• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:22:02 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:22:02 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426693
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 72
Guests: 119
Total: 191
evitzv
summersunshine
mariachatz
ThanosKoutsoump
pliroforikarios
Nikolas Tsamitros
panapasc05
anna.ts
xarabalios
maik
Theislander
mhtsakos02
theodoridoueu
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
alex_g
swthrhs
George_RT
Nekt
nikol michalou
Conriz
ellimoschou
kstavroulis
unreasonable
Billyskotsikas
marilita
ariadnipm
HlektrikhPatata
Yamal
pkoko
andripappa
georkala
kimxnas
Νικηφόρος Πατσιούρας
Saint_GR
xarisagraf
tzortzis
sotirispo2
Nikos.Ts
florianm
TitiTs
asemas
kchristoua
Stathisxd
dimitire
Christop
xanthosp
chaniotism
skoloni
dtkyriak
dorapangeiou
ONETWIN
gmout
vpoug
Captain
akoil
Thanasiscon1
Haralampos
Bit4Thought
apapagd
mmikelo
Panagismark
arisap
Don
user182
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Σχετικά με την ορθογραφία
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Σχετικά με την ορθογραφία  (Read 14349 times)
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
Re: Σχετικά με την ορθογραφία
« Reply #30 on: March 23, 2007, 00:14:52 am »

Δεν ήθελα να βελτιώσω κανέναν. Προσωπική επίθεση στον Turambar έκανε από αγνή εμπάθεια μετά από μια σειρά προσβλητικών post του (μπορεί να ακούγεται παιδιάστικο, αλλά αυτός άρχισε πρώτος!). Και εσύ προσωπικά μηνύματα να μας στέλνεις Juan όταν θέλεις να μας ειρωνευτείς γιατί αγωνιούμε καθημερινά για το ενδεχομένως τεράστιο κόστος των καταλήψεων στη ζωή μας. 'Αντε μπράβο

Neuken in de keuken
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #31 on: March 23, 2007, 00:29:08 am »

Εγώ δεν ειρωνεύτηκα (εδώ), ούτε χρησιμοποίησα προστακτική φίλε μου.

Είπα πώς έχουν τα πράγματα. Όπως τα βλέπω εγώ τουλάχιστον αν το δέχεσαι. Νομίζω τα βλέπουν και άλλοι έτσι.

Δεν είπα μην το κάνεις. Άλλωστε δε θα το χρεωθώ εγώ. Είπα πώς φαίνεται.
Νessa
Guest
« Reply #32 on: March 23, 2007, 01:16:21 am »

Quote from: pandora on March 22, 2007, 19:05:22 pm
Ο  Αινστάιν  διατύπωσε  τις  πιο  μεγαλειώδεις  φυσικές  θεωρίες  και  παρ'όλα  αυτά  δεν  ήξερε  πρόσθεση!!! Grin Grin Cheesy lol  Tongue
Ουγκ;
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #33 on: March 23, 2007, 02:26:59 am »

Quote from: alexzlat on March 23, 2007, 00:05:03 am
Δεν είπα ότι υπάρχει καμμία συνομωσία εναντίον μου. Όλοι εμείς (όσοι και αν είμαστε) που διαφωνούμε με τις καταλήψεις αντιμετωπιζόμαστε με την ίδια εμπάθεια και επιθετικότητα. Στα ηλεκτρονικά φόρουμ όπου λείπει το στοιχείο της ανθρώπινης επαφής αναδεικνύονται, όπως είπα και παραπάνω, τα ταπεινότερα στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς: Η άσκοπη αυθάδεια, η προκλητικότητα, η σκόπιμη παρερμηνεία των λεγομένων σου. Είναι λογικό να αναδεικνύεται και ο τραμπουκισμός της πλειοψηφίας απέναντι στη μειοψηφία

Έχει πέσει στην αντιληψή σου όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διαμαρτυριών κατά των καταλήψεων που έχουν εμφανιστεί στο φόρουμ ήταν σε ύφος ειρωνικό, επιθετικό και προσβλητικό? Υπάρχουν άτομα που έχουν δηλώσει κατά της κατάληψης και έχουν ασκήσει την κριτική τους ήρεμα και ωραία και φυσικά δεν υπήρξε πρόβλημα. Τελευταία όμως έχει παραγίνει με τον καθένα που όπως λες κι εσύ έρχεται στο φόρουμ να εκτονωθεί για όλα τα κακά της ημέρας/εβδομάδας/μήνα και βρίζει όπου βρει. Προφανώς θα λάβει την αντιμετώπιση που έδωσε προς το υπόλοιπο φόρουμ...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #34 on: March 23, 2007, 02:42:56 am »

Quote from: Kenny on March 23, 2007, 02:26:59 am
Έχει πέσει στην αντιληψή σου όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διαμαρτυριών κατά των καταλήψεων που έχουν εμφανιστεί στο φόρουμ ήταν σε ύφος ειρωνικό, επιθετικό και προσβλητικό? Υπάρχουν άτομα που έχουν δηλώσει κατά της κατάληψης και έχουν ασκήσει την κριτική τους ήρεμα και ωραία και φυσικά δεν υπήρξε πρόβλημα. Τελευταία όμως έχει παραγίνει με τον καθένα που όπως λες κι εσύ έρχεται στο φόρουμ να εκτονωθεί για όλα τα κακά της ημέρας/εβδομάδας/μήνα και βρίζει όπου βρει. Προφανώς θα λάβει την αντιμετώπιση που έδωσε προς το υπόλοιπο φόρουμ...

Όχι Κέννυ δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου αυτό που λες και μου κάνει πολύ εντύπωση αυτός σου ο ισχυρισμός γιατί δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.

Αντιθέτως τα κακόμοιρα τα παιδιά που θέλουν να εκφραστούν κατά της πολύμηνης ομηρείας τους από έναν αγώνα που γίνεται στο όνομά τους αλλά παρά τη θέλησή τους κάνουν ότι μπορούν για να εκφέρουν λόγο που να συνάδει με την politically correct κουλτούρα που αναδείχτηκε στη διάρκεια των κινητοποιήσεων. Μόλις όμως οι αγωνισταράδες οσμιστούν την αντίθεση και τη διαφωνία περνούν στην αντεπίθεση στη στιγμή.

Εγώ προσωπικά στην αρχή υπήρξα ιδιαιτέρως σεμνός και συνεσταλμένος γιατί όχι τίποτα άλλο δεν με έπαιρνε κιόλας. Σύντομα όμως διαπίστωσα πως ο προπηλακισμός ήταν στην ημερήσια διάταξη ούτως η άλλως οπότε για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης επαναπροσδιόρισα και επαναδιαμόρφωσα το ύφος μου ανάλογα. Ρε είναι απίστευτο το πως ο απρόσωπος χαρακτήρας της δικτυακής επικοινωνίας τρέφει την αυθάδεια, την πρόκληση και τον τραμπουκισμό γενικότερα.

Σκέψου το...

Neuken in de keuken
MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #35 on: March 23, 2007, 03:22:12 am »

Quote from: alexzlat on March 23, 2007, 02:42:56 am
Quote from: Kenny on March 23, 2007, 02:26:59 am
Έχει πέσει στην αντιληψή σου όμως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των διαμαρτυριών κατά των καταλήψεων που έχουν εμφανιστεί στο φόρουμ ήταν σε ύφος ειρωνικό, επιθετικό και προσβλητικό?
Όχι Κέννυ δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου αυτό που λες και μου κάνει πολύ εντύπωση αυτός σου ο ισχυρισμός γιατί δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.

...δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα...
Quote from: gepeltek on March 21, 2007, 23:29:11 pm

Εγώ πάντως για να αποφύγω κάποια σύγκριση έχω βγάλει γι'αυτούς έναν δικό μου όρο..
Τους αποκαλώ αναρχάπλυτους τενεκέδες..
Έτσι δεν τα μπλέκουμε τα πράγματα..

Η πλάκα είναι ότι η όλη κατάσταση έχει οδηγήσει ένα ολόκληρο κράτος να ασχολείται με το τρισάθλιο αληταριό των "γνωστών- αγνώστων" ( όπως τους ονόμασε το Σύστημα που τους πρέχει προστασία ). Μια ολόκληρη κοινωνία ασχολείται με την αναρχοάπλυτη λετσαρία!!

Να κάτι τέτοια βλέπω και θέλω να γίνω κομμουνιστής!
Που ΄σαι ρε Ζίβκωφ να μπεί μια τάξη!

Quote from: alexzlat on March 22, 2007, 18:24:23 pm
Ο σινάδελφος έπιασε το νώημα καλύτερα από όλους. Ήθελα να τιν πω στον Turambar (όχι φυσικά γιατί δεν προσκυνά τη σημαία και λέει ασέβειες προς τη Μαριέτα). Το τόπικ δεν το άνειξα εγώ αλλά κάπιος moderator. Έτσι το μεταμεσονύκτιο ασήμαντο ποστ μου απέκτησε πολύ μεγαλύτερη σοιμασία από αυτήν που του άξιζε. Ας γράφει ο καθής όπος του γουστάρει, εγώ την είπα στον turambar για μια συστηματική του ανορθογραφία (πραγματικά εναλλάσει το -αι με το -ε με την ίδια συνέπεια που είναι ταγμένος στον αγώνα).

Και αν θέλετε να ξέρετε και εγό την ορθογραφία την έχω χεσμένη, και είμαι υπέρμαχος μίας ορθογραφικής (όχι κατά το... εκπαιδευτικής) μεταρρύθμισης όπου θα υιοθετείται το λατινικό αλφάβητο (ta greeklish dhladh) και η φωνητική γραφή (δεν θα υπάρχει αμφιβολία ούτε για το πως γράφεται, ούτε για το πως διαβάζεται κάτι)

Μωβ

Quote from: alexzlat on March 21, 2007, 05:45:30 am
Να το χαίρεστε το πανεπιστήμιό σας όπως το καταντήσατε πάντως. Μια χρονιά λειτουργείι, μια είναι κλειστό και κανείς δεν έχει την παραμικρή εγγύηση για το τι θα συμβεί του χρόνου. Μεγάλη εκδούλευση προσφέρετε στους θιασώτες της ιδιωτικοποίησης της παιδείας και των αντιδραστικών νομοσχεδίων και δεν το καταλαβαίνετε κιόλας. Αλλά κανέναν από τους υποστηρικτές της παρατεταμένης ανοησίας δεν τον ένοιαζε πραγματικά η παρακώλυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας (βέβαια όλοι θα σπεύσουν να διατυμπανίσουν πόσο βαρύ τίμημα πλήρωσαν για τον αγώνα-το δέχομαι μόνο για τα δακρυγόνα και το ξύλο τις σπουδές ούτως η άλλως στα π@π@ρι@ τους τις είχαν γραμμένες). Και τώρα συζητάνε σε άλλα τόπικ τι θα τους βόλευε περισσότερο: διπλή το σεπτέμβρη ή να χαθεί το θερινό εξάμηνο για περισσότερα μπάνια τον Ιούνιο;;Να απέχετε ρε από όλες τις εξεταστικές αν είστε αγωνιστές.Εδώ η κυβέρνηση περνά αντιδραστικά νομοσχέδια και εμείς θα σκεφτόμαστε τις εξετάσεις μας; Ε; Παλιοκαριερίστες

Quote from: gerdi on March 08, 2007, 21:36:35 pm
Ε γιατί δε μας διαφωτίζεις εσύ τότε ρε σχετικέ?

Τσιμπίστε τώρα κι ένα Mathew 23/κγ

16. Αλλοίμονο σε σας, τυφλοί οδηγοί, που λέτε: Όποιος ορκιστεί στον ναό, δεν είναι τίποτε· όποιος, όμως, ορκιστεί στο χρυσάφι τού ναού, έχει υποχρέωση. 17. Μωροί και τυφλοί, επειδή, ποιος είναι μεγαλύτερος, το χρυσάφι ή ο ναός, που αγιάζει το χρυσάφι; 18. Και: Όποιος ορκιστεί στο θυσιαστήριο, δεν είναι τίποτε· όποιος, όμως, ορκιστεί στο δώρο, που είναι επάνω σ' αυτό, έχει υποχρέωση. 19. Μωροί και τυφλοί, επειδή, τι είναι μεγαλύτερο, το δώρο ή το θυσιαστήριο, που αγιάζει το δώρο; 20. Εκείνος, λοιπόν, που ορκίστηκε στο θυσιαστήριο ορκίζεται και σ' αυτό και σε όλα που είναι επάνω σ' αυτό. 21. Και εκείνος που ορκίστηκε στον ναό ορκίζεται σ' αυτόν, και σ' εκείνον που κατοικεί μέσα σ' αυτόν· 22. και εκείνος που ορκίστηκε στον ουρανό, ορκίζεται στον θρόνο τού Θεού, και σ' εκείνον που κάθεται επάνω σ' αυτόν.

23. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, αποδεκατίζετε τον δυόσμο, και τον άνηθο και το κύμινο· αφήσατε, όμως, τα βαρύτερα του νόμου: Την κρίση και το έλεος και την πίστη· αυτά έπρεπε να κάνετε, και εκείνα να μη τα αφήνετε. 24. Τυφλοί οδηγοί, που στραγγίζετε το κουνούπι, καταπίνετε όμως την καμήλα. 25. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, καθαρίζετε το απέξω μέρος τού ποτηριού και του πιάτου, από μέσα όμως είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια. 26. Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισε πρώτα το εσωτερικό τού ποτηριού και του πιάτου, για να γίνει και το εξωτερικό τους καθαρό.

27. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, μοιάζετε με ασβεστωμένους τάφους, που απέξω μεν φαίνονται ωραίοι, από μέσα όμως είναι γεμάτοι από νεκρά κόκαλα, και από κάθε ακαθαρσία. 28. Έτσι κι εσείς: Απέξω μεν φαίνεστε στους ανθρώπους δίκαιοι, από μέσα όμως είστε γεμάτοι από υποκρισία και ανομία.

29. Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές· επειδή, κτίζετε τους τάφους των προφητών, και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων· 30. και λέτε: Αν ήμασταν στις ημέρες των πατέρων μας, δεν θα είχαμε συμμετοχή μαζί τους στο αίμα των προφητών. 31. Ώστε, μαρτυρείτε για τον εαυτό σας ότι είστε γιοι εκείνων που φόνευσαν τους προφήτες. 32. Συμπληρώσατε κι εσείς το μέτρο των πατέρων σας.

33. Φίδια, γεννήματα από οχιές, πώς θα ξεφύγετε από την καταδίκη τής γέεννας;

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
Sanctifier
Guest
« Reply #36 on: March 23, 2007, 04:35:13 am »

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;
Πηγή: http://giftaki.blogspot.com/2007/01/blog-post_27.html

Πόσες φορές θυμάστε να σας συμπεριφέρθηκαν με τρόπο που θεωρήσατε ανάρμοστο, αλλά και πόσες φορές φερθήκατε και σεις με τον ίδιο κακό τρόπο εν γνώσει ή εν αγνοία σας;
Οι καλοί τρόποι πια αμβλύνουν τους διαχωρισμούς, είναι αυτοί που φροντίζουν ώστε άνθρωποι διαφορετικών ομάδων και πολιτισμών να συνεννοούνται χωρίς τριβές και αποκλεισμούς.

Αυτά δεν ισχύουν βέβαια για όλους, υπάρχουν συνάνθρωποί μας που έχουν διαφορετική αντίληψη. Πρόκειται για θηλαστικό δίπολο, δεν έχει ηλικία ή φύλο απαντάται σε όλες ανεξαιρέτως τις κοινωνικές ομάδες και ζει ανάμεσά μας.

Το δίπολο αυτό διψά για θέσεις, λούσα και αξιώματα: πρόεδρος, διευθυντής, βουλευτής, ποπσταρ και σκύλσταρ. Έχει την μοναδική ικανότητα να παρακάμψει κάθε εμπόδιο από τη μόρφωση μέχρι την ιεραρχία, από τη γνώση μέχρι τα προσόντα, θέλει να είναι ο καλύτερος του χωριού γιατί όταν γυρίσει στο όποιο χωριό του πρέπει κάτι να έχει να δείξει. Και τότε έρχεται η δικαίωση θεωρεί τον εαυτό του βασιλιά και όλους τους άλλους υποτακτικούς.
Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μεταξωτά βρακιά χρειάζονται και επιδέξιους κώλους!

Γι΄αυτό παραθέτω κάποιους βασικούς κώδικες καλής συμπεριφοράς:

Η ευγένεια δεν θα γεράσει ποτέ.
    Αν κάνετε λάθος μην το καλύψετε με τρισχειρότερο. Απλά ζητήστε συγνώμη.
    Κρατάτε πάντα το λόγο και τις υποσχέσεις σας.
    Πρέπει να ξέρουμε να λέμε «όχι» όταν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και να μη δίνουμε διφορούμενες υποσχέσεις.
    Παλικαρισμοί και τσαμπουκαλίκια δεν ταιριάζουν σε αξιοπρεπείς ανθρώπους.
    Το να είναι κανείς άξεστος είναι δικαίωμα και πρόβλημα αποκλειστικά δικό του.
    Τα μυστικά των άλλων είναι σεβαστά και δεν κοινοποιούνται σε κανέναν όσο κοντινός άνθρωπος και να είναι.
    Το να είναι κανείς βλαχαδερός είναι μία πραγματικότητα, δεν είναι αρετή.
    Αν τυχόν έχουμε πάθη και ανασφάλειες δεν σημαίνει ότι τα έχουν όλοι οι συνάνθρωποι μας γι΄αυτό μην ψάχνουμε τα ίδια κίνητρα και στις πράξεις των άλλων.
    Αν φερ’ ειπείν ζηλεύουμε ή είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάποιο πρόσωπο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το πρόσωπο αυτό μπορεί να αισθάνεται το ίδιο για εμάς. Για το λόγο αυτό να μην παραξενευόμαστε αν μας συμπεριφέρονται με καλοσύνη, ή μας βοηθά εκεί που δεν το περιμένουμε.
    Άνθρωπος που δηλώνει ευαίσθητος και με άποψη, να είμαστε σίγουροι ότι είναι ευαίσθητος μόνο για τον εαυτό του.
    Κυρίες που χαρακτηρίζουν άλλες κυρίες ως μπίμπο-γκόμενες, βλίτα, «ξανθιές» κ.λπ καλό θα είναι να αναρωτηθούν πρώτα οι ίδιες αν έχουν ιδιότητες που ανταποκρίνονται πλήρως στους χαρακτηρισμούς αυτούς.
    Ο χειρότερος εχθρός του ωραίου και της ωραίας, εκτός από το χρόνο είναι και το άγχος τους να συντηρηθούν. Ο δικός μας είναι η ακρόαση της εξιστόρησης του δίκαιου αγώνα τους.
    Οι αγώνες δεν δικαιώνονται πάντα. Ευτυχώς.

To τοπικ παρακαλω να αλλαξει τιτλο και να γινει "Σχετικα με την συμπεριφορα".
« Last Edit: March 23, 2007, 04:40:06 am by Sanctifier » Logged
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #37 on: March 23, 2007, 06:28:44 am »

Είπα και εγώ συνάδελφε MihalisK να απαντήσω στο βιβλικών αναφορών αλλά κατά τα άλλα σεμνότατο post σου με ένα πρόχειρο (μα πολύ πρόχειρο) ανθολόγιο ενδεικτικό της αντιμετώπισης μας από τους ομοϊδεάτες σου:

Είμαστε κότες...

Quote from: Jalk on February 28, 2007, 10:36:41 am
Το τρενάκι που λέγαμε βοηθούμενο από το κλίμα τρομοκρατίας για χάσιμο του εξαμήνου έκανε πολλούς να κοτέψουν...

...ανέκαθεν εγωκεντρικοί και αποκομμένοι απ' την σκληρή πραγματικότητα (με μια υπόνοια αγοραφοβίας; )...

Quote from: Castrillon on March 20, 2007, 15:30:28 pm
Κανένα απολύτως νόημα?Που ζεις ρε φίλε?Σταματήστε πια να σκέφτεστε τον εαυτούλη σας και ξεκολλήστε από το πληκτρολόγιο...

...γι' αυτό και μας αξίζει να μας ειρωνεύονται που η κατάσταση αυτή μας ΠΟΝΑΕΙ...

Quote from: Juan on March 21, 2007, 05:52:17 am
Πες τα αγόρι μου..! Μη μασάς!

Απ'έξω η ταμπέλα το γράφει ξεκάθαρα:

"Ελάτε εδώ να πείτε τον πόνο σας"

Καληνύχτα μας... και καλή τύχη.

...εγωκεντρικοί τό παμε...

Quote from: kp_13 on March 21, 2007, 05:59:21 am
Εσύ να φανταστώ, αν γινόταν αποχή, θα αγωνιζόσουν κάνοντας μάθημα και εξετάσεις;
Αλλά ειμαι σίγουρος ότι μόνο ο εαυτός σου σε ενδιαφέρει και τίποτα άλλο

...και λίγο χιουμοράκι νηπιαγωγείου...

Quote from: Sanctifier on March 19, 2007, 03:48:20 am
Δεν ειναι οτι ειναι μονο πρηξ οur παπαρ και κλαψ λα μουν ειναι και αδιαφορος προς τις διαδικασιες.

...φυσικά δεν έχουμε καταλάβει την τύφλα μας από ότι συμβαίνει γύρω μας τόσον καιρό...

Quote from: Turambar on March 15, 2007, 03:43:15 am
Αν όσα έχεις ακούσει σε πάνω από 20 συνελεύσεις και πάνω από 100 συντονιστικά δεν σου έχουν δώσει να καταλάβεις οτιδήποτε, θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο είδος επιφοίτησης.

...οι απόψεις μας φασίζουν ενίοτε...

Quote from: aliakmwn on January 31, 2007, 11:33:39 am
Ο λογος σου εχει φασιστικα χαρακτηριστικα. Να το προσεξεις αυτο Cheesy

...τα γνωστά περί αγνοίας και μικροαστικής (!!!) νοοτροπίας μας...

Quote from: wordball on January 30, 2007, 14:49:08 pm
Ένας μεγάλος αριθμός φίλων χθές αναρωτιόταν και μέσω μηνυμάτων αλλά και τηλεφωνικά, αν θα συνεχιστεί η κατάληψη.
Θεωρώ πως μια τέτοια ερώτηση μετά από 3 εβδομάδες καταλήψεων, υποδηλώνει:
1. πλήρη μη αντίληψη των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα εδώ και 1 χρόνο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (που είναι αδικαιολόγητη μετά την εμπειρία του Μαϊου Ιουνίου)
2. νοοτροπία μικροαστού*, που προσπαθεί να εξασφαλίσει το συμφέρον του (εξεταστική), μέσα σε ένα ταραγμένο περιβάλλον

...και λίγα ακόμη κακά λογάκια από έναν μεταπτυχιακό... και πολύ αλάνι.

Quote from: Sanctifier on March 19, 2007, 03:38:33 am
Ειδα και το ποστ σου στο αλλο τοπικ.
Ρε αδερφακι μου ποσο μαπας μπορει να εισαι οεο;

Αυτό το τελευταίο και αν μιλάει από μόνο του

Quote from: Sanctifier on March 15, 2007, 05:24:50 am
Στις αρχιδαρες μου αν γινει ή δεν γινει εξεταστικη και στις αρχιδαρες μου ολοι οσοι κλαιγονται.

Το καλύτερο βέβαια ήταν το δικό σου
Quote from: MihalisK on March 23, 2007, 03:22:12 am
Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές...,
Φίδια, γεννήματα από οχιές, πώς θα ξεφύγετε από την καταδίκη τής γέεννας;

Neuken in de keuken
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #38 on: March 23, 2007, 06:42:58 am »

Φίλε μου κάνεις πάλι ένα λογικό άλμα / σφάλμα.

Η ειρωνεία μου δεν είχε στόχο τον πόνο σου για την κατάσταση. Αν θες, πάμε για κανα καφέ ή καμια μπύρα να συζητήσουμε τον πόνο σου/μου.

Η ειρωνεία μου (αν και δεν ήταν ακριβώς ειρωνεία, ήταν ξεκάθαρο αυτό που είπα), αφορούσε στο ότι βαρέθηκα να διαβάζω εδώ τον πόνο του καθενός. Ίσως και επειδή διαπίστωσα ότι το πιο πιθανό είναι να απαντήσει κάποιος άσχημα (κάποιων ο πόνος είναι να χώνουν σ'άυτούς που πονάνε), και έχω κουραστεί να κάνω το διαιτητή.

Γι' αυτό είπα το αυτονόητο. Η κοινότητα ΤΗΜΜΥ.gr, την τελευταία φορά που κοίταξα, έγραφε ότι είναι χώρος συζήτησης. Τον τελευταίο καιρό, έχει μετατραπεί σε χώρος γκρίνιας και αντιγκρίνιας. Ούτε στην εκκλησία δεν ακούς τόσο μοιρολόι! Επειδή αν γκρινιάξει κάποιος δε μπορώ μετά να πω στον άλλο μην απαντάς, γι'αυτό λέω μη γκρινιάζετε εδώ. Δε φέρνει και κανένα αποτέλεσμα άλλωστε. Υπάρχουν καλύτεροι χώροι γι'αυτό το σκοπό.

Αυτά από μένα.
« Last Edit: March 23, 2007, 09:52:55 am by Juan » Logged
Αθάνατος
Guest
« Reply #39 on: March 23, 2007, 10:00:22 am »

Φίλε alexzlat μία συμβουλή από εμένα

Παράτα τα και σταμάτα να ποστάρεις σε αυτό το φόρουμ για σοβαρά θέματα...
Πάνε σε κανένα άλλο φόρουμ...
Δεν θα καταλήξεις πουθενά, αλλά αντίθετα θα χάσεις το χρόνο σου προσπαθώντας να βρεις μία άκρη (την οποία και τελικά δεν θα βρεις κατά την άποψη μου).
Οι δικές τους επιθέσεις δε μετράνε για αυτούς...μόνο των αντίθετων, προς τις ιδεολογίες αυτών, ατόμων και ας είναι αποτέλεσμα της δικιάς τους πρωτύτερης επίθεσης.

Ξες πόσοι είναι έτσι?

Join the club
« Last Edit: March 23, 2007, 12:36:50 pm by Αθάνατος » Logged
wordball
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #40 on: March 23, 2007, 11:10:54 am »

Quote from: alexzlat on March 23, 2007, 00:05:03 am

Φίλε Κέννυ αυτό είναι το πρώτο φόρουμ στο οποίο ποστάρω. Γενικά αγνοούσα τη νοοτροπία που επικρατεί. Σύντομα όμως διαπίστωσα πως η ηλεκτρονική ανταλλαγή απόψεων είναι για πολλούς  μια διέξοδος εκτόνωσης της καταπιεσμένης επιθετικότητας που κρύβουν μέσα τους - και που στις πρόσωπο με πρόσωπο συζητήσεις-αντιπαραθέσεις φιλτράρονται από αυτό το ζωνοπερατό φίλτρο της ανθρώπινης συμπεριφοράς που λέγεται "αναστολές".

Όσο η έκφραση των "διαφορετικών" απόψεων στις δημόσιες συζητήσεις εμπεριέχει κινδύνους*, είναι λογικό το φόρουμ να αποτελεί μέσο παράθεσης ουσιαστικών και όχι κοινωνικά "φιλτραρισμένων" απόψεων.

*Κινδύνους=Ήδη μια πρόχειρη λίστα (ατόμων) έφτιαξες και ο ίδιος παραπάνω.
Φαντάζεσαι να τα λέγαμε και δημόσια;
Απλά θα ήταν και η λίστα δημόσια! 

Τέλος για την αποκατάσταση της αλήθειας ΔΕΝ γνωρίζω κανέναν από τους παραπάνω και ΔΕΝ είμαι ομοϊδεάτης κανενός.
(...σαν απολογία είναι...)
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #41 on: March 23, 2007, 12:12:11 pm »

Quote from: alexzlat on March 22, 2007, 22:47:49 pm
Τόσο αλαζόνα με βρήκατε πια;

Ναι.

Και είπα να σου κόψω τον αέρα.

Οι άλλοι είναι ... φίλοι μου.

Από τα λεγόμενά σου, μάλλον δικαιώνομαι, και .... στρατευμένος και 'φανατικός' και κλαψιάρης μου βγαίνεις.
Τα πρώτα δύο βέβαια δεν μ' ενοχλούν διόλου, τα χαίρομαι κιόλας, λίγο η κλάψα παρέα με την αλαζονεία είναι που μου την δίνει.
Όσο για την εμπάθεια, (πού την είδες; ) εκπαιδευτική μέθοδος είναι.

Τέλος πάντων, αν δεν είσαι καμιά βαρεμένη πενηντάχρονη περσόνα, αρχιμανδρίτης ή δεσπότης, πέρνα να τα πούμε από κοντά, στο γραφείο μου είμαι.
Αν και απ' ό,τι βλέπω, η μαγκιά σας φτάνει μέχρι τα ποντίκια σας, όταν σας καλεί κάποιος (που δεν μασάει τα λόγια του), γίνεστε ...λαγοί.
Είναι που έχετε εντρυφήσει σοβαρά στα περί 'προσώπου' της ορθοδοξίας σας.
Είναι  κάπως δύσκολο να μιλάει η φωτογραφία μου με πηδηχτούληδες Χριστούς.

"Louis, (maybe this will be) the beginning of a beautiful frrrriendshshship".
Έχει ξανασυμβεί. Grin
MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #42 on: March 23, 2007, 12:18:48 pm »

Συγχαρητήρια για το ανθολόγιο, ήταν πάρα πολύ χρήσιμο για την σύγκριση ύφους και ήθους.Σοβαρά.

Α και όσο για αυτό...
Quote from: alexzlat on March 23, 2007, 06:28:44 am
Το καλύτερο βέβαια ήταν το δικό σου
Quote from: MihalisK on March 23, 2007, 03:22:12 am
Αλλοίμονο σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές...,
Φίδια, γεννήματα από οχιές, πώς θα ξεφύγετε από την καταδίκη τής γέεννας;
Έεελα, υπερβολές. Και δεν είναι καν δικό μου.

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
edenaxas
Guest
« Reply #43 on: March 23, 2007, 12:52:58 pm »

το να ξεκινας μια συγκεκαλυμενη επιθεση σε καποιον υπο το πεπλο αυτης της αναισχυντης προσβολης ειναι κατι το τουλαχιστον ανηθικο. επικεντρωνεσαι με αλλαζονικο υφος και αισθημα κακιας σε ενα χαρακτηριστικο του αλλου που εχει καθαρα "φυσικα" αιτια -δυσλεξια- με απωτερο σκοπο να του επιτεθεις προσωπικα, με μοναδικο κριτηριο αυτο το χαρακτηριστικο...που στο κατω κατω ουτε αυτος δεν ευθυνεται για αυτο (αν αναζητας ευθυνες...). με ακριβως το ιδιο θρασος θα μπορουσες να κοροιδεψεις εναν παραπληγικο και κανεις πλακα για το καροτσακι του , θα μπορουσες επι ωρες να κοροιδευεις ενα ορφανο που πεθαναν οι γονεις του και πολλα αλλα.

alexzlat και να ειχες δικιο σε οτι και να ηθελες να πεις με αυτη την κινηση το εχασες και κυριως για αυτο σε κραζουν ολοι και οχι για τιποτε αλλο

αισχος και ντροπη
Sanctifier
Guest
« Reply #44 on: March 23, 2007, 13:32:25 pm »

Eπειδη αναφερεσαι alexzlat παλι σε μενα σου υπενθυμιζω πως εχουν τα πραγματα.
Αν σου κοστισε η καταληψη να πας να δεις καποιον συμβουλο του τμηματος για να παρεις ψυχολογικη υποστηριξη.

Quote from: Sanctifier on March 15, 2007, 05:24:50 am
Quote from: alexzlat on March 15, 2007, 05:16:40 am
Quote from: Sanctifier on March 15, 2007, 04:42:23 am
Αν μας ελεγες και γιατι δεν παταει ο κοσμος που ειναι κατα των καταληψεων θα ησουν δικαιολογημενος.
Αλλα επειδη ξερεις την απαντηση οτι δεν παταει γιατι παιζει το πουλακι του ως ντροπαλο αγορακι που εισαι δεν μας το λες.

Δεν πατάει για να μην ακούει λαλίστατα και φανατισμένα αγοράκια σαν εσένα να λένε τις ίδιες μλκιες κάθε δευτέρα. Αν κάποιοι τον παίζουν είναι όσοι ψηφίζουν κατάληψη και κάνουν διακοπές-όχι εμείς που θέλουμε να δώσουμε και κανα μάθημα

Δεν ανηκω στον συλλογο - δεν εχω συλλογο - ειμαι μεταπτυχιακος φοιτητης στο τημμυ -  αποφοιτος του τημμυ και εναντια στην καταληψη.
Ο συλλογος παιρνει αποφασεις και για μενα χωρις εμενα.
Εσυ κλαιγεσαι εισαι μελος και δεν πας να ψηφισεις να κανεις κατι τελος παντων να περασει η αποψη σου.
Εγω που δεν ειμαι μελος παω ακουω και φευγω.
Μετα τα τελευταια τραγικα και τραγελαφικα γεγονοτα ομως μονο και μονο επειδη ειμαι ανθρωπος μπορω να σου πω ξεκαθαρα ενα πραγμα.

Στις αρχιδαρες μου αν γινει ή δεν γινει εξεταστικη και στις αρχιδαρες μου ολοι οσοι κλαιγονται.

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: