• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 12:14:16 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 12:14:16 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426725
Total Topics: 31712
Online Today: 195
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 54
Guests: 148
Total: 202
koukoutsi
mpizos
Saint_GR
giannisd
acolak
mrotskos
chidi anagonye
chrisbetas
dimopoul
MASV
Local Rider
elias_farhood
Haralampos
Emilios
evtrents
Leou
ioathemar
stefpapa21
Athinaaz
Oxil
BossiTsif
kisal
NickKilis
Laris
George_RT
astra
johnnypap
george14
gianniss
μιλτοςμ
stavros0201
gkg
Ntinouu
DKarakatsanis
geojohn
xdallas
MamalakisFan
AcDimitri
tzortzis
GiorgosSarak
ekyriakos
Χρήστος Κίτσος
elizabeth
sassi
EvanTsir
zztk
jimalexoud
amaliakon
aachmet
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > 13 Απριλίου 2003
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: 13 Απριλίου 2003  (Read 10717 times)
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Re: 13 Απριλίου 2003
« Reply #15 on: April 14, 2007, 02:55:28 am »

Στάθη λυπάμαι τόσο  Embarrassed

:'( :'( :'( (και με τους φακούς που με ψιλοεμποδίζουν να δακρύσω)
καλύτερα να μην το άφηνα τελευταίο το γραμματάκι σου  Sad
τι να πεις για εκείνα τα παιδάκια και για τους ανθρώπους και τη ζωή που άφησαν πίσω
marios you got a point btw
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #16 on: April 14, 2007, 03:00:03 am »

Quote from: MARIOS on April 13, 2007, 21:01:23 pm
Quote from: aliakmwn on April 13, 2007, 20:49:19 pm
4 χρονια πριν........

Αλλά θα διαφωνήσω σε κάτι!!Εγώ θεωρώ τα παιδιά αυτά τυχερά!!Έφγαν από έναν σκατόκοσμο και πήγαν κάπου καλά!!Έφυγαν από αυτόν τον σκατόκοσμο ευτηχισμένα!!Ενώ εμείς ποιός ξέρει πόσο ακόμα θα κάνουμε υπομονή?Και ποιός ξέρει πως θα φύγουμε όταν φύγουμε!!

αμα είναι έτσι ρε Μάριε...να αρχίσουμε να πέφτουμε ομαδικώς από τα παράθυρα μας...αν είμαστε σε αυτό το σκατόκοσμο... προσωπικά είμαι εδώ για να ΖΩ...για να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ΖΟΥΝ και οι γύρω μου... για να προσπαθήσω να αλλάξω αυτό το σκατόκοσμο... είμαι άνθρωπος φύσει αισιόδοξος και γενικά χαρούμενος...ώρες ώρες μπορεί να χαρακτηρισθώ και χαζοχαρούμενος...αλλα επαναλαμβάνω είμαι εδώ για να ΖΩ...

www.twitter.com/apostolos1986
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #17 on: April 14, 2007, 03:23:26 am »

καλυτερα να μην μιλας πικρες αν κανεις σκεψεις.
αυτο.  Lips Sealed
[
τι να πει κανεις?
οτι λυπαται? -ειναι κανεις που δε λυπαται?
οτι συγκινειται? -μονο ενα ζωο δε θα συγκινουνταν με κατι τετοιο
οτι το θεωρει αδικο? -ποιος θα μπορουσε να βρει κατι δικαιο σε ενα τετοιο γεγονος?
το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να συνεχισουμε να ζουμε γιατι αυτο ειμαστε καταδικασμενοι να κανουμε. και που και που να θυμομαστε. και οχι δεν ειμαστε νεκροι σε αδεια. ειμαστε ολοζωντανοι. απλα δε ξερουμε γιατι.
]
 :'(

Nosferatu
Guest
« Reply #18 on: April 14, 2007, 03:23:57 am »

4 χρονια πριν........

μπραβο ρε Αλιακμωνα,το σημαντικοτερο για μενα απο αυτα που λες ειναι το να εκτιμας τους ανθρωπους που εχεις γυρω σου ΚΑΘΕ μερα,γιατι δεν ξερεις αν θα ειναι διπλα σου την επομενη,γιαυτο μην αναβαλλεις κατι το οποιο μπορεις να κανεις σημερα για αυριο,δεν κοστιζει τιποτα ενα σαγαπω μανα/πατερα,πανε μια επισκεψη στον παππου/γιαγια,ελα ρε φιλε να βγουμε μια βολτα να τα πουμε,τσαμπα ειναι καντα γιατι μετα θα μετανιωνεις μια ολοκληρη ζωη
meltemi

View Profile WWW
« Reply #19 on: April 14, 2007, 03:47:26 am »

Sad
ναι βρε Απόστολε, κι εγώ έχω κάποια αισιοδοξία και τη διάθεση ν' αλλάξω-ουμε πράγματα.... αλλά ώρες ώρες νιώθεις κάπως έτσι και μ' αρέσει πώς το έθεσε..
@nosfe
τρέμω στη σκέψη ότι κάποιος που αγαπώ πολύ μπορεί να πάθει οτιδήποτε κι εγώ δε θα μπορώ να είμαι καν δίπλα του
κι άλλα πολλά....
τί άσχημες σκέψεις κάνουμε βραδιάτικα
τες πα καλήνυχτα

Embarrassed Kiss
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #20 on: April 14, 2007, 03:58:50 am »

Quote from: meltemi on April 14, 2007, 03:47:26 am

Sad
ναι βρε Απόστολε, κι εγώ έχω κάποια αισιοδοξία και τη διάθεση ν' αλλάξω-ουμε πράγματα.... αλλά ώρες ώρες νιώθεις κάπως έτσι και μ' αρέσει πώς το έθεσε..

εμένα δε μου άρεσε όμως βρε μελτεμάκι μου... είμαι αισιόδοξος σε βαθμό αιθεροβαμοσύνης....
ναι μου αρέσει να περπατάω στα σύννεφα.... 8) 8) 8)

www.twitter.com/apostolos1986
meltemi

View Profile WWW
« Reply #21 on: April 14, 2007, 04:02:37 am »

Kiss
μ' αρέσει αυτό στους ανθρώπους
δυστυχώς είμαι με τις ώρες μου εγώ
των άκρων σχεδόν
tsokis
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #22 on: April 14, 2007, 04:08:20 am »

Quote from: meltemi on April 14, 2007, 04:02:37 am
δυστυχώς είμαι με τις ώρες μου εγώ
των άκρων σχεδόν

Lips Sealed
 Kiss
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #23 on: April 14, 2007, 12:22:41 pm »

Quote from: apostolos1986 on April 14, 2007, 03:00:03 am
Quote from: MARIOS on April 13, 2007, 21:01:23 pm
4 χρονια πριν........

Αλλά θα διαφωνήσω σε κάτι!!Εγώ θεωρώ τα παιδιά αυτά τυχερά!!Έφγαν από έναν σκατόκοσμο και πήγαν κάπου καλά!!Έφυγαν από αυτόν τον σκατόκοσμο ευτηχισμένα!!Ενώ εμείς ποιός ξέρει πόσο ακόμα θα κάνουμε υπομονή?Και ποιός ξέρει πως θα φύγουμε όταν φύγουμε!!

αμα είναι έτσι ρε Μάριε...να αρχίσουμε να πέφτουμε ομαδικώς από τα παράθυρα μας...αν είμαστε σε αυτό το σκατόκοσμο... προσωπικά είμαι εδώ για να ΖΩ...για να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ΖΟΥΝ και οι γύρω μου... για να προσπαθήσω να αλλάξω αυτό το σκατόκοσμο... είμαι άνθρωπος φύσει αισιόδοξος και γενικά χαρούμενος...ώρες ώρες μπορεί να χαρακτηρισθώ και χαζοχαρούμενος...αλλα επαναλαμβάνω είμαι εδώ για να ΖΩ...

Απόστολε και εγώ έτσι είμαι!!Είμαι υπεραισιόδοξος!!Είναι στην φύση μου να βλέπω πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων!!Κι εγώ προσπαθώ να ΖΩ και προσπαθώ να κάνω και τους άλλους να ΖΟΥΝ!!!Προσωπικά πολλές φορές χαρακτηρίζομαι χαζοχαρούμενος γιατί προσπαθώ να κάνω και τους άλλους να γελάσουν!!Αλλά είναι φορές που λέω γιατί μόνο εγώ?Κουράζομαι βλέπεις να είμαι ο μόνος που σε μια ομάδα ατόμων προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να δει ότι σε αυτήν την ζωή το πιο καλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ζήσεις!!Κουράζομαι ρε Απόστολε να χωροπηδάω κάθε φορά που ένας φίλος-γνωστός μου έχει κάτι για να τον παρηγορήσω!!!!Για την ακρίβεια κουράζομαι να είμαι ο μόνος που το κάνει ενώ όλοι οι άλλοι απλώς κοιτάνε!!!!Παρόλα αυτά το νιώθω και το κάνω!!!!Μου αρέσει να το κάνω και δεν παραπονιέμαι!!!Αλλά κάπου κουράζεμαι!!!Με αυτό το σκεπτικό είπα ότι είπα!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
amelia
Θαμώνας

ΔΕΝ είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #24 on: April 14, 2007, 18:40:34 pm »

http://www.seasyp.gr/lightacandle/index.htm

http://www.vamvax.net
Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #25 on: April 14, 2007, 20:39:27 pm »

Γι'αυτούς που έχουν φύγει, σαν τυχοδιώκτες που στο άγνωστο την τύχη τους γυρεύουν
Γι'αυτούς που έχουν φύγει, τα όνειρά μου τώρα πια μαζί τους ταξιδεύουν...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #26 on: April 14, 2007, 21:54:27 pm »

Quote from: amelia on April 14, 2007, 18:40:34 pm
http://www.seasyp.gr/lightacandle/index.htm

kremala bye

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #27 on: April 15, 2007, 00:51:20 am »

Όταν είχε γίνει το ατύχημα, την αμέσως επόμενη μέρα ξεκινούσαμε για την πενθήμερή μας - περιττό να πω πώς ήταν το κλίμα, ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι.. Embarrassed. Αυτό και τόσα άλλα τραγικά ατυχήματα που περνούν στα ψιλά μόνο κ μόνο επειδή δεν περιλαμβάνουν εντυπωσιακά "νούμερα", λες κ οι ανθρώπινες απώλειες έχουν  αθροιστική σημασία...

Όμως η αλλαγή της νοοτροπίας των οδηγών είναι εφικτή.Πριν από ένα μήνα περίπου έβλεπα τη "θεματική βραδιά" του Κούλογλου "ανθρωποθυσίες στους δρόμους"( γιατί περί αυτού πρόκειται), μια πολύ καλή εκπομπή( όπως όλες του ιδίου, μην τις χάνετε!)και μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερα ο λόγος του Ιαβέρη, λίγες πληροφορίες εδώ http://wheels.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=3779

Ακόμη ενημερώθηκα για το bloca.com, που ξεκίνησε από μια ολιγομελή ομάδα οδηγών που ήθελαν  να καταγράφουν απλώς τα μπλόκα της τροχαίας( μόνο αυτά που αφορούν την υψηλή ταχύτητα - διαβάστε την ιδεολογία τους στο σάιτ)και έγινε ενας μεγάλος δικτυακός τόπος που αφορά όλα σχεδόν τα θέματα γύρω από την οδήγηση, με στόχο όπως λένε "την ανάπτυξη μιας μοντέρνας οδηγικής κουλτούρας, απαλλαγμένης από τις παλαιές τριτοκοσμικές συνήθειες και νοοτροπίες που κληρονομήθηκαν από τις προγούμενες γενιές οδηγών. ":
http://www.bloka.com/content/view/169/236/

2 φίλες μου έπαθαν τροχαία φέτος - ευτυχως σε αυτήν την περίπτωση όλα είναι καλά, αλλά ειδικά γι' αυτό το θέμα θα συνεχίζω να ενημερώνομαι - τώρα ειμαι στη φάση εξερεύνησης του bloka - για να κάνω κ εγώ ό,τι περνάει από το χέρι μου να πάρει για να αλλάξει αυτό το θλιβερό τοπίο...

@Μάριε: όταν χάνεις την αισιοδοξία σου να σκέφτεσαι όλα εκείνα τα άτομα που όσο και να βλέπουν την αδιαφορία των γύρω τους, εκείνα δε σταματούν ποτε! σαν τον Ιαβέρη και τον Κούλογλου!(και πάααρα πολλοί ακόμη)  ::)Πάντα υπάρχει κ η καλή πλευρά μωρέ Smiley

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #28 on: April 13, 2008, 03:52:54 am »

5 χρόνια μετα....

Πρελούδιο:
Τα τελευταία χρόνια,ειδικά στο λύκειο,με την πιεση και τα συναφή,λίγες φορές "γιόρταζα" τα γενέθλια μου.Απο το δημοτικό θυμάμαι κιόλας η μέρα των γενεθλίων μου ήταν καθαρά συμβολική,με ένα χρόνια πολλά απο τους συγγενής σχεδόν αποκλειστικα,άντε κανα δώρο από τη θεία,και τίποτα παραπάνω. Τον απρίλιο του 2003 υπήρχε κάτι διαφορετικό:μετά απο πάρα μα πάρα πολλά χρόνια,έπεφταν κυριακή.Κυριακή 13 απριλίου είχα γεννηθεί , και  όπως και νά χει αυτό συμβολικά σημαινε κάτι παραπάνω.Δύσκολες μέρες λοιπόν,β λυκείου,λίγο πριν τις πρωτες πανελλήνιες και γω έγραφα διαγώνισμα στο φροντιστήριο,καταραμένη χρονιάρα μέρα....αν μη τι άλλο τουλάχιστον έγραψα καούτσικα....τελειώνω,και μετά λεμε με τον αδερφο μου δεν παμε να δουμε τον κολοσσο,που επαιζε για να εκδικηθεί(μετα απο μια ήττα,και όντως το κατάφερε) τότε την ολύμπια(αν δεν κάνω λαθος)....και γυρνάω σπίτι,απογευμα,σαν ενα απο όλα τα άλλα απογεύματα....

13 /4 / 2003 ώρα 7.25 386 χιλιόμετρο εθνικής οδού,Τέμπη
Είναι πλέον ιστορία το τί συνέβη.....σε ένα απο τα μεγαλύτερα δυστυχήματα των τελευταίων χρόνων στην ελλάδαμε ,τα μιντια έδωσαν ένα ρεσιτάλ αμονταριστων και μονταρισμένων πλάνων,σε πλήρη εξέλιξη όσων συνέβαιναν και όσων ακολούθησαν...αν το 1990 το cnn  εδειξε live τον πόλεμο του κόλπου,εν έτει 2003 τα ελληνικά μέσα έδειχναν τον πόλεμο τον δρόμων-καρμανιόλων (και άλλα πιασάρικα)....
Το δράμα,που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια όλης της ελλάδας,έγινε το κεντρικό θέμα συζήτησης για πολλές μέρες....
Χαρακτηριστικότερη όλων,η goal news, πρωτοεμφανιζόμενη τότε αθλητική εφημερίδα,δευτέρα 14/4 και μετά απο μια αγωνιστικη κυριακή,είχε στο πρωτοσέλιδο την πασιγνωστη πλεον φωτο

κι απο πανω...."ΠΟΙΑ ΜΠΑΛΑ ΡΕ?????"

Διαφορα πράγματα ειπωθηκαν και γράφτηκαν εκείνες τις μέρες...δεν εχω σκοπό ούτε κουράγιο πραγματικά να κάτσω να θυμηθώ πολλά απο αυτά....
Τις πρώτες μέρες παιζόντουσαν ακόμα τα εφιαλτικά κομμένα,ματωμένα πρόσωπα των μικρών  παιδιών που μόλις είχαν δει το θάνατο μπροστά στα ματια τους,επιζώντες ενός γεγονότος που θα τους συνόδευε για πολλά χρόνια,και ίσως τους άλλαζε τον τρόπου που ζούνε... Τα πλάνα τετραγωνισμένα παντού,λόγω των πτωμάτων....εκπληκτικά σήριαλ τρόμου,με τους δημοσιογράφους να κανουν ρεπορταζ "μέσα στο λεωφορειο,με το αίμα να μυρίζει ακόμα " και το ΕΣΡ να δίνει πρόστιμα με το κιλό(εκ των υστέρων).
Περα όμως από οόλη την τρομολαγνια,το γεγονος παρέμενε ότι πιο θλιβερό είχε αντικρύσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια...
Ένα χωριό ξεκληρισμένο,και τα λευκά φέρετρα (http://assets.in.gr/assetservice/data/D2003/D0415/1el7b.jpg ,δεν βάζω τη φωτο για ευνόητους λόγους) να κάνουν τον γύρο του κόσμου για το "greek disaster with 21 students " .....Το πιο χαρακτηριστικό το είχα ακούσει απο μια μάνα,να λέει "όταν κάποιο παιδί χάνει τους γονείς του,αυτό έχει όνομα:λέγεται ορφανό. Όταν ένας γονιός χάνει το παιδι του...αυτός ο γονιός δεν έχει ονομα...."
τα αναπάντητα(?) ερωτήματα  δέχονταν αναλύσεις επι αναλύσεων από παντώς είδος ειδικούς,μερικοί σοβαροί κα ισυγκροτημένοι,άλλοι εντελώς γελίοι.

ένα χρόνο μετά,οι μνήμες ήταν ακόμα νωπές,και το μνημόσυν οστα τέμπη πέρασε στα ψιλά των μμε,μετά από παράκληση των συγγενών.....το μνημείο φτιάχτηκε,και είναι ακόμα εκει,με τις 21 παιδικές φιγούρες να κοιτάνε όποιον περνάει από το στενό εκείνο σημέιο της διαδρομής....
ο αντίκτυπος ήταν τεράστιος....σε πολλούς τομείς...ένα παραδειγμα:σχεδόν 2 χρόνια μετά ο Λαζόπουλος στην σειρά "504 χιλίομετρα βόρεια της αθήνας") αφιερώνει ένα επεισόδιο στα "παιδιά που χάθηκαν" και παρουσιάζεται ώς ο πατέρας ενός εκ των παιδιών που πάει κάθε χρόνο στα Τέμπη να χαιρετίσει την κόρη του....παρα το "οποια δηποτε ομοιοτητα με πρόσωπα ή καταστάσεις  κτλ" που έπεσε στους τιτλους τέλους η σύμπτωση παραήταν διαβολική,με το "πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια" για μουσικό χαλί.....΅στο schoolwave το 2006 ένα σχολικό συγκρότημα μιλάει στους στίχους του για "τα παιδια που χάθηκαν στη θεσσαλία,σε απότομη στροφή με λεωφορείο,και μένουν πίσω πατεράδες και μανάδες που κλαίνε για μικρές αθώες ψυχές"

Οι ένοχοι?η υποθεση πήρε αναβολές ,και 2 χρόνια μετά ακολουθησε η δίκη στα δικαστήρια του βόλου.

Εντάσεις μέσα και έξω απο το δικαστήριο,με τους επιζήσαντε μαθητές να καταθέτουν για το δράμα που παραλίγο να τους στοιχίσει και τη δικιά τους ζωή.
Η απόφαση,πλεον χωρις καμμία μεγάλη σημασιά για κανέναν σχεδον,ούτε για τους ίδιους τους τελέσαντες την ποινή,βγαίνει ένα ήσυχο μεσημέρι ,μια απόφαση επίλογος μια δρματικής ιστορίας που εκτυλίχθηκε  όπως όλες:συγκλόμισε τις πρώτες μέρες,και έκλεισε αθόρυβα....

Επίμύθιο:
Σεπτέμβριος 2004:
1.5 χρόνο μετά το δυστύχημα,στην βουλή των εφήβων(όσο αυτή παιζόταν στα κανάλια) ακούγεται μια δραματική ομιλία απο μια κοπέλα, μια ομιλία που έφερνε ανατριχίλες:"ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ,ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟυ ΕΖΗΣΑ ΕΓΩ.ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ"...Την ομιλία της συμπληρώνει μια άλλη κοπελα,η οποία αναφέρθηκε στο πέταλο του Μαλιακού.

2 βδόμάδες ακριβώς μετά,7 μαθητές  από τη φαρκαδώνα τρικάλων σκοτώνονται σε αντίστοιχο τροχαίο στον Μαλιακό.

το 1982 οι u2 έγραψαν ένα ιστορικό τραγούδι αναφερόμενοι σε μια ματωμένη κυριακή,που κόστισε τη ζωή σε 14 ιρλανδούς πολίτες...
είναι τραγική ειρωνία πώς οι στίχοι ταιριάζουν και για αυτή τη ματωμένη κυριακη!

Sunday Bloody Sunday
I cant believe the news today
Oh, I cant close my eyes and make it go away
How long...
How long must we sing this song?
How long? how long...

cause tonight...we can be as one
Tonight...

Broken bottles under childrens feet
Bodies strewn across the dead end street
But I wont heed the battle call
It puts my back up
Puts my back up against the wall

Sunday, bloody sunday
Sunday, bloody sunday
Wipe your tears away
I wipe your tears away
And its true we are immune
When fact is fiction and tv reality

Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η 1 3 Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ  2 0 0 3  -   Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η   1 3  Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ  2 0 0 8

tu/e
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: April 13, 2008, 04:10:47 am »

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=13227.msg266965#msg266965

:'(

Απο τα πρωτα που ειχα διαβασει στο τημμυ, ακομα το θυμαμαι..
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: