• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:22:02 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:22:02 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 87
Total: 142
Maximos7
mmikelo
kouf
Leftor
Nikos_313
despoina15
kokkinosgior
AcDimitri
xarisvougiou
ΚΟ
tzesi
Mr Watson
jimalexoud
cpapast
dinoschalv
chaniotism
andyy
Joannapet
kpa
Nicotre
filkilkis
ඞ
Konstantina Karamani
Giannis_Kako
Zoifouka
gkg
stelinas
Petross
Saint_GR
Angelagfb
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Thanasis_pap
papaloui
tzortzis
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Πιστεύετε??
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Πιστεύετε στο Χριστιανισμό?
Ναι - 216 (55.5%)
Όχι - 173 (44.5%)
Total Voters: 469

Pages: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 127 Go Down Print
Author Topic: Πιστεύετε??  (Read 262972 times)
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πιστεύετε??
« Reply #1350 on: April 08, 2010, 12:54:58 pm »

παντως η ελευθερια σου φαινεται να γαμαει λιγακι την ελευθερια μου.
δλδ η ελευθερια η δικη σου να πιστευεις σε πραγματα τα οποια μου φαινονται μαλακιες
γινεται σημαντικοτερη απο την ελευθερια μου να εκφραζω τη σκεψη μου.

και απο την αλλη, οταν υποστηριζεις με τοση σιγουρια πραγματα οπως η
ανασταση η ο πολλαπλασιασμος των ιχθυων, ειναι λογικο οτι καποιοι θα
αρχισουν να αμφισβητουν, αν οχι τη νοημοσυνη, το επιστημονικο σου κριτιριο.

Vive le son
D'l'explosion!
Εσύ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1351 on: April 08, 2010, 13:04:47 pm »

duh.
Εχεις άδικο.
Βλέπε 3 ποστ πίσω.

εδιτ:όσον αφορά τα θαύματα και τα παρεμφερή,πιστεψέ με οι περισσότεροι-γνωστοί μου τουλάχιστον-χριστιανοί,έχουν-με περάσει μεγάλες κρίσεις αμφισβήτισης. Ομως ο Χριστιανισμός δεν είναι τα θαύματα,είναι κυρίως κάποιες αξίες που αποσκοπον στο να κάνουν την κοινωνία καλύτερη και τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους
Βλ. Μην είσαι άπληστος,όχι γιατί θα καείς στην κόλαση αλλά γιατί θα είσαι δυστυχισμένος.
      Ου μιχεύσεις,όχι γιατι θα πας στην κόλαση αλλά γιατί θα πληγώσεις τον άνθρωπό που είναι πάντα δίπλα σου  και σε αγαπάει.
     κλπ κλπ.

Επίσης-άσχετο:η κόλαση όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ δεν αναφέρεται σε καζάνια και κερατάδες με πιρούνια,αλλά σε καταστάσεις απόγνωσης,απελπισίας και δυστυχίας που είναι πολύ χειροπιαστές και όλοι έχουμε ζήσει.
Αρα τελικά το "θα πας στην κόλαση" εγω το εκλαμβάνω ως οτί θα περιέλθεις σε τρόμο και απογνωση.
« Last Edit: April 08, 2010, 13:16:32 pm by icedheart » Logged

Μερικές φώτος...
http://500px.com/PavlCell
Social_waste

View Profile
« Reply #1352 on: April 08, 2010, 13:31:11 pm »

για το πρωτο που λες ισχυει αυτο που σου ειπα.
θετεις το οριο στην ελευθερια μου εκει που εσυ θελεις.
αν εγω λεω οτι δεν υπαρχει θεος και εσυ προσβαλεσαι
απο αυτο τοτε τι πρεπει να γινει?

και το να πιστευεις στα θαυματα ειναι
αμεσα σχετικο με αυτο που λεγαμε δυο σελιδες πριν, δηλαδη το κατα
ποσο τα ευαγγελια ειναι αξιοπιστα. αν οντως αμφιβαλλεις οτι ο χριστος
εκανε τα πραγματα που λενε τα ευαγγελια, πχ αν δεν πιστευεις οτι
αναστηθηκε, ειναι καπως δυσκολο να εισαι χριστιανος.

τελος, ο χριστιανισμος δεν ειναι αποψη για την κοινωνια, ειναι θρησκεια.
αλλα ακομα και σαν κοινωνικη αντιληψη χωλαινει. και ειναι και λογικο γιατι η
οντως βασιζεται σε αρχαια βιβλια με ηθικοπλαστικες ιστοριες.

Vive le son
D'l'explosion!
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #1353 on: April 08, 2010, 15:51:58 pm »

Quote from: icedheart on April 08, 2010, 12:39:43 pm
Α)το φασιστική:αν είχε εξουσία θα έκαιγε όλες τις εκκλησίες και εμένα μαζί.. Tongue

Πού το είπε αυτό;

Β)σε αρκετά σημεία υποτιμά τη νοημοσύνη όσων πιστεύουν και μας λέει καταφανώς ηλίθιους,πχ εγώ πιστεύω στα λεγόμενα των αποστόλων και τους λέει 12 χαζούς άρα εγώ είμαι χαζός.

Όπως είπε και ο "δικός σου": Συ είπας Cheesy

Κι εγώ ασπάζομαι τις απόψεις διάφορων ιστορικών φυσιογνωμιών (πχ του Μαρξ), αλλά δε θα βγάλω και το χατζάρι αν τους αποκαλέσεις ηλίθιους. Ίσως ενοχληθώ λίγο.

Τη βίβλο τη λέει μαλακία της εποχής του χαλκού και άλλα όμοια τα οποία τώρα βαριέμαι να quotάρω.

Ε, αφού είναι...

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
.nikos.
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #1354 on: April 08, 2010, 16:53:31 pm »

Quote from: icedheart on April 08, 2010, 13:04:47 pm
duh.
Εχεις άδικο.
Βλέπε 3 ποστ πίσω.

εδιτ:όσον αφορά τα θαύματα και τα παρεμφερή,πιστεψέ με οι περισσότεροι-γνωστοί μου τουλάχιστον-χριστιανοί,έχουν-με περάσει μεγάλες κρίσεις αμφισβήτισης. Ομως ο Χριστιανισμός δεν είναι τα θαύματα,είναι κυρίως κάποιες αξίες που αποσκοπον στο να κάνουν την κοινωνία καλύτερη και τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους
Βλ. Μην είσαι άπληστος,όχι γιατί θα καείς στην κόλαση αλλά γιατί θα είσαι δυστυχισμένος.
      Ου μιχεύσεις,όχι γιατι θα πας στην κόλαση αλλά γιατί θα πληγώσεις τον άνθρωπό που είναι πάντα δίπλα σου  και σε αγαπάει.
     κλπ κλπ.

Επίσης-άσχετο:η κόλαση όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ δεν αναφέρεται σε καζάνια και κερατάδες με πιρούνια,αλλά σε καταστάσεις απόγνωσης,απελπισίας και δυστυχίας που είναι πολύ χειροπιαστές και όλοι έχουμε ζήσει.
Αρα τελικά το "θα πας στην κόλαση" εγω το εκλαμβάνω ως οτί θα περιέλθεις σε τρόμο και απογνωση.

http://www.gotquestions.org/Greek/Greek-Bible-inspired.html

Ενώ υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το ως ποιο σημείο η Αγία Γραφή είναι θεόπνευστη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αγία Γραφή από μόνη της ισχυρίζεται ότι, κάθε λέξη, σε κάθε σημείο της, είναι εμπνευσμένη από τον Θεό (Α` Κορινθίους 2:12-13, Β` Τιμόθεο 3:16-17). Αυτή η άποψη για τη Γραφή συχνά αναφέρεται στην «απόλυτα κατά λέξη» θεοπνευστία. Αυτό σημαίνει ότι η κάθε μια λέξη είναι εμπνευσμένη από τον Θεό, όχι μόνο οι έννοιες ή οι ιδέες, και ότι η θεοπνευστία εκτείνεται σε όλα τα μέρη της Αγίας Γραφής και όλα τα θέματα που διαπραγματεύεται (απόλυτη θεοπνευστία). Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι μόνο κάποια μέρη της Αγίας Γραφής είναι θεόπνευστα, ή μόνο οι σκέψεις και οι έννοιες που έχουν σχέση με τη θρησκεία είναι θεόπνευστες, αλλά αυτές οι απόψεις για τη θεοπνευστία δεν συμφωνούν με αυτό που η ίδια η Αγία Γραφή ισχυρίζεται. Η απόλυτη κατά λέξη θεοπνευστία είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του Λόγου του Θεού.

Άσχετο με το τι πιστεύεις εσύ, η ίδια η Βίβλος λέει ότι αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια.

Βέβαια, δεν έχω πρόβλημα αμα θες να τη διαστρεβλώνεις, να πεις ότι μιλάει μεταφορικά, για καταστάσεις και όχι γεγονότα, ή ακόμα ότι ο Χριστιανισμός είναι μια ωραία φιλοσοφία. Όπως λέει όμως και ο George Carlin,

And for those of you that look to the Bible for it's literary qualities and moral lessons; I got a couple other stories I might like to recommend for you. You might enjoy The Three Little Pigs. That's a good one. It has a nice happy ending. Then there's Little Red Riding Hood. Although it does have that one x-rated part where the Big-Bad-Wolf actually eats the grandmother. Which I didn't care for, by the way. And finally, I've always drawn a great deal of moral comfort from Humpty Dumpty. The part I liked best: ...and all the king's horses, and all the king's men couldn't put Humpty together again. That's because there is no Humpty Dumpty, and there is no god. None. Not one. Never was. No god.
ant
Guest
« Reply #1355 on: April 08, 2010, 19:29:31 pm »

Quote from: icedheart on April 08, 2010, 11:58:31 am
Βρε πίστευε ό,τι θέλεις και λέγε το,μ' αρέσει αυτό,αυτό άλοστε είναι το νόημα της δημοκρτίας,απλά μη με προσβάλεις... Γιατί η ελευθερία σου τεέιώνει εκεί που αρχίζει η δικιά μου. Και το να μιλάει κάποιος τόσο προκλητικά για αυτό το οποίο είναι για μένα τόσο σημαντικό είναι σαν να βρίζει τη μάνα μου.
Πολλοί εδώ πέρα λένε ότι ο χριστινισμός είναι γτπ αλλά το λένε πολιτισμένα,με τακτ. Και δεν πρόκειται για παιχνίδι λέξεων,η γλώσσα ποτέ δεν είναι αθώα,είπε η Φραγκουδάκη. Και η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο συνάδελφος μου φάνηκε τουλάχιστον ιταμή έως και φασιστική,γιαυτό και τα άκουσε έτσι.

Δεν ξερω αν μιλησε με αυτον τον τροπο ( ουτε θα καθησω να το ψαξω ) αλλα οντως η ευπρεπεια και το τακτ ειναι μεγαλη υποθεση... Αν αρχιζουμε να βγαζουμε ολοι ακατεργαστα τα συναισθηματα μας και τις σκεψεις μας, τοτε θα γινει χαμος!
Ανώνυμος
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #1356 on: April 08, 2010, 20:58:30 pm »

Ήμαρτον!!! Ακόμα δεν τελειώσατε τη σχολή μερικοί???? @#@!? Άντε διαβάστε κανένα μάθημα ρε παράσιτα!!
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #1357 on: April 08, 2010, 21:02:12 pm »

σιγα εσυ κωλοβακτηριδιε

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
natha
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #1358 on: April 08, 2010, 22:01:44 pm »

Quote from: icedheart on April 08, 2010, 01:21:50 am
Ρε μαλάκα natha γαμώ την τρέλα μου μιλάς λες και είσαι εσύ ο Θεός...Χαλαρωσε λίγο... Μην πιστεύεις στον π* μ,αλλά σεβάσου αυτό που πιστεύω εγώ και μην προσπαθείς να με αποδείξεις ηλίθιο,όπως εγώ σέβομαι αυτό που πιστεύεις εσύ και ο οποιοσδήποτε και δε μιλάω προσβλητικά για τα δικά σου πιστεύω,αν μη τι άλλο..

Και μη το σβήσετε.

Αυτο που απαντησε επανηλημενα ο Social_waste.Δεν με νοιαζει τι σε προσβαλει... βρες τα με τον εαυτο σου.Κι εμενα με προσβαλει η μυτη σου ... δεν βγαινει ακρη.

Α)το φασιστική:αν είχε εξουσία θα έκαιγε όλες τις εκκλησίες και εμένα μαζί.. Tongue
Β)σε αρκετά σημεία υποτιμά τη νοημοσύνη όσων πιστεύουν και μας λέει καταφανώς ηλίθιους,πχ εγώ πιστεύω στα λεγόμενα των αποστόλων και τους λέει 12 χαζούς άρα εγώ είμαι χαζός. Τη βίβλο τη λέει μαλακία της εποχής του χαλκού και άλλα όμοια τα οποία τώρα βαριέμαι να quotάρω.

Α) Δεν θα τις εκαιγα βρε χαζε θα τις εθαβα ... τι χριστιανος εισαι  Wink
Β) Παλι δεν φταιω εγω για το πως νιωθεις αναλογα με το τι λεω ... βρες το μονος σου,κανε γιογκα ή κατι...

Quote from: icedheart on April 08, 2010, 13:04:47 pm
duh.
Εχεις άδικο.
Βλέπε 3 ποστ πίσω.

κλπ κλπ.

Τωρα ρε μεγαλε μας λες πως "αντιλαμβανεσαι" εσυ τον χριστιανισμο?Μια δικη σου version δηλ.?δεν εχει ΔΟΓΜΑ η θρησκεια σου ? ξερεις τι λεει αυτο?Το τι λες εσυ και τι εξηγηση δινεις εσυ δεν μ ενδιαφερει η θρησκεια σου λεει ΑΛΛΑ και καλα θα κανεις να μαθεις ακριβως τι λεει και να εισαι σιγουρος τι πιστευεις φιλε μου ... δεν ξερω για σενα εγω παντως αν ποτε εμπαινα σε θεση να ακολουθησω κατι τοσο παλαβο θα θελα να ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ τι ειναι αυτο που ακολουθω ή ακριβως πόσα κερδιζω ... αν με πιανεις...

Ή αυτο που λεει ο .nikos. πιο ολοκληρωμενα.
« Last Edit: April 08, 2010, 22:05:24 pm by natha » Logged
ant
Guest
« Reply #1359 on: April 12, 2010, 21:28:33 pm »

Ι

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ

1

Ο Θεος αναπνεει ακομα.

Δεν σκοτωνει κανεις μια πνοη, εναν αγερα, μια μυρωδια, δεν σκοτωνει ενα ονειρο, μια προσδοκια. Ο Θεος που κατασκευασαν οι θνητοι καθ' υποστασιοποιημενη εικονα τους υπαρχει μονο και μονο για να κανει εφικτη την καθημερινη ζωη παρα το δρομολογιο του καθενος προς την ανυπαρξια. Οσο οι ανθρωποι θα πρεπει να πεθαινουν, μια μεριδα αναμεσα τους δεν θα μπορει να αντεξει αυτη την ιδεα και θα εφευρισκει υπεκφυγες. Δεν δολοφονει κανεις μια υπεκφυγη, δεν τη σκοτωνει. Μαλιστα μαλλον εκεινη μας σκοτωνει: διοτι ο Θεος θανατωνει ο,τι του αντιστεκεται. Κατα πρωτο λογο τη Λογικη, την Ευφυϊα, το Κριτικο Πνευμα. Τα υπολοιπα ακολουθουν λογω αλυσιδωτης αντιδρασης...
   Ο τελευταιος θεος θα εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο ανθρωπο. Και μαζι με αυτον και το δεος, ο φοβος, η αγωνια, αυτες οι μηχανες που δημιουργουν θεοτητες. Ο τρομος μπροστα στην ανυπαρξια, η ανικανοτητα να αφομοιωθει ο θανατος ως μια διαδικασια φυσικη, αναποφευκτη, με την οποια πρεπει να συμβιβαστουμε, που μπροστα της μονο η ευφυϊα μπορει να εχει καποια αποτελεσματα, καθως επισης και η απορριψη, η απουσια νοηματος περαν αυτου που εμεις προσδιδουμε, ο a priori παραλογισμος, ιδου οι γενεαλογικες δεσμες του θειου. Ο νεκρος Θεος θα συνεπαγοταν την τιθασευση της ανυπαρξιας. Απεχουμε ετη φωτος απο μια τετοια οντολογικη προοδο...

Πραγματεια περι αθεολογιας/Φυσικη της μεταφυσικης, MICHEL ONFRAY
Social_waste

View Profile
« Reply #1360 on: June 25, 2010, 03:41:39 am »

“We have facts for those who think, arguments for those who reason; but he who cannot be reasoned out of his prejudices must be laughed out of them; he who cannot be argued out of his selfishness must be shamed out of it by the mirror of his hateful self held up relentlessly before his eyes.”

— Wendell Phillips, American abolitionist, 1853

Vive le son
D'l'explosion!
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #1361 on: June 25, 2010, 10:12:55 am »

Quote from: Antίλογος on April 12, 2010, 21:28:33 pm
Ι

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ

Τα βάσανα σου σε ακολουθούν μέχρι τον θάνατό σου.
Οι φίλοι σου σε ακολουθούν μέχρι την κηδεία σου.
Οι καλές σου οι πράξεις σε ακολουθούν αιωνίως.

Ομως δεν φτανουν μονο οι καλες πραξεις. Χρειαζεται και πιστη. Οπως ο κοπηλατης: Πρεπει να κοπηλατει και με τα δυο κουπια για να παει μπροστα η βαρκα. Το ενα μονο δεν φτανει.

...........
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1362 on: June 25, 2010, 10:24:01 am »

πως εισαι τοσο σίγουρος για αυτά που λες ;

Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #1363 on: June 25, 2010, 10:44:47 am »

ποιον ρωτας? Αν ρωτας εμενα, δεν προκειται για σιγουρια, προκειται για πιστη. Αυτο θα πει πιστη: να μην χρειαζεσαι αποδειξεις. Στην επιστημη, για να εισαι σιγουρος για κατι, χρειαζεσαι αποδειξεις, το πειραμα. Η πίστη δεν θελει αποδειξεις.

...........
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #1364 on: June 25, 2010, 10:55:08 am »

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Pages: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 127 Go Up Print
Jump to: