• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:05:59 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:05:59 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 115
Total: 174
rigas_s
gorilaki
astepoul
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
DemetriosL
dimitrisblioumis
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
gpr000
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
swthrhs
witchingHour
Leftor
DarkMagiK06
andripappa
idchatzi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Η πολιτική για το Πανεπιστήμιο (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Άτοκα Δάνεια: Θετικό μέτρο? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Και γιατί?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Down Print
Author Topic: Άτοκα Δάνεια: Θετικό μέτρο? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Και γιατί?  (Read 16296 times)
Αθάνατος
Guest
Re: Άτοκα Δάνεια: Θετικό μέτρο? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Και γιατί?
« Reply #45 on: April 02, 2007, 18:15:57 pm »

Μπορεί να θεσπιστεί κρατικό ίδρυμα που θα χορηγεί τα άτοκα δάνεια. ΑΥτά που σε είπα τα διάβασα σε άρθρο του 2001. Η εμπλοκή των τραπεζών μπορεί να είναι μηδαμινή ή ελάχιστη τελικά.

Quote from: Doctor_Doctor on April 02, 2007, 17:51:07 pm
Η κυριότερη ένσταση μου είναι ότι δε μπορούμε να βλέπουμε ένα μέτρο ως ξεκάρφωτο και να μην εξετάζουμε και άλλες παραμέτρους. Όπως είναι το ποιον αφορά (τράπεζες), το σκοπό για τον οποίο γίνεται, τι παγίδες μπορεί να κρύβονται, ποιος (άλλος) οφελείται και για ποιο λόγο.
Αν το δεις ξεχωριστά ως μέτρο, αυτονόητα είναι θετικό. Είναι όμως οφθαλμοφανές ότι με κάποιες περαιτέρω ρυθμίσεις μπορεί να αποβεί αρνητικό.
Και έχω κάθε λόγο να το πιστεύω αυτό, οι τράπεζες είναι ο πλέον αναξιόπιστος θεσμός και η κυβέρνηση (η εκάστοτε) μόνο να τον περιορίσει και να τον τιθασεύσει δεν προσπαθεί.

ΥΓ.Αναφορικά με το ποιος δικαιούται να το πάρει και ποιος όχι, ιδέα δεν έχω.

Και το μαχαίρι μπορεί να κόψει ψωμί, αλλά και να σκοτώσει κάποιον
Σχεδόν τα πάντα στη ζωή εξαρτάται πως τα χρησιμοποιείς. Αν δούμε υποχρηματοδότηση των πανεπιστημίων στο μέλλον με λύση τα άτοκα δάνεια θα αντιδράσουμε εννοείτε. Το πολιτικό κόστος για να γίνει το τελευταίο φαίνεται μεγάλο όμως σε μένα.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #46 on: April 02, 2007, 18:19:08 pm »

Εγω δεν ξαναμιλαω(η μαλλον ξαναγραφω), γιατι δεν νομιζω να εχει και καποιο νοημα. Ουτε καν διαλογο δεν μπορεις να κανεις. Με χαρακτηριζεις χωρις λογο, κρινεις οτι αυτα που λεω ειναι λαθος επειδη απλα θεωρεις αυτα που λες οτι ειναι η Μεγαλη Αληθεια(κατι σαν την Μεγαλη Ιδεα) και περιμενεις να σε προσκυνησουμε. Μιλα μονος σου

Υ.Γ. Οταν ειναι να υπερασπισεις τους δημοσοιους μας λειτουργους, να εισαι προσεκτικοτερος, γιατι scripta manent

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Αθάνατος
Guest
« Reply #47 on: April 02, 2007, 18:24:52 pm »

Quote from: Aurelius on April 02, 2007, 18:19:08 pm
Εγω δεν ξαναμιλαω(η μαλλον ξαναγραφω), γιατι δεν νομιζω να εχει και καποιο νοημα. Ουτε καν διαλογο δεν μπορεις να κανεις. Με χαρακτηριζεις χωρις λογο, κρινεις οτι αυτα που λεω ειναι λαθος επειδη απλα θεωρεις αυτα που λες οτι ειναι η Μεγαλη Αληθεια(κατι σαν την Μεγαλη Ιδεα) και περιμενεις να σε προσκυνησουμε. Μιλα μονος σου

Υ.Γ. Οταν ειναι να υπερασπισεις τους δημοσοιους μας λειτουργους, να εισαι προσεκτικοτερος, γιατι scripta manent

Συνοπτικά μας είπες

Εγω δεν χρειάστηκα δάνειο για να σπουδάσω...αλλά έχω την άποψη ότι όλοι οι κρατικοί λειτουργοί κλέβουν και αυτό φαίνεται από αυτά που ακούγονται στις ειδήσεις τις τελευταίες μέρες...και μάλιστα τη γλυτώνουν, γιατί δεν θα δικαστούν, παρόλο που δικάζονται, με αποτέλεσμα να μην τιμωρηθούν και να συνεχίσουν το κλέψιμο...

Επιπλέον χέστηκα για τα βιβλία που χρυσοπληρώνουμε για να τα οικονομάνε οι καθηγητές και οι φίλοι τους στους εκδοτικούς οίκους, γιατί αυτό δεν είναι σπατάλη και κλέψιμο του δημοσίου χρήματος

Τέλος η ελληνική οικονομία σύντομα θα καταρρεύσει, γιατί οι Έλληνες έχουν πάρει πολλά δάνεια...άσχετα που θα τα ξεπληρώσουν κατα το 95+% ποσοστο των περιπτώσεων

edited by moderator
« Last Edit: April 04, 2007, 01:50:44 am by BOBoMASTORAS » Logged
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #48 on: April 02, 2007, 18:41:13 pm »

Αν και αθετω αυτο που ειπα οτι δεν θα ξαναγραψω, γραφω για αποκαταστση της αληθειας, οτι πουθενα δεν αναφερονται αυτα τα αλαματα σκεψης μεσα στο κειμενο μου. Και μετα κατηγορεις ολους τους υπολοιπους για ελλειψη κριτικης ικανοτητας. Αν καταλαβες αυτα οκ. Οπως ειπα δεν εχει και πολυ νοημα

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #49 on: April 02, 2007, 18:50:22 pm »

Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Πολλοι θελουν δανειο να παρουν και παιρνουν με τοκο. Δε θα ναι καλυτερα να επαιρναν ατοκο? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΑΝΕΙΟ!!!!! ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΣ ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΩΦΕΛΗΣΕΙ(Ή ΘΑ ΜΕ ΒΛΑΨΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΟΚΟ. ΔΕ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!!!

MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #50 on: April 02, 2007, 19:29:44 pm »

Εγώ λέω να νομιμοποιηθούν τα ναρκωτικά γιατί εγώ θέλω να πάρω. Εσύ που δε θες μην πάρεις εγώ θέλω και θα πάρω και επειδή θα είναι νόμιμα θα με μπλέξουν λιγότερο. Εσύ που δε θες μην πάρεις.

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #51 on: April 02, 2007, 20:39:09 pm »

Ενταξει, τοτε να απαγορεψουμε τα τσιγαρα, το αλκοολ, τα πυροτεχνηματα, τα βλασφημα περιοδικα, τα ανθιυγειινα γαριδακια/πατατακια/σνακ, τα μπλουζακια με νυλον..... ΑΜΑΝ.

Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #52 on: April 02, 2007, 20:41:43 pm »

Κάποιοι αρνούνται να καταλάβουν ότι δεν παλεύουμε για να καταργηθούν τα άτοκα δάνεια και να αντικατασταθούν από έντοκα, αλλά για να σου δίνονται ανεπιστρεπτί τα φράγκα που θα  έπαιρνες από το δάνειο αν τα έχεις ανάγκη...Σας χαλάει αυτό ε;

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #53 on: April 02, 2007, 20:43:20 pm »

Φυσικα και οχι, ακομη καλυτερα! Αλλα εσυ ζητας ολοκληρη την πιτα η τπτ? Ενα κομματι δε το θες δλδ?

Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #54 on: April 02, 2007, 20:59:07 pm »

Δεν πάει έτσι... ολόκληρη η πίτα είναι λεφτά σε όλους, το κομμάτι που ζητάω αρχικά είναι να δοθούν σε αυτούς που τα έχουν άμεση ανάγκη....

Το άτοκα δάνειο είναι ένα τίποτα...ούτε κομμάτι, ούτε πίτα....σκέτο το ταψί ίσως

Το έντοκο είναι να τους δώσεις εσύ κι άλλη πίτα...

Έτσι το βλέπω εγώ.

(πείνασα γμτ!  Slurp) Cheesy Grin

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
Καμένος

View Profile
« Reply #55 on: April 02, 2007, 22:53:01 pm »

Α)

Quote from: Αθάνατος on April 02, 2007, 18:24:52 pm
Επιπλέον χέστηκα για τα βιβλία που χρυσοπληρώνουμε

Εσύ άραγε έχεις πάρει δάνειο? Γιατί αν όχι...

Quote from: Αθάνατος on April 02, 2007, 17:11:41 pm
Απο εδώ και πέρα όποιος ποστάρει να μας λέει αν έχει πάρει έντοκο φοιτητικό δάνειο ή αν προτίθεται να πάρει στο άμεσο μέλλον.
Φυσικά όποιος δεν έχει πάρει να μην περιμένει και τη δέουσα σημασία εκ μέρους των άλλων αν το μόνο που κάνει είναι να βγάζει άναρθρες κραυγές!

Β)

Quote from: Αθάνατος on April 01, 2007, 10:02:35 am
Η κριτική σε έναν νόμο γίνεται όχι με βάση αν είναι αυτό΄που θέλαμε ή όχι, αλλά αν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από τον προγενέστερο νόμο ή κατάσταση που επικρατούσε.
Ποιός στο είπε αυτό?

Γ)
Quote from: Αθάνατος on April 01, 2007, 10:02:35 am

Κοίτα από τη στιγμή που προφανώς διαφωνείς με τις πολιτικές ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., αφού αυτοί κάνουν τους προϋπολογισμούς τα τελευταία χρόνια συμπεραίνω ότι θα είσαι ΚΚΕ? ΣΥΝ? ======> ΕΣΣΔ δηλαδή...εκτός και αν είσαι ΛΑΟΣ

Μου επιτρέπεις κι εμένα δύο συνειρμούς  ε?

Αφού συμφωνείς με τα άτοκα δάνεια, είσαι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ ε? ======>Φασίστας, εφόσον δέρνει φοιτητές σε κάθε πορεία, με το πρόσχημα των κουκουλοφόρων (αλήθεια που ήταν αυτοι στην πορεία που έγινε όταν ήταν εδώ ο Πούτιν? Δεν τους έστειλαν γιατί φοβόταν μη σπάσουν τα αυγά της συμφωνίας?)
Επίσης φασίστας για την εξής σου άποψη:

Quote from: Αθάνατος on April 01, 2007, 20:24:37 pm
Quote from: digitally cursed on April 01, 2007, 20:21:54 pm
* Τα ταμεία ανεργίας

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα ταμεία ανεργίας υπάγονται στη διαχείριση των συνδικάτων και χρηματοδοτούνται από τις εισφορές των εργαζομένων. Από τη στιγμή που κάποιος βρεθεί στο ταμείο ανεργίας καλύπτεται το 80% του μισθού του για διάστημα 500 ημερών. Δεν έχει όμως δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε θέση εργασίας εξευρεθεί, ακόμη και αν είναι μακριά από τον τόπο διαμονής του. Αν την αρνηθεί, σε πρώτη φάση περιορίζεται το επίδομα ανεργίας, η δεύτερη άρνηση οδηγεί σε περαιτέρω περιορισμό και η τρίτη θέτει τον άνεργο εκτός συστήματος.

Αυτο ισχυει και στην Γερμανια... Αν μια γυναικα αρνηθει θεση σε οικο ανοχης διαγραφεται απο ανεργος επειδη αρνηθηκε τη θεση... Τωρα για αλλες χωρες δεν γνωριζω.

Είναι ένα είδος περιορισμού της ελευθερίας κινήσεων των ανθρώπων αυτών, που είναι όμως μάλλον αναγκαίος για τη λειτουργία τέτοιου είδους συστημάτων

Προφανώς δεν πέρασε απ' το μυαλό σου ότι στην ίδια θέση μπορεί να βρισκόταν η μητέρα σου ή η αδερφή σου... Αλλά βέβαια, αποκλέιεται να μου συμβεί αυτό. Μακριά από μένα!!
Εγώ θα μπορέσω να ξεπληρώσω το δάνειο! Αποκλείεται να πάει κάτι στραβά!

edited by moderator
« Last Edit: April 04, 2007, 01:55:25 am by BOBoMASTORAS » Logged
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #56 on: April 03, 2007, 02:26:31 am »

Quote from: Αθάνατος on April 02, 2007, 17:32:33 pm
Εξέφρασες επιχειρήματα για το ότι είναι μαλακία και μισή?
Συγνώμη, αλλα δεν τα βλέπω...

Αφού όταν εκφράζονται επιχειρήματα ρε αδερφέ δε μας απαντάς..

Εγώ πριν 3 σελίδες (δε ξέρω πόσες ακριβώς) είπα 5 πράγματα, έλαβα την απάντηση: "διάλεξε τη σκύλα ή τη χάρυβδη", συμφώνησες με την απάντηση και κουβέντα για κατάρριψη επιχειρημάτων. Και δεν ήμουν μόνο εγώ, είπαν κι άλλοι.. αλλά πάλι τα επιχειρήματα προσπεράστηκαν..

Και σημειωτέον: Τα επιχειρήματα που κατέθεσα, δεν αφορούσαν άλλο κοινωνικό σύστημα. Ήταν καπιταλιστικότατα επιχειρήματα, και αφορούσαν καθαρά στη σωστή διακυβέρνηση με το τρέχον σύστημα.

Αλλά εσύ, δεν έχεις απλά συμβιβαστεί απλά με το σύστημα... έχεις συμβιβαστεί και με τη χείριστη διακυβέρνηση αυτού του συστήματος..
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #57 on: April 03, 2007, 03:01:08 am »

Ας το πάρουμε αλλιώς.

Ποιός είναι ο αριθμός των φοιτητών (σε απόλυτο νούμερο και σε ποσοστό) που παίρνουν, ακόμα και εμμέσως, δάνεια για να σπουδάσουν;

Γιατί για να κρίνεις ένα νόμο, πρέπει να ξέρεις εξ αρχής αν έχει ουσία που ψηφίζεται.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #58 on: April 03, 2007, 03:47:05 am »

...κι επειδή θεωρώ κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα προσπεράσεις το προηγούμενο ποστ, θα σου απαντήσω και στο ερώτημα που τίθεται στο τόπικ. (με τρώει ρε γμτ τί να κάνω - i can;t help it)

ΟΧΙ. Δεν είναι θετικό μέτρο. Επειδή:

Α) Ενθαρύνει την εξάρτηση των ανθρώπων από τις Τράπεζες. Και το χειρότερο απ'όλα, ανθρώπων που ούτε καν έχουν δουλειά, δλδ θέτει το μέλλον τους σε πλήρη αβεβαιότητα. Ξεπούλημα τις ζωής τους στα χέρια των τραπεζών. Σε 20 χρόνια, θα νομοθετήσουν και την τυπική επανέναρξη της δουλίας, ώστε να μη χρωστάνε πλέον αυτά τα άτομα.

Β) Παρατείνει το πρόβλημα στην επόμενη γενιά. Αυτή η γενιά θα σπουδάσει με δανεικά. Η επόμενη δε θα μπορέσει να σπουδάσει καθόλου. Καλύτερα να αναδειχθεί το πρόβλημα τώρα, και να αντιμετωπιστεί εγκαίρως.

Γ) Φοιτητικό δάνειο θα πάρει ο κάθε πικραμένος (γονιός), ώστε να αποπληρώσει το άλλο το καταναλωτικό που είχε πάρει με 15% που μετά το έκανε 42 σε 1 και το μετέτρεψε σε στεγαστικό με 5% αλλά +ΕΚΤ ετήσιο. Φαύλος κύκλος δλδ... και πάλι τα λεφτά που θα δώσει το κράτος, δε θα πάνε στην παιδεία... αλλά στις τράπεζες!

Να πώ κι άλλα περί της εφαρμογής του νόμου σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση?

Είπα σε σχέση με το σωστό (καπιταλιστικό). Είπα σε σχέση με το προηγούμενο νόμο δεδομένης της ανεπάρκειας της κυβέρνησης... Δε μου αφήνονται άλλα περιθώρια... σε λίγο θα πω και για το σοσιαλιστικό!  Grin Grin Grin Grin Grin
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #59 on: April 03, 2007, 03:52:20 am »

Μπορώ πάντως να συμφωνήσω με το ΝΑΙ, υπό την προϋπόθεση ότι σκέφτομαι μόνο με ορίζοντα 4ετίας (μετά στα @@ μου τί θα απογίνει ο κόσμος)... όπως δλδ και η κυβέρνησή μας.  Shocked Lips Sealed

Εσάς το μυαλό σας κρίνει τις εξελίξεις με βάση τα επόμενα 4 ή 40 χρόνια? Ιδού η απορία..
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Up Print
Jump to: