• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:12:29 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:12:29 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426671
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 76
Total: 137
apob
harischris
agkentzi
tinidou
Gray139
jimalexoud
mara.mlch
nick_ch
Captain
alexiosmara
George_RT
giorgosm05
Kwst@ss_
anthi kotsani
sterboga
nmpampal
Antreas17
johnnypap
kstavroulis
nikos123321
Petran25
petikas
dal
xristodoulou
DPARASIOU
npalami
Lazaros8585
myrto
nikitask
Kenedy
Kv
Nianaro
mastilia
DLHERRO
akoil
Elenit
antontsiorvas
Papalamprous humor
mmikelo
Notac
nectar
Antonistsak
geo66
dimitris kiziridis
vdelimpalta
dim13
iliaspapam
kourkou
Vharitou
nikos.a
despoina15
Ioannis Apostolikas
gorilaki
johnmout
arxigos18
apapamichail
kvas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Συνολικο Βιντεο-ντοκυμαντερ απο 8/3-12/3
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Συνολικο Βιντεο-ντοκυμαντερ απο 8/3-12/3  (Read 28090 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Συνολικο Βιντεο-ντοκυμαντερ απο 8/3-12/3
« Reply #30 on: April 13, 2007, 23:54:24 pm »

Quote from: Nick_nAME on April 13, 2007, 18:14:49 pm
Quote from: anipotaktos on April 13, 2007, 13:30:35 pm
Quote from: johnny_d on March 27, 2007, 20:39:52 pm
Quote from: Jalk on March 24, 2007, 19:36:50 pm
Βασικά αυτός που μιλάει από ποιο σύλλογο είναι;

Πολιτικών Μηχανικών
Βασικα ειναι αυτος που τα ειπε τοσο κωμμικοτραγικα λες και επρεπε να τον λυπηθουμε ας πουμε...Ενταξει ρε φιλε ξυλο απο τους μπατσους εφαγες,να μην προκαλουσες...Και στην τελικη αν διστεζες για να μη σε κανουν ντα,ας μη πηγαινες και καθολου..Ετσι κι αλλιως τι 3 κι ο κουκος τι 2 κι ο κουκος

Θες και τα λές ή σου ξεφεύγουν?
Αν έρθω και σε πλακώσω γι αυτό που πόσταρες μετά θα σου πώ κι εγώ "ας μην το είχες ποστάρει"...
Θα τρελαθούμε τελείως...

+1

angry4 angryAndHot angry boil Angry Angry

Αν γράψω  αυτό  που  έχω  στο  μυαλό μου  μάλλον  θα  κοπεί  το  πόστ  μου  από  τους  παντα  σοφούς  αντμίν...

ένα  έχω  να  πώ... όποιος - φασίστας ή  μή -  έχει  στοιχεία  ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.
Και  στοιχεια ρε φίλε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
Και  επεδή  και  άλλοι  έχουν  προκαλέσει για  το  συγκεκριμένο  θέμα  παλιότερα, ένα  θέμα  το  οποίο  είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ,έχω  να  πώ  ότι  θα  πρεπε  να  ντρέπεστε. Και  να  χετε λίγο, λιγάκι  μόνο, τσίπα.

άντε  να  μην  πώ  και  τίποτε  άλλο  γιατί  μετά  βίας  κρατιέμαι...

Λυπάμαι  για  λογαριασμός  σας. Πραγματικά  λυπάμαι
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #31 on: April 13, 2007, 23:58:01 pm »

Καμένος, Βοβ, είστε  θεοί...πώς  είστε  τόσο  ψύχραιμοι  ρε  γμτ.... Grin  εγώ  δεν  μπορώ....
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #32 on: April 14, 2007, 00:03:51 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:23:42 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: April 14, 2007, 00:05:26 am »

Quote from: pandora on April 13, 2007, 23:58:01 pm
Καμένος, Βοβ, είστε  θεοί...πώς  είστε  τόσο  ψύχραιμοι  ρε  γμτ.... Grin  εγώ  δεν  μπορώ....

Με τον καιρό αποκτάς αντισώματα στην .... Το δεσοξυριβονουκλεικό σου οξύ και συγκεκριμένα στο γονίδιο 18 αριστερά μόλις δείς το αμινοξύ Α, στην γνωστή στους επιστημονικούς κύκλους "μπλέ ζώνη", παθαίνει μία ψιλομετάλλαξη και ως εκ θαύματος (όχι των φυλαχτών του ΒοΒ) παθαίνεις ανοσία στις.... Τότε η "μπλε ζώνη" μεταλλάσσεται στην επίσης γνωστή "κόκκινη ζώνη" ή αλλιως παθαίνεις το σύνδρομο του "ντού" όπως λένε κάποιοι επιστήμονες που τα ξέρουν όλα και τα βλέπουν όλα μπλέ, όχι από τα βιάγκρα αλλά από κάτι άλλο μπλέ που αν το επιλέξεις γαμιέσαι...!!
« Last Edit: April 14, 2007, 00:09:04 am by Καμένος » Logged
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #34 on: April 14, 2007, 00:06:15 am »

@Bob  : μπλέ Hello

σουρεάλ.... Grin Grin Grin
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #35 on: April 14, 2007, 00:07:47 am »

@καμένε :   NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy

Grin Grin Grin Grin

8)
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: April 14, 2007, 01:55:14 am »

Ποιά κυβέρνηση θα προκαλούσε προσχεδιασμένα το κοινό αίσθημα μέσω αυτών των αισχών και μάλιστα σε τόσο φορτισμένη περίοδο η οποία πιθανότατα είναι προεκλογική?
Σχετικά με το επιχείρημα περί τρομοκρατίας, πότε φοβήθηκαν διαδηλωτές την αστυνομία για να θεωρηθεί ως τρόπος καταστολής η αναίτια σύλληψη και ξυλοδαρμός αθώων διαδηλωτών? (διαφωνήστε ελεύθερα) Τί συμφέρον έχει η αστυνομία να εκτίθεται έτσι, τί συμφέρον έχει ο υπουργός να κινδυνεύει με καθαίρεση, τί συμφέρον έχει η κυβέρνηση να κινδυνέψει με πτώση?
Ας πούμε ότι είσαι πρωθυπουργός... Λογικά και φυσιολογικά θα σκέφτεσαι και τη δική σου επιβίωση. (διαφωνήστε ελεύθερα) Θα έβαζες ποτέ μπάτσους να δείρουν φοιτητές, ειδικά στην Ελλάδα όπου το φοιτητικό κίνημα έχει σημαντική ιστορία και έντονες ευαισθησίες?

Όταν ξεκίνησε η πορεία, μέχρι και ο τελευταίος διαδηλωτής είχε στο υποσυνείδητό του ότι θα γίνει συμπλοκή. Η ψυχολογία ήταν επιθετική. Στο βάθος του μυαλού του καθενός ήταν γραμμένο "πάμε να συγκρουστούμε" και όχι "πάμε να αγωνιστούμε, διαμαρτηρηθούμε" κλπ. Το ίδιο σκέφτονταν και μερικοί ανεγκέφαλοι μαλάκες από τα ΜΑΤ (συγγνώμη συνάδερφοι αλλά ΣΥΜΦΩΝΩ μαζί σας ότι αρκετοί ΜΑΤατζήδες είναι για κρέμασμα όσο είναι για κρέμασμα και αυτοί που δεν τους κρεμάνε...

Τελικά τί έγινε? Μέσα στην ψυχολογία της μάζας αρχίζουν οι γνωστοί διαπληκτισμοί με τα ΜΑΤ, η πορεία δε δέχεται κανέναν περιορισμό της σε συγκεκριμένες περιοχές, αρχίζουν τα σπρωξίματα, πέφτουν τα δακρυγόνα, οι πέτρες, οι μολότωφ, βγαίνουν τα γκλομπ και αρχίζει το πάρτυ... Το θερμόαιμο φοιτητικό κίνημα δέχεται επίθεση από το φασιστικό μπλοκ των νεοναζί ΜΑΤατζήδων και ναι, πρέπει να συγκρουστούμε, ορμάτε. Και την παράνοια κάποιων από εκεί και κάποιων από εδώ την πληρώνουν με κατάγματα αθώα παιδιά που πίστευαν ότι πάνε να διαδηλώσουν ειρηνικά για τα ιδανικά και τις υγιείς διεκδικήσεις τους, ενώ ήταν πιόνια ηλιθίων (μεν και δε) χάριν εντυπώσεων...

Μέσα στα ΜΑΤ σίγουρα υπάρχουν κάποιοι καραγκιόζηδες που θα σκότωναν αριστερό χωρίς λόγο, όπως και μέσα στην πορεία υπάρχουν κάποιοι που θα σκότωναν δεξιό χωρίς λόγο. Είναι τα ακραία στοιχεία. Αυτούς εννοείται ότι πρέπει κάποιος να τους μαζέψει γιατί ουσιαστικά αυτοί κινούν τις "διαδικασίες". Όταν όμως φτάνουμε σε τέτοιες μπαχαλοκαταστάσεις, να μη βλέπεις μπροστά σου από τα δακρυγόνα, να γίνονται οι δυο πλευρές μια μάζα που σκοτώνεται δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιός είναι πιο ανεγκέφαλος ή πιο πουλημένος... πουλημένος?

Σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα είναι καταδικαστέα, αλλά αυτό που πρέπει να φιλοσοφήσουμε είναι ποιό χέρι κουνάει τα γκλομπ. Ένα αυτοκίνητο κινείται κατ'άλλους επειδή πατάμε γκάζι και κατ'άλλους όταν η καύση προκαλεί κίνηση εμβόλων που μεταδίδουν κίνηση στον άξονα, και το κιβώτιο είναι ταυτόχρονα συνδεμένο με τον κινητήρα... Το εύκολο είναι να πούμε "τους έβαλε η κυβέρνηση" για τρομοκρατία... Καμία κυβέρνηση δεν αυτοκτονεί έτσι, άρα υπάρχει μια πιθανότητα να συμβαίνει κάτι άλλο...

Ψυχασθενείς αστυνομικοί? Πληρωμένοι αστυνομικοί? Από ποιόν πληρωμένοι? Κράνη, μάσκες, καπνοί, δάκρυα, ίδιες στολές, αόρατος... στέλνει μερικούς φοιτητές στο νοσοκομείο, αποδεικνύει στους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση είναι φασιστική, αυταρχική... το φοιτητικό κίνημα πέφτει στην παγίδα και παίζει το παιχνίδι κάποιου που δε γνωρίζει, ή που νομίζει ότι γνωρίζει... Συνάδερφοι αυτός που είναι κυβέρνηση χωρίς αντίπαλο και θα κάνει περίπατο στις εκλογές, δε δέρνει αθώα παιδιά, δεν του χρειάζεται...

Είναι μια εναλλακτική σκέψη... Σ'αυτήν την πουλημένη κοινωνία της μίζας, μερικά πράγματα θέλουν ώριμη κριτική, έχουμε την ηλικεία, τη νουμοσύνη και το συναίσθημα να την ασκούμε δημιουργικά, συνθετικά και όχι φανατισμένα και μονόπλευρα... Οι προφανείς και εύκολες απαντήσεις μερικές φορές είναι εγκληματικά λανθασμένες...
« Last Edit: April 14, 2007, 03:21:42 am by mechanical_wind » Logged
Καμένος

View Profile
« Reply #37 on: April 14, 2007, 08:07:55 am »

Μάλλον δεν τα ξέρεις και πολύ καλά τα πράγματα για τις πορείες και τα επεισόδεια και για το ποιοι προκαλούν ποιους, και για το ποιοι χτυπάν αναίτια, εφόσον δεν ήσουν εκεί...

Η κυβέρνησ έχει συμφέρον να χτυπάει τους φοιτητές, γιατί πολύ απλά ο πολύςε κόσμος που δεν ξέρει και τι γίνεται, προσπαθώντας να πληροφορηθεί από την τηλεόραση, δεν βλέπει ειρηνικες πορείες (αρχή) αλλά
μολώτοφ να πέφτους από κάποιους μαλάκες (τέλος).. Οπότε και συσχετίζει το ξύλο, τα δακρυγόνα και τις συλλήψεις με αυτούς τους μαλάκες σκεπτόμενοι "καλά κάνουν τα ΜΑΤ.. Δεν θα καίνε τον τόπο αυτοί οι ηλίθιοι..." Μόνο που δεν ξέρουν ότι ποτέ δεν έχουν πιαστεί ή δαρθεί αυτοί οι 
ηλίθιοι γιατί τα δακρυγόνα φεύγουν από την άλλη κατέυθυνση απο την οποία είναι που εντελώς τυχαία βρίσκονται τα φοιτητικά μπλόκ...

Και επιτέλους, η μοναδική φορά που δεν έγιναν επεισόδια ήταν την μέρα που είχε πανελλαδικό συλλαλητήριο και ήρθε ο Πούτιν για την συμφωνία. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ??? Μήπως κάποιος τους είπε "καθήστε στ' αυγά σας μήπως γίνει καμία μαλακία και χαλάσει η συμφωνία"?? Ή μήπως τα μπλοκς απέκτησαν περιφρούρηση που τους έλειπε (συμφωνα με τον Τράγκα) ή στα ΜΑΤ είχαν χορηγηθεί ηρεμιστικά??

Το πράγμα βρωμάει και μάλιστα από το κεφάλι...

Να πείς στον Πολύδωρα ότι τα ακούνητα στρατιωτάκια παίζονται λέγοντας "εν δυο τρία ΣΤΟΠ" και όχι λέγοντας "εν δυο τρία ΝΤΟΥ".
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #38 on: April 14, 2007, 11:47:52 am »

Quote from: Καμένος on April 14, 2007, 00:05:26 am
Quote from: pandora on April 13, 2007, 23:58:01 pm

Με τον καιρό αποκτάς αντισώματα στην .... Το δεσοξυριβονουκλεικό σου οξύ και συγκεκριμένα στο γονίδιο 18 αριστερά μόλις δείς το αμινοξύ Α, στην γνωστή στους επιστημονικούς κύκλους "μπλέ ζώνη", παθαίνει μία ψιλομετάλλαξη και ως εκ θαύματος (όχι των φυλαχτών του ΒοΒ) παθαίνεις ανοσία στις.... Τότε η "μπλε ζώνη" μεταλλάσσεται στην επίσης γνωστή "κόκκινη ζώνη" ή αλλιως παθαίνεις το σύνδρομο του "ντού" όπως λένε κάποιοι επιστήμονες που τα ξέρουν όλα και τα βλέπουν όλα μπλέ, όχι από τα βιάγκρα αλλά από κάτι άλλο μπλέ που αν το επιλέξεις γαμιέσαι...!!

Άμα λέω εγώ ότι το μέτωπό μας γράφει ντου....
Εδώ κολλάει και το τραγουδάκι "ο Μπάμπης ο...Μπλου"!
Βέβαια,να προσθέσω φίλτατε Bob,ότι ένα εξίσου ή και καλύτερο "φυλαχτό" που ουδεμία σχέση με το Άγιο Πνεύμα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει,είναι σύμφωνα με πρόσφατες μαρτυρίες και πολύμηνη παρατήρηση και ο πολυαγαπημένος Ριζοσπάστης!Κάτι σαν τους Ευαγγελιστές υποθέτω....Και μάλιστα εγώ λέω να τον προτιμήσω,διότι χωράει και στην κωλότσεπη και δίνει και...στυλ!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #39 on: April 14, 2007, 11:51:15 am »

Quote from: pandora on April 13, 2007, 23:54:24 pm
Quote from: Nick_nAME on April 13, 2007, 18:14:49 pm
Quote from: anipotaktos on April 13, 2007, 13:30:35 pm
Quote from: johnny_d on March 27, 2007, 20:39:52 pm
Quote from: Jalk on March 24, 2007, 19:36:50 pm
Βασικά αυτός που μιλάει από ποιο σύλλογο είναι;

Πολιτικών Μηχανικών
Βασικα ειναι αυτος που τα ειπε τοσο κωμμικοτραγικα λες και επρεπε να τον λυπηθουμε ας πουμε...Ενταξει ρε φιλε ξυλο απο τους μπατσους εφαγες,να μην προκαλουσες...Και στην τελικη αν διστεζες για να μη σε κανουν ντα,ας μη πηγαινες και καθολου..Ετσι κι αλλιως τι 3 κι ο κουκος τι 2 κι ο κουκος

Θες και τα λές ή σου ξεφεύγουν?
Αν έρθω και σε πλακώσω γι αυτό που πόσταρες μετά θα σου πώ κι εγώ "ας μην το είχες ποστάρει"...
Θα τρελαθούμε τελείως...

+1

angry4 angryAndHot angry boil Angry Angry

Αν γράψω  αυτό  που  έχω  στο  μυαλό μου  μάλλον  θα  κοπεί  το  πόστ  μου  από  τους  παντα  σοφούς  αντμίν...

ένα  έχω  να  πώ... όποιος - φασίστας ή  μή -  έχει  στοιχεία  ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.
Και  στοιχεια ρε φίλε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
Και  επεδή  και  άλλοι  έχουν  προκαλέσει για  το  συγκεκριμένο  θέμα  παλιότερα, ένα  θέμα  το  οποίο  είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ,έχω  να  πώ  ότι  θα  πρεπε  να  ντρέπεστε. Και  να  χετε λίγο, λιγάκι  μόνο, τσίπα.

άντε  να  μην  πώ  και  τίποτε  άλλο  γιατί  μετά  βίας  κρατιέμαι...

Λυπάμαι  για  λογαριασμός  σας. Πραγματικά  λυπάμαι

Pandora μου κι εγώ δε θα ασχοληθώ καν με αυτές τις αισχρές-κατά την άποψή μου-δηλώσεις,διότι κι εγώ τα παίρνω λίγο εύκολα και δε θέλω.Κάποια πράγματα,ό,τι απόψεις και να'χεις στο κεφάλι σου,νομίζω ότι αξίζει να τα αντιμετωπίζουμε και με κάποια ευαισθησία...Να είμαστε και λίγο άνθρωποι,και όχι γαϊδούρια.(με συγχωρείτε για το χαρακτηρισμό,σταματώ εδώ).

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #40 on: April 14, 2007, 12:11:23 pm »

Τη σχέση συστήματος-κουκουλοφόρων την ξέρουμε όλοι. Συγγνώμη, αλλά θα συμφωνήσω και σε αυτό. Δυστυχώς ισχύει και το πιστεύω. Εγώ μίλησα για τα έκτροπα εναντίον παιδιών, όχι κουκουλοφόρων, που τόσο εύκολα λέμε ότι έβαλε η κυβέρνηση για τρομοκρατία. Και ξαναπαραθέτω μια ακόμα φορά την τελευταία σκέψη...

Ψυχασθενείς αστυνομικοί? Πληρωμένοι αστυνομικοί? Από ποιόν πληρωμένοι? Κράνη, μάσκες, καπνοί, δάκρυα, ίδιες στολές, αόρατος... στέλνει μερικούς φοιτητές στο νοσοκομείο, αποδεικνύει στους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση είναι φασιστική, αυταρχική... το φοιτητικό κίνημα πέφτει στην παγίδα και παίζει το παιχνίδι κάποιου που δε γνωρίζει, ή που νομίζει ότι γνωρίζει... Συνάδερφοι αυτός που είναι κυβέρνηση χωρίς αντίπαλο και θα κάνει περίπατο στις εκλογές, δε δέρνει αθώα παιδιά, δεν του χρειάζεται...

Είναι μια εναλλακτική σκέψη... Με κάποιες πιθανότητες αλήθειας, χωρίς καμία απόδειξη. Απλά μια λογική σκέψη. Μπορεί να ισχύει και αυτό που λες εσύ, αλλά οι λογικές πιθανότητες... μπα!
Καμένος

View Profile
« Reply #41 on: April 14, 2007, 12:45:09 pm »

Quote from: mechanical_wind on April 14, 2007, 12:11:23 pm
Είναι μια εναλλακτική σκέψη... Με κάποιες πιθανότητες αλήθειας, χωρίς καμία απόδειξη. Απλά μια λογική σκέψη. Μπορεί να ισχύει και αυτό που λες εσύ, αλλά οι λογικές πιθανότητες... μπα!

Ε τι να κάνουμε τώρα? Άλλη η δική σου λογική άλλη η δική μου.. Ας μας κρίνει η ιστορία!!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #42 on: April 14, 2007, 16:27:36 pm »

Χάρη  επειδή  εκτίθεσαι  ανεπανόρθωτα  με  αυτά  που  λές - και  πρόσεξέ  τα  λίγο  γιατί  ένα  από  τα  παιδιά    που  πιάστηκαν  το  ξέρω  και  δεν  υπάρχει  ούτε μία  στο  εκατομμύριο  περίπτωση  να  προκάλεσε  κάτι  και  έφαγε  ξύλο  και  κράτηση  τζάμπα (και  ΝΑΙ, αν  θές  τη  γνώμη  μου  ο  Πολύδωρας  έχει  ΙQ κατώτερο  κι  από  παιδιού  3  χρονών  και  μπορεί  άνετα  να  εκτίθεται πολιτικά όσο  ο  Καραμανλής  τρώει  πίτσες  στον  πρωθυπουργικό  του  καναπέ  στο  Μαξίμου  και  δεν  επεμβαίνει  να  τον  συμμαζέψει, εφόσον  έχει  ΙQ  λίγο  μεγαλύτερο  από  του  Πολύδωρα) - έχω  να σου  πώ  ότι  δεν  ήσουν  στις  πορείες, ειδικά  στην Αθήνα (εγώ  ήμουν  στη  Θεσσαλονίκη, αλλά  εκεί  δεν  συγκρίνεται  και  το  ξέρω  από  φίλους  μου)  για  να  νιώσεις  στο  πετσί  σου  την  κρατική  καταστολή. Και  ναι, η ΝΔ  είναι  συνώνυμο  της  χούντας  και  έχει  αρχίσει  να  το  αντιλαμβάνεται  πλέον ο  περισσότερος  κόσμος.

Ακόμη, δές  τα  βινεάκια  στο  intymedia  και  παλιότερα  τόπικ  γύρω  από  το  θέμα. Νόμίζω  στο  τόπικ "συλλήψεις  συμφοιτητών  μας" έχει  διάφορα  link.

PS  Σου  υπόσχομαι  να  γράψω  και  να  σου δώσω  το  ντοκυμαντέρ  των  περισυνών  κινητοποιήσεων (3 DVD)  γιατί  είναι  κρίμα  ένας  άνθρωπος  που  μπορεί  να  εκφραστεί  με  επιχειρήματα  να  είναι  ανενημέρωτος. Εκεί  θα  καταλάβεις  πολλά  πράγματα  για  τους  Αθάνατους  έλληνες  μπάτσους....

Βλέπεις, εμείς  οι  αριστεροί  διωκόμαστε  γι'αυτά που  πιστεύουμε, και  γι'αυτό  εσείς  οι  δεξιοί  δεν  θα  μπορέσετε  ποτέ  να  μας  καταλάβετε, γιατί  εμείς  δεν  σας  κλείνουμε  στη  ΓΑΔΑ  3  μέρες  χωρίς  φαί  και  νερό....και  χωρίς  να  μπορείτε  να  δείτε  δικηγόρο....
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #43 on: April 14, 2007, 16:35:10 pm »

«Μα ευλογημένοι αυτοί που τα δώσανε όλα κι ύστερα κοίταξαν έν’ άστρο σαν την μόνη ανταπόδοση»
Τάσος Λειβαδίτης 

Αφιερωμένο,
στις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία ή βρίσκονται στη ΓΑΔΑ, απόψε,
στις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας που στάθηκαν όρθιοι στους δρόμους, απόψε.
Για την
Πανελλαδική Πρωτοβουλία για το Άρθρο 16
Γιάννης Αλμπάνης, Γιάννης Μαΐστρος, Νίκος Μπελαβίλας, Άλκης Ρήγος
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #44 on: April 14, 2007, 18:19:12 pm »

ασχετο,pandora ειπες εχεις το 5ωρο βιντεο?  3 dvd-ελεος! το θελω ομως κι εγω !:P

tu/e
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: