• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:07:45 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 10:07:45 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 19
Guests: 77
Total: 96
Fotis
Giannisss
Geoth
spoun
hacky
Tolizz
papoutsas
sotos_sta
Kv
Sotirisbikos
vaggos
AcDimitri
gpapailio
NET2GRID
Le ece
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > 16 Σεπτεμβριου οι εκλογες... παρτε θεση !!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ποιος θα γελα την επομενη ημερα;
Δημοκρατική Αναγένηση ( Παπαθεμελης )
ΚΚΕ ( Παπαρηγα )
Λαός ( Καρατζαφερης )
Νεά Δημοκρατία ( Καραμανλης )
Πασόκ ( Παπανδρεου )
ΣΥΝ ( Αλαβανος )
Λευκό
Ένωση Κέντρου (Λεβέντης)

Pages: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 77 Go Down Print
Author Topic: 16 Σεπτεμβριου οι εκλογες... παρτε θεση !!  (Read 118005 times)
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: 16 Σεπτεμβριου οι εκλογες... παρτε θεση !!
« Reply #975 on: September 17, 2007, 12:03:15 pm »

Quote from: Aurelius on September 17, 2007, 11:42:06 am
Αρα, τουλαχιστον απο την καλπη εγω βλεπω οτι στο συνολο του ο ελληνικος λαος, περα απο τις διαφορες ιδεολογικες τους καταβολες ψηφισε κατα των "μεταρρυθμισεων".
Γενικεύεις Aurelius.
Ο λαός δεν ξέρω τι έκανε, αλλά σίγουρα δεν καταδίκασε τις μεταρρυθμίσεις. Γιατί όταν πηγαίνει ο Καραμανλής σε εκλογές με πρόταγμα "Μπροστά με μεταρρυθμίσεις", και βγαίνει έστω και εμφανώς αποδυναμωμένος, νικητής απέναντι σε ένα ΠΑΣΟΚ της στείρας άρνησης, σημαίνει ότι η πολιτική των μεταρρυθμίσεων έχει ακόμη κοινωνικές εφεδρείες.

Μεταρρυθμίσεις δεν είναι μόνο η αλλαγή του άρθρου 16 και του νόμου πλαισίου, είναι και η φορολογία, η ανάπτυξη. Εγώ βλέπω ότι ίσα ίσα η κάλπη έβγαλε μη ικανοποίηση από την ταχύτητα των αλλαγών και την αποφασιστικότητα με την οποία γίνονται.

Γιαννάκου και Καλός είναι εκτός Βουλής.
Πολιτικό μήνυμα προς Καραμανλή: Μάθε να στηρίζεις τα στελέχη σου, ειδικά αυτά που τραβάνε το κουπί της εφαρμογής των επίπονων αλλαγών.
Η Γιαννάκου δεν είναι έξω από τη Βουλή επειδή δεν την ψήφισαν οι άλλοι, αλλά επειδή δεν την τίμησαν οι Νεοδημοκράτες και δη η συγκεκριμένη ομάδα που τη στήριζε πάντα. Αρκούσε ένα βιβλίο με ιστορικά ατοπήματα και που δεν ήταν στην ευθύνη της και το χειρίστηκε υπεύθυνα και κατά τη γνωμη μου πολύ ορθά για να τη βγάλει εκτός. Δεν την έβγαλαν οι μεταρρυθμίσεις.(Θυμίζω ότι ο Πολύδωρας θα μας συντροφεύει για άλλα 4 χρόνια).

Αυτό που έχει την πιο μεγάλη σημασία σε αυτή τη φάση είναι το πως θα διαχειριστεί το αποτέλεσμα η "Αριστερά". Δεν είναι μία ψήφος υποστήριξης αυτό το έξτρα 4%. Είναι ψήφος διαμαρτυρίας που πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί με θέσεις. Εξάλλου μία φορά στα 10 χρόνια πάντα συμβαίνει αυτό. Είναι το feedback του συστήματος. Αυτή η θέση ενισχύεται αν θέλετε και από το εντυπωσιακό 3,8% του ΛΑΟΣ.

Εγώ θέλω μετά από αυτά πιο αποφασιστικό πρωθυπουργό, έτοιμο να κάνει ομελέτα και να προχωρήσει με την μικρή πλειοψηφία, αποδεικνύοντας το εάν αξίζει, γιατί φαίνεται πως οι 165 έδρες δημιούργησαν μεγάλη χαλαρότητα.
« Last Edit: September 17, 2007, 12:05:21 pm by Guybrush » Logged
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #976 on: September 17, 2007, 12:07:42 pm »

Quote from: Guybrush on September 17, 2007, 12:03:15 pm

Πολιτικό μήνυμα προς Καραμανλή: Μάθε να στηρίζεις τα στελέχη σου, ειδικά αυτά που τραβάνε το κουπί της εφαρμογής των επίπονων αλλαγών.
Η Γιαννάκου δεν είναι έξω από τη Βουλή επειδή δεν την ψήφισαν οι άλλοι, αλλά επειδή δεν την τίμησαν οι Νεοδημοκράτες και δη η συγκεκριμένη ομάδα που τη στήριζε πάντα. Αρκούσε ένα βιβλίο με ιστορικά ατοπήματα και που δεν ήταν στην ευθύνη της και το χειρίστηκε υπεύθυνα και κατά τη γνωμη μου πολύ ορθά για να τη βγάλει εκτός. Δεν την έβγαλαν οι μεταρρυθμίσεις.(Θυμίζω ότι ο Πολύδωρας θα μας συντροφεύει για άλλα 4 χρόνια).

Σωστά εξαιτίας του βιβλίου δεν βγήκε.. Τώρα πλάκα κάνεις?? Το ότι το βιβλίο ιστορίας είχε κάποιες λάθος εκφράσεις ήταν σημαντικότερο από την επίδραση τόσων καταλήψεων για τόσους μήνες??

Μη βλέπετε ότι θελετε..
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #977 on: September 17, 2007, 12:12:18 pm »

Η Ν.Δ. δεν είχε κάτι νέο!!!Κάτι καινούριο!!!Βασικά κανείς δεν είχε ούτε θα έχει κάτι που θα αναβαθμίσει την Ελλάδα!!!!!!!!!Οι πολιτικοί όλοι σκέφτονται πως από τα λεφτά που παίρνουν για τον λαουτζίκο θα βγάλουν το μέγιστο κέρδος!!!ΌΛΟΙ!!!!!

Αν θέλει ο ελληνικός λαός να πάει μπροστά θα πρέπει να ξεχάσει τους πολιτικούς!!!Η πολιτική είναι για τους αργόσχολους!!Θα πρέπει μόνος του ο ελληνικός λαός να βρει τους πόρους για να αναπτυχθεί!!Πως θα γίνει αυτό???Με την συνεργασία.Ειδικά με μία συνεργασία δίχως να περιμένει ο ένας ή ο άλλος κάποιο αντάλαγμα!!Θα πρέπει να καταλάβουμε πως εγώ και εσύ μπορούμε να συμπορευτούμε μόνοι μας δίχως κανέναν πάνω από τα κεφάλια μας να μας λέει τι να κάνουμε!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #978 on: September 17, 2007, 12:19:34 pm »

Quote from: Καμένος on September 17, 2007, 12:07:42 pm
Quote from: Guybrush on September 17, 2007, 12:03:15 pm

Σωστά εξαιτίας του βιβλίου δεν βγήκε.. Τώρα πλάκα κάνεις?? Το ότι το βιβλίο ιστορίας είχε κάποιες λάθος εκφράσεις ήταν σημαντικότερο από την επίδραση τόσων καταλήψεων για τόσους μήνες??

Μη βλέπετε ότι θελετε..
Ναι είμαι σίγουρος πως στους ψηφοφόρους της ΝΔ μέτρησε πιο πολύ το βιβλίο της ιστορίας παρά οι καταλήψεις. (πχ Πολύδωρα)
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #979 on: September 17, 2007, 12:24:12 pm »

Και εγώ είμια σίγουρος για αυτό!!!Τόσο εθνικιστικό λαό (στην πλειοψηφεία του) που έχει η Ν.Δ. εκείνο θα είδαν και όχι τον χαμό στα πανεπιστήμια!!
Χωρίς ίχνος ειρωνίας

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #980 on: September 17, 2007, 13:24:02 pm »

Gybrush, μπορω να καταλαβω την οπτικη γωνια απο την οποια εξεταζεις το αποτελεσμα. Πιστευω οτι δεν μπορει να υπαρξει πληρως αντικειμενικη αναλυση παντως με το συστημα αυτο και ο καθενας μπορει να βγαλει τα δικα του συμπερασματα. Δεν θεωρω γενικα οτι οι εκλογες, εκτος λιγων περιπτωσεων, ειναι αυτο που λεμε λευκη επιταγη ή μια απαντηση, "ναι" ή "οχι" στις μεταρρυθμισεις. Γενικα, θεωρω τον εαυτο μου ως Ελληνα πολιτη ιδιαιτερα φιμωμενο σε αυτα τα ζητηματα, ζητηματα δημοκρατιας, απο τις λαικες βασεις των κομματων. Δηλαδη αισθανομαι οτι οσο και να το σκεφτω, οσο και να το αναλυσω και οσο και να συζητησω με τους γυρω μου, αντικειμενικα ή οχι πολιτικα ζητηματα, ποτε δεν θα καταφεω να κανω μια μεγαλη αλλαγη, διοτι παντα θα υπαρχουν πολλαπλασιοι που ψηφιζουν ενα κομμα γιατι απλα το ψηφιζουν. Χωρις καποιο σοβαρο λογο(ειτε Νδ ειτε ΠΑΣΟΚ). Και αυτοι ειναι οι ψηφοφοροι που δινουν το μισο και περισσοτερο ποσοστο στα 2 μεγαλα κομματα.

Γι αυτον τον λογο δεν νομιζω οτι το οποιοσδηποτε αποτελεσμα καλπης μπορει να σημαινει "ναι" σε οποιεσδηποτε αλλαγες. Πιστευω τετοιο "ναι" υπαρχει σε περιπτωσεις εξαιρετικης σημασιας, οταν π.χ. υπαρχει κινδυνος για δημοκρατικους θεσμους κτλ.

Πιστευω οτι το καλυτερο και το αντιπροσωπευτικοτερο(απο την στιγμη που οι περισσοτεροι βουλευτες ειναι μονο για να βριζονται και να πετανε ατακες) θα ηταν πολλα δημοψηφισματα. Προσωπικα θα θεωρουσα καινοτομια, αν εβρισκαν καποιον τροπο να ρωταται ο ιδιος ο λαος επευθειας, συχνα και επι συγκεκριμενων θεματων. Π.χ. ηλεκτρονικα δημοψηφισματα. Και αν οχι αυτο να σημαινει αποφαση ντε και καλα για την εκαστοτε κυβερνηση, τουλαχιστον να ειναι πραγματικη εκφραση της λαικης βουλησης.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #981 on: September 17, 2007, 13:25:36 pm »

Quote from: SarumaN on September 17, 2007, 03:21:01 am
Ρε pandora έχεις κάτι να απαντήσεις επί της ουσίας ή χάνεις την ώρα μας;
Είμαι πατριώτης όχι φασίστας ή Ναζί.Εκτός και αν έχεις στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο(πέρα από αερολογίες)

Henry Kissinger idolized Metternich, and studied him closely. He wrote his Harvard University Ph.D. dissertation, later published in 1957 under the title A World Restored: Metternich, Castlereagh and the Problems of the Peace 1812-1822, on the European negotiations for achieving a balance of power after Waterloo and praised Metternich's role in holding together the crumbling Austrian Empire.
Για τον Μέττερνιχ δεν φαίνεται να συμφωνούν όλοι μαζί σου.Μήπως και ο Κίσσιγκερ ήταν φιλοβασιλικός;

Δεν θα αναλύσω τα αυτονόητα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, και οι περισσότεροι έχουν καταλάβει γι'αυτό δν ασχολούνται καν (βλ. σχόλιο Aurelius)

Απλά εγω έχω μια αγάπη στους φασίστες και δεν μπορώ να μην ασχοληθώ  kissy

Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν συμφωνώ με τον Κίσσινγκερ. Τέτοιοι πολιτικοί που να ευθυνονται για πολέμους/ δολοφονίες κτλ κτλ δεν είναι παρά να τους θαυμάζει κανείς  Grin Grin

Και για τους Ελληναράδες της παρέας :
According to The Raw Story the context and the time period suggests Kissinger had supported illegal financial and military aid to Turkey for the 1974 Cyprus invasion.[17]

Αφιερωμένο εξαιρετικά με πολλή αγάπη

(πηγή : wikipedia)
SarumaN
Guest
« Reply #982 on: September 17, 2007, 14:01:51 pm »

Όσο για τα μπάχαλα που έκαναν αναρχικοί και Νιγηριανοί, ν'αγιάσει το χεράκι τους.  angry4 angry
εμπρός αδέρφια να βγούμε στους δρόμους με στουπί και με βενζίνη

μόνο τέτοια απάντηση χωράει εδώ.
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=17398.0
20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007
Η Παντόρα με τα λόγια τις υποστηρίζει τις επιθέσεις των αναρχικών στους αστυνομικούς
.Εγώ είμαι ο φασίστας αλλά εγώ δεν επιτέθηκα ποτέ σε αστυνομικούς ούτε υποστήριξα ποτέ τέτοιες επιθέσεις.Αντίθετα η Παντόρα που ανοίκει στον αναρχικό χώρο έχει κάθε δικαίωμα να επιτίθεται στα ΜΑΤ να κάνει διαφήμιση για τις επιθέσεις και μετά να βγαίνει και να κατηγορεί τους άλλους για φασισμό.Τα σχόλια περιττεύουν νομίζω
Αναρχικοί...η χολέρα της κοινωνίας
Αλήθεια τι διαφορά έχουν οι αναρχικοί απ'τους Μελανοχιτώνες του Μουσσολίνι.Και οι δύο καίνε,καταστρέφουν,σπάνε,διαλύουν με στόχο να κλονιστεί το δημοκρατικό καθεστώς και να ανέβουν φασιστικά-αναρχικά στοιχεία στην εξουσία.Με κατηγορείς για φασισμό-σου προτείνω να κάνεις την αυτοκριτική σου

ps:Σας έχω φακελωμένους όλους, μην μου την βγαίνεται Grin Grin
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #983 on: September 17, 2007, 14:10:57 pm »

pay close attention
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #984 on: September 17, 2007, 14:11:26 pm »

tu/e
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #985 on: September 17, 2007, 15:01:27 pm »

Quote from: SarumaN on September 17, 2007, 14:01:51 pm
Όσο για τα μπάχαλα που έκαναν αναρχικοί και Νιγηριανοί, ν'αγιάσει το χεράκι τους.  angry4 angry

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007
Η Παντόρα με τα λόγια τις υποστηρίζει τις επιθέσεις των αναρχικών στους αστυνομικούς
.Εγώ είμαι ο φασίστας αλλά εγώ δεν επιτέθηκα ποτέ σε αστυνομικούς ούτε υποστήριξα ποτέ τέτοιες επιθέσεις.Αντίθετα η Παντόρα που ανοίκει στον αναρχικό χώρο έχει κάθε δικαίωμα να επιτίθεται στα ΜΑΤ να κάνει διαφήμιση για τις επιθέσεις και μετά να βγαίνει και να κατηγορεί τους άλλους για φασισμό.Τα σχόλια περιττεύουν νομίζω
Αλήθεια τι διαφορά έχουν οι αναρχικοί απ'τους Μελανοχιτώνες του Μουσσολίνι.Και οι δύο καίνε,καταστρέφουν,σπάνε,διαλύουν με στόχο να κλονιστεί το δημοκρατικό καθεστώς και να ανέβουν φασιστικά-αναρχικά στοιχεία στην εξουσία.Με κατηγορείς για φασισμό-σου προτείνω να κάνεις την αυτοκριτική σου

Μονο που δεν απαντησες αυτο που ειπε η Πανδωρα για τον Κισσινγκερ...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #986 on: September 17, 2007, 15:02:06 pm »

Αντίθετα η Παντόρα που ανοίκει στον αναρχικό χώρο έχει κάθε δικαίωμα να επιτίθεται στα ΜΑΤ

thanks για το copliment αν και δεν το αξίζω!!  kissy Grin

Συνήθως μένω μόνο στα λόγια.

Φαντάζομαι ποτέ δεν έχει πάει κάποιος φίλος σου φυλακή/ κρατητήριο έτσι?
Την ιστορία του Παναγιωτάκη με τα πράσινα παπούτσια την ξέρεις? Την ιστορία του Κύπριου που τον "έδειραν" οι "μαινόμενες ζαρντινιέρες" ( Cheesy copyright 1431am) την ξέρεις μήπως αυτήν?

Όπως λέει και ο aliakmwn είναι κρίμα οι πλέον πατριώτες σαν κι εσάς να μην ξέρετε την Ελληνική γλώσσα. Εμείς οι απάτριδες/ αναρχικοί/ μιάσματα την ξέρουμε καλύτερα.

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #987 on: September 17, 2007, 15:03:46 pm »

Quote from: Aurelius on September 17, 2007, 15:01:27 pm

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007

Μονο που δεν απαντησες αυτο που ειπε η Πανδωρα για τον Κισσινγκερ...

Μου απάντησε με πμ ότι το ξέρει αλλά λέει "δεν έχει σχέση με το θέμα μας"

No comments  Lips Sealed
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #988 on: September 17, 2007, 15:06:04 pm »

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007
.

Σαν μαύρη προεκλογική διαφήμιση δεν είναι???? Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #989 on: September 17, 2007, 15:18:48 pm »

Εγώ είμαι ο φασίστας αλλά εγώ δεν επιτέθηκα ποτέ σε αστυνομικούς

Το ξέρουμε. Αφού είσαι φασίστας.
Pages: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 77 Go Up Print
Jump to: