• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:58:40 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:58:40 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 10
Guests: 108
Total: 118
akoil
stefpapa21
mixkats
iasonasl
vajim
Theislander
pipitsenko
gogolhs
sapounas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Go Down Print
Author Topic: KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00  (Read 28939 times)
spartangr01
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: KAΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ - Παρασκευή 13:00
« Reply #75 on: March 19, 2007, 18:30:55 pm »

Quote from: marauber on March 19, 2007, 03:42:14 am
Εγώ πάντως εδώ που φτάσαμε θα προτιμούσα να χαθεί το θερινό εξάμηνο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αναπληρώσεις και εξεταστική χειμερινού κανονικά. Αντιλαμβάνομαι ότι μια τέτοια απώλεια έχει συνέπειες, αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας σαν τμήμα παρά να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα εξάμηνο με πασαλείμματα. Όπως είπε και ο κ.Παπαγιάννης στη λίστα, 1-2 απρόοπτα και δε θα είμαστε ούτε και τυπικώς εντάξει, ενώ η κούραση και η πίεση από όλα αυτά θα είναι μεγάλη. Και επίσης δε θα χρειαστεί να κλέψουμε χρόνο από την επόμενη χρονιά ούτε και από το καλοκαίρι. Προτιμότερο να χαθούν 7 μαθήματα για να κάνουμε τα υπόλοιπα σαν άνθρωποι, παρά να τρέχουμε και να μη φτάνουμε...
Άλλωστε ποιος μπορεί να περάσει όλα τα μαθήματα σε 2 μονές εξεταστικές μόλις 2 εβδομάδων; Στην πραγματικότητα οι απώλειες σε επίπεδο αριθμού μαθημάτων θα έχουν ελάχιστη διαφορά, ενώ τα κέρδη στην ποιότητα των σπουδών μας θα είναι μεγάλα.

συμφωνω απολυτα μαζι σου
αυτο κατα τη γνωμη μου θα ηταν το καλυτερο

SPARTAN GR 01
VENI , VIDI, VICI.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #76 on: March 20, 2007, 01:44:14 am »

Πάντως παιδιά εγώ έχω την εντύπωση ότι η έσχατη λύση θα ήταν να χάσουμε ένα ολόκληρο εξάμηνο. Και κάποιοι από τους καθηγητές στην συνάντηση εξέφρασαν αυτή την άποψη, ότι δλδ πρέπει να γίνει το πάν για να μήν χαθεί το εξάμηνο. Εντάξει, θα ζοριστούμε - και σίγουρα ο καθένας το σκέφτεται από τη δική του σκοπιά - αλλά ας σκεφτούμε όλοι είτε χρωστάμε πολλά είτε όχι ότι θα πρέπει να μας δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες να περάσουμε μαθήματα δεδομένου ότι έχουμε χάσει ήδη αρκετό χρόνο από τις σπουδές μας

Εξακολουθώ να θεωρώ την πρόταση του Juan ως καλύτερη δυνατή. Η' εν πάσει περιπτώσει τη βελτιωμένη της έκδοση, που προβλέπει και εξέταση των χειμερινών τον Σεπτέμβριο.

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #77 on: March 20, 2007, 02:49:37 am »

Quote from: pandora on March 20, 2007, 01:44:14 am
Πάντως παιδιά εγώ έχω την εντύπωση ότι η έσχατη λύση θα ήταν να χάσουμε ένα ολόκληρο εξάμηνο. Και κάποιοι από τους καθηγητές στην συνάντηση εξέφρασαν αυτή την άποψη, ότι δλδ πρέπει να γίνει το πάν για να μήν χαθεί το εξάμηνο. Εντάξει, θα ζοριστούμε - και σίγουρα ο καθένας το σκέφτεται από τη δική του σκοπιά - αλλά ας σκεφτούμε όλοι είτε χρωστάμε πολλά είτε όχι ότι θα πρέπει να μας δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες να περάσουμε μαθήματα δεδομένου ότι έχουμε χάσει ήδη αρκετό χρόνο από τις σπουδές μας

Μετά από συζητήσεις έχω κατασταλάξει στην άποψη ότι
το πρώτο που πρέπει να διασφαλιστεί είναι το εξάμηνο
και δευτερευόντως οι εξεταστικές,
γιατί στην αντίθετη περίπτωση από μόνοι μας
εκφυλίζουμε αυτό για το οποιίο αγωνιζομαστε
σε εξεταστικές μαθημάτων

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #78 on: March 20, 2007, 03:06:41 am »

Quote from: pandora on March 20, 2007, 01:44:14 am

Εξακολουθώ να θεωρώ την πρόταση του Juan ως καλύτερη δυνατή. Η' εν πάσει περιπτώσει τη βελτιωμένη της έκδοση, που προβλέπει και εξέταση των χειμερινών τον Σεπτέμβριο.

Θα ήταν πολύ καλά αν καταφέρναμε να γίνει έτσι ναι  Smiley
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #79 on: March 20, 2007, 03:13:53 am »

Ίσως να μην επαρκεί ο χρόνος έτσι πως πάει το πράμα.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #80 on: March 20, 2007, 03:14:27 am »

Αν το δω από τη μεριά μου, με συμφέρει να μη γίνει το εξάμηνο για να φύγω από τον Ιούνη κιόλας διακοπές, έχω να πάω σε πολλά μέρη φέτος. Δεν με επηρεάζει σχεδόν καθόλου στην πορεία μου στη σχολή, απλά θα πρέπει να περάσω και τα 6 του προηγούμενου εξαμήνου για να μην μείνω πολλά μαθήματα πίσω.

Αν το δω από την λίγο πιο αντικειμενική πλευρά, υπάρχουν παιδιά που περιμένουν αυτό το εξάμηνο για να τελειώσουν τη σχολή και ενδεχομένως να τους περιμένουν και κάποια μεταπτυχιακά/ εξωτερικό κλπ κλπ. Ναι, αλλά αυτά δεν περιμένουν πολύ. Αν κάποιος είχε προγραμματίσει στη ζωή του να τελειώσει Ιούνη και να φύγει Σεπτέμβρη ίσως να τον πάμε περισσότερο από ένα χρόνο πίσω (θα έχει του χρόνου την ευκαιρία που είχε φέτος;;; )

Για αυτό εντάξει, καλά χαλάρωσα αυτές τις 10 βδομάδες αλλά τώρα όσο κι αν μου κακοφαίνεται ήρθε η ώρα να τις φορτωθώ μαζεμένες. Γιατί στην τελική... έτσι αποφάσισε ο σύλλογός μου! (ο παρελθοντικός χρόνος ας μου επιτραπεί ως ποιητική αδεία)

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
difotiad
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #81 on: March 20, 2007, 07:02:00 am »

Παιδια με εναν προχειρο υπολογισμο σκεφτομαι τα εξης:εστω οτι ανοιγουμε την δευτερα μετα το Πασχα(16/4) με 3 βδομαδες αναπληρωσεις και 2 βδομαδες εξεταστικη(Ε Λ Ε Ο Σ τυραμολα γιναμε πια Cheesy Cheesy Cheesy) στην καλυτερη των περιπτωσεων το θερινο εξαμηνο να ξεκινησει 21/5.Πειτε μου τωρα ολοι εσεις πως θα προλαβουμε μεσα σε εναμιση μηνα μεχρι αρχες Ιουλιου να βγει ΟΛΟΚΛΗΡΟ εξαμηνο;;;;Κατ'αρχας δε χωρανε τα εγαστηρια απο πρακτικη και μονο αποψη χρονου.Καθε μερα ολη μερα εργαστηριο δε θα προλαβουν ολες οι ομαδες να κανουν κυκλο.
Λοιπον επειδη τα πραγματα ειναι πλεον πολυ απλα και δε θελουμε επιδεικτικα να τα δουμε το θεμα ειναι οτι χανεται το θερινο εξαμηνο και απλα κλεινει το χειμερινο που με 3 βδομαδες αναπληρωσεις και 4 βδομαδες εξεταστικη τελειωνει τυπικα 4/6!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ μετα γιατι στην τελικη ας εχουμε και τα αρ***** να παραδεχτουμε πως οι καθηγητες ειναι 1ον και αυτοι ανθρωοι και εχουν δικαιωμα για διακοπες και 2ον δεν ειναι τα τσουτσεκια μας για να ακολουθουν τις δικες μας ορεξεις για οποιοδηποτε λογο κι αν εμεις διαμαρτυρομαστε λες και ειμαστε οι νταβα... της κοινωνιας αυτης.Οποιος εχει αντιθετη αποψη ας την πει.

The clock is running. Make the most of today. Time waits for no man. Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it is called the present
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #82 on: March 20, 2007, 10:36:18 am »

Quote from: vasso on March 20, 2007, 03:14:27 am
Αν το δω από την λίγο πιο αντικειμενική πλευρά, υπάρχουν παιδιά που περιμένουν αυτό το εξάμηνο για να τελειώσουν τη σχολή και ενδεχομένως να τους περιμένουν και κάποια μεταπτυχιακά/ εξωτερικό κλπ κλπ. Ναι, αλλά αυτά δεν περιμένουν πολύ. Αν κάποιος είχε προγραμματίσει στη ζωή του να τελειώσει Ιούνη και να φύγει Σεπτέμβρη ίσως να τον πάμε περισσότερο από ένα χρόνο πίσω (θα έχει του χρόνου την ευκαιρία που είχε φέτος;;; )

Μην ξεχνάμε όμως ότι το θερινό εξάμηνο του 5ου έτους δεν έχει μαθήματα, οπότε δεν ξέρω αν το χάσιμο του εξαμήνου θα ήταν όντως πρόβλημα γι'αυτούς.

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
spartangr01
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #83 on: March 20, 2007, 12:43:47 pm »

Quote from: difotiad on March 20, 2007, 07:02:00 am
Παιδια με εναν προχειρο υπολογισμο σκεφτομαι τα εξης:εστω οτι ανοιγουμε την δευτερα μετα το Πασχα(16/4) με 3 βδομαδες αναπληρωσεις και 2 βδομαδες εξεταστικη(Ε Λ Ε Ο Σ τυραμολα γιναμε πια Cheesy Cheesy Cheesy) στην καλυτερη των περιπτωσεων το θερινο εξαμηνο να ξεκινησει 21/5.Πειτε μου τωρα ολοι εσεις πως θα προλαβουμε μεσα σε εναμιση μηνα μεχρι αρχες Ιουλιου να βγει ΟΛΟΚΛΗΡΟ εξαμηνο;;;;Κατ'αρχας δε χωρανε τα εγαστηρια απο πρακτικη και μονο αποψη χρονου.Καθε μερα ολη μερα εργαστηριο δε θα προλαβουν ολες οι ομαδες να κανουν κυκλο.
Λοιπον επειδη τα πραγματα ειναι πλεον πολυ απλα και δε θελουμε επιδεικτικα να τα δουμε το θεμα ειναι οτι χανεται το θερινο εξαμηνο και απλα κλεινει το χειμερινο που με 3 βδομαδες αναπληρωσεις και 4 βδομαδες εξεταστικη τελειωνει τυπικα 4/6!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ μετα γιατι στην τελικη ας εχουμε και τα αρ***** να παραδεχτουμε πως οι καθηγητες ειναι 1ον και αυτοι ανθρωοι και εχουν δικαιωμα για διακοπες και 2ον δεν ειναι τα τσουτσεκια μας για να ακολουθουν τις δικες μας ορεξεις για οποιοδηποτε λογο κι αν εμεις διαμαρτυρομαστε λες και ειμαστε οι νταβα... της κοινωνιας αυτης.Οποιος εχει αντιθετη αποψη ας την πει.

ετσι ακριβως ειναι
ειναι η πιο λογικη λυση απο πολλες πλευρες

SPARTAN GR 01
VENI , VIDI, VICI.
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #84 on: March 20, 2007, 12:47:53 pm »

Να ρωτήσω κάτι?Τον χρόνο τον μετράνε με διδακτικές ώρες ή με τις εβδομάδες?

Αν είναι το πρώτο,θα μπορούσαμε να γεμίσουμε το πρόγραμμα έτσι ώστε να τελειώσουμε σε λιγότερο από δέκατρεις εβδομάδες!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #85 on: March 20, 2007, 13:13:06 pm »

νομιζω με διδακτικες ωρες.κ πρεπει να ειναι περιπου 60 ωρες το καθε μαθημα η κτ τετοιο.
Megawatt
Guest
« Reply #86 on: March 20, 2007, 13:29:14 pm »

Quote from: difotiad on March 20, 2007, 07:02:00 am
Δεν καταλαβαίνω το θράσος κάποιων φοιτητών να μιλάνε για διακοπές και για μπάνια!!!
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Γιατί ρε σεις να μην έρθουμε και το καλοκαίρι να κάνουμε μάθημα?
Το φοιτητικό καλοκαίρι είναι 2 μήνες: Ιούλιος+Αύγουστος . Πάντα 2 μήνες μετά την εξεταστική του Ιούνη. Εμείς εδώ τώρα δεν κάνουμε μαθήματα για 2,5 μήνες, δλδ καθόμαστε (όσοι δεν αγωνισζόμαστε σε πορείες και να τρώμε ξύλο από τα ματ) για πάνω από ένα καλοκαίρι. Αλλά θέλουμε και το αντίστοιχο καλοκαίρι με τις κατάλληλες για την εποχή θερμοκρασίες να κάνουμε τα μπανάκια μας! Ε, όχι ρε σεις.
xenia
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #87 on: March 20, 2007, 13:31:02 pm »

Πες τα ρε Megawatt...

TODO ES FERPECTO
Νessa
Guest
« Reply #88 on: March 20, 2007, 13:34:59 pm »

Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι και οι καθηγητές. Αυτό λέει ο difotiad.

Πάντως difotiad και οι καθηγητές τόσους μήνες διακοπές έκαναν, οπότε δεν είναι ότι θα δουλέψουν παραπάνω DontKnow
Megawatt
Guest
« Reply #89 on: March 20, 2007, 13:36:49 pm »

Ε, τα λέω εγώ και δεν μακούνε! Εδώ  άλλοι φοιτητές σκέφτονται τους καθηγητές...

@Νέσσα σωστή. Αυτό θα πρόσθετα και με πρόλαβες.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Go Up Print
Jump to: