• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:31:14 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:31:14 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 87
Guests: 112
Total: 199
lefterish
Fenia04
Captain
mavrhs
Pcsc
chrismzag
lasef
mdimitrig
chris123
xeniam
Billyskotsikas
gramniko
andrpats
chris_krkls
idchatzi
Mardouk75
mor
ඞ
Anastasiam
gpapadimi
jimalexoud
asemas
cealexop
alice
Giorgossou
tasos_ntv
tsaliki
gntitsios
athenamits
artemissamaras_
PolarBear
tzortzis
mixkats
kokkinosgior
marilita
Theislander
cpapadd
HlektrikhPatata
vlasiosv
thomaitheodosiadou
Kyriacos
mrodi
drimagm
marysmr
mimaki
Vromofona Kathikia
kkalamar
ariadnipm
mmikelo
andripappa
athizoi
victoria
Kaniki
chaniotism
mkoutsouk
Dimos Bachlas
harischris
kpap17
kosovi
pipitsenko
ppoug
Nikos.Ts
gmout
cremidhs
apapagd
filkilkis
anastasis34
spoun
kevangelo
teeeoooo
petralexiou
qwertyuiop
kvas
thathas12
dsaragiotis
DLHERRO
melisste22
diamanar
Fotis Roukoutakis
giannisdomu
Vmous
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Ονειρα..
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 41 Go Down Print
Author Topic: Ονειρα..  (Read 80298 times)
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ονειρα..
« Reply #165 on: May 31, 2007, 17:34:13 pm »

καάτινα, σαλαμακι
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #166 on: May 31, 2007, 17:34:25 pm »

Quote from: meltemi on May 31, 2007, 17:30:27 pm

χαχα καλο...

πριν καμια ωρα τα παιδακια απο κατω στο παρκο φωναζανε, στριγκλιζαν, τραγουδουσαν κτλ οπως καθε μερα, κοινως μου ειχανε παρει τα αυτια κ ετοιμαζομουν να βγω να τα πυροβολισω κ τοτε ακουστηκε καποιος, αρκετα νεος, απο τη φωνη, να λεει πολυ θυμωμενα κ δυνατα σκαστε ρε **** (κατι ακαταληπτο) και μετα σιωπη για κανα μισαωρο..... τί απροσμενη ευτυχια.. μονο κατι ψιθυροι που και που
τωρα ξαναρχισανε τα σκασμενα
δε σε αφηνουν να μελετησεις ψηφιακα ε?
κωλοπαιδα
αυτα φταινε
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #167 on: May 31, 2007, 17:35:57 pm »

ναι ρε γμτ
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #168 on: June 13, 2007, 11:10:52 am »

Ήμουν σε ένα μαγαζί, μπαράκι, μικρής κλίμακας τελωσπάντων, και το εξωπραγματικό ήταν ότι εκεί έδινε συναυλία (ναι, συναυλία) ένα συγκρότημα με χιλιάδες fans. Τώρα πως συνδέονται ή ταυτίζονται ο συναυλιακός χώρος και το μαγαζάκι δεν μπορώ να ξέρω ή πιθανότατα να μην θυμάμαι (ή να μην έδωσα σημασία).

Αμυδρά θυμάμαι ότι το συγκρότημα ήταν ηλεκτρονικής φύσεως, ακριβές είδος θα σας γελάσω, και ενώ κάναν πρόβες στην σκηνή πριν από την αρχή, γινότανε πανζουρλισμός από τον κόσμο που είχε προέλθει. Βρισκόμουν στην 1η σειρά, και σε κάποια στιγμή άρχισαν να σπρώχνουν όλοι οι από πίσω, με συνέπεια να γίνει ένα μικρό, αλλά άνευ σημασίας και εξελίξεως μπάχαλο. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά τον εαυτό μου, να σηκώνομαι προς τα πίσω και να λέω "Όποιο τσογλάνι ξανασπρώξει θα κάτσω μπροστά του και δεν θα μπορεί να δεί χριστό!"

Για κάποιο λόγο η συναυλία ποτέ δεν άρχισε, και τα μέλη του συγκροτήματος απλά αέναα προβάραν τα μηχανήματα τους και τις συνδέσεις κτλπ. Σε κάποια στιγμή ο κόσμος άρχισε να σπάει, και μία παρουσία μου "πετάει" κάτι στον αέρα, αλλά προφανώς δεν το θυμάμαι γιατί δεν ήταν ανάλογης σημασίας με την ίδια την παρουσία. Οι λίγοι εναπομείναντες βρεθήκαμε, σαν να μην συνέβει τίποτα, να καθόμαστε στο αρχικό μπαράκι.

Αφού κάτσαμε πόσο κάτσαμε και ήρθε η ώρα να φύγουμε, είπα στους υπόλοιπους να περιμένουν έξω, και εγώ πήγα στην barwoman και ζήτησα πληροφορίες γι'αυτήν. Στην αρχή την μπέρδεψε με την ξαδέρφη της, αλλά αφού αντέδρασα αρνητικά στο όνομα που μου είπε, μου έδωσε ένα ψευδώνυμο, που εγώ θυμόμουν ότι ανήκε σ'αυτήν. Μετά την καταφατική κίνηση μου, μου απαντάει ότι δεν είναι από τα μέρη μας, και μιας στις τόσες έρχεται εδώ. Αλλά το "μας" το είπε με τέτοια έμφαση που εννοούσε και εμένα μέσα, γιατί αφενός μεν το ήξερα το μαγαζί, αφετέρου ήταν και κοντά στην περιοχή που έμενα.

Αλλά εγώ δεν είχα πατήσει ποτέ σ'αυτό!

pay close attention
cat
Guest
« Reply #169 on: June 13, 2007, 13:18:39 pm »

λοιπόν σήμερα είδα ότι είχαμε πάει οικογενειακώς για πικ νικ κάπου στην εξοχή καλοκαίρι με πολύ ζέστη μεστα δεντρα τι ωραια που ηταν.και εκει που καθόμασταν φωναζει ο αδερφος μου οτι ερχεται ενα ζωο κ πηδαω μία κ πιάνομαι από ενα κλαδι σε ενα δεντρο κ ενω καθομουν εκει ψηλα,ειδα ενα ελικόπτερο με τα χρωματα των πυροσβεστικων αεροπλάνων να σηκώνεται λίγο πιο πέρα κ να πηγαίνει να πάρει νερό από τη θάλασσα.

τότε κοιτάω τριγύρω κ βλέπω ότι είχε παντού γύρω γύρω μικρές φωτιές.τρόμαξα,έβλεπα ανθρώπους να τρέχουν κάτω στο ποτάμι να κουβαλάνε νερό με κουβάδες,να φωνάζουν,να έρχονται κ άλλα ελικόπτερα.κ λίγο πιο κει είδα έναν να κάθεται ατάραχος,κ κάπως ήξερα ότι αυτός έμενε εκεί κ ήξερε κ μονοπάτια κ τέτοια κ πήγαμε με τη μαμά να του πούμε.

κατεβήκαμε μια πολύ απότομη χωμάτινη κατηφόρα κ τον είδαμε να ξαπλώνει στην σκιά ενός δέντρου κ του ειπαμε για τις φωτιές κ λέει ε ενταξει θς τις σβησουν.αλλά μετα δεν μπρούσαμε να ανεβουμε παλι με την μανα μου κ ειδαμε οτι απο διπλα περνούσε ενα ρυάκι που έβγαζε στο κεντρικό ποτάμι κ λέγαμε να το ακολουθήσουμε για να βγούμε κάπου κ να μπορούμε  να ξανα ανεβούμε αλλά μας είπε ότι είναι απότομο να πάμε μέσα από το ποτάμι,καλύτερα από δίπλα..κ θυμόμουν κ γω ότι είχαν πνιγεί κάποιοι τελευταία σ εποτάμι,οπότε είπαμε καλύτερα από δίπλα να πάμε.

κ μετά ξύπνησα,πριν λίγο δλδ  Tongue, κ δεν θυμάμαι άλλα.

xenia
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #170 on: June 13, 2007, 13:19:51 pm »

εγώ είδα σήμερα στον ύπνο μου οτι γινόταν πόλεμος και ότι είχα ένα τέλειο πολυβόλο... ΤΕΛΕΙΟ ΟΝΕΙΡΟ μιλάμε Cheesy

TODO ES FERPECTO
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #171 on: June 13, 2007, 13:26:38 pm »

Είχε σφαίρες μέσα; Cheesy

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
xenia
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #172 on: June 13, 2007, 13:28:07 pm »

εννοείται! Smiley

TODO ES FERPECTO
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #173 on: June 13, 2007, 17:43:46 pm »

Χμ, είπα να γράψω κάποια όνειρα που θα θυμάμαι για πολύ καιρό, όχι για το περιεχόμενο και την ιστοριούλα τους, αλλά για την αίσθηση που μου προκαλούσαν κάθε φορά - και τα είδα πολλές φορές. Ήταν ίσως διαφορετική η ιστορία από πίσω αλλά ίδιου τύπου τα όνειρα.

Και τα δυο είδη ήταν αντιπροσωπευτικά εφιάλτη.

Στο ένα είδος κυριαρχούσε η αίσθηση ότι δεν μπορούσα να δω καλά. Και υπό τέτοια "λήψη" πήγαινε όλο το όνειρο. Όχι με την έννοια της μυωπίας, αστιγματισμού κλπ. Με την έννοια ότι η προσπάθεια για εστίαση στο βλέμμα προκαλούσε ζάλη και έντονη εναλλαγή σκοταδιού-φωτός. Νουάρ μέσα στο όνειρο! Ένιωθα κάθε στιγμή ότι δεν μπορούσα να κρατήσω και τα δυο μάτια ανοιχτά γιατί η ζάλη γινόταν εντονότερη.

Τρομερός εφιάλτης, αυτό που περιέγραψα πιο πάνω είναι περίπου ένα νευρολογικό φαινόμενο στα μάτια, είναι μια περίπτωση διπλωπίας. Και έτυχε να το ζήσω μια φορά... δεν ήταν ωραίο.

Το άλλο είδος δεν είναι και τόσο τρομερό. Είναι και αρχαιότερο, γιατί θυμάμαι να το έβλεπα από πιτσιρίκι, απ'το δημοτικό. Ίσως γι'αυτό, επειδή το είδα τόσες φορές να εξοικειώθηκα, δεν ξέρω Smiley . Πρόκειται για μια γραμμοποίηση του κόσμου. Τα πάντα που νομίζεις ότι βλέπεις στο όνειρο, πράγματα του πραγματικού κόσμου, έχουν γραμμές που ακολουθούν το περίγραμμα των αντικειμένων, τις σκιές τους. Και ξαφνικά, ζουμάρεις ταχύτατα στις γραμμές από τα αντικείμενα και ανακαλύπτεις άλλες γραμμές! Ξαφνικά ξεζουμάρεις αλλά εξακολουθείς να βλέπεις εκείνες τις γραμμές που είδες πριν! Ο κόσμος σου δεν μπορεί να γίνει απλούστερος, όπως γίνεται στην πραγματικότητα λόγω μεγάλης απόστασης. Τον νιώθεις ότι βρίσκεται σε υπερδιέγερση, ότι μπορούν οι γραμμές να αναπνέουν και να φουσκώνουν-ξεφουσκώνουν τα αντικείμενα! Αρχίζουν να χορεύουν, ενώνοντας μια με την άλλη, πολλές κατά μήκος, ώσπου νομίζεις με τις γραμμές που ενώθηκαν και κάναν χοντρές γραμμές ότι έγιναν τα πάντα απλούστερα. Αλλά εκείνη τη στιγμή ξυπνάς.

Μήπως πρέπει να μου βάλουν ζουρλομανδύα; Tongue
« Last Edit: June 13, 2007, 17:55:20 pm by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
mendelita
Καταστραμμένος

will you be my guinea pig?

View Profile
« Reply #174 on: June 13, 2007, 23:52:14 pm »

Quote from: 4Dcube on June 13, 2007, 17:43:46 pm
Στο ένα είδος κυριαρχούσε η αίσθηση ότι δεν μπορούσα να δω καλά. Και υπό τέτοια "λήψη" πήγαινε όλο το όνειρο. Όχι με την έννοια της μυωπίας, αστιγματισμού κλπ. Με την έννοια ότι η προσπάθεια για εστίαση στο βλέμμα προκαλούσε ζάλη και έντονη εναλλαγή σκοταδιού-φωτός. Νουάρ μέσα στο όνειρο! Ένιωθα κάθε στιγμή ότι δεν μπορούσα να κρατήσω και τα δυο μάτια ανοιχτά γιατί η ζάλη γινόταν εντονότερη.

Τρομερός εφιάλτης, αυτό που περιέγραψα πιο πάνω είναι περίπου ένα νευρολογικό φαινόμενο στα μάτια, είναι μια περίπτωση διπλωπίας. Και έτυχε να το ζήσω μια φορά... δεν ήταν ωραίο.

Κι εγώ το έχω νιώσει αυτό... Kαι όχι μόνο μία φορά...
Είναι κυρίως σε όνειρα που με κυνηγάνε και δεν μπορώ να δω καλά που τρέχω! Undecided
Νot pleasant at all...

It's impossible to kiss your own elbow.
cat
Guest
« Reply #175 on: August 15, 2007, 12:24:53 pm »

λοιπόν κουφό πάλι σήμερα.

είδα οτι ειχαν ερθει κατι φιλοι του αδερφου μου να τους φιλοξενησουμε αλλα λογω στενοτητας χωρου κοιμομουν με εναν  Grin Grin στο ιδιο κρεβατι.ο αδερφος μου ελειπε κ ανελαβα εγω να τους βγαζω κ τετοια.
κ επαιρνα τ'αμαξι κ πηγαίναμε βόλτες κ σε καφετέριες κ ταβέρνες,ως που τους ειχα πάει παντου κ δνε ηξερα τι αλλο να κάνω.

σε καποια φαση βρισκομαι στην πλατεια στην κατερινη να πινω με εναν ξαδερφο μου κατι.πηγαινω να πληρωσω εγω μεσα,θυμάμαι 9 ευρω 2 χυμοι!!!  Grin Grin  κ παω κ στην τουαλεττα να κατουρησω κ στις γυναικειες,που ηταν τεραστιες κ πενταβρωμικες..παντου ανδρες κ επαιρναν τη δοση τους..εγω ομως κατουριομουν..χιχι..κ πηγαινω σε μια, αλλα φοβομουν τοσο που πηρα τηλ τον αδερφο μου να ερθει.μετα απο λιγο κανει εφοδο η αστυνομια κ τους πιανει ολους.αλλα με εβγαλε κ μενα πριν προλαβω  Grin Grin
κ βγαινω εξω.πανικος.

παντου αστυνομια κ να κυνηγανε κοσμο κ μεστο πληθος βλεπω τον αδερφο μου που με ειδε να τρεχει προς τα μενα.με καλμαρει κ παμε να βρουμε κατι φιλους του σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα..κ ηταν κολλημενοι αυτοι εκει ρε.να μιλαω κ τπτ..σημασια  Cheesy Cheesy

μετα ξαναβρηκα τους φιλους του αλλου αδερφου μου κ ηταν να τους παω παραλία σε μια ταβέρνα..αλλα σ'όλη τη διαδρομη μιλουσα στο κιν με κπ κ εχασα το δρομο μετα καπου κατεβηκαμε κ καλα ειχε βραχια εκει που βουτουσε ο κοσμος  Shocked κ...γμτ δεν θυμαμαι αλλο  Undecided
gtpp
Guest
« Reply #176 on: August 15, 2007, 12:34:48 pm »

Kai meta xipnises/ Grin
cat
Guest
« Reply #177 on: August 15, 2007, 12:38:59 pm »

Grin Grin ναι κ ετρεξα στην τουαλετα..δεν ειχα προλαβει να παω στο ονειρο  Grin Grin Grin
~GiA~
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #178 on: August 15, 2007, 12:42:05 pm »

ποπο ......
σε κταλαβαινω ..
εγω καθε βραδυ βλεπω κατι περιεργα ονειρα που δεν τα καταλαβαινω ειναι οτι ναναι!!!
και σημερα ειδα αλλα το θυμόμουν μονο 5 λεπτα αφου ξύπνησα μετα το ξεχασα!!!!!

παντως 2 όνειρα πολύ καμενα που εχω δει αυτον τον καιρο και τα θυμάμαι λιγο ειναϊ:

ειμαι εγω και βόσκω κατι πρόβατα σε ένα λιβάδι κακι κρατούσα και μπαστούνι....
επισης ενα αλλο που είδα είμαι εγω και πάω στην όπερα με΄έναν που δεν τον ξέρω πρώτη φορά στον ύπνο μου τον έβλεπα!!!!
μμμ αλλα δεν θυμάμαι!! Cheesy
cat
Guest
« Reply #179 on: August 15, 2007, 12:44:30 pm »

Grin Grin πολλα θυμασαι..δεν εχω πολλη ωρα που ξυπνησα για αυτο θυμομουν κ αυτα. Cheesy Cheesy
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 41 Go Up Print
Jump to: