• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:16:41 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:16:41 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 84
Guests: 110
Total: 194
apapagd
jimalexoud
filkilkis
athizoi
drimagm
anastasis34
Billyskotsikas
harischris
spoun
kevangelo
mkoutsouk
teeeoooo
petralexiou
qwertyuiop
kvas
thathas12
dsaragiotis
DLHERRO
lefterish
Captain
melisste22
asemas
diamanar
Fotis Roukoutakis
giannisdomu
Vmous
konssidiro
Arsen
Spyrtos14
Bill g
diamantis
IBOURAS
Local Rider
chrismzag
giorgos_skl
mimaki
TMNF pro
folas
nikpamp
george polymeros
ඞ
pxanthob
abiki
oak456
johnmout
angelos
evgeniaz
savvastzan
MikriTulipa
mrotskos
Kv
Apostolos adam
mark
antwnis
pliroforikarios
Notac
Vromofona Kathikia
ioannisfa
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikos.a
kmargaritis
dem05
DimKaratzas
evtrents
Leftor
okatapo
Zoifouka
dimant
Stathiss
salonikios
marilita
Sotirisbikos
stefpapa21
dirac1
chris s
Emilios
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ΓνωρΗΜΜΥες... (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > O Sminias μετά το Στρατό...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: O Sminias μετά το Στρατό...  (Read 7639 times)
Nosferatu
Guest
Re: 10 1 Λόγοι που δεν πάω στρατό!
« Reply #30 on: June 07, 2007, 23:31:01 pm »

Quote from: αικα on June 07, 2007, 20:34:37 pm
Xa, αυτά τα λες τώρα που είσαι νέος (ακόμη)! Όταν περάσουν τα χρόνια και θα θέλεις να έχεις και συ ένα σπιτικό, τη γυναικούλα σου να σε φροντίζει, κανένα κουτσούβελο -να διαιωνίσεις τα ..σμηνιακά σου γονίδια βρε αδερφέ, θα σκέφτεσαι την πρώην αρραβωνιάρα σου κ δε θα ζουζουνίζεις τόσο χαρούμενα πια!  Tongue

To μονο ευκολο(μα το μονο ολα τα αλλα ειναι δυσκολα)ειναι να παντρευτει ενας αντρας.Λιγο να το ψυθιρισεις εχει μαζευτει ενα σμηνος απο λυσαρες(και μη)που δε θελουν να μεινουν στο ραφι
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Re: O Sminias μετά το Στρατό...
« Reply #31 on: June 08, 2007, 00:05:47 am »

Quote from: Nosferatu on June 07, 2007, 19:07:19 pm
Quote from: sminias_hlektromhxanikos on June 07, 2007, 04:19:59 am
Τώρα σκέφτηκα και ένα παιχνίδι που θα λέγεται "βρές τον σμηνία"...θα κάνετε ερωτήσεις και θα προσπαθείτε να βρείτε αν μιλήσαμε ποτέ ή αν με είδατε στις 6-7 φορές που έχω ανέβει στη Σχολή (πάντως, ανέβηκα και ψήφισα, έτσι απο βίτσιο!). Ο gpap είναι μπροστά με έναν πόντο!
Αστο κερδισα,σε ειδα στο εργαστηριο(ο θεος να το κανει)της ηλεκτρονικης 1,που σε αφησε να φυγεις επειδη ησουν "εμπειρος",μιλαμε για φαση ιανουαριου αν θυμαμαι καλα,και μετα μπηκες στο φορουμ και ελεγες οτι ησουν εκει και ετσι το συνδεσα.Τι κερδιζω? Cheesy

Τώρα που κάηκε και επισήμως..
Έλλλεος δίπλα σου δεν ήμουν τότε; Πού στο καλό ήταν; Θα τον αναγνώριζα.... (δεν είχα βέβαια πρόχειρο καυτό λάδι  Tongue)
Nosferatu
Guest
« Reply #32 on: June 08, 2007, 00:11:09 am »

Quote from: meltemi on June 08, 2007, 00:05:47 am

Τώρα που κάηκε και επισήμως..
Έλλλεος δίπλα σου δεν ήμουν τότε; Πού στο καλό ήταν; Θα τον αναγνώριζα.... (δεν είχα βέβαια πρόχειρο καυτό λάδι  Tongue)

Ναι μαζι ειμασταν,ο σμηνιας καθοταν οπως μπαινεις απο την πορτα στην αριστερη "πτερυγα" απο τη μερια των παραθυρων αν θυμαμαι καλα,και εφυγε απο τους πρωτους,εμεις ειμασταν παντως τελειως καμμενοι και το φαγαμε μεχρι τελους Cheesy,εντελως τυχαια κανω τωρα την "εργασια" για τοτε,αν δεν το εμαθες μεχρι αυριο παραδιδουμε
meltemi

View Profile WWW
« Reply #33 on: June 08, 2007, 00:13:13 am »

Cheesy Cheesy

Όχι οκ, την παρέδωσα.  Smiley
Καλή ''εργασία'' ! Tongue
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #34 on: June 08, 2007, 02:13:04 am »

Νοσφεράτου και μελτέμι, μάλλον χάσατε και οι δύο...εγ.ώ ημουν στις 9/1 νομίζω, πήγα μέσα απο τους πρώτους (9 παρά...) και ο υπεύθυνος μου είπε να φύγω επί τόπου. Υπέγραψα και την έκανα.

Τεχνικό γραφείο δεν είναι δύσκολο να έχεις. Μια εναρξούλα στην εφορία, ένα διαμερισματάκι ή ένα μαγαζί ή ακόμα και στο σπίτι μέσα για έδρα της επιχείρησης και καθάρισες. Το Τ.Ε.Β.Ε. (για μένα, Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. για σας) είναι το αγγούρι να βγάλεις, υπό την προϋπόθεση οτι δεν πληρώνεις νοίκια.
Συνήθως δουλεύω χειρονακτικά οταν είναι κάτι εύκολο, αλλά αν δώ "τα σκούρα" έχω δύο παιδιά τα οποία δουλεύουν κατ' αποκοπή και "καθαρίζουν". Εγώ συμφωνώ μαζί τους, δίνω μια τιμή στον πελάτη (λ.χ. 2000 ευρώ για κάτι αλλαγές που κάναμε σε μια ανακαίνιση), αγοράζω τα υλικά σε τιμές με 45% έκπτωση απ'ότι θα τα αγόραζε ο ίδιος, παρακολουθώ την πρόοδο των εργασιών-κυρίως για να μην αρχίσουνε οι τεχνίτες τις βλακείες στην κουβέντα με τον πελάτη και φάω κάνα ρίξιμο-και στο τέλος του εκδίδω και το πιστοποιητικό της Δ.Ε.Η. Μικροδουλειές με καλό σχετικά κέρδος.Περίπου το 40% της προσφοράς.
Το ίδιο κάνω και με σχολεία της Αθήνας. Συντηρήσεις και  μικροεπισκευές. Γενικά, δεν υπάρχει τεχνική εργασία που να μην αναλαμβάνω. Μέχρι και βαψίματα και χτισίματα.
Κανονικά, ξυπνάω κατά τις 8.30 κάθε μέρα, και τρέχω ώς τις 12-1 . Μετά χαλαρώνω. Το απόγευμα καμιά προσφορά, αγορές, Τ.Ε.Ι. και άγιος ο Θεός...Συνήθως κοιμάμαι κατά τις 3-4 το πρωί. Δεν μπορώ να κοιμηθώ παραπάνω απο 4-5 ώρες.

Τα σχολιάκια για την αρραβωνιάρα, είναι άκυρα. Ναι, παίρνει μεγαλύτερες δουλειές απο μένα, ναί είναι πιο φραγκάτη, αλλά ποτέ δεν θα ήθελα να δουλέψω στο γραφείο της. Μόνο 1-2 φορές έχω κάνει κάποιες δουλειές που με έχει στείλει, αλλά ώς χάρη, αφού είχανε πρόβλημα με τον δικό τους ηλεκτρολόγο.

Ακόμα και για τις γυναίκες έχουμε σχεδόν την ίδια άποψη, αφού κι αυτή είχε μεγαλύτερο αδερφό και βλέπει τι γίνεται...

Όταν παίξανε εδώ τον τελικό, βγήκαμε με τον κολλητό μου και κόψαμε μια βόλτα στο κέντρο. Πετύχαμε λοιπόν μια παρέα Ολλανδών.Μου λέει λοιπόν ο ένας τα κατορθωματά του: Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά! Σκέφτηκα, πως στην Ελλάδα, το κατόρθωμα είναι να μην παντρευτείς και βεβαίως να μην κάνεις παιδιά. Όλες οι 30 κάτι κοπέλες που ξέρω και είναι νορμάλ, παντρεύονται οποιονδήποτε, φτάνει να τους κάνει δυό κουτσούβελα και να τα αναγνωρίσει. Και μετά μου λές πως δεν θα βρώ να παντρευτώ? Το μοναστήρι να είναι καλά, κι απο καλογέρους...Άλλωστε, με μια συμμαθητριά μου που γνωριζόμαστε χρόνια, το έχουμε πεί: αν μείνουμε μπακούρια και μετά τα 40, θα παντρευτούμε μεταξύ μας...

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
meltemi

View Profile WWW
« Reply #35 on: June 08, 2007, 02:34:06 am »

kremala

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on June 08, 2007, 02:13:04 am
Άλλωστε, με μια συμμαθητριά μου που γνωριζόμαστε χρόνια, το έχουμε πεί: αν μείνουμε μπακούρια και μετά τα 40, θα παντρευτούμε μεταξύ μας...

ναι οπως στα φιλαρακια.... τελεια      ytold

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #36 on: June 08, 2007, 02:38:19 am »

Απαπα και όταν το είδα στα φιλαράκια νόμιζα ότι κάναν πλάκα!

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #37 on: June 08, 2007, 02:44:26 am »

Έχουνε πεί κάτι τέτοιο? Μου έχει ξεφύγει!

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
Re: 10 1 Λόγοι που δεν πάω στρατό!
« Reply #38 on: June 08, 2007, 08:46:52 am »

Quote from: Nosferatu on June 07, 2007, 23:31:01 pm
To μονο ευκολο(μα το μονο ολα τα αλλα ειναι δυσκολα)ειναι να παντρευτει ενας αντρας.Λιγο να το ψυθιρισεις εχει μαζευτει ενα σμηνος απο λυσαρες(και μη)που δε θελουν να μεινουν στο ραφι
LoL! Μάλλον δεν στα είπανε καλά Νοσφεράτου. Δηλαδή κατ έσέ σε ο άνδρας είναι το ...λουκουμάκι που οι γυναίκες θα φαγωθούν μεταξύ τους για το ποια θα κερδίσει τον ...σπόρο του   Grin (Μόνο στη φύση συμβαίνει κάτι παρόμοιο, μόνο που κι εκεί τα θηλυκά επιλέγουν, όχι τα αρσενικά  Tongue)
Απλά ξεχνάς ότι ο γάμος δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όπως το βλέπεις...Πρέπει να  έχουν συμβεί πολλά για να προχωρήσει κανείς σε αυτό το βήμα. Να έχεις επενδύσει στον άλλο -κι αυτό θέλει χρόνο, αίμα, δάκρυα και ...ιδρώτα!  Tongue  Να έχει δημιουργηθεί δυνατός δεσμός αγάπης κι αφοσίωσης. Να έχουν οι ζωές σας μια κοινή πορεία.  Και, και, και... Άσε που μαζί με τον καλό/ή σου παίρνεις πακέτο και την οικογένειά του! Ακόμη κι οι οικογένειές σας πρέπει να τα πηγαίνουν καλά  Tongue
Δυστυχώς Nosferatu, η μοναξιά δεν είναι μόνο 'προνόμιο' των γυναικών όπως νομίζεις ίσως. Το μόνο που παραδέχομαι είναι ότι οι γυναίκες έχουν λιγότερα χρονικά 'περιθώρια' από ότι οι άντρες, γιατί το βιολογικό τους ρολόι είναι τέτοιο...
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #39 on: June 08, 2007, 18:56:39 pm »

Το παραφόρουμ φαίνεται στα ρίσεντ; Εδώ έχουμε σοβαρή συζήτηση περί γάμου-πώς χαντακώθηκε έτσι;  Tongue
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #40 on: June 09, 2007, 01:10:53 am »

Βάλτο στους Favourites Boards... αλλιώς δεν εμφανίζεται. Το Τεστινγ και ο Κάδος δηλαδή... τα άλλα εμφανίζονται
« Last Edit: June 10, 2007, 23:45:12 pm by Turambar » Logged

byeeee
Αθάνατος
Guest
« Reply #41 on: June 09, 2007, 21:30:34 pm »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on June 08, 2007, 02:40:36 am
Έχετε δίκαιο αμφότεροι...μήπως δεν θα έπρεπε να μπαίνουμε οι μεγαλύτεροι? Αλλά ρε γαμώτο, αυτοί οι νέοι, πολύ στα σοβαρά τα έχουν δεί όλα...

ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΝΕΟΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΕΙ@.ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΜΕ???

Επειδή μιλάτε και για το γάμο να ξαναπώ ότι εγώ θα γίνω Άραβας και από ό, τι έμαθα μπορώ να παντρευτώ μέχρι 4

Λοιπόν
Θα πάρω μία όμορφη για να την κάνω επίδειξη στους άλλους
Θα πάρω μία έξυπνη για να έχω και έξυπνα παιδιά.
Θα πάρω μία γυμνασμένη για το καλό κρεββάτι

Και μένει μία θέση ακόμα, αλλά δεν ξέρω τι να βάλω
Μάλλον όμως θα πάρω μία άσχημη πλούσια για να πληρώνει τα έξοδα των προηγούμενων τριών

@ και με τις 3 πρώτες αποκτώ 3 παιδιά ταυτόχρονα μέσα σε 1 χρόνο και δεν πάω στρατό
Megawatt
Guest
« Reply #42 on: June 09, 2007, 21:32:49 pm »

Αθανατε NotWorthy  NotWorthy  NotWorthy
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #43 on: June 10, 2007, 23:45:59 pm »

Quote from: Αθάνατος on June 09, 2007, 21:30:34 pm
Quote from: sminias_hlektromhxanikos on June 08, 2007, 02:40:36 am
Έχετε δίκαιο αμφότεροι...μήπως δεν θα έπρεπε να μπαίνουμε οι μεγαλύτεροι? Αλλά ρε γαμώτο, αυτοί οι νέοι, πολύ στα σοβαρά τα έχουν δεί όλα...

ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΝΕΟΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΕΙ@.ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΜΕ???

Επειδή μιλάτε και για το γάμο να ξαναπώ ότι εγώ θα γίνω Άραβας και από ό, τι έμαθα μπορώ να παντρευτώ μέχρι 4

Λοιπόν
Θα πάρω μία όμορφη για να την κάνω επίδειξη στους άλλους
Θα πάρω μία έξυπνη για να έχω και έξυπνα παιδιά.
Θα πάρω μία γυμνασμένη για το καλό κρεββάτι

Και μένει μία θέση ακόμα, αλλά δεν ξέρω τι να βάλω
Μάλλον όμως θα πάρω μία άσχημη πλούσια για να πληρώνει τα έξοδα των προηγούμενων τριών

@ και με τις 3 πρώτες αποκτώ 3 παιδιά ταυτόχρονα μέσα σε 1 χρόνο και δεν πάω στρατό

Βασικά για όλα αυτά που θέλεις να κάνεις... δεν χρειάζεται να τις παντρευτείς κιόλας...

byeeee
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #44 on: June 11, 2007, 00:00:14 am »

Αχά, αν αναγνωρίσεις τα παιδιά σου τα δέχονται στο στρατό ακόμα και αν δεν είσαι παντρεμένος;

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: