• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:54:56 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:54:56 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 40
Guests: 111
Total: 151
mayia psarikoglou
dimitris585
ThanosV
dr.giorgos
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
Yamal
fkagk
Zaxarenia
ඞ
Nikos_313
mavropan
acolak
Saint_GR
panos98
Athinaaz
noys
Deviate
daphnenik
christinabisdeki
Kwst@ss_
kimxnas
freskoulhs
Chr1sgr
george polymeros
Elenit
aalmpanb
Northern Eagle
andyy
miltan8
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 12 Go Down Print
Author Topic: Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...  (Read 25892 times)
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...
« on: May 06, 2007, 17:46:11 pm »

Μπαίνουμε σε μία νέα εποχή τρομοκρατίας. Σε μία εποχή κατά την οποία η αστυνομία πειραματίζεται σε καινούριους τρόπους αντιμετώπισης των κινητοποιήσεων αλλά και των ατομικών ελευθεριών. Απόδειξη είναι οι νέες περιπέτειες του συναδέλφου μας Π. που είναι ένας από τους 49 που αθωώθηκαν ομόφωνα. Ο συνάδελφός μας ήταν στα πάρτυ που έγιναν χθες στον χώρο του Πολυτεχνείου. Κατά τις 6:30 με 7 παρά και αφού τα επεισόδια είχαν τελειώσει ο Π. αποφάσισε να γυρίσει σπίτι του. Στην συμβολή των οδών Εγνατίας και 3ης Σεπτεμβρίου ασφαλίτες τον προσέγγισαν του ζήτησαν να τους δείξει την ταυτότητά του και στην συνέχεια να τους ακολουθήσει λίγο πιο κάτω. Τον πήγαν μέχρι την Λαμπράκη με 3ης Σεπτεμβρίου όπου υπήρχαν άλλα 5 άτομα. Εκεί από κάποιον ασφαλίτη ακούστηκε “ Αυτός είναι με τα πράσινα Allstar ”. Τον παίρνουν χωρίς να γίνει σύλληψη μαζί με τους άλλους  στην Ασφάλεια. Ταυτόχρονα βγήκαν εντάλματα ερέυνης και για τα σπίτια τους. Στο σπίτι του συναδέλφου μας αλλά και πάνω του κατά την στιγμή της σύλληψης δεν βρέθηκε τίποτα. Μοναδικό στοιχείο αποτελούν οι καρμπόν μαρτυρίες 2 αστυνομικών που περιγράφουν με απίστευτη λεπτομέρεια τον Π.( Νεαρός, «γεματούλης», ύψους 1.70,  γαλάζια μπλούζα με κουκούλα που μπροστά έχει σχεδιάκια, εκρού βερμούδα που φτάνει ελάχιστα κάτω από το γόνατο). Ο δικηγόρος μας είπε ότι στα εγκληματολογικά χρονικά πρώτη φορά δίνεται τόσο ακριβής  και όμοια περιγραφή από δύο διαφορετικά άτομα που είδαν κάποιον υποτιθέμενο δράστη για μερικά δευτερόλεπτα, εν μέσω δακρυγόνων και  καπνών από τις φωτιές που είχαν ανάψει. Συνήθως οι περιγραφές αυτές είναι κατά το 1/3 όμοιες. Δεν υπάρχει τοπική γειτνίαση, (αυτόν τον όρο νομίζω χρησιμοποίησε ο δικηγόρος και σημαίνει ότι τα μέρη στα οποία κινήθηκε ο συνάδελφός μας ουδεμία σχέση έχουν με τα μέρη που έγιναν τα επεισόδια) για τον φίλο μας και τουλάχιστον 15 άτομα τον τοποθετούν εκεί που γίνονταν τα πάρτυ. Να σημειωθεί εδώ ότι δεν τον χτύπησαν κατά την προσαγωγή και τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Ο δικηγόρος του μας είπε ότι πρώτη φορά αντιμετωπίζει τόσες ακρότητες και τέτοια ξεδιαντροπιά από την μεριά της αστυνομίας. Όταν πήγε στην ασφάλεια, ακούγοντας και τα στοιχεία, ήταν 100% σίγουρος ότι αποκλείεται  να υπάρξει προφυλάκιση. Στην συνέχεια όμως, το γεγονός ότι ο πατέρας του παιδιού (κλήθηκε τηλεφωνικά) αλλά και ένας ακόμα φοιτητής που άδικα είχε συλληφθεί στην πορεία στις 8 Μάρτη (του χτύπησαν την πόρτα και τον πήραν από το σπίτι του) πήγαν για μια «φιλική κουβεντούλα» σε ΓΑΔΑ, ασφάλεια αντίστοιχα μαζί με την άφιξη ειδικού κλιμακίου από την Αθήνα που θα ερευνήσει πιθανή σύνδεση με την πυρπόληση του φυλλακίου,  τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να φοβάται πια πιθανή προφυλάκιση. Κατά τον δικηγόρο οι προηγούμενες κατηγορίες δεν είχαν καμία αντικειμενική ή υποκειμενική υπόσταση σε μια δίκη που οδήγησε μάλιστα σε διώξεις αστυνομικών για ψευδορκία. Και όμως σε αυτήν ακριβώς την διαδικασία στηρίζονται τώρα media-Αστυνομία για να κατηγορήσουν κάποιον που αθωώθηκε ομόφωνα, προσβάλλοντας ταυτόχρονα και την ίδια την δικαστική διαδικασία. Σαν τελευταίο επί των γεγονότων πρέπει να πούμε ότι οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι είδαν τον συνάδελφό μας κατά την διάρκεια των επεισοδίων να σπάει και να πυρπολεί ένα αυτοκίνητο και για κάποιο λόγο που δεν εξηγούν δεν τον συνέλλαβαν. Αργότερα όταν πήραν διαταγή για συλλήψεις τον αναγνώριζαν από τα παπούτσια και τον συνέλλαβαν. Κάποια extra πράγματα που μας είπε ο δικηγόρος: Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τον πλησίασε και γελώντας του είπε τι πάει να κάνει από την στιγμή που ο πελάτης του ομολόγησε ότι είναι αναρχικός και του αρέσει να σπάει και να καίει. Από το ίδιο κανάλι μάλιστα αν δεν κάνω λάθος διέρρευσε η δήθεν ομολογία. Δεν συντρέχει καμία από της προυποθέσεις που συνιστούν προφυλάκιση, αν κάτι τέτοιο επιτευχθεί με την παρούσα δικογραφία ο δικηγόρος είπε επί λέξη «Σας έχουν όλους». Αν σας πάρουν τηλέφωνο για να πάτε για μια φιλική κουβεντούλα ρωτάτε : Είμαι κατηγορούμενος για κάτι; Είμαι μάρτυρας για κάτι; Σε αρνητική απάντηση απαντάτε ότι σας έχει ενημερώσει ο δικηγόρος σας ότι μπορείτε να μην πάτε. Αν επιμείνουν τους λέτε ότι για οποιοδήποτε θέμα οφείλουν να σας ενημερώσουν εγγράφως, στην συνέχεια τους δίνετε την διεύθυνσή σας και κλέινετε το τηλέφωνο.
Μετά από όλα αυτά οφείλουμε να παραστούμε όλοι στην πορεία της Τρίτης αλλά και σε όποια άλλη δράση αποφασιστεί από τους συλλόγους μας.

ΥΓ:Τα στοιχεία που αναφέρω τα έγραφα σε φυλλάδιο από εφημερίδα ενώ μιλούσε ο δικηγόρος και κάποια μπορεί να μην είναι απόλυτα σωστά.Όποιος άκουσε και θυμάται καλύτερα μπορεί ελεύθερα να με διορθώσει.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Και η Τρομοκρατία συνεχίζεται...
« Reply #1 on: May 06, 2007, 17:50:52 pm »

τι επεισοδια εγιναν χθες?
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #2 on: May 06, 2007, 17:59:35 pm »

Νομίζω έγιναν την μέρα που είχε πάρτυ η ΠΑΣΠ και ο 1431.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #3 on: May 06, 2007, 18:06:31 pm »

Fenix, μήπως μπορείς να χρησιμοποιείς παραγράφους, γιατί το μονοκόμματο κείμενο είναι δύσκολο στην ανάγνωση...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #4 on: May 06, 2007, 18:11:48 pm »

Quote from: aika on May 06, 2007, 18:06:31 pm
Fenix, μήπως μπορείς να χρησιμοποιείς παραγράφους, γιατί το μονοκόμματο κείμενο είναι δύσκολο στην ανάγνωση...
Απ'όλο αυτό που διάβασες αυτό βρήκες να ζητήσεις; Έλεος ρε αικα.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #5 on: May 06, 2007, 18:15:40 pm »

Δεν το διάβασα ακόμη, γι αυτό σου λέω..
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #6 on: May 06, 2007, 18:20:16 pm »

Ερώτηση: για να κάνουν έλεγχο σπίτι σου δεν απαιτείται εισαγγελική εντολή;

Έγινε έλεγχος χωρίς τέτοια εντολή;
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #7 on: May 06, 2007, 18:23:42 pm »

Όπως είπα τα εντάλματα ερεύνης βγήκαν σε χρόνο dt.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #8 on: May 06, 2007, 18:25:38 pm »

Quote from: anonymous-root on May 06, 2007, 18:20:16 pm
Ερώτηση: για να κάνουν έλεγχο σπίτι σου δεν απαιτείται εισαγγελική εντολή;

Έγινε έλεγχος χωρίς τέτοια εντολή;

Απαιτείται εισαγγελική εντολή. Ο έλεγχος που έγινε στο σπίτι του παιδιού που κατηγορείται προφανώς έγινε με εισαγγελική εντολή. Η άλλη επίσκεψη που έγινε, η φιλική, για καφέ και κουτσομπολιό, δεν είχε εισαγγελική εντολή.

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: May 06, 2007, 18:40:21 pm »

Πάντως, δεν ξέρω αν συνειδητοποιήσατε τι έχει γίνει (εγώ αν και τα'μαθα από πρώτο χέρι, πραγματικά δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω, ακόμη νομίζω ότι κάποιος κάνει πλάκα), αλλά είναι πολύ σημαντικό αύριο να είμαστε όλοι στη συνέλευση και να της δώσουμε αγωνιστικό χαρακτήρα. Και φυσικά να είμαστε όλοι στην πορεία την Τρίτη. Αν δεν περάσουν οι "τραμπουκισμοί" θα μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Αλλιώς...???

Quote from: Fenix on May 06, 2007, 17:46:11 pm
Να σημειωθεί εδώ ότι δεν τον χτύπησαν κατά την προσαγωγή και τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Προφανώς και τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Σιγά μη ρισκάρουν να κάνουν την ίδια πατάτα δυο φορές. Τόσο κράξιμο έφαγαν την προηγούμενη φορά. Τώρα έπρεπε να γίνουν όλα με το γάντι. Τους τελευταίους μήνες κινδυνεύει σοβαρά η υπόληψη της αστυνομίας και θα κάνουν τα πάντα για να τη βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Μπ. Μπρεχτ

κι εγώ μοναχή μου στη γη

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #10 on: May 06, 2007, 18:56:08 pm »

Αυτο ειναι ενα παραδειγμα για το τι τους περιμενει στην υπολοιπη ζωη τους. Δεν εχει σημασια το οτι αθωωθηκαν σε περιπτωση που γινονται φασαριες ειναι υποπτοι. Δυστυχως ετσι λειτουργει η αστυνομια μια φορα κατηγορουμενος για παντα κατηγορουμενος .....

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
arianos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: May 06, 2007, 19:01:49 pm »

πάντως πριν λίγο στο δελτίο του Alter το ρεπορτάζ για τα επεισόδια ασχολήθηκε περισσότερο με το εν λόγω άτομο.χαρακτηριστικά μίλησε για γνωστό αναρχικό
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: May 06, 2007, 19:07:23 pm »

Quote from: Grecs on May 06, 2007, 18:56:08 pm
Αυτο ειναι ενα παραδειγμα για το τι τους περιμενει στην υπολοιπη ζωη τους. Δεν εχει σημασια το οτι αθωωθηκαν σε περιπτωση που γινονται φασαριες ειναι υποπτοι. Δυστυχως ετσι λειτουργει η αστυνομια μια φορα κατηγορουμενος για παντα κατηγορουμενος .....

Το θέμα δεν είναι τι τους περιμένει. Τι θέμα είναι τι μας περιμένει. Θα μπορούσαμε κι εμείς να είμαστε στη θέση τους. Κι όσο περισσότερο αγριεύουν τα πράγματα τόσο πιθανότερο είναι να βγεις μπλεγμένος χωρίς να φταις. Κι άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

Quote from: arianos on May 06, 2007, 19:01:49 pm
πάντως πριν λίγο στο δελτίο του Alter το ρεπορτάζ για τα επεισόδια ασχολήθηκε περισσότερο με το εν λόγω άτομο.χαρακτηριστικά μίλησε για γνωστό αναρχικό

Η κατάσταση με τα δελτία έχει παραπάει. Ο δικηγόρος είπε ότι αν είχε λίγο παραπάνω χρόνο θα κινούσε νομικά το θέμα. Δε σέβονται ούτε το παιδί, ούτε καν την ελληνική δικαιοσύνη.

Μπ. Μπρεχτ

κι εγώ μοναχή μου στη γη

thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #13 on: May 06, 2007, 19:54:21 pm »

Κάποια extra πράγματα που μας είπε ο δικηγόρος: Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τον πλησίασε και γελώντας του είπε τι πάει να κάνει από την στιγμή που ο πελάτης του ομολόγησε ότι είναι αναρχικός και του αρέσει να σπάει και να καίει.

Να ρωτησω κατι αφελες;

Το παλικαρι εχει πει ποτε οτι ειναι αναρχικος και του αρεσει να τα σπαει;;

Γιατι υπηρχε ενας συναδελφος απο την πατρα που βγηκε και το ειπε ευθαρσως. Ειπε "Ειμαι αναρχικος και η αντιδραση μου προς το κρατος κτλ ειναι να να τα σπαω"
Αυτος ο τυπος ειπε με λιγα λογια, "εγω καταστρεφω αλλα αν δεν με πιασετε εκεινη την ωρα δεν μπορειτε να μου κανετε τιποτα".
Αυτος πρεπει να θεωρειται υποπτος απο την αστυνομια ή οχι ;; Ειναι και φοιτητης στην Πατρα. Πρεπει να εχει την συναδελφικη αλληλεγγυη των συλλογων μας αν τον κατηγορησουν;;;

Ειναι λιγο ασχετο με το χθεσινο περιστατικο, αλλα θελω να δω την ανοχη μας οταν καποιος φοιτητης δηλωνει οτι ειναι αναρχικος και αρχιζει και σπαει μεσα στο πανεπιστημιο, τα παρκαρισμενα αυτοκινητα στην εθνικης αμυνης κ.α επειδη απλα του φταιει το συστημα.
« Last Edit: May 06, 2007, 19:58:19 pm by thanosdr » Logged

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #14 on: May 06, 2007, 20:08:35 pm »

Quote from: thanosdr on May 06, 2007, 19:54:21 pm
  Κάποια extra πράγματα που μας είπε ο δικηγόρος: Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τον πλησίασε και γελώντας του είπε τι πάει να κάνει από την στιγμή που ο πελάτης του ομολόγησε ότι είναι αναρχικός και του αρέσει να σπάει και να καίει.

Να ρωτησω κατι αφελες;

Το παλικαρι εχει πει ποτε οτι ειναι αναρχικος και του αρεσει να τα σπαει;;

Γιατι υπηρχε ενας συναδελφος απο την πατρα που βγηκε και το ειπε ευθαρσως. Ειπε "Ειμαι αναρχικος και η αντιδραση μου προς το κρατος κτλ ειναι να να τα σπαω"
Αυτος ο τυπος ειπε με λιγα λογια, "εγω καταστρεφω αλλα αν δεν με πιασετε εκεινη την ωρα δεν μπορειτε να μου κανετε τιποτα".
Αυτος πρεπει να θεωρειται υποπτος απο την αστυνομια ή οχι ;; Ειναι και φοιτητης στην Πατρα. Πρεπει να εχει την συναδελφικη αλληλεγγυη των συλλογων μας αν τον κατηγορησουν;;;

Ειναι λιγο ασχετο με το χθεσινο περιστατικο, αλλα θελω να δω την ανοχη μας οταν καποιος φοιτητης δηλωνει οτι ειναι αναρχικος και αρχιζει και σπαει μεσα στο πανεπιστημιο, τα παρκαρισμενα αυτοκινητα στην εθνικης αμυνης κ.α επειδη απλα του φταιει το συστημα.

Νομίζω ότι το παλικάρι δεν έχει κάνει τίποτα και αξίζει την υποστήριξή μας όπως την αξίζει και κάθε άνθρωπος που βυθίζεται με την βία στην δίνη μιας φασιστικής κρατικής καταστολής και μιας ξεπουλημένης δικαιοσύνης. Γιατί δυστυχώς η δικαιοσύνη στις μέρες μας δεν είναι τυφλή. Απλά έχει αχρωματοψία...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Pages: [1] 2 3 ... 12 Go Up Print
Jump to: