• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:08:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:08:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by Don Corleone
[Today at 21:03:32]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426696
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 151
Total: 219
meliou
stefanos hios
Sofiana
DKarakatsanis
Asozou
George15
Don Corleone
tsageo
dimitrisblioumis
Anastasiam
aorologas
Νικη
msandr
mimaki
Eleniiii
HlektrikhPatata
melisste22
BossiTsif
MarakiT
MASV
Δημητρης Αξιμιωτης
ntina
apapathe
etsilika
stefpapa21
ichariti
giannisdomu
mdimitrig
Phlikon
sotolagg
unreasonable
tasos potsakis
vasilikitsatsi
Pakapis5
Papadopoulosthanos
PAPARI69
christina02
qwertyuiop
ganasto
tsakalokagkouras
alextsigilis
Zaxarenia
geo66
JoHn!
giorgosss03
Αριστειδης Κατσικεας
Aria10
Fotis Roukoutakis
ant2946
kostas1507
Captain
spoun
ipapadog
Sotiris_atha
Napoleontas
smanio
parispoll
vaggos
gntitsios
Dimikioup
aachmet
Athinaaz
mgrivab
Nikospneumatikos
Gray139
chrismzag
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Ονειρα..
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 Go Down Print
Author Topic: Ονειρα..  (Read 80387 times)
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!

View Profile
Re: Ονειρα..
« Reply #585 on: April 23, 2013, 15:52:41 pm »

provataki,

γενικά τον τελευταίο καιρό βλέπω άσχημα όνειρα,αλλά σμρ νομίζω ήταν το αποκορύφωμα
τώρα λεπτομέρειες δε θυμάμαι,πάντως πάλι κινδύνευα να με σκοτώσουν,αλλά το θέμα μου ήταν η τελευταία σκηνή του ονείρου
λέω "Δέσποινα" και ακούω έξω απ την πόρτα ένα "ναι" και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η παναγία
ήταν πολύ ψηλή,στάνταρ 3 μέτρα και πολύ χλωμή και γενικά είχε κάτι το τρομαχτικό πάνω της
και μετά σα να άρχισα να διαολίζομαι και φρίκαρε και κάπου εκεί ξύπνησα

επίσης έχω την εντύπωση ότι μέσα στο όνειρο συνέβαιναν διάφορα μεταφυσικά,που δεν τα θυμάμαι,απλά είχα αυτό το feeling

τί μπορεί να μου συμβαίνει?
γιατί δε βλέπω πια εκείνα τα όνειρα που πάω ταξίδια σε ωραία μέρη?

κάτι μου είπαν ότι για να φύγουν τα άσχημα όνειρα,το πρωί που θα ξυπνήσω να πάω τουαλέτα,να τα σκεφτώ και μετά να τραβήξω το καζανάκι,να φύγουν κι αυτά
αλλά δεν πήγα τουαλέτα με το που ξύπνησα
υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω τώρα ή είναι πια αργά?

waiting for an answer,
potd

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
edenaxas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #586 on: April 23, 2013, 15:57:21 pm »

τι μουσικη ακους?

Ακους rock?

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=j4szhe7vXbE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=j4szhe7vXbE</a>

Αν ακους προφανως ο σατανας εχει φωλιασει μεσα στην ψυχη σου και σου δειχνει την Παναγια να σε φοβαται

true story
« Last Edit: April 23, 2013, 15:59:44 pm by edenaxas » Logged
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #587 on: April 23, 2013, 16:12:00 pm »

Έχεις δίκιο.
Τίποτα απ αυτά τα σημάδια δεν είχα προσέξει.
Να 'σαι καλά,μου άνοιξες τα μάτια,μου άλλαξες τη ζωή.

λευκά κελιά για σένα

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #588 on: April 23, 2013, 16:21:59 pm »

Quote from: princess_of_the_dawn on April 23, 2013, 15:52:41 pm
provataki,

γενικά τον τελευταίο καιρό βλέπω άσχημα όνειρα,αλλά σμρ νομίζω ήταν το αποκορύφωμα
τώρα λεπτομέρειες δε θυμάμαι,πάντως πάλι κινδύνευα να με σκοτώσουν,αλλά το θέμα μου ήταν η τελευταία σκηνή του ονείρου
λέω "Δέσποινα" και ακούω έξω απ την πόρτα ένα "ναι" και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η παναγία
ήταν πολύ ψηλή,στάνταρ 3 μέτρα και πολύ χλωμή και γενικά είχε κάτι το τρομαχτικό πάνω της
και μετά σα να άρχισα να διαολίζομαι και φρίκαρε και κάπου εκεί ξύπνησα

επίσης έχω την εντύπωση ότι μέσα στο όνειρο συνέβαιναν διάφορα μεταφυσικά,που δεν τα θυμάμαι,απλά είχα αυτό το feeling

τί μπορεί να μου συμβαίνει?
γιατί δε βλέπω πια εκείνα τα όνειρα που πάω ταξίδια σε ωραία μέρη?

κάτι μου είπαν ότι για να φύγουν τα άσχημα όνειρα,το πρωί που θα ξυπνήσω να πάω τουαλέτα,να τα σκεφτώ και μετά να τραβήξω το καζανάκι,να φύγουν κι αυτά
αλλά δεν πήγα τουαλέτα με το που ξύπνησα
υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω τώρα ή είναι πια αργά?

waiting for an answer,
potd

πολλές φορές το όνειρο προκαλείται από υλικό των υπναγωγικών παραισθήσεων. Κλείνοντας τα μάτια βλέπει κανείς διάφορες ακαθόριστες μορφές σαν κουκίδες που κινούνται σε χυλό. Προσπάθησε να τους δόσεις ευχάριστες ερμηνείες, σχηματίζοντας ομως μόνο μορφές χοντρικά- όχι λεπτομέριες (γιατί χάνεται η συγκέντρωση). Προσπάθησε να το εφαρμόσεις για μια βδομάδα.

το προβατάκι σας

bay bay timy.
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #589 on: April 23, 2013, 16:27:31 pm »

Εννοείς μέσα στον ύπνο μου να προσπαθήσω να "κατευθύνω" τα όνειρά μου?
Αν ναι,πώς θα το κάνω αυτό?Δε θα πρέπει να έχω επίγνωση ότι βλέπω όνειρα εκείνη τη στιγμή για να το κάνω?

Και κάτι άλλο,όταν βάζω ξυπνητήρι,σηκώνομαι μετά από κανα 3ωρο,μέσα στο οποίο το ξυπνητήρι χτυπάει σχεδόν κάθε 5-10 λεπτά και το ακούω,βρισκόμενη σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξυπνητού.
Σε κείνο το διάστημα τα βλέπω συνήθως αυτά τα όνειρα.Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να κοιμάσαι βαριά για να δείς όνειρα?

λευκά κελιά για σένα

provataki
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #590 on: April 23, 2013, 16:34:35 pm »

Quote from: princess_of_the_dawn on April 23, 2013, 16:27:31 pm
Εννοείς μέσα στον ύπνο μου να προσπαθήσω να "κατευθύνω" τα όνειρά μου?
Αν ναι,πώς θα το κάνω αυτό?Δε θα πρέπει να έχω επίγνωση ότι βλέπω όνειρα εκείνη τη στιγμή για να το κάνω?

Και κάτι άλλο,όταν βάζω ξυπνητήρι,σηκώνομαι μετά από κανα 3ωρο,μέσα στο οποίο το ξυπνητήρι χτυπάει σχεδόν κάθε 5-10 λεπτά και το ακούω,βρισκόμενη σε μια κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξυπνητού.
Σε κείνο το διάστημα τα βλέπω συνήθως αυτά τα όνειρα.Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να κοιμάσαι βαριά για να δείς όνειρα?

πριν κοιμηθείς να κανεις αυτη τη διαδικασία που σου λεω. μόλις κοιμηθεις μενεις ενδεχομενως σε μια κατάσταση που ο εγκέφαλος έχει στη νωπή μνήμη ό,τι σκεφτόσουν πριν σε πάρει ο ύπνος. Είναι μια καλή πηγή για το υλικό του ονείρου.

Για το δεύτερο που λες απαντώ ως εξής: η διαδικασία είναι αγχωτική (υπαρχει βιβλιογραφια που καταλογίζει στα ξυπνητήρια πολύ ψυχολογικό φόρτο ) και επαναληπτική. Επομένως, γι' αυτό βλεπεις αυτά τα όνειρα. Η λύση είναι το kukuklok σε μια αρκετά μεγάλη ένταση και μακριά από το κρεβάτι, ώστε να πρέπει να σηκωθείς.

Και όχι δεν ειναι ανάγκη να μπεις σε βαθύ υπνο... όταν λαγοκοιμάσαι η ψυχή έχει περισσότερο υλικό για να αναπαράγει το περιεχόμενο της.

bay bay timy.
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #591 on: April 23, 2013, 16:42:04 pm »

Σ ευχαριστώ πολύ προβατάκι. Kiss

λευκά κελιά για σένα

g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #592 on: December 05, 2013, 05:15:16 am »

Χθές είδα ότι πήγα στον "Μένιο" να αγοράσω ένα σφαιρόζονο και μου είπε ότι κάνει 90 ευρώ .Είπα ότι είναι πολύ ακριβό και έφυγα κάπως  απογοητευμένος.

Ούτε ο Μπατάιγ πρίν τον ύπνο βοήθησε να δώ κάτι ενδιαφέρον ...

princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #593 on: January 21, 2014, 17:20:40 pm »

Προβατάκι,

άκου να δεις!
Πριν μια βδομάδα ακριβώς είδα ένα όνειρο,ήμουνα λέει μέσα σε μια ανήσυχη θάλασσα και πνιγόμουν.Προσπαθούσα να βγω στην επιφάνεια αλλά δεν τα κατάφερνα.Το feeling ήταν πολύ άσχημο,σα να με είχε πιάσει κλειστοφοβία.Ξύπνησα ταραγμένη,όπως ξυπνούν στα έργα μετά απο εφιάλτη,μόνο που δεν τσίριζα.

Το λέω σ'ένα φίλο μου και με ρωτάει αν ήμουν μόνη στο όνειρο.Του απαντώ καταφατικά και τον αντιρωτώ το γιατί.Μου λέει πως πριν καναδυο βδομάδες είδε ακριβώς το ίδιο όνειρο,μόνο που ήμασταν μαζί και πνιγόταν αυτός.

Ποιά η αποψή σου πάνω στο θέμα;

λευκά κελιά για σένα

Lampros

View Profile
« Reply #594 on: January 21, 2014, 17:42:39 pm »

Έχεις ακούσει ποτέ την έννοια Lucid dreaming?

Είναι η ικανότητα να μπορείς να ξεχωρίζεις οτι βρίσκεσαι σε όνειρο και να μπορείς να ελέγχεις τις πράξεις σου σε αυτό, ακόμη και να το "τροποποιήσεις" όπως θέλεις.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=lYSX51xBkos" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lYSX51xBkos</a>

potatoes gonna potate..
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #595 on: March 18, 2014, 13:16:46 pm »

Γενικά είδα ενα μεγάλο φρικιαστικό όνειρο ...θα ξεκινήσω από τη μέση.

Είμαι σε μία φουτουριστική χαλκιδική (μάλλον στο δεύτερο πόδι ) και κάνω διακοπές (?). Εμπορικό υπερκέντρο - supermarket ,φυσικά ακόμα μυρίζει σάπιο πλαστικό στρώμα θαλάσσης και κλιματισμό στου φουλ. Σκάει περιοδία πρώην πασόκων υπουργών--ή νυν δεν είμαι σίγουρος (είναι τώρα κάτι του στύλ 2050 παρόλο που τα πρόσωπα στη ζωή μου είναι αυτά του παρόντος). Ε λοιπόν ο ένας από αυτούς τους βρωμοπασόκους δεν είναι τίποτα παρά μία μεγάλη οθόνη που κάθεται σε μία καρέκλα και περιφέρεται με την βοήθεια των μπράβων του (σαν ανθρώπινο touchpad έμοιαζε). Ε τελοσπάντων τους cyborg-υπουργούς είπα να μην τους βγάλω φωτό αλλά με αυτό το πράμα δεν γινόταν ,είχα αγανακτήσει σκεπτόμενος :
"ε αυτό πια παραπάει. ψήφιζαν για υπουργό μία οθόνη δφσγδφγδφγ κτλπ". Τελοσπάντων μόλις το βγάζω φωτογραφία αρχίζω να κατευθύνομαι προς την είσοδο, με μία υπαρκτή και στην πραγματικότητα φίλη ...προχωρόντας στον διάδρομο (που θύμιζε κάτι μεταξύ toy story και metal gear solid 1) ανάμεσα σε διάφορα προϊόντα, ακούω φωνή σεκιουριτά να μου λέει να κάτσω εκεί που είμαι και φωνές μπράβων να λένε " έβγαλε φωτογραφία το μαλακισμένο κτλπ ".  Σκέφτομαι τώρα ότι θα χάσω καμιά ώρα με τους μαλάκες, να μαλώνω στο γραφείο του διευθυντή του καταστήματος, έτσι, λέω στην κοπέλα να βγει να με περιμένει έξω μέχρι να ξεμπερδέψω. Εντωμεταξύ δεν ήμουν καθόλου σίγουρος ότι δεν θα την κάνει τελείως. Οπως και να χει πηγαίνω χαλαρός σχετικά στο γραφείο του τύπου, όπου και βαθμιαία εκνευρίζομαι όλο και περισσότερο και τους κράζω : "ΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΙΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ_πολιτικάντη πιάνετε εμένα κτλπ " καθώς με είχε ενημερώσει πριν λίγο ότι η ποινή είναι αναστoλή 90 μέρες ή αλλιώς κοινωνική εργασία και "εκδρομούλες". Ε προφανώς ούτε το 2050 δεν είχα δίπλωμα και όρεξη για εκδρομούλες και έτσι του είπα ότι "δεν εχω μία άνθρωπε μου τι εκδρομές μου λες? " αν και στην πραγματικότητα απλά ήθελα να κάτσω γιατί είχα προσωπικά θέματα εκεί γύρω. Τελοσπάντων αποφασίζω να διαφύγω παρόλο που τελικά η κοινωνική εργασία αποδείχτηκε απλά ένα 8ωρο δουλειάς με 400ευρώ (βγήκα χαζός τελικά που απλά δεν το κατάλαβα). Πλησιάζοντας στην έξοδο αστραπιαία μπαίνει απο έξω ένας βιονικός λεγεωνάριος με ένα δόρυ ...ευτυχώς όμως ,καθώς σε ragemode και πρέπει να βρω και την κοπέλα γιατί θα φύγει, τον μαχαιρώνω με το μαχαίρι του somnambulist (dr caligari), όπως ακριβώς και τους επόμενους μετά απο μερικές συμπλοκές. Στο τέλος νομίζω ότι βγαίνοντας έξω η κοπέλα είχε φύγει και γενικά όλα μου είχαν πάει τελείως σκατά και στο προηγούμενο μισό του ονείρου. Εκείνη τη στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο Ν και μου είπε και κάτι που σχετίζονταν με το πρώτο μισό του ονείρου και τώρα που το σκέφτομαι είναι παράξενο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

*σε αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι είχε προηγηθεί απο το όλο σκηνικό μία φάση όπου έψαχνα να αγοράσω ένα σιντί μίας μπάντας που φημιζόταν πως ήταν fast-alien-core πράσινα ανθρωπάκια και dbeats στα 3000bpm ξερωγω ενώ η μάνα μου ζητούσε απο έναν υπάλληλο του σουπερμάρκετ να της κατεβάσει και να της αντιγράψει ένα διπλό σιντί Μπάχ.τεσπα ....

unique

the roof is on fire!

View Profile
« Reply #596 on: June 16, 2014, 20:09:09 pm »

ντάξει, είδα ένα όνειρο χθες βράδυ υπερπαραγωγή... επιβάλλεται να το μοιραστώ...!

ήταν μια τύπισσα καλοντυμένη, με ταγιεράκι κ πολύ προσεγμένη, εντυπωσιακή. μπήκε σε ένα κτίριο φάση συγκρότημα με μαγαζιά και διαμερίσματα, σαν ξενοδοχείο και την έβλεπα από μακριά.
μια άλλη τώρα τύπισσα, πιο καμένη την ακολουθούσε και προσπαθούσε να της την στήσει για να την πιάσει (διακριτικά πάντα,απλά επειδή εγώ είμαι γαμάτη το είχα καταλάβει).
Εγώ τώρα, ήμουν λέει ο τζέιμς μποντ, δε θυμάμαι ακριβώς ποιος από όλους, αλλά ήξερα ότι ήμουν άντρας και γαμάτος. Ακολούθησα τις 2 τύπισσες στο κτίριο και βλέπω την πρώτη να μπαίνει στο ανσανσέρ και την άλλη να περιμένει να την στριμώξει. ορμάω στην κακιά και αρχίζουμε το ξύλο.να χτυπιόμαστε στους τοίχους, να με πνίγει, να την κλωτσάω...εκρήξεις, θόρυβος, τζάμια να πετάγονται... πανικόοοος!
και εκεί που παλεύουμε, μπαίνουν στην σκηνή 2 γκουρου-μάγισσες, ντυμένες περίεργα και παίρνουν μια διακοσμητική γάτα που υπήρχε σε ένα ράφι, την βάζουν στη μέση και αρχίζουν να καλούν τα πνεύματα. και τσακ, πράσινο φως-φλόγες βγαίνουν από τη γάτα και μπαίνουν στην κακιά. εγώ σοκάρομαι λίγο γιατί λέω πάει, την γάμησα, έχει και ενισχύσεις η τύπισσα. που να τα βάλω και με το πνεύμα.  Shocked
αλλά τελικά και το πνεύμα ήταν εναντίον της και πάλευαν και εσωτερικά, παράλληλα με μένα.. οπότε μαζί τα καταφέραμε και τη διαλύσαμε τη σιχαμένη.. και ευχαρίστησα τις γκουρου-μάγισσες και έφυγα.  Cool
αυτή που παρακολουθούσαμε δεν κατάλαβε ποτέ τίποτα από τον όλο πανικό.

να διευκρινίσω ότι έχω πολύ καιρό να δω ταινία, λόγω εξεταστικής, αλλά μάλλον δε μου χρειάζεται, τις φτιάχνω και μόνη μου... μιλάμε για εφέ στο όνειρο, δεν αστειεύτηκα!! ήταν τέλεια!

https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw
Fcoriolis
Guest
« Reply #597 on: September 17, 2014, 14:00:48 pm »

Ας μοιραστώ και εγώ ένα όνειρο που είδα χθες βράδυ.

Ήμουν λοιπόν λέει σε ένα μέρος όπου γύριζαν ταινίες (κάτι σαν το holywood δηλαδή). Το μέρος λοιπόν είχε τρία επίπεδα,όπου το κάθε επίπεδο ήταν σαν ένα πολύ μεγάλο σκαλί.Τα επίπεδα λέγονταν: το επίπεδο της Αμερικής (που ήταν το πιο ψηλό) , της Ευρώπης, και της Ασίας.

Όπως λοιπόν γυρνούσα γύρω γύρω στο μέρος(που ήταν γεμάτο κόσμο), ο κόσμος άρχισε να φεύγει πολύ γρήγορα προς το επίπεδο της Αμερικής, όπου υπήρχε μια έξοδος με πολύ φως. Οπότε ρώτησα έναν τυπά στην έξοδο να μου πει γιατί φεύγουν όλοι. Ε και μου δείχνει μια μεγάλη ομάδα τρομοκρατών(δεν κατάλαβα την εθνικότητα) να έχουν απαγάγει τον Καραμανλή (??). Οπότε κάπως τους ακολούθησα να δω τι παίζει, και τελικά κατέληξα να είμαι μεταξύ αυτών των τρομοκρατών μέσα στο πλήθος τους φορώντας μια μαύρη κουκούλα.
Οπότε ακούω έναν (ας πούμε τον αρχηγό τους) να μιλάει και να λέει πως οι Έλληνες θα πληρώσουν γι αυτά που μας έκαναν, και φόρεσε μια λευκή μάσκα στον Καραμανλή και μετά από φωνές από το πλήθος, τον πυροβόλησε...

Και ξύπνησα και wtf?? 
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #598 on: October 21, 2014, 13:18:01 pm »

Προβατουλίνι,

είδα  ένα όνειρο και θέλω να το μοιραστώ.Είχα πάει λέει ταξίδι εγώ και η μάνα μου στο Βερολίνο(κι ενώ μιλάμε για ταξίδι,ένα ταξίδι με τη μάνα μου μπορεί να γίνει αγχωτικό έτσι για πλάκα) και γενικά επικρατούσε ένα άγχος τί θα κάνουμε, δεν της άρεσε πουθενά να κοιμηθούμε κλπ κλπ. Κι ενώ ήμασταν μόνο οι 2 μας ξαφνικά θεωρείται δεδομένο μες στο σήριαλ πως είναι και ο αδερφός μου και κάποιοι φίλοι μου στο Βερλίν.Και μας είπε η μάδερ να μην πλησιάζουμε τη θάλασσα(επίσης στο όνειρο το Βερολίνο είχε θάλασσα) γιατί πολλοί χάνονται τον τελευταίο καιρό.Ε,από εκείνη τη στιγμή έγινε πολύ πολύ αγχωτικό γιατί ξαφνικά η κομμάτια γης μεταμορφωνόταν σε θάλαττα και τούμπαλιν,όλη την ώρα.Υπήρχε βέβαια ένα φιξ σημείο που διαισθητικά ήξερα πως θα μείνει για πάντα στεριά όμως δε μπορούσα να είμαι εκεί μια ζωή.Μετά αυτό το όνειρο εξαφανίστηκε και είδα πως πήγαινα στην κουζίνα του σπιτιού μου και είδα ένα πολύ μεγάλο ποντίκι. Embarrassed

Θα ζήσω;

υγ.να σημειώσω πως στο όνειρο ειπώθηκε η φράση :"ΟΙ ειδήσεις πια λένε τα γεγονότα ακριβώς όπως γίνονται!!" Cheesy Cheesy

λευκά κελιά για σένα

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #599 on: March 17, 2018, 22:18:17 pm »

To 2014 σταμάτησαν οι ηλεκτρολόγοι να βλέπουν όνειρα, δεν εξηγείται αλλιώς  Grin

Επιστήμονες ρε παιδί μου

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 Go Up Print
Jump to: