• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:38:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:38:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426693
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 141
Total: 200
GeorgeChri
dem05
artemissamaras_
spoun
Sanaia
gianniss
bsp
kokkinosgior
evitzv
ellimoschou
gstom
kstavroulis
AggelosZ
Papalamprous humor
Nicotre
Nikospneumatikos
natavhoo
jimalexoud
anastas1a
evangeliaap
akpapako
tzortzis
Alex Kosmas
PAPARI69
soti
christina02
acolak
kpapama
airam
aachmet
JiMan5
xanthosp
akiousia
fpapat
Thanasiscon1
pavlaras
Antreas17
ValKar
kchristoua
kkotsopo
VagT
kraxtopoulos
Νικη
PetrosCc
noimaginationforthis
Sotiris_atha
ggalamat
Tasaras
panapasc05
summersunshine
mariachatz
ThanosKoutsoump
pliroforikarios
Nikolas Tsamitros
anna.ts
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Αναβάθμιση σε vBulletin???
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να αναβαθμιστει σε vBulletin το site?
Ναι - 5 (10.4%)
Όχι - 39 (81.3%)
Τι ειναι vBulletin? - 4 (8.3%)
Total Voters: 16

Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Αναβάθμιση σε vBulletin???  (Read 6683 times)
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Αναβάθμιση σε vBulletin???
« on: June 02, 2005, 02:37:15 am »

Μιας και το φορουμ εχει μεγαλώσει τοσο, καλη ιδεα δεν θα ήταν? Αν βαλουμε όλοι λεφτα ανετα μαζευουμε για την αδεια και θα ειναι πολυ πιο ομορφο και λειτουργικό ετσι! Εγω παντως προτιθεμαι να δώσω!
« Last Edit: June 02, 2005, 02:44:04 am by Michelle » Logged

www.e-steki.gr
Exposed Bone
Νεούλης/Νεούλα
*

Δεν είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile WWW
Re: Αναβάθμιση σε vBulletin???
« Reply #1 on: June 02, 2005, 03:12:42 am »

Αν και όπως φαίνεται απο το Post Counter δεν γράφω στο forum (Αυτό ειναι το πρώτο μου ποστ) το διαβάζω άρκετα συχνά. Είναι αρκέτες οι φόρες που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω καποιο έργαλειο που υπάρχουν στα vBulletin fora. Γένικα πιστεύω οτι θα ήταν πολύ πιο όμορφο και λειτουργικό με vBulletin όπως είπε και η Michelle αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει αυτό όλη την ταλαιπωρία που θα ύπαρξει με το οικονομίκο...
« Last Edit: June 02, 2005, 03:16:38 am by Exposed Bone » Logged

Το χθες είναι ένα Όνειρο και το αύριο ένα όραμα.
Ωστόσο κάθε σωστά βιωμένο σήμερα,
Κάνει το κάθε χθες ένα όμορφο Όνειρο
Και το κάθε αύριο ένα ελπιδοφόρο όραμα!
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
Απ: Αναβάθμιση σε vBulletin???
« Reply #2 on: June 02, 2005, 10:47:03 am »

εγω ειμαι υπερ της αλλαγης αλλα μηπως μπορει καποιος να μας ενημερωσει για το ποσο..??

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
aliakmwn
Guest
« Reply #3 on: June 02, 2005, 13:05:43 pm »

Καλη ιδεα.

Αλλα...

Οπως ειχα γραψει και σε ενα λιγο παλιοτερο μηνυμα μου, δεν καταλαβαινω γιατι δεν ερχεστε σε επαφη με τον κ. Δημακη και τον Αλεξανδρο Παναγιωτου ωστε το thmmy.gr να μεταφερθει "μια και καλη" στο server genesis και να ενωθει με το αλλο forum? Ολοι παραπονιομαστε για τα 500 site/forums που εχουμε αλλα κανεις δεν προτιθεται να υποχωρησει...

Η φιλοξενια του forum σε εναν Πανεπιστημιακο server εχει πολλα πλεονεκτηματα, και το υλιστικοτερο απ' αυτα ειναι οτι πολλα εξοδα (οπως το vbulletin, το μεγαλυτερο διαθεσιμο bandwidth) ενδεχομενως να ειναι ηδη πληρωμενα, καποια αλλα μπορει να "παρακαμφθουν" Πανεπιστημιακη αδεία (δοτικη), ή ακομα και να διατεθουν απο το ιδιο το ιδρυμα (οπως π.χ. για τον ασυρματο κομβο)...
golden
Θαμώνας

View Profile
« Reply #4 on: June 02, 2005, 13:30:48 pm »

Όλα αυτά αν ο Μάργαρης δεν παρακολουθεί ήδη το φόρουμ μας!!
Όσο για την αναβάθμιση αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν θέλει να πληρώσει
ούτε καν ένα μικρό ποσό για την αναβάθμιση αυτή, ποια θα είναι η "τιμωρία"
του? Αποβολή από το φόρουμ? Απλά ρωτάω... Όσο για την μετακίνηση στον
genesis το βρίσκω κι εγώ καλή ιδέα αρκεί να είναι εύκολη η μεταφορά του στον
server αυτο!
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #5 on: June 02, 2005, 13:42:15 pm »

Φυσικα και δεν θα υπαρχει ποινη για οποιον δεν πληρωσει! Αλοιμονο! Το πολυ πολυ να κανουμε κατι τιμητικο για οσους πληρωσουν! Tongue

www.e-steki.gr
golden
Θαμώνας

View Profile
« Reply #6 on: June 02, 2005, 13:52:24 pm »

Τότε πολύ καλά! Αν είναι να γίνει η αναβάθμιση, ας συνεννοηθούμε πρώτα όλοι
ωστέ να δούμε αν είναι κάτι το οποίο χρειαζόμαστε κι ας γίνει κι αυτή η αναφορά
στην τιμή να ξέρουμε κι εμείς οι όχι-και-τόσο-γνώστες πόσο βαθιά πρέπει να βάλουμε
το χέρι στην τσέπη! Αν το βάλουμε.. ;pp
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #7 on: June 02, 2005, 14:05:37 pm »

Την αναφορα ας την κανουν οι admins αν φυσικα συμφωνουν με την αναβαθμιση γιατι δε λεει κανεις τη γνωμη του μεχρι στιγμης....

www.e-steki.gr
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #8 on: June 02, 2005, 15:07:16 pm »

Οπως ειχα γραψει και σε ενα λιγο παλιοτερο μηνυμα μου, δεν καταλαβαινω γιατι δεν ερχεστε σε επαφη με τον κ. Δημακη και τον Αλεξανδρο Παναγιωτου ωστε το thmmy.gr να μεταφερθει "μια και καλη" στο server genesis και να ενωθει με το αλλο forum? Ολοι παραπονιομαστε για τα 500 site/forums που εχουμε αλλα κανεις δεν προτιθεται να υποχωρησει...
Κοίταξε είναι μια πρόταση σαφώς συζητήσιμη, αλλά να προσθέσω έναν ακόμα παράγοντα. Θα θυμάσαι παλιότερες συζητήσεις σχετικά με τη συγχώνευση φόρουμ, λίστας κλπ καθώς και σε σχέση με το ύφος του φόρουμ. Μία άποψη που είχε αναδειχτεί σε εκείνες τις συζητήσεις και μάλλον είναι υπεύθυνη και για την σημαντικά μεγαλύτερη κίνηση του thmmy (και της λίστας) από το genesis, είναι ότι σε αυτό το φόρουμ η ατμόσφαιρα είναι πιο "παρεϊστικη" και είναι απαλλαγμένη από το βάρος της "επισημότητας" που θα χαρακτήριζε ένα επίσημο φόρουμ της σχολής. Ανεξάρτητα με το αν τελικά έχουν καταλήξει να συμμετέχουν και καθηγητές σε αυτό, το φόρουμ ήταν και παραμένει μια δημιουργία των φοιτητών στην οποία δεν εμπλέκεται πουθενά το τμήμα. Αυτό δίνει την δυνατότητα να συνδιαμορφώνεται το φόρουμ αποκλειστικά από τους φοιτητές με κανόνες πιο ελεύθερους από ότι ένα επίσημο φόρουμ (αν και τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι αλλάζει απλά ο...δημιουργός των κανόνων...). Το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα φόρουμ πλήρως διαμορφούμενο από τα μέλη του. Παραδείγματος χάριν τις τελευταίες μέρες έγινε μια ιστορία σε σχέση με την έκφραση τραβάω μ******. Άποψή μου είναι ότι σε ένα τέτοιο φόρουμ μπορεί να ειπωθεί σε συγκεκριμένα πλαίσια. Σε ένα επίσημο φόρουμ του τμήματος δεν θα έλεγα το ίδιο. Επίσης, αν και νομίζω ότι έχουμε την τύχη όσοι καθηγητές ασχολούνται με τα διαδικτυακά να είναι αρκετά ώριμοι ώστε να μην έχουμε τέτοια προβλήματα, να έχουμε υπ όψιν μας ότι σε ένα server του πανεπιστημίου, υπάρχει και η περίπτωση λογοκρισίας, όχι από τους φοιτητές, αλλά από εξωτερικούς παράγοντες. Ξαναλέω ότι δεν πιστεύω ότι μπορεί άμεσα να συμβεί, αλλά άφησέ με να έχω κάποιες επιφυλάξεις. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι τα όσα λέω δεν συνδέονται με λογικές του τύπου "δεν μπορώ να θάψω ελεύθερα κάποιον". Είναι θέμα γενικότερης ατμόσφαιρας. Μπορεί εσύ να μην έχεις πρόβλημα να εμφανιστείς σε μια επίσημη δεξίωση με φόρμες, αλλά πρέπει να αποδεχτείς και εκείνους που έχουν. Και νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να δικαιολογηθεί η χαμηλή κίνηση του genesis.
Με δυο λόγια λοιπόν θα συμφωνούσα να μεταφερθεί σε ένα server του πανεπιστημίου, αλλά όχι να είναι το "επίσημο" φόρουμ του τμήματος. Τώρα που το ξαναβλέπω και εκείνο το "ΤΗΜΜΥ" πάνω πάνω, θα προτιμούσα να είναι "Φόρουμ φοιτητών ΤΗΜΜΥ".

Αν θελεις να τον βρισεις, στειλ' του ενα mail... Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να το κανεις σε δημοσιο χωρο (και το forum ειναι κατα καποιον τροπο δημοσιος χωρος). Εκτος απο παρανομο, ειναι και αλητεια. Μπορεις να εχεις το θαρρος της γνωμης σου και να λες αυτα που θελεις μπροστα του και οχι πισω απο την πλατη του...
Μια μικρή διόρθωση. Σε δημόσιο χώρο μπορείς να βρίσεις όποιον θέλεις αρκεί αυτός να είναι ενήμερος.  Wink Και το βρίσιμο αποτελεί μια άποψη και μπορεί κάποιες φορές να γίνει και εποικοδομητικά. Τώρα επειδή με το ίντερνετ ο δημόσιος χώρος είναι τεράστιος, καλά είναι να του στείλεις και ένα mail και να του πεις ότι σε έβρισα εκεί κι εκεί.  Tongue

Τέλος όσον αφορά στο κεντρικό θέμα του τόπικ, να το συζητήσουμε ρε παιδιά, και αν όντως μπορεί να γίνει με λογικό κόστος το βλέπουμε.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #9 on: June 02, 2005, 16:05:55 pm »

Quote from: Michelle on June 02, 2005, 14:05:37 pm
Την αναφορα ας την κανουν οι admins αν φυσικα συμφωνουν με την αναβαθμιση γιατι δε λεει κανεις τη γνωμη του μεχρι στιγμης....

ΑΠλά περίμενα να ακούσω απόψεις,
αλλά από τδω το είχατε από κει το φέρατε
πάλι για τα Κυκλώματα και το πως κόβει ο κ.Μάργαρης πήγε το θέμα!!
Τέσπα, προς τέρψην του φίλου Αλιάκμων η μετακίνηση στον genesis
είναι υπο συζήτηση Wink 8)
Η συνένωση όμως δεν θα γίνει κυρίως για τους λόγους που ανεφερε ο Netgull.
Δηλαδή του "παρείστικου"
Επειδή πάλι γίνεται αναφορά στη... γνωστή ιστορία,
υπάρχει μια σκέψη να φτιαχτεί ένας πίνακας όπου εκεί θα επιτρέπονται τα πάντα.
Αλλά αυτό ας συζητηθεί σε άλλο τόπικ.

Ας μείνουμε στο θέμα μας.
Καταρχάς η αναβάθμιση ενός φόρουμ δεν είναι uninstall/install.
Εϊναι ένας πονοκέφαλος αλλαγών και εκ νέου ρυθμίσεων.
Επίσης για την αναβάθμιση σε vBulletin κανείς δεν μπορεί να σε εγγυηθεί
ότι η διαδικασία θα επιτελεστεί απρόσκοπτα μεταφέροντας ακέραιο το σύνολο της βάσης δεδομένων
(ποστς, μέλη, πίνακες κτλ τκλ)
Και κάτι επιπλέον, όταν σκεφτόμασταν την αναβάθμιση στου παλιού φόρουμ,
δεν επιλέξαμε το vBulletin για τον απλο λόγο ότι είναι δύσχρηστο για τον αρχάριο.
Μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες αλλά... όχι χωρίς αντίτιμο!

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #10 on: June 02, 2005, 16:07:12 pm »

Παιδιά στο θέμα μας.
Η υπόλοιπη συζήτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά
αν θέλετε να τη συνεχίσετε μεταφέρετέ την αλλού,
όχι στο Σχολια για το νέο φόρουμ/αναβάθμιση

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #11 on: June 02, 2005, 16:31:09 pm »

Η άδεια απεριορίστου χρόνου
χωρίς διαφημιστικά banners κτλ
και με εγκατάσταση από τους ίδιους
κοστίζει

314Εuros.

~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #12 on: June 02, 2005, 17:05:30 pm »

Quote from: fugitive on June 02, 2005, 16:31:09 pm
Η άδεια απεριορίστου χρόνου
χωρίς διαφημιστικά banners κτλ
και με εγκατάσταση από τους ίδιους
κοστίζει

314Εuros.

Πειραζει ενα banneraki?

www.e-steki.gr
Mourgos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #13 on: June 03, 2005, 02:53:54 am »

Δηλαδή είμαι ο μοναδικός που δεν θα ήθελε μεταφορά και στέγαση του φόρουμ σε πανεπιστημιακό server για πιο απλούς/ανθρώπινους λόγους, όπως ότι δεν γουστάρω να δώσω τα στοιχεία μου για να έχω το δικαίωμα να εκφράσω έστω και μια απορία για την ύλη ενός μαθήματος; Χρειάζεται περισσότερη δικαιολόγηση από το ότι απλά δεν θέλω να βλέπω μία έκθεση επιχειρημάτων από ένα μαθητή που να δικαιολόγεί την αξίωσή του να ρωτήσει δύο τρία βασικά (ή όχι) πράγματα για την σχολή πριν να δηλώσει μηχανογραφικό, αναρτημένη στο φόρουμ; Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παρακολουθεί μια συζήτηση όχι μόνο ο Μάργαρης, αλλά σύσσωμοι οι καθηγητές της σχολής. Αλλά αν για οποιονδήποτε λόγο θελήσουν να μάθουν την ταυτότητά μου έχω την απαίτηση να την ζητήσουν επίσης επώνυμα και δημόσια από εμένα τον ίδιο, κι όχι από άμεση ή έμμεση πρόσβασή τους στα αρχεία του server.
 Άσε που και η δυσκινησία που διακατέχει ολόκληρο το πανεπιστημιακό δίκτυο είναι διάχυτη και στον genesis...μέχρι και τα χρώματα είναι ίδια με τις απαισιότητες που έχουν επιλεχθεί για την κεντρική σελίδα του πανεπιστημίου ( ! ), τι άλλο χρειάζεται να πούμε; Να σχολιάσουμε το uptime των πανεπιστημιακών server ίσως;

Άλλωστε στο κάτω κάτω της γραφής (πιο πάτο δεν πάει...) τι ενοχλούν δύο διαφορετικά φόρουμ, το καθένα με τα μειονεκτήματα/προτερήματα που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας; Έχεις μήλα και πορτοκάλια (όπως θα το κάναμε στο δημοτικό  Grin) και μπορείς να πάρεις και από τα δύο. Γιατί να πετάξεις ένα από τα δύο; Αν είχες και ροδάκινα ακόμα καλύτερα...
 Αν τα πλεονεκτήματα του ενός υπερτερούν τόσο περισσότερο του άλλου ας συγκεντρώνει και την περισσότερη κίνηση. Από την στιγμή όμως που υπάρχει και η ελάχιστη ικανή, για να παραμείνει ενεργό,  κινητικότητρα δεν υπάρχει λόγος να καταργηθεί ή να συγχωνευθεί κάποιο από τα δύο.

Και επειδή επειδή αναφέρθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον επιχείρημα, θα ήθελα να σχολιαστεί:

...και ενδεχομενως να εχει περιορισμενη διαρκεια ζωης (αραγε οταν ο gfloros και ο fugitive παρουν πτυχιο και δεν εχουν χρονο πλεον, αν δεν βρεθει αλλος προθυμος να σηκωσει το αχθος της διαχειρισης, τι θα γινει το forum? Απλα θα εγκαταληφθει και καποια στιγμη θα "πεσει")...

Αν δεν βρεθεί ούτε ένας που να θεωρεί αυτό το έργο αρκετά σημαντικό για να το αναλάβει, τότε μάλλον δεν υπάρχει και λόγος ύπαρξής του. Ένα οποιδήποτε φόρουμ είναι ζωντανό και υπάρχει για να εξυπηρετεί αυτούς που το χρησιμοποιούν, κι όχι απλά για να υπάρχει ως άλλη μια απόδειξη ύπαρξης της σχολής, οπότε από την στιγμή που δεν θα υπάρχει αρκετό δυναμικό μέσα από το οποίο να βρεθεί και ένας πιθανός επιμελητής της ομαλής λειτουργίας του στο μέλλον, καλύτερα να "πέσει" παρά να φυτοζεί με ένα θέμα, και αν, ανά μήνα.

Αυτά τα ολίγα από εμένα...

Αν υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα να πάει κάτι στραβά, ΘΑ πάει στραβά...
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #14 on: June 03, 2005, 15:25:50 pm »

Quote from: Mourgos on June 03, 2005, 02:53:54 am

Αν δεν βρεθεί ούτε ένας που να θεωρεί αυτό το έργο αρκετά σημαντικό για να το αναλάβει, τότε μάλλον δεν υπάρχει και λόγος ύπαρξής του. Ένα οποιδήποτε φόρουμ είναι ζωντανό και υπάρχει για να εξυπηρετεί αυτούς που το χρησιμοποιούν, κι όχι απλά για να υπάρχει ως άλλη μια απόδειξη ύπαρξης της σχολής, οπότε από την στιγμή που δεν θα υπάρχει αρκετό δυναμικό μέσα από το οποίο να βρεθεί και ένας πιθανός επιμελητής της ομαλής λειτουργίας του στο μέλλον, καλύτερα να "πέσει" παρά να φυτοζεί με ένα θέμα, και αν, ανά μήνα.

Αν και γενικά συμφωνω με την αποψη σου για τη μη μεταφορα του φορουμ σε πανεπιστημιακο σερβερ, σε αυτο το τελευταιο εχω μια μικρή ενσταση... Μπορει να εχουν πολλοι την ορεξη να αναλαβουν το φορουμ οταν αποφοιτησει ο Φυγας και ο Τζι-φλορος (ναι, βαριεμαι απιστευτα να αλλαξω γλωσσα στο πληκτρολογιο) αλλα θα έχουν και τις γνώσεις? Χρειαζεται και γνώσεις για να εισαι αντμινστρειτορ και για παραδειγμα εγω δεν τις εχω. Ποσοι αραγε τις εχουν απο τη σχολη και έχουν και ορεξη?

www.e-steki.gr
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: