• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:46:22 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:46:22 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 11
Guests: 107
Total: 118
tsaliki
Denisivo
mike1996
Sotirisbikos
A-TheITGuy
Saint_GR
vaggelisx
kathrin_p
rafa98p
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Ελάτε να βάψουμε
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Go Down Print
Author Topic: Ελάτε να βάψουμε  (Read 24134 times)
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Ελάτε να βάψουμε
« Reply #90 on: April 30, 2007, 20:15:04 pm »

Οποιος ασχολειται με τα κοινα (παραταξιακος) πρεπει να θεωρει αυτονοητο οτι θα δεχεται κριτικη.
Ειναι επιλογη του αλλωστε.

Το να κατηγορει αυτον που του κανει κριτικη ειναι απλα η χειροτερη αμυνα που μπορει να προβαλλει.
Θα ηθελα να ειμαι παραταξιακος. Δυστυχως δεν υπαρχει παραταξη που να με εκφραζει, αν και το εχω ψαξει πολυ. Οποτε θα κρινω αυτους που επελεξαν να ασχολουνται με τα κοινα.

Πολυ φιλικη συμβουλη. Ελπιζω να μη με κατηγορησεις για την κριτικη μου. Εχεις ολα τα μεσα ωστε αντι για κριτικη, να παιρνεις μπραβο. Εκμεταλευσου τα.

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #91 on: April 30, 2007, 20:16:14 pm »

Quote from: stp on April 30, 2007, 20:02:57 pm
Πρωτον, δεν μιλησα για πολιτικο πολιτισμο αλλα για πολιτικο επιπεδο.
Αρχίσαμε να λέμε ανέκδοτα? Μα καλά, για ποιό πολιτικό επίπεδο μιλάμε?

Απ' ότι βλέπω ξεχνάμε τα περσινά έκτροπα που έπεσε ξύλο μεταξύ ΠΚΣ και ΠΑΣΠ για το ποιός θα κολλήσει αφίσα πάνω στην σωλήνα αποχέτευσης. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...
Μετά μιλάμε και για πολιτικό επίπεδο...

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #92 on: April 30, 2007, 20:21:07 pm »

Εγώ δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι είναι λάθος σχετικά με τις αφίσες.  Απλώς οφείλω να επισημάνω ότι ένιωσα μεγάλη απογοήτευση και λύπη όταν ερχόμενος σήμερα στη σχολή είδα να έχει γεμίσει αφίσες ο φρεσκοβαμμένος τοίχος.

chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #93 on: April 30, 2007, 20:42:58 pm »

Quote from: stp on April 30, 2007, 20:25:08 pm
Ακριβως. Το πολιτικο μας επιπεδο ειναι οντως τοσο ψηλο, που ειμαστε διατεθειμενοι αν χρειαστει να παιξουμε ακομα και ξυλο για τις ιδεες μας -που τη στιγμη εκεινη συμβολιζει μια αφισα- απο το να χαλλλαρωνουμε με τη φραπεδια ειτε στο κυλικειο ειτε στο pc μας και να σχολιαζουμε γκρινιαζοντας τους αλλους.
Κι αν χρειαστει, θα ξαναπεσει Wink
Ανεραστοι και "καθωσπρεπει" δεν ημασταν, και ουτε προκειται να γινουμε.
Πολιτικό επίπεδο και τραμπουκισμοί δεν συμβιβάζονται.
Εάν μέσα στην πολιτική σας σκέψη εντάσσεται η βία για την κόλληση αφίσας σε σκατοσωλήνα και την απόδειξη της υπεροχής της παράταξης σε εμβαδό αφισών, περαστικά.

Η αφίσα αποτελεί μέσο προβολής ιδεών όταν χρησιμοποιείται με μέτρο. Όταν κολλάτε δεκάδες αφίσες παντού, δεν καταλαβαίνετε πως με τον τρόπο αυτό υποβαθμίζετε το πολιτικό τους περιεχόμενο?

Αλλά, τι κάθομαι και λέω? Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #94 on: April 30, 2007, 20:43:50 pm »

Quote from: chggr005 on April 30, 2007, 20:16:14 pm
Απ' ότι βλέπω ξεχνάμε τα περσινά έκτροπα που έπεσε ξύλο μεταξύ ΠΚΣ και ΠΑΣΠ για το ποιός θα κολλήσει αφίσα πάνω στην σωλήνα αποχέτευσης. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι...

Λολ Χρήστο! Ο σωλήνας αποχεύτεσης είναι σύμβολο του 'επιπέδου πολιτικής συζήτησης' που θα διεξάγεται αυτές τις μέρες...

Στάθη, όλο κάτι άκυρα βλέπω να γράφεις! Θα σου κολλήσω αφίσα στη μούρη αν συνεχίσεις έτσι  Tongue

υσ. Ο λαός όμως (οι ημμυδες) δεν τρώει κουτόχορτο φέτος. Οι ψήφοι που θα πάρουν οι παρατάξεις θα είναι από τους φίλους των υποψηφίων και μόνο Tongue
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #95 on: April 30, 2007, 20:45:18 pm »

Τα επιχειρηματα μου ειναι τις ιδιας ποιοτητας με αυτα που ακουω/διαβαζω. Προφανως, οταν το μοναδικο επιχειρημα ειναι "δε σεβεστε τον κοπο των συμφοιτητων σας", το μονο (γελοιο) που μπορω να απαντησω ειναι "κι εσυ δε σεβεσαι τον κοπο μου να κολλαω αφισες καθε πρωι" Grin (και χωρις να ζηταω αναγνωριση απο κανεναν, εκτος απο τη συνειδηση μου)

Βασικά η επιχειρηματολογία  σου έχει μια βασική τρύπα. Τα παιδιά  που  βάψαν τους  τοίχους έκαναν κάτι για το κοινό καλό, για την υγιεινή  και την καθαριότητα ενός  χώρου  που  μοιραζόμαστε όλοι οι  φοιτητές  ανεξαρτήτως  της  πολιτικής  μας  θέσης. Το  κάλεσμα  για  βάψιμο  ήταν ανοιχτό  σε  όλους, μπορούσε  να  συμμετέχει  ο  οποιοσδήποτε  φοιτητής  αν  ήθελε  και  στο  αποτέλεσμα  μπορούσε  να  παρέμβει  ο  οποιοσδήποτε  και  να  επί  τη  γνώμη  του. Πχ  κάποια  από τα  παιδιά  κατέβηκαν  και  συζήτησαν  για  τα  χρώματα, κάποια  από  τα  παιδιά  συζήτησαν  να  μην  σβηστούν  κάποια  συνθήματα  που  είχαν  γραφτεί  στον καιρό  της  κατάληψης  και  κατόπιν  συζήτησης, βρίσκονταν λύσεις. Αυτό  δηλ. είναι  κάτι  που  άρεσε  σε  όλους  και  ήταν  όπως  είπα  για  την  υγιεινή  του  χώρου  στον  οποίο  ζούμε  σχεδόν  καθημερινά.
Εσύ  όμως  κολλάς  αφίσες, και οκ καλά  κάνεις  να  εκμεταλλευτείς  κάποιο  χώρο  για  την προεκλογική  καμπάνια  του  κόμματός  σου, άλλωστε  κανείς  δεν  απαγόρευσε  την  ελευθερία  της  εκφρασης, αλλά  θα  μπορούσαν  να  ήταν  πολύ  λιγότερες  έτσι  ώστε  να  μην γ%$#νε  όλο  τον  τοίχο  και  σε  σημεία  που  ούτως  ή  άλλως  δεν  είχαν  βαφτεί, γιατί  δυστυχώς  ή  ευτυχώς  αυτό  που  κάνεις  εσύ  δεν  αφορά  ΟΛΟΥΣ, αλλά  κάποιους  που  ενδιαφέρονται  να  ενημερωθούν  και  να  ψηφίσουν  το  κόμμα  σου. Δηλ. δεν  είναι  ένα  θέμα  στο  οποίο  υπάρχει  ομοφωνία. Και  μήν μου  πείς  ότι  υπήρχαν  άτομα  που  δεν  ήθελαν  να  βαφτούν  οι  τοίχοι  και  να  διορθωθεί  κάπως  το  χάλι  στους  διαδρόμους. Ακόμη  κ  αυτοί  που  δεν  τους  ενδιέφερε  το  θέμα  είδαν  με  ευχαρίστηση  το  αποτέλεσμα. Και όσο  για  κάποια  συνθήματα κτλ, σου είπα, όποιος  ήθελε μπορούσε να το  συζητήσει  με τα  παιδιά  που  ήταν  εκεί  και  να μήν  τα  σβήσουν, και  όντως  πλειοψηφικά  και  δημοκρατικά  πάρθηκε  απόφαση  από  όσους  ήταν  εκεί  να  μην  σβηστούν (όσοι  δεν  ήταν κ ήθελαν  κάτι  άλλο, να ήταν εκεί  να πούν  τη  γνώμη  τους, τόσο  απλά).

Και  μπορείς  να  μου εξηγήσεις  κάτι? Γιατί  μία  αφίσα  ίδια  που  την  κολλάς  500  φορές  να  με  συγκινήσει? Για  μένα  μόνο  το  χώρο  βρομίζει  παραπάνω. ίσα  ίσα  που  αν  ήταν  1-2  αφίσες και  όχι  500,  θα  θεωρούσα  ότι έγραφαν  κάτι  σοβαρό  και  θα  τις  κοιτούσα. Γιατί  θα  τραβούσαν  το  βλέμμα  χωρίς  repeat x 500. Σ'αυτό - που το ανέφεραν και άλλοι συνάδελφοι - θα ήθελα να μου απαντήσεις. Και νομίζω  ότι είναι σοβαρό επιχείρημα... Tongue Wink

Ξεκινα εσυ σοβαρη συζητηση επι του θεματος, φερε κανα λογικο επιχειρημα που να μην υποβιβαζει τη νοημοσυνη κανενος, και εγω ισως ακολουθησω - αν και θα προτιμουσα live.
[..]

Αν ηθελα να συζητησω σοβαρα, θα ξεκινουσα με τη φραση.......

Γι'αυτό  τώρα... ειλικρινά  από  όσα  πόστ  σου  έχω  διαβάσει  και  ώς  αλιάκμων  σε  θεωρώ  ένα  πολύ  έξυπνο  και  διαβασμένο  άνθρωπο. Με  χαλάει  απίστευτα  όταν  το  κάνεις  αυτό. Θα  μπορούσες  να  αναλύσεις  ένα  θέμα  πολύ  διεξοδικά  και  με  εμπεριστατωμένα  επιχειρήματα  αλλά  προτιμάς  να  πετάξεις  μια  ατάκα  εντυπωσιασμού  του  στύλ "δεν  είστε  σοβαροί, ή έστω  αρκετά σοβαροί  για  να  συζητήσω  μαζί  σας"  υποτιμώντας τον συνομιλητή απίστευτα και με μοναδικό  όπλο  αυτή  την  ατάκα  εντυπωσιασμού  χωρίς  άλλο επιχείρημα. Μπορεί  να  έχουν  διαφορετική  αισθητική  από  σένα  για  έναν  χώρο  όπως  το  Πανεπιστήμιο  πχ. Δικαίωμά τους νομίζω.

Φιλικά  αυτά Wink

Εν τελει αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οταν επιχειρειται ο διαχωρισμος των φοιτητων σε "παραταξιακους" και "μη-". Αυτη η αντιληψη καλλιεργειται απο συγκεκριμενους ιδεολογικους χωρους, και με στεναχωρει που βρισκει απηχηση σε μυαλα ανοιχτα και προοδευτικα, που ισως να 'χουν αλλη βαση και αλλες προθεσεις, αλλα τελικα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Θέλεις  να  σου  πώ  κάτι? Το  ίδιο  κάνετε  κι  εσείς. Η  αδερφή  μου  που  πήγε  και  έβαψε  και  της  βγήκε ο  πάτος  όπως  και  σ'όλα  τα  υπόλοιπα  παιδιά που  πήγαν (κι  εγώ  αν  δεν  δούλευα  μέχρι  τις  5μισυ  θα  είχα  πάει) το  πρωί  που  είδε  τον  κατακλυσμό  αφισών  στενοχωρέθηκε  και  ήταν  φυσικό. Γιατί  όλοι  αυτοί  κουράστηκαν  για  κάτι  που  το  γ#$%τε  εσείς (και  ναι, σέβεται  τον  κόπο  σου  γιατί  ποτέ  δεν  ήρθε  να  σου  σκίσει  ούτε  μία  αφίσα  που  κόλλησες). Και  όταν το  είπε  αυτό  σ'έναν  γνωστό  ΠΚΣίτη  αυτός  γύρισε  και  είπε "άντε  μωρέ  αυτοί  του  φόρουμ  που  βάψανε...". Δηλ. ποιός  κατηγοριοποιεί  αυτή  τη  στιγμή? Και  γυρνάει  και  η  αδερφή  μου και  του  λέει  "οι  φοιτητές"  όχι "αυτοί  του  φόρουμ". όποιος  ήθελε μπορούσε  να  πάει, ανεξαρτήτως  αν  ήταν  του  φόρουμ  ή  όχι, ενώ  αφίσες  κολλάνε  μόνο  οι  "παραταξιακοί" όπως  τους  λές  κι  εσύ.

Αυτό  το  μικρό  περιστατικό  στο  είπα  για  να  σου  δείξω  ότι  την  "κατηγοριοποίηση"  σε  παραταξιακούς  και  μή, σε  φορουμίτες  και  μή, σε  κλίκα, παράγκα  κτλ  και  ό,τι  άλλο  θές Cheesy  δεν  την  κάνουμε μόνο  εμείς, την  κάνετε  και  όσοι  ανήκετε  σε  παρατάξεις. Wink
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #96 on: April 30, 2007, 20:51:53 pm »

Quote from: pandora on April 30, 2007, 20:45:18 pm
Και  μήν μου  πείς  ότι  υπήρχαν  άτομα  που  δεν  ήθελαν  να  βαφτούν  οι  τοίχοι  και  να  διορθωθεί  κάπως  το  χάλι  στους  διαδρόμους. Ακόμη  κ  αυτοί  που  δεν  τους  ενδιέφερε  το  θέμα  είδαν  με  ευχαρίστηση  το  αποτέλεσμα.
Μα pandora, τι κάθεσαι και λες???
Οι άνθρωποι θεωρούν πιο καλαίσθητη την ταπετσαρία αφισών τους παρά τα καλλιτεχνήματα που ζωγράφισε ο Πάρης.

Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...

Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #97 on: April 30, 2007, 21:19:24 pm »

Ο βασικός λόγος που δε θέλουμε τις αφίσες προφανώς και είναι η αισθητική και η αίσθηση της καθαριότητας του χώρου (άλλος είναι το να βλέπουμε ήλιο). Αυτά τα θέματα είναι υποκειμενικά.
Όμως, είναι φανερό ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών που δεν ανήκουν σε παράταξη δεν αρέσουν οι πάρα πολλές κολλημένες αφίσες. Φαίνεται εδώ στο φόρουμ, φαίνεται και στις προσωπικές συζητήσεις. Η ΠΚΣ θα μπορούσε να ψάξει και μόνη της το θέμα, όπως έχει κάνει και με άλλα θέματα, ρωτώντας άμεσα κάποιο δείγμα από τους φοιτητές του τμήματός μας, για να πάρει μια γεύση από το πώς το βλέπουν. Πιστεύω θα διαπιστώσει ακριβώς αυτό, δηλαδή ότι φοιτητές που δεν ανήκουν σε παράταξη, στη συντριπτική τους πλειοψηφία βρίσκουν άσχημο το να κολλούνται παντού αφίσες.

Αν όντως διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με τις άλλες παρατάξεις, για να μειώσετε όλοι τον αριθμό των αφισών που κολλάτε και να περιοριστούν αυτές σε κάποιους χώρους. Αν δε συμφωνούν οι άλλες παρατάξεις, μπορεί κάτι τέτοιο να μπει σαν πρόταση-ψήφισμα σε συνέλευση.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να προσπαθείτε να μας πείσετε γιατί πρέπει να έχουμε παντού αφίσες. Αλλά τα μέχρι τώρα επιχειρήματά σας υποστηρίζουν απλά ότι χρειάζονται οι αφίσες, όχι ότι χρειάζονται "παντού" αφίσες.
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #98 on: April 30, 2007, 21:34:26 pm »

junior σε βλεπω πολυ πολιτισμενο στο λογο σου.

Δεν φοβασαι μην χαρακτηριστεις ανεραστος και "καθωσπρεπει" ;;

Υ.Γ. Εννοειται πως συμφωνω απολυτα μαζι σου.

stp πιστευω οτι σε αδικει ο λογος σου στο φορουμ.
Απο κοντα πρεπει να τα λες πολυ καλυτερα.

Μηπως να αυτοπεριοριστεις λιγο. Εκλογες ερχονται (Σε καμια περιπτωση δεν λογοκρινω, συμβουλη δινω)

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #99 on: April 30, 2007, 21:40:25 pm »

@stp  θεωρώ  ότι αυτά  που  λές  τα  έχω  καλύψει  ήδη  με  το  προηγούμενό  μου  πόστ.
Και  το  γιατί "10  και  όχι  100"  και  για  κάποια  άλλα.

Τα  υπόλοιπα  τα  θεωρώ...τραβηγμένα  από  τα  μαλλιά Wink (περί  μαύρης  εργασίας  και  σκοπιμοτήτων  των  όσων  βάψανε) αλλά  δεν  μπορώ  να  σε  κατηγορήσω, γιατί  δικαιούσαι  να  έχεις  την  άποψή  σου  κ  εγώ  τη  δική  μου.

όσο  για  τα  σοβαρά  ή  όι  επιχειρήματα, κι  εγώ  θα  μπορούσα  να  μιλήσω  για  σοφιστείες  μακριά  από  την  πραγματικότητα, αλλά  επιλέγω  να  μην  επεκταθώ  σε  αυτό. Ο  καθένας  έχει  τις  απόψεις  του  και  είναι  σεβαστό.

Τα  υπόλοιπα  από  κοντά Wink
Junior

View Profile
« Reply #100 on: April 30, 2007, 21:51:33 pm »

Quote from: thanosdr on April 30, 2007, 21:34:26 pm
junior σε βλεπω πολυ πολιτισμενο στο λογο σου.

Δεν φοβασαι μην χαρακτηριστεις ανεραστος και "καθωσπρεπει" ;;

Μπα.. ο Στάθης με ξέρει και ξέρει ότι δεν είμαι καθωσπρέπει.
Αλλά πιστεύω σε θέματα που υπάρχουν διαφωνίες πρέπει να μιλάμε σοβαρά, γιατί οτιδήποτε άλλο είναι εναντίον μας. Στα υπόλοιπα... όσο χαβαλέ θέλουμε!
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #101 on: April 30, 2007, 22:08:47 pm »

Δεν βγαζει ακρη αυτη η συζητηση..

Σημερα βριστικαμε με ενα παιδι απο την ΠΚΣ γιατι πηγαμε και κατεβασαμε κανα 2 αφισες τους-ενω ειχαμε κατεβασει παλι κανα 2 και απο τις γειτονικες των αλλων παραταξεων.. Μας ειπε οτι μονο με ψηφισμα εχουμε δικαιωμα να παμε να τις κατεβασουμε..(Αληθεια υπαρχει κανενα ψηφισμα που να λεει οτι μπορουν οι παραταξεις να κανουν τους τοιχους μπλε κοκκινους πρασινους κτλ, δεν θυμαμαι να ρωτησε κανεις- αλλο να βαζεις 1,2 αφισες.. Και για οσους λενε "τοσο καιρο κολλαμε" ελατε στην συνελευση και αν συμφωνουν οι πιο πολλοι οκ..) Αν και ακουσα σημερα ενα "δεν μας αρεσε ο μπλε τοιχος για αυτο κολλαμε!". Μπορει αντιστοιχα οι απεναντι να σκεφτηκαν οτι οι αφισες πανε σετακι με τον τοιχο.. 

« Last Edit: April 30, 2007, 22:53:21 pm by crystal » Logged
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #102 on: April 30, 2007, 22:45:02 pm »

Μπάχαλο:

Όσο δικαίωμα έχει κάποιος να κολλήσει μια αφίσα σε έναν τοίχο της σχολής ΜΑΣ, γιατί έτσι γουστάρει, άλλο τόσο δικαίωμα έχω εγώ να την ξεκολλήσω. Γιατί δε γουστάρω.

Και όπως είπαν κι άλλοι: Τα λεφτά των αφισών κρατήστε τα (μια και τα βάζετε από την τσέπη σας) και δώστε τα για κάποιον από τους ανώτερους σκοπούς που πρεσβεύετε. Χωρίς ειρωνεία.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #103 on: April 30, 2007, 22:48:53 pm »

2 λεξεις : ΑΙΣΧΟΣ.

προς ΟΛΕΣ τις παραταξεις που νομιζουν οτι με τα πολυχρωμα χαρτακια τους θα προσελκυσουν πελατες.
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #104 on: April 30, 2007, 23:07:08 pm »

respect
στα δυο τελευταια
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Go Up Print
Jump to: