: July 05, 2009, 01:35:03 am »

Ζω για τη μέρα που θα μπει μέσα ο Μάργαρης και θα μας κάνει διάλεξη για το πως θα ρίχνουμε τις γκόμενες!
pmousoul
Guest
« Reply #289 on: July 05, 2009, 01:42:27 am »

Μα γιατί πνιγόμαστε σε μία κουταλιά νερό ?

Όλα χρειάζονται.. απλά εάν μπουν σε μία λογική σειρά.. θα φύγουν οι επικαλύψεις.

Εάν φύγουν οι επικαλύψεις μερικά μαθήματα θα είναι πλέον πολύ γυμνά για να σταθούν μόνα τους και θα αναγκαστούν να συγχωνευτούν με άλλα.

Η ουσία έγκειται στο να μπουν σε τέτοια σειρά ώστε να πληρείται η αρχή της συνέχειας που διέπει όλες τις θετικές επιστήμες.

Ας κάνουμε μία προσπάθεια λοιπόν :

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=33667.msg630499#msg630499
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #290 on: July 05, 2009, 01:43:26 am »

Quote from: tolis_1 on July 05, 2009, 01:02:40 am

ενώ τώρα η τεχνική μηχανική τους έσωσε!  Tongue
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #291 on: July 05, 2009, 01:45:56 am »

Και για να μη ξεχνιόμαστε :

Το τόπικ αφορά το Λογισμό ΙΙ Cheesy
Niels

View Profile
« Reply #292 on: July 05, 2009, 18:56:02 pm »

Quote from: psaralex on July 04, 2009, 01:34:11 am
Λοιπόν, τώρα σοβαρά, επειδή είναι αναγκαίο να μαζευτούμε αρκετοί, ας πουμε 5 η ώρα κυριακη στο κλκειο της βιβλιο8ηκης. Πιστεύω ότι ολες τις προτάσεις καλό θαναι να τις συζητησουμε από κοντά και να τις μεταφέρουμε δευτέρα στους καθηγητές ΜΑΖΙΚΑ.
Πάντως αν πάμε με αρχικές διαθέσεις να μιλήσουμε μόνο καλό θα κανουμε σε όλους τους φοιτητες. Τραμπουκισμοί δεν χρειάζονται, θα αμυνθούμε όμως της αξιοκρατείας των κεκτημένων και δικαιωμάτων μας. Σας περιμένω, με ανοιχτη αγκαλιά όλους τους συναδέλφους. Νιελς έλα και συ ναμαστε 2 για να μας καταλαβουν οι τρίτοι...

Tελικά τίποτα δεν έγινε. Ήταν κάτι ελάχιστοι ηλεκτρολόγοι αλλά νομίζω δεν είχαν έρθει γι αυτό. Προσωπικά δε με καίει, αλλά αν θέλουν όσοι κόπηκαν να κάνουν κάτι καλό θα είναι να συνενοηθούν καλύτερα. Κι αν κρίνω απ αυτά που ακούω υπάρχει λόγος διαμαρτυρίας.
ant
Guest
« Reply #293 on: July 05, 2009, 19:15:18 pm »

ρε παιδια πατε πρωτα να δειτε τα γραπτα σας, να δειτε γραψατε τιποτα ή απλως γεμισατε σελιδες?

Αμα απλως γεμισατε σελιδες ε τι να κανουμε next time read better...
Αμα σας αδικησαν να αποκατασταθει η αδικια και οσο αφορα τη δυσκολια των θεματων ( και αν οντως χρειαζεται να ειναι τοσο δυσκολα τα θεματα ) να ερθει το θεμα σε καποια γσ

γραπτα βλεπουμε νομιζω τη δευτερα 12:30 με 13:30 ( αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια... )
ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
« Reply #294 on: July 05, 2009, 19:17:49 pm »

Quote from: ant on July 05, 2009, 19:15:18 pm

next time read better...

study ειναι το σωστο..

Wink Cheesy Wink

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει
ant
Guest
« Reply #295 on: July 05, 2009, 19:20:49 pm »

ναι οντως πιο σωστο μου φαινεται κι εμενα... ( ουτως ή αλλως ομως σκωπτικα το εγραψα... )
Niels

View Profile
« Reply #296 on: July 05, 2009, 19:21:20 pm »

Δεν γκρινιάζω, να το διευκρινίσω. Απλά ενημερώνω. Είναι θέμα όσων έχουν κοπεί, και αν αποφασίσουν πως δε φταίει μόνο το διάβασμα, αλλά και κάτι άλλο και θέλουν να διαμαρτυρηθούν εγώ μέσα είμαι
ant
Guest
« Reply #297 on: July 05, 2009, 19:22:32 pm »

Quote from: Niels on July 05, 2009, 19:21:20 pm
Δεν γκρινιάζω, να το διευκρινίσω. Απλά ενημερώνω. Είναι θέμα όσων έχουν κοπεί, και αν αποφασίσουν πως δε φταίει μόνο το διάβασμα, αλλά και κάτι άλλο και θέλουν να διαμαρτυρηθούν εγώ μέσα είμαι

+1
Errikos

Success is a journey, not a destination. – R. Arbi

View Profile
« Reply #298 on: July 05, 2009, 22:31:14 pm »

Quote from: ant on July 05, 2009, 19:15:18 pm
ρε παιδια πατε πρωτα να δειτε τα γραπτα σας, να δειτε γραψατε τιποτα ή απλως γεμισατε σελιδες?

Αμα απλως γεμισατε σελιδες ε τι να κανουμε next time read better...
Αμα σας αδικησαν να αποκατασταθει η αδικια και οσο αφορα τη δυσκολια των θεματων ( και αν οντως χρειαζεται να ειναι τοσο δυσκολα τα θεματα ) να ερθει το θεμα σε καποια γσ

Πώς φαίνεται αυτός που πέρασε ε? ο υπεράνω  8)

"Happiness is not the absence of problems but the ability to handle them."
supermodified
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

All I am is what I'm going after.

View Profile
« Reply #299 on: July 05, 2009, 22:42:02 pm »

(Προσοχή: ακολουθούν 1200 λέξεις... Sorry!)

Θα στεναχωρήσω ενδεχομένως αρκετούς κι οι περισσότεροι ίσως πουν ότι λέω βλακείες. Όμως για τους 2-3 που θα πουν "ρε μπας κι έχει δίκιο;", το χώσιμο που ίσως ακούσω θα αξίζει.

Είμαι παλιότερο έτος κι είναι νομίζω η 3η φορά που το δίνω σοβαρά (είχα πάει και 1-2 φορές για να δω τα θέματα). Την πρώτη είχα δοκιμάσει με Γκαρούτσο και είχα πάρει 4, τη δεύτερη πιο πολύ με βιβλίο αλλά δεν προλάβαινα να διαβάσω όσο ήθελα και (λογικότατα) απέτυχα.

Μπορώ να καταλάβω την αγανάκτηση που έχετε με το μάθημα εσείς τώρα (τεράστια ύλη, πώς κόβονται τόσο πολλοί, κάτι δεν πάει καλά με τα θέματα προφανώς, κτλ.) γιατί κάποτε τους ίδιους προβληματισμούς είχα κι εγώ. Επιτρέψτε μου να πω ότι μάλλον τους είχα και σε μεγαλύτερο βαθμό από πολλούς εδώ, γιατί και πέρυσι ήμασταν πολλοί που απορούσαμε στο forum με την κατάσταση αυτή, και τελικά όταν επισκεφτήκαμε τον Κάππο στο γραφείο του το χειμώνα μαζευτήκαμε μόλις 5-6 άτομα.

Έφυγα από εκείνη τη συνάντηση προβληματισμένος γιατί έβλεπα ότι αδυνατούσαμε να πείσουμε τον Κάππο ότι αυτά που πιστεύουμε εμείς είναι και τα σωστά. Θυμάμαι ότι μας είχε πει πως όποιος παρακολουθεί τις παραδόσεις τακτικά και δεν το αφήνει δέκα μέρες πριν τις εξετάσεις, πετυχαίνει. Ήμουν αρκετά σκεπτικός όταν το άκουσα αυτό, εξακολουθώντας να πιστεύω ότι ακόμα και η τακτική παρακολούθηση στο μάθημα αυτό δε θα έλυνε το πρόβλημα. Ώστοσο όταν ήρθε το θερινό εξάμηνο, επειδή ήθελα να ξεμπερδεύω, αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή και να παρακολουθήσω το μάθημα σοβαρά.

Συμφωνούμε καταρχήν ότι ήμουν πολύ τυχερός που δεν είχα την Κωνσταντινίδου γιατί δεδομένα δεν είναι καλή στις παραδόσεις (understatement of the year?). Είχα Κανάκη (στον οποίο κανονικά χρειάζεται να δωθούν περισσότερες ώρες για το κομμάτι της ύλης που καλείται να καλύψει), Ρόθο & Κάππο.

Για να μην μακρηγορώ, όποιος παρακολούθησε τους δύο τελευταίους μόνο έπαιζε με τα 5 από τα 6 θέματα. Μπορούσες να μην ανοίξεις καν το πορτοκαλί και τα δεσμευμένα ακρότατα τα είχες 100% (1 θέμα). Το θέμα με τα όρια ολοκλήρωσης σε συστήματα συντεταγμένων το είχες σε μεγάλο βαθμό, όχι όμως 100% (προσπαθώ να'μαι αντικειμενικός όσο μπορώ... κάναμε τέτοια στην αίθουσα αλλά νομίζω εδώ ότι ήταν απαραίτητο να εξασκηθείς και μόνος σου σε θέματα τέτοιου τύπου, για να γίνει πλήρως κατανοητή η λογική τους). Όμως ο Ρόθος το έλεγε και το ξανάλεγε ότι τέτοιο θέμα θα βάλει. Και γενικά, δε νομίζω κανείς να έχει παράπονο -- και ασκήσεις δούλεψε στις παραδόσεις, και πολύ πρόθυμος να σε βοηθήσει ακόμα και μέσω email σε τυχόν προβλήματα σου με ασκήσεις ήταν, και στο τέλος έβαλε για θέματα ό,τι μας είχε πει.

Σε ότι αφορά τα θέματα του Κάππου, πριν πω το πόσα είχες από τα 3 θέματα επιτρέψτε μου την εξής εισαγωγή:

Ο άνθρωπος μας είπε ότι καλυπτόμαστε από τις σημειώσεις του. ΟΚ ενδεχομένως θα μπορούσε να’χε επιμείνει από την αρχή σ’αυτό (για να’μαι δίκαιος δε θυμάμαι αν το έκανε, κι απλά εγώ δεν το’χα προσέξει) κι έτσι θα’χα γλυτώσει και τις εβδομάδες που έφαγα τον Μαϊο διαβάζοντας ένα μεγάλο κομμάτι του μπλε (που εν τέλει δε με βοήθησαν στο ελάχιστο και μου κόστισαν κι άλλο ένα μάθημα που ήθελα να δώσω). Αλλά αυτό που μετρά στην τελική είναι ότι με το τέλος των παραδόσεων του, ήξερες ότι με τις σημειώσεις του ήσουν καλυμμένος. Είναι κάτι που έγραψε και στο Blackboard (οπότε ακόμα κι αν δεν πατούσες στο μάθημα δεν μπορείς να πεις ότι δεν το ήξερες), είναι κάτι που είχα επαναλάβει κι εγώ στο thread που συζητούσαμε για ασκήσεις σχετικές με μάθημα. Αν εσείς επιμένετε να τον αγνοείτε (ιδίως από τη στιγμή που --αν θέλετε να το προσεγγίσουμε μπακαλίστικα-- ο άνθρωπος μας αντιπροτείνει 120 σελίδες κόντρα στις 600 του μπλε), μάλλον πρέπει (1) να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας γενικότερα και (2) να τσεκάρετε εαυτόν για τυχόν μαζοχιστικές τάσεις ειδικότερα. Επομένως δεν ξέρω πλέον πόσο στέκει το επιχείρημα της ύλης των 1100 σελίδων.

Μετά από αυτήν την εισαγωγή, καταλαβαίνει κανείς ότι έχοντας διαβάσει τις σημειώσεις του Κάππου είχε και τα 3 θέματα.

Μάλιστα αν διαχειριζόμουν σωστότερα το χρόνο μου κατά την εξέταση (πήγα πρακτικά άυπνος και το μη καθαρό μυαλό είχε ως αποτέλεσμα να εξηγώ το 4ο θέμα σε περισσότερο από μια σελίδα και για περισσότερο χρόνο απ’όσο έπρεπε... εγκληματικό, το ξέρω), είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα έλυνα και τα 3 θέματα. Το 6ο το ‘βγαλα σε 10 μόλις λεπτά, το 5ο λόγω χρόνου δεν πρόλαβα καν να το αγγίξω αν και ήξερα πώς θα λυθεί. (Υπόψιν, ήμουν ομάδα Β.)

Δεν είναι υπερβολή να πω ότι αν δε διάβαζα καθόλου την τελευταία εβδομάδα (οπότε και ασχολήθηκα με τα του Κανάκη στο πορτοκαλί) και πήγαινα απλά με αυτά που είχα παρακολουθήσει και διαβάσει από Ρόθο και Κάππο σε όλο το εξάμηνο θα έγραφα ακριβώς τα ίδια.

Έχω ακούσει αρκετούς να σχολιάζουν αρνητικά τις σημειώσεις του Κάππου... η θεωρία που έχω για αυτό είναι ότι διαβάζουν το 1ο κεφάλαιο, κάπου εκεί χάνονται και επιστρέφουν στο μπλε βιβλίο. Το 1ο κεφάλαιο σίγουρα δεν είναι και το δικό μου αγαπημένο... δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς γιατί, αλλά νομίζω ότι 4-5 παραδείγματα επιπλέον θα ήταν ίσως μια καλή προσθήκη. Είναι εύκολο να χαθείς όταν μιλάς για n διαστάσεις στο ένα πράγμα, m στο άλλο, ξανά n στο άλλο, κ.ο.κ. για 2-3 σελίδες και μετά να αναρρωτιέσαι τελικά ποιο είναι ποιο. Αν εξαιρέσω την τελευταία μιάμιση σελίδα του 1ου κεφαλαίου και την αναφορά στο δυϊσμό που γίνεται στο 4ο κεφάλαιο (που τίποτα από τα δύο δε χρειάζεται και αυτό όσοι παρακολουθούν στις παραδόσεις το αντιλαμβάνονται), οι σημειώσεις είναι πολύ καλές.

Η γεωμετρική ερμηνεία των πραγμάτων στην οποία επιμένει ο Κάππος αποδεικνύεται ότι είναι σωστή προσέγγιση. Αν ξεπεράσουμε τη δική μας νοοτροπία που λέει “δώσε μου τον τύπο, πες μου πώς να υπολογίζω π.χ. την περιστροφή και κάνε μου και κάποιες ασκήσεις για εξάσκηση και το’χουμε” και αντ’αυτού πούμε “κάτσε να προσπαθήσουμε να παρακολουθήσουμε το μάθημα με τον τρόπο με τον οποίο διδάσκεται, ακόμα κι αν στην αρχή μας ξενίζει λίγο”... θα δούμε ότι τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Θα έρθει η ώρα των εξετάσεων και --αν έχετε πιάσει τη γεωμετρική ερμηνεία των όσων διδάσκει ο Κάππος-- δε θα σας αγχώσει κανένα από τα θέματά του, ακόμα κι αν στην πρώτη ανάγνωσή τους σκέφτεστε ότι δεν έχετε έτοιμη την απάντηση. Αν βάλετε κάτω αυτά που ξέρετε, θα τη βρείτε. (Δεν θεωρητικολογώ, έτσι ακριβώς συνέβη και στην περίπτωσή μου.)

Αυτά. (Να περιμένω να συνεννοηθείτε για να με λιθοβολήσετε ομαδικώς την επόμενη φορά που θα κατέβω σχολή;)

Έγραψα πολλά, αλλά επειδή έχω ζήσει και τις δύο πλευρές του νομίσματος νομίζω ότι η άποψή μου έχει λόγο ύπαρξης. Ενδεχομένως να ακούσω αρκετά μετά απ’αυτό το κείμενο (το πρώτο που φαντάζομαι θα γίνει θα’ναι να βαφτιστώ ως εξαίρεση, “τυχερός”, ή απλά ο τύπος που πάει να βγάλει γενικό επιμύθιο από την ειδική περίπτωση του) -- όλα δεκτά, ίσως και αληθή.

Τουλάχιστον, είτε δέχεστε αυτά που λέω είτε όχι (και πάλι: τελείως θεμιτά και λογικά και τα δύο ενδεχόμενα), έχετε κατά νου ότι με το μάθημα ξεμπέρδεψα και ο μόνος λόγος που έκατσα και τα έγραψα όλα αυτά είναι μπας και μπορέσω να βοηθήσω και άλλα παιδιά να κάνουν το ίδιο.

Καλή τύχη!
« Last Edit: July 05, 2009, 22:51:03 pm by supermodified » Logged
Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 25 Go Up Print
Jump to: