• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 01:05:45 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 03, 2025, 01:05:45 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by PolarBear
[August 02, 2025, 23:35:57 pm]

Ρύθμιση θερμικού για μοτέ...
by chatzikys
[August 02, 2025, 21:29:19 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[August 02, 2025, 19:59:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Ma8hths Indou
[August 02, 2025, 17:30:47 pm]

[Τηλεπικοινωνιακά Συστήμα...
by Thanasis_pap
[August 02, 2025, 17:06:37 pm]

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματ...
by The Web
[August 02, 2025, 13:25:49 pm]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by Nikos_313
[August 02, 2025, 09:51:26 am]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:30:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 01:04:15 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Διάλεξις
[August 02, 2025, 00:59:05 am]

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέ...
by inverter
[August 01, 2025, 20:35:12 pm]

Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[August 01, 2025, 15:13:09 pm]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[August 01, 2025, 15:03:05 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[July 30, 2025, 13:47:28 pm]

Ρώτα κάτι τον επόμενο
by Giopan
[July 29, 2025, 16:04:23 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9988
Latest: kyrlef
Stats
Total Posts: 1427647
Total Topics: 31739
Online Today: 122
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 6
Guests: 120
Total: 126
cealexop
filkilkis
Billyskotsikas
Katarameno
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Το ΚΚΕ ανησυχεί για τον τροτσκισμό
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Το ΚΚΕ ανησυχεί για τον τροτσκισμό  (Read 7105 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Το ΚΚΕ ανησυχεί για τον τροτσκισμό
« Reply #30 on: March 13, 2007, 16:58:38 pm »

Θα τα γράψω κι εδώ για να τελειώνουμε:

Το μήνυμα που έγραψα αρχικά, απευθυνόταν σε εκείνους που απαξίωσαν τα γραφόμενα του gepeltek. Όχι στον gepeltek που το πήρε κατάκαρδα.

Θέλησα να τους παροτρύνω, όταν πιστεύουν πως μία άποψη είναι αστήρικτη και τη χαρακτηρίζουν μη άξια απάντησης, να μην απαντάνε βρίζοντας ή ειρωνευόμενοι λέγοντας επιπλέον "αυτό δε χρίζει απάντησης".

Φυσικά και περιμένω και θέλω, κάποιος να συνεχίσει έναν γόνιμο διάλογο, είτε απαντώντας, είτε ζητώντας όμορφα περισσότερα επιχειρήματα.

Είπα επίσης ότι μου φαίνεται αστήρικτη η άποψή σου. Δεν είπα ότι δεν είναι δικιά σου. Είπα ότι δεν εμπεριέχει επιχειρηματολογία.

Δεν παρότρυνα λοιπόν όλους να σε αγνοήσουν. Μόνο αυτούς που δεν έχουν να πουν τίποτα.

Επειδή η κουβέντα είναι off-topic, θα πάει κάδο σύντομα.

Εκ του Συντονισμού.
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #31 on: March 13, 2007, 17:14:34 pm »

Ma ρε αγόρι μου πετάς μια θεωρία που απλά σκέφτηκες χωρίς να παραθέτεις κανένα επιχείρημα και μετά ζητάς από εμάς να την καταρήψουμε με επιχειρήματα

Άντε δηλαδή να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες

Δώσε επιχειρήματα και μετά το συζητάμε

Επείσης αφού θες να συμετάσχεις σε μια τέτοια κουβέντα διάβασε πρώτα δυο πράγματα για την εποχή, γιατί όπως φαίνεται είσαι άσχετος

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #32 on: March 13, 2007, 17:26:11 pm »

Οκ παρεξήγηση τέλος..
Όπως και τα οφφ τόπικ μηνύματα..

Quote from: Νessa on March 13, 2007, 13:37:57 pm
"Τσιτάτα"; Την είδες την πρώτη σελίδα αγόρι μου;

Ή πες μας τεκμηριωμένα γιατί πιστεύεις ότι όσα είπε ο Τρότσκι ήταν λάθος, και δεν πρέπει να τα ακολουθούμε, ή γιατί πιστεύεις ότι ήθελε να γίνει δικτάτορας ή ό,τι άλλο φαντάζεσαι, ή μη μιλάς και άσε να συζητήσουν όσοι πραγματικά θέλουν να κάνουν διάλογο.

Ετοιμάσου λοιπόν Νεσσα για μία γόνιμη συζήτηση, το βράδυ όμως..   Tongue

Quote from: ASDF_ on March 13, 2007, 17:14:34 pm
Ma ρε αγόρι μου πετάς μια θεωρία που απλά σκέφτηκες χωρίς να παραθέτεις κανένα επιχείρημα και μετά ζητάς από εμάς να την καταρήψουμε με επιχειρήματα

Άντε δηλαδή να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες

Δώσε επιχειρήματα και μετά το συζητάμε

Επείσης αφού θες να συμετάσχεις σε μια τέτοια κουβέντα διάβασε πρώτα δυο πράγματα για την εποχή, γιατί όπως φαίνεται είσαι άσχετος

Οκ τα επιχειρήματα το βράδυ..
 ΥΓ: Φαίνεται πάντως..
 γιατί στην πραγματικότητα δεν είμαι άσχετος..

Πιστεύω πως αν επικρατούσε η θέση του Trotski θα είχαμε Κοσμογονικές αλλάγες στον πλανήτη..
 Εάν γινόταν, συνειδητά εξαγωγή της Επανάστασης,  θα γινόταν της Πόπης..  Θα βλέπαμε πτώση συνόρων κι εργάτες όλων των χωρών να νιώθουν συναγωνιστές..
Και για να σας πικάρω..

Οι τροτσκιστές  που θέλουν να λένε πως εκπροσωπούν τη μαρξιστική θεωρία στην καθαρή της μορφή, που και πότε ο Μαρξ έκανε λόγο για Διαρκή Επανάσταση και την επικαλούνται;
Νessa
Guest
« Reply #33 on: March 13, 2007, 19:40:11 pm »

Εδώ.

Καμία άλλη ερώτηση;
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #34 on: March 13, 2007, 23:30:25 pm »

δεν ένοιωσε κανείς την ανάγκη να απαντήσει στα λεγόμενα του γεπελτεκ,,,αλλά εγώ προσωπικά ένοιωσα την ανάγκη να σχολιάσω τον τρόπο που σχολιάζει το θέμα...κι όχι αυτό καθ ευατό που σχολιάζει...

απλά σαν διευκρίνηση...

κατά τα άλλα το παιδί δεν έχει συνείδηση των λόγων του...και δεν καταλαβαίνει ότι όσες ειρωνείες ειπώθηκαν σε βάρος του...ξεκίνησαν από το δικό του αυθαίρετο ποστ...

μετά παραθέτει τα ποστ μου...και λέει "αυτά δεν είναι για το πούτσο;" χαίρω πολύ....σκοπίμως είναι για τον πούτσο...το γιατί το σκέφτηκες;

είμαι σίγουρος πως το έκανες κι αυτό....γιατί έχω κόμπλεξ απέναντι σ έναν άγνωστο...και θέλω να το παίξω έξυπνος κώλος (λαικιστί smart ass)...

ixic_/telos

βαθειά...
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #35 on: March 14, 2007, 02:30:06 am »

Quote from: xristoforos_ on March 13, 2007, 23:30:25 pm
δεν ένοιωσε κανείς την ανάγκη να απαντήσει στα λεγόμενα του γεπελτεκ,,,αλλά εγώ προσωπικά ένοιωσα την ανάγκη να σχολιάσω τον τρόπο που σχολιάζει το θέμα...κι όχι αυτό καθ ευατό που σχολιάζει...

απλά σαν διευκρίνηση...

κατά τα άλλα το παιδί δεν έχει συνείδηση των λόγων του...και δεν καταλαβαίνει ότι όσες ειρωνείες ειπώθηκαν σε βάρος του...ξεκίνησαν από το δικό του αυθαίρετο ποστ...

μετά παραθέτει τα ποστ μου...και λέει "αυτά δεν είναι για το πούτσο;" χαίρω πολύ....σκοπίμως είναι για τον πούτσο...το γιατί το σκέφτηκες;

είμαι σίγουρος πως το έκανες κι αυτό....γιατί έχω κόμπλεξ απέναντι σ έναν άγνωστο...και θέλω να το παίξω έξυπνος κώλος (λαικιστί smart ass)...

ixic_/telos

Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο..

Για πες μου εσύ λοιπόν που έχεις τη συνειδηση των λόγων σου..
Διαφωνεις σε ότι είπα για τα εγκλήματα που διαπράχθησαν από αυτά τα άτομα και τις σφαγές αθώων πολιτών..;
Διαφωνείς στον χαρακτηρισμό "ψυχοπαθεις" που τους απέδωσα..;
Διαφωνεις και συ στο πρώτο μισό του ποστ μου..;

Ε πες μας, σε τι διαφωνεις, και ανέλυσε και τη δικιά σου μη αυθαίρετη άποψη..
Αλλιώς μην μας τα ζαλίζεις με φανφάρες..
Χορτάσαμε..

gpel_
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #36 on: March 14, 2007, 03:13:15 am »

Quote from: xristoforos_ on March 13, 2007, 23:30:25 pm
ixic_/telos

ixic_

βαθειά...
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #37 on: March 14, 2007, 03:20:20 am »

Λοιπόν για να συνεχίσω αυτά που έλεγα..

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήτανε ένα απλό κείμενο που θα επαινεί άκριτα το Στάλιν ή άλλους Κομμουνιστές ηγέτες..
Αλλά όσον αφορά το ζήτημα της διαδοχής του Λένιν ..

Ο Λένιν κάνει μια κρίση για τα πέντε κατά την άποψή του κορυφαία στελέχη του Κόμματος εκείνη την εποχή αναφέροντας πρώτο το Στάλιν και δεύτερο τον Τρότσκι. Σε όλους ανέφερε κάποια μειονεκτήματα που κατά την άποψή του είχανε. Πάντα όλοι οι άνθρωποι έχουνε μειονεκτήματα. Φυσικά δεν ανέφερε ποιον θα ήθελε αυτός. Το κείμενο αυτό διαβάστηκε στο συνέδριο των Μπολσεβίκων που εξέλεξε το Στάλιν νεό Γραμματέα. Κάποιος έπρεπε να γίνει και είναι λογικό να είναι ένας από τους πέντε ικανότερους και επικρατέστερους, άσχετα αν όλοι είχανε κάποια μειονεκτήματα (και είναι λογικό αυτό)..

Απο εκεί και πέρα η ιστορία είναι γνωστή..

Οι τροτσκιστές κατηγορούν το Στάλιν πως ξέφυγε από τη μαρξιστική θεωρία με το ιδεολόγημα του Σοσιαλισμού σε μία μόνο χώρα. Κι έχουν δίκιο. Τους διαφεύγει βέβαια πως οι θεωρίες (κι εν προκειμένω η θεωρία του Μαρξ για τη μετάβαση στο σοσιαλισμό) για να δικαιωθούν πρέπει να εμπεριέχουν τους όρους τους οποίους αναλύει ο θεωρητικός (ο Μάρξ δηλαδή). Αυτοί οι όροι στην πρώτη προλεταριακή επανάσταση, τη Ρώσικη επανάσταση έλειπαν..
Και είναι απόλυτα λογικο αφού μιλάμε μόνο για ουτοπικες θεωρίες..
Στην πράξη τα γάμισαν..

Ο Στάλιν λοιπόν μπαστάρδεψε τη μαρξιστική θεωρία, αλλά πάλι αυτός έσωσε τη Ρώσικη επανάσταση..
Κέρδισε γιατί είχε δίκιο. Κέρδισε γιατί το δικό του μοντέλο διακυβέρνησης ήταν πιο βιώσιμο, πιο εφαρμόσιμο, πιο ρεαλιστικό (λέμε τώρα)..

Μέχρι που το παραμύθι τελείωσε και ο λύκος δυστυχώς έφαγε την κοκκινοσκουφίτσα..

Τελικά..
Ο Στάλιν έσφαζε και ο Τρότσκι αντιδρούσε μέχρι που τον δολοφόνησαν..
Η γνώμη μου είναι ότι ανάλογο πράγμα θα γινόταν και αν ο Τρότσκι αναλαμβανε την ηγεσία του κόμματος.. Γιατί οταν κυβερνά το χρήμα σε όλα τα επίπεδα όσο και να μιλάμε και να κάνουμε αναλύσεις για τις διάφορες ιδεολογίες (εν προκειμένω «Διαρκής Επανάσταση ή Σοσιαλισμός σε μία μόνο χώρα») είναι μάταιο....Σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα κάποιοι έτρωγαν καλά και οι υπόλοιποι πεινουσαν...και περίμεναν στην ουρά για ένα κομμάτι κρέας..

Το γιατί τα έχω εξηγήσει σε άλλα τόπικ..

Νessa
Guest
« Reply #38 on: March 14, 2007, 12:11:43 pm »

O Στάλιν κέρδισε γιατί είχε δίκιο ή γιατί εκπροσωπούσε αυτούς που έτρωγαν καλά; Τροφή για προβληματισμό...
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #39 on: March 14, 2007, 12:59:30 pm »

Quote from: Νessa on March 14, 2007, 12:11:43 pm
O Στάλιν κέρδισε γιατί είχε δίκιο ή γιατί εκπροσωπούσε αυτούς που έτρωγαν καλά; Τροφή για προβληματισμό...

Η λέξη "δίκιο" που χρησιμοποίησα εγώ είναι πολύ σχετική, σχεδόν ειρωνική..
Ο Σταλιν κέρδισε το πολιτικό παιχνίδι μόνο στην αρχή..

Γιατί μετέπειτα το παιχνίδι της πραγματικότητας το έχασε πανηγυρικά..

Απλώς εγώ δεν μπορώ να πιστέψω, πως αν τύχαινε και ο Τροτσκυ κέρδιζε στην "οντισιον" τα πράγματα θα είχαν καλύτερο τέλος.. Γι'αυτό είπα ότι είπα..

ΥΓ: Γενικά αυτή η κόντρα πιστευω είναι  άτοπη και αδιεξοδη όταν προσπαθεί να έχει για αφετηρία της το Μαρξ. Και η μία και η άλλη θεωρία είναι σαφώς μη μαρξιστικές θεωρίες..
Νessa
Guest
« Reply #40 on: March 14, 2007, 13:28:44 pm »

Quote from: gepeltek on March 14, 2007, 12:59:30 pm
Απλώς εγώ δεν μπορώ να πιστέψω, πως αν τύχαινε και ο Τροτσκυ κέρδιζε στην "οντισιον" τα πράγματα θα είχαν καλύτερο τέλος..
Θα τύχαινε; Roll Eyes
ΥΓ: Γενικά αυτή η κόντρα πιστευω είναι  άτοπη και αδιεξοδη όταν προσπαθεί να έχει για αφετηρία της το Μαρξ. Και η μία και η άλλη θεωρία είναι σαφώς μη μαρξιστικές θεωρίες..
Γιατί το λες αυτό;
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #41 on: March 14, 2007, 16:40:53 pm »

Quote from: Νessa on March 14, 2007, 13:28:44 pm
Γιατί το λες αυτό;

Καταρχήν φαντάζομαι συμφωνείς και εσύ ότι ο Στάλιν μπαστάρδεψε τη μαρξιστική θεωρία..
Και φαντάζομαι επίσης ότι δεν αμφισβητείς τα εγκλήματα του..

πάμε στον Τρότσκυ..

Ναι και ο Μαρξ μίλησε ανάμεσα στα τόσα και για την "Επανάσταση"..

Τί είπα όμως πριν..;

Quote from: gepeltek on March 14, 2007, 03:20:20 am
οι θεωρίες (κι εν προκειμένω η θεωρία του Μαρξ για τη μετάβαση στο σοσιαλισμό) για να δικαιωθούν πρέπει να εμπεριέχουν τους όρους τους οποίους αναλύει ο θεωρητικός (ο Μάρξ δηλαδή). Αυτοί οι όροι στην πρώτη προλεταριακή επανάσταση, τη Ρώσικη επανάσταση έλειπαν..

Ωστόσο ότι ισχύει για τον Στάλιν, ισχύει και για τον Τρότσκι..
Ξαναλέω λοιπόν ότι  και αν ο Τρότσκι έμενε στη χώρα έχο­ντας την εξουσία, θα ήταν αναγκα­σμένος, για να κρατήσει τη σοβιετι­κή εξουσία, να ενεργήσει με παρεμ­φερή τρόπο με αυτόν του Στάλιν. Γιατί πολυ απλά εκείνη την περίοδο συνθήκες για την παγκόσμια επανάσταση δεν υπήρχαν..

Επίσης ο Τρότσκι  -σε αντιδιαστολή με τον Μαρξ-, δεν κατανόησε πιστευω σε επαρκή βαθ­μό την ουσία του γραφειοκρατικού μηχανισμού (πολυ σημαντικό κεφάλαιο).. Τα μέτρα που πρότεινε δεν πλησίαζαν στο ελάχιστο τη μαρξιστική θεωρία (όπως βέβαια και ο Λένιν)..
Τα μέτρα που πρότεινε μπορούσαν να καθυστερήσουν ίσως για κάποιο διάστη­μα την αποξένωση της γραφειοκρατίας αλλά, τελικά, και πάλι η γραφειοκρατία θα έπαιρνε το επάνω χέρι..

Η γραφει­οκρατία είναι προς το παρόν φαινό­μενο που δεν μπορεί να ξεριζωθεί (με εργατική αυτοδιοικηση κτλ)..
Δεν μπορούμε να βάλουμε ανέφικτους στόχους να την εξαλείψουμε, εδώ και τώρα..

Αυτά προς το παρόν, πηγαινω στη συνέλευση..
Νessa
Guest
« Reply #42 on: March 15, 2007, 12:30:54 pm »

Οι δυσμενείς συνθήκες ήταν πρώτα απ'όλα στο εσωτερικό της Ρωσίας, αφού το καθεστώς είχε εκφυλιστεί. Οι συνθήκες για παγκόσμια επανάσταση το συζητάμε κατά πόσο υπήρχαν, πάντως η ΕΣΣΔ με τη στάση της αντί να βοηθήσει, λόγω της επικράτησης της γραφειοκρατίας έδρασε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ήδη από το '23 ο Τρότσκι ήθελε να πάει στη Γερμανία να βοηθήσει την επανάσταση εκεί αλλά δεν τον άφησε ο Στάλιν. Και ξανατονίζω την αρχική μου θέση: Ο Τρότσκι πολύ απλά ΔΕΝ θα επικρατούσε, όχι γιατί δεν ήταν σωστά αυτά που έλεγε, αλλά γιατί δεν εκπροσωπούσε πλέον την κυρίαρχη τάξη, καθώς κυρίαρχη τάξη δεν ήταν πλέον οι εργάτες, αλλά η κρατική γραφειοκρατία. Το μπολσεβίκικο κόμμα δεν ήταν πια εργατικό. Μόνο με εσωτερική σοσιαλιστική επανάσταση των εργατών θα μπορούσαν να επικρατήσουν όσα έλεγε ο Τρότσκι στην ΕΣΣΔ.
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #43 on: March 15, 2007, 15:12:30 pm »

Μα η νεαρή ΕΣΣΔ είχε μόλις βγει από μια σειρά πολέμων, συμπεριλαμβανομένου και του "εμφυλίου" -που μόνο εμφύλιος δεν ήταν αφού είχαν εκστρατεύσει κατά της Ρωσίας ένα κάρο άλλες χώρες..

Πιστευω η θεωρία πέρι παγκόσμιας επανάστασης που έλεγε ο Τρότσκι ήταν (αφου εξάλλου ήταν και αρχηγός του Κοκκινου Στρατού και όπως αυτός είχε επανδρωθεί) πάμε να πολεμησουμε μέχρι τη Γερμανία..
 Φυσικά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχε φάει τα μούτρα του και πολύ πιθανό να έθετε σε νέο κίνδυνο και την ίδια την ΕΣΣΔ.. 

Και τέλος ποιοι ειναι γενικα και αοριστα οι εργατες ;
Θα καθονται στην καρεκλα του ηγετη εκ περιτροπης καθε μερα και αλλος εργατης ;
Καπου μπάζει και αυτή η θεωρία..
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #44 on: March 15, 2007, 20:30:35 pm »

μάλιστα...η διαρκής επανάσταση ...είναι μια θεωρία που έλεγε πάμε να πολεμήσουμε να επιβάλλουμε παντού το σοσιαλισμό...(ψέμματα...μέχρι τη γερμανία)...

what we pull and we the dancers...

ixic_

βαθειά...
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: